Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Κοριτσακια μου γεννησα!!!

Το αντρακι μας 3220.Ειναι πολυ καλα!!Θηλασα κιολας.

Αχ ομως αυτη η καισαρικη ποναειιι...

Τα καλυτερα σε ολες ευχομαι!!!Οταν μαζευτουμε θα σας τα πω.Φιλια!!!!

Να σας ζησει το αντρακι σας!!Γερο και καλοτυχο να ειναι οπως και ολα τα παιδακια ευχομαι!Τι χαραααα....πολυ χαιρομαι με τα γεννητουρια μας!!Αντε με το καλο να πατε και σπιτακι σας...κι υπομονη για τον πονο κουκλα μου...ολα θα περασουν με τα παιδακια μας αγκαλια!!Δεν σας κρυβω...ζηλευω!!!Περιμενω πως και πως να περασει ο καιρος να 'ρθει κι η σειρα μας!!:P:p

3ih6p2.png

Glezp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να σας ζήσει ο παίδαρος!

Αχ μη μου λες τέτοια για την καισαρικη γιατι κ εγω καισαρικη θα κανω.

Εγω κορίτσια την προηγούμενη βδομαδα νοσηλευτικά διοτι είχα πολλές κ έντονες συσπάσεις... Στο Τσακ γλιτώσαμε τη πρόωρη γεννά... Ευτυχώς αυτές τις μερες είμαι καλύτερα. Βεβαια ειναι όλο ξάπλα. Ε να κρατηθεί λίγες μερες ακομα.

Όποτε ετοιμάσαμε αρων αρων την βαλίτσα κ τωρα αυτές τις μερες ετοιμάσαμε κ το δωμάτιο.

Να ρωτήσω τις κουβέρτες τις σιδερωσατε?

Να σας ζήσει ο παίδαρος!

Αχ μη μου λες τέτοια για την καισαρικη γιατι κ εγω καισαρικη θα κανω.

Εγω κορίτσια την προηγούμενη βδομαδα νοσηλευτικά διοτι είχα πολλές κ έντονες συσπάσεις... Στο Τσακ γλιτώσαμε τη πρόωρη γεννά... Ευτυχώς αυτές τις μερες είμαι καλύτερα. Βεβαια ειναι όλο ξάπλα. Ε να κρατηθεί λίγες μερες ακομα.

Όποτε ετοιμάσαμε αρων αρων την βαλίτσα κ τωρα αυτές τις μερες ετοιμάσαμε κ το δωμάτιο.

Να ρωτήσω τις κουβέρτες τις σιδερωσατε?

Ωχ κοριτσάκι!!! Ευτυχώς είσαι καλύτερα!!! Ξάπλα και ηρεμία. Ίσα με εμένα δεν είσαι στις εβδομάδες;; Εγώ δεν τις σιδέρωσα να σου πω την αλήθεια. Πρώτον έχουν σήμα ότι δεν σιδερώνονται και δεύτερον αφού θα μπει σεντόνι, δεν ακουμπάνε κατευθείαν στο κορμάκι τους. Τα σεντόνια με παίδεψαν!!! Τα σιδέρωσα ανοιχτά και από τις δύο πλευρές. Ευχαριστήθηκα τα ρουχάκια όμως!!! Το σίδερο είναι πιο μεγάλο!!! χαχαχα:tongue:

WkSzp3.png

Elena ναι έχουμε μια μέρα διαφορά . Ναι κ εγω αυτό σκέφτομαι οι βελουτε κουβέρτες μαλλον δεν ειναι για σίδερο. Οι φλις όμως μπαίνουν στεγνωτήριο όποτε λέω να τις βάλω εκει.

Blue Roses να σου ζήσει το μωράκι σου! Ότι καλύτερο εύχομαι!

Έλενα κι εγώ μόνο την πεθερά μου έχω κοντά αλλά ελάχιστα είναι τα φαγητά της που τρώγονται, άσε που βαριέται να μαγειρέψει γενικά. Έχω και τη νύφη μου που θα βοηθήσει κάπως αλλά εντάξει αυτό δεν μπορεί να κρατήσει πάρα πολλές ημέρες. Θα δω τι θα κάνω, θα προσπαθήσω κι εγώ να φτιάχνω όσο πιο απλά πράγματα.

Η μέση και ο γοφός με πεθαίνουν, δεν μπορώ να κάτσω για πολύ ώρα σε καρέκλα. Αφήστε που για να σηκωθώ από το κρεβάτι ζορίζομαι. Υπομονή, ένας ακόμα μήνας περίπου!

Για το κρουασάν ζηλεύω! ;)

Τις κουβερτούλες κορίτσια ούτε εγώ τις σιδέρωσα. Φοβάμαι κιόλας γιατί πρέπει να έχουν και συνθετικό μέσα, μην τις κάψω. Σήμερα όλη μέρα σεντόνια σιδέρωνα, μου έχουν φέρει τόσα πολλά που και κάθε μέρα να τα αλλάζω μου φτάνουν και μου περισσεύουν!

Διαφημίσεις

ioanna_io Αν πετρώνει μόνο γύρω από τον αφαλό δεν είναι τίποτα. Αν πετρώνει ολόκληρη η κοιλιά είναι σύσπαση. Οι πόνοι περιόδου είναι προπαρασκευαστικοί και αυτοί και καμιά φορά και από κούραση. Έτοιμα τα πραγματάκια του ,μπέμπη και βαλίτσα;; Εγώ έχω λίγους εμετούς τώρα γιατί η μπουμπού κλωτσάει το στομάχι δυνατά ώρες ώρες. Φυσιολογικό είναι. Δεν χωράνε!!! Ειδικά σε εμένα που έχω μικρή κοιλιά κλωτσάει ότι βρίσκει!!!

Ολόκληρη την κοιλιά μου δεν έχω νιώσει καθόλου,νομίζω να πετρώνει, εκεί γύρω από τον αφαλό νιώθω κάποιες φορές.

Βαλίτσα εγώ ακόμα δεν έχω ετοιμάσει, όλο λέω να σκεφτώ τι χρειάζομαι να πάρω αλλά ακόμα τίποτα. Μας βλέπω να τρέχουμε τελευταία στιγμή.

Για τα πράγματα του μπέμπη περιμένω την μαμά μου να τα πλύνει και μετά σιδέρωμα, οπότε και από αυτά δεν έχω κάνει κάτι ακόμα.

Μόνο το δωμάτιο έχουμε έτοιμο αλλά ακόμα περιμένουμε κούνια και καρότσι να έρθουν.

Άντε σήμερα έχω και εγώ γιατρό, 3 εβδομάδες πέρασαν. Να δούμε τι θα μας πει! Η πίεσή μου έχει πάρει λίγο τα πάνω της αυτές τις ημέρες, μόνο η μικρή βέβαια που έχει φτάσει περίπου 9.

blueroses να σου ζήσει και σένα το μπουμπουκάκι σου!!!

YRJgp3.png

Κοριτσάκι μου να σου ζήσει ο μπεμπουλη!!?! Να είναι γερός και καλοτυχος! Καλή και γρήγορη αναρρωση σε σένα! Περιμένουμε τα νέα σας!

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Έλενα δεν ήξερα ότι υπάρχει αυτό το χοτλερ! Εσύ γιατί το έκανες;

Ή άδεια λοχείας των αναπληρωτων είναι 63 μέρες από τη Πητ. Επίδομα δικαιούται οποίος έχει 200 ένσημα από τα 2 τελευταία χρόνια. Εγω δεν έχω οπότε και δεν θα πληρωθω την άδεια μου..

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

blueroses Σιδερένιοι να είστε και οι δυο. Να σας ζήσει, γερό και καλότυχο να είναι το αγοράκι σου. Τι καλά που θήλασες. Μόλις νιώσεις καλύτερα περιμένουμε λεπτομέριες. Εύχομαι καλή και γρήγορη ανάρρωση!!!

Διαφημίσεις

Elena GN Ζώ στη Φλώρινα και κατάγομαι από Χαλκίδα. Όντως όμορφη και γραφική πόλη η Φλώρινα. Οχι στην κοιλιά σαν εσωτερικά χαμηλά, δεν ξέρω κι εγώ πως να το περιγράψω, σαν να περιμένω την περίοδο να έρθει από στιγμή σε στιγμή. Αν τα πετρώματα είναι συσπάσεις τότε έχω αρκετές γιατί πετρώνει αρκετά συχνά η κοιλιά μου.

Τις τελευταίες μέρες μου λένε άλλες μανούλες ότι η κοιλιά μου φαίνεται να έχει κατέβει. Λέτε να σας έχω απρόοπτα νέα;;; Θα δείξει...

Blueroses να σου ζησει ο παιδαρος γερος κ καλοτυχος ευχομαι να ειναι κ καλη κ γργορη αναρρωση για σενα ευχομαι.(ωχ κ εγω με καισαρικη παω....)

Αντζελα το παρακολουθησα κ εγω το σεμιναριο αν μπορεσω θα δω κ αυτο για το θηλασμο που ειπες.

Sophia μπραβο για το μωρο κ την πιεση.

Ioanna io πως πηγε με το γιατρο εκανες dopler?

Peristeraki μου μπραβο εισαι απο τις τυχερες.

Bella 7ευτχως πηγαν ολα καλα κ δεν ειχες προβληματα.

Irinisidera οντως γιγαντακι κ μπροστα μας φαινεται ακομα πιο μεγαλο

EleNaGN Συμφωνω μαζι σου με τοσα που περναμε εχουμε αναγκη να νιωσουμε λιγο γυναικες κ εμεις.

Forulina μου υπομονη κοντευουμε λιγο μας εμεινε.

Αploon τι κανεις ολα καλα?

Ωραιο το πινακακι το κοιταζω κ απο τη μια με πιανει ανυπομονυσια κ απο την αλλη βλεπω οτι πλησιαζω επικινδυνα κ αγχωνομαι. Οι τελευταιες μερες ηταν δυσκολες. Εχω καουρες απο τον 3ο μηνα τωρα ομως εφτασαν στο αποκορυφωμα να μου δημιουργουν παλινδρομηση στον υπνο κ εμετους . Τα malox με ανακουφιζουν για λιγο μονο οσο για γαλα δε μ αρεσει δε μπορω να το πιω.lullaby κ εγω πειναω οπως καταλαβαινεις εχω μανια κυριως με τα γλυκα. Συσπασεις εχω λιγες κ λιγα πονακια. Η μεση με πιανει κυριως αν κουραστω απο κατι η κατσω ωρα σε καρεκλα. Σημερα πηγαμε στο γιατρο καναμε το dopler ολα καλα ευτυχως μεγαλωσαμε κ λιγο γιναμε 2450gr. Απ οτι μας ειπε αν συνεχισει να παιρνει κανονικα βαρος θα μου την παρει τελος 38ης η αρχες 39ης εβδομαδας. Τωρα θα πηγαινουμε κ εμεις καθε βδομαδα να την βλεπουμε κ αναλογα θα συνεχιζουμε.

Καλησπέρα κι από μας! Να σας ζήσουν κορίτσια μου κ πάντα γερά κ καλότυχα!

Εμείς κάναμε σήμερα το τρίτο ντόπλερ, η μικρή μου είναι..μικρή, 1900 κ οι αντιστάσεις έχουν αυξηθεί κ σε ομφαλικές κ σε μητριαίες. Εξακολουθεί να είναι καλά αλλά την έχουμε στενό μαρκάρισμα, ξανα ντόπλερ σε μια βδομάδα κ ελπίζουμε πλέον για άλλες 3-4 βδομάδες να φτάσουμε την 37η εβδομάδα κ η μικρή να πάρει ακόμα κανά γραμμάριο.. Υπολογίζουμε βάρος γέννησης 2300-2500 άρα θα τη φέρουμε σπίτι θεού θέλοντος μαζί μας (το αισιόδοξο σενάριο) κ λογικά θα ρθει σπίτι περίπου 2κιλά κ έχω αγχωθεί ρε παιδιά με τα πρακτικά αν πρέπει να προσέξω κάτι έξτρα έχει γίνει κιμάς το κεφάλι μου.. Ξέρω ότι δε θα μπορώ να τη βάλω σε υπνόσακο τόσπ μικρή οπότε κουβερτούλα; Φάσκιωμα; Έχω πάρει ρουχαλάκια μέγεθος 0-1 φαντάζομαι θα τη βολέψουν.. Της έραψα κ πάνες xs πήρα κ πάμπερς καβάτζα. Όλο ετοιμάζω το δωμάτιο κ όλο λέω κάτι λείπει..

km1cp3.png

Σας ευχαριστώ όλες για τις θερμές και υπέροχες ευχες και τη συμπαράσταση που μου δείξατε και σας εύχομαι με το καλό.

Η μικρη μου γεννήθηκε 3320 (είχα κάνει λάθος) και ευτυχώς στις μέχρι τώρα εξετάσεις είναι υγιεστατη. Έκανε ικτερο και κάτσαμε μια μέρα φωτοθεραπεια, όταν έπεσε βγήκαμε. Γυρίσαμε προχθές σπίτι, θηλαζει αποκλειστικά και τα πάμε καλά. Η καισαρική μου φάνηκε αφύσικη διαδικασία για γέννα, αλλά δεν μπορώ να πω ότι πονάει ιδιαίτερα η ότι ταλαιπωρεισαι. Είμαι πολύ χαρούμενη Κ συγκινημένη, δεν το πιστεύω ότι την έχω αγκαλιά.

Blueroses, παρολιγο να γεννησουμε μαζί! Να ζησει ο μικρός, να ναι υγιής και καλοτυχος, και στον επόμενο εύχομαι. Φαντάζομαι πόσο χαρούμενη και ξετρελαμρνη θα είσαι. Παρά τις συνθήκες και τις μικρές δυσκολίες τα πήγαμε Καλά και τα. Φέρε Ό Θεός όλα καλά...

ZZHDp3.png

ZHtrp3.png?7KuOIX7Na>

Καλημέρα κορίτσια!

Aploon, εγώ νομίζω ότι το βάρος της μικρής σου θα είναι εντάξει. Και να χάσει λίγο στην αρχή πιστεύω θα πάρει μετά σιγά σιγά. Πολλά μωρά γεννιούνται σε αυτά τα γραμμάρια και είναι απολύτως υγιέστατα και φυσιολογικά. Κάνε θετικές σκέψεις και μη στεναχωριέσαι.

mariakriti και πάλι σου εύχομαι να σου ζήσει το μωράκι σου! Χαίρομαι πάρα πολύ που είσαι καλά και δεν σε ταλαιπώρησε η καισαρική.

Βρε κορίτσια... εγώ γενικότερα είχα πολύ πρήξιμο σε αυτή την εγκυμοσύνη αλλά αυτές τις μέρες η κατάσταση έχει ξεφύγει. Τα πόδια μου έχουν γίνει νταούλια και τα δάχτυλα των χεριών μου σαν λουκάνικα. Πίεση δεν έχω άρα μάλλον είναι κατακράτηση υγρών αλλά αναρωτιέμαι είναι φυσιολογικό; Γενικότερα όσο περνάνε οι μέρες νιώθω όλο και πιο κουρασμένη, σήμερα ξύπνησα και αισθάνομαι σαν να με έχει πατήσει τρένο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...