Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

http://s1204.photobucket.com/user/Vasso_Psimopoyloy/media/Mobile%20Uploads/image-4f02c18110c2eed77b6d5644c81305f529b103d02dab650919c6ead5eabf3180-V_zps8ezbqnzb.jpg.html?sort=3&o=0

http://s1204.photobucket.com/user/Vasso_Psimopoyloy/media/Mobile%20Uploads/image-d85d920adb1cca74282d7b1c2faf7daea12c29a6e7296684f9b603e7a2cf5e06-V_zpsrwmpt8q0.jpg.html?sort=3&o=1

Δεν ειμαι σιγουρη αν το κανω σωστα.. Ελπιζω να μπορειτε να δειτε τις φωτο!!

Κοριτσια εχω τελικα οξεια αμυγδαλιτιδα.. Ξεκινησα αντιβιωση σημερα... Αυριο εχω κ ραντεβου με τον γιατρο μου να μας δει μιας και μπαινω στον μηνα μου!! Κλασικα δυο λεξεις περιγραφουν αυτο που νιωθω.. Ανχος κ ανυπομονησια!

Ελενα κατευθειαν σε κουνια θα τον βαλω.. Απλα σκεφτομαι να τον περιορισω με μαξιλαρακια! Ποια η γνωμη σας;

nSzCp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

http://s1204.photobucket.com/user/Vasso_Psimopoyloy/media/Mobile%20Uploads/image-4f02c18110c2eed77b6d5644c81305f529b103d02dab650919c6ead5eabf3180-V_zps8ezbqnzb.jpg.html?sort=3&o=0

http://s1204.photobucket.com/user/Vasso_Psimopoyloy/media/Mobile%20Uploads/image-d85d920adb1cca74282d7b1c2faf7daea12c29a6e7296684f9b603e7a2cf5e06-V_zpsrwmpt8q0.jpg.html?sort=3&o=1

Δεν ειμαι σιγουρη αν το κανω σωστα.. Ελπιζω να μπορειτε να δειτε τις φωτο!!

Κοριτσια εχω τελικα οξεια αμυγδαλιτιδα.. Ξεκινησα αντιβιωση σημερα... Αυριο εχω κ ραντεβου με τον γιατρο μου να μας δει μιας και μπαινω στον μηνα μου!! Κλασικα δυο λεξεις περιγραφουν αυτο που νιωθω.. Ανχος κ ανυπομονησια!

Ελενα κατευθειαν σε κουνια θα τον βαλω.. Απλα σκεφτομαι να τον περιορισω με μαξιλαρακια! Ποια η γνωμη σας;

Γεια σας κοριτσια...ναι φαινονται οι φωτο!Πολυ ωραια κοριτσι μου..χιλια ΜΠΡΑΒΟ!Μ'αρεσουν πολυ τα χειροποιητα!:P

Κι εγω το ιδιο...κατευθειαν σε κουνια θα μπει!Θα ειναι σαν τη μυγα μεσ'το γαλα βεβαια...χαχαχα αλλα τι να κανουμε!;);)Οσο για τα μαξιλαρια κι εγω το ιδιο σκεφτομαι...θα παρω καποια στιγμη και την παιδιατρο τηλ. να μου πει τι πρεπει και τι οχι να ξερω!!

3ih6p2.png

Glezp2.png

Aploon Κοριτσάκι καταρχάς πως είσαι;; Κάνατε πάλι ντόπλερ;; Η μπουμπού σου;; Όσον αφορά στην καλαθούνα επειδή και εγώ αυτή έχω. Βάλε την φούστα καλύτερα. Εμένα είναι από καλάμι;;;, δεν ξέρω τι υλικό ακριβώς, πάντως κάτι που τρίβεται αν επιμένεις σε ένα σημείο συνέχεια. Ούτως ή άλλως για λίγο καιρό θα μείνει μέσα, μετά δεν θα χωράει. Φτιάξε μία από λεπτό ύφασμα.Ρώτα και τον παιδίατρό σου. Πάντα στην κούνια ούτε εγώ έβαλα. Καταρχάς απαγορεύεται!!! Έπειτα δεν υπάρχει λόγος να δίνεις ένα σωρό λεφτά σε άχρηστα και επικίνδυνα πράγματα!!! Όλα τα άλλα έτοιμα;;

4vasso4 Καλέ τι ωραία που είναι!!! Στα χαρίσματα που λες έχει κουφέτο μέσα;;; Έτσι μου φάινεται!!! Μπράβο σου!!! Τι έγινε στον γιατρό σήμερα; Όλα καλά;; Από αυτά που έχω διαβάσει όχι περιορισμό με μαξιλαράκια. Απλά θα βάλεις το μωρό να ακουμπάνε σχεδόν τα πόδια του στην μία άκρη της κούνιας. Και το κεφάλι και πάνω ελεύθερη η περιοχή, εκτός μόνο αν αγοράσεις το ειδικό περιοριστικό χώρου που είναι σκληρό και στέκεται και δεν πέφτει στο κεφάλι του παιδιού, αν και κατά τη γνώμη μου δεν χρειάζεται. Όλες αυτά τα συναισθήματα ακριβώς νοιώθουμε κορίτσι!!! Περαστικά κιόλας!!!

mikri_manoula τι κάνεις;;; Διάβασε τι έγραψα πιο πάνω στην Βάσω.

Άντζελα! Βγήκες σε άδεια;;; Όλα καλά;; Κατασκευές φτιάχνω και εγώ. Όχι με βελόνα όμως!!!

WkSzp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα! Πριν λιγο γυρισαμε απο τον γιατρο! Ολα καλα δοξα τον Θεο! Την αλλη βδομαδα παλι! Ευχαριστω για τα καλα σας λογια! Η αμυγδαλιτιδα παει λιιιγο καλυτερα! Χθες το βραδυ κοιμηθηκα! :D

Τρομερο ανχολυτικο το πλεξιμο και γενικα οι κατασκευες!

Τα χαρισματα εχουν μεσα δυο μπλε περλε κουφετακια τυλιγμενα με ζελατινα! Η γευση τους πλησιαζει τα μαλτιζερς να φανταστητε!

Προβληματιστικα με την κουνια; να τον βαζω να κοιμαται δηλαδη αναποδα απο μενα; να ειναι δηλαδη απεναντι απο το κεφαλι μου τα ποδια του και οχι το κεφαλι του; γιατι απαγορευονται τα μαξιλαρια και η παντα;

Περαστικα foroulina!! Υπομονη! Αν ειναι μονο συναχι σε 4-5 μερες το πολυ πιστευω θα σου περασει!!

nSzCp2.png

Καλη εβδομαδα κοριτσια να εχουμε!Περαστικα και στις αρρωστουλες μας Βασω και Φορουλινα!

Η παντα γιατι απαγορευεται??Πρωτη φορα το ακουσα..πες μας ρε Ελενα να κατατοπιστουμε..οσο για τα μαξιλαρια κι εγω εχω ενδυασμους γι αυτο θελω να ρωτησω την παιδιατρο!

3ih6p2.png

Glezp2.png

Foroulina Περαστικά κοριτσάκι!!! Φυσιολογικό ορό και Fysiomer επιτρέπονται. Μπορείς και οι υδρατμοί να σε βοηθήσουν . Έχω γίνει εξπέρ σε αυτά!!! Από την αρχή της εγκυμοσύνης με ορμονική ρινίτιδα!!! :rolleyes::rolleyes::tongue:

4vasso4 Μπράβο για τον γιατρό!! Πω πω…πόσα χρόνια έχω να φάω μαλτίζερς!!!! Για την κούνια προς τα πού θα έχει το κεφάλι του όπου σε βολεύει εσένα. Απλά τα πόδια να κουμπάνε προς το τέλος του κρεβατιού.

4vasso4 και mikri_manoula Κοριτσάκια σας στέλνω ένα από τα σάιτ που λένε για τον ασφαλή ύπνο. Γενικά να ψάξετε στον ίντερνετ αξιόπιστα σάιτ θα δείτε ότι απαγορεύεται η πάντα, μαξιλάρια, χνουδωτά ζωάκια (και για αλλεργίες), πάπλωμα μέχρι 1 έτους και υπνόσακος μέχρι τους 6 μήνες.

http://pediatros-thes.gr/for-parents/%CF%8D%CF%80%CE%BD%CE%BF%CF%82/%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%AE-%CF%8D%CF%80%CE%BD%CE%BF-%CE%B2%CF%81%CE%B5%CF%86%CF%8E%CE%BD/

Εγώ τσακώθηκα με τον άντρα μου…είχε δίκιο βέβαια. Με έχει πιάσει και κάθε μέρα καθαρίζω το σπίτι , μην τυχόν και γεννήσω και είναι βρώμικο και ατακτοποίητο , και με το που στεγνώνουν τα ρούχα τα σιδερώνω. Για να γυρίσουμε από το νοσοκομείο και να μην χρειάζεται 3-4 μέρες να το κάνω εγώ. Ο άντρας μου να βάλει αν χρειαστεί μία σκούπα μόνο.Αλλά όλα αυτά με έχουν κάνει κομμάτια. Πονάει μέση, πόδια και τσιμπήματα πολλά στον τράχηλο…. Ξαναέκανα γενική μόνη μου αλλά αυτό δεν του το είπα… Έχει πιάσει και καμμία άλλη αυτή η παράκρουση ή μόνο εμένα;;; :(:cool::shock::shock::roll::roll:

WkSzp3.png

Ελενα ανετρεψε πολλα το αρθρο σου απο αυτα που ειχα στο μυαλο μου ως δεδομενα για τον υπνο! Οτι ηξερα απο τις αδερφες μου και τα παιδια τους δηλαδη! Νομιζω σε εχει πιασει το συνδρομο της φωλιας, αν το λεω σωστα! Θες να τακτοποιεις την φωλιτσα σου για το νεο μελος! Το εχω κ εγω αλλα ειμαι λιγο πιο χαλαρη και συνηθως βαζω τον αντρουλι μου και τα κανει! Χαλαρωσε λιγο, κανε οτι θες αλλα μην σε πιανει υστερια για να μπορεσεις να το απολαυσεις πιο πολυ! ;)

nSzCp2.png

Διαφημίσεις

Ελενα μου σε ευχαριστώ!

Εγω ειμαι ετσι με τις δουλειες ετσι κ αλλιως.

Μονο σκουπα μου βαζει και μου καθαρίζει και την μπανιερα για να μην σκυβω...τα ρουχα δε;παντα με το που στεγνωναν τα σιδερωνα.

Ο αντρουλης φωναζει βέβαια αλλα λειπει ολη μερα και ετσι κανω σιγα σιγα τις δουλιτσες μου!

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Καλησπέρα κορίτσια, χαίρομαι που είστε όλες καλά!

Έλενα, κι εγώ το είχα παρακάνει με τις δουλειές αλλά τώρα λίγο σταμάτησα γιατί πλέον κουράζομαι με το παραμικρό. Βέβαια όσο και να μην κάνεις όλο και κάτι κάνεις οπότε κατέληξα στο συμπέρασμα ότι αυτά είναι αρκετά και τέλος! Τα ρουχαλάκια του μωρού και ότι είναι για το μαιευτήριο τέλος πάντων, σχεδόν τα έχω τελειώσει, κάτι λίγα μένουν και λέω αυτές τις μέρες να φτιάξω και τη βαλίτσα αφού επίσημα μπήκα στον μήνα μου την Παρασκευή.

Είδα χτες τη μαία μου και μου είπε ότι το παιδί είναι ψηλά ακόμα. Υποθέτει ότι θα γεννήσω την τελευταία εβδομάδα βάση και με τον προηγούμενο τοκετό μου. Ο γιατρός θα με δει στις 3 του μήνα.

Και κάτι τελευταίο αλλά σημαντικό κορίτσια. Μην ακούτε κανέναν ότι και να σας λέει. Η κάθε μία πιστεύω ξέρει τι λειτουργεί καλύτερα γι' αυτή και την οικογένεια της. Καλοθελητές πάντα θα υπάρχουν δυστυχώς...

Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες τις μανούλες που γέννησαν, να χαρούν τα παιδάκια τους και σε όλες τις άλλες που περιμένουμε με το καλό να γεννήσουμε!

Ελενα και Φορουλινα κι εγω το ιδιο...κι ειχαμε κι αλλα χαζα..καθαριζαμε ενα δωματιο απο αποθηκη που ειχε κανταντησει..μετακομιση κανονικη και περναμε τωρα και λεκανη και νιπτηρα στο μπανιο οπου επικρατει πανικοοος!και καθαρισαμε και το πληντυριο..αφηστε αλλα χαλια απο εκει..και τωρα αυτη τη βδομαδα πιστευω να στρωσουμε και τα χαλια μας γιατι με αυτες τις δουλειες δεν γινοταν!κι εγω το βραδυ βογγαω κι εχω πονους και τα ακουω απο τον συζυγο αλλα τι να γινει...απο τη φυση μου δεν μπορω να καθομαι και να τα κανουν αλλοι τρελενομαι!!μονο τα πατζουρια αφησα τη μανα μου να κανει (και τις εκανα και παρατηρησεις)χαχαχαχα κι εγω τα τζαμια απ την αλλη μερια..

Ειναι στον ανθρωπο...απλα δεν θελει υπερβολες!εγω οταν ποναω και καταλαβαινω οτι και το παιδι κουνιεται πολυ παραπανω αρχιζω και φοβαμαι και μετανιωνω..γι αυτο εχουν δικιο οι αντρες μας σε πολλα!

3ih6p2.png

Glezp2.png

Καλησπέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα!!! Περαστικά στις αρρωστούλες!!!

Εμείς αύριο έχουμε ραντεβού με το γιατρό μας, μας μένουν σχεδόν 2 εβδομάδες μέχρι την ΠΗΤ.

Eλενα κι εγώ έχω αρκετά τσιμπήματα στον τράχηλο και θα ρωτήσω αύριο να δω τι γίνεται. Δεν ξέρω αν είναι από τις δουλειές ή αν είναι συμπτωμα της περιόδου αυτής, θα δούμε. Επειδή κι εγώ καταπιάνομαι με τις δουλειές του σπιτιού μόλις νιώσω ότι κουνιέται λίγο παραπάνω ή πόνο στη μέση σταματάω για κανα δεκάλεπτο και μετά συνεχίζω.

Κορίτσια μου έμεινε πολύ λίγο, πως πέρασε ο καιρός....

Καλησπέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα!!! Περαστικά στις αρρωστούλες!!!

Εμείς αύριο έχουμε ραντεβού με το γιατρό μας, μας μένουν σχεδόν 2 εβδομάδες μέχρι την ΠΗΤ.

Eλενα κι εγώ έχω αρκετά τσιμπήματα στον τράχηλο και θα ρωτήσω αύριο να δω τι γίνεται. Δεν ξέρω αν είναι από τις δουλειές ή αν είναι συμπτωμα της περιόδου αυτής, θα δούμε. Επειδή κι εγώ καταπιάνομαι με τις δουλειές του σπιτιού μόλις νιώσω ότι κουνιέται λίγο παραπάνω ή πόνο στη μέση σταματάω για κανα δεκάλεπτο και μετά συνεχίζω.

Κορίτσια μου έμεινε πολύ λίγο, πως πέρασε ο καιρός....

Σε ευχαριστω για τα περαστικουλια!

Αντε μπραβο κοντευεις!με το καλο!

Ετσι και εγω...πονος....ωωωπ σταματαω 10 λεπτα και ξανασυνεχιζω!

Ελενα και Φορουλινα κι εγω το ιδιο...κι ειχαμε κι αλλα χαζα..καθαριζαμε ενα δωματιο απο αποθηκη που ειχε κανταντησει..μετακομιση κανονικη και περναμε τωρα και λεκανη και νιπτηρα στο μπανιο οπου επικρατει πανικοοος!και καθαρισαμε και το πληντυριο..αφηστε αλλα χαλια απο εκει..και τωρα αυτη τη βδομαδα πιστευω να στρωσουμε και τα χαλια μας γιατι με αυτες τις δουλειες δεν γινοταν!κι εγω το βραδυ βογγαω κι εχω πονους και τα ακουω απο τον συζυγο αλλα τι να γινει...απο τη φυση μου δεν μπορω να καθομαι και να τα κανουν αλλοι τρελενομαι!!μονο τα πατζουρια αφησα τη μανα μου να κανει (και τις εκανα και παρατηρησεις)χαχαχαχα κι εγω τα τζαμια απ την αλλη μερια..

Ειναι στον ανθρωπο...απλα δεν θελει υπερβολες!εγω οταν ποναω και καταλαβαινω οτι και το παιδι κουνιεται πολυ παραπανω αρχιζω και φοβαμαι και μετανιωνω..γι αυτο εχουν δικιο οι αντρες μας σε πολλα!

Και εγω τα ιδια!παντζουρια η μανουλα με παρατηρήσεις οπως και εσυ!

Βρε μηπως εισαι αιγοκερως σαν και εμενα;;

Δίκιο εχουν οι αντρες εννοειται!εμείς ειμαστε ξεροκεφαλες!

Αλλα ειμαστε και νοικοκυρες τι να κανουμε;;;χαχα!!

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...