Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Αχ κοριτσακια μου τι κανετε?? Εγω εχω αρχισει και αισθανομαι σαν φανταρος λιγο πριν τελειωσει η θητεια του σβηνω μερες... Ανυπομονυσια φουλ.forulina εγω λογω καισαρικης δεν κανω κολπικη εξεταση οποτε δε μπορω να βοηθησω. Αντζελα και εγω αυτες τις μερες γενναω μπορει να συμπεσουμε. Κiriaki28 με το καλο και το δικο σου μωρακι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αντζελα την δευτερα μαλλον θα μου λυθει η απορία! Χιχι!

Αχ δωρα νομίζω όλες στο τέλος μας εχει κουρασει η "ουριτσα".

Εγω σημερα πηγα mall.ειχε πολυυυυ κόσμο! Είχαν στολισει και ηταν τέλεια! !

Περπατησα αρκετα μπορώ να πω!

Εσεις τι κανατε;πως τα περασατε;;;

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου! Πώς πάμε; Βλέπω ότι κάποιες ετοιμάζονται για γέννα άαααντε παιδιά με το καλό όντως είναι σαν το φανταριλίκι αυτό ακριβώς μου είπε τις προάλλες ο άντρας μου χαχα! Εγώ ετοίμασα χτες και τις βαλίτσες (σχεδόν) και νιώθω ότι κουβαλάω τα προικιά μου (δημόσιο νοσοκομείο οπότε έβαλα τα πάντα!)..

Δύο μέρες τώρα πονάω πολύ περίεργα, χαμηλά, λες κι έχω φάει κλωτσιά εκεί κάτω! Συν συσπάσεις, πόνο στη μέση και..γάλα!! Κάτι έχει ξεκινήσει να γίνεται λοιπόν, για να δούμε! Βέβαια λόγω των πρόσφατων θεμάτων μας και προηγηθείσας καισαρικής έχω την εντύπωση ότι και με σπασμένα νερά να εμφανιστώ στο νοσοκομείο πάλι καισαρική θα φάω! Εκτός αν πάω εκεί με τη μπέμπα έτοιμη να βγει ναιιιι καλάααα ονειρεύομαι!! :P

ΑΑΑ για την κοπέλα με τη ραπτομηχανή, ένα έχω να πω, ξεκίνα και κάνε ότι σου κατέβει, και μένα δε μου έδειξε κανείς, απλά έπαιζα και έχω πολύ απλή μηχανή, την Singer Simple. Ε σ' αυτήν έχω φτιάξει μέχρι και πάπλωμα για εναμισάρι κρεβάτι για την κόρη μου, σ' ένα τραπεζάκι 1 επί 1 στη γωνιά του υπνοδωματίου. Δε θα σου πω ψέματα, ήταν πολλά τα σκηνικα με μένα να φοράω headphones να ράβω και να πετάω τη μια γαλλική βρισιά μετά την άλλη γιατί δεν μου πήγε κάτι όπως το φανταζόμουν! Ε, έβαζα ένα ποτηράκι limoncello (τρελή αγάπη η αλκοολικιά μάνα χαχα) και συνέχιζα! Δεν έχεις να χάσεις τίποτα δοκιμάζοντας! :)

km1cp3.png

καλησπερα και καλη εβδομαδα!!!

μικρη μανουλα νομιζω οι τελευταιες μερες ειναι και οι πιο δυσκολες...

γι'αυτο ευχονται καλη λευτερια!ελευθερωνεσαι οσο να ναι!

εμεις σημερα εχουμε γιατρο...για να δουμε...

καλε που ειστε οι υπολοιπες???

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα και καλη εβδομαδα!!!

μικρη μανουλα νομιζω οι τελευταιες μερες ειναι και οι πιο δυσκολες...

γι'αυτο ευχονται καλη λευτερια!ελευθερωνεσαι οσο να ναι!

εμεις σημερα εχουμε γιατρο...για να δουμε...

καλε που ειστε οι υπολοιπες???

τι ωραια..γραψε μας κι εσυ τα νεα σου απο το αντρακι σου!!

3ih6p2.png

Glezp2.png

Hello girls!!! Καλή εβδομάδα! Για να δουμε θα εχουμε γεννητουρια;!

Την Παρασκευή έρχονται η μαμά μου κ η κολλητή μου από Θεσ\νικη! Εύχομαι λοιπόν τη Παρασκευή το βράδυ να με πιάσουν οι πόνοι! Αν είναι έτοιμος ο μπεμπακος ας μας κάνει εμφάνιση!

Φορουλινα περιμένουμε νέα!!!!

Μικρή μανούλα τι επαθες; Έχεις βαρύνει κ δε νιώθεις καλά; Βρε εσύ τόσο μικρό κορίτσι έπρεπε μα πετάς!

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Hello girls!!! Καλή εβδομάδα! Για να δουμε θα εχουμε γεννητουρια;!

Την Παρασκευή έρχονται η μαμά μου κ η κολλητή μου από Θεσ\νικη! Εύχομαι λοιπόν τη Παρασκευή το βράδυ να με πιάσουν οι πόνοι! Αν είναι έτοιμος ο μπεμπακος ας μας κάνει εμφάνιση!

Φορουλινα περιμένουμε νέα!!!!

Μικρή μανούλα τι επαθες; Έχεις βαρύνει κ δε νιώθεις καλά; Βρε εσύ τόσο μικρό κορίτσι έπρεπε μα πετάς!

Απο κιλα δεν εχω βαρυνει..απο ψυχολογια ναι...και το σωμα μου δεν υπακουει βεβαια..κουραζομαι πιο πολυ ειμαι σε μια φαση γκρινιας μονιμως!Συνεχεια αχ βαχ οτι παω να κανω...με κουρασα εγω η ιδια!χαχαχα

Δεν μ'αφηνουν να χλαρωσω να ηρεμησω...ακομη το μπανιο δεν τελειωσε και δεν εχω καταφερει να στρωσω με κυριευει το αγχος ΠΟΤΕ θα γινουν ολα αυτα και τιποτα δεν γινεται!Κι αυτα τα μαστορια...τι γαιδουρια..με βλεπει με την κοιλια τουρλα με ξερει ειμαστε συγχωριανοι ερχεται βλεπει την λεκανη και δεν μου την περναει...και να..μαλλον αυριο και σημερα δεν το κοβω να προλαβαινω...κι εγω να τον παρακαλαω ελα σημερα αν μπορεις..λυπησουμε θελω να καθαρισω να στρωσω...κτλ..και μαθαινω μετα απο 2 ωρες καθεται στην πλατεια και πινει καφε!Γιατι καλε μου??Γιατι δεν θελει κανεις να δουλεψει?Ενας μας περασε την λεκανη την προηγουμενη βδομαδα(αλλος αυτος) και ξεραμε για ενα βραδυ δεν θα παμε στο μπανιο για αναγκη..εε ηρθε μετα απο 5 μερες!Εγω ρε γαιδουρι εγκυμονουσα γυναικα πως θα αντεχα στον κουβα και για ποσο?Εννοειται πως την τελειωσε ο αντρας μου την επομενη μερα και δεν περιμενα τον αναισθητο που τον πληρωσαμε κιολας..κι ειπαμε τωρα να παρουμε αλλον να τελειωσουμε και γινεται αυτο!ΠΙΕΖΟΜΑΙ...το σπιτι ειναι σε ακαταστασια με πιανουν τα νευρα που τα βλεπω ετσι και κανεις ΔΕΝ βοηθαει!!!ουφφφφ τα 'πα και ξελαφρωσα!Αντε πιααααααααααα!

3ih6p2.png

Glezp2.png

Λοιπον πριν λιγο γυρισαμε!2600 ο μπεμπης!!!

Εκανα καρδιοτοκογραφημα. Ολα καλα!

Σε 10 μερες παλι για να δουμε τι γινετε!

Τραχηλο τελικα δεν μου κοίταξε.μαλλον την επόμενη φορα.

Μου ειπε καθε μερα περπατημα 40 λεπτα και σεξακι!!

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Μικρη μανουλα ΟΛΟΙ οι μαστορες τα ιδια ειναι... Ειχαμε κανει κ εμεις ανακαινηση σε κουζινα ενιαιο και μπανιο πριν δυο χρονια για να περαστει η αποχετευση και απο κανα μηνα δουλεια που ηταν καταληξαμε να μπαινουμε μεσα μετα απο 6 μηνες!!! Εγω βεβαια δεν ημουν εγκυος με την κοιλια στο στομα που λενε οπως εσυ τωρα αλλα δυστυχως δεν εχουν ευαισθησιες αυτοι...

Πηγαμε και εμεις γιατρο σημερα!! Πανω κατω τα ιδια μου ειπε κ εμενα φορουλινα! Πολυ περπατημα, πανω απο μιση ωρα και σεξακι!! Καρδιοτοκογραφημα καλο, Εμεις ειμαστε περιπου 3400 :tongue: :tongue: :tongue: μου το ειχαν πει απο το ντομπλερ οτι θα ειναι μεγαλο μωρο.. Την αλλη δευτερα εχουμε παλι ραντεβου και μου ειπε οτι απο την επομενη φορα θα με κοιταζει απο κατω για να βλεπει πως παμε!

nSzCp2.png

Διαφημίσεις

Απο κιλα δεν εχω βαρυνει..απο ψυχολογια ναι...και το σωμα μου δεν υπακουει βεβαια..κουραζομαι πιο πολυ ειμαι σε μια φαση γκρινιας μονιμως!Συνεχεια αχ βαχ οτι παω να κανω...με κουρασα εγω η ιδια!χαχαχα

Δεν μ'αφηνουν να χλαρωσω να ηρεμησω...ακομη το μπανιο δεν τελειωσε και δεν εχω καταφερει να στρωσω με κυριευει το αγχος ΠΟΤΕ θα γινουν ολα αυτα και τιποτα δεν γινεται!Κι αυτα τα μαστορια...τι γαιδουρια..με βλεπει με την κοιλια τουρλα με ξερει ειμαστε συγχωριανοι ερχεται βλεπει την λεκανη και δεν μου την περναει...και να..μαλλον αυριο και σημερα δεν το κοβω να προλαβαινω...κι εγω να τον παρακαλαω ελα σημερα αν μπορεις..λυπησουμε θελω να καθαρισω να στρωσω...κτλ..και μαθαινω μετα απο 2 ωρες καθεται στην πλατεια και πινει καφε!Γιατι καλε μου??Γιατι δεν θελει κανεις να δουλεψει?Ενας μας περασε την λεκανη την προηγουμενη βδομαδα(αλλος αυτος) και ξεραμε για ενα βραδυ δεν θα παμε στο μπανιο για αναγκη..εε ηρθε μετα απο 5 μερες!Εγω ρε γαιδουρι εγκυμονουσα γυναικα πως θα αντεχα στον κουβα και για ποσο?Εννοειται πως την τελειωσε ο αντρας μου την επομενη μερα και δεν περιμενα τον αναισθητο που τον πληρωσαμε κιολας..κι ειπαμε τωρα να παρουμε αλλον να τελειωσουμε και γινεται αυτο!ΠΙΕΖΟΜΑΙ...το σπιτι ειναι σε ακαταστασια με πιανουν τα νευρα που τα βλεπω ετσι και κανεις ΔΕΝ βοηθαει!!!ουφφφφ τα 'πα και ξελαφρωσα!Αντε πιααααααααααα!

ΠΑΝΑΓΙΑ μου!!!!! Εεε δίκιο έχεις καλή μου κοπέλα! Και μη έγκυος πάλι Τούρκος θα ήμουν! Γενικά αυτή η ακαταστασία, η αναδιοργάνωση κλπ μου τη σπάει παααρα πολύ κι εμένα! Αλλά πραγματικά ντροπή τους έγκυο γυναίκα στο μήνα της να συμπεριφέρονται έτσι.. Γιατί δε παίρνεις κάποιον άλλο μάστορα από άλλο χωριό ή ακόμα καλύτερα από την πόλη;

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Φορουλινακι και την προηγούμενη φορά 2600 δεν ήταν; Μήπως δεν μέτρησε καλά; Μόνο εμένα μου είπε ήπια δραστηριότητα και όχι σεξ προφανώς!

Βάσω 3400;;; Ποσο και πως θα βγει;;;;

Καλημέρα!!!

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Φορουλινακι και την προηγούμενη φορά 2600 δεν ήταν; Μήπως δεν μέτρησε καλά; Μόνο εμένα μου είπε ήπια δραστηριότητα και όχι σεξ προφανώς!

Καλημέρα!!!

Καλημερα!

Ναι αντζελα μαλλον καποιο λαθος πρεπει να έκανε.

Αυτο ελεγα και στον αντρα μου.

Σου ειπε ηπια ε;καλα και εγω να περπαταω με την κοιλια τουρλα δεν ειναι και το καλύτερο μου!:tongue:

Α επισης η μαια μου κοιταξε τις θηλες και μου ειπε το σ/κ να πεταχτώ μεχρι το ρεα να κανω ενα καρδιοτοκογραφημα. Και την αλλη τεταρτη εχω παλι γιατρο.

Αααχ κοντοζυγωνουμε!!!

Καλο μας μηνα με υγιή μωρακια! !!

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Καλημέρα!!!

Τι να πω... Κανω τον σταυρο μου και ελπιζω στα λαθη των μετρησεων!!! Κοιτα οτι θα βγει θα βγει... Δεν θα ειναι το πρωτο ουτε το τελευταιο!! Εχω απειρη εμπηστοσυνη στον γιατρο μου και αφου δεν ανχωνεται αυτος δεν ανχωνομαι ουτε εγω! Ξερω οτι θα κανει το καλυτερο για μενα! Προσπαθω να σκεφτομαι θετικα παντα! Ενα μεγαλο μωρο το χειριζεσαι κ πιο ευκολα!!

nSzCp2.png

Καλημερα και καλο μηνα σε ολες!!Με το καλο αυτος ο μηνας να χαρουμε ολες τα αγγελουδια μας σιγα σιγα!!:D

Δεν θελω να σχολιασω ΤΙΠΟΤΑ για τα γαιδουρια τα μαστορια...ο αλλος και σημερα ΔΕΝ ηρθε!Ειλικρινα θα παρω εναν ασχετο απο αλλη πολη ΔΕΝ μπορω αλλο!

Βασωωω τι παιδαρος ειναι αυτος???Γερα μωρα...ας ειναι μεγαλα η μικρα...ΓΕΡΑ να ειναι εχει σημασια!Κι εμενα μου ειπε ο γιατρος περπατημα αλλα για σεξ τιποτα!(η αληθεια ειναι πως δεν θελω και φοβαμαι τρελα οποτε δεν με πειραζει;))

Φορουλινα εχουν αποκλισεις οι μετρησεις οποτε μην αγχωνεσαι...

3ih6p2.png

Glezp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...