Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

Ελενακι ναι βγηκα σε αδεια! Εγω ξέρω να πλεκω με βελόνες αλλά δεν το πολυεξασκω! Έχω ξεκινήσει βέβαια μια τιρκουάζ κουβερτουλα για τον μπεμπουλη αλλά μάλλον θα πάει φαντάρος μέχρι να την τελειώσω! Τι σου αρέσει να φτιαχνεις; Εγω ασχολούμαι με ντεκουπαζ, ραπτική, υφασμάτινα πραγματακια κλπ.. Σήμερα θα φτιαξω χριστουγεννιάτικα στολίδια!

Αυτό που έχεις πάθει είναι σύνηθες όταν πλησιάζει ο τοκετός! Ετοιμαζεις τη φωλιτσα σου για το μικρό σου!

Κοριτσάκια όταν πονάει ο τράχηλος σταματήστε ότι κάνετε! Όχι για 10 λεπτά! Εκτός αν είστε 37+ οπότε και να γεννησετε δεν τρέχει τίποτα! Εγω ακόμα αυτή τη βδομάδα το παω πολύ χαλαρά. Από την αλλη όμως θα ξεκίνησω λίγο πιο εντατικά.

Για να δουμε ποια θα είναι η επόμενη...;

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια περαστικούλια στις αρρωστούλες και εγώ οριακά είμαι έχει αρχίσει και με γαργαλάει ο λαιμός και το έχω ρίξει στα ζεστά. Καταρχήν νιώθει πολύ άχρηστη με τοσα κορίτσια που πιάνουν τόσο τα χέρια τους εγώ μέχρι κουμπί ράβω δυστυχώς. Μπράβο σας το βρίσκω πολύ ωραίο μου πήραν κ εμένα μιαπολύ μικρή ραπτομηχανή τώρα λέω να την εγκαινιάσω αν βρω πως μπαίνει η κλωστή κ γενικώς τη χρήση της αν και τοσο μικρή νομίζω μέχρι μαξιλαροθήκη να ράψεις. Αυτό με τη φωλιά που λέτε με έχει πιάσει και εμένα αλλά εγώ το μετέφραζα διαφορετίκα τα έχω ετοιμάσει όλα στολίσαμε και το δέντρο μας και με έχει πιάσει ανπομονυσία δεν έχω με τι να απασχολήθω και κανω δουλειές όταν λείπει βέβαια ο άντρας μου γιατί και εμείς έχουμε καυγά όταν με παίρνει χαμπάρι. Την Παρασκευή θα πάμε στη γιατρό και λογικά θα μας πει ημερομηνία το πολύ 2 βδομάδες ακόμα υπολογίζω.forulina εγώ ειμαι αιγόκερως

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Εμείς πήγαμε στο γιατρό σήμερα και μας είπε ότι άρχισε να κάνει βουτιές. Δεν σημαίνει ότι θα γεννησω τις επόμενες μέρες αλλά πάμε καλά. Ετοιμάζεται το μαναράκι μου να έρθει. Έχω ενθουσιαστεί...

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Εμείς πήγαμε στο γιατρό σήμερα και μας είπε ότι άρχισε να κάνει βουτιές. Δεν σημαίνει ότι θα γεννησω τις επόμενες μέρες αλλά πάμε καλά. Ετοιμάζεται το μαναράκι μου να έρθει. Έχω ενθουσιαστεί...

Αχ ρε κοριτσια μετα τα συζηταμε για τα μπουμπουκακια μας!!

Τελεια μπραβο!!

εγω ειμαι διδυμος παντως κοριτσια...δεν με χωραει ο τοπος καταλαβαινετε!χαχαχα

Διδυμακι!!ειναι ο αντρουλης μου!

Δεν ξερω τι λενε....εμενα μ' αρεσει αυτο το ζωδιο!:P

Κοντευω ναι και τα νευρα μου δυστυχως κοντευουν να φτασουν στα ορια τους. Ναι forulina και τη μπουμπου στο τσακ μου τη γλιτωσε θα την εβγαζα κ αυτη αιγωκερακι

Αχ κοριτσακι μου γιατι;;

Πες μου οτι ειναι ζωηρη οπως ο δικος μου;το βραδυ με ξυπναει απο το κλωτσιδι!

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Μετριστε αλλη μια αιγοκερινα!!! Ποσο μου αρεσει που μας προσεχουν οι αντρουλιδες μας!!

Και εμεις ετσι ειμαστε.. Ξεκιναω κ τα κανω εγω μετα με βλεπει κ ερχεται κ μου λεει κατσε!! Οταν λειπει κανω πιο πολλα αλλα φροντιζω να μην ζοριζομαι καθολου... Δεν περιμενω να πονεσω για να κατσω.. Εχω κ ενα κακο ιστορικο και τωρα δεν ρισκαρω ΤΙΠΟΤΑ!!

Δωρα αν γαζωνει η ραπτομηχανη μπορεις να κανεις θαυματα οσο μικρη κιαν σου φαινεται!! Εξασκηση θελει οπως ολα!

Αντζελα τι ωραια!!! Στειλε μας φωτο τα στολιδια σου να τα καμαρωσουμε!!! Διαβαζα προχθες παλαιοτερα μνμ σας και ειδα οτι εχεις κ εσυ σκυλακι!! Εχω κ εγω μια μικρη μπουμπου!! Ηρθε περσυ το καλοκαιρι και με βρηκε στην αυλη μου μολις 2 μηνων!! Δεν μπορεσα να μην την κρατησω!!

Ηρθε η κουνια μας σημερα!!! Αμεσως την καθαρισα κ την στολισα και την χαζευω συνεχεια!!

nSzCp2.png

Καλημέρα συναγωνίστριες!

Πω πω!Είστε λαλίστατες...Είχα μέρες να μπω και δω ξέρω τι να πρωτοδιαβάσω...

Ελπίζω να είστε όλες καλά! Τι κάνουν οι λεχώνες και τα μωράκια της παρέας;

Αμα σας πω ότι βαρέθηκααααααααα...Αυτή η ουρά του γαϊδάρου είναι το πιο ζόρικο τελικά!

Στολίσαμε κιόλας για να μην τρέχουμε μετά και είμαστε πανέτοιμοι...

Θα πάω άμεσα στο γιατρό και θα σας εχω νέα...36+5 σήμερα

Διαφημίσεις

Αυτό που γράφετε για τις δουλειές ισχύει και για μένα κορίτσια...

Μιλάμε για οίστρος νοικοκυροσύνης!!! Χαμός! Πού βρίσκω τόση ενέργεια, τη στιγμή που ώρες ώρες δεν μπορώ να κουνηθώ;

Καλημερα περιστερακι!!!

ε να σου πω ηταν λιγο υποτονικο το θεματακι μας....πηρε λιγο τα πανω του ομως ε???

αχ γι' αυτην την ουρα ποοοοοσο δικιο εχεις!!!!το ιδιο αισθανομαι!!!

με το καλο!να μας πεις τα νεα σου απο τον γιατρο!

επισης βρε κοριτσια να ρωτησω...εχει κανει σε καμια σας εξεταση τραχηλου?πονεσατε??

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Τι εγινε κοριτσακια;;

Εμεις μια χαρα με το μπεμπινι.Μπαινουμε σε δρομο!!

Στολισατε καποιες ε;;;Εγω λεω αυτο η το επομενο Σ/Κ.Παντα μου αρεσαν τα Χριστουγεννα,αλλα φετος θα ειναι μαγικα!!!

Παρεπιπτοντως εγω ειμαι καρκινακι οπως κ ο μεγαλος γιος μου.Το μικρουλι μας βγηκε σκορπακι!!!!

Για τις δουλειες κ εγω ετσι εκανα.Παρολη την πιεση που ειχα ολο στο ποδι ημουν.Δεν θα ξεχασω πως δυο νυχτες πριν γεννησω καθαριζα τα πλακακια στον παγκο της κουζινας.Εβρισκε η κοιλια μου κι εγω εκει !!

xGElp3.png

d4EBp2.png

EleNaGN ευχαριστούμε για την λίστα, πολύ καλή!

foroulina και εγώ την περιμένω αυτή την εξέταση αλλά μέχρι στιγμής την έχω γλιτώσει. Άλλες πονάνε άλλες όχι, τι να πω!

Εμείς χτες πήγαμε γιατρό και το μωρό νομίζω θα βγει γίγαντας... Είναι ήδη 3500 κιλά, δηλαδή πόσο θα φτάσει! Ο γιατρός είπε ότι είναι αρκετά μεγάλο και θα πρέπει να το παρακολουθούμε και φυσικά αν συνεχίσει να μεγαλώνει έτσι δεν θα φτάσουμε τις 40 εβδομάδες... Τι να πω! Η αλήθεια είναι αγχώθηκα λίγο αλλά από την άλλη λέω αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα θα με έβαζε άμεσα να γεννήσω. Σε μια εβδομάδα θα ξαναπάω και βλέπουμε.

Εγώ από δουλειές δεν κάνω και πολλά, ίσα ίσα το φαγητό της ημέρα. Τα υπόλοιπα πλύσιμο, σιδέρωμα, καθάρισμα τα έχουν αναλάβει οι γιαγιάδες!

YRJgp3.png

Hello everyone!

Βάσω δε ξέρω πως να βάζω φώτο! Τα εφτιαξα χθες, ακομη στεγνώνουν κ αύριο ίσως τα ζωγραφίσω.. Ναιιιι έχω μια μαλτεζουλα, την λατρευουμε απίστευτα! Είναι το πρώτο μας παιδακι! Πολύ καλά έκανες κ την κράτησες! Θα το θυμάται μια ζωή! Να είσαι σίγουρη! Με γεια και η κούνια! Γρήγορα να την γεμισετε!

Ιωάννα τα κιλα που δείχνει ο υπέρηχος έχουν πάντα αποκλίσεις από τα κανονικά! Μην ανησυχεις! Όταν είναι έτοιμο θα ξεμυτισει!

Τριανταφυλλακι τα καλυτερα χριστούγεννα θα είναι τα φετινα!

Φορουλινα εγω δεν εχω κάνει ακόμα! Λένε ότι πονάει! Την παρασκευή που θα παω θα την ρωτησω να ξέρω!

Από ύπνο πως πάτε; Εγω εκτός του ότι ζεσταίνομαι πολύ κ κοιμάμαι τσιτσιδη, εννοείται σηκωνομαι για τσισα και βλέπω συνέχεια όνειρα περί γέννας! Στριφογυρναω συνέχεια!

Στο μητέρα θα γεννήσει καμιά;

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...