Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλές γιορτές σε ολες σας! Και συγχαρητήρια στα κοριτσια που παιρνουν θετικα αποτελέσματα αυτες τις μερες!!! Απολαύστε το, χαρείτε το γιατι το αξίζετε και ευχομαι συντομα να γίνουμε περισσοτερες!

Στις υπολοιπες οπως κ εγω που δεν τα Έχουμε καταφέρει ακομα και ειχαμε προσφατα αποτυχιες θελω να πω κατι μήπως μεταδώσω εστω και λιγη από τη θετική ενεργεια που με περιβάλλει .. κάνοντας εναν απολογισμό της χρονιάς ηταν μια πολυ ζόρικη χρονια για μενα... Εμεινα δυο φορες εγκυος μεσα σε ενα 6μηνο και απέβαλα και ακομα ψαχνω γιατι συμβαινει αυτο..  κ ομως μεσα απο αυτο εμαθα για μενα ποση δυναμη εχω.. που αν μου το έλεγες ότι θα μου συμβει αυτο πριν 2 χρονια, οτι θα ταλαιπωρηθω τοσο, οτι θα παίρνω ορμονες, οτι θα κανω μονη μου εγω η Κότα ενεσεις σε αμάξια και σε πλοία, οτι θα κόψω το τσιγαρο, οτι θα στερηθώ τοσα για αυτο, θα ηθελα να βρω τρυπα να εξαφανιστω ή απλώς δεν θα το πίστευα..  και αυτο ειναι το θεμα.. οχι τι μου συνεβη.. μου συνεβη οπως σε πολλές αλλα ο τρόπος που το διαχειρίστηκα και το διαχειρίζομαι με κανει να αισθανομαι περήφανη για μενα και ετσι πρεπει να αισθάνεστε ολες για τους εαυτούς σας!!! Εχουμε ισχυρό κίνητρο κορίτσια! Και λιγο πολυ η καθε μία θα φτασει αργα ή γρηγορα στον στόχο της!!!! Μπορει να εχουμε χασει αρκετα πραγματα στη διαδρομή, αλλα εχουμε κερδίσει δυναμη, αξιοπρέπεια, θαρρος, αγαπη, μας ένωσε ακομα περισσοτερο με τον σύντροφό μας ( ευχομαι τις περισσοτερες, αν οχι ολες και παλι αυτο κατι θα μας διδάξει) και το μεγαλύτερο δωρο θα το κερδίσουμε στο τελος... "Γιατι τις πιο όμορφες μερες μας δεν τις εχουμε ζησει ακομα..." Οπως λεει και ο ποιητής!! Καλες γιορτες!!! Φάτε, πιείτε, αποφύγετε τοξικότητες, κάντε ο,τι γουστάρετε.. οσες τις σιχαίνεστε αυτες τις μερες απλως σκεφτείτε οτι ειναι απλως μια κανονική εβδομάδα και θα περασει!!! Πανω από ολα ευχομαι σε ολες μας υγεια και ψυχική ηρεμια!!! Και με το καλό το 2025 να συνεχισουμε τον αγωνα μας δυναμικα!!!!❤️💪🙏

• Μου αρέσει 4

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Ρε κοριτσια πειτε μου κατι γιατι κατααγχωθηκα τωρα..ητανε να παω την Πεμπτη στο γιατρο..(με ειδε την προηγουμενη Κυριακη 6/12) δεν μπορεσα ομως κι ελεγα θα παω την αλλη Πεμπτη αν δεν εχω γεννησει!Εχουν περασει 9 μερες απο τοτε που με ειδε κι οχι 7(καθε μια εβδομαδα) ειναι τοοοσο τραγικο?Μιλησα με μια φιλη μου τωρα και με τρομοκρατησε....τσαμπα αγχωθηκα ή να παω στο νοσοκομειο για εξεταση εστω κι απο αλλον σημερα?

Εννοειται το παιδι το καταλαβαινω κανονικα και δεν εχει αλλαξει κατι..περα απο τα πονακια που μου ειναι πιο εντονα τωρα....

Αχχχ πειτε μου!

3ih6p2.png

Glezp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακι μου παρε τον γιατρο σου να ξεαγχωθεις!

Μια φιλη μου που εχει πητ 10/1 την εβλεπε μια φορα τον μηνα!εχει μπει στον μηνα της και ουτε καν της εχει κανει καρδιοτοκογραφημα!τωρα θα την δει την δευτερα και μετα με το νεο ετος!

Ο καθενας εχει τους χρονους του.

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Ενταξει σιγουρα....κι αυτο που λες πολυυυ μου φαινεται αλλα κι αυτη με τρομοκρατησε για 2 μερες..τι να μου πει κι αυτος...το μωρο το ακουω κανονικα κουνιεται κανονικα αιμα ή νερα δεν ειδα...τι να τον παρω να τον πω??Αυτα θα με ρωτησει και γι αυτο δεν πηρα!;)

3ih6p2.png

Glezp2.png

mikri manoula Καταρχήν το άγχος στη φάση που είσαι μόνο καλό δεν σου κάνει. Εφόσον είναι όλα καλά δεν νομίζω πως πρέπει να ανησυχείς, προγραμμάτισε το ραντεβού με το γιατρό σου, αν δεν το έχεις κάνει ήδη και αν προκύψει το οτιδήποτε τότε πηγαίνεις και σε άλλο γιατρό. Πιστεύω όμως ότι αυτό με τα πονάκια και τη συχνότητα πρέπει να το παρακολουθείς, εγώ έτσι κατάλαβα ότι αρχίζει η γέννα σιγά σιγά.

Διαφημίσεις

Δεν ειμαι μαιευτηρας αλλα αποσα ξερω δεν ειναι σπανιο για πρωτοτοκο να χει μια πιο αργη εξελιξη ΑΛΛΑ ο,τι κ να λεμε απο δω, η γιατρος που σε βλεπει ξερει καλυτερα απ ολους τη θεση πχ του μικρου, ποσο εχει κατεβει, τι ερχεται πρωτο (κεφαλι;χερι; Αλλη επιδραση εχει το καθενα στον τραχηλο) κ βεβαια βλεπει κ τα κτγ πως αντιδρα σε συσπασεις το μικρο κλπ.. Οποτε ο,τι πει!! :)

Εμεις θα μπορουσαμε οριακα να την περιμενουμε λιγο ακομα αλλα θεωρησαμε οτι η "χρυση τομη" αναμεσα στο benefit του να παρει λιγο ακομα κ το ρισκο τυχον υποξιας κλπ δυσαρεστων ειναι καπου εδω, λεγαμε αρχικα για τις 37βδομαδες οποτε αφου φτασαμε εδω κανω το σταυρο μου κ την παιρνουμε. Να βγει καλα κ απο οπου βγει!! Εγω ειμαι με μαλακο τραχηλο κ διαστολη ασσο, εχει κατεβει ηδη αρκετα κ με σωστη προβολη αλλα ηταν πριν μια βδομαδα στη 15η εκατοστιαια κ εκει γυρω στη 10η ειναι που δεν πας με τιποτα σε φυσιολογικο γιατι θες να βγαλεις ενα μωρο ξεκουραστο να μπορει να αναπνευσει καλα κ να τραφει. Οποτε κ σημερα να σπαγαν τα νερα μαλλον καισαρικη θα με εβαζαν, χωρια που ειναι κ η δευτερη μου (αντιο vbac)! Ο αντρας μου εφημερευει σημερα κ μ εχει ξορκισει να μη γεννησω σημερα οποτε προσπαθω να του κανω τη χαρη χαχα!!

Φυσικά και οι πρωτοτοκοι έχουν πιο αργή εξέλιξη. Η θέση του μικρού είναι καλη, έχει κατέβει με το κεφάλι κανονικά κ είναι χαμηλά. Σου εύχομαι όλα να πάνε κατ' ευχήν! Ότι είναι καλύτερο για το παιδάκι σου!

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Οι Χριστουγεννιάτικοι μποναμάδες μας!!!

anthik...26/11/2015...αγορακι...3300...50εκ

mariakriti....6/11/2015...κοριτσάκι 3320κ., 52 εκ.

blueroses.....12/11/2015....αγοράκι 3220κ., ...εκ.

maria030603...12/11/2015...αγοράκι 3650κ., 52 εκ.

ioanna_io ... 1/12/2015....αγοράκι 3300κ., ...εκ.

Bella7..... 1/12/2015...κοριτσάκι 3370γρμ, ...εκ

ssophia...5/12/2015...αγορακι...3510...51εκ

Δωρα85...7/12/2015...κοριτσακι 2980...52εκ

klio76...7/12/2015...κοριτσακι...2600...50,5εκ

peristeraki...???...αγορακι...3500...50

ElenaGN...11/12/2015...κοριτσακι...3200...52εκ

Εν αναμονή!!!

depyfr.......ΠΗΤ 03/12/2015... αγοράκι

annaliza....ΠΗΤ 06/12/2015 ...κοριτσάκι

elepet....ΠΗΤ 07/12/2015 ...αγοράκι

Bebakimou...ΠΗΤ 12/12/2015 ...κοριτσάκι

kyriaki28...ΠΗΤ ...17/12/2015... κοριτσάκι

elinabβ¦.ΠΗΤ 15/12/2015

Mariza83....ΠΗΤ 17/12/2015...κοριτσάκι

georgia-kak...ΠΗΤ 18/12/2015...κοριτσάκι

Lullaby* β...ΠΗΤ 20/12/2015...αγοράκι

Irinisideraβ...ΠΗΤ 23/12/2015... αγοράκι

4vasso4...ΠΗΤ 23/12/2015... αγοράκι

Άντζελα!..... ΠΗΤ 25/12/2015...αγοράκι

foroulina...ΠΗΤ 26/12/2015...αγοράκι

aploon...ΠΗΤ 28/12/2015...κοριτσάκι

mikri_manoula...ΠΗΤ 29/12/2015...αγοράκι

Kallina...ΠΗΤ 31/12/2015

Koutsouni22... ΠΗΤ 9/1/2016...κοριτσάκι

Επειδή είπες να το φτιάξω φορουλίνα!!!! Αλλιώς τέλειο ήταν!!!

WkSzp3.png

Σοφία, Δώρα, περιστεράκι, Ανθή και Κλίο να μας ζήσουν τα αγγελούδια μας!!!

Κορίτσια προχθες γυρίσαμε σπιτάκι μας, όλα καλά!!! Κούραση, ταλαιπωρία και ξενύχτι αλλά για τον ομορφότερο λόγο του κόσμου!!!! Δεν πολυκοιμάται...κανά δύωρο συνεχόμενο βαριά. Θηλάζω αποκλειστικά και όλην την ώρα κλαίω από ευτυχία για το θαυματάκι μας!!!! ήταν χθες να βγούμε αλλά αφού είμασταν καλά, μας άφησε ο γιατρός να βγούμε νωρίτερα. Θα ξαναμπω να σας τα γράψω αναλυτικά. Ξύπνησε!!!

WkSzp3.png

Έλενα αυτές οι μέρες παρόλη την κούραση είναι μαγικές!!! Περιμένουμε νεότερα για το μπουμπουκάκι!

foroulina Βεβαίως χαρά μου να σας πώ ότι θέλετε. Όταν άρχισα να νιώθω τα πρώτα πονάκια η μέση δεν με πονούσε καθόλου. Όταν με έπιασαν κανονικά οι πόνοι με πονούσε πολύ και η μέση μου, χωρίς να σπάσουν νερά όμως, μου τα έσπασαν στο νοσοκομείο. Ξέρω περιπτώσεις που σπάνε τα νερά χωρίς να έχουν πιάσει την έγκυο οι πόνοι. Αν γίνει αυτό έχεις χρόνο. Γενικά να ξέρεις πως όταν γεννάς θα νιώσεις πόνους πολύ συχνά, στο δεκάλεπτο περίπου και η μέση θα πονάει πάρα πολύ. Εσύ κάθε πότε πονάς? Να κρατάς χρόνο γτ θα σε ρώτήσουν.

Διαφημίσεις

Κοριτσια εδω και μιση ωρα εχω πονακια χαμηλα ταυτοχρονα με πετρωμα στην κοιλια καθε 5-7 λεπτα και κραταει ο πονος και το τεντωμα ενα λεπτο περιπου... Λετε να εχω ευχαριστα αποψε;

nSzCp2.png

Κοριτσια εδω και μιση ωρα εχω πονακια χαμηλα ταυτοχρονα με πετρωμα στην κοιλια καθε 5-7 λεπτα και κραταει ο πονος και το τεντωμα ενα λεπτο περιπου... Λετε να εχω ευχαριστα αποψε;

Η μεση σου πονάει ;

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...