Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Blueroses Τι;;;; Και άλλο μωράκι την Πέμπτη;;;; Με το καλό!!! Ένα τριανταφυλλένιο μωρό να είναι στην αγκαλιά σας , υγιές και καλότυχο!!! Όταν μπορέσεις μπες να μας πεις λεπτομέρειες!!!! Τώρα λογικά ή θα μπαίνεις ή θα ετοιμάζεσαι να πας!!! Πω πω!!! Όλα καλά να πάνε!!!

Δωρα85 Πως πάνε οι καούρες;; Αν πιεις γάλα δεν σε βοηθάει;;

Ssophia Πολύ βασικό ότι ο γιατρός σου είναι υπέρ του φυσιολογικού τοκετού!!! Τελικά τι θερμόμετρο πήρες;;;

kyriaki28 Μια χαρά η μπουμπού σου!!! Μην χάνεσαι κοριτσάκι!!!

Aploon Τι πιάνουμε καλέ σειρά;;; Πιάσαμε ήδη!!!!!

Lullaby* Να σου ζήσει η κόρη σου και με το καλό και ο γιόκας σου. Θα σε κάνω και μπλε!!!

Άντζελα! Θα πας αναπληρώτρια;;; Χαλάρωσε δεν γεννάς ακόμα!!! Όλα καλά θα πάνε. Το σεμινάριο σήμερα της Νουτρίτσια και εγώ το παρακολούθησα!!!!

Foroulina Όλες το ίδιο λέμε!!! Μείνε λίγο ακόμα μέσα καλό μου!!!! Ο τράχηλος πονάει χαμηλά κάτω, σαν τσιμπήματα. Οι συσπάσεις είναι σαν να σφίγγει κάποιος την μήτρα σου. Οι πόνοι περιόδου είναι χαμηλά στην γραμμή του εσωρούχου σαν κάψιμο. Όσο μπόρεσα έκανα καλή περιγραφή. Εγώ και ο Διακογιάννης!!! χαχαχαχαχαχα

ioanna_io Αν πετρώνει μόνο γύρω από τον αφαλό δεν είναι τίποτα. Αν πετρώνει ολόκληρη η κοιλιά είναι σύσπαση. Οι πόνοι περιόδου είναι προπαρασκευαστικοί και αυτοί και καμιά φορά και από κούραση. Έτοιμα τα πραγματάκια του ,μπέμπη και βαλίτσα;; Εγώ έχω λίγους εμετούς τώρα γιατί η μπουμπού κλωτσάει το στομάχι δυνατά ώρες ώρες. Φυσιολογικό είναι. Δεν χωράνε!!! Ειδικά σε εμένα που έχω μικρή κοιλιά κλωτσάει ότι βρίσκει!!!

mikri_manoula Σιδέρωσε καθιστή κοπελιά!!! Και εγώ πλέον καθιστή σιδερώνω!!! Δεν γίνεται αλλιώς. Γενικά αργά αργά τις δουλειές και βάλε και τον άντρα σου να κάνει και τίποτα αν δεν έχεις βοήθεια από αλλού!!!

Τα νέα μου. Έβγαλα σήμερα το holter και ευτυχώς οι ταχυκαρδίες που έχω είναι από τον αιματοκρίτη και όχι από καρδιακό πρόβλημα. Οπότε μπορώ και με φυσιολογικό τοκετό. Την μπουμπού θα την δούμε την άλλη Δευτέρα!!! Δεν παιρνάνε οι μέρες μου φαίνεται. Κατά τα άλλα. Έβαλα τα ρουχάκια στα συρτάρια, έφτιαξα βαλίτσα. Έμεινε ένα βάψιμο και κούρεμα να κάνω γιατί έχω μακρύ μαλλί και δεν θα βολεύει με τον θηλασμό, άσε που όλες μου λένε ότι δεν προλαβαίνω να λουστώ, πόσο μάλλον να στεγνώνω μαλλί!!! Και μετά μία επίσκεψη στην αισθητικό μου για μια αποτρίχωση, ένα φρύδι, ένα πεντικιούρ. Μια κούρα ομορφιάς ρε παιδί μου!!! Μην βλέπει μετά από χρόνια τις φωτογραφίες από τις πρώτες μέρες η κόρη μου και μου λέει «Μάνα πως ήσουν έτσι;;;;;;» Έχουμε και μία περηφάνια!!! Μπαααα!!!! :tongue::tongue::tongue:

Που είστε καλέ οι υπόλοιπες;; Για μπείτε!!!Από εδώ και πέρα όποια δεν μπαίνει στη λίστα με τις ύποπτες για γέννα!!!!

WkSzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλησπέρα. Εγώ ευτυχώς δεν νιώθω χαμηλά χτυπήματα αλλά έχω έντονους πόνους στη μέση και στον γοφό. Αυτό βέβαια το έχω εδώ και τρεις μήνες τουλάχιστον απλά όσο περνάνε οι μέρες γίνεται όλο και πιο έντονο.

Κατά τα άλλα νιώθω σαν βαρίδι και κουράζομαι πάρα πολύ εύκολα, λαχανιάζω και κόπωση.

Έλενα, εγώ τα μαλλιά μου τα έκοψα πολύ κοντά από τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης γιατί δεν τα άντεχα και δεν έχω διάθεση και χρόνο να τους αφιερώσω.

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Καλέ τι ωραία νέα για ακόμη μια φορά...Είναι πλέον γεγονός τα μωρά μας ένε ένα έρχονται...

blueroses Με το καλό, πολλές ευχές για εύκολο τοκετό, ταχεία ανάρρωση και ατέλειωτη ευτυχία με το μωρό σου αγκαλίτσα!

Elena GN Αύριο θα πάμε να διαλέξουμε θερμόμετρο, θα πάρουμε και τη γνώμη ενός καλού φίλου φαρμακοποιού.

Εμείς μετρηθήκαμε χθες και είμαστε 2700, το περισσότερο βάρος τελικά αυτό το μήνα το πήρε. Αν πάρω και όλο τον 9ο θα είμαστε γύρω στα 3500, φυσιολογικά δηλαδή. Όπως είπε ο γιατρός μου αν θελήσει να έρθει και νωρίτερα δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Το θετικό είναι ότι έριξα την πίεσή μου στο 12 με 8, οπότε είμαι πολύ πιο ήρεμη και χαλαρή.

Όσον αφορά τις τελευταίες 2 εβδομάδες έχω αρκετές καούρες. Έχει μειωθεί κατά πολύ η αίσθηση της πείνας σε σχέση με τα 2 προηγούμενα τρίμηνα που έτρωγα πάρα πολύ για τα δικά μου δεδομένα. Αλλά λογικό είναι δεν έχει μείνει πολύς ελεύθερος χώρος για φαγητό πλέον. Α! και εννοείται ότι κουράζομαι με το παραμικρό, ξεκινάω να κάνω μια δουλειά και σταματάω για ξεκούραση 2-3 φορές, πέρα από μαγείρεμα και σίδερο, καθιστή πάντα, τα υπόλοιπα ο σύζυγος...

Πρέπει και ενημερωθώ καλύτερα για τις συσπάσεις. Πολλές φορές, κυρίως όταν κουράζομαι, νιώθω σαν χτυπήματα, τσιμπήματα κάτω πολύ χαμηλά, αφού κάποιες φορές νομίζω ότι θέλει να βγεί. Επίσης αρκετές φορές πετρώνει η κοιλιά μου πάνω αριστερά αλλά πίστευα ότι είναι ίσως η πλάτη του. Συπάσεις είναι όλα αυτά τελικά προετοιμάζεται το σώμα για τον τοκετό;;; Εσείς πως τις βιώνετε;;;

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι; Από πείνα πως πάτε; Εγώ δεν χορταίνω ποτέ όσο κι αν φάω!

Από συσπάσεις πάντως μέχρι στιγμής δεν έχω νιώσει κάτι. Κουνιέται το μωρό και κάποιες στιγμές είναι πιο ζωηρό αλλά μέχρι εκεί.

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Τα κοριτσάκια μας τώρα ίσως να είναι ήδη μανουλες!!!! Καλοτυχα να είναι τα μωρακια και γερά!!!

Ελενακι ναι θα πάω! Τι είναι το holter; Πολύ σωστή σε βρίσκω για την κουρά ομορφιάς!!! Εύγε!

Λουλαμπι εγω δεν έχω τέτοιο θέμα μέχρι στιγμής.. Πάλι καλά δηλαδή γιατί μου αρέσει το φαγητό..

Ο μητρικός θηλασμός έχει ωραίο σεμινάριο το επόμενο Σαββάτο! Για δείτε το..

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Γεια και από μένα!

Με το καλό και τα άλλα δυο μωράκια!

Και σιγά σιγά να πάρουν όλα τα μωράκια σειρά...Τι ωραία!

Εμείς φτάσαμε αισίως τα 2,5 κιλά, μια χαρά...Θα περάσει τα 3 σίγουρα. Εγω ευτυχώς είμαι 1,5 μήνα σταθερή από βάρος, δοξάζω τον Θεό! Όχι ότι δεν τρώω βέβαια, να τα λέμε αυτά...Χώρια η λύσσα μου για τα γλυκά!Από πίεση ξανάπεσα από το 11-12, στο 10. Καούρες δεν έχω, πόνους -συσπάσεις για την ώρα καθόλου, μόνο η λεκάνη μου με πονά σταθερά εδώ και καιρό.

Από δουλειές πλέον κάνω πολύ λίγα πράγματα. Σίδερο κι εγώ καθιστή. Μαγείρεμα και ένα-δυο βασικά πράγματα.

Ας απολαύσουμε αυτό το ωραίο διάστημα, γιατί μετά θα ζοριστούμε λίγο...

Καλησπέρα!

Εγώ από φαγητό όπως σας είπα δεν χορταίνω ποτέ. Προσπαθώ να συγκρατηθώ αλλά αυτούς τους τελευταίους μήνες είναι πολύ δύσκολο. Κι έχω εννοείται και τρελή όρεξη για γλυκά σε βαθμό απελπισίας...

Σίδερο κάνω αυτές τις μέρες γιατί πλένω και σιδερώνω συνέχεια όλη την προίκα του μωρού και τα ρούχα του. Σεντονάκια, κουβερτούλες, φορμάκια και δεν συμμαζεύεται. Όλο λέω ότι θα χαλαρώσω λίγο και δεν θα κάνω πολλά αλλά ποιος θα το μαζέψει το σπίτι βρε κορίτσια, ποιος θα μαγειρέψει; Κάθε μέρα μαζεύω μαζεύω και ξανά τα ίδια.

Για το μετά δεν ξέρω, θα τρώμε μάλλον κάθε μέρα μακαρόνια!

Κοριτσάκια μου γλυκά χάθηκα αλλά χθες τελικά σταμάτησα τη δουλειά…. Και τώρα όσο μπορώ ξεκούραση και βόλτες!!! Σε γενικές γραμμές καλά, μόνο που τα αμνιακά υγρά είναι στο κατώτερο όριο και πρέπει να ξεκουράζομαι και να πίνω πολύ νερό!!!! Επίσης, χθες είπα θα γεννήσω!!! Πόναγε πάρα πολύ η μέση και ξαφνικά μετά και η κοιλιά χαμηλά που δεν άντεχα. Πέρασε αλλά με πιάνει πόνος στην κοιλιά από τον αφαλό και πάνω, δυνατός ώρες- ώρες. Να περπατήσω….. κομμάτια!!!! Με περνάνε και οι γριές στον δρόμο!!! Αφήστε που κάνω εκατό στάσεις!!!! Κατά τα άλλα έκανα ένα ακόμα σεμινάριο για τον θηλασμό, γιατί θέλω πάρα πολύ να θηλάσω , παρά τον πόλεμο που δέχομαι ήδη…..και την άλλη εβδομάδα θα κάνω για ανώδυνο τοκετό. Πάντως η άγνοια και η παραπληροφόρηση για το θηλασμό πάει σύννεφο!!! Είναι ότι πιο αγνό και φυσικό και θεωρούν όλοι το πλαστικό μπιμπερό το φυσικό. Τι να πω!!!! Δωμάτιο και ρουχάκια έτοιμα όλα. Μόνο από φαρμακείο να πάρω πραγματάκια και διακοσμητικά στοιχεία στο δωμάτιο. Βαλίτσα θα φτιάξω το σαββατοκύριακο. Έχετε γράψει πάρα πολλά, αλλά θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλες.

Blueroses Πώς είσαι; Σπίτι έτοιμο;; Με την πίεση πως είσαι;;; Δυσφορίες έχεις ακόμα;; Τα ψώνια βλέπω μια χαρά πάνε!!!! Χιχιχιχι. Βήχα έχεις ακόμα;; Ο μικρός σου πως είναι;;

Foroulina Ψώνισες καλέ ή όχι ακόμα;;; Μαλακτικό μωρό μου δεν κάνει, προκαλεί δερματοπάθειες και εκζέματα γιατί δεν ξεπλένεται καλά. Θα μπει ο άντρας σου μέσα τελικά;

Άντζελα! Πώς πάει ο τράχηλος κοριτσάκι;; Ότι θα έκανα αυτήν την ερώτηση ποτέ ούτε το φανταζόμουν;;; Και εμένα με τσιμπάει κάποιες φορές δυνατά. Εννοούσα τα ρούχα τα δικά μας των μαμάδων για το μαιευτήριο αν θέλουν πλύσιμο με το παιδικό. Αλλά έτσι όπως το έγραψα βιαστικά ούτε εγώ δεν κατάλαβα τι ήθελα να πω. Τι κρέμα βάζεις στις θηλές;; Δεν πιστεύω να αγόρασες ζυγαριά;; Δεν κάνουν τέτοια λάθη!!! χαχαχαχα Στον μήνα μας αν δεν κάνω λάθη μπαίνουμε 35+1 αλλά δεν μπαίνουν σε θερμοκοιτίδα τα μωρά που γεννιούνται από 36+1.

Bella7 Έτοιμο το δωμάτιο και τα ρουχαλάκια;; Πως πας;; Τέλεια η μπουμπού σου!!!

Peristeraki Μια χαρά το μωράκι σου. Το μιτροτάν ξέρω ότι μειώνει την παραγωγή του γάλακτος και αν θηλάζεις δεν χρειάζεται , γιατί δημιουργεί συσπάσεις στην μήτρα ο θηλασμός.

Foroulina Έκανες μαθήματα;; Σεξ;;; χαχαχαχαχα!!! Είχες πάλι πόνους περιόδου;; Κουρτίνα ούτε εγώ έβαλα παιδική. Απλή λευκή με μικρά διακριτικά λιλά λουλουδάκια. Εγώ βάρος ψηλά νοιώθω!!! Στον αφαλό και πάνω. Εγώ στρωματάκι δεν πήρα έξτρα. Έχει ένα λεπτό. Αλλά σκέφτομαι να την βάζω στο δωμάτιο της να κοιμάται την ημέρα για να συνηθίζει στην κούνια της και μόνο το βράδυ στο πορτ μπεμπέ.

maria030603 Πως είσαι κοριτσάκι;; Άντε θα δεις τον παίδαρό σου σε λίγες μέρες.

Δωρα85 έτοιμη και εσύ!!! Καισαρική ε;; Δεν πειράζει. Γερές εμείς και τα μωρά μας!!!

annoula043 Δυστυχώ ς δεν μπορώ να σε βοηθήσω, δεν έκανα εξωσωματική. Καλό κουράγιο και καλή δύναμη στον αγώνα σας. Χαλαρώστε, κάντε και κανά ταξιδάκι και που ξέρεις…. Μπορεί να το πιάσετε φυσιολογικά!!! Το έχω παράδειγμα από πολλά ζευγάρια αυτό…!!!

Aploon Πως είσαι κοριτσάκι γλυκό;; Πως είναι η μικρή σου;; Όλα θα πάνε καλά. Πότε πάς πάλι; Παίξε με την μεγάλη, κάνε βόλτες, πήγαινε για καφέ με φιλενάδες σου και μην το σκέφτεσαι. Άντε να μην ανέβω Λάρισα και σε δείρω και φύγω!!! Εγώ απλά αρκουδάκια παντού έχω βάλει!!!

mikri_manoula Καλωσήρθες!!! Με το καλό. Θα σε βάλω και στο πινακάκι μας. Πω πω είσαι πραγματικά πολύ μικρή μανούλα!!! Θα βάλεις το παιδί σου όπου σε βολεύει εσένα και όπου βολεύει αυτόν. Δεν υπάρχει καλό και κακό σε αυτά τα πράγματα. Ότι θέλει ο κάθε γονιός και ότι υποδεικνύει με τον τρόπο του το παιδί κάνουμε. Ντόπλερ είναι αυτό με τα συννεφάκια τα κόκκινα και τα μπλε.

Irinisidera καλωήρθες κοριτσάκι και εσύ. Με το καλό ο γίγαντας - γιόκας σας. Καλά τι ύψος έχετε εσείς που βγαίνει τόσο ψηλός καλέ , ένα μήνακαι κάτι πριν την ΠΗΤ;;; Θα σε βάλω και εσένα στο πινακάκι μας.

Mariakriti Τι είναι αυτά που διαβάζω;;; Καταρχάς ηρέμησε για σένα και το παιδί!!!! Δεν σου κάνει καλό!!! Πήγες σε άλλο γιατρό;; Πέρα από το βάρος πρέπει να είναι έτοιμα και τα όργανα. Τι μ@λ@κίες είναι αυτές;;; Η παιδίατρός σου σωστή!!!! Πάρε και άλλη γνώμη!!!!!! Και δεν μας έπρηξες. Από την αρχή της εγκυμοσύνης όλες μαζί είμαστε, νοιαζόμαστε η μία για την άλλη και τώρα στο τέλος που το άγχος είναι στο κόκκινο θα ενοχλούμαστε;;; Προς Θεού!!!! Μπορεί και να ξαναγυρίσει και τελευταία στιγμή.

Lullaby* Καλώς την!!! Με το καλό. Τι είναι το μωράκι σου να σε βάλω στο πινακάκι μας.;

Όλες έτοιμες ή σχεδόν έτοιμες οπότε!!!! Κοριτσάκια τα χαρτιά για τη δήλωση παιδιού μην ξεχάσετε!!!!

Ερωτήσεις:

1) Τι θερμόμετρο θα πάρετε για τα μωρά σας

2) Θα πάρετε πάνες από τώρα και τι νούμερο

Η αλήθεια είναι πως είμαστε λιγο γιγαντάκια και εγω και ο άντρας μου...1.75 εγω 2.00 ο καλός μου...Αύριο έχουμε ραντεβου με τον γιατρο μας και μετα καθε βδομάδα....για να δουμε!!!!:P:p:p

Γεια σας κοριτσια μου!Κι εγω χθες ειχα γιατρο και ο μπεμπακος μας ειναι κι εμας 2 κιλακια!!Τι χαραααα...Τελικα τον ρωτησα και το ντοπλερ το κανει ο ιδιος..ανακουφιστηκα..σαν χαζη αισθανομαι αμα δεν ξερω κατι!Δοξα το θεο ειναι ολα καλα...αναπτυσομαστε ΤΕΛΕΙΑ!Τα ιδια ευχομαι σε καθε μανουλα!!Καντε υπομονη κι εσεις κοριτσια που περνατε δυσκολα...λιγο ακομη υπομονη!:D

ΑΑΑ οσο για το σκορδο ΙΣΧΥΕΙ!Ριχνει παααρα πολυ την πιεση!Εγω που εχω υποταση αν κανω το λαθος και φαω λιποθυμαω..κι αν δεν λιποθυμησω στην καλυτερη των περιπτωσεων κοιμαμαι..(σαν υπνωτικο)!Η γιαγια μας τα κοβει μικρα κομματια και τα παιρνει σαν χαπια ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΣΑΕΙ τα καταπινει και ΔΕΝ σηκωνει πιεση! ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΔΕΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΚΑΜΙΑ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ..ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΤΡΩΜΕ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΡΥΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ!!Απλα ενημερωτικα το λεω

Στο μηνα μας μπαινουμε 35+1 μου το ειπε χθες κι εμενα ο γιατρος μου...κι εκανα κι ολα τα ψωνια του μικρου κι εχω τρελαθει!!Περιμενω λιγες βδομαδες να βαλουμε και την κουνια κι εκει ειναι που θα χαζεψω!!χαχαχα

Για πανες αν θα παρω εχω κι εγω απορια ρε κοριτσια!εχω ακουσει οτι δινουν πολλα δειγματα στα νοσοκομεια για αρχη τουλαχιστον...κι ελεγα να δω ποια μ'αρεσει ποια ειναι καλυτερη και μετα να επαιρνα!Αλλα πρεπει να βεβαιωθω οτι δινουν..μην πεσω εξω και τρεχουμε!!

καλησπερα!!!

εγω πάντως πηρα για σιγουρια μια μικρη συσκευασια pampers 1 newborn 28 τεμαχια 2-5 κιλα και μια pampers2 την μεγαλη για 3-6...την αλλη βδομαδα θα παρω κ ενα τηλ την παιδιατρο να μου πει τι γαλα να εχω στο σπιτι οταν με το καλο γυρισουμε και να μην εχω κανενα αγχος....:P

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου γεννησα!!!

Το αντρακι μας 3220.Ειναι πολυ καλα!!Θηλασα κιολας.

Αχ ομως αυτη η καισαρικη ποναειιι...

Τα καλυτερα σε ολες ευχομαι!!!Οταν μαζευτουμε θα σας τα πω.Φιλια!!!!

xGElp3.png

d4EBp2.png

Foroulina Εμμμμ δεν μπορώ την κακομοιριά και το να βλέπουν κάποιες γυναίκες, που δεν έχουν πρόβλημα κανένα, την εγκυμοσύνη σαν αρρώστια!!!

Lullaby* Καλά και εγώ στη μέση πονάω πολύ και στην λεκάνη χαμηλά. Ειδικά όταν αλλάζω εβδομάδα πλέον πεθαίνω!!! Λαχάνιασμα και κούραση απίστευτη!!! Όσο για την πείνα...από τον όγδοο και μετά πεινάω αλλά όχι υπερβολικά. Γλυκό θέλω, λιώνω!!! Αν δεν έχεις βοήθεια, τι να κάνεις;; Όλα εμείς με τους άντρες μας. Εσύ με παιδί στο σχολείο κιόλας, φαντάζομαι ρούχα που θα έχεις για πλύσιμο και σίδερο!!! Κοριτσάκι εγώ για τις πρώτες μέρες έχω σκοπό να φτιάξω μπιφτέκια, κιμά για μακαρόνια, κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες και δεν ξέρω ακόμα τι άλλο και κατάψυξη. Το Σάββατο θα πάμε σούπερ με τον άντρα μου και θα τα ετοιμάσω και αυτά. Δεν γίνεται αλλιώς. Αν έχεις κάποιον κοντά καλά θα ήταν να σε βοηθούσε. Εμένα μένει η πεθερά μου στην ίδια πολυκατοικία αλλά τα φαγητά της δεν τρώγονται!!!! Άσε που ξέρει μόνο κρέας, πατάτες τηγανητές και σαλάτα. Ααααα και σε γιορτές και τζατζίκι!!! Δεν φτιάχνει άλλα φαγητά και αν τύχει μία με δύο φορές τον μήνα να φτιάξει κανά όσπριο είναι ή λύσσα ή άβραστο ή μαγειρεμένο άσχετα γιατί τα μπερδεύει!!!!

Ssophia Μπράβο και για το μπεμπέ και για την πίεση. Χαλάρωσε και άλλο αν μπορείς καλό θα σου κάνει. Κάνε και εσύ ένα σπα!!! Από Φλώρινα είσαι ή εκεί μένεις;; Τι ωραία πόλη!!! Και τα χωριά της όνειρο!!! Τσιμπήματα κάτω πολύ χαμηλά στην κοιλιά εννοείς;;; Αυτό μάλλον έντερο είναι. Τα πετρώματα είναι συσπάσεις.

Άντζελα! Αχχχχ!!!Ναι, τα κοριτσάκια μας θα έχουν σίγουρα τώρα αγκαλιά τα αντράκια τους!!! Πρέπει να είναι απίστευτο συναίσθημα η πρώτη επαφή!!! Χόλτερ είναι ένα μηχάνημα συνδεδεμένο με την καρδιά που μετράει παλμούς για την επικουρική διάγνωση σε καρδιοπάθειες. Εγώ ήμουν καλωδιωμένη για 36 ώρες. Το φοράς πάνω σου και κάνεις κανονικά τη ζωή σου και έχει τσιπάκι μνήμης αυτό. Σαν τα γουόκμαν μόνο αντί τα καλώδια να πηγαίνουν στα αυτιά πήγαιναν στην καρδιά!!!! Από περιέργεια δικαιούσαι άδεια σαν αναπληρώτρια ή πρέπει να πας αμέσως μετά τις 40 μέρες;; Επίδομα;;

Peristeraki Μια χαρά και η δικιά σου η πίεση. Η λεκάνη κάτω χαμηλά;; Εμένα εκεί!!! Αλλά μιλάμε για πόνο!!! Λίγο θα ζοριστούμε;; Αν είναι για λίγο έχει καλώς. Για πολύ εγώ το υπολόγιζα!!! Ψιτττττ….. μόλις έφαγα ένα κρουασάν σοκολάτας από τον φούρνο νααααα με το συμπάθειο!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

WkSzp3.png

irinisidera Οπότε λογικό είναι να βγαίνει γίγαντας καλέ το παιδί!!!! Γάλα αν έχεις σκοπό να θηλάσεις μην πάρεις γιατί θα είναι η εύκολη λύση και θα το δώσεις.

blueroses Τριανταφυλλάκι μου να σας ζήσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γερός και καλότυχος ο κούκλος σας!!! Σιδερένια κοριτσάκι!!!

WkSzp3.png

Γεννητούρια!!!

mariakriti....6/11/2015...κοριτσάκι 3260κ., 52 εκ.

blueroses.....12/11/2015....αγοράκι 3220κ., ...εκ.

Εν αναμονή!!!

maria030603...ΠΗΤ 25/11/2015...αγοράκι

depyfr.......ΠΗΤ 03/12/2015... αγοράκι

annaliza....ΠΗΤ 06/12/2015 ...κοριτσάκι

elepet....ΠΗΤ 07/12/2015 ...αγοράκι

Anthi k....ΠΗΤ 09/12/2015...αγοράκι

Ssophia β¦ΠΗΤ 9/12/2015β¦αγοράκι

klio76.....ΠΗΤ 11/12/2015... κοριτσάκι

Δωρα85...ΠΗΤ 11/12/15... κοριτσάκι

Bebakimouβ¦ΠΗΤ 12/12/2015 ...κοριτσάκι

Bella7.....ΠΗΤ 14/12/2015...κοριτσάκι

peristeraki ...ΠΗΤ 14/12/2015 ...αγοράκι

EleNaGN.....ΠΗΤ 15/12/2015... κοριτσάκι

kyriaki28...ΠΗΤ ...15/12/2015... κοριτσάκι

elinabβ¦.ΠΗΤ 15/12/2015

Mariza83....ΠΗΤ 17/12/2015...κοριτσάκι

ioanna_io ...ΠΗΤ 20/12/2015....αγοράκι

georgia-kak...ΠΗΤ 18/12/2015...κοριτσάκι

Lullaby* β¦ΠΗΤ 20/12/2015...αγοράκι

Irinisideraβ¦ΠΗΤ 23/12/2015β¦ αγοράκι

Άντζελα!..... ΠΗΤ 25/12/2015...αγοράκι

foroulina...ΠΗΤ 26/12/2015...αγοράκι

aploon...ΠΗΤ 28/12/2015...κοριτσάκι

mikri_manoula...ΠΗΤ 29/12/2015β¦αγοράκι

Kallinaβ¦ΠΗΤ β¦31/12/2015

Koutsouni22... ΠΗΤ 9/1/2016...κοριτσάκι

WkSzp3.png

Κοριτσακια μου γεννησα!!!

Το αντρακι μας 3220.Ειναι πολυ καλα!!Θηλασα κιολας.

Αχ ομως αυτη η καισαρικη ποναειιι...

Τα καλυτερα σε ολες ευχομαι!!!Οταν μαζευτουμε θα σας τα πω.Φιλια!!!!

Να σας ζήσει το αγοράκι σας..υπομονη με την καισαρικη...τι καλα που θηλασες!!!!Μπραβοοοο!!!!:P:p:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...