Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Ιωαννα να σας ζησει ο κουκλος!!!!Υγεια και τυχη να εχει στη ζωη του!!!

Καλο μηνα με πολλα γερα αγιοβασιλακια κοριτσακια!!!!!!!

Πως ειστε;;;Ολες πλεον στην τελικη ευθεια!!!

Καλα αντισηπτικο;;;μασκες;;;Εγω ειπα οσοι θελουν πριν το διμηνο μονο στο ιασω να ερθουν.Κι εκει τους βλεπαμε αφου ειχα δωσει τον μπεμπη μεσα, η πηγαιναμε σαλονι.Αλλα κι εδω φουλ καραντινα.Μασκες,χερακια καθαρα και τα παπουτσια εξω απο το σπιτι.

Ηθελε η ξαδερφη με τα δυο παιδια, 6 και 9 χρονων να ερθουν το σαββατο εδω να παιξουν!!!Τι λες καλη μου;;;;;;;Τον γιο μου τον αποστειρωνω καθε μερα κ θα φερω κ ξενα παιδια πανω απο το μωρο;;;;Μα ελεος...λιγο τσιπα.

Εγω ποτε δεν εχω παει σε ασαραντηστη επισκεψη.Εκτος αν με καλουσαν οι φιλες μου για βοηθεια.:evil::evil:

Ηρθε της συγκατοικου στο ιασω μια φιλη ...και λεει...δεν σε φιλαω, ειμαι λιγο ζεστη,η απο την κουραση η κανενας πυρετος!!!!!!Ο διαολος μου!!!!!Και που πας κοπελα μου μεσα στα νεογεννητα;;;;;;

Ουφφφφφ τα ειπα κ ηρεμησα!!!!χαχαχα....μην νομιζετε οι ορμονες συνεχιζουν να χορευουν κ μετα τη γεννα.:cool:

Εμεις καλα.Εχουμε φτασει 4100.Σημερα ειναι 20ημερων!!Λιγοι κολικοι τον ταλαιπωρουν αλλα θα στρωσει.Το ξενυχτι ειναι αφθονο γι αυτο θα σας νευριασω το ξερω.....αλλα κοιμηθειτε τωρα!!!!!

xGElp3.png

d4EBp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Blueroses ωραια τα λες!αυτη η ξαδέρφη....ελεος!!!

Εγω που δεν μπορώ να κοιμηθω απο τωρα γιατι ο μπεμπης παιζει μπαλα ολο το βραδυ;;;;;

Κανω προπονηση λες;;;;

Ωραια τα νεακια σου! Στρουμπουλουδικο εχει γινει!τι ωραια!

Να ρωτησω...εμβόλια ποτε ξεκινανε;και ποτε εκανες την πρωτη επίσκεψη στον παιδιατρο;;

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Blueroses ωραια τα λες!αυτη η ξαδέρφη....ελεος!!!

Εγω που δεν μπορώ να κοιμηθω απο τωρα γιατι ο μπεμπης παιζει μπαλα ολο το βραδυ;;;;;

Κανω προπονηση λες;;;;

Ωραια τα νεακια σου! Στρουμπουλουδικο εχει γινει!τι ωραια!

Να ρωτησω...εμβόλια ποτε ξεκινανε;και ποτε εκανες την πρωτη επίσκεψη στον παιδιατρο;;

Φορουλινακι προπονησου!!!χαχαχα!!!Ερχονται με κεφια τα ζουζουνια!!!!

Πρωτη φορα ηρθε η παιδιατρος 2 μερες αφου βγηκαμε.Τωρα θα ερχεται μια φορα το μηνα.Και το πρωτο εμβολιο γινεται δυο μηνων και καθε μηνα μετα θα εχουμε.

Απλα σε εμας ηρθε απο τοτε κι αλλες δυο φορες για να δει αν επεσε ο ικτερος.

xGElp3.png

d4EBp2.png

Διαφημίσεις

Φορουλινακι προπονησου!!!χαχαχα!!!Ερχονται με κεφια τα ζουζουνια!!!!

Πρωτη φορα ηρθε η παιδιατρος 2 μερες αφου βγηκαμε.Τωρα θα ερχεται μια φορα το μηνα.Και το πρωτο εμβολιο γινεται δυο μηνων και καθε μηνα μετα θα εχουμε.

Απλα σε εμας ηρθε απο τοτε κι αλλες δυο φορες για να δει αν επεσε ο ικτερος.

Αντε να δω γιατι αρχιζω και κουραζομαι blueroses μου!

Με ποναει η μεση.ισως ομως ειναι και απο τις δουλειές.

Αχ σε ευχαριστω πολυ για την ενημέρωση!

5iXPp3.pngLnKZp3.png

blueroses Αντισηπτικό και μάσκες για τους γονείς. Ε όσο να 'ναι οι μανάδες μας θα έρθουν μπας και φιλοτιμηθούν και κάνουν και καμμιά δουλειά. Από τους υπόλοιπους κανένας.Καλέ η ξαδέρφη σου δεν στέκει καλά εεεε;;; Να πείς ότι δεν έχει παιδιά, είναι μεγάλα τα παιδιά και τα ξέχασε, τι να πω. Φαντάζομαι ότι όλοι θα ζήσουμε λίγο πολύ τέτοια σκηνικά. Εγώ προσωπικά δεν πάω σε επισκέψεις πριν το τρίμηνο σε νεογέννητα. Ούτε σε κολλητές ή στενούς συγγενείς. Όσον αφορά στη κοπέλα που ήρθε στο Ιασώ...ασχολίαστο. Για πες λίγο γενικά εντυπώσεις από Ιασώ. Βοήθησαν με τον θηλασμό, επισκεπτήριο τηρήθηκε, γενικά. Εσύ πως είσαι;; Μια χαρά ο μπεμπάκος σου!!! Μπράβο!!!

foroulina Ούτε εγώ κοιμάμαι...για τον ίδιο λόγο!!! Η μέση μου και εμένα με πεθαίνει...

mikri_manoula Πως πήγε με τον γιατρό;;

Κοριτσάκια εγώ καλά...σχετικά. Πήγα στον γιατρό σήμερα τελικά το πρωί και βρήκε ότι γέρασε πολύ ο πλακούντας σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα και θα πάω πάλι το Σάββατο το πρωί να το δούμε. Αν έχει γεράσει κιάλλο θα πάμε κατευθείαν στο Ιασώ να κάνουμε βιοφυσικό προφίλ και αν δεν είναι καλά τα πράγματα θα μπούμε κατευθείαν για καισαρική γιατί και ο τράχηλος είναι ανώριμος και η μπουμπού ψηλά. Λογικό για τον τράχηλο...από την 7 εβδομάδα μέχρι την 36η έπαιρνα utrogestan τρεις φορές την ημέρα, που να κουνηθεί!!! Δεν ήθελα και έτσι ρε κορίτσια. Το καλύτερο δεν λέω θα κάνω για το παιδί μου αλλά ήθελα λίγο να με πιάσουν οι πόνοι, να προσπαθήσω έστω λίγο για φυσιολογικό. Από το πρωί κλαίω....Η μπουμπού μια χαρά είναι παρόλα αυτά, και βάρος πήρε, πήγε 3050 (200 γραμ. από την προηγούμενη εβδομάδα) και ύψος. Αναπτύσσεται κανονικότατα. Ο αντρούλης μου νευρίασε, γιατί οκ καισαρική αν χρειαστεί, αλλά και έτσι με το ζόρι και από ότι φαίνεται χωρίς λόγο, από την στιγμή που μεγαλώνει το μωρό μας και μάλιστα σε γυναίκα συναδέλφου που σπούδαζαν μαζί, αγροτικό σε κοντινά μέρη,φίλοι πολλά χρόνια, τα έχει πάρει. Ψάχνει να αλλάξουμε γιατρό τώρα. Λέω άστο, τώρα τι να κάνουμε, μπλέξαμε, 10 μέρες πριν την τελική ΠΗΤ, και κολλητός σου γ@μησέ το.... Και ήρθε πριν και η μάνα μου και η πεθερά μου. Η πεθερά μου στον κόσμο της, θέλει να κάνει δουλείες το Σάββατο λέει, λες και δουλεύει και δεν προλαβαίνει σήμερα ή αύριο!!! Η μάνα μου, άλλη από εκεί, πήγαινε λέει γέννα και μετά φέρε το μωρό στο σπίτι μου να σαραντίσει να ξεκουραστείς εσύ και να αναρρώσεις, μην έχεις και το μωρό στα πόδια σου!!!!!!!!! Τι είναι το μωρό μου λέω, σκυλί;;;;; Άκου να μην το έχω μέσα στα πόδια μου!!! Θα είναι μόνο σπίτι μας, αγκαλιά μου, θα το θηλάζω και θα το χαϊδεύω. Άστο καλό τους. Τις έδιωξα και τις δύο. Αυτά......

WkSzp3.png

Ελενακι μου μην αγχωνεσαι!

Οτι ειναι καλύτερο για το παιδι!

Τι να κανουμε ..και η καισαρικη μεσα στο παιχνίδι ειναι.

Καλε μην κλαις!!θα σε μαλωσω!

Καλά εκανες με πεθερα και μανα!

Αχ τι ακούμε και εμεις!

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Κοριτσια μου...μεχρι 18/12 θα εχω γεννησει!Με ξαναεξετασε "απο κατω" ο γιατρος και μου αλλαξε ημερομηνια...Ειμαστε ενταξει ολα καλα δοξα το Θεο στα 3 κιλακια ειμαστε περιπου!Ελενα μην στενοχωριεσαι κοριτσι μου...οτι ειναι καλυτερο και για τους 2 σας!Αντε με το καλο σιγα σιγα ολα τα μωρακια!!:P:p

3ih6p2.png

Glezp2.png

Καλησπερα απ οτι καταλαβαινετε αλλο ενα βραδυ αυπνιας.

Ελενα κατατχην μη στεναγχωριεσαι γιατι το νιωθει και το μωρω. Οπως ειπες κ μονη σου οτι ειναι καλυτερο καλυτερο για το μωρο. Κ εγω καισαρικη θα κανω στεναγχωρηθηκα λιγο στην αρχη αλλα τι να κανουμε.... 200γρ παντως δεν ειναι λιγα για μια βδομαδα νομιζω. Η μπουμπου μου ξερουμε οτι θα βγει μικρουλα την προηγουμενη βδομαδα που τη μετρησαμε ειχε παρει 160γρ κ ο πλακουντας μου δεν ηταν γερασμενος. Αν πας μεθαυριο να σε ξαναδει λογικο να εχει παρει πολυ λιγο δυο μερες. Καλα για μαμα κ πεθερα δεν σχολιαζω ...

Mikri manoula μπραβο ολα καλα πανε.

Forulina οπως βλεπεις δυστυχως δεν εισαι η μονη που δε μπορει να κοιμηθει εμενα με ταλαιπωρει η καουρα περισσοτερο

Blueroses τελεια που μαθαινουμε νεα σου ανυπομονω τρελα κ εγω για το δικο μου.

Αυριο θα παμε στο γιατρο να τη δουμε κ θα μας πει και μερα λογικα!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσια!

Ελενακι βάλε και την ioanna_io στα γεννητουρια.

Αχ δωρα σημερα κοιμηθηκα 3 και ξυπνησα 8!εννοείται πως ειχα καουρα και τις ωρες που κοιμηθηκα δεν σταματησε να κουνιεται!!!

Περιμενουμε τα νεα σου σημερα!

Αντε περιστερακι μου!με το καλο!!

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Ελενακι μου κι εγω ημουν καπως που θα εμπαινα με κτ αλλα με την πιεση δεν το ρισκαρε.Ομως χωρις να ειμαι ειδικος εσυ ουτε καν με προκληση και να το προσπαθησεις μπορεις;Το λεω γιατι μια φιλη πριν λιγες εβδομαδες ετσι λογω πλακουντα μπηκε στις 37 με προκληση.Βεβαια οτι κι αν γινει τελικα να σκεφτεσαι οτι σε χωριζουν λιγες ωρες που θα αγκαλιασεις την μπεμπα οποτε ο τροπος που θα γεννησεις θα ξεχαστει με το πρωτο της κλαμα!!Καλα για μαμα κ πεθερα οκ ...:evil::evil:

Οσο για Ιασω το επισκεπτηριο οτι να 'ναι.Κι επειδη ημουν κ απο καισαρικη ζητουσα μονο οταν κλαει για να θηλασω να τον φερνουν.Οταν ομως θηλαζαμε ολοι εβγαιιναν εξω.Ευτυχως ειχε πολυ ζεστη τις μερες που γεννησα κ ειχαμε μονιμα ανοιχτο παραθυρο.Για το θηλασμο οι μαιες στον 6ο που ημουν εγω ηταν πολυ καλες,εκτος απο μια δυο εξαιρεσεις.Να πατας το κουδουνακι για το οτιδηποτε.Τωρα για ξενο γαλα σε βαζουν να υπογραψεις χαρτι αν θα δωσουν.Οι κοπελες που φερνουν τα φαγητα...ασχετο...αλλα γλυκυτατες!!!!!!!

Οι Μαριες που γεννησανε που χαθηκατε;;;;χαμος με τα ζουζουνια;;;

xGElp3.png

d4EBp2.png

foroulina Εννοεείται ότι είναι καλύτερο για το παιδί!!! Την Ιωάννα την έχω βάλει καλέ!!!

mikri_manoula 10 μέρες πιο νωρίς θα έχεις το μωράκι σου αγκαλιά σου!!! Ωραία!!!

Δωρα85 Τι έγινε με τον γιατρό;; Και 160 γραμ. μια χαρά είναι.

peristeraki Με το καλό!!!!

blueroses Αυτό λέμε και εμείς, έστω με πρόκληση. Αφού μεγαλώνει γιατί ντε και καλά βεβιασμένα. Τουλάχιστον να με πιάσουν πόνοι, κάτι, και μετά κάνε μου καισαρική αμέσως. Για αυτό νευριάσαμε και όχι τόσο για την καισαρική. Αν χρειάζεται ναι να γίνει. Αλλά αφού με βλέπεις ανά 2-3 μέρες, όλα καλά, η ανάπτυξη μια χαρά, τι καίγεσαι να μου το βγάλεις;; Που να γένναγα και κοντά στα Χριστούγεννα.....

Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες για το Ιασώ. Γράψε μου και ύψος γέννησης να το βάλω στο πινακάκι μας.

WkSzp3.png

Κορίτσια χάθηκα! Απολογουμαι!!! :tongue:

Ελενακι μην προτρεχεις και μη κλαις. Τι grade ειχε ο πλακουντας σου;

Ιώαννα συγχαρητήρια κορίτσι μου! Να σου ζήσει το μωρακι σου!!!

Εγω κορίτσια είχα ένα επεισόδιο με πολύ έντονους πόνους, πήγα μαιευτήριο, έχει ξεκινήσει δραστηριότητα η μήτρα και διαστολη 1.5 οπότε αναμένουμε.. Ανυπομονω να τον δω!

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...