Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

καλημερουδιαααααααα!!!!!!!!!!!!!!!! κ καλη εβδομαδα!!!!!!!!!!!! τι κανετε κοριτσακια μου ομορφα?????

καουρες!!!!!!!!!!!!!!!ωωωωωω μεγαλο κεφαλαιο....καθε μερα ξυπναω ανα μια ωρα για να πιω το γαλατακι μου γιατι οι καουρες με πεθαινουν.....

πηγα το σαββατο πηγα κ σημερα το πρωι για καρδιοτοκογραφημα....... ευτυχως ηταν ολα καλα..σημερα ηταν ησυχος κ με εβαλαν να πιω κακαο για να ξυπνησει.....λοιπον, την τεταρτη το βραδυ μπαινουμε για γεννααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

το πιστευετε>?????? την πεμπτη θα ειμαι μανουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερουδιαααααααα!!!!!!!!!!!!!!!! κ καλη εβδομαδα!!!!!!!!!!!! τι κανετε κοριτσακια μου ομορφα?????

καουρες!!!!!!!!!!!!!!!ωωωωωω μεγαλο κεφαλαιο....καθε μερα ξυπναω ανα μια ωρα για να πιω το γαλατακι μου γιατι οι καουρες με πεθαινουν.....

πηγα το σαββατο πηγα κ σημερα το πρωι για καρδιοτοκογραφημα....... ευτυχως ηταν ολα καλα..σημερα ηταν ησυχος κ με εβαλαν να πιω κακαο για να ξυπνησει.....λοιπον, την τεταρτη το βραδυ μπαινουμε για γεννααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Αχουυυ μωρε!!!!Μπραβο Μαρακι.Με το καλο!!Ολα να πανε τελεια!!

xGElp3.png

d4EBp2.png

Σ΄ευχαριστώ foroulina!!!! Επίσης με το καλό να έρθουν τα μπεμπάκια μας!!!!!!!

maria 030060 Τι ωραία νέα, σιγά σιγά παίρνουμε σειρά με το καλό! Εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα τέλεια και να έρθει μ' ένα πόνο το αγγελούδι σου!!!!!!!

Με το καλο!!!!!!

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Καλή εβδομάδα σε όλες. Ssophia καλώς ήρθες και με το καλό το μωράκι σου..

Μaria τι ωραία τι να πρωτοευχηθώ. Να πάνε όλα καλά να έχεις μια εύκολη γέννα και με το καλό να κρατήσεις το αγγελούδι σου αγκαλίτσα!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα και καλή εβδομάδα!!!

ElenaGn Λόγω της πίεσης μου υπάρχει μια περίπτωση για καισαρική χωρίς βέβαια να είναι τίποτα σίγουρο, αύριο έχω ραντεβού οπότε θα τα πούμε καλύτερα και πιο αναλυτικά. Ο γιατρός μου πάντως δεν είναι καθόλου της καισαρικής, θα το παλέψουμε φυσιολογικά όσο μπορούμε.

Αντζελα Καλώς σας βρήκα!!! Το ήθελα πολύ καιρό αλλά λόγω της δουλειάς μου πραγματικά δεν είχα χρόνο για τίποτα. Δεν μου έκαναν και εύκολη τη ζωή μου τα αφεντικά μου οπότε... να φανταστείς δεν έχω σκοπό να επιστρέψω μετά την άδεια μου.

Κορίτσια σήμερα μπήκα στο μήνα μου!!!! Περιμένω και επισήμως πλέον!!! Όλα σχεδόν είναι έτοιμα, θερμόμετρο δεν πήρα ακόμη αλλά αύριο θα πάρω, σήμερα θα σιδερώσω και τα τελευταία ρουχαλάκια του μικρού μου και είμαι έτοιμη πρακτικά. Κατά τ' άλλα με ανησυχεί η γέννα, να πάνε όλα καλά μόνο αυτό!

Άντε δε πειράζει! Κάλιο αργά παρά ποτέ! ;)

Αλήθεια;;;;; Πωπω!!! Με το καλό κοριτσάκι μου! Όλα να πάνε κατ'ευχην(που θα πάνε δηλαδή)!!! Πως νιώθεις;;;

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

σας ευχαριστω πολυ πολυ κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

απο συναισθηματα ακομα δεν το εχω συνειδητοποιησει......νομιζω την τεταρτη το βραδυ που θα ειμαστε στο αμαξι εκει θα παθω μια φρικη ....χαχαχαχαχαχα

ισως το κανω υποσυνειδητα για να μην αγχωθω..... αλλα οπως κ να χει ξερωντας οτι θα τον εχω κοντα μου σε λιγες μερες ανατριχιαζει ολο μου το κορμι,......μονο που πληκτρολογω τις λεξεις συγκινουμαι!!!!!!!!!!

ολες μας με το καλο μια μια να παιρνουμε σειρα για να εχουμε κοντα μας τα θαυματακια μας!!!!!!!!!!!!!!

NKQXp2.png

σας ευχαριστω πολυ πολυ κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

απο συναισθηματα ακομα δεν το εχω συνειδητοποιησει......νομιζω την τεταρτη το βραδυ που θα ειμαστε στο αμαξι εκει θα παθω μια φρικη ....χαχαχαχαχαχα

ισως το κανω υποσυνειδητα για να μην αγχωθω..... αλλα οπως κ να χει ξερωντας οτι θα τον εχω κοντα μου σε λιγες μερες ανατριχιαζει ολο μου το κορμι,......μονο που πληκτρολογω τις λεξεις συγκινουμαι!!!!!!!!!!

ολες μας με το καλο μια μια να παιρνουμε σειρα για να εχουμε κοντα μας τα θαυματακια μας!!!!!!!!!!!!!!

Με το καλο το μωρακι σας να ερθει στην αγκαλια σας!!Με εναν πονο θα ευχηθω κι ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ!!!Πολυ χαρα μας δινετε...ευχομαι πολλες γεννες με γερα μωρακια και ευτυχισμενες οικογενειες!!:P

3ih6p2.png

Glezp2.png

Με το καλό κοριτσάρα μου!!! Πω πω!!! Τι ωραία!!! Όταν μπορέσεις να μας πεις τα νέα σου και την εμπειρία σου. Φιλάκια πάρα πολλά!!! Με το καλό. Να έχεις μια εύκολη γέννα και ένα υγίεστατο μωράκι και εσύ να βγεις σιδερένια!!!

WkSzp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μουυυυυυ!!!!!!

Ειδαμε τον μπεμπη...ειμαστε 3050!!!Αυριο βραδυ μπαινω Ιασω και την Πεμπτη το πρωι θα γεννησω!!!!!

Ειμαι πολυ χαρουμενη και λιγο αγχωμενη αλλα ομορφο αγχος προσμονης!!!

Η πιεση κ με τα χαπια δεν κρατιεται και θα παμε με καισαρικη.

Αχ κοριτσακια μου σε λιγοτερο απο δυο μερες θα τον κραταω αγκαλια!!!

Με το καλο σε ολες μας!!!!

xGElp3.png

d4EBp2.png

Κοριτσια μουυυυυυ!!!!!!

Ειδαμε τον μπεμπη...ειμαστε 3050!!!Αυριο βραδυ μπαινω Ιασω και την Πεμπτη το πρωι θα γεννησω!!!!!

Ειμαι πολυ χαρουμενη και λιγο αγχωμενη αλλα ομορφο αγχος προσμονης!!!

Η πιεση κ με τα χαπια δεν κρατιεται και θα παμε με καισαρικη.

Αχ κοριτσακια μου σε λιγοτερο απο δυο μερες θα τον κραταω αγκαλια!!!

Με το καλο σε ολες μας!!!!

Τριανταφυλλακι μουυυυυυ μαζι θα κανουμε τα γενεθλεια????????τι τελειαααααααα!!!!!!!

Καληνμας επιτυχια αγαπουλα μου κ ολα καλα θα πανε......σκεψου οτι την κυριακη θα εχουμε στο σπιτι μας τα αγορακια μας!!!!!!!

NKQXp2.png

Να ειστε καλα κοριτσια!!!Ερχονται με φορα τα μωρα μας!!!Με το καλο να τα κρατησουμε ολες!!

Μαρακι ναιιι....μαζι θα ειμαστε!!!Δυο ζωηρο μπομπιρες!!!!Καλη γεννα κ καλη αναρρωση να εχουμε!!

xGElp3.png

d4EBp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...