Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

aploon Μην σκας για μένα ρε aploon μου και νοιώθω και τύψεις!!! Πως τα πας με την πίεση; Βλέπω όλες με τέλειες σχέσεις με τις μανάδες μας!!! Ρε κορίτσι δεν θα γίνουμε και εμείς έτσι εεε;;;; Αν και εγώ λέω, ευτυχώς που η μάνα μου μόνο μάνα δεν ήταν, οπότε εγώ σίγουρα δεν θα γίνω κακή μάνα, δεν θα κάνω τουλάχιστον τα λάθη της.....

Μα πως σου έφραξε πόρος στο μαστό; Φαντάζομαι την κόρη σου πάνω κάτω να τρέχει και να φωνάζει και γελάω!!! Ωραία εικόνα!!!

4vasso4 Μια χαρά όλα!!! Αύριο πες μας τα νέα σας από τον γιατρό.

Bella7 Όλα θα ξεπεραστούν κοριτσάκι!!!! Θα προσαρμοστούμε και εμείς και θα προσαρμόσουμε και τα υπόλοιπα πως τα θέλουμε εμείς, οπότε όλα θα γίνουν με τα μέτρα μας!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Δωρα85 Κοριτσάκι μου να σας ζήσει η μπουμπού σας!!!! Γερή και καλότυχη. Καλή ανατροφή και σε εσένα καλή ανάρρωση. Στείλε μας τα νέα σας.

mikri_manoula Αυτή η αναμονή μας έχει κάνει σε όλες τα νεύρα τσατάλια!!! Είναι που είναι δηλαδή...τώρα παραέγιναν.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Kallina Δεν το βλέπω να την γλυτώνω την καισαρική, είναι ανάσκελα ακόμα και δεν το βλέπω να γυρνάει!!! Δεν χωράει!!! Είναι ψηλή και μεγαλόσωμη και εγώ με μικρή κοιλιά, που να χωρέσει;;;; Αλλά τουλάχιστον δεν πάω με βεβιασμένη όποτε θέλει ο ντοκ!!! Και εγώ κάνω ασκήσεις αλλά δεν....

blueroses Αχ μωρέ το μωρουλίνι σου που πονάει!!! Στάση αγκαλιάς τίγρη στο δέντρο και λευκοί ήχοι βοηθάνε. Καλά κάνεις και βγαίνεις!!!! Μαζί με το μωρό ή όχι;;

Ύψος πες μου!!!! Για το πινακάκι.

WkSzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οι Χριστουγεννιάτικοι μποναμάδες μας!!!

mariakriti....6/11/2015...κοριτσάκι 3320κ., 52 εκ.

blueroses.....12/11/2015....αγοράκι 3220κ., ...εκ.

maria030603...12/11/2015...αγοράκι 3650κ., 52 εκ.

ioanna_io ... 1/12/2015....αγοράκι 3300κ., ...εκ.

Bella7..... 1/12/2015...κοριτσάκι 3370γρμ, 50εκ

Δωρα85...7/12/2015... κοριτσάκι 2980γρμ, 52 εκ.

Εν αναμονή!!!

depyfr.......ΠΗΤ 03/12/2015... αγοράκι

annaliza....ΠΗΤ 06/12/2015 ...κοριτσάκι

elepet....ΠΗΤ 07/12/2015 ...αγοράκι

Anthi k....ΠΗΤ 09/12/2015...αγοράκι

Ssophia ...ΠΗΤ 9/12/2015...αγοράκι

klio76.....ΠΗΤ 11/12/2015... κοριτσάκι

Bebakimou...ΠΗΤ 12/12/2015 ...κοριτσάκι

peristeraki ...ΠΗΤ 14/12/2015 ...αγοράκι

EleNaGN.....ΠΗΤ 15/12/2015... κοριτσάκι

kyriaki28...ΠΗΤ ...17/12/2015... κοριτσάκι

elinabβ¦.ΠΗΤ 15/12/2015

Mariza83....ΠΗΤ 17/12/2015...κοριτσάκι

georgia-kak...ΠΗΤ 18/12/2015...κοριτσάκι

Lullaby* β...ΠΗΤ 20/12/2015...αγοράκι

Irinisideraβ...ΠΗΤ 23/12/2015... αγοράκι

4vasso4...ΠΗΤ 23/12/2015... αγοράκι

Άντζελα!..... ΠΗΤ 25/12/2015...αγοράκι

foroulina...ΠΗΤ 26/12/2015...αγοράκι

aploon...ΠΗΤ 28/12/2015...κοριτσάκι

mikri_manoula...ΠΗΤ 29/12/2015...αγοράκι

Kallina...ΠΗΤ 31/12/2015...αγοράκι

Koutsouni22... ΠΗΤ 9/1/2016...κοριτσάκι

WkSzp3.png

Ελενακι δεν γυρισε η μπεμπουλα ε...μπορει να παρει θεση μεχρι κ τελευταια στιγμη.

Γεννηθηκε 51 ποντους ο μπεμπης.

Για λευκους ηχους το εμαθα προσφατα κ ξενυχταμε κατω απο τον απορροφητηρα!!!!!!:tongue::tongue:Χρωσταω καποιες ωρες υπνου σ'αυτον!!

xGElp3.png

d4EBp2.png

Ελενακι δεν γυρισε η μπεμπουλα ε...μπορει να παρει θεση μεχρι κ τελευταια στιγμη.

Γεννηθηκε 51 ποντους ο μπεμπης.

Για λευκους ηχους το εμαθα προσφατα κ ξενυχταμε κατω απο τον απορροφητηρα!!!!!!:tongue::tongue:Χρωσταω καποιες ωρες υπνου σ'αυτον!!

Κοριτσάκι στο youtube βάλε λευκοί ήχοι ή white noise. Και αν έχεις κασσεττοφωνο γραψε σε cd τον ήχο που θα δεις οτι τον ηρεμεί συνεχόμενα. Repeat για να μην τρελλαθεις!!! Φιλάκια στα πατουσακια

WkSzp3.png

Καλημερα!! Πριν λιγο γυρισαμε απο τον γιατρο.. Ο τραχηλος κλειστος κ σκληρος... Ρε κοριτσια θελω τοσο πολυ να γεννησω που απογοιτευτηκα.. Λεω ποτε δεν θα βγει.. Θα ξαναπαω την δευτερα παλι..

nSzCp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορτσούδια!

Δώρα να σου ζήσει!!!! Γέρο κι ευτυχισμένο να είναι το μωρακι σου!!

Γιατί τόσες καισαρικές ρε κορίτσια;;; Με αγχωνει αυτό!

Εγω πήγα σήμερα για καρδιοτοκογραφο κ έλεγχο. Έχω διαστολή 2! Η γιατρός μου είπε αν θέλω να μείνω μέσα να μου βάλει ωδίνες! Δε μου άρεσε πολύ.. Αφού προχωραμε καλα και το μωρό έχει κατέβει χαμηλά..

Η μαία μου είπε ότι μέχρι τη Κυριακή με βλεπει να γενναω και να περπαταω όσο μπορώ..

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Γεια σας κορτσούδια!

Δώρα να σου ζήσει!!!! Γέρο κι ευτυχισμένο να είναι το μωρακι σου!!

Γιατί τόσες καισαρικές ρε κορίτσια;;; Με αγχωνει αυτό!

Εγω πήγα σήμερα για καρδιοτοκογραφο κ έλεγχο. Έχω διαστολή 2! Η γιατρός μου είπε αν θέλω να μείνω μέσα να μου βάλει ωδίνες! Δε μου άρεσε πολύ.. Αφού προχωραμε καλα και το μωρό έχει κατέβει χαμηλά..

Η μαία μου είπε ότι μέχρι τη Κυριακή με βλεπει να γενναω και να περπαταω όσο μπορώ..

Γεια σας κοριτσια....αχχχχ κι εγω 2 διαστολη εχω απο την Κυριακη αλλα δεν γενναω ακομη απο οτι βλεπω!!Τωρα πραγματικα κουραστηκα απο αυτη την αναμονη!!Δεν κοιμαμαι καθολου καλα...οι πονοι πανε κι ερχονται..αλλα το παιδακι μου δεν θελει να βγει!Περπαταω κι εγω βρε Αντζελα...το μονο αποτελεσμα που εχει σε μενα ειναι να βελαζω απο πονους στη μεση και να μην μπορω να κλεισω ματι απο τη μεση!Τι να πω....ΥΠΟΜΟΝΗ ακομη λιγο!Θα βγουνε...και να θελουνε δεν μπορουνε να κατσουνε και για πολυ ακομη μεσα!!χαχαχα

3ih6p2.png

Glezp2.png

Γεια σας κοριτσια....αχχχχ κι εγω 2 διαστολη εχω απο την Κυριακη αλλα δεν γενναω ακομη απο οτι βλεπω!!Τωρα πραγματικα κουραστηκα απο αυτη την αναμονη!!Δεν κοιμαμαι καθολου καλα...οι πονοι πανε κι ερχονται..αλλα το παιδακι μου δεν θελει να βγει!Περπαταω κι εγω βρε Αντζελα...το μονο αποτελεσμα που εχει σε μενα ειναι να βελαζω απο πονους στη μεση και να μην μπορω να κλεισω ματι απο τη μεση!Τι να πω....ΥΠΟΜΟΝΗ ακομη λιγο!Θα βγουνε...και να θελουνε δεν μπορουνε να κατσουνε και για πολυ ακομη μεσα!!χαχαχα

Και 'συ ε;;; Ειναι χαμηλά το μωρό; Έχεις τσιμπήματα από κάτω στο τράχηλο; Συσπάσεις εχεις;

Τελειωσες με τα μαστορεματα;

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Και 'συ ε;;; Ειναι χαμηλά το μωρό; Έχεις τσιμπήματα από κάτω στο τράχηλο; Συσπάσεις εχεις;

Τελειωσες με τα μαστορεματα;

Με τα μαστορεματα ΤΕΛΟΣ ευτυχως!Το μωρο ειναι ψηλα γι αυτο και δεν εχω γεννησει ακομη...Απο τσιμπηματα και συσπασεις αλλο τιποτα αλλα ο μπεμπης ΔΕΝ θελει να βγει!Τι να πω βρε Αντζελα...τα νευρα κροσια κι υπομονη να ερθουνε τα αγγελουδια μας!Φανταζομαι κι εσυ τα ιδια....ε?

3ih6p2.png

Glezp2.png

Κορίτσια καλησπέρα, ελπίζω να είστε όλες καλά και να πάνε όλα καλά με τα μωράκια σας είτε είναι μέσα είτε είναι έξω από τις κοιλίτσες σας. Έχω πολύ καιρό να σας πώ νέα και αυτό επειδή γέννησα στις 5 του μήνα το αγοράκι μου και δεν έχω προλάβει ακόμη να δώ τι κάνετε όλες. Τα νέα μας λοιπόν είναι τα εξής, γέννησα φυσιολογικά και χωρίς επισκληρίδιο σχετικά γρήγορα περίπου 6,5 ώρες, ο απίστευτος πόνος, η κούραση και η ευλογία συνάμα που νιώθεις δεν περιγράφονται με λόγια. Από προχθές είμαστε σπίτι μας και ακόμη επικρατεί πανικός από δουλειές και από επισκέψεις. Μόλις χαλαρώσουμε θα σας πώ νεότερα και θα δώ και τα δικά σας τα νέα. Φιλιά σε όλες σας!!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα, ελπίζω να είστε όλες καλά και να πάνε όλα καλά με τα μωράκια σας είτε είναι μέσα είτε είναι έξω από τις κοιλίτσες σας. Έχω πολύ καιρό να σας πώ νέα και αυτό επειδή γέννησα στις 5 του μήνα το αγοράκι μου και δεν έχω προλάβει ακόμη να δώ τι κάνετε όλες. Τα νέα μας λοιπόν είναι τα εξής, γέννησα φυσιολογικά και χωρίς επισκληρίδιο σχετικά γρήγορα περίπου 6,5 ώρες, ο απίστευτος πόνος, η κούραση και η ευλογία συνάμα που νιώθεις δεν περιγράφονται με λόγια. Από προχθές είμαστε σπίτι μας και ακόμη επικρατεί πανικός από δουλειές και από επισκέψεις. Μόλις χαλαρώσουμε θα σας πώ νεότερα και θα δώ και τα δικά σας τα νέα. Φιλιά σε όλες σας!!!!

Να σου ζησει κι εσενα το αγορακι σου!!Γερο να ειναι και καλοτυχο!!Τι ωραια νεα....:D

3ih6p2.png

Glezp2.png

Να σου ζήσει το θαυματακι σου!! Κ μένα το όνειρο μου είναι να γεννησω φυσικά και χωρίς επισκληριδιο! Σπασαν τα νερά κ πήγες ή οι πόνοι σ'επιασαν; Ποσο ήσουν;

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Με τα μαστορεματα ΤΕΛΟΣ ευτυχως!Το μωρο ειναι ψηλα γι αυτο και δεν εχω γεννησει ακομη...Απο τσιμπηματα και συσπασεις αλλο τιποτα αλλα ο μπεμπης ΔΕΝ θελει να βγει!Τι να πω βρε Αντζελα...τα νευρα κροσια κι υπομονη να ερθουνε τα αγγελουδια μας!Φανταζομαι κι εσυ τα ιδια....ε?

Εμένα είναι πολύ χαμηλά απ'οτι είδε σήμερα η ντοκτορ! Μου τόνισε πολλές φορές ότι θέλουμε να ακούω πολύ συχνά το μωρό. Να τρώω λίγο κ συχνά για να είναι ζωηρουλης!

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Εμένα είναι πολύ χαμηλά απ'οτι είδε σήμερα η ντοκτορ! Μου τόνισε πολλές φορές ότι θέλουμε να ακούω πολύ συχνά το μωρό. Να τρώω λίγο κ συχνά για να είναι ζωηρουλης!

Κι εγω ηταν σημερα να παω στον γιατρο αλλα τελικα δεν μπορεσα...τωρα μαλλον Τριτη αν δεν εχω γεννησει...εμενα ειναι πολυ ζωηρος τελευταια..δεν μάφηνει να κανω τιποτα μιλαμε πολυ κουνημα αλλα και παλι απο οτι βλεπεις...δεν επαιξε κι αυτο ρολο σε μενα!Κι εγω ευχομαι να τα καταφερω φυσιολογικα(εννοειται χωρις επισκληριδιο εχω ακουσει πολλα)μακαρι να μπορεσουμε και να πανε ολα καλα ευχομαι σε ολες μας!!

3ih6p2.png

Glezp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...