Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Κοριτσια τι πανες σκεφτεστε να βαλετε τωρα στην αρχη; εγω ειχα στο μυαλο κλασικα τις pampers αλλα τωρα τελευταια εχουμε στραφει οικογενειακως στα ελληνικα προιοντα και πηρα τελικα babylino!! Επισης σκεφτομαι να παραγγειλω να δοκιμασουμε κ τις agnotis που ειναι κ πολυ οικομικες κ ερχονται κ στην πορτα σου!! Ποια η γνωμη σας;

(Εχω βεβαια κ στο νου μου οτι υπαρχει μια περιπτωση να ειναι ευαισθητουλης οποτε εκει δοκιμαζω κ βλεπω! Σωστα;)

nSzCp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερααααααα στα ομορφα κοριτσια!!!!!!!!τι κανετε????πως πανε οι ετοιμασιες???

Καλως ορισω κ γω το νεο μελος της παρεας μας....με το καλο αγαπη μου!!!!!

Τριανταφυλλακι μουυυυυυυυυ να σου ζησει!!!!!!!!!!να εχει πανω απο ολα υγεια κ παντα να ναι με χαμογελο στα χειλη

τα υπολοιπα κοριτσακια ετοιμαζονται??????

Λοιπονννννννν, γεννησαμε ενα υπερτελειο μπεμπη την πεμπτη 12/11 στια 11:20 το πρωι..

3650 γραμμ κ 52 ποντους.... ενας παιδαρος ιδιος ο πατερος του.....μαλλακι να δειτε η αγαπη μου...να οι καουρες κ τα ξενυχτια τους τελευταιους μηνες....

πηγαμε την τεταρτη το βραδυ στις 11 ξεκινησαμε κατευθειαν τη διαδικασια κ οι πονοι με επιασαν κατευθειαν....δεν τους περιμενα ετσι να πω την αληθεια.....δεν με επιασε η επισκληριδιος κ χρειαστηκε να παρω αρκετες δοσεις μεχρι να με πιασει....φτασαμε 10 διαστολη αλλα το αγορακι μου δεν ξερω πως ανεβηκε πολυ ψηλα ενω ειχε παρει κανονικοτητα θεση.....στις 10:30 το πρωι αποφασισαμε να κανουμε καισαρικη κ ευτυχως που καναμε γιατι ειχε κολλησει το πουλακι μου.....μετα απο λιγα λεπτα ακουσα ενα νιαουρισμα κ ηταν το πιο ομορφο κλαμα που εχω ακουσει...,μου τον εβαλαν διπλα μου κ μολις του μιλησα κ τον φιλησα σταματησε το κλαμα....τον εβγαλαν εξω να τον γνωρισει π μπαμπακας του κ η υπολοιπη οικογενεια του....καθε φορα που βλεπω τη φωτο που εβγαλαν οι φιλες τον αντρα μου να κραταει για πρωτη φορα το αντρακι μου κλαιω απο συγκινηση....

μπορει να αργησε λιγακι κ να ταλαιπωρηθηκα αλλα αξιζε τοοοοοοοοοοοοοοοοσπ πολυ τον κοπο....τον εχω διπλα μου στο πορτ μπεμπε κ ακομα λεω Θεε μου δικος μου ειναι????ποσο πιο τυχερη μπορω να ειμαι?????

Μην φοβαστε τιποτα κοριτσακια μου........οτι να ειναι μολις τα παρετε αγκαλιτσα η οταν σας κοιταξουν κ καταλαβουν οτι ειστε η μαμα τους θα πειτε καλε εγω πονουσα????φοβηθηκα κατι,???????ολα ξεχνιουνται

καλες γεννες κ με το καλοοοοο..αντε μια μια ερχεται η σειρα της

Να σας ζήσει κοριτσι μου, τι ωραία που ακούγονται ολα αυτα! Άντε και στα δικα μας οι υπολοιπες!!!

Κοριτσια τι πανες σκεφτεστε να βαλετε τωρα στην αρχη; εγω ειχα στο μυαλο κλασικα τις pampers αλλα τωρα τελευταια εχουμε στραφει οικογενειακως στα ελληνικα προιοντα και πηρα τελικα babylino!! Επισης σκεφτομαι να παραγγειλω να δοκιμασουμε κ τις agnotis που ειναι κ πολυ οικομικες κ ερχονται κ στην πορτα σου!! Ποια η γνωμη σας;

(Εχω βεβαια κ στο νου μου οτι υπαρχει μια περιπτωση να ειναι ευαισθητουλης οποτε εκει δοκιμαζω κ βλεπω! Σωστα;)

Εγω εχω παρει και pampers και babylino για να της δοκιμάσω. Απ οτι μου ειπαν οι babylino ειναι καλυτερες.

Και εγω θα παραγγειλω τις agnotis.να δουμε αν μας κανουν.

Ετσι κ αλλιως αν δεν δοκιμασουμε δεν θα ξερουμε ποια ειναι η καλυτερη.:)

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Μαρακι μου πραγματικα με συγκινησες. Να σας ζησει το μωρακι να ειστε παντα ευτυχισμενοι!!!!

Vasso4 χαίρομαι που είσαι καύτερα. Καλορίζικα τα επιπλάκια να τα χαρείτε. Αντε τώρα που θα ετοιμάσεις το δωμάτιο να δεις όλο εκεί θα πηγαίνεις να το χαζεύεις.

Πάνες πήρα για αρχή babylino στο μαιευτήριο νομίζω εχουν pampers οπότε θα τις δοκιμάσουμε και τις δύο. Για τις agnotis μου έχουν πει τα καλύτερα αλλά για λίγο αργότερα. Αύριο πάμε στο γιατρό να τη δούμε !!!

Καλημερααααααα στα ομορφα κοριτσια!!!!!!!!τι κανετε????πως πανε οι ετοιμασιες???

Καλως ορισω κ γω το νεο μελος της παρεας μας....με το καλο αγαπη μου!!!!!

Τριανταφυλλακι μουυυυυυυυυ να σου ζησει!!!!!!!!!!να εχει πανω απο ολα υγεια κ παντα να ναι με χαμογελο στα χειλη

τα υπολοιπα κοριτσακια ετοιμαζονται??????

Λοιπονννννννν, γεννησαμε ενα υπερτελειο μπεμπη την πεμπτη 12/11 στια 11:20 το πρωι..

3650 γραμμ κ 52 ποντους.... ενας παιδαρος ιδιος ο πατερος του.....μαλλακι να δειτε η αγαπη μου...να οι καουρες κ τα ξενυχτια τους τελευταιους μηνες....

πηγαμε την τεταρτη το βραδυ στις 11 ξεκινησαμε κατευθειαν τη διαδικασια κ οι πονοι με επιασαν κατευθειαν....δεν τους περιμενα ετσι να πω την αληθεια.....δεν με επιασε η επισκληριδιος κ χρειαστηκε να παρω αρκετες δοσεις μεχρι να με πιασει....φτασαμε 10 διαστολη αλλα το αγορακι μου δεν ξερω πως ανεβηκε πολυ ψηλα ενω ειχε παρει κανονικοτητα θεση.....στις 10:30 το πρωι αποφασισαμε να κανουμε καισαρικη κ ευτυχως που καναμε γιατι ειχε κολλησει το πουλακι μου.....μετα απο λιγα λεπτα ακουσα ενα νιαουρισμα κ ηταν το πιο ομορφο κλαμα που εχω ακουσει...,μου τον εβαλαν διπλα μου κ μολις του μιλησα κ τον φιλησα σταματησε το κλαμα....τον εβγαλαν εξω να τον γνωρισει π μπαμπακας του κ η υπολοιπη οικογενεια του....καθε φορα που βλεπω τη φωτο που εβγαλαν οι φιλες τον αντρα μου να κραταει για πρωτη φορα το αντρακι μου κλαιω απο συγκινηση....

μπορει να αργησε λιγακι κ να ταλαιπωρηθηκα αλλα αξιζε τοοοοοοοοοοοοοοοοσπ πολυ τον κοπο....τον εχω διπλα μου στο πορτ μπεμπε κ ακομα λεω Θεε μου δικος μου ειναι????ποσο πιο τυχερη μπορω να ειμαι?????

Μην φοβαστε τιποτα κοριτσακια μου........οτι να ειναι μολις τα παρετε αγκαλιτσα η οταν σας κοιταξουν κ καταλαβουν οτι ειστε η μαμα τους θα πειτε καλε εγω πονουσα????φοβηθηκα κατι,???????ολα ξεχνιουνται

καλες γεννες κ με το καλοοοοο..αντε μια μια ερχεται η σειρα της

Συγχαρητήρια να σου ζήσεις!

Διαφημίσεις

Εγω babylino πήρα! Από ότι ακούω είναι οι καλύτερες!

Κάνατε το σεμινάριο της νουτριτσια σήμερα; Ήταν καλό; Εγω ήμουν στο σχολείο οπότε δεν το παρακολούθησα..

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Εγω πήρα παμπερς κ έχω κ κάποιες λίμπερο .στη πορεία βεβαια λέω να τις δοκιμάσω όλες

Αν κάποια παραγγείλει της agnotis να μας πει αν έμεινε ευχαριστημένη να ξέρουμε ...

Καλησπέρα κορίτσια!

lullaby Είναι πολύ δύσκολο όταν δεν υπάρχει βοήθεια, βέβαια και η πεθερά σου θα μπορούσε να βοηθήσει κάνοντας άλλες δουλειές εκτός από μαγείρεμα για να σε ξεκουράσει κ εσένα λίγο, το θέμα είναι να μπορεί(από άποψη υγείας) και να θέλει πραγματικά να βοηθήσει. Όπως επίσης και ο σύζυγος με δουλειές του σπιτιού ή ακόμη και με το μαγείρεμα κάποιες μέρες εως ότου βρείς τους ρυθμούς σου.

4Vasso4 Καλώς ήρθες και με το καλό το μωρό σου! Προσπάθησε να ξεκουράζεσαι και να πίνεις πολλά ζεστά, στα τσάι ή χαμομήλι το λεμόνι με μέλι μαζί κάνουν θαύματα, το δοκίμασα πρίν λίγο καιρό που ήμουν κι εγώ κρυωμένη.

Maria030603 Οι πρώτες στιγμές με το μωρό σου είναι τόσο συγκινητικές και πολύτιμες. Να είστε πάντα χαρούμενοι όπως αυτές τις στιγμές. Άντε κι εμείς σιγά σιγά να παίρνουμε σειρά να μοιραστούμε νέες εμπειρίες με τα μωράκια μας.

Εγώ πρώτη φορά έκανα αποτρίχωση σε αισθητικό πρίν μια εβδομάδα περίπου, γιατί δεν βλέπω πραγματικά τίποτα, αλλά νομίζω ότι βιάστηκα και θα χρειαστεί να ξανακάνω. Δοκίμασα με ξυραφάκι και κόπηκα. Θα σφαχτώ εγώ αν ξαναδοκιμάσω. Πάντως και το κερί δεν ήταν τόσο τραγικό όσο πίστευα, το περίμανα πολύ χειρότερο.

Όσο για πάνες θα τις δοκιμάσουμε όλες γιατί από όσες μαμάδες ρώτησα η κάθε μια βολεύεται και με άλλη μάρκα, θα δούμε εξαρτάται και από το μωρό, αν το ερεθίσει κάποια ή οχι, το έχω ακούσει κι αυτό.

Bella7 Τι έγινε στον γιατρό;;

Άντζελα! Ευτυχώς που σε πήραν στην πρώτη στου επιλογή!!! Μια χαρά και ο μπέμπης σας. Τα χρειάστηκες εεε;; Όλες λίγο πολύ τα χρειαζόμαστε τώρα στο τέλος….χιχιχιχ

Δωρα85 Αποκλείεται να γυρίσει η μπουμπού σας;;; Γιατί καλέ να μην αναπτύσσεται το μωρό σας;;; Έχεις πρόβλημα με πλακούντα ή με ομφάλιες;;

4vasso4 χιχιχιχ μου άρεσε που το λες ποντικάκι το μικρό σας!!! Ερώτηση…τι είναι τα χαρίσματα;;;;; Πλέκεις κιόλας εεε!! Χρυσοχέρα και εσύ σαν την aploon μας!!! Εγώ κουμπιά ράβω, πιάνεται;;; χαχαχαχα Τυχερή με την πεθερά!!! Δεν την στέλνεις και προς τα εδώ;;; Πως είσαι με το κρύωμα;; Εγώ πήρα ένα του Κορρέ σιρόπι φυτικό και μπόλικο τσάι με μέλι, λεμόνι και κανέλλα και έστρωσα. Ήρθαν τα επιπλάκια;;

Foroulina Μια χαρά και εσάς το ζουζουνάκι σας!!!

Lullaby* Πες μου ότι κάνεις πλάκα και δεν γελάγανε όντως στο μαιευτήριο με το ξύρισμα;;;; Θα τους πλάκωνα όλους στο ξύλο!!! Ωραία πεθερά και εσύ!!! Κουράγιο, θα τα καταφέρουμε!!!

maria030603 Ρε Μαράκι βούρκωσα!!! Γερός και καλότυχος να είναι ο πρίγκηπάς σας!!!

Κοριτσάκια εγώ πήγα σήμερα στον γιατρό και η μπουμπού είναι 2700 και μια χαρά όλα!!! Ανάπτυξη τέλεια και όλα βαίνουν καλώς!! Πάλι την άλλη Πέμπτη να μας δει. Όσον αφορά στο ξύρισμα….πονεμένη ιστορία….!!! Ότι πιάνω μέσω αφής και μετά το δείχνω στον άντρα μου και αφού γελάει κανά μισάωρο μου λέει που έχω αφήσει. Το ίδιο και στα πόδια!!! Αποτρίχωση έχω κλείσει την άλλη εβδομάδα για τα πόδια. Στο … «αυτό»… καλύτερα ξυράφι που κάνω τόσα χρόνια, δεν θέλω να πειραματιστώ τώρα.

Πάνες μου έστειλαν δείγματα libero, chicco και παρήγγειλα agnotis την δειγματική όμως συσκευασία να δω την εφαρμογή τους και αν θα ταιριάζουν στην επιδερμίδα του μωρού μου . Babylino και pampers δίνουν μέσα στο μαιευτήριο οπότε θα τα δοκιμάσω και αυτά.

Ρε κοπελιές θα πάρετε και λαβέτες και πάνες αγκαλιάς κοντά;; Καθαριστικά πανάκια για την τουαλέτα ή χάρτινα προστατευτικά για την λεκάνη;;;

Οι υπόλοιπες που είστε;;

WkSzp3.png

Γεννητούρια!!!

mariakriti....6/11/2015...κοριτσάκι 3320κ., 52 εκ.

blueroses.....12/11/2015....αγοράκι 3220κ., ...εκ.

maria030603...12/11/2015...αγοράκι 3650κ., 52 εκ.

Εν αναμονή!!!

depyfr.......ΠΗΤ 03/12/2015... αγοράκι

annaliza....ΠΗΤ 06/12/2015 ...κοριτσάκι

elepet....ΠΗΤ 07/12/2015 ...αγοράκι

Anthi k....ΠΗΤ 09/12/2015...αγοράκι

Ssophia β¦ΠΗΤ 9/12/2015β¦αγοράκι

klio76.....ΠΗΤ 11/12/2015... κοριτσάκι

Δωρα85...ΠΗΤ 11/12/15... κοριτσάκι

Bebakimouβ...ΠΗΤ 12/12/2015 ...κοριτσάκι

Bella7.....ΠΗΤ 14/12/2015...κοριτσάκι

peristeraki ...ΠΗΤ 14/12/2015 ...αγοράκι

EleNaGN.....ΠΗΤ 15/12/2015... κοριτσάκι

kyriaki28...ΠΗΤ ...15/12/2015... κοριτσάκι

elinabβ¦.ΠΗΤ 15/12/2015

Mariza83....ΠΗΤ 17/12/2015...κοριτσάκι

ioanna_io ...ΠΗΤ 20/12/2015....αγοράκι

georgia-kak...ΠΗΤ 18/12/2015...κοριτσάκι

Lullaby* β...ΠΗΤ 20/12/2015...αγοράκι

Irinisideraβ...ΠΗΤ 23/12/2015... αγοράκι

4vasso4...ΠΗΤ 23/12/2015... αγοράκι

Άντζελα!..... ΠΗΤ 25/12/2015...αγοράκι

foroulina...ΠΗΤ 26/12/2015...αγοράκι

aploon...ΠΗΤ 28/12/2015...κοριτσάκι

mikri_manoula...ΠΗΤ 29/12/2015...αγοράκι

Kallinaβ¦ΠΗΤ β¦31/12/2015

Koutsouni22... ΠΗΤ 9/1/2016...κοριτσάκι

WkSzp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερουδια!!

Ρωτησα για τις πανες agnotis αν μπορουν να μου στειλουν καποιο δειγμα και μου ειπαν οτι μπορουν να μου στειλουν 40 τεμαχια με 11 ευρω.δωρεαν τα μεταφορικα.

Bella μπραβο!αχ νομιζω οτι όλες ετσι νοιωθουμε...οι πρωταρες εννοω...ανυπομονησία και αγχος.

Ελενα εγω σκεφτομαι να παρω 2-3 λαβετες μαζι μου και πανες αγκαλιας.

Οσο για την λεκανη ισως πανακια αντιμικροβιακα.

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Καλημέρα και από εμένα κορίτσια μου,

Τελικά maria030603 κατάφερες να μας συγκινήσεις! Να σου ζήσει και σένα το μπεμπάκι σου!

Και εγώ έχω πάρει pampers, libero και babylino. Να τα δοκιμάσουμε να δούμε τι θα μας βολέψει καλύτερα.

Ήρθαν και τα πραγματάκια μας, γέμισε το σπίτι! Κούνια, καρότσι, σεντονάκια, κουβερτούλες... χαμός! Τα κοιτάω και τα ξανακοιτάω και δεν μπορώ να το πιστέψω!

Ανυπομονώ να έρθει ο μπεμπούλης αν και έχω ένα άγχος!

Εμείς την Τρίτη έχουμε πάλι γιατρό, θα έχω μπει και στον μήνα μου... Να δούμε τι θα μας πει!

EleNaGN την βαλίτσα μου ακόμα δεν την έχω κάνει, έχω κάνει λίστα όμως τι χρειάζομαι. Πιστέυω το σαβ/κο να την ετοιμάσω. Όσο για την πίεση συνεχίζει να είναι μέχρι 8,9 οπότε νομίζω ότι είμαι καλά. Πάνω από 9 είπε δεν θέλει να είναι.

Lullaby* Νομίζω ότι το πρήξιμο το έχουμε γενικά από κατακράτηση, οπότε ελλατώνοντας το αλάτι σίγουρα βοηθάει. Δεν σήμαίνει βέβαια ότι όλοι έχουμε πίεση. Και μένα για προληπτικούς λόγους και για να μην ανέβει περισσότερο η πίεση είπε να το ελλατώσω. Τουλάχιστον στην εβδομάδα που έχουμε φτάσει μπορούμε και να γεννήσουμε οπότε όλα καλά θα πάνε!

Φιλιά σε όλες ;)

YRJgp3.png

Ελενα τα χαρισματα ειναι σαν μικρα μπομπονιερακια που τα κερνας στο νοσοκομειο μετα την γεννα!! Εγω επλεξα μικρουλια πανες βρακακια!! Τα επιπλα ηρθαν αλλα δυστυχως η κουνια ηρθε λαθος χρωμα κ περιμενω απο βδομαδα την κανονικη.. :mad:

Το κρυωμα με ζοριζει πιο πολυ το βραδυ.. Την μερα ειμαι καλα! Επισης εγω καθως θα γεννησω σε δημοσιο θα παρω απ ολα μαζι μου!! Η βαλιτσα τοσο γεματη δεν ηταν ουτε στις διακοπες!!

Bella με το καλο κοριτσι μου!!!

nSzCp2.png

Καλησπέρα!! Bella 7 με το καλο!!!! Σήμερα πήγαμε και εμεις στο γιατρό 37 εββδομάδων ακριβως και τα βρήκε όλα καλά ευτυχώς. Μεγαλώσαμε λίγο γίναμε 2600γρ. Τώρα την επόμενη Παρασκευη ξαναπάμε. Βρε κοριτσακια μου τι είναι οι λαβέτες??? Και τα δειγματακια από τις πάνες πως σας τα στείλανε????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...