Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Καλημέρα!!! Τι μου κάνετε;

Ελενακι ναι με πήγαν στην 1η μου προτίμηση και είναι πολύ κοντά! Την παρασκευή βγαινω σε άδεια.

Βάσω καλώς ήρθες!

Την Κυριακή είχα πολύ έντονες συσπάσεις.. Να με πήγε! Χθες είχαμε ραντεβού! 2400 ο μπεμπακος, κεφάλι κάτω κ βρίσκεται στην εμπέδωση. Είχε κ λόξυγκα ο μικρουλης μου! Ο τράχηλος κοντυνε λιιιιγο ακόμα αλλά τουλάχιστον κρατιέται. Είχα μια σταγόνα αίμα όταν εβγαλα το εσώρουχό να με εξετάσει αλλά δεν είμαστε σίγουροι αν ήταν από κάτω ή από το ξύρισμα.. Επόμενο ραντεβού την επόμενη Παρασκευή που θα είμαι 36+1! Αν φτάσεις μέχρι εκεί μου είπε καλώς!!!

Αντζελα το εχω απορια... Πως καταφερνεις κ ξυριζεσαι; εγω δεν βλεπω τιποτα και φοβαμαι να το επιχειρισω μην τραυματιστω!!!

nSzCp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα!

Εδω ειμαι δωρα μου.εχω ξεκινησει πλυσιματα κτλ!

Και εμεις είχαμε γιατρο εχτες 2400!

Άντζελα και εγω την αλλη φορα που ειχα πονους περιοδου ειχα ξυριστει και ειχε στο σερβιετακι λιγο αιμα και μετα καταλαβα πως ηταν απο αυτο.

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Αντζελα το εχω απορια... Πως καταφερνεις κ ξυριζεσαι; εγω δεν βλεπω τιποτα και φοβαμαι να το επιχειρισω μην τραυματιστω!!!

Εχτες ειχα κολπικη καλλιεργεια...ειχα βαλει τον καθρεφτη για να ξυριστω.

Πιο πριν στα κουτουρου!!χαχα!

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Κοριτσια μου σας ευχαριστω ολες για το θερμο καλωσορισμα!!! Το ιδιο συμβαινει με το χερι του αντρα μου φυσικα κ σε μενα!!! Τωρα τελευταια που ειναι πιο μεγαλος ο γιος νιωθω σαν να περπατανε ποντικακια μεσα μου!!! Πλακα εχει!! :D :D

Lullaby* ετοιμη η βαλιτσα, ετοιμα τα χαρισματα(τα επλεξα εγω) αυριο περιμενω τα επιπλα με το καροτσι.. Γενικως ετοιμη! Το ψυχολογικο μερος προσπαθω να ρυθμισω αλλα κ εκει καλα παμε!!!

Εγω κοριτσια αν δεν ειχα την πεθερα μου δεν ξερω τι θα εκανα!! Μενει απο πανω κ μας μαγειρευει συχνοτατα, μου πλενει τα πιατα.. Γενικως τα παμε καλα! Κ ο συζυγος μου βοηθαει κ αυτος οσο μπορει!!

Καθρεπτης ε; θα δω πως θα το κανω!! Επλιζω να μην το αφησω στην μεση!!! Χαχαχα!!

nSzCp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες. Vasso4 καλώς ήρθες και με το καλό το μωράκι σου.

Αντζελαπολύ χαίρομαι που πήγες στην πρώτη σου επιλόγη. Μια χαρα και το μπεμπε σου εχει πάρει θέση και περιμένει. Μέχρι την επόμενη Παρασκεύη καλώς γιατί σου είπε? Οτράχηλος νομίζω έγραφες κρατιέται ακόμα. Εμένα είναι το πρώτο μου παιδάκι και θα πάω για καισαρική γιατί είναι με ισχιακή προβολή και συνήθως πάς με προγραμματισμένο ραντεβούτην 38η με 39η εβδομάδα ανάλογα με το πως αναπτύσεται το μωρό. Ακόμα δεν μας έχει πει σίγουρα μας βλέπει καθε βδομαδα τώρα και συνεχίζουμε όσο αναπτυσεται το μωρο άμα δει ότι δεν παίρνει βάρος θα το πάρει.

Forulina που εισαι και χαθηκες?

Μariakriti τι καλα που θηλάζεις και εγώ θα ήθελα πάρα ολύ μακάρι να τα καταφέρω.

EleNaGN k mikri manoula το κάνω και εγώ αυτό με το χέρι του άντρα μου. Πιο πτιν που ήταν πιο μικρή όταν του έλεγα και έβαζε το χέρι του σταματούσε να κλωτσάει και το έπαιρνε προσωπικά ο κακομοίρης. Τώρα που μεγαλώσαμε λιγο ( λέμε τώρα) βάζουμε το χέρι και ανταποκρίνεται και είναι το παιχνίδι μας κάθε βράδυ.

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Νομίζω μου τα λέει για να φοβηθω και να προσέχω! Εννοούσε ότι θα γεννησω σύντομα! Νομίζω υπάρχουν κάτι ασκησουλες για να βοηθήσει το μωρό σου να πάρει θέση.. Πως σου φαίνεται η ιδέα της καισαρικής; Και μένα οπότε έβαζε το χέρι του ο καλός μου σταματούσε!!! Χιχιχι

Ούτε εγω βλέπω καλέ! Τυφλό σύστημα! Έχω κ πολύ λίγες οπότε βοηθάει..

Καλησπερα!

Εδω ειμαι δωρα μου.εχω ξεκινησει πλυσιματα κτλ!

Και εμεις είχαμε γιατρο εχτες 2400!

Άντζελα και εγω την αλλη φορα που ειχα πονους περιοδου ειχα ξυριστει και ειχε στο σερβιετακι λιγο αιμα και μετα καταλαβα πως ηταν απο αυτο.

Είδες εκδορές; Εγω ψάχνω να δω κ δε βλέπω τπτ με τον καθρέπτη! Ξεκίνησες πλυσιματα;;; Καλώς ήρθαν τα επιπλακια σας! Να τα χαρειτε!

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Κορίτσια αυτό με το ξύρισμα είναι θέμα! Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου είχα κάνει "τυφλό σύστημα" και γέλασε κάθε πικραμένος στο μαιευτήριο! Αυτή τη φορά λέω να βάλω τον άντρα μου να το κάνει όσο καλύτερα γίνεται τέλος πάντων!

Εγώ συνεχίζω να είμαι εξουθενωμένη. Έχω ακόμα ασιδέρωτα, να δω πότε θα τα κάνω και βοήθεια καμία. Η πεθερά μου είναι τραγική στο μαγείρεμα, για να καταλάβετε τα παίρνει όλα έτοιμα. Έτοιμες σάλτσες, μπεσαμέλ, μπιφτέκια έτοιμα από τον χασάπη! Και όποτε αποφασίσει να φτιάξει κανένα άλλο φαγητό - το οποίο δεν τρώγεται έτσι κι αλλιώς - φτιάχνει μια ποσότητα για μια βδομάδα ώστε να έχει και να μη μαγειρεύει! Εντάξει, δεν με νοιάζει αλλά είμαι υποχρεωμένη να μαγειρεύω πάντα, δεν έχω κανέναν να μου φτιάξει έστω μια στο τόσο ένα φαγητό. Και καλά τώρα, τα καταφέρνω. Μετά με το μωρό δεν ξέρω πως θα τα βγάλω πέρα.

Κρυωσα... 8 μηνες ημουν περδικη, τωρα στα τελευταια βρηκα να κρυωσω.. Ποναει ο λαιμος μου, το κεφαλι μου, ο αυχενας μου... Και κανω κ συσπασεις... Ευτυχως δεν κανω πυρετο!!

nSzCp2.png

Ωχ κοριτσάκι περαστικά. Και εγώ φοβάμαι κσι άμα καταλάβω κάποιον έστω και με συνάχι τον απομακρύνω. Πιες κανα ζεστό κσι εγώ όταν ήμουν έτσι καλοκαίρι κιόλας (πως τα είχα καταφέρει δεν ξέρω) είχα πάρει από το φαρμακείο αλοιφή αλλά οχι βιξ συγκεκριμένη φυτική που μπορείς να βάλεις είχα ρωτησει γιατρό με ετριψε κανα δυο βράδια ο άντρας μου και ήμουν καλά.

Διαφημίσεις

Καλημερααααααα στα ομορφα κοριτσια!!!!!!!!τι κανετε????πως πανε οι ετοιμασιες???

Καλως ορισω κ γω το νεο μελος της παρεας μας....με το καλο αγαπη μου!!!!!

Τριανταφυλλακι μουυυυυυυυυ να σου ζησει!!!!!!!!!!να εχει πανω απο ολα υγεια κ παντα να ναι με χαμογελο στα χειλη

τα υπολοιπα κοριτσακια ετοιμαζονται??????

Λοιπονννννννν, γεννησαμε ενα υπερτελειο μπεμπη την πεμπτη 12/11 στια 11:20 το πρωι..

3650 γραμμ κ 52 ποντους.... ενας παιδαρος ιδιος ο πατερος του.....μαλλακι να δειτε η αγαπη μου...να οι καουρες κ τα ξενυχτια τους τελευταιους μηνες....

πηγαμε την τεταρτη το βραδυ στις 11 ξεκινησαμε κατευθειαν τη διαδικασια κ οι πονοι με επιασαν κατευθειαν....δεν τους περιμενα ετσι να πω την αληθεια.....δεν με επιασε η επισκληριδιος κ χρειαστηκε να παρω αρκετες δοσεις μεχρι να με πιασει....φτασαμε 10 διαστολη αλλα το αγορακι μου δεν ξερω πως ανεβηκε πολυ ψηλα ενω ειχε παρει κανονικοτητα θεση.....στις 10:30 το πρωι αποφασισαμε να κανουμε καισαρικη κ ευτυχως που καναμε γιατι ειχε κολλησει το πουλακι μου.....μετα απο λιγα λεπτα ακουσα ενα νιαουρισμα κ ηταν το πιο ομορφο κλαμα που εχω ακουσει...,μου τον εβαλαν διπλα μου κ μολις του μιλησα κ τον φιλησα σταματησε το κλαμα....τον εβγαλαν εξω να τον γνωρισει π μπαμπακας του κ η υπολοιπη οικογενεια του....καθε φορα που βλεπω τη φωτο που εβγαλαν οι φιλες τον αντρα μου να κραταει για πρωτη φορα το αντρακι μου κλαιω απο συγκινηση....

μπορει να αργησε λιγακι κ να ταλαιπωρηθηκα αλλα αξιζε τοοοοοοοοοοοοοοοοσπ πολυ τον κοπο....τον εχω διπλα μου στο πορτ μπεμπε κ ακομα λεω Θεε μου δικος μου ειναι????ποσο πιο τυχερη μπορω να ειμαι?????

Μην φοβαστε τιποτα κοριτσακια μου........οτι να ειναι μολις τα παρετε αγκαλιτσα η οταν σας κοιταξουν κ καταλαβουν οτι ειστε η μαμα τους θα πειτε καλε εγω πονουσα????φοβηθηκα κατι,???????ολα ξεχνιουνται

καλες γεννες κ με το καλοοοοο..αντε μια μια ερχεται η σειρα της

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Καλημερααααααα στα ομορφα κοριτσια!!!!!!!!τι κανετε????πως πανε οι ετοιμασιες???

Τριανταφυλλακι μουυυυυυυυυ να σου ζησει!!!!!!!!!!να εχει πανω απο ολα υγεια κ παντα να ναι με χαμογελο στα χειλη

Λοιπονννννννν, γεννησαμε ενα υπερτελειο μπεμπη την πεμπτη 12/11 στια 11:20 το πρωι..

3650 γραμμ κ 52 ποντους.... ενας παιδαρος ιδιος ο πατερος του.....μαλλακι να δειτε η αγαπη μου...να οι καουρες κ τα ξενυχτια τους τελευταιους μηνες....

πηγαμε την τεταρτη το βραδυ στις 11 ξεκινησαμε κατευθειαν τη διαδικασια κ οι πονοι με επιασαν κατευθειαν....δεν τους περιμενα ετσι να πω την αληθεια.....δεν με επιασε η επισκληριδιος κ χρειαστηκε να παρω αρκετες δοσεις μεχρι να με πιασει....φτασαμε 10 διαστολη αλλα το αγορακι μου δεν ξερω πως ανεβηκε πολυ ψηλα ενω ειχε παρει κανονικοτητα θεση.....στις 10:30 το πρωι αποφασισαμε να κανουμε καισαρικη κ ευτυχως που καναμε γιατι ειχε κολλησει το πουλακι μου.....μετα απο λιγα λεπτα ακουσα ενα νιαουρισμα κ ηταν το πιο ομορφο κλαμα που εχω ακουσει...,μου τον εβαλαν διπλα μου κ μολις του μιλησα κ τον φιλησα σταματησε το κλαμα....τον εβγαλαν εξω να τον γνωρισει π μπαμπακας του κ η υπολοιπη οικογενεια του....καθε φορα που βλεπω τη φωτο που εβγαλαν οι φιλες τον αντρα μου να κραταει για πρωτη φορα το αντρακι μου κλαιω απο συγκινηση....

μπορει να αργησε λιγακι κ να ταλαιπωρηθηκα αλλα αξιζε τοοοοοοοοοοοοοοοοσπ πολυ τον κοπο....τον εχω διπλα μου στο πορτ μπεμπε κ ακομα λεω Θεε μου δικος μου ειναι????ποσο πιο τυχερη μπορω να ειμαι?????

Μην φοβαστε τιποτα κοριτσακια μου........οτι να ειναι μολις τα παρετε αγκαλιτσα η οταν σας κοιταξουν κ καταλαβουν οτι ειστε η μαμα τους θα πειτε καλε εγω πονουσα????φοβηθηκα κατι,???????ολα ξεχνιουνται

Να χαίρεσαι το παιδακι μου κουκλα μου!

Με συγκινησες!

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Δωρα μου ευτυχως σημερα ειμαι καπως καλυτερα! Καραμελες κ ζεστα ροφηματα στο φουλ! Χουχουλιαζω κ στον καναπε ολη την ωρα!! Τωρα οπου ναναι θα ερθουν τα επιπλακια μας κ ειμαι σιγουρη μολις τα δω θα μου περασουν ολα!!!

Μαρια με συγκινησες!!! δεν θελω κ πολυ τελευταια.. Παντα ετσι ευτυχισμενοι να νιωθετε!!!

(Ανυπομονω να τις ζησω κ εγω αυτες τις στιγμες!!!)

nSzCp2.png

Τι ωραία που τα περιεγραψες Μαρακι μου!!!! Τι ωραίες στιγμές!!! Να μας αξιώσει όλες ο θεός να ζήσουμε τέτοιες στιγμές! Γερα μωρά κορίτσια και τίποτα άλλο!!!

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...