Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Έλενα να σου ζήσει το κοριτάκι σου!!! Γερή και τυχερή να είναι στη ζωή της και εσείς να την καμαρώνετε!!! Περιμένουμε περισσότερα νέα μόλις μπορέσεις.

Κορίτσια και τους έχει συνηθήσει, μιλάμε έχω τηλεόραση ανοιχτή να ακούγεται θόρυβος, μέχρι και το βράδυ τον κοιμήζω σε φασαρία και μετά χαμηλώνω φώτα και ήχους. Ελπίζω να πετύχει γτ είναι πολύ μικρούλης για να μιλήσω για πρόγραμμα. Αλλιώς δεν θα μπορώ να κάνω τίποτα όλη μέρα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια!Εγω χθες δεν κοιμηθηκα...δεν μπορουσα να κουνηθω απο πονους...ο μπεμπης πολυ χαμηλα σε σημειο που εκλεινα τα ποδια και φοβομουν και πονουσα...αλλαααα ΔΕΝ θελει να βγει!Περιμενουμε...οποτε ειναι ετοιμα θα ξεμυτισουν!

3ih6p2.png

Glezp2.png

Οι Χριστουγεννιάτικοι μποναμάδες μας!!!

mariakriti....6/11/2015...κοριτσάκι 3320κ., 52 εκ.

blueroses.....12/11/2015....αγοράκι 3220κ., ...εκ.

maria030603...12/11/2015...αγοράκι 3650κ., 52 εκ.

ioanna_io ... 1/12/2015....αγοράκι 3300κ., ...εκ.

Bella7..... 1/12/2015...κοριτσάκι 3370γρμ, ...εκ

Δωρα85...7/12/2015...κοριτσακι 2980...52εκ

anthik...26/11/2015...αγορακι...3300...50εκ

peristeraki...???...αγορακι...3500...50

klio76...???...κοριτσακι...2600...50,5εκ

ssophia...5/12/2015...αγορακι...3510...51εκ

ElenaGN...11/12/2015...κοριτσακι...3200...52εκ

Εν αναμονή!!!

depyfr.......ΠΗΤ 03/12/2015... αγοράκι

annaliza....ΠΗΤ 06/12/2015 ...κοριτσάκι

elepet....ΠΗΤ 07/12/2015 ...αγοράκι

Bebakimou...ΠΗΤ 12/12/2015 ...κοριτσάκι

kyriaki28...ΠΗΤ ...17/12/2015... κοριτσάκι

elinabβ¦.ΠΗΤ 15/12/2015

Mariza83....ΠΗΤ 17/12/2015...κοριτσάκι

georgia-kak...ΠΗΤ 18/12/2015...κοριτσάκι

Lullaby* β...ΠΗΤ 20/12/2015...αγοράκι

Irinisideraβ...ΠΗΤ 23/12/2015... αγοράκι

4vasso4...ΠΗΤ 23/12/2015... αγοράκι

Άντζελα!..... ΠΗΤ 25/12/2015...αγοράκι

foroulina...ΠΗΤ 26/12/2015...αγοράκι

aploon...ΠΗΤ 28/12/2015...κοριτσάκι

mikri_manoula...ΠΗΤ 29/12/2015...αγοράκι

Kallina...ΠΗΤ 31/12/2015

Koutsouni22... ΠΗΤ 9/1/2016...κοριτσάκι

Μεχρι να το φτιαξει η μανουλα ελενα το προσπαθησα εγω.

αν εχω ξεχασει καμια να μου το πει.

5iXPp3.pngLnKZp3.png

σοφια μπραβο!θα το δοκιμασω και εγω πρωτα ο θεος!

μικρη μου μανουλα ουτε εγω κοιμηθηκα καλα.εχω ξυπνησει απο τις 6:30,εχτες ειχα γιατρο και μου ειδε τον τραχηλο.ηταν μαλακος μου ειπε...μετα πονουσα πολυ λιγο και λεω αντε να με πιασουν οι πονοι να παμε στο μαιευτηριο....αλλα που....

αντζελα πως εισαι εσυ κοριτσι μου?

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Πω..πω κοιταξτε γεννητουρια!!Τι ωραια βρε κοριτσια!

Φορουλινα καλα εκανες και εβαλες εσυ το πινακακι..επαθα πλακα ποσες πολλες γεννες ειχαμε!

Η Αντζελα μαλλον γεννησε κι αυτη!Μακαρι να εχουμε ευχαριστα!!!:D:D

3ih6p2.png

Glezp2.png

Διαφημίσεις

Με παιδεψε λιγο αλλα το παλευω!!χαχα!

μακαρι το κοριτσι!και αυτη σαν και εμας ηταν...ειχε κουραστει!

σημερα γιορταζει ο Αγιος Ελευθεριος ειναι προστατης των εγκυων.

καλη λευτερια να εχουμε ολες οσες περιμενουμε!

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Εγω αναψα το καντηλακι απο εχθες στον Αγιο...καλη λευτερια σε ολες μας κοριτσια!!Μπορει και να μην γεννησε η Αντζελα.. ειδα εχθες μπηκε(νομιζα ειχε να μπει κανα 2 μερες γι αυτο το ειπα)Μην γινω ραδιο αρβυλα!χαχα:tongue:

3ih6p2.png

Glezp2.png

Κοριτσάκια;;;; Με συζητάτε;;;

Καταρχήν Ελενακι μου να σου ζήσει η μπεμπουλα σου!!! Να είστε κ οι 2 υγιείς!!!

Όχι κορίτσια μου δεν γεννησα ούτε εγώ! Πήγα χθες στη γιατρό. Είναι προβληματισμενη που δεν γεννησα ακόμα ενώ έχω διαστολή, μαλακό τράχηλο, συσπάσεις, είναι χαμηλά το μωρό κλπ.. Επίσης έχει μια περιτυλιξη στο λαιμό του. Αυτό από μόνο του δεν είναι ανησυχητικό. Σκέφτεται όμως μη τυχόν είναι κοντός ο λώρος κ γιαυτό δεν τον αφήνει να κατέβει.. Την Πέμπτη ξανά για καρδιοτοκογραφημα κ επαναληπτικό Ντόπλερ. Σήμερα έκανα κ μια εξέταση αίματος που είναι για μικρόβια. Λόγω ανοιχτού τραχήλου είναι επίφοβο.. Αγχωθηκα λίγο..

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια,

Να ζήσουν όλα τα καινούρια μωρά, να είναι γερά, δυνατά και ευτυχισμένα!!!!

Εμείς είμαστε καλά, θηλάζουμε, προσέχουμε πολύ τις επισκέψεις και δεν πάμε έξω. Το μόνο που με στενοχωρεί είναι ότι σταμάτησα για λίγο τη μικρή από το προνηπιο και είναι μέσα η καρδούλα μου, φροντίζω να περνάμε καλά αλλά μου φαίνεται σα μαραζωμενο μερικές φορές. Το άλλο είναι ένα συγκαματακι στο μωρό που δεν υποχωρεί και μάλλον είναι μύκητας και θέλει αλοιφή με κορτιζόνη....

ZZHDp3.png

ZHtrp3.png?7KuOIX7Na>

Τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους στα κοριτσια μου, οσες γεννησατε να σας ζησει παιδια μια ματια που εριξα ειχαμε πολλα χαρμοσυνα!! Αντζελα μου τι διαστολη εχεις αν επιτρεπεται; Μπορει οντως να μην αφηνει το μηκος του λωρου να κατεβει.. Μην αγχωνεσαι στην αναγκη καισαρικη, το τελικο γλυκο αποτελεσμα μετραει. Κ γω δηλαδη ειμαι στη διαδικασια αποδοχης γιατι μεθαυριο μπαινω για καισαρικη η μικρη μας ειναι περιπου 2500 κ ακομα κ αν εδραιωσω τοκετοτωρα (εχω ηδη ξεκινησει προδρομο τοκετο) πιθανως να μη μ αφησουν να παμε φυσιολογικα για να μη ζοριστει η μικρη.. Οποτε στις ετοιμασιεςεμεις...

km1cp3.png

Υπαρχει περιπτωση να σου πει για καισαρικη;

Μην αγχώνεσαι αντζελα μου!ολα καλα θα πανε!

Να μας ενημερώνεις. Μην χανεσαι :)

Να μου πει κατευθείαν για καισαρική όχι. Για πρόκληση πολύ πιθανο..

Ε αγχωνομαι μωρέ.. Ανυπομονω κιόλας! Άναψα κι εγώ το καντηλακι! Μακάρι να μ'ελευθερωσει ο Άγιος! Όλες μας! Να έχουμε στην αγκαλιά μας γερά μωρά!

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους στα κοριτσια μου, οσες γεννησατε να σας ζησει παιδια μια ματια που εριξα ειχαμε πολλα χαρμοσυνα!! Αντζελα μου τι διαστολη εχεις αν επιτρεπεται; Μπορει οντως να μην αφηνει το μηκος του λωρου να κατεβει.. Μην αγχωνεσαι στην αναγκη καισαρικη, το τελικο γλυκο αποτελεσμα μετραει. Κ γω δηλαδη ειμαι στη διαδικασια αποδοχης γιατι μεθαυριο μπαινω για καισαρικη η μικρη μας ειναι περιπου 2500 κ ακομα κ αν εδραιωσω τοκετοτωρα (εχω ηδη ξεκινησει προδρομο τοκετο) πιθανως να μη μ αφησουν να παμε φυσιολογικα για να μη ζοριστει η μικρη.. Οποτε στις ετοιμασιεςεμεις...

Από την προηγούμενη Πέμπτη έχω 2 διαστολή κ μαλακό τράχηλο. Δεν είναι περίεργο που δεν αυξήθηκε η διαστολή; Γιατί δεν περιμένετε ακόμα λίγο να πάρει λίγα γραμμάρια ακόμα; Εμένα 3200 μου τον έβγαλε χθες..

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Από την προηγούμενη Πέμπτη έχω 2 διαστολή κ μαλακό τράχηλο. Δεν είναι περίεργο που δεν αυξήθηκε η διαστολή; Γιατί δεν περιμένετε ακόμα λίγο να πάρει λίγα γραμμάρια ακόμα; Εμένα 3200 μου τον έβγαλε χθες..

Δεν ειμαι μαιευτηρας αλλα αποσα ξερω δεν ειναι σπανιο για πρωτοτοκο να χει μια πιο αργη εξελιξη ΑΛΛΑ ο,τι κ να λεμε απο δω, η γιατρος που σε βλεπει ξερει καλυτερα απ ολους τη θεση πχ του μικρου, ποσο εχει κατεβει, τι ερχεται πρωτο (κεφαλι;χερι; Αλλη επιδραση εχει το καθενα στον τραχηλο) κ βεβαια βλεπει κ τα κτγ πως αντιδρα σε συσπασεις το μικρο κλπ.. Οποτε ο,τι πει!! :)

Εμεις θα μπορουσαμε οριακα να την περιμενουμε λιγο ακομα αλλα θεωρησαμε οτι η "χρυση τομη" αναμεσα στο benefit του να παρει λιγο ακομα κ το ρισκο τυχον υποξιας κλπ δυσαρεστων ειναι καπου εδω, λεγαμε αρχικα για τις 37βδομαδες οποτε αφου φτασαμε εδω κανω το σταυρο μου κ την παιρνουμε. Να βγει καλα κ απο οπου βγει!! Εγω ειμαι με μαλακο τραχηλο κ διαστολη ασσο, εχει κατεβει ηδη αρκετα κ με σωστη προβολη αλλα ηταν πριν μια βδομαδα στη 15η εκατοστιαια κ εκει γυρω στη 10η ειναι που δεν πας με τιποτα σε φυσιολογικο γιατι θες να βγαλεις ενα μωρο ξεκουραστο να μπορει να αναπνευσει καλα κ να τραφει. Οποτε κ σημερα να σπαγαν τα νερα μαλλον καισαρικη θα με εβαζαν, χωρια που ειναι κ η δευτερη μου (αντιο vbac)! Ο αντρας μου εφημερευει σημερα κ μ εχει ξορκισει να μη γεννησω σημερα οποτε προσπαθω να του κανω τη χαρη χαχα!!

km1cp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...