Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Αντζελα και εγω τα ιδια.

Φοραω καλοκαιρινο νυχτικακι σατεν :) το βραδυ σκαω και είμαι με σεντονακι η χωρις.

Σηκωνομαι 2-3 φορες το βραδυ για πιπι και ο μπεμπης κλωτσαει συνεχεια το βραδυ.

Μου ρίχνει και κατι καλες στα πλευρα!

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αντζελα και εγω τα ιδια.

Φοραω καλοκαιρινο νυχτικακι σατεν :) το βραδυ σκαω και είμαι με σεντονακι η χωρις.

Σηκωνομαι 2-3 φορες το βραδυ για πιπι και ο μπεμπης κλωτσαει συνεχεια το βραδυ.

Μου ρίχνει και κατι καλες στα πλευρα!

Είσαι και σεξουλιαρα εσύ με τα σατέν σου!!! :):tongue::tongue::tongue:

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Επίσης πόνους περιόδου έχετε;

Εγώ ναι έχω πόνους περιόδου, αλλά λέει ο γιατρός δεν είναι τίποτα. Προετοιμαζεται ο οργανισμός... Και εγώ πολύ ζέστη νιώθω και νόμιζα ότι μόνο εγώ είμαι έτσι. Ακόμα κυκλοφορω με κοντομανικο και βλέπω άλλους με μπουφάν και κασκόλ και τρελαίνομαι!

YRJgp3.png

Διαφημίσεις

Χάχά αντζελααααα τι να κανω...ειναι μπολικο το υφασμα και μου κανει!!!

Που και που ναι εχω πονους περιοδου.

Bella τι ωραια που θα μπει αυτος ο χριστουγεννιατικος μηνας ε;;

Μπραβο κοριτσακι μου!!με το καλο!!

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Γεια σας κορίτσια τι κάνετε?

Εμείς πήγαμε γιατρό σημερα κ κλείσαμε ημερομηνία. Την Τρίτη 1 Δεκέμβριου γεννάμε! Είμαι πολυ χαρούμενη!

Με το καλό!!! Δε ξέρω αν είναι καλύτερα να ξέρεις ποτε γεννας. Εννοω απο θέμα ανυπομονησίας! Πως θα περάσουν οι μέρες;;;

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Μπέλλα με το καλό να γεννήσεις!

Κορίτσια αυτή η ζέστη πράγματι δεν παλεύεται! Ώρες ώρες νομίζω ότι θα σκάσω! Εγώ μέχρι στιγμής δεν έχω πόνους περιόδου ούτε συσπάσεις νιώθω. Κουνιέται αρκετά όμως.

Πάντως να ξέρετε, οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ!

Ιωάννα κι εμένα ο δικός μου είναι μεγάλος, δεν ξέρω πόσο είναι τώρα γιατί δεν έχω πάει στον γιατρό ακόμα αλλά ήταν ήδη 2.500 από τις 30/10. Ραντεβού έχω σε μια βδομάδα να δούμε.

4vasso4 Ναι Βασούλα το σύνδρομο της φωλιάς με έχει πιάσει. Γενικά ψάξε για την ανατροφή του παιδιού σου. Πολλά πράγματα έχουν αλλάξει. Με γεια την κούνια!!! Να γεμίσει με χαμόγελα!!!

Foroulina Βρε κοριτσάκι και εγώ πάντα το σπίτι στην τρίχα το είχα. Είμαστε και οι δύο περίεργοι με την καθαριότητα και την τάξη. Αλλά το σιδέρωμα….μπαααα…. Έπρεπε να φτάσουμε να μην έχουμε ρούχα να φορέσουμε για να σιδερώσω… Εμένα ο γιατρός μου μού είπε ότι δεν θα μου κάνει εξέταση τραχήλου. Οπότε την γλύτωσα….χιχιχχι

Καλέ και εγώ αιγόκερως είμαι!!!

Lullaby* Καλά κάνεις και χαλαρώνεις. Αφού μπορείς τώρα γιατί μετά με δύο παιδιά…δύσκολα φαντάζομαι!!!

mikri_manoula Τελειώσατε τις δουλείες;; Όλα έτοιμα;;

ssophia Μια χαρά οι βουτίες του γιόκα σου. Αυτό θέλουμε!!! Έρχεται…

Άντζελα! Και εγώ με ύφασμα και ξύλο , γυαλί, γενικά διακοσμητικά. Φαντάσου έφτιαξα μόμπιλο για πάνω από την κούνια, φωτιστικό , καλαθάκια διάφορα για μικροπράγματα, μια βάση για τις κορδέλες μας και τώρα θέλω να αρχίσω να φτιάχνω κορδέλες για τα μαλλιά μας!!! Ντεκουπάζ δεν έχω κάνει…αλλά θέλω σε κάποια φάση να το δοκιμάσω!! Δεν πρέπει να είναι δύσκολο…φαντάζομαι!!! Με τι τα έφτιαξες τα στολίδια;; Με τη ζύμη με το αλάτι;;

Δωρα85 Μπααα και εσύ το σύνδρομο της φωλιάς έχεις!!! Εγώ έχω μία ραπτομηχανή που είναι σαν συρραπτικό, τόσο μικρή!!! Αλλά μια χαρά κάνει για τα πραγματάκια που θέλω. Έχει πλάκα!!!

Peristeraki Που χάθηκες εσύ;;; Όλα καλά;; Φαντάζομαι όλες λίγο πολύ βαρεθήκαμε!!! Δίκιο έχεις. Άντε να μας πεις και τα νέα από τον γιατρό σου. Σιγά μην γλύτωνες και εσύ το σύνδρομο της φωλιάς!!! χιχιχιχχι

Blueroses Μανούλα…τι ωραία που μπαίνετε σε σειρά!!! Μαγικά δε λες τίποτα τα φετινά Χριστούγεννα!!! Για πες μας πιο πολλά. Θηλάζεις, κοιμάται, εσύ πως είσαι;;

ioanna_io Τίποτα καλέ (για την λίστα). Μεγάλο το μωράκι!!!! Θα χορταίνεις πιο γεμάτες αγκαλιές!!!

Bella7 Άντε έφτασε!!! Με το καλό!!!! Θα μπει ο ωραιότερος μήνας της ζωής σας με το ομορφότερο ποδαράκι…!!!!

Εγώ κοριτσάκια αύριο το απόγευμα έχω ραντεβού με τον γιατρό να δούμε πως πάει η μπουμπού μας. Θέλω να στολίσω το σπίτι!!!! Είπαμε το σαββατοκύριακο να το κάνουμε σούπερ χριστουγεννιάτικο!!! Εγώ βάζω το all i want for christmas is you και το τραγουδάω στην μπέμπα και χορεύει αυτή η σουρλουλού!!! Τι παιδί θα βγάλω!!! Χιχιχιχχιχι

Πόνους περιόδου έχω και εγώ καμιά φορά, στον τράχηλο πλέον πιο πολλά τσιμπήματα και πιο δυνατά και μέση πολύ, όρθια πάνω από 10-15 λεπτά δεν μπορώ. Και όταν κάθομαι δεν βολεύομαι. Οπότε πάνω κάτω είμαι. Όνειρα πολύ άσχημα ρε κορίτσια….αφού ξυπνάω και κλαίω…Πάντως γενικά δεν κοιμάμαι πλέον. Κανά 5ωρό το πολύ συνεχόμενο. Το βράδυ μετά τις 4 -5 και μέχρι τις 11 βαριά που θα σηκωθώ θα ξυπνήσω 2-3 φορές για τουαλέτα και μετά καμιά ώρα το μεσημέρι. Τι νυχτικάκι σατέν λέτε…ούτε αυτό δεν αντέχω…με το σλιπάκι μόνο. Ζεσταίνομαι πολύ αλλά τουλάχιστον δεν ιδρώνω!!

WkSzp3.png

Ιωάννα κι εμένα ο δικός μου είναι μεγάλος, δεν ξέρω πόσο είναι τώρα γιατί δεν έχω πάει στον γιατρό ακόμα αλλά ήταν ήδη 2.500 από τις 30/10. Ραντεβού έχω σε μια βδομάδα να δούμε.

Εμάς γενικά σε κάθε υπέρηχο έβγαινε 2 εβδομάδες μεγαλύτερος, την προηγούμενη φορά είπε είχε έρθει κάπως στα ίσα του, ήταν 2700 (αν θυμάμαι καλά, 34 εβδομάδα ήμουν). Και τώρα 36 έφτασε τα 3500, σε 10 μέρες πήρε 800γρμ. Γι αυτό λέω πόσο θα φτάσει... Εσύ σε ποια εβδομάδα είσαι? Την επόμενη Τρίτη θα ξαναπάω εγώ.

EleNaGN είμαι σίγουρη ότι θα χορταίνω αγκαλιές, απλά φοβάμαι μην πάθει και τίποτα από το πολύ φαγητό. Δεν καταλαβαίνει κι αυτός ο μπέμπης ότι πρέπει να σταματήσει να τρώει! Είχα φαίνεται πολύ περίσσευμα κιλών οπότε έχει πολύ φαγητό να φάει!

YRJgp3.png

Διαφημίσεις

Έλενα ουαου!!! Έφτιαξες μομπιλο ρε θηρίο! Εύγε! Το ντεκουπαζ είναι πολύ εύκολο και δημιουργικό! Αν έχεις μπολικα υλικά γενικά μπορείς να φτιαξεις θαυματακια! Τα στολίδια τα εφτιαξα με σόδα, κορν φλαουρ και νερο. Ακόμα στεγνώνουν. Δεν τα έβαλα στο φούρνο μη τυχόν ραγισουν.. Χορευταρου η κόρη σου!!! Τσαχπινιες από τώρα!

Ιωάννα νομίζω είναι πολλά τα 800 γρ σε 10 μέρες.. Μην αγχωνεσαι. Το πιο πιθανό να μη μετρησε σωστά..

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Καλησπέρα κοριτσια!

Τι κανετε;

Θελω την βοήθεια σας οποια ξερει....πριν απο 15 μερες που μας εφεραν τα επιπλα η συρταριερα μυριζει!

Μυριζει το ξύλο.

Εχω βγαλει τα συρταρια έξω,τα εχω κανει με ξυδι και νερο,εχω ριξει μεσα στα συρταρια σοδα γιατι λεει απορροφαει την μυρωδια,εχω βαλει ελληνικό καφε γιατι κανει την ιδια δουλεια με την σοδα,εχω βαλει μεσα φακελακια λεβαντα,βαψαμε τα συρταρια με ένα αοσμο βερνικι γι αυτήν την δουλεια μπας και φυγει!

ΤΙΠΟΤΑ!!ακομα μυριζουν .ενταξει οχι τοσο εντονα αλλα η μυρωδια υπαρχει.

Εχω πλυνει τα ρουχα του μπεμπη και δεν μπορω να τα βάλω μέσα.

Σας έχει τύχει;;;;;

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Foroulina μου και τα δικα μας μυριζαν! Τα εκανα κ εγω με νερο και ξυδι και τα αφησα να αεριστουν 2 μερες και μετα ηταν μια χαρα.. Ενταξει αν κολλησεις την μυτη σου πανω μυριζει ξυλο αλλα εχω βαλει τα ρουχα μεσα καμποσες μερες και δεν εχουν παρει καθολου μυρωδια!! Νομιζω περα απο το να τα αφησεις να αεριστουν ή εστω αλλο ενα χερι με νερο και ξυδι δεν μπορεις να κανεις κατι παραπανω απο αυτα που ηδη εχεις κανει!

nSzCp2.png

Καλησπέρα κοριτσια!

Τι κανετε;

Θελω την βοήθεια σας οποια ξερει....πριν απο 15 μερες που μας εφεραν τα επιπλα η συρταριερα μυριζει!

Μυριζει το ξύλο.

Εχω βγαλει τα συρταρια έξω,τα εχω κανει με ξυδι και νερο,εχω ριξει μεσα στα συρταρια σοδα γιατι λεει απορροφαει την μυρωδια,εχω βαλει ελληνικό καφε γιατι κανει την ιδια δουλεια με την σοδα,εχω βαλει μεσα φακελακια λεβαντα,βαψαμε τα συρταρια με ένα αοσμο βερνικι γι αυτήν την δουλεια μπας και φυγει!

ΤΙΠΟΤΑ!!ακομα μυριζουν .ενταξει οχι τοσο εντονα αλλα η μυρωδια υπαρχει.

Εχω πλυνει τα ρουχα του μπεμπη και δεν μπορω να τα βάλω μέσα.

Σας έχει τύχει;;;;;

Έχεις κάνει οοοοοολα αυτά και ακόμη μυρίζει; Πολύ περίεργο. Το βερνίκι ήταν σίγουρα άοσμο; Εγω με νεράκι κ μια σταλιά απορρυπαντικό πιάτων τα έκανα.. Μυρωδιά καινούριου έχει αλλά όχι άσχημη..

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Αχ κοριτσια δεν ξερω τι να κανω...

Ναι αντζελα εκανα οοολα αυτα και μυριζει.

Τωρα εχω βαλει σοδα και τα εχω κλειστά.

Θα κανω ενα τεστ να βάλω ρουχα δικα μου να δω αν θα παρουν μυρωδια.

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...