Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φέρεται και καλός σας βρήκα πάλι!! Δεν μπόρεσα να διαβάσω όλα τα σχόλια των κοριτσιών αλλά καποιες έχουν γεννήσει!! Καλοτυχα και υγιει τα μωρακια σας! Είδα κάποια σχόλια κοριτσιών που πήγαιναν φυσιολογικά κ τελικά θα πάνε με καισαρική! Δεν ξέρω την σχέση σας με τους γιατρούς σας πάντως εμένα ο δικός μου παει να μου τη φέρει!! Μάλλον η πητ 31/12 που έχω δεν τον βολεύει κ βρίσκει δικαιολογίες!!

Αντζελα ευχομαι αυριο μεθαυριο να μας γραφεις για την εμπειρια της γεννας σου!!!

Αυριο το απογευμα θα παω στον γιατρο.. Ειμαι πολυ περιεργη να δω ποσα κιλα θα μου πει οτι φαινεται το γιγαντακι μου!!!

nSzCp2.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!

Μπα κορίτσια δε γέννησα ακόμα! Φορουλινα δεν ηταν το πώμα μάλλον αλλά από την επαφή.. Ραντεβού την Πεμπτη έχω ξανά με τη γιατρό μου..

Τα συναισθήματα σας ποια είναι;;; Εγω μια ανυπομονω, μια φοβαμαι για την αλλαγή στη ζωή μας.. Από την αλλη νιώθω δυνατή κ έτοιμη για την εμπειρία της γέννας αλλά έχω άγχος να είναι υγιές το μωρακι μου.. Είναι φυσιολογικά όλα αυτά ε; :rolleyes:

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια δεν γέννησα!!! Πήγα στον γιατρό το Σάββατο. Αναπτύσσεται μια χαρά η ζουζού και όλα καλά, παρόλο την γήρανση που είναι τρίτου βαθμού. Έριξαν και έναν τσακωμό με τον άντρα μου και χαλάρωσαν και οι δύο!!! Είπε τελικά αφού παίρνει βάρος δεν θα με πάει με καισαρική βεβιασμένη, του ορκίστηκε στη φιλία τόσων χρόνων και σαν συνάδελφοι ότι δεν θα με πήγαινε έτσι άδικα. Το θέμα είναι ότι τα βρήκαν γιατί είναι και κολλητοί τόσα χρόνια και θέλει να βαφτίσει και την μπουμπού μας και ηρέμησα και εγώ. Πήγα σήμερα στο Ιασώ για βιοφυσικό προφίλ, μια χαρά όλα. Περιμένουμε… Πάντως θέση δεν έχει πάρει, ούτε έχει γυρίσει. Απλά έχει το κεφάλι προς τα κάτω. Ραντεβού ξανά την Πέμπτη και βλέπουμε. Αν προλάβω βασικά και δεν μου σπάσουν τα νερά ή συσπάσεις. Έχει πάει 3200 και κινητικότατη!!!!

Άντζελα! Κάνεις συσπάσεις;;; Με το σεξ λογικό είναι τα ροζ υγρά. Καλά ρε, μεξικάνικο;;;; Πόσα χρόνια έχω να φάω!!! Το πώμα που λες είναι ένα κομμάτι διάφανο τζελ πυκνό με λίγο ροζ ή κόκκινο αιματάκι. Αλλά είναι κομμάτι, όχι στο σκούπισμα δηλαδή. Τα συναισθήματα αυτά που έχεις και εσύ έχω και εγώ και επιπλέον δεν θέλω κανένας να ακουμπήσει το μωρό μου!!! Βασικά για να είμαι ειλικρινής δεν θέλω καθόλου την μάνα μου κοντά μου, οπότε παίρνει όλους η μπάλα.

Bella7 Να σας ζήσει ο κορίτσαρος!!!! Γερή, καλότυχη και χαμογελαστή να είναι πάντα στη ζωή της. Καλή ανατροφή να έχετε. Μια χαρά η μπουμπού σας. Εσύ πως είσαι;; Πες μου και ύψος για το πινακάκι. Φιλάκια στα πατουσάκια!!!

klio76 Εσύ όλα καλά;;

peristeraki Με το καλό!!! Αϋπνία αλλά και υπνηλία έχω εγώ φοβερή. Ξυπνάω κατά τις 3 το βράδυ και με ξαναπαίρνει ο ύπνος κατά τις 8+ το πρωί μέχρι τις 11. Το μεσημέρι μετά κοιμάμαι κανά τρίωρο!!! Φοβερό πρόγραμμα!!! Περιμένουμε τα νέα σου.

Δωρα85 Αχ γέννησες λογικά σήμερα κοριτσάκι!!!!!!!!!!!!!! Να σου ζήσει!!!! Γερή και καλότυχη η μπουμπούκα σας!!!! Γράψε μας μόλις μπορέσεις!!!!

4vasso4 Η purelan και η lansinoh είναι με καθαρή λανολίνη και οι μόνες που δεν θέλουν ξέβγαλμα πριν το θηλασμό. Frezyderm έχει χαμομήλι και θέλει ξέβγαλμα. Αλλά να ξέρεις αν πληγωθείς το καλύτερο είναι να βάλεις λίγο από το γαλατάκι σου στις θηλές και να αερίζονται καλά. Και η κεραλοιφή μόνο με ελαιόλαδο και κερί κάνει και δεν θέλει ούτε αυτή ξέπλυμα. Χωρίς να πληγωθούν όμως οι θηλές σου δεν θα βάλεις τίποτα γιατί θα μαλακώσουν. Αερισμό και γαλατάκι και θα είναι μια χαρά.

Τι έγινε στον γιατρό;

Kallina Αναμενόμενο ο γιατρός σου να προσπαθήσει να σου τη φέρει. Εμ και και εσύ, παραμονή πρωτοχρονιάς;;; Πως είσαι;; Έχεις καλή εγκυμοσύνη;; Τι έχεις να σε χρωματίσουμε στο πινακάκι δεν μας έχεις πει.

WkSzp3.png

Οι Χριστουγεννιάτικοι μποναμάδες μας!!!

mariakriti....6/11/2015...κοριτσάκι 3320κ., 52 εκ.

blueroses.....12/11/2015....αγοράκι 3220κ., ...εκ.

maria030603...12/11/2015...αγοράκι 3650κ., 52 εκ.

ioanna_io ... 1/12/2015....αγοράκι 3300κ., ...εκ.

Bella7..... 1/12/2015...κοριτσάκι 3370γρμ, ...εκ

Εν αναμονή!!!

depyfr.......ΠΗΤ 03/12/2015... αγοράκι

annaliza....ΠΗΤ 06/12/2015 ...κοριτσάκι

elepet....ΠΗΤ 07/12/2015 ...αγοράκι

Anthi k....ΠΗΤ 09/12/2015...αγοράκι

Ssophia ...ΠΗΤ 9/12/2015...αγοράκι

klio76.....ΠΗΤ 11/12/2015... κοριτσάκι

Δωρα85...ΠΗΤ 11/12/15... κοριτσάκι

Bebakimou...ΠΗΤ 12/12/2015 ...κοριτσάκι

peristeraki ...ΠΗΤ 14/12/2015 ...αγοράκι

EleNaGN.....ΠΗΤ 15/12/2015... κοριτσάκι

kyriaki28...ΠΗΤ ...17/12/2015... κοριτσάκι

elinabβ¦.ΠΗΤ 15/12/2015

Mariza83....ΠΗΤ 17/12/2015...κοριτσάκι

georgia-kak...ΠΗΤ 18/12/2015...κοριτσάκι

Lullaby* β...ΠΗΤ 20/12/2015...αγοράκι

Irinisideraβ...ΠΗΤ 23/12/2015... αγοράκι

4vasso4...ΠΗΤ 23/12/2015... αγοράκι

Άντζελα!..... ΠΗΤ 25/12/2015...αγοράκι

foroulina...ΠΗΤ 26/12/2015...αγοράκι

aploon...ΠΗΤ 28/12/2015...κοριτσάκι

mikri_manoula...ΠΗΤ 29/12/2015...αγοράκι

Kallina...ΠΗΤ 31/12/2015

Koutsouni22... ΠΗΤ 9/1/2016...κοριτσάκι

depyfr, annaliza, elepet λογικά έχετε γεννήσει!!!! Γράψτε μας τα νέα σας!!!

WkSzp3.png

Καλησπέρα κι από μένα!!

Βρε Έλενα, πολύ τα χάρηκα τα νέα σου γιατί διάβαζα τα προηγούμενα σου μηνύματα και ανέβαζα πίεση με τη σκέψη ότι θα σ' εβαζε καισαρική άδικα των αδίκων!! Και δεν κάνει κιόλας γιατί ήδη παίζω στα 13ρια χεχε! Το πώμα μπορεί να βγεί και σε "κομματάκια" πάντως! Α και σε νιώθω απόλυτα για το σόι, αμα σας έλεγα ρε παιδιά τι σόι παλαβό έχω.. Είμαι ένας Βούδας του ζεν μαζί τους, ευτυχώς με ηρεμεί ο αντρούλης! Εγω είχα πει στη μάνα μου ή να μην έρθει καν ή εαν έρθει να μείνει τουλάχιστον λίγες μέρες στην πεθερά μου, 200μέτρα από μας δηλαδή, για να 'χουμε έστω λίγες μέρες που θα βάλει άδεια ο άντρας μου μόνοι μας με τα παιδιά να βρούμε λίγο τους ρυθμούς μας σαν οικογένεια πριν φιλοξενήσουμε κόσμο. Έρχεται και από Κύπρο η μάνα μου βλέπεις, οπότε μιλάμε για τουλάχιστον 2 βδομάδες ωιμέεεε!!! Το μόνο που με σώζει είναι ότι μάλλον θα μπούμε για καισαρική (κλαψ) σε 7-10μέρες οπότε ελπίζω ότι δε θ' αλλάξει το εισητήριο της να έρθει νωρίτερα..

Εγώ αύριο έχω ξανά μανά ντόπλερ να δούμε σε ποια φάση βρίσκεται η μικρή λουλού και αναλόγως θα προγραμματίσουμε τον τοκετό. Μιλάμε πλέον για καμιά βδομάδα από τώρα, κάπου εκεί, και μιλάμε για καισαρική εκτός εαν ξεκινήσει τοκετός από μόνος του. Σε τέτοια περίπτωση θα εξαρτηθεί από το πως αντιδρά η μικρή στις συσπάσεις. Εάν αύριο την βρούμε να έχει πέσει γύρω στη 10η εκατοστιαία τότε και να σπάσουν ακόμα τα νερά πάλι καισαρική θα κάνουμε για να μη ζοριστεί το πουλάκι μου στον τοκετό. Πάντως ήδη κάτι έχει ξεκινήσει να γίνεται, μια βδομάδα τώρα είμαι σε textbook πρόδρομο τοκετό, με συσπάσεις κυρίως το βράδυ και πλέον λίγες βλέννες (το κομματιασμένο πώμα που λέγαμε;). Αν είχα και κουράγιο για επαφή θα βοηθούσε αλλά ειλικρινά πονάω τα πάντα μου, είχε φράξει και ένας πόρος στο μαστό πριν λίγες μέρες και είδα και έπαθα, γενικώς μόνο για σεξ δεν είμαι.. Το πνεύμα πρόθυμο αλλά... :P

Δώρα μου μάλλον γέννησες εεεεε;;;; Αναμένουμε νέα!!

Οι άλλες κοπέλες τι κάνετε; Και αυτές που γεννήσατε;

ΑΑΑΑ ΥΓ: Η κόρη μου τρέχει πάνω κάτω σαν τρελή και φωνάζει "πότε θα ρθεί το παιδάκι μαααααςςςς" ελπίζω να κρατήσει αυτή τη στάση και μετα! (Δε θα 'λεγα όχι σε λίιιιγο πιο χαμηλό volume φωνής πάντως!!)

km1cp3.png

Καλησπερα κοριτσια!!! Στον γιατρο ολα καλα!! Εκανα 2 συσπασουλες στο nst αλλα οχι τιποτα σπουδαιο.. Αμνιακο και αιματωση μια χαρα μου ειπε.. Μου ειπε να παιρνω και 2 μπουσκοπαν την μερα, βοηθαει λεει τον τραχηλο να μαλακωσει... Περπατημα, επαφες με εκσπερματηση και θα με ξαναδει την πεμπτη το πρωι! Με εξετασε και απο κατω με το χερι του... Δεν ηταν και οτι καλυτερο αλλα εκεινη την ωρα προσπαθουσα να ειμαι χαλαρη και σκεφτομουν παιδι θα βγαλω απο κει, δεν γινεται να γκρινιαξω για το χερι του... Αυτα απο μενα!!! Φιλακια σε οσες αγωνιουν, ολες τα ιδια ειμαστε, και πιο πολλα φιλακια στα πατουσακια των νεογεννητων!!

nSzCp2.png

Elena ευχαριστώ πολυ! Κ στα δικά σου τωρα! Λίγες μερες υπομονή...

50εκ ύψος .

Γενικά καλα είμαστε προσπαθούμε να προσαρμοστούμε έχουμε βεβαια κ τα θεματάκια μας αλλά θα τα ξεπεράσουμε ...

Διαφημίσεις

Να σας ζησει το μωρακι σας!!

Κοριτσια εγω την Κυριακη πηγα με πονους στο νοσοκομειο αλλα... λαθος συναγερμος!Εχω 2 διαστολη..πονακια μπολικα αλλα ο μικρος δεν εχει κατεβει αρκετα..οποτε περιμενουμε απο μερα σε μερα!Με τσακιζει αυτη η αναμονη...:?

Αντε με το καλο ολες μας και με εναν πονο!

Ελενα πολυ χαρηκα με τα νεα σου!!

Αντε μανουλες εφτασε ο καιρος μας...:P:D

3ih6p2.png

Glezp2.png

Έλενα πολύ ωραία που δεν πάτε με καισαρική και το προσπαθείτε!! Δωρα να σου ζησει!! Το αγοράκι μου και εμένα αναπτύσεται φυσιολογικοτατα είναι με το κεφάλι προς το κάτω αλλά ανάσκελα! Ελπίζω με τις ασκήσεις που κάνω να μπορέσει να εμπεδωθεί!!

Τι κανετε χριστουγεννιατικες μανουλες;;Μετρατε μερες!!!!;;

Bella και Δωρα να σας ζησουν τα μωρακια!!Γερα και καλοτυχα να ειναι!!!

Καλα μεχρι τωρα ολες με καισαρικη ειμαστε;;Αχ κουραγιο και καλη αναρωση!!!!!

Εμεις κοριτσια πολυ ξενυχτι.Μας ταλαιπωρουν οι κολικοι.Προχωραω μια χαρα με μικτη διατροφη και ειναι και το μπεμπεκι μου κι εγω χαρουμενοι.

Εχει μεγαλωσει πολυ.Αρχισα και τα ξεπορτισματα γιατι δεν μπορω αλλο μεσα.:cool:

xGElp3.png

d4EBp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...