Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλές γιορτές σε ολες σας! Και συγχαρητήρια στα κοριτσια που παιρνουν θετικα αποτελέσματα αυτες τις μερες!!! Απολαύστε το, χαρείτε το γιατι το αξίζετε και ευχομαι συντομα να γίνουμε περισσοτερες!

Στις υπολοιπες οπως κ εγω που δεν τα Έχουμε καταφέρει ακομα και ειχαμε προσφατα αποτυχιες θελω να πω κατι μήπως μεταδώσω εστω και λιγη από τη θετική ενεργεια που με περιβάλλει .. κάνοντας εναν απολογισμό της χρονιάς ηταν μια πολυ ζόρικη χρονια για μενα... Εμεινα δυο φορες εγκυος μεσα σε ενα 6μηνο και απέβαλα και ακομα ψαχνω γιατι συμβαινει αυτο..  κ ομως μεσα απο αυτο εμαθα για μενα ποση δυναμη εχω.. που αν μου το έλεγες ότι θα μου συμβει αυτο πριν 2 χρονια, οτι θα ταλαιπωρηθω τοσο, οτι θα παίρνω ορμονες, οτι θα κανω μονη μου εγω η Κότα ενεσεις σε αμάξια και σε πλοία, οτι θα κόψω το τσιγαρο, οτι θα στερηθώ τοσα για αυτο, θα ηθελα να βρω τρυπα να εξαφανιστω ή απλώς δεν θα το πίστευα..  και αυτο ειναι το θεμα.. οχι τι μου συνεβη.. μου συνεβη οπως σε πολλές αλλα ο τρόπος που το διαχειρίστηκα και το διαχειρίζομαι με κανει να αισθανομαι περήφανη για μενα και ετσι πρεπει να αισθάνεστε ολες για τους εαυτούς σας!!! Εχουμε ισχυρό κίνητρο κορίτσια! Και λιγο πολυ η καθε μία θα φτασει αργα ή γρηγορα στον στόχο της!!!! Μπορει να εχουμε χασει αρκετα πραγματα στη διαδρομή, αλλα εχουμε κερδίσει δυναμη, αξιοπρέπεια, θαρρος, αγαπη, μας ένωσε ακομα περισσοτερο με τον σύντροφό μας ( ευχομαι τις περισσοτερες, αν οχι ολες και παλι αυτο κατι θα μας διδάξει) και το μεγαλύτερο δωρο θα το κερδίσουμε στο τελος... "Γιατι τις πιο όμορφες μερες μας δεν τις εχουμε ζησει ακομα..." Οπως λεει και ο ποιητής!! Καλες γιορτες!!! Φάτε, πιείτε, αποφύγετε τοξικότητες, κάντε ο,τι γουστάρετε.. οσες τις σιχαίνεστε αυτες τις μερες απλως σκεφτείτε οτι ειναι απλως μια κανονική εβδομάδα και θα περασει!!! Πανω από ολα ευχομαι σε ολες μας υγεια και ψυχική ηρεμια!!! Και με το καλό το 2025 να συνεχισουμε τον αγωνα μας δυναμικα!!!!❤️💪🙏

• Μου αρέσει 6

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Ολα αυτα είναι καλα σημάδια! Βέβαια εγώ ειμαι η εξαίρεση στον κανόνα γιατί ολα τα εχω κ τοκετός δεν ξεκινάει!

Ενημερωσε καλου κακου τον γιατρο σου..

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ μακαρι... Θα περιμενω λιγο ακομα μπας και χειροτερεψουν οι πονοι ή μηπως μου περασει... Ελπιζω να μην σας γραψω νεα αυριο το πρωι!!! Καλο βραδυ κοριτσια μου!!!

nSzCp2.png

Βασω μου οπως τα βλεπω παιζει να με..προλαβεις!! Παρε ενα τηλ το γιατρο σου ενημερωσε τον ειδικα αν καθε φορα κρατα ενα λεπτο! Εγω ετοιμαζω τα τελευταια της βαλιτσας κ απο τη μια χαιρομαι απο την αλλη στεναχωριεμαι που θα αφησω τη μικρη μου (πλεον τη μεγαλη μου)..

km1cp3.png

Καλημερα!!! Τελικα τιποτα... Ειμαι ακομα εδω... Εχθες μετα απο λιγο που εκλεισα αντι να γινονται πιο συχνες οι συσπασεις αραιωναν μεχρι που με πηρε ο υπνος..

Aploon με το καλο!!!!

Αντζελα τελικα δεν εισαι η μονη...

Ελπιζω να σας ξαναγραψω πολυ πολυ συντομα γιατι αποφασισα να το κανω μεσα απο το νοσοκομειο αφου θα εχω τον γιο μου κοντα μου!!! Φιλακια πολλα σε ολες!!!

nSzCp2.png

Ολα αυτα είναι καλα σημάδια! Βέβαια εγώ ειμαι η εξαίρεση στον κανόνα γιατί ολα τα εχω κ τοκετός δεν ξεκινάει!

Ενημερωσε καλου κακου τον γιατρο σου..

Καλημερα κοριτσια!Δεν εισαι η μονη Αντζελα!!;)Κι εγω ακριβως τα ιδια εχω και ο μπεμπης ΔΕΝ θελει να βγει!!Καθε βραδυ λεω θα γεννησω απο τους δυνατους πονους...νομιζω οτι θα βγει απο κατω μονος του αλλα μπαααα!Υπομονη....

3ih6p2.png

Glezp2.png

Διαφημίσεις

Καλως την!!!εχω πλακωσει κατι διπλες και κατι κουραμπιεδες!!φταιω εγω;;;;η αναμονη!!!

Το πρωι ειχα πονακια περιοδου.

Εκανα δουλειες,εχω το σπιτι καθαρο για παν ενδεχόμενο! Και ολοι μου λενε μην κανεις δουλειές!

Τι να κανω;δεν εχω οικιακη βοηθο,δυστυχως!

Εσυ πως πας καλη μου;;τα ιδια ε;;

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Βάσω υπομονή νομίζω πλησιάζει η ώρα γτ και σε έμένα έτσι ξεκίνησαν αλλά παίρνει χρόνο,

Forulina οι πόνοι της γέννας κρατάνε 1 λεπτό, αν δεν κρατάει 1 λεπτό ο πόνος ίσως είναι από συσπάσεις της μήτρας.

Να θυμάστε κορίτσια όπως μου είπε ο γιατρός μου, οι πόνοι της γέννας είναι σαν αυτούς της περιόδου επί 1000, οι πόνοι τηε γέννας κρατάνε 1 λεπτό πάντα, εμάς μας φαίνεται περισσότερο, και ότι όταν γεννάς νιώθεις ότι σε κόβει η μέσην από τον πόνο.

Εύχομαι να έχουμε σύντομα ευχάριστα!!!

Το ζουζουνάκι μου κοιμάται έτσι πάω κι εγώ να χαλαρώσω γτ δεν ξέρω τι μας περιμένει σήμερα το βράδυ. Φιλιά σε όλες!!!

Καλως την!!!εχω πλακωσει κατι διπλες και κατι κουραμπιεδες!!φταιω εγω;;;;η αναμονη!!!

Το πρωι ειχα πονακια περιοδου.

Εκανα δουλειες,εχω το σπιτι καθαρο για παν ενδεχόμενο! Και ολοι μου λενε μην κανεις δουλειές!

Τι να κανω;δεν εχω οικιακη βοηθο,δυστυχως!

Εσυ πως πας καλη μου;;τα ιδια ε;;

Οοοοχι δε φταις εσύ φυσικά! Και γω δυο δυο τα τρώω! Ειναι κ πάνω στο τραπέζι στολισμένα, σκετος πειρασμός! Εγω τα ίδια Ναι! Νομιζω θα ειμαι με φουσκωμενη κοιλια για πάντα! :P

Καλα έκανες και καθαρίσες. Ετοιμαζεις τη φωλιτσα σου!

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Διαφημίσεις

Βάσω υπομονή νομίζω πλησιάζει η ώρα γτ και σε έμένα έτσι ξεκίνησαν αλλά παίρνει χρόνο,

Forulina οι πόνοι της γέννας κρατάνε 1 λεπτό, αν δεν κρατάει 1 λεπτό ο πόνος ίσως είναι από συσπάσεις της μήτρας.

Να θυμάστε κορίτσια όπως μου είπε ο γιατρός μου, οι πόνοι της γέννας είναι σαν αυτούς της περιόδου επί 1000, οι πόνοι τηε γέννας κρατάνε 1 λεπτό πάντα, εμάς μας φαίνεται περισσότερο, και ότι όταν γεννάς νιώθεις ότι σε κόβει η μέσην από τον πόνο.

Εύχομαι να έχουμε σύντομα ευχάριστα!!!

Το ζουζουνάκι μου κοιμάται έτσι πάω κι εγώ να χαλαρώσω γτ δεν ξέρω τι μας περιμένει σήμερα το βράδυ. Φιλιά σε όλες!!!

Σοφία αυτο το επι 1000 είναι λιγο τρομακτικό! :confused:

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Σοφία αυτο το επι 1000 είναι λιγο τρομακτικό! :confused:

Εντάξει αυτό το επί 1000 είναι όντως τρομακτικό αλλά διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα. Πάντως είναι γνώριμος πόνος ειδικά αν πονάς στην περίοδο. Και σίγουρα μετά μόνο αυτό δεν σου μένει. Αυτό που λένε ότι μόλις δείς το μωρό σου τα ξεχνάς όλα ισχύει!!!

Κοριτσια γεννησαμε χθες, 2690 κ 48 εκατοστα! Ενα μικρο γατακι το κοριτσακι μου.. θα ξαναμπω συντομα!!

Τέλεια!!! Ξανά ευχάριστα!!! Να σου ζήσει το κοριτσάκι σου aploon υγιής και τυχερή να είναι και εσύ καλή ανάρρωση!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...