Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα σε όλες!

Σας ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή και τις ευχές σας! Μέχρι να ξανάρθω βέβαια συνέβησαν πολλά και ευχάριστα!

Μαρία από Κρήτη συγχαρητήρια, εύχομαι τα καλύτερα για το μωράκι σου!

Bluroses και maria030603 με το καλό σας εύχομαι!

Επειδή με ρωτήσατε να σας πω ότι έχω αγόρι και αυτές τις μέρες το έχω ρίξει στις δουλειές για να είναι το σπίτι καθαρό και έτοιμο να υποδεχτώ τον μπέμπη. Παράλληλα κάνω και τα απαραίτητα ψώνια κι έχω και μια κόρη 9 χρονών που πάει Τρίτη Δημοτικού οπότε καταλαβαίνετε...

Εύχομαι ότι καλύτερο σε όλες!

Τι κάνουν τα υπόλοιπα κορίτσια; Εγω τρέχω και δε φτανω από τη Δευτέρα. Με διόρισαν αναπληρώτρια και ετρεχα με τα γραφειοκρατικα. Κ εννοείται το βράδυ είχα έντονες συσπάσεις κ πόνο ο τράχηλος... Δεν πρέπει να γεννησω ακόμα όμως!!! Για πειτε εσεις..

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

καλημερα!!!αντζελα προσοχη...ετσι λεω και εγω στον μπεμπη που ειναι ζωηρος!"κατσε καμια 20αρια μερες ακομα"χαχαχα.

ο τραχηλος πως καταλαβαινεις οτι ποναει?οι συσπασεις ειναι σαν πονοι περιοδου?

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από εμένα κορίτσια μου!

Έχω αρκετές μέρες να μπω και ξεκίνησαν τα γεννητούρια!!! Αχ τι καλά!!!

Μαρία από Κρήτη να σου ζήσει το μπουμπουκάκι σου!!!

Blueroses και maria030603 με το καλό να έρθουν τα μπεμπάκια σας!

Άντε να πέρνουμε σειρά σιγά σιγά και οι υπόλοιπες!

Εμείς έχουμε γιατρό την Παρασκευή να δούμε τι κάνει ο μπέμπης μας.

Και μένα πετρώνει κάποιες φορές οι κοιλιά μου γύρω από τον αφαλό και κάποιες φορές έχω και πόνους περιόδου. Ο γιατρός είπε να μην ανησυχώ δεν είναι τίποτα. Οι πόνοι περιόδου όμως τι σημαίνουν?

Βρε κορίτσια μου κάνει καμιά σας ακόμα εμετό? Εγώ από τότε που μπήκα στον 8ο μήνα δεν έχουν σταματήσει, λες και είμαι στο 1ο 3μηνο. Βέβαια βοηθάει που δεν έχω παχύνει καθόλου, αλλά πόσο ακόμα!

YRJgp3.png

Καλημέρα και από εμένα κορίτσια μου!

Έχω αρκετές μέρες να μπω και ξεκίνησαν τα γεννητούρια!!! Αχ τι καλά!!!

Μαρία από Κρήτη να σου ζήσει το μπουμπουκάκι σου!!!

Blueroses και maria030603 με το καλό να έρθουν τα μπεμπάκια σας!

Άντε να πέρνουμε σειρά σιγά σιγά και οι υπόλοιπες!

Εμείς έχουμε γιατρό την Παρασκευή να δούμε τι κάνει ο μπέμπης μας.

Και μένα πετρώνει κάποιες φορές οι κοιλιά μου γύρω από τον αφαλό και κάποιες φορές έχω και πόνους περιόδου. Ο γιατρός είπε να μην ανησυχώ δεν είναι τίποτα. Οι πόνοι περιόδου όμως τι σημαίνουν?

Βρε κορίτσια μου κάνει καμιά σας ακόμα εμετό? Εγώ από τότε που μπήκα στον 8ο μήνα δεν έχουν σταματήσει, λες και είμαι στο 1ο 3μηνο. Βέβαια βοηθάει που δεν έχω παχύνει καθόλου, αλλά πόσο ακόμα!

καλημερα...εγω δεν εχω κανει καθολου εμετο σε ολη την εγκυμοσυνη και ετσι δεν μπορω να σου απαντησω....με τον γιατρο σου μιλησες?

μην ανησυχεις φυσιολογικο θα ειναι.

οι πονοι περιοδου αραγε να ειναι οι συσπασεις??

5iXPp3.pngLnKZp3.png

καλημερα!!!αντζελα προσοχη...ετσι λεω και εγω στον μπεμπη που ειναι ζωηρος!"κατσε καμια 20αρια μερες ακομα"χαχαχα.

ο τραχηλος πως καταλαβαινεις οτι ποναει?οι συσπασεις ειναι σαν πονοι περιοδου?

Νιώθω έντονες βελονιες από κάτω. Ειναι ξαφνικές κι επίπονες. Πεταγομαι και λέω "αχ"! Επίσης κρατάει λίγο. Αυτό είναι ο πόνος στο τράχηλο.

Οι συσπάσεις είναι όταν πετρώνει η κοιλιά. Συνήθως ένα μέρος της. Μπορεί να νιωσεις κ μια δυσφορία εκείνη τη στιγμή. Στην αρχή το μπερδευα κ έλεγα είναι η πλάτη του αλλά τελικά δεν ήταν. Εγω κυρίως συσπάσεις έχω ψηλά στη κοιλιά ή στα πλαϊνά.. Δεν είναι πόνοι περιόδου πάντως.

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

foroulina εγώ όταν έχω συσπάσεις πετρώνει η κοιλιά μου κοντά στο αφαλό και κρατάει λίγο.

Άλλες στιγμές νιώθω πόνους περιόδου χωρίς να πετρώνει, οπότε δεν ξέρω αν είναι από συσπάσεις. Παρασκευή που θα πάω γιατρό θα τον ρωτήσω.

YRJgp3.png

Έχω δει σεμινάριο μέσω ίντερνετ της νουτριτσια κ ειπαν ότι στις προπαρασκευαστικές συσπάσεις δεν έχουμε πόνους περιόδου σε αντίθεση με τις συσπάσεις του τοκετού ή της έναρξης του τοκετού έχουμε πόνους περιόδου, πετρώνει ολόκληρη η κοιλιά κ πονάει η μέση. Αυτές οι συσπάσεις γίνονται ανά 10 λεπτά.

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας μανουλες!!Με το καλο τα αλλα 2 μωρακια μας που θα ερθουν!Με ενα πονο κοριτσια και γεραααα μωρα ευχομαι!

Κι εγω εχω πονο οταν κανω δουλειες κοριτσια..νομιζω θα βγει ο μπεμπης..και χαζοσυσπασεις εχω 1 στις 3 μερες ας πουμε..χθες νομιζα θα γεννησω:lol: σιδερωνα και πονουσα πολυ που ημουν ορθια εε οταν τελειωσαν τα ρουχα κι εκατσα νομιζα θα γεννησω!Το παιδι τεντονωταν τοσο που εβγαζα φωνη απο τον πονο..(αυτο το αχ αλλα εντονα) μετα ενιωθα στον κολπο εντονο παλμο(ας το πω ετσι) λεω αν δεν περασει...γενναμε!χαχαχα ευτυχως τιποτα δεν ηταν..λογο κουρασης...

3ih6p2.png

Glezp2.png

αντζελα πες μου οτι παρακολουθησες και το σημερινο με τον ανωδυνο τοκετο???

Ναι!! Έχασα 2 δεκάλεπτα όμως κάποια στιγμή λόγω σύνδεσης! Και συ το παρακολουθησες;

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Γεια σας μανουλες!!Με το καλο τα αλλα 2 μωρακια μας που θα ερθουν!Με ενα πονο κοριτσια και γεραααα μωρα ευχομαι!

Κι εγω εχω πονο οταν κανω δουλειες κοριτσια..νομιζω θα βγει ο μπεμπης..και χαζοσυσπασεις εχω 1 στις 3 μερες ας πουμε..χθες νομιζα θα γεννησω:lol: σιδερωνα και πονουσα πολυ που ημουν ορθια εε οταν τελειωσαν τα ρουχα κι εκατσα νομιζα θα γεννησω!Το παιδι τεντονωταν τοσο που εβγαζα φωνη απο τον πονο..(αυτο το αχ αλλα εντονα) μετα ενιωθα στον κολπο εντονο παλμο(ας το πω ετσι) λεω αν δεν περασει...γενναμε!χαχαχα ευτυχως τιποτα δεν ηταν..λογο κουρασης...

Μικρή μανούλα το σώμα σου, σου φωνάζει να ξεκουραστεις και δεν το ακούς!!! Μη κανείς υπερβολές αυτές τις εβδομάδες. Ασε να περάσουν τουλάχιστον 3 βδομάδες ακόμα. Είναι νωρίς να γεννησουμε!!

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...