Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλές γιορτές σε ολες σας! Και συγχαρητήρια στα κοριτσια που παιρνουν θετικα αποτελέσματα αυτες τις μερες!!! Απολαύστε το, χαρείτε το γιατι το αξίζετε και ευχομαι συντομα να γίνουμε περισσοτερες!

Στις υπολοιπες οπως κ εγω που δεν τα Έχουμε καταφέρει ακομα και ειχαμε προσφατα αποτυχιες θελω να πω κατι μήπως μεταδώσω εστω και λιγη από τη θετική ενεργεια που με περιβάλλει .. κάνοντας εναν απολογισμό της χρονιάς ηταν μια πολυ ζόρικη χρονια για μενα... Εμεινα δυο φορες εγκυος μεσα σε ενα 6μηνο και απέβαλα και ακομα ψαχνω γιατι συμβαινει αυτο..  κ ομως μεσα απο αυτο εμαθα για μενα ποση δυναμη εχω.. που αν μου το έλεγες ότι θα μου συμβει αυτο πριν 2 χρονια, οτι θα ταλαιπωρηθω τοσο, οτι θα παίρνω ορμονες, οτι θα κανω μονη μου εγω η Κότα ενεσεις σε αμάξια και σε πλοία, οτι θα κόψω το τσιγαρο, οτι θα στερηθώ τοσα για αυτο, θα ηθελα να βρω τρυπα να εξαφανιστω ή απλώς δεν θα το πίστευα..  και αυτο ειναι το θεμα.. οχι τι μου συνεβη.. μου συνεβη οπως σε πολλές αλλα ο τρόπος που το διαχειρίστηκα και το διαχειρίζομαι με κανει να αισθανομαι περήφανη για μενα και ετσι πρεπει να αισθάνεστε ολες για τους εαυτούς σας!!! Εχουμε ισχυρό κίνητρο κορίτσια! Και λιγο πολυ η καθε μία θα φτασει αργα ή γρηγορα στον στόχο της!!!! Μπορει να εχουμε χασει αρκετα πραγματα στη διαδρομή, αλλα εχουμε κερδίσει δυναμη, αξιοπρέπεια, θαρρος, αγαπη, μας ένωσε ακομα περισσοτερο με τον σύντροφό μας ( ευχομαι τις περισσοτερες, αν οχι ολες και παλι αυτο κατι θα μας διδάξει) και το μεγαλύτερο δωρο θα το κερδίσουμε στο τελος... "Γιατι τις πιο όμορφες μερες μας δεν τις εχουμε ζησει ακομα..." Οπως λεει και ο ποιητής!! Καλες γιορτες!!! Φάτε, πιείτε, αποφύγετε τοξικότητες, κάντε ο,τι γουστάρετε.. οσες τις σιχαίνεστε αυτες τις μερες απλως σκεφτείτε οτι ειναι απλως μια κανονική εβδομάδα και θα περασει!!! Πανω από ολα ευχομαι σε ολες μας υγεια και ψυχική ηρεμια!!! Και με το καλό το 2025 να συνεχισουμε τον αγωνα μας δυναμικα!!!!❤️💪🙏

• Μου αρέσει 6

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Να σας ζήσουν κοριτσάκια σε όλες τα μπουμπουκακια σας. Όσες περιμένετε,λίγο υπομονή ακόμη και θα κρατάτε και εσείς τα μωράκια σας. Ένα θα σας πω..... Να κοιμάστε τώρα όσο περισσότερο μπορείτε. Ο δικός μου είναι βραδινός τύπος,πολύ νύστα. Θηλαζουμε και εμείς αποκλειστικά! Είναι τόσο υπέροχα! Ευτυχώς όλα καλά, μόνο ο αφαλος του με αγχώνει λίγο που ακόμα δεν έχει πέσει. Πέρασαν ήδη 19 ημέρες.

YRJgp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φορουλινα να σου ζήσει το αγόρι σου!!!! Μπράβο κοριτσάκι μου!!! Αχ ποσό χαρηκα!!!

Μπήκα τυχαία και είδα τ όνομα σου και λέω λες;; Και ναι!!! Περιμένουμε όλες με λεπτομέρειες!!!

Φιλάκια πολλά !!!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Μα τι ωραια νεα!!

Ελενακι και aploon να σσας ζησουν οι μπεμπουλες!!!!!Αντζελα και Φορουλινακι να σας ζησουν τα αντρακια σας!!!Να ειναι γερα τα μωρακια σας!!!!

Αντε και οι υπολοιπες να τα παρετε αγκαλια με το καλο!!

Mariakriti εγω δεν τον σταματησα τον μεγαλο γιατι παει πρωτη,αλλα εσυ στον παιδικο καλα εκανες.κι εγω τρεμω καθε μερα να μην κολλησει καμια ιωση.

Πως τα παει η μεγαλη;;Της αρεσει η μπεμπα;

Εμεις σαραντιζουμε μεθαυριο!!Μου φαινεται λες κι εχω γεννησει εδω κ τρεις μηνες!!Ευτυχως τα πονακια αραιωσαν και κοιμαται σιγα σιγα.Καναμε κ το πρωτο μας πενταωρο βραδινου υπνου.Δεν το συζητω..αλλος ανθρωπος ενιωσα!!

Ηρθε κ η γιατρος για την επισκεψη του μηνα.Εφτασε 4990 το μαμουνι μου.Τα πρωτα φορμακια μας στενευουν πια.Ευτυχως δεν ειχα παρει πολλα.Οσο για το θηλασμο συνεχιζω με μεικτη και ειμαστε χαρουμενοι και οι δυο.Τον επομενο μηνα εμβολιο.

xGElp3.png

d4EBp2.png

Καλησπέρα και από μένα!

Να σας ζήσουν τα μωράκια σας και με το καλό τα τελευταία μπεμπάκια μας!

Πώς τα πάτε με τα νέα μέλη της οικογένειας;

Εμένα μου φαίνεται πολύ πιο εύκολο από την πρώτη φορά που έγινα μαμά. Είμαι πιο πολύ ψύχραιμη και δεν τρώγομαι με λεπτομέρειες, οπότε το απολαμβάνω και περισσότερο.

Ο μεγάλος μου αντέδρασε κάπως άσχημα τις πρώτες μέρες, αυτό ομολογουμένως με δυσκόλεψε πολύ και ψυχολογικά αλλά και σε πρακτικά θέματα καθημερινότητας, αλλά όσο πάει φτιάχνει το πράγμα...

Θηλάζω αποκλειστικά και κάποιες μέρες είναι αρκετά ζόρικες, αλλά το έχω βάλει πείσμα να τα καταφέρω αυτή τη φορά, για πολλούς και διάφορους λόγους, πολλά τα πλεονεκτήματα για το μωρό, ευκολία και οικονομία...Για την ώρα την ευκολία δεν την εχω ακόμα δει,αλλά είναι και πάρα πολύ νωρίς...

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Κυριακή να σου ζήσει η μπεμπούλα σου!!!

Εμείς έχουμε κολικούς και υποφέρουμε. Θηλάζω αποκλειτικά και είναι όντως δύσκολο. Θέλει πολλή υπμονή. Η παιδίατρος μου είπε να αποφεύγω ότι έχει φυτικές ίνες, γάλα, όσπρια και ένα σωρό άλλα για να τον βοηθήσω. Γνωρίζει κάποια μανούλα για τους κολικούς? Άρχισα να του δίνω λίγο τσάι και νομίζω τον βοηθάει αρκετά αν και πάνω από 5-10 ml το πολύ δεν πίνει. Επίσης μας έδωσε και κάτι σταγόνες οι οποίες μετά από 2 μέρες έκαναν χρήση. Απλά νομίζω πως τον έχει πιάσει αρκετά βαριά γτ σε κάποια γεύματα πάλι βλέπω ότι πονάει.

Επίσης θα ήθελα και άλλες μανούλες να μου πουν για τον θηλασμό. Εσάς πόσες φορές θηλάζει το μωράκι σας και κάθε πότε περίπου. Ο δικός μου τρώει αρκετά και συχνά κάθε 2-3 ώρες, καθόμαστε περίπου 1 ώρα σε κάθε γεύμα με διακοπές πάντα γτ κοιμάται στο στήθος και τρώει κοιμησμένος.

Διαφημίσεις

Γεια σας μανουλες κι απο μενα!!Γεννησαμε την Παρασκευη στις 18 εναν αντρακο μικρουλι 2860 και 49 εκατοστα κι ειμαι ο ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ανθρωπος του κοσμου!!Γεννησα φυσιολογικα χωρις επισκληριδιο και τωρα ειμαστε σπιτακι μας με τον μικρο μας πριγκηπα!

Να σας ζησουν τα παιδακια σας κοριτσια μου!!Γλυκια ζωη να εχουν ολα τα παιδακια και να ειναι ΓΕΡΑ ευχομαι!!

Εμεις ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ειμαστε πολυ ησυχοι κοιμαται πολλες ωρες τρωει πολυ και δικο μου και ξενο(δεν τον προλαβαινω ΠΕΙΝΑΕΙ το παιδι μου)χαχαχα...αυτα τα νεα μας!Φιλακια κοριτσαρες...

3ih6p2.png

Glezp2.png

Καλημερα κι απο μας!! Βλεπω ειχαμε ωεννητουρια, γερα κ τυχερα τα μικρακια κοπελες μου!! Εμεις γυρισαμε σπιτι, η μεγαλη το χει παρει πολυ καλα, αφου σημερα ξυπνησε κ δεν ειδε τη μικρη στο σαλονι κ λεει που ειναι η μυρτω; χαχα ριξαμε γελιο!! Ωρες ωρες βγαζει βεβαια αντιδρασεις η κλαιει αλλα φτου φτου σε γενικες γραμμες περιμενα χειροτερα! Σε θεματα διατροφης τωρα, εχει γινει κατι μαγικο(?)! Θηλαζω! Ποια εγω που στο πρωτο δεν μπορεσα με τιποτα, που ειχαφαει τα νιατα μου με θηλαστρο και και και, τωρα κ γαλα εχω, κ η μικρη τρωει καλα! Κ μαλιστα γεννηθηκε με βραχυ χαλινο στη γλωσσα (καναμε laser χτες) κ δεν επιανε καλα αλλα μεχρι στιγμης εχω δωσει μονο 2_3 γευματα ξενο κ καποια τσαγακια. Εντωμεταξυ της δινω κ πιπιλα κ δεν εχει επηρεασει αυτο τους θηλασμους, ουτε το γεγονος οτι πχ ψες μετα την επεμβαση κοιμηθηκε πεντε ωρες σερι, τι να πω, ουτε του παπα! Το μονο ας πουμε ζορι ειναι οτι το βραδυ θελει να κοιμαται μαζι μου κ εχω μετακομισει στο δωματιο της κ κοιμομαστε αγκαλια αλλα φανταζομαι σιγα σιγα θα μαθει να κοιμαται κ στην καλαθουνα καλυτερα..

km1cp3.png

Οι Χριστουγεννιάτικοι μποναμάδες μας!!!

anthik...26/11/2015...αγορακι...3300κ...50εκ

mariakriti....6/11/2015...κοριτσάκι 3320κ., 52 εκ.

blueroses.....12/11/2015....αγοράκι 3220κ., ...εκ.

maria030603...12/11/2015...αγοράκι 3650κ., 52 εκ.

ioanna_io ... 1/12/2015....αγοράκι 3300κ., ...εκ.

Bella7..... 1/12/2015...κοριτσάκι 3370κ, ...εκ

ssophia...5/12/2015...αγορακι...3510κ...51εκ

Δωρα85...7/12/2015...κοριτσακι 2980κ...52εκ

klio76...7/12/2015...κοριτσακι...2600κ...50,5εκ

peristeraki...???...αγορακι...3500κ...50εκ

ElenaGN...11/12/2015...κοριτσακι...3200κ...52εκ

aploon... 17/12/2015...κοριτσάκι ...2690κ...48εκ

mikri_manoula...18/12/2015...αγοράκι 2860κ...49εκ

foroulina...19/12/2015...αγοράκι 3100κ...53εκ

Άντζελα!..... 20/12/2015...αγοράκι[ 3570κ...50εκ/COLOR]

kyriaki28...???/12/2015... κοριτσάκι 3360κ...εκ

Εν αναμονή!!!

depyfr.......ΠΗΤ 03/12/2015... αγοράκι

annaliza....ΠΗΤ 06/12/2015 ...κοριτσάκι

elepet....ΠΗΤ 07/12/2015 ...αγοράκι

Bebakimou...ΠΗΤ 12/12/2015 ...κοριτσάκι

elinabβ¦.ΠΗΤ 15/12/2015

Mariza83....ΠΗΤ 17/12/2015...κοριτσάκι

georgia-kak...ΠΗΤ 18/12/2015...κοριτσάκι

Lullaby* β...ΠΗΤ 20/12/2015...αγοράκι

Irinisideraβ...ΠΗΤ 23/12/2015... αγοράκι

4vasso4...ΠΗΤ 23/12/2015... αγοράκι

Kallina...ΠΗΤ 31/12/2015

Koutsouni22... ΠΗΤ 9/1/2016...κοριτσάκι

Κορίτσια ελπίζω να τα έχω γράψει σωστά. Πείτε μου για διορθώσεις και τα εκ. αυτές που λείπουν

WkSzp3.png

Aploon, foroulina, Άντζελα, Μικρή μανούλα και Κυριακή να σας ζήσουν τα μωράκια σας. Καλή ανατροφή!!! Φιλάκια στα πατουσάκια.

Αχ τι ωραία που συμπληρώνεται το πινακάκι μας σιγά σιγά!!! Εμείς τα πάμε πάρα πολύ καλά. Έχω αρχίσει να την μαθαίνω και να με μαθαίνει. Στρώνουμε και με τον ύπνο σιγά σιγά γιατί αλλιώς θα έπεφτα κάτω!!! Θηλάζω όποτε θέλει και για όσο θέλει. Για παράδειγμα χθες ήταν 20 ώρες στο στήθος!!!! Σήμερα στις 6:30, 8:00 και μετά 10:00. Μια χαρά!!! Τώρα κοιμάται!! Κορίτσια τσάι και χαμομήλι ΜΗΝ δίνετε. το χαμομήλι προκαλεί αλλεργίες και το τσάι δεν έχει νόημα. Ούτε πιπίλα και μπιμπερό εφόσον θέλετε αποκλειστικό θηλασμό. Μπείτε στα σάιτ http://pediatros-thes.gr/

του μητρικού θηλασμού http://www.mitrikosthilasmos.com/ http://www.lllgreece.org/ και http://epilegothilasmo.gr/ και ενημερωθείτε. Αν έχετε facebook μπείτε στην ομάδα αττική ομάδα υποστήριξης μητρικού θηλασμού.

Εγώ δεν πονάω καθόλου, παρά την καισαρική!!! Κάνω όλες τις δουλείες μόνη μου. Βοήθεια από κανέναν. Η μάνα μου έχει κοινωνικές υποχρεώσεις!!! Η πεθερά μου αρνείται να βάλει μάσκα ενώ είναι με βήχα!!! οπότε εγώ και ο άντρας μου.

Πάντως όλο το βράδυ κοιτάω αν αναπνέει!!! Είπα στον άντρα μου να πάρει από το νοσοκομείο αισθητήρα με μόνιτορ για την αναπνοή και με κορόιδευε!!! :rolleyes::rolleyes:

Πάντως ο έρωτας είναι έρωτας!!! Απίστευτο μου φαίνεται ακόμα ότι αυτό το πλασματάκι είναι δικό μας!!!

Κορίτσια φιλάκια πολλά στα πατουσάκια και με το καλό στις υπόλοιπες.

Καλά Χριστούγεννα!!! Οι τελειότερες γιορτές ήρθαν!!!!

Φιλάκια!!!!:):):)

WkSzp3.png

Ελενα μου θυμησες τον εαυτο μου στην πρωτη μου κορη που ακομα κ οταν πηγε στο δωματιο της καθομουν με το μονιτορ στο χερι κ παρακολουθουσα το στηθος της αν κουνιεται!! Ειναι φυσιολογικα ολα αυτα που νιωθουμε κ βεβαια οι συζυγοι οσο κ να θελουν δε μπορουν να καταλαβουν οοο,τι νιωθουμε! Ας πουμε εγω ωρες ωρες ξεχναω οτι γεννησα εχω μια αισθηση οτι η μικρη ειναι ακομα μεσα χαχΑ το ειχα κ στην πρωτη για λιγο καιρο! Κ τα μπεμπε ετσι νιωθουν τον πρωτο καιρο δεν συνειδητοποιουν οτι πλεον ειναι αλλο σωμα (google fourth trimester). Εμεις κοιμομαστε αγκαλιτσα αν κ με λιγο αγχος απο πλευρας μου! :P ουτε εμεις βοηθεια, η πεθερα αρρωστη με πυρετο, η μανα μου ηρθε αλλα αρρωστησε κ αυτη κ επειδη της ειπα να μεινει λιγες μερες στην πεθερα μεχρι ν αναρρωσουν σηκωθηκε κ εφυγε αφου πρωτα εκανε ενα μικρο πανικο λεγοντας οτι φανταστειτε κ μαυριζοντας με.. τι να πω.. παραδειγματα προς αποφυγη για να ειμαστε εμεις καλυτεροι γονεις.. Σημερα εφημερευει 24ωρο ο αντρας κ ειμαι μονη σπιτι με τα κοριτσια μου κ με μια τομη που 7 μερες μετα την καισαρικη ακομα ποναει πολυ.. στην πρωτη ειχα πολυ καλυτερη αναρρωση αλλα καθε επομενη ζοριζει παραπανω συν ενα μινι κρυωμα κ βηχα που δεν βοηθαει αλλα υπομονη κ καλη διαθεση!!

km1cp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...