Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Μαρακι μου τι καλά που γυρισατε σπιτάκι σας! Να την χαίρεσαι την μπουμπουκα σου!

Λουλαμπι η ξαδελφη μου είχε γίνει ένα μπαλόνι με πόδια στην εγκυμοσύνη της! Είχε παραμορφωθεί στη κυριολεξία! Και μέχρι τώρα 5.5 μήνες μετά της έχει μείνει ακόμα λίγο. Μήπως να ρωτήσεις το γιατρό σου;

Ρε κορίτσια ντρέπομαι που θα το πω αλλά πλέον οι κλωτσιές και οι εναλλαγές του δε μου είναι ευχάριστες.. Άλλες με πονανε, άλλες με ενοχλούν.. Ουφ! :?

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Aploon, εγώ νομίζω ότι το βάρος της μικρής σου θα είναι εντάξει. Και να χάσει λίγο στην αρχή πιστεύω θα πάρει μετά σιγά σιγά. Πολλά μωρά γεννιούνται σε αυτά τα γραμμάρια και είναι απολύτως υγιέστατα και φυσιολογικά. Κάνε θετικές σκέψεις και μη στεναχωριέσαι.

mariakriti και πάλι σου εύχομαι να σου ζήσει το μωράκι σου! Χαίρομαι πάρα πολύ που είσαι καλά και δεν σε ταλαιπώρησε η καισαρική.

Βρε κορίτσια... εγώ γενικότερα είχα πολύ πρήξιμο σε αυτή την εγκυμοσύνη αλλά αυτές τις μέρες η κατάσταση έχει ξεφύγει. Τα πόδια μου έχουν γίνει νταούλια και τα δάχτυλα των χεριών μου σαν λουκάνικα. Πίεση δεν έχω άρα μάλλον είναι κατακράτηση υγρών αλλά αναρωτιέμαι είναι φυσιολογικό; Γενικότερα όσο περνάνε οι μέρες νιώθω όλο και πιο κουρασμένη, σήμερα ξύπνησα και αισθάνομαι σαν να με έχει πατήσει τρένο!

Κουκλα μου εννοειται να μιλησεις με τον γιατρο σου μην το αφηνεις..εμενε η μαμα μου ηταν ετσι οταν σηκωσε λευκωμα(δεν ειναι απαραιτητο κατι τετοιο ομως σε ολες) αλλες απλα εχουν ενα "απλο" πρηξιμο κι οχι κατι ανησυχητικο!ρωτα ομως να εισαι σιγουρη!!

Αντζελα κι εγω το ιδιο!!!με πεθαινει στον πονο ο ατιμος..κανω υπομονη αλλα ωρες ωρες τον μαλωνω!χαχαχα ναι υψωνω τον τονο της φωνης μου και του λεω σταματα και διαφορα αλλα!γενικα εγω του μιλαω πολυ ομως...οταν αρχιζω δε να του μιλαω δυνατα(νομιζω απ εξω ακουγομαι)χαχαχα και να του κανω χαρουλες να του μιλαω κι αυτος αντιδραει γιατι ξυπναει πεθαινω!!!!αφου οσο ησυχος κι αν ειναι κι ερθει ο αντρας μου..αρχιζω εγω..ηρθε ο μπαμπας χαρα μου και τα λεω δυνατα...κι αλλα τετοια και βαζω το χερι του αντρα μου στην κοιλια και τρωει κααατι κλωτσιες το χαμογελο του στα αυτια φτανει!μας καταλαβαινουν κοριτσια...γι αυτο μιλατε τους οσο μπορειτε!!και την διαφορα φωνης κατσλαβαινουν π.χ τη δικια μας με του αντρα μας!ειναι απλα μαγικο και υπεροχο!

3ih6p2.png

Glezp2.png

Έχω κάνει εξετάσεις για λεύκωμα και δεν υπάρχει πρόβλημα. Μετράω τακτικά και την πίεση μου επειδή έχω ακούσει για προεκλαμψία κτλ αλλά είναι κανονική, μπορώ να πω και γενικότερα χαμηλή επειδή έχω υπόταση.

Έχω κάνει εξετάσεις για λεύκωμα και δεν υπάρχει πρόβλημα. Μετράω τακτικά και την πίεση μου επειδή έχω ακούσει για προεκλαμψία κτλ αλλά είναι κανονική, μπορώ να πω και γενικότερα χαμηλή επειδή έχω υπόταση.

Πολυ χαιρομαι!!:D τοτε απλα ειναι οργανικο και απλα εισαι πιο πρησμενη απο καποια αλλη!εγω ας πουμε δεν εχω κοιλια!τωρα φανηκε πως ειμαι εγκυος και δεν υπερβαλω..ειναι ολα θεματα του οργανισμου..δεν παει να πει πως υπαρχει απαραιτητα προβλημα ομως!;)

3ih6p2.png

Glezp2.png

Blueroses να μας ζήσει το καινούριο μπεμπακι, γερό και δυνατό να ειναι! Και σε σένα περαστικά κοριτςακι, ελπίζω κάθε μερα και καλυτερα!!!

Άντε κοριτςια, αρχίζουμε να παίρνουμε σειρά!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!!! Εγω ειμαι καινουρια στην παρεα, οπου να ναι μπαινω στον μηνα μου!! ΠΗΤ εχω 23.12.2015!!! Η βαλιτσα ειναι ετοιμη κ περιμενω τα επιπλα την τεταρτη!!! Ειμαι πολυ ενθουσιασμενη και λιγο ανχωμενη με τον τοκετο καθως ειναι το πρωτο μου (αγορακι) ...!!! Φοβαμαι μην με πιασουν οι συσπασεις κ δεν το καταλαβω!!!!

nSzCp2.png

Ioanna io πως πηγε με το γιατρο εκανες dopler?

Καλημέρα κορίτσια μου και καλή εβδομάδα να έχουμε.

Πήγα την Παρασκευή στον γιατρό όλα καλά με το μωρό. doppler δεν ξέρω αν μου έκανε, δεν μου το ονόμασε έτσι ότι μέτρησε πάντως ήταν όλα καλά. Ο μπεμπούλης είναι ήδη γυρισμένος και περιμένει. Έχει φτάσει πλέον τα 2700γρμ και δεν είναι μεγαλύτερος όπως τον βλέπαμε τις προηγούμενες φορές.

Λίγο πίεση παραπάνω έχω εγώ, έχει φτάσει η μικρή δηλαδή μέχρι 9,5 οπότε μου είπε να την μετράω 3 φορές την ημέρα για να μην ανέβει πολύ και να κόψω το αλάτι. Θέλω να πιστεύω ότι θα παραμείνει η πίεση όπως έχει και να μην χρειαστεί να γεννήσω νωρίτερα.

Σε μια εβδομάδα πάλι ραντεβού που θα είμαι και στην 36η εβδομάδα!

YRJgp3.png

Καλησπέρα κορίτσια.

4vasso4 καλωσόρισες! Έχεις τη βαλίτσα έτοιμη ε; Εγώ κορίτσια δεν την έχω ετοιμάσει ακόμα. Τα έχω πάρει σχεδόν όλα που λέει η λίστα για το μαιευτήριο αλλά τη βαλίτσα δεν την έχω φτιάξει... Εν το μεταξύ πήρα κάτι σουτιέν θηλασμού που μου έπεσαν μικρά στην περιφέρεια και τώρα ψάχνω επέκταση μπας και σώσω την κατάσταση. Με βλέπω έτσι κι αλλιώς να πηγαίνω στο Prenatal που είδα ότι έχει καλές τιμές με την καρτούλα και να παίρνω άλλα γιατί τα προηγούμενα τα πήρα από τα Η κ Μ και δεν γινόταν να τα δοκιμάσω.

Αγχωμένη για τη γέννα δεν είμαι επειδή είναι η δεύτερη φορά και την πρώτη γέννησα εύκολα και γρήγορα, φυσιολογικά μέσα σε δύο ώρες. Απλά αναρωτιέμαι πόσο διαφορετικά θα είναι επειδή την προηγούμενη γέννησα σε ιδιωτικό ενώ τώρα στο δημόσιο. Αλήθεια κορίτσια, εσείς που θα γεννήσετε;

ioanna_io Στις 30/10 που με είδε ο γιατρός μου, ο μικρός ήταν 2.500 περίπου και αναρωτιέμαι πόσο να έχει φτάσει τώρα. Σου έκοψε το αλάτι ε; Έχει αρχίσει να με προβληματίζει κι εμένα αυτό παρόλο που δεν έχω πίεση αλλά μήπως αυτό να φταίει που είμαι τόσο πρησμένη; Μπορεί να είναι και η κούραση βέβαια, αυτές τις μέρες που έριξα λίγο τους ρυθμούς δεν είμαι τόσο πολύ. Σήμερα όμως ένιωθα πολύ μεγάλη κόπωση και ατονία.

Καλό κουράγιο και υπομονή σε όλες εύχομαι! Όπου να' ναι τελειώνουν αυτά τα βάσανα κι αρχίζουν άλλα!

Bella7 Και εγώ τις φλις τις σιδέρωσα.

Lullaby*Και εγώ έλεγα ότι είναι μόνο η δικιά μου που βαριέται να μαγειρέψει. Μου έλεγε ο άντρας μου ότι από μικρά τρώγανε με τα αδέρφια του αυγά τηγανητά με πατάτες τηγανητές, κρέας τηγανητό με πατάτες τηγανητές και την Κυριακή κρέας ψητό με πατάτες τηγανητές!!!! Απορούμε πάντως πως και δεν έχει χοληστερίνη και δεν είναι παχύσαρκος!!!! Της ζήτησα εγώ μια φορά να μας μαγειρέψει γιατί δεν είχα καθόλου χρόνο, ήταν ξαφνικό και είχα αρχίσει να φτιάχνω το φαί και το πετάξαμε τελικά!!! Η αλήθεια είναι ότι ήταν δύσκολο!!! Κοτόπουλο με πατάτες στον φούρνο!!!! Όσον αφορά στη μέση άστο!!! Σε καταλαβαίνω…. Για το πρήξιμο κόψε το αλάτι!!! Εγώ στο Ιασώ γεννάω.

ioanna_io Ετοίμασες τα πράγματα;; Βαλίτσα;; Αν και έχεις εσύ ακόμα λίγο για να μπεις στον μήνα σου, αλλά θέλουν δουλειά! Πως είναι η πίεση σου;; Μια χαρά ο μπεμπούλης σας. Ηρεμία και πιεσόμετρο!!!

Άντζελα! Το έκανα γιατί είχα πάρα πολλές ταχυκαρδίες και για να είμαστε σίγουροι ότι δεν υπάρχει καρδιολογικό πρόβλημα για να γεννήσω. Τουλάχιστον πας κοντά ή είναι μακρυά η θέση σου; Όλες πονάμε λίγο πολύ από τις κλωτσίες. Εγώ της φωνάζω γιατί με πονάει το κεφάλι της που χτυπάει στην λεκάνη. Περπατάω και πονάω πλέον.

Ssophia Και η Χαλκίδα είναι ωραία πόλη!!! Αυτό που περιγράφεις είναι πόνοι περιόδου. Φυσιολογικό είναι, αλλά να το αναφέρεις στον γιατρό σου.

Δωρα85 Δώρα, επειδή δεν θυμάμαι, είναι το πρώτο παιδάκι σου;; Γιατί να στην πάρει ο γιατρός στο τέλος της 38ης;

Aploon Κοριτσάκι καταρχάς ηρέμησε!!! Όλα θα πάνε καλά. Και εγώ γεννήθηκα 1900 και μια χαρά είμαι. Πανέξυπνη, πανέμορφη, υγιέστατη και μετριόφρων!!!! Και τότε δεν είχαν και τόσο μικρές πάνες και μου έβαζαν πανιά!!!! Υπνόσακο με τίποτα!!! Απαγορεύεται μέχρι τους 6 μήνες για παιδιά με φυσιολογικό βάρος γέννησης, φαντάσου σε ένα χαμηλού βάρους!! Θα της φαίνεται πολύ βαρύ. Κουβερτούλα και να μην πολυακουμπάει πάνω της. Στην καλαθούνα να κάνει σαν σπηλιά, κατάλαβες;; Για βελουτέ λέω. Αν έχεις φλις στα 2 και κανονικά, είναι πιο ελαφριές. Το φάσκιωμα όλες λίγο πολύ θα το κάνουμε ειδικά στην αρχή. Όχι σφιχτό, απλά να νοιώθουν πιο κοντά στο στρίμωγμα που τρώνε τώρα!! Και να λείπει κάτι θα πάει ο άντρας σου να το πάρει. Μην τρελλαίνεσαι!!!

Mariakriti Πως είναι η μπουμπούκα σου;;; Πως πάνε οι πρώτες μέρες αγκαλιάς;; Θα αλλάξω και το βάρος σας στο πινακάκι μας. Και πάλι να σας ζήσει το μωρό σας!!!

Μikri_manoula Όλες το ίδιο χαζομανούλες είμαστε!! Μιλάμε, γελάμε, τα μαλώνουμε, αρπάζουμε τα χέρια των αντρών μας, «να εδώ , το κατάλαβες;;» Που να τα κρατήσουμε τι έχουμε να πάθουμε!!!

klio76 Όλα καλά κοριτσάκι;;

4vasso4 Καλωσήρθες. Θα το καταλάβεις…και εγώ έτσι έλεγα αλλά με διαβεβαίωσε ο γιατρός μου ότι σίγουρα θα το καταλάβω. Γιατί πονάει πολύ!!! Θα σε βάλω και στο πινακάκι μας.

WkSzp3.png

Διαφημίσεις

Γεννητούρια!!!

mariakriti....6/11/2015...κοριτσάκι 3320κ., 52 εκ.

blueroses.....12/11/2015....αγοράκι 3220κ., ...εκ.

Εν αναμονή!!!

maria030603...ΠΗΤ 25/11/2015...αγοράκι

depyfr.......ΠΗΤ 03/12/2015... αγοράκι

annaliza....ΠΗΤ 06/12/2015 ...κοριτσάκι

elepet....ΠΗΤ 07/12/2015 ...αγοράκι

Anthi k....ΠΗΤ 09/12/2015...αγοράκι

Ssophia β¦ΠΗΤ 9/12/2015β¦αγοράκι

klio76.....ΠΗΤ 11/12/2015... κοριτσάκι

Δωρα85...ΠΗΤ 11/12/15... κοριτσάκι

Bebakimouβ...ΠΗΤ 12/12/2015 ...κοριτσάκι

Bella7.....ΠΗΤ 14/12/2015...κοριτσάκι

peristeraki ...ΠΗΤ 14/12/2015 ...αγοράκι

EleNaGN.....ΠΗΤ 15/12/2015... κοριτσάκι

kyriaki28...ΠΗΤ ...15/12/2015... κοριτσάκι

elinabβ¦.ΠΗΤ 15/12/2015

Mariza83....ΠΗΤ 17/12/2015...κοριτσάκι

ioanna_io ...ΠΗΤ 20/12/2015....αγοράκι

georgia-kak...ΠΗΤ 18/12/2015...κοριτσάκι

Lullaby* β...ΠΗΤ 20/12/2015...αγοράκι

Irinisideraβ...ΠΗΤ 23/12/2015... αγοράκι

4vasso4...ΠΗΤ 23/12/2015... αγοράκι

Άντζελα!..... ΠΗΤ 25/12/2015...αγοράκι

foroulina...ΠΗΤ 26/12/2015...αγοράκι

aploon...ΠΗΤ 28/12/2015...κοριτσάκι

mikri_manoula...ΠΗΤ 29/12/2015...αγοράκι

Kallinaβ¦ΠΗΤ β¦31/12/2015

Koutsouni22... ΠΗΤ 9/1/2016...κοριτσάκι

WkSzp3.png

Ελεναααα χαχαχαχα γελασα πολυ!!!Κι εγω το ιδιο κανω με το χερι του αντρα μου!:tongue:Μετα θα χαζεψουμε κι εμεις κι αυτοι απο χαρα!Τι συναισθηματα κι αυτα απεριγραπτα....κι αμα ερθουν με το καλο...εκει να δω ποσο πιο χαζη θα γινω πια..χαχαχα ειμαι και Μαρθα Βουρτση..θα τον κοιταω ολη μερα και θα κλαιω απο χαρα!χαχαχα ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ απλα!!:P:D

Βασω καλως μας ηρθες!Με το καλο κι εσυ να υποδεχτεις το αγορακι σου κοπελα μου!!!:D:D

3ih6p2.png

Glezp2.png

Elena εγω δεν τις σιδέρωσα τις φλις, τις εβαλα στο στεγνωτήριο κ έγιναν σούπερ. Σκέφτομαι να βάλω κ την βελουτε να δοκιμάσω ,τι στο καλό θα πάθει?

Εγω την Τετάρτη έχω ξανα γιατρό να δουμε πως είμαστε.

Καλημέρα!!! Τι μου κάνετε;

Ελενακι ναι με πήγαν στην 1η μου προτίμηση και είναι πολύ κοντά! Την παρασκευή βγαινω σε άδεια.

Βάσω καλώς ήρθες!

Την Κυριακή είχα πολύ έντονες συσπάσεις.. Να με πήγε! Χθες είχαμε ραντεβού! 2400 ο μπεμπακος, κεφάλι κάτω κ βρίσκεται στην εμπέδωση. Είχε κ λόξυγκα ο μικρουλης μου! Ο τράχηλος κοντυνε λιιιιγο ακόμα αλλά τουλάχιστον κρατιέται. Είχα μια σταγόνα αίμα όταν εβγαλα το εσώρουχό να με εξετάσει αλλά δεν είμαστε σίγουροι αν ήταν από κάτω ή από το ξύρισμα.. Επόμενο ραντεβού την επόμενη Παρασκευή που θα είμαι 36+1! Αν φτάσεις μέχρι εκεί μου είπε καλώς!!!

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Καλημέρα σε όλες. Vasso4 καλώς ήρθες και με το καλό το μωράκι σου.

Αντζελαπολύ χαίρομαι που πήγες στην πρώτη σου επιλόγη. Μια χαρα και το μπεμπε σου εχει πάρει θέση και περιμένει. Μέχρι την επόμενη Παρασκεύη καλώς γιατί σου είπε? Οτράχηλος νομίζω έγραφες κρατιέται ακόμα. Εμένα είναι το πρώτο μου παιδάκι και θα πάω για καισαρική γιατί είναι με ισχιακή προβολή και συνήθως πάς με προγραμματισμένο ραντεβούτην 38η με 39η εβδομάδα ανάλογα με το πως αναπτύσεται το μωρό. Ακόμα δεν μας έχει πει σίγουρα μας βλέπει καθε βδομαδα τώρα και συνεχίζουμε όσο αναπτυσεται το μωρο άμα δει ότι δεν παίρνει βάρος θα το πάρει.

Forulina που εισαι και χαθηκες?

Μariakriti τι καλα που θηλάζεις και εγώ θα ήθελα πάρα ολύ μακάρι να τα καταφέρω.

EleNaGN k mikri manoula το κάνω και εγώ αυτό με το χέρι του άντρα μου. Πιο πτιν που ήταν πιο μικρή όταν του έλεγα και έβαζε το χέρι του σταματούσε να κλωτσάει και το έπαιρνε προσωπικά ο κακομοίρης. Τώρα που μεγαλώσαμε λιγο ( λέμε τώρα) βάζουμε το χέρι και ανταποκρίνεται και είναι το παιχνίδι μας κάθε βράδυ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...