Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Μαραααααααααακι καλο!!!!!!!!!να σας ζησει η μπεμπαααααααααα!!!!!!!!

Να ειναι γερη κ παντα να χαμογελαει στη ζωουλα της!!!!!!!!!πωπω μ εφτιαξες πρωι πρωι!!!!!

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Καλέ τι ευχάριστη έκπληξη είναι αυτή, να έχουμε γεννητούρια και το σπουδαιότερο να πάνε όλα σούπερ;

Mariakriti να σας ζήσει το κοριτσάκι σας!Να είστε και οι δυο σιδερένιες και με το καλό να γυρίσετε σπίτι σας!

Αχ με αυτά τα νέα που διαβάζω, νομίζω ότι θα έχουμε σύντομα κι άλλα γεννητούρια...

Αμα σας πω ότι δεν το έχω ακόμα συνειδητοποιήσει...

Μπαίνω στον μήνα μου από βδομάδα και θα έχω και ραντεβού με τον γιατρό, οπότε ίσως έχω κάτι νεώτερο να σας πω...

Με αυτά που διαβάζω για την πίεση, παρόλο που δεν έχω, αγχώνομαι και μου την μετράνε στο φαρμακείο μέρα παρά μέρα. Χθες είχα 10,5.

Αχ βρε κορίτσια, δεν τρώω φαϊ και το έχω γαϊδουρίσει με τα γλυκά...όταν λέω γλυκά, εννοώ μαύρη σοκολάτα, κέικ, μπισκότα...Σπιτικά επί το πλείστον. Και δεν είναι τωρινό το φαινόμενο, κρατά μήνα και πάνω και κάθε μέρα λέω ΣΤΟΠ...Αλλά μετά...Ευτυχώς δεν έχω σάκχαρο, αλλά και πάλι, καλό δεν μου κάνει...

Καλημέρα!!!

mariakriti Συγχαρητήρια!!! Να σας ζήσει το κοριτσάκια σας!!! Να είναι πάντα υγιής και τυχερή και εσύ σιδερένια να την καμαρώνεις!!!

ElenaGN Θα το δοκιμάσω το λεμόνι, μου αρέσει κιόλας. Όσο για τις σερβιέτες νομίζω εξαρτάται. Πάντως επειδή έχω πολλές κοντινές φίλες που έχουν γίνει μανούλες λένε πως τουλάχιστον για τις πρώτες 1-2 εβδομάδες, ανάλογα πάντα με την περίπτωση, παίρνουν και στο σπίτι σερβιέτες λοχείας.

blueroses Εύχομαι να σε πιάσουν οι ενέσεις και να μην χρειαστείς επιπλέον. Επειδή και για μένα υπάρχει το ενδεχόμενο της καισαρικής και την καταλαβαίνω την αγωνία σου σκέφτομαι ακριβώς το ίδιο, ας βγούν γερά με το καλό, με όποιον τρόπο είναι ασφαλέστερος. Το ιδανικό θα ήταν φυσιολογικά γιατί αναρρώνεις πολύ πιο γρήγορα, ενώ η καισαρική πονάει λίγο παραπάνω τις επόμενες μέρες.

Δώρα 85 Κάτι που πρέπει επίσης να τσεκάρεις πρίν επιλέξεις παιδίατρο είναι να είναι ανα πάσα ώρα και στιγμή διαθέσιμος, να απαντάει στα τηλέφωνα, δεν γνωρίζω τις εμπειρίες σας αλλά έχω σκούσει ότι πολλοί είναι εκείνοι που δεν μπορείς να τους βρείς ιδιαίτερα τις βραδυνές ώρες.

Peristeraki Άγγιξες τις ευαίσθητες χορδές μου καθώς αγαπώ τα γλυκά, θα μπορούσα να τρέφομαι αποκλειστικά με γλυκά αλλά προσπαθώ να τα περιορίσω στο ελάχιστο γιατί ουσιαστικά δεν προσφέρουν κάτι στο μωρό, ευτυχώς κι εγώ δεν έκανα διαβήτη κύησης γιατί θα είχα μεγάλο πρόβλημα...

Κάθε φορά που με πιάνει στενοχώρια και τρελένονται οι ορμόνες μου και βάζω τα κλάμματα παθαίνω το εξής απίστευτο, σαν με κάποιο μαγικό τρόπο νομίζω, το καταλαβαίνει και είτε θα γυρνάει είτε θα κλοτσάει και μετά απ' αυτό τίποτα δεν έχει σημασία, σα να σταματάνε όλα, είναι λίγο έως πολύ γλυκανάλατο, το ξέρω, αλλά έτσι νιώθω, πιάνω κάθε φορά τον εαυτό μου με ένα χαζό χαμόγελο...

Κορίτσια θα ήθελα επίσης τη γνώμη σας για θερμόμετρο, θα προτιμήσετε ψηφιακό, με υπέρυθρες ή απλό;

Ποδαρικό!!!

Γέννησα κορίτσια!!!Γέννησα....

Είχα μια κρίση με την πίεση το πρωί

Μπήκα τελικά, κόντεψα να σκάσω απ την πίεση.

Η μπέμπα είναι Τέλεια, 3260 52εκ!! Υγιεστατη

Με το καλό κι εσείς,είμαι πολύ χαρούμενη και ανακουφισμενη.

Μπραβο Μαρακι!!!Να σας ζησει η κορουλα σας!Γερη και καλοτυχη ευχομαι να ειναι στη ζωη της ΠΑΝΤΑ!!Τετοια ευχαριστα να εχουμε συνεχεια!Πολλα φιλακια και χαδακια απο εμας να της κανεις...και να ειστε κι εσεις γεροι κι ευτυχισμενοι να τη καμαρωνετε!!!

3ih6p2.png

Glezp2.png

Mariakriti Να σου ζήσει!!!! Γερή και καλότυχη!!! Καλή ανατροφή να έχετε. Τι ωραία νέα!!! Βούρκωσα!!! Όποτε μπορείς να μπεις να μας πεις λεπτομέρειες. Άντε κοντεύουμε και οι υπόλοιπες!!! Φιλάκια στα μπουτάκια.

Aploon Αφού είναι μια χαρά η μπουμπού όλα καλά. Εβδομάδα εβδομάδα θα το παλεύουμε όλες μαζί!!! Κληρονομικό το βάρος πάντως δεν νομίζω να είναι. Ελπίζω τουλάχιστον!!! Εγώ γεννήθηκα 1900!!! Γιατί θα πάτε τώρα στον ειδικό προγεννητικού;

Peristeraki Δεν νομίζω καμμία να έχει συνειδητοποιήσει!!! Όταν ακούμε το σπρώξε μάλλον!! Αλήθεια…το λένε τόσο συχνά όσο στα έργα;;;; Θα τους δείρω!!! Με εκνευρίζει!!! 10,5 η μεγάλη;; Μια χαρά είναι. Τι μαύρη σοκολάτα, πλάκα κάνεις;;; Σοκολάτα γάλακτος και εκλέρ, προφιτερόλ , κρουασάν, τάρτες σοκολάτες και ότι έχει σοκολάτα που μέχρι τον 7,5 μήνα δεν ήθελα καθόλου!!! Ευτυχώς δεν έχω σάκχαρο και εγώ!!!

Ssophia Πήρα τελικά σήμερα τις sany lady no 5 που μου είπαν δίνουν και στο Ιασώ που γεννάω και always night και σερβιετάκια . Εσύ γιατί υπάρχει η περίπτωση να πας για καισαρική;; Για τον παιδίατρο ναι και αυτό που είπες είναι κριτήριο. Για θερμόμετρο ρώτησα και εγώ τα κορίτσια και το τριανταφυλλάκι είπε ότι έχει ψηφιακό και υπερύθρων γιατί δεν καθόταν ο μικρός. Μια έρευνα στο νετ που έκανα πάντως οι περισσότερες μαμάδες έχουν ή υπερύθρων ή απλό με υδράργυρο.

WkSzp3.png

Διαφημίσεις

Γεννητούρια!!!

mariakriti....6/11/2015...κοριτσάκι 3260κ., 52 εκ.

Εν αναμονή!!!

maria030603...ΠΗΤ 25/11/2015...αγοράκι

blueroses.....ΠΗΤ 03/12/2015....αγοράκι

depyfr.......ΠΗΤ 03/12/2015... αγοράκι

annaliza....ΠΗΤ 06/12/2015 ...κοριτσάκι

elepet....ΠΗΤ 07/12/2015 ...αγοράκι

Anthi k....ΠΗΤ 09/12/2015...αγοράκι

Ssophia β¦ΠΗΤ 9/12/2015β¦αγοράκι

klio76.....ΠΗΤ 11/12/2015... κοριτσάκι

Δωρα85...ΠΗΤ 11/12/15... κοριτσάκι

Bebakimouβ¦ΠΗΤ 12/12/2015 ...κοριτσάκι

Bella7.....ΠΗΤ 14/12/2015...κοριτσάκι

peristeraki ...ΠΗΤ 14/12/2015 ...αγοράκι

EleNaGN.....ΠΗΤ 15/12/2015... κοριτσάκι

kyriaki28...ΠΗΤ ...15/12/2015... κοριτσάκι

elinabβ¦.ΠΗΤ 15/12/2015

Mariza83....ΠΗΤ 17/12/2015...κοριτσάκι

ioanna_io ...ΠΗΤ 20/12/2015....αγοράκι

georgia-kak...ΠΗΤ 18/12/2015...κοριτσάκι

Lullaby* β¦ΠΗΤ 20/12/2015

Irinisideraβ¦ΠΗΤ 23/12/2015β¦ αγοράκι

Άντζελα!..... ΠΗΤ 25/12/2015...αγοράκι

foroulina...ΠΗΤ 26/12/2015...αγοράκι

aploon...ΠΗΤ 28/12/2015...κοριτσάκι

mikri_manoula...ΠΗΤ 29/12/2015β¦αγοράκι

Kallinaβ¦ΠΗΤ β¦31/12/2015

Koutsouni22... ΠΗΤ 9/1/2016...κοριτσάκι

WkSzp3.png

Γεια σας κορίτσια! Εχω πολυ και το να γραψω, αλλα παρακολουθώ συνεχώς τις εξελίξεις και φυσικά δεν γινόταν να μην ευχηθώ τα καλυτερα στη Mariakriti, στο κοριτςακι της και σε ολη φυσικά την οικογένεια της! Να ειναι πάντα γερή και τυχερή η μικρούλα και σεις να την καμαρώνετε!!! Δεν το πιστεύω οτι ξεκίνησαν τα γεννητούρια στο θεματάκι μας!

Εγω έκλεισα αισίως χθες την 35 εβδομάδα και προχωραμε!!!!

Άντε κορίτσια μου, σε ολες μας με το καλο!!!!

Τι βόλτα ??? Γενική στο σπίτι για να στρώσουμε νε τον αντρούλη μου. Και έβαλα και το γιουβετσάκι στον φούρνο και το απόγευμα βαλίτσα!!! Αλλά αύριο θα πάω για καφέδες!!!

WkSzp3.png

Καλη κυριακη σε ολες!!!!

Ωραιο το γιουβετσακι.Εμεις κοκκινιστο με ρυζακι.(αναλατο για μενα!!χαχα)

Βολτα δεν νομιζω.Χθες πηγαμε σουπερμαρκετ κ για κατι αλλα και ξεποδαριαστηκα.

Αλλα κι εγω αυριο εχω πρωινο μαμαδοκαφε!!:tongue:

xGElp3.png

d4EBp2.png

Διαφημίσεις

Ελενακι γιουβετζακι!!!!γιαμι-γιαμι!

Εμένα γιορταζει η πεθερα μου και μας εχει μαγειρεψει μακαρονια με μοσχαρι!!!μμμμ πειναω!!

Εμεις στρωσαμε...ευτυχως που εχουμε και τους άντρες μας!καλο χειμωνα!

Blueroses και εσυ έχεις ωραιο φαγακι!!!

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Τώρα που μιλάτε για φαγητό να πω και εγώ τον πόνο μου. Πεινάω!!! Και δυστυχώς όταν πεινάω τρώω και όταν τρώω με πιάνει καούρα. Μπορεί να φάω κάτι στις 7 και να με πιάσει καούρα όλο το βράδυ και να μη μπορώ να κοιμηθώ. Οπότε θα πρέπει να διαλέξω ή θα φάω και θα ξέρω ότι θα το πληρώσω όλο το βράδυ ή δε θα φάω θα πεινάω και θα κοιμηθώ.

Καλημέρα κι από μένα και καλή εβδομάδα!!!

ElenaGn Λόγω της πίεσης μου υπάρχει μια περίπτωση για καισαρική χωρίς βέβαια να είναι τίποτα σίγουρο, αύριο έχω ραντεβού οπότε θα τα πούμε καλύτερα και πιο αναλυτικά. Ο γιατρός μου πάντως δεν είναι καθόλου της καισαρικής, θα το παλέψουμε φυσιολογικά όσο μπορούμε.

Αντζελα Καλώς σας βρήκα!!! Το ήθελα πολύ καιρό αλλά λόγω της δουλειάς μου πραγματικά δεν είχα χρόνο για τίποτα. Δεν μου έκαναν και εύκολη τη ζωή μου τα αφεντικά μου οπότε... να φανταστείς δεν έχω σκοπό να επιστρέψω μετά την άδεια μου.

Κορίτσια σήμερα μπήκα στο μήνα μου!!!! Περιμένω και επισήμως πλέον!!! Όλα σχεδόν είναι έτοιμα, θερμόμετρο δεν πήρα ακόμη αλλά αύριο θα πάρω, σήμερα θα σιδερώσω και τα τελευταία ρουχαλάκια του μικρού μου και είμαι έτοιμη πρακτικά. Κατά τ' άλλα με ανησυχεί η γέννα, να πάνε όλα καλά μόνο αυτό!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...