Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Φορουλινα πως πας;

Εγω ρε κορίτσια δε αντεχω άλλο! Έχω βαρύνει, πονανε κόκαλα, μέση, η κοιλιά συνεχώς σκληρή κ με ενοχλεί.. Μια γκρίνια είμαι! Πολύ δύσκολος μήνας..

Ακριβως τα ιδια ειμαι Αντζελα.. Τα ξημερωματα με πιασαν παλι τα κλαματα... Ποναλακια, συσπασεις, σκληρη κοιλια αλλα μωρο πουθενα.. Και με ανχωνει που ειναι και μεγαλος και εγω 1.55 υψος βαρελακι... Οπως το ειπες.. Για μενα ο δυσκολοτερος μηνας...

nSzCp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια. Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!!! Τι πιο ωραίο να ξυπνάς και να μαθαίνεις ότι ήρθαν τόσα πολλά μπουμπουκάκια στον κόσμο. Κλειώ, Ανθή, Περιστεράκι και Δώρα να σας ζήσουν τα αγγελούδια σας!!!

Άντζελα Μια εβδομάδα περίπου πριν την πητ μου είχα κάτι πονάκια χαμηλά, σαν να περίμενα περίοδο, πολύ γνώριμος πόνος, πάω στον γιατρό μου και μου λέει ότι είμαι σχεδόν έτοιμη, είχα ήδη μια μικρή διαστολή, τράχηλο ανοιχτό και μαλακό, μου έκανε αποκόλληση και έφηγα σπίτι (το νοσοκομείο είναι 5 λεπτά από το σπίτι μου). Την επόμενη το βράδυ μετά από πίτσες, νιώθω πάλι πονάκια και μούδιασμα χαμηλά, ξυπνάω τον άντρα μου πάμε και είχα ξεκινήσει, είχα 4 διαστολή. Αρχίσαμε γύρω στις 3.30 και γέννησα 9.30 το πρωί 4 μέρες νωρίτερα.

Οι πόνοι της γέννας πάντως έιχαν δίκιο ότι είναι σαν της περιόδου στο χιλιαπλάσιο, αυτό όμως που έχουμε μετά δεν μας αποζημιώνει απλά, δίνει άλλο νόημα στη ζωή μας!

Ίσως είμαι παραπάνω συναισθηματική, κάτι οι ορμόνες κάτι η λοχεία, δεν τον χορταίνω, δεν το πιστεύω ότι είναι δικός μου, όσες είναι ήδη μανούλες με καταλαβαίνουν και όσες γίνουν θα με νιώσουν. Φιλιά σε όλες σας!!!

Αντζελα Καλημέρα! !

Και εγω τα ιδια βρε κοριτσια!!!!κουραστηκα και ολο ουφ και η μεση μου ειμαι!ο αντρουλης μου μου λεει υπομονη κοντευουμε....

Τα βράδια δεν κοιμαμαι καλα η εχω καουρες η σηκωνομαι 2-3 φορες το βραδυ για πιπι,και οταν ξυπναω αρχιζει να κλωτσαει και δεν μπορω να κοιμηθω!

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Αχ! foroulina χαλάρωσε τώρα που μπορείς, μου το έλεγαν κι εμένα και είχαν δίκιο, αν είναι ζουζουνάκι το μωράκι σου θα σε ξυπνάει αρκετά συχνά τα βράδυα. Κι ο δικός μου ήταν από την κοιλιά κινητικός και είναι ζωηρούλης για βρεφάκι.

Αχ σοφια τουλαχιστον να μην κοιμαμαι ενω θα εχει βγει το ζουζουνι!

Απο τωρα να μην με αφηνει;;;

Ευτυχως που δεν ειμαι πολυ του υπνου!

Για να δουμε!

Εσυ πως τα πας;;

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Διαφημίσεις

Αντζελα Καλημέρα! !

Και εγω τα ιδια βρε κοριτσια!!!!κουραστηκα και ολο ουφ και η μεση μου ειμαι!ο αντρουλης μου μου λεει υπομονη κοντευουμε....

Τα βράδια δεν κοιμαμαι καλα η εχω καουρες η σηκωνομαι 2-3 φορες το βραδυ για πιπι,και οταν ξυπναω αρχιζει να κλωτσαει και δεν μπορω να κοιμηθω!

Βλεπω τα ιδια εχουμε ολες!υπομονη κοριτσια θα περασει κι αυτο...

Εμενα ΕΥΤΥΧΩΣ με αφηνει και κοιμαμαι το βραδυ!Βεβαια ολη μερα με εχει ταραξει στις κλωτσιες και στα τεντωματα δεν μπορω να κανω και πολλα πλεον...αλλα τουλαχιστον οταν κοιμαμαι κοιμαται κι αυτος!Λιγες μερες μεινανε κοριτσια...(τα νευρα φανταζομαι και εσας σπασμενα..αγχος φουλ...)που θα παει...να μεινουν μεσα δεν γινεται οποτε συντομα θα ειναι κοντα μας!!;)

3ih6p2.png

Glezp2.png

Βλεπω τα ιδια εχουμε ολες!υπομονη κοριτσια θα περασει κι αυτο...

Εμενα ΕΥΤΥΧΩΣ με αφηνει και κοιμαμαι το βραδυ!Βεβαια ολη μερα με εχει ταραξει στις κλωτσιες και στα τεντωματα δεν μπορω να κανω και πολλα πλεον...αλλα τουλαχιστον οταν κοιμαμαι κοιμαται κι αυτος!Λιγες μερες μεινανε κοριτσια...(τα νευρα φανταζομαι και εσας σπασμενα..αγχος φουλ...)που θα παει...να μεινουν μεσα δεν γινεται οποτε συντομα θα ειναι κοντα μας!!;)

Μα ακριβώς τα ιδια συναισθήματα εχουμε!!!εγω σκεφτομαι σε 10 μερες το αργοτερο θα τα εχουμε στην αγκαλιτσα μας και θα φιλαω αυτα τα ποδαρακια που δεν με αφηναν να κοιμηθω!!

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Τι ωραίες αναμνήσεις μου φέρατε από όταν ήταν το μαναράκι μου στην κοιλίτσα μου... Κάποιες φορές τη νύχτα τον ψάχνω στην κοιλιά μου.

mikri manoula είσαι πολύ τυχερή που κοιμάται τα βράδυα. Εμένα μου κλαίει πολύ στην αλλαγή της πάνας, μιλάμε για κλάμα, όταν τον ξεντύνω και για το μπάνιο μέχρι να πέσει το νερό πάνω του, μετά του αρέσει πολύ. Εσένα πως είναι?

Είμαστε σχετικά καλά foroulina, ξυπνάει κάθε 3ωρο με 4ωρο περίπου και τον μαθαίνω σε φασαρία την ημέρα για να μπορώ να κάνω δουλειές χωρίς να ενοχλείται όταν κοιμάται και το έχουμε καταφέρει αυτό. Στο μόνο που δυσκολεύομαι λίγο είναι που του κόβω το συμπλήρωμα που μου είπαν από το νοσοκομείο, το έδινα γτ ανεβάζαμε ίκτερο, ευτυχώς μας έπεσε. Οχι ότι του έδινα πολύ, αλλά τα ξένα γάλατα είναι πολύ χορταστικά και κοιμούνται πιο εύκολα.

Δεν το καταλαβαίνω τώρα που ηρέμησα αφού έπεσε ο ίκτερος αλλά με πίεσαν και με τρόμαξαν πολύ οι παιδίατροι για να του δώσω ξένο γάλα. Που θα πάει όμως έχω πολλή υπομονή και πιστεύω θα τα καταφέρουμε...

Βάσω υπομονή, είναι δύσκολη η αναμονή, αλλά να έχεις στο μυαλό σου ότι πλησιάζει η ώρα και θα έχεις σε λίγο το μωράκι σου αγκαλιά κι όλα θα τα ξεχάσεις.

Καλημερα σοφια!

Μπραβο,μπραβο!αυτο με τους θορυβους μου το εχει πει αλλη μια φιλη μου!το πρωι μου λεει να κανεις φασαρια...το βραδυ ησυχια.

Αυτο με το ξενο γαλα ναι βρε παιδι μου το προωθουν πολυ!

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Κοριτσάκια είμαι απόλυτα ερωτευμένη με την κόρη μου!!! Ενα τέλειο πλασματάκι που ήρθε στη ζωη μας και την έχει συγκλονίσει στις 11-12 με καισαρική, 52 πόντους και 3200. Θηλάζω αποκλειστικά και φιλαω πλέον δύο αγάπες της ζωης μου. Μόλις μπορέσω θα σας γραψω. Κάποια το πίνακακι κορίτσια.

WkSzp3.png

Διαφημίσεις

Οι Χριστουγεννιάτικοι μποναμάδες μας!!!

mariakriti....6/11/2015...κοριτσάκι 3320κ., 52 εκ.

blueroses.....12/11/2015....αγοράκι 3220κ., ...εκ.

maria030603...12/11/2015...αγοράκι 3650κ., 52 εκ.

ioanna_io ... 1/12/2015....αγοράκι 3300κ., ...εκ.

Bella7..... 1/12/2015...κοριτσάκι 3370γρμ, ...εκ

Δωρα85...7/12/2015...κοριτσακι 2980...52εκ

anthi k...26/11/2015...αγορακι...3300...50εκ

peristeraki...???...αγορακι...3500...50

klio76...???...κοριτσακι...2600...50,5εκ

ssophia...5/12/2015...αγορακι...3510...51εκ

ElenaGN...11/12/2015...κοριτσακι...3200...52εκ

Εν αναμονή!!!

depyfr.......ΠΗΤ 03/12/2015... αγοράκι

annaliza....ΠΗΤ 06/12/2015 ...κοριτσάκι

elepet....ΠΗΤ 07/12/2015 ...αγοράκι

Bebakimou...ΠΗΤ 12/12/2015 ...κοριτσάκι

kyriaki28...ΠΗΤ ...17/12/2015... κοριτσάκι

elinabβ¦.ΠΗΤ 15/12/2015

Mariza83....ΠΗΤ 17/12/2015...κοριτσάκι

georgia-kak...ΠΗΤ 18/12/2015...κοριτσάκι

Lullaby* β...ΠΗΤ 20/12/2015...αγοράκι

Irinisideraβ...ΠΗΤ 23/12/2015... αγοράκι

4vasso4...ΠΗΤ 23/12/2015... αγοράκι

Άντζελα!..... ΠΗΤ 25/12/2015...αγοράκι

foroulina...ΠΗΤ 26/12/2015...αγοράκι

aploon...ΠΗΤ 28/12/2015...κοριτσάκι

mikri_manoula...ΠΗΤ 29/12/2015...αγοράκι

Kallina...ΠΗΤ 31/12/2015

Koutsouni22... ΠΗΤ 9/1/2016...κοριτσάκι

Μεχρι να το φτιαξει η μανουλα ελενα το προσπαθησα εγω.

αν εχω ξεχασει καμια να μου το πει.

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Κοριτσάκια είμαι απόλυτα ερωτευμένη με την κόρη μου!!! Ενα τέλειο πλασματάκι που ήρθε στη ζωη μας και την έχει συγκλονίσει στις 11-12 με καισαρική, 52 πόντους και 3200. Θηλάζω αποκλειστικά και φιλαω πλέον δύο αγάπες της ζωης μου. Μόλις μπορέσω θα σας γραψω. Κάποια το πίνακακι κορίτσια.

Να σου ζησει κοριτσακι μου!!!γερο και τυχερο!!!

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Ελενααααα να σας ζησει ο κοριτσαρος!!Γερη κι ευτυχισμενη παντα να ειναι κοπελα μου!!Πολυ χαρηκα!!

Σοφια κουκλα μου δεν γεννησα...περιμενω πως και πως!!Θα σας πω ομως μετα εμπειριες εννοειται!;)

Φορουλινα αυτο με τους θορυβους ισχυει το εχω ακουσει κι εγω...και θα σου πω και κατι αλλο μπας και κοιμηθεις κι εσυ γλυκια μου...ολη την μερα προσπαθησε να τον εχεις κινητικο μεσα στην κοιλια!Μιλα του χαιδευε τον συνεχεια...βαλε τραγουδια(ακουνε τα παντα απο εκει μεσα)προσπαθησε να ειναι ξυπνιος την μερα οσο μπορεις και το βραδυ θα δεις πως θα κοιμαται μαζι με σενα!;)

Εγω επειδη οπως ειπα εχω και μια τρελα με τις δουλειες και γενικα ειμαι νευρικη..ολη μερα αφου κουνιεμαι εγω αναγκαστικα κουνιεται κι αυτο...κι οταν καθομαι το πρωι δεν τον αφηνω σε ησυχια παιζω ματι του!Το αποτελεσμα ειναι το βραδυ να κοιμαται κι αυτο ξερο!χαχαχα Αυτο ετυχε δεν το επεδιωξα...απλα καταλαβα οσο ζωηρο ειναι το πρωι τοσο κοιμαται το βραδυ!Δοκιμασε το και πες μας!

3ih6p2.png

Glezp2.png

Αχ μικρη μου μανουλα και εγω έτσι είμαι με τις δουλειες! Δεν βάζω κωλο κατω!ολα μονη μου τα κανω.

Απλα αυτο το παιδι εχει τον ασταματητο!!χαχα!!πρωι β4αδυ κουνιεται!

Ενταξει...λιιιιιγο ακομα!ουφ!

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...