Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Bella7 Αχ λογικά τώρα θα έχεις γεννήσει κοριτσάκι. Γράψε μας τα νέα σας μόλις μπορέσεις. Να σου ζήσει!!!

Foroulina Τι έγινε με τη μυρωδιά;; Μια χαρά ο μπεμπούκος σας. Κατά προσέγγιση είναι το βάρος, μην αγχώνεσαι . Όλα καλά.

Peristeraki Μια χαρά ο μπέμπης σου. Εμένα μου είπε πάντως ο γιατρός μου ότι μπορέι να πάρουν και μέχρι 1000γρμ την εβδομάδα στο τέλος, οπότε όλα καλά.

Δωρα85 Δεν ξέρω εσύ πως μετράς, εγώ πάντως εδώ και κανά μήνα σαν φαντάρος μετράω!! 13 και σήμερα!!!!! Απολύομαι ψαρούκλες τα μαλλιά μου κάνω μπούκλες!!!!!!

Άντζελα! Τι θα γίνει ρε κοριτσάκι;; Μαζί πάμε εμείς εεε;;; Και εσύ με γερασμένο πλακούντα. Μια χαρά και ο μπεμπάκος σας σε βάρος. Με το καλό να δεχτείς και τη μαμά σου και την φίλη σου.

kyriaki28 Με το καλό Κυριακή το μωράκι σας!!!

Aploon Έτοιμα τα προικιά σας;;; Τι ακουστικά και limoncello?? Εγώ δυνατά το ράδιο και κρασί και καμμιά φορά και κανά ουισκάκι!!! Τότε μεγαλουργώ!!! Πως μου έχει λείψει ένα ποτήρι ουίσκι στο τζάκι και ένα τσιγάρο (5-6)!!!

mikri_manoula Σε καταλαβαίνω κκορίτσι. Και εγώ πέφτω κάθε μέρα και πιο πολύ. Εσύ με τα μαστόρια κιόλας….ασχολίαστο. Πάρτους τηλέφωνο και πες τους ότι δεν πληρώνονται αν δεν τελειώσουν χθες και αν σου αρχίσουν τα μα μου πες τους ότι θα τους κάνεις καταγγελία στην εφορία για μη έκδοση απόδειξης. Θα σου πως εγώ μετά για πότε θα έρθουν, δεν σέβονται την κατάστασή σου. Νευρίασα εγώ που το διάβασα, φαντάζομαι εσύ. Πάντως να ξέρεις τα μαστόρια ΠΟΤΕ δεν τα πληρώνουν πριν τελείωσουν την δουλειά τουςμ γιατί δεν την τελειώνουν ποτέ και μετά καθυστερούν επίτηδες για να πάρουν μεροκάματα παραπάνω.

4vasso4 Και σε σένα σεξ;;;;;;;;;;;;;;; Εμένα γιατί όχι ρε κορίτσια;;;;;;;;;; Τέλειος ο μπέμπης σας!!!

Καλό μήνα!!! Ήρθε ο μήνας μας!!! Έχω αρχίσει να βαραίνω πολύ….όρθια δεν πολυαντέχω, τις δουλείες κάνω 3 ώρες να τις τελειώσω, πονάει τράχηλος, μέση, πλάτη και η μπουμπού κλωτσάει πλέον δυνατά και πονάω. Ψυχολογία στα τάρταρα….ότι βγαίνω στο μπαλκόνι με το παιδί και μου πέφτει από κάτω βλέπω όλην την ώρα. Πάντως αισθάνομαι ότι έχει κατέβει η μπουμπού και όπου να ʽναι έρχεται….!!!!!!!!!!!!!! Αχ!!! Ανυπομονώ να την αγκαλιάσω!!! Ρε κορίτσια έχει και καμμία άλλη την αίσθηση ότι δεν θέλει να γεννήσει γιατί προστατεύει η ίδια καλύτερα το μωρό της στην κοιλιά της ενώ μετά θα το αγκαλιάζουν όλοι και θα το φιλάνε και θα το κάνουν;;; Τον κόσμο και γονείς δεν θέλω. Θέλω όπως τώρα εγώ και ο άντρας μου να την χαϊδεύουμε μόνο. Υπερβολική είμαι το ξέρω, ορμονικό είναι, αλλά έλεγα μήπως δεν είμαι μόνη….

WkSzp3.png

Γεννητούρια!!!

mariakriti....6/11/2015...κοριτσάκι 3320κ., 52 εκ.

blueroses.....12/11/2015....αγοράκι 3220κ., ...εκ.

maria030603...12/11/2015...αγοράκι 3650κ., 52 εκ.

Εν αναμονή!!!

depyfr.......ΠΗΤ 03/12/2015... αγοράκι

annaliza....ΠΗΤ 06/12/2015 ...κοριτσάκι

elepet....ΠΗΤ 07/12/2015 ...αγοράκι

Anthi k....ΠΗΤ 09/12/2015...αγοράκι

Ssophia β¦ΠΗΤ 9/12/2015β¦αγοράκι

klio76.....ΠΗΤ 11/12/2015... κοριτσάκι

Δωρα85...ΠΗΤ 11/12/15... κοριτσάκι

Bebakimouβ...ΠΗΤ 12/12/2015 ...κοριτσάκι

Bella7.....ΠΗΤ 14/12/2015...κοριτσάκι

peristeraki ...ΠΗΤ 14/12/2015 ...αγοράκι

EleNaGN.....ΠΗΤ 15/12/2015... κοριτσάκι

kyriaki28...ΠΗΤ ...17/12/2015... κοριτσάκι

elinabβ¦.ΠΗΤ 15/12/2015

Mariza83....ΠΗΤ 17/12/2015...κοριτσάκι

ioanna_io ...ΠΗΤ 20/12/2015....αγοράκι

georgia-kak...ΠΗΤ 18/12/2015...κοριτσάκι

Lullaby* β...ΠΗΤ 20/12/2015...αγοράκι

Irinisideraβ...ΠΗΤ 23/12/2015... αγοράκι

4vasso4...ΠΗΤ 23/12/2015... αγοράκι

Άντζελα!..... ΠΗΤ 25/12/2015...αγοράκι

foroulina...ΠΗΤ 26/12/2015...αγοράκι

aploon...ΠΗΤ 28/12/2015...κοριτσάκι

mikri_manoula...ΠΗΤ 29/12/2015...αγοράκι

Kallinaβ¦ΠΗΤ β¦31/12/2015

Koutsouni22... ΠΗΤ 9/1/2016...κοριτσάκι

WkSzp3.png

Ελενακι με την μυρωδια την παλευω!

Εβαλα μεσα βασιλικο και κατι αλλο που μου εδωσε η μανα μου.τα εβγαλα εχτες και σήμερα τα εκανα παλι με ξυδι.νομιζω ειναι καλυτερα.

Θα δειξει...τωρα τα εχω ανοιχτα.

Υπομονη κοριτσακι μου....κοντευουμε!!

Εγω ελεγα στον αντρα μου εχτες "40 μερες δεν θελω κανεναν να ερθει!αν θελω καποιον θα τους πω εγω!"

Αχ είμαστε τρελες;;;;;;!!!

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Καλό μήνα!!! Ήρθε ο μήνας μας!!! Έχω αρχίσει να βαραίνω πολύ….όρθια δεν πολυαντέχω, τις δουλείες κάνω 3 ώρες να τις τελειώσω, πονάει τράχηλος, μέση, πλάτη και η μπουμπού κλωτσάει πλέον δυνατά και πονάω. Ψυχολογία στα τάρταρα….ότι βγαίνω στο μπαλκόνι με το παιδί και μου πέφτει από κάτω βλέπω όλην την ώρα. Πάντως αισθάνομαι ότι έχει κατέβει η μπουμπού και όπου να ʽναι έρχεται….!!!!!!!!!!!!!! Αχ!!! Ανυπομονώ να την αγκαλιάσω!!! Ρε κορίτσια έχει και καμμία άλλη την αίσθηση ότι δεν θέλει να γεννήσει γιατί προστατεύει η ίδια καλύτερα το μωρό της στην κοιλιά της ενώ μετά θα το αγκαλιάζουν όλοι και θα το φιλάνε και θα το κάνουν;;; Τον κόσμο και γονείς δεν θέλω. Θέλω όπως τώρα εγώ και ο άντρας μου να την χαϊδεύουμε μόνο. Υπερβολική είμαι το ξέρω, ορμονικό είναι, αλλά έλεγα μήπως δεν είμαι μόνη….

ΔΕΝ εισαι ΔΕΝ εισαι η μονη!!Κι εγω το ιδιο αισθανομαι!Ειναι και χειμωνας κι εχω φααααει ΦΡΙΚΗ!Τους το ξεκαθαρισα πολλα πολλα δεν εχει μεχρι να σαραντησουμε και να κανουμε εμβολια!Οποιος παρεξηγηθει ΠΡΟΒΛΗΜΑ του!!Πολυ χαιρομαι που δεν σκεφτομαι ετσι μονο εγω....ασε που τους προειδοποιησα ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ(ΚΑΚΙΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝ) ετσι και το δω...ΤΕΞΑΣ θα γινει!!αχχχχ πολλα νευρα απο τωρα!!

3ih6p2.png

Glezp2.png

Διαφημίσεις

Ελενακι με την μυρωδια την παλευω!

Εβαλα μεσα βασιλικο και κατι αλλο που μου εδωσε η μανα μου.τα εβγαλα εχτες και σήμερα τα εκανα παλι με ξυδι.νομιζω ειναι καλυτερα.

Θα δειξει...τωρα τα εχω ανοιχτα.

Υπομονη κοριτσακι μου....κοντευουμε!!

Εγω ελεγα στον αντρα μου εχτες "40 μερες δεν θελω κανεναν να ερθει!αν θελω καποιον θα τους πω εγω!"

Αχ είμαστε τρελες;;;;;;!!!

ΟΧΙ δεν ειμαστε!!Μπορει λιγο υπερβολικες καμια φορα αυτο..(για μενα τουλαχιστον μιλαω)

Να σας πω...εμενα η γιαγια του αντρα μου που μενει διπλα μενει με σκυλι τσοου τσοου ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ τριχα ειναι δυνατον να την εχω καθε τρεις και λιγο με το νεογεννητο?ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΩ!Της ειπα ομορφα..θα βαζεις καθαρα ρουχα και θα ερχεσαι γιατι η τριχα επικρατει ΠΑΝΤΟΥ!Κοριτσια ειναι ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ..δεν εχουν αντισωματα...δεν ρισκαρω τιποτα μπροστα στην υγεια του παιδιου!Ας κακιωσει δεν με ενδιαφερει...αυτη στα δικα της εκανε αυτο που ηθελε..ετσι κι εγω!

3ih6p2.png

Glezp2.png

Ολες ετσι ειμαστε!! Κ εγω εχω παρει απο τωρα αντισηπτικο και μασκες για οποιον θελει να τον δει!! Δεν ντρεπομαι κανενα!! Επισης αλλο ενα κακο συνηθειο που με εκνευριζει αφανταστα ειναι το "φτου φτου φτου μη το ματιασω" και να γεμιζει σαλια το μωρο... Γκρρρρ!!!! Θα ειμασταν υπερβολικες αν το συνεχιζαμε αυτο και μετα που μεγαλωναν.. Τωρα ομως θα ειναι πολυ ευαισθητουλια!!!

Κοιτα εγω εχω κ ενα μεγαλο μωρο και δεν κανω καθολου συσπασεις απο οσα εχουν δειξει τα δυο καρδιοτοκογραφηματα που εχω κανει.. Μπορει να μου επετρεψε το σεξ για να μην χρειαστει να παρω οοοολο τον μηνα.. Λεω εγω με το μυαλο μου.. Το σπερμα μου ειπε εχει προσταγλαδινη (αν το λεω σωστα) οπου αυτη η ουσια υπαρχει και στο φαρμακο που σου βαζουν για τεχνιτους πονους.. Εχουμε βεβαια να βρεθουμε απο τοτε που πιασαμε το παιδι και με την κοιλια τουρλα τωρα καταλαβαινετε...

nSzCp2.png

Κορίτσαρες κάνω εγώ την αρχή του μήνα.... Σπάσανε τα νερά χτες το απόγευμα και τα ξημερώματα γεννησα τον μπεμπακο! 3300 γεννήθηκε με καισαρική τελικά. Αντε με το καλό οι υπόλοιπες... Φιλιααααα

YRJgp3.png

Κορίτσαρες κάνω εγώ την αρχή του μήνα.... Σπάσανε τα νερά χτες το απόγευμα και τα ξημερώματα γεννησα τον μπεμπακο! 3300 γεννήθηκε με καισαρική τελικά. Αντε με το καλό οι υπόλοιπες... Φιλιααααα

Να σου ζήσει κοριτσι μου, πάντα γερος και δυνατός! Τα πιο τέλεια Χριστούγεννα ερχονται!!!

Καλο μηνα να εχουμε κοριτσακια μου με το καλο τα μωρακια μας ερχονται βλεπω με τη σειρα.

Ιoanna-io να σου ζησει ο μπεμπακος σου γερος και τυχερος να ειναι και γρηγορη αναρρωση σε εσενα!!

Bella7 λογικα θα εχεις κ εσυ το μπεμπακι σου αγκαλιτσα τωρα.

Aploon αυτο προσπαθω να κανω αυτοσχεδιασω χαχα απλα μηχανουλα ηταν χαρισμα και προσπαθουσα να δω μεχρι πως μπαινουν οι κλωστες γιατι δεν ειχα επαφη με το αντικειμενο και δυστυχως δεν υπηρχαν οδηγιες νομιζω τα καταφερα.

Forulina μπραβο υποχωρει η μυρωδια και το δωματιο θα ειναι ετοιμο για το καλωσορισμα.

Mikri manoula εγω ολο αυτο με τα μαστορια το εχω περασει πιο πριν χωρις εγκυμοσυνη και εννοειται ημουν μεσα στα νευρα απορω πως αντεχεις.

Ελενα ετσι για να παρηγοριεσαι ουτε σ εμενα ειπε σεξ προφανως επειδη ειναι μικρουλα. Οσο για τις μερες 6 και σημερα και νομιζω οτι εχω κανα μηνα μπροστα μου

Αντζελα με το καλο να δεχτεις τους δικους σου θα ανανεωθει και η διαθεση σου και απ οτι νιωθεις το μπεμπακι ερχεται οποτε λιγο μας εμεινε.

4vasso 4 αντισηπτικα εχω παρει ηδη κ εγω και φοβαμαι ολα αυτα που ειπατε αλλα και επειδη ειναι χειμωνας μην ειναι κανενας κρυωμενος και ερθει στο νοσοκομειο. Τους κοντινους βεβαια τους εχω ενημερωσει ολους οποιος κρυωσει δε θα ερθει τελος!!!

Διαφημίσεις

Να σου ζησει!!γερο και καλοτυχο το μπεμπινι σου!!!!

Αχ τι ωραια που μπηκε ο μηνας!!!

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Οι Χριστουγεννιάτικοι μποναμάδες μας!!!

mariakriti....6/11/2015...κοριτσάκι 3320κ., 52 εκ.

blueroses.....12/11/2015....αγοράκι 3220κ., ...εκ.

maria030603...12/11/2015...αγοράκι 3650κ., 52 εκ.

ioanna_io ... 1/12/2015....αγοράκι 3300κ., ...εκ.

Εν αναμονή!!!

depyfr.......ΠΗΤ 03/12/2015... αγοράκι

annaliza....ΠΗΤ 06/12/2015 ...κοριτσάκι

elepet....ΠΗΤ 07/12/2015 ...αγοράκι

Anthi k....ΠΗΤ 09/12/2015...αγοράκι

Ssophia β¦ΠΗΤ 9/12/2015β¦αγοράκι

klio76.....ΠΗΤ 11/12/2015... κοριτσάκι

Δωρα85...ΠΗΤ 11/12/15... κοριτσάκι

Bebakimouβ...ΠΗΤ 12/12/2015 ...κοριτσάκι

Bella7.....ΠΗΤ 14/12/2015...κοριτσάκι

peristeraki ...ΠΗΤ 14/12/2015 ...αγοράκι

EleNaGN.....ΠΗΤ 15/12/2015... κοριτσάκι

kyriaki28...ΠΗΤ ...17/12/2015... κοριτσάκι

elinabβ¦.ΠΗΤ 15/12/2015

Mariza83....ΠΗΤ 17/12/2015...κοριτσάκι

georgia-kak...ΠΗΤ 18/12/2015...κοριτσάκι

Lullaby* β...ΠΗΤ 20/12/2015...αγοράκι

Irinisideraβ...ΠΗΤ 23/12/2015... αγοράκι

4vasso4...ΠΗΤ 23/12/2015... αγοράκι

Άντζελα!..... ΠΗΤ 25/12/2015...αγοράκι

foroulina...ΠΗΤ 26/12/2015...αγοράκι

aploon...ΠΗΤ 28/12/2015...κοριτσάκι

mikri_manoula...ΠΗΤ 29/12/2015...αγοράκι

Kallinaβ¦ΠΗΤ β¦31/12/2015

Koutsouni22... ΠΗΤ 9/1/2016...κοριτσάκι

WkSzp3.png

ioanna_io Να σου ζήσει ο μπεμπάκος σου!!!! Γερός και καλότυχος να είναι και εσύ σιδερένια. Καλή ανατροφή να έχετε. Φιλάκιααααααα ¨οταν μπορέσεις πες μας λεπτομέρειες και ύψος για το πινακάκι μας.

4vasso4 Εννοείται ότι και εγώ έχω πάρει μάσκες και αντισηπτικό χεριών!!! Για το φτύσιμο εγώ το έχω πει ήδη. Ένας να την δει και να τη φτύσει θα είναι και η τελευταία φορά που θα δει το παιδί μου!!!! Βρε συσπάσεις ούτε και εγώ κάνω, καθόλου.Σωστά λες, για αυτό επιτρέπουν το σεξ, ή όταν έχει πολύ σκληρό τράχηλο η έγκυος για να μαλακώσει.

mikri_manoula Και εγώ χορεύω μόνος γιατί είμαι δολοφόνος αισθάνομαι καμιά φορά!!! χιχιχιχιχιχ Εγώ πάντα έχω νεύρα πάντως, οπότε τώρα δεν πολυφαίνεται.....Η γιαγιά του άντρα σου μην σου πω μόνο στο νοσοκομείο να έρθει γιατί είναι γιαγιά!!! Εγώ πάντως τη δικιά μου μόνο στο νοσοκομείο της είπα θα έρθει, μόλις κάνουμε τα εμβόλια πάλι θα δει τη μπουμπού.

foroulina Καλά τα είπες στον άντρα σου. Πλέον όλοι οι άντρες, οι περισσότεροι τουλάχιστον βοηθάνε και στο σπίτι και με το παιδί, οπότε δεν χρειαζόμαστε και άλλους μέσα στα σπιτάκια μας.

Δωρα85 Βάλε στο google ραπτομηχανή για αρχάριες και θα βρεις....θαύματα και στο youtube. Όλες σκύλες έχουμε γίνει με τα μικρά μας. Καλά λένε η μάνα βγάζει νύχια, ειδικά δε η μαμά με νεογέννητο. Δες τις γάτες και όλα τα ζωάκια τι τα προστάζει να κάνουν η φύση!!! Και εμείς θηλαστικά είμαστε, οπότε, καταλαβαίνεις!!!!

WkSzp3.png

Αχ τι ωραια!! Καλη ανατροφη,παντα γερος και δυνατος!!! Τι ομορφα Χριστουγενα!!! Οταν με το καλο αναρρωσεις ανυπομονω να διαβασω λεπτομεριες!!

nSzCp2.png

Να σας ζησει ο αντρακος σας!!Γερος και καλοτυχος ευχομαι να ειναι στη ζωουλα του!!Με το καλο να πατε σπιτακι σας κοριτσι μου!!

3ih6p2.png

Glezp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...