Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

maria030603...ΠΗΤ 25/11/2015...αγοράκι

mariakriti....ΠΗΤ 03/12/2015...κοριτσάκι

blueroses.....ΠΗΤ 03/12/2015....αγοράκι

depyfr.......ΠΗΤ 03/12/2015... αγοράκι

annaliza....ΠΗΤ 06/12/2015 ...κοριτσάκι

elepet....ΠΗΤ 07/12/2015 ...αγοράκι

Anthi k....ΠΗΤ 09/12/2015...αγοράκι

Ssophia …ΠΗΤ 9/12/2015…αγοράκι

klio76.....ΠΗΤ 11/12/2015... κοριτσάκι

Δωρα85...ΠΗΤ 11/12/15... κοριτσάκι

Bebakimouβ¦ΠΗΤ 12/12/2015 ...κοριτσάκι

Bella7.....ΠΗΤ 14/12/2015...κοριτσάκι

peristeraki ...ΠΗΤ 14/12/2015 ...αγοράκι

EleNaGN.....ΠΗΤ 15/12/2015... κοριτσάκι

kyriaki28...ΠΗΤ ...15/12/2015... κοριτσάκι

elinabβ¦.ΠΗΤ 15/12/2015

Mariza83....ΠΗΤ 17/12/2015...κοριτσάκι

ioanna_io ...ΠΗΤ 20/12/2015....αγοράκι

georgia-kak...ΠΗΤ 18/12/2015...κοριτσάκι

Lullaby* …ΠΗΤ 20/12/2015

Irinisidera…ΠΗΤ 23/12/2015… αγοράκι

Άντζελα!..... ΠΗΤ 25/12/2015...αγοράκι

foroulina...ΠΗΤ 26/12/2015...αγοράκι

mikri_manoula...ΠΗΤ 29/12/2015…αγοράκι

Kallinaβ¦ΠΗΤ β¦31/12/2015

Koutsouni22... ΠΗΤ 9/1/2016...κοριτσάκι

Το πινακάκι τέλειο...

Τελικά είμαστε πολλές οι μανούλες που θα έχουμε το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο φέτος!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κ απο μενα γλυκα μου κοριτσακιαααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαθηκα παλι γιατι ακομα δεν εχω σταματησει τη δουλεια κ τρεχω να προλαβω να μην αφησω καμια εκρεμμοτητα...

να καλως ορισω τα νεα κοριτσακια μας κ με το καλο να ερθουν τα μπεμπακια ολων μας....

μαρααααακι μου γλυκο οσον αφορα τις ενεσεις επειδη μαλλον θα την κανω αυριο κ αγχωθηκα το επιβεβαιωσα κ γω οτι εφοσον ξερεις οτι δεν θα φτασεις κ να κλεισεις την 38η εβδομαδα τοτε κανεις την ενεση για να εισαι καλυμμενος.....οσον αφορα τα υπολοιοπα με τον γιατρο τι να πω βρε κοριτσακι μου??? κ γω μπορει να πηγαινα για δευτερη γνωμη...

τριανταφυλλακι μου κ παλι μαζι ειμαστε...κ γω ανεβασα λιγακι πιεση αυτες τις μερες.....πριστηκαν κ τα ποδαρακια μου....βεβαια με το δικο μου ιστορικο υπαρχει ο φοβος της προεκλαμψιας.....οποτε παιρνω δυο χαπακια για την πιεση αυριο ξανα καρδιοτοκογραφημα κ εκανα παλι εξετασεις αιματος κ ουρων οποτε αυριο θα μαθω αν θα γεννησω την επομενη εβδομαδα η οχι..εφοσον γεννησω την επομενη εβδομαδα τοτε θα κανω κ γω την ενεση κορτιζονης

αννουλα μου γλυκεια μακαρι να ειχα ορμονες θα σου τις εδινα με μεγαλη μου χαρα....αλλα οτι περισσεψαν τις εδωσα....σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να βρεις κ να εχεις κ ευχαριστα συντομα

αυτα τα νεα μου......

φιλακιααααααααααααααααααααα

Μαρια μου κι εγω θα κανω δυο ενεσεις μαζι Τριτη πρωι κ το απογευμα που θα με δει θα κρινει αν χρειαστω κι αλλη.

Δηλαδη παιζει να εχουμε γεννητουρια την επομενη εβδομαδα;;!!!Αντε να πανε οοοολλλααα καλα γιατι δεν σας κρυβω οτι με εχει καταβαλλει το αγχος.

Απο τη μια φοβαμαι την καισαρικη,αν θα ποναει μετα και τετοια και απο την αλλη να μην παθει κατι το μπεμπε.Χαζο ορμονες!!

xGElp3.png

d4EBp2.png

Μαρια μου κι εγω θα κανω δυο ενεσεις μαζι Τριτη πρωι κ το απογευμα που θα με δει θα κρινει αν χρειαστω κι αλλη.

Δηλαδη παιζει να εχουμε γεννητουρια την επομενη εβδομαδα;;!!!Αντε να πανε οοοολλλααα καλα γιατι δεν σας κρυβω οτι με εχει καταβαλλει το αγχος.

Απο τη μια φοβαμαι την καισαρικη,αν θα ποναει μετα και τετοια και απο την αλλη να μην παθει κατι το μπεμπε.Χαζο ορμονες!!

Αυριο μετα το καρδιοτοκογραφημα θα ξερω αν θα εχουμε τα πρωτα γεννητουρια!!!!!!!!!!

Λες για ορμονες......εδω κ δυο μερες με πιανουν τα κλαματα οταν σκεφτομαι τον αντρα μου......ειτε αν θα κανουμε καισαρικη το πως θα ναι οταν θα δει πρωτη φορα το παιδι ειτε αν γινει φυσιολογικα κ θα ειμαστε μαζι......σημερα το πρωι ας πουμε το σκεφτομουν κ με επιασαν τα κλαματα στη μεση του δρομου....τρελη παιδι μου....χαχαχαχαχα

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

blueroses Υπομονή ρε κοριτσάκι. Θα περάσει ο καιρός και όλα θα πάνε καλά. Τις ευχές μου να σε πιάσουν τα χάπια!!!! Θα μπαίνω τώρα κάθε μέρα!!! Αυτά τα ψηφιακά θερμόμετρα ρε γαμώτο δεν τα εμπιστεύομαι καθόλου!!! Ο δε άντρας μου ούτε να τα ακούσει!!! Μάλλον απλό υδραργύρου στη μασχαλίτσα και θα δω για υπερύθρων. Ακριβά είναι και δεν ξέρω κατά πόσο αξιόπιστα.

foroulina Ξεκούραση κατά κάποιο τρόπο. έχω βάλει το σίδερο να ζεσταθεί να σιδερώσω δύο πλυντήρια και το σαββατοκύριακο γενική με τον άντρα μου και μετά καφέδες!!! Έχω κανονίσει με όλες μου τις φίλες να τις δω!!! Τώρα που μπορώ!!! Μετά.... δύσκολο, έως ακατόρθωτο!!! Πυτζάμες εγώ πήρα 1 ζευγάρι και 2 νυχτικά. Πήρα και ένα σουτιέν θηλασμού γιατί μου είπαν ότι συνήθως στα μαιευτήρια έχει προσφορές. Ωραίος ο γιατρός σου!!! Καλά έκανες και πήρες.Ότι νοιώθεις καλύτερο.

Άντζελα! Χάθηκα από την πολύ δουλεία. Δεν ήθελα να αφήσω και εκκρεμότητες πίσω, οπότε...πανικός. Εγώ πάλι έχασα 3 κιλά...Πάντως τρώω, απλά είχα ένα έργο για παράδοση και ήμουν όλη μέρα στο τρέξιμο. Για παιδίατρο που λες έχει δύο τρεις φίλους ο άντρας μου και θα μιλήσω μαζί τους να δω. Εγώ πάντα πίνω νερό με λεμόνι. Αλλιώς δεν το πίνω καθόλου.

mariakriti Ο γιατρός σου είναι λίγο psycho?????? Πες του να κάνει και ένα σέρβις το μηχάνημα!!! Τι έγινε με τον καρδιολόγο???? Εγώ πάλι αύριο θα πάω στον καρδιολόγο γιατί μου κάνει ταχυκαρδία η υπόταση!!!! Τα σκόρδα δώρο στον γιατρό σου και λεμόνι πιες, βοηθάει. Το σκόρδο δεν ξέρω για το μωράκι.

Δωρα85 Για παιδίατρο κοίτα να είναι σύμβουλος θηλασμού αν θέλεις να θηλάσεις, να μην είναι παρανοϊκός με το βάρος, να έχει γνώσεις ψυχολογίας, να συζητάει τα πάντα και να δέχεται γνώμες, α ξέρει τις τελευταίες εξελίξεις και να είναι δικτυωμένος με το Παίδων!!! Προσωπική γνώμη είναι.

mikri_manoula Μια χαρά ο μπέμπης σας. Εμένα μου έστειλαν δείγματα 3 πακέτα μικρά από διάφορες μάρκες και έλεγα να πάρω και ένα δυο ακόμα να δω.

maria030603 Πότε σταματάς εσύ τη δουλεία;; Γράψε μας τα αποτελέσματα αύριο από τον γιατρό και τις εξετάσεις σου. Καλή επιτυχία.

Vikib Να σου ζήσει το μωράκι σου. Να χαίρεσαι την οικογένειά σου. Μας δίνεις κουράγιο για τα κοριτσάκια μας…!!!!

Ssophia Στύψε και εσύ λεμόνι!!! Εγώ πάλι το έκοψα!!! Γκρρρρρ!!!! Σωστά από τα αριστερά αιματώνεται καλύτερα ο πλακούντας αλλά και το δικό μας συκώτι, σπλήνα και άλλα . Τα καλύτερα Χριστούγεννα της ζωής μας θα περάσουμε όλες μας οι νέες μανούλες. Μου έρχεται να στολίσω από τώρα!!!! χαχαχαχαχα

Κοριτσάκια σερβιέτες λοχείας ή κανονικές λέτε για μετά το νοσοκομείο. Στο μαιευτήριο ξέρω ότι μας δίνουν αλλά μόλις γυρίσουμε σπίτι τι να έχουμε;;;

WkSzp3.png

Αυριο μετα το καρδιοτοκογραφημα θα ξερω αν θα εχουμε τα πρωτα γεννητουρια!!!!!!!!!!

Λες για ορμονες......εδω κ δυο μερες με πιανουν τα κλαματα οταν σκεφτομαι τον αντρα μου......ειτε αν θα κανουμε καισαρικη το πως θα ναι οταν θα δει πρωτη φορα το παιδι ειτε αν γινει φυσιολογικα κ θα ειμαστε μαζι......σημερα το πρωι ας πουμε το σκεφτομουν κ με επιασαν τα κλαματα στη μεση του δρομου....τρελη παιδι μου....χαχαχαχαχα

Χαχαχαχα!!!!!

Ωραια ειμαστε πολλες!!!!Κι εγω εριξα ενα κλαματακι αποψε.Ετσι για εκτονωση απο την πιεση!!!

xGElp3.png

d4EBp2.png

Διαφημίσεις

Γεννητούρια από εβδομάδα;;;;; Αγχώθηκα τώρα!!!!!! Ορμόνες;;;;; Εγώ πάλι έβαλα τα κλάμματα σήμερα μέσα στο σούπερ μάρκετ που είδα ένα νινάκι!!!! Και μετά έβρισα μια κυρία γιατί απλά πήγα να βγω από το ασανσέρ, αυτή να μπει και στηρίχτηκε στην κοιλιά μου και της λέω μα τι κάνετε;;; Απάντηση ΓΥΝΑΙΚΑΣ έτσι... προηξήχε και πιάστηκα να μην πέσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WkSzp3.png

Γεννητούρια από εβδομάδα;;;;; Αγχώθηκα τώρα!!!!!! Ορμόνες;;;;; Εγώ πάλι έβαλα τα κλάμματα σήμερα μέσα στο σούπερ μάρκετ που είδα ένα νινάκι!!!! Και μετά έβρισα μια κυρία γιατί απλά πήγα να βγω από το ασανσέρ, αυτή να μπει και στηρίχτηκε στην κοιλιά μου και της λέω μα τι κάνετε;;; Απάντηση ΓΥΝΑΙΚΑΣ έτσι... προηξήχε και πιάστηκα να μην πέσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χαχαχαχαχα!!!!!

Ρε Ελενακι που τη βρηκες;;;;;Ακου να στηριχτει γιατι προεξεχει!!!!Που πας κυρα μου;;

Α κι εσυ στο τσεπακι το κλαμα.Τελεια!!!Καλο κουραγιο στους αντρες μας...ειναι δυσκολα τα πραγματα!!!:tongue:

xGElp3.png

d4EBp2.png

Ποδαρικό!!!

Γέννησα κορίτσια!!!Γέννησα....

Είχα μια κρίση με την πίεση το πρωί

Μπήκα τελικά, κόντεψα να σκάσω απ την πίεση.

Η μπέμπα είναι Τέλεια, 3260 52εκ!! Υγιεστατη

Με το καλό κι εσείς,είμαι πολύ χαρούμενη και ανακουφισμενη.

ZZHDp3.png

ZHtrp3.png?7KuOIX7Na>

Ποδαρικό!!!

Μαρακι μου συγχαρητηρια!!!!!!!!!Να σου ζησει το κοριτσακι σου!!!!!!

Αχ μια χαρα πηγαν ολα!!!!Μας δινεις πολυ δυναμη!!!!

Φιλακι στο πατουσακι!!!!!:D

xGElp3.png

d4EBp2.png

Ποδαρικό!!!

Τι ευχαριστα νεα!!!μαρακι να σου ζησει ο κοριτσαρος!!!!

Για πες....πως πηγε;ολα καλα;θηλαζεις;

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Διαφημίσεις

maria030603...ΠΗΤ 25/11/2015...αγοράκι

mariakriti....ΠΗΤ 03/12/2015...κοριτσάκι

blueroses.....ΠΗΤ 03/12/2015....αγοράκι

depyfr.......ΠΗΤ 03/12/2015... αγοράκι

annaliza....ΠΗΤ 06/12/2015 ...κοριτσάκι

elepet....ΠΗΤ 07/12/2015 ...αγοράκι

Anthi k....ΠΗΤ 09/12/2015...αγοράκι

Ssophia …ΠΗΤ 9/12/2015…αγοράκι

klio76.....ΠΗΤ 11/12/2015... κοριτσάκι

Δωρα85...ΠΗΤ 11/12/15... κοριτσάκι

Bebakimouβ¦ΠΗΤ 12/12/2015 ...κοριτσάκι

Bella7.....ΠΗΤ 14/12/2015...κοριτσάκι

peristeraki ...ΠΗΤ 14/12/2015 ...αγοράκι

EleNaGN.....ΠΗΤ 15/12/2015... κοριτσάκι

kyriaki28...ΠΗΤ ...15/12/2015... κοριτσάκι

elinabβ¦.ΠΗΤ 15/12/2015

Mariza83....ΠΗΤ 17/12/2015...κοριτσάκι

ioanna_io ...ΠΗΤ 20/12/2015....αγοράκι

georgia-kak...ΠΗΤ 18/12/2015...κοριτσάκι

Lullaby* …ΠΗΤ 20/12/2015

Irinisidera…ΠΗΤ 23/12/2015… αγοράκι

Άντζελα!..... ΠΗΤ 25/12/2015...αγοράκι

foroulina...ΠΗΤ 26/12/2015...αγοράκι

mikri_manoula...ΠΗΤ 29/12/2015…αγοράκι

Kallinaβ¦ΠΗΤ β¦31/12/2015

Koutsouni22... ΠΗΤ 9/1/2016...κοριτσάκι

Γεννητουρια!!!

Mariakriti:6/11/2015!

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Μαρία μου να σας ζήσει καλή μου, γερό και τυχερό και ευτυχισμένο το νινάκι σας!!! Πωπω κοπέλα μου, συγκινήθηκα, τέλος καλό όλα καλά!! Και απίστευτα καλό το βάρος της! Φτουυυυ!! :P Τώρα σιγά σιγά θα ηρεμήσει και η πίεση σου, χώρια το..φυσικό ηρεμηστικό του να έχεις αγκαλιά το παιδάκι σου!! :)

Εμείς πήγαμε σήμερα στο Πανεπιστημιακό τελικά, και εκεί θα συνεχίσουμε τελικά για καλό και για κακό, μας έδωσαν όμως πολύ κουράγιο, η μικρή είναι 1800 και "πέρασε" το βιοφυσικό με άνεση, εγώ η ίδια είχα γεννηθεί 2600 και η κόρη μου 3030 οπότε ίσως να ναι και κληρονομικό, η γιατρός εκεί είναι αισιόδοξη ότι μπορεί να φτάσουμε λέει και τις 39 (βρε λες;) και μάλιστα μου έκοψε τις προγεστερόνες γιατί αν τις συνεχίσω με αυτό το ρυθμό ο τράχηλος δε θα κάνει τίποτα μετα! Βέβαια την είδα πολύ μα πολύ διστακτική για vbac (στο Δημόσιο δεν κάνουνε, και μεταξύ σοβαρού και αστείου όοοολα τα στραβά θα τύχουν σε ασθενή που είναι γιατρός) οπότε μου είπε αν ξεκινήσει μόνος του ο τοκετός και πάνε όοοοολα καλά πριν τις 39 εβδομάδες οκ δε θα σε κόψω αλλά στις 39 καισαρική αν φτάσουμε μέχρι εκεί. Οκ, να πω την αλήθεια μου το μόνο που θέλω είναι να βγει γερό το κοριτσάκι μου και από όπου θέλει ας βγει!!

Επόμενο "μαξιλαράκι" σε μια βδομάδα στον ειδικό προγεννητικού και έτσι θα το πάμε μάλλον, βδομάδα βδομαδούλα..

km1cp3.png

Ποδαρικό!!!

Συγχαρητήρια!!!!!!! Να σου ζήσει η μπεμπουλα σου!!! Να είστε και 2 γερές!!! Περιμένουμε να μας γράψεις λεπτομέρειες όταν μπορεσεις..

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...