Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

maria030603...ΠΗΤ 25/11/2015...αγοράκι

mariakriti....ΠΗΤ 03/12/2015...κοριτσάκι

blueroses.....ΠΗΤ 03/12/2015....αγοράκι

depyfr.......ΠΗΤ 03/12/2015... αγοράκι

annaliza....ΠΗΤ 06/12/2015 ...κοριτσάκι

elepet....ΠΗΤ 07/12/2015 ...αγοράκι

Anthi k....ΠΗΤ 09/12/2015...αγοράκι

Ssophia …ΠΗΤ 9/12/2015…αγοράκι

klio76.....ΠΗΤ 11/12/2015... κοριτσάκι

Δωρα85...ΠΗΤ 11/12/15... κοριτσάκι

Bebakimouβ¦ΠΗΤ 12/12/2015 ...κοριτσάκι

Bella7.....ΠΗΤ 14/12/2015...κοριτσάκι

peristeraki ...ΠΗΤ 14/12/2015 ...αγοράκι

EleNaGN.....ΠΗΤ 15/12/2015... κοριτσάκι

kyriaki28...ΠΗΤ ...15/12/2015... κοριτσάκι

elinabβ¦.ΠΗΤ 15/12/2015

Mariza83....ΠΗΤ 17/12/2015...κοριτσάκι

ioanna_io ...ΠΗΤ 20/12/2015....αγοράκι

georgia-kak...ΠΗΤ 18/12/2015...κοριτσάκι

Lullaby* …ΠΗΤ 20/12/2015

Irinisidera…ΠΗΤ 23/12/2015… αγοράκι

Άντζελα!..... ΠΗΤ 25/12/2015...αγοράκι

foroulina...ΠΗΤ 26/12/2015...αγοράκι

mikri_manoula...ΠΗΤ 29/12/2015…αγοράκι

Kallinaβ¦ΠΗΤ β¦31/12/2015

Koutsouni22... ΠΗΤ 9/1/2016...κοριτσάκι

WkSzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπον πηγαμε γιατρο.Τα νεα ετσι κι ετσι.Ο μπεμπης τελειος 2900!Ωραια θεση και ολα καλα.Απο συσπασεις λιγες φυσιολογικες.ΟΜΩΣ η πιεση συνεχιζει να ειναι ανεβασμενη.Εφτασα 15,5 με 10,5.Αυριο με θελει στο καρδιολογικο του ιασω για εξετασεις.Δεν φοβαται για προεκλαμψια η για το μωρο αλλα για μενα.Με τοση πιεση δεν θα το αφησει πολυ μεσα κ η καισαρικη ειναι μονοδρομος.Αλλα ας μην προτρεχω.Θα παω αυριο για εξετασεις και μετα θα δουμε τι αποφασεις θα παρουμε!!

Μαρακι οπως βλεπεις ειμαστε στην ιδια κατασταση και εμενα ειναι και μικροτερος ο μπεμπης.Αλλα ο γιατρος με εστειλε για εξετασεις,οχι απευθειας μεσα.Οποτε να πας και καπου αλλου.Ισως με παρακολουθηση να καταφερουν να μεινουν λιγο ακομη μεσα.

Ελενακι αντε τωρα που τελειωσες τη δουλιτσα να μπαινεις πιο συχνα....

Θερμομετρο εχω ενα ψηφιακο απλο.Και ενα που το ειχα παρει 50ευρω και μετραει σε 3 δευτερολεπτα απο το μετωπο, γιατι δεν καθοταν εμενα ο μεγαλος να του βαζω.

Και πανες εχω 4 πακετα pampers newborn το 1.Ειναι απο 2-5κιλα.

Το πινακακι σουπερ!!!!!

xGElp3.png

d4EBp2.png

Ελενακι επιτέλους !

Ξεκουραση τωρα ε;;;;

Εγω τα εχω ψωνισει σχεδόν ολα αλλα περιμενω τα επιπλα για να ξεκινησω να πλένω. Μονο πυτζαμες για εμενα θέλω.

Πηγαμε εχτες στον γιατρο.2 κιλα ο μπεμπης!

Μας λεει εχτες με τον αντρα μου "θα περασουμε ωραια στον τοκετο,ειστε συμπαθητικο ζευγάρι "

Που ηξερε καλε οτι θα μπει ο αντρας μου μεσα;;;

Πηγα να του πω "ναι γιατρε....αν χασει το χρωμα του να μου τον βγάλεις εξω ε;;;"χαχα.

Τελικα πηρα στρωματακι για το πορτ μπεμπε.

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Καλημερουδια!!!

Ελενακι που χαθηκες καλό μου;;; Άντε τώρα ξεκούραση που σταματηαες τη δουλειά! Και η δική μου μέση πονάει! Ο τράχηλος μου εκτός από τη Κυριακή που κουραστηκα και με πονουσε είναι καλά! Ξεκουραζομαι αρκετά, έχω και μια δύσπνοια που δε μου αφήνει πολλά περιθώρια! Εννοείται πως πήρα ζυγαριά και είμαι πολύ ευχαριστημένη με τις εξελίξεις! Δεν έβαλα καθόλου! Ελπίζω αυτό να μην επηρεάζει την ανάπτυξη του μπέμπη μου ε;! Την purelan βαζω στις θηλές. Που θα κανείς μαθήματα ανωδινου; Και γω ξεκιναω την Τρίτη!

Θερμόμετρο και εγω δεν έχω πάρει ακόμα πρέπει να κάνω μια μίνι έρευνα. Πάνες πήρα της babylino μια συσκευασία newborn και μια το επόμενο νούμερο!

Τριανταφυλλακι μου τι έγινε καλό μου; Γιατί έτσι η πίεση σου; Περιμένουμε νέα σου, μη μας ξεχάσεις!

Σοφία καλώς ήρθες και εσύ! Γιατί καλέ δεν εμφανιστηκατε νωρίτερα;;; Ανέβηκε και το ποσοστό των αγοριών!!! Με το καλό το μωρακι σου!

Φορουλινα μου καλά έκανες κατά τη γνώμη μου! Ειναι και οικονομικό οπότε γιατί όχι;! Πυτζαμες πήρα πριν λίγες μέρες. Χθες τα επλυνα κ από σήμερα θα άρχισω να φτιάχνω τη βαλίτσα μου!!!

Κορίτσια παιδίατρο βρηκατε; Τον επισκεφθηκατε;

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

ΚΟρίτσια, καλημέρα, ευχαριστώ όλες θερμά για τα μηνύματα και τη στήριξή σας.

Τα νέα μου :

Πήγαμε χθες το πρωί στο γιατρό ξανά. Το μωρό είναι καλά στο καρδιοτοκογράφημα, πίεση στο ιατρείο είχα 14 και 9. ΟΡιακά δηλαδή. Ξαναμετράει με τον υπέρηχο το μωρό και με κουφαίνει : μου λέει 3100 μια εβδομάδα μπροστά, ενώ προχθές μου έλεγε 3600 2,5 εβδομάδες μπροστά...!!!

Του λέω μα γιατρέ..μου λέει έτσι είναι οι υπέρηχοι έχουν αποκλίσεις. Τι θες να κάνουμε μου λέει; Του λέω εσάς ποια είναι η γνώμη σας; Να παρακολουθήσεουμε την πίεση λίγο, να πάω σε καρδιολόγο, να μου δώσεις οδηγίες, να μου γράψεις εξετάσεις; Εγώ μου λέει τη γνώμη μου στην είπα. Να μπω αυριο για καισαρική δηλαδή; του λέω. (και ενώ έχει κλείσει την καισαρική στο μαιευτήριο) μου λέει το θεϊκό : ε, όχι και αύριο !!! Αλλά άμα θες και άυριο και σήμερα άμα θες....είσαι έτοιμη...

Να μην τα πολυλογώ, δεν μου έγραψε καμία εξέταση, δεν μου έδωσε καμία οδηγία, μου είπε να πάω σε καρδιολόγο (έχω ραντεβού σημερα το απόγευμα με έναν που μου σύστησαν) και θα με ξαναδεί σήμερα το μεσημέρι. Όπως καταλαβαίνετε το αναβάλλουμε αλλά δε νομίζω να κρατήσει και πολύ, κυρίως γιατί φοβάται με την πίεση. Μου είπε ότι από στιγμή σε στιγμή μπορεί να ανέβει και να δημιουργήσει πρόβλημα.

Τον φοβίζει η μιρκή κυρίως που ξεπερνά το 9,5 κάποιες φορές.

Οπότε, θα με ξαναδεί σήμερα, και το απόγευμα καρδιολόγος και βλέπουμε. Λέτε να μπορεί να μου γράψει κανένα χάπι ο καρδιολόγος να τη ρίξουμε λίγο να μείνει λίγο ακόμα το μωρό μέσα;

Ωστόσο, για να ευθυμήσουμε και λίγο η μαμά μου με έχει φάει να τρώγω σκόρδο και να πίνω λεμόνια που ρίχνουν την πίεση. ΚΟρίτσια έφαγα λίγο και νομίζω ότι βοηθάει..όχι θαύματα βέβαια....ίσως και να είναι ψυχολογικό. Αμα βέβαια είναι υπέρταση κύησης δεν σε σώζουν τα σκόρδα και ταλεμόνια, αλλά χρειάζεται καισαρική. ΤΑ σκόρδα τα κρατάω για κανένα βρυκόλακα...τι λέτε κι εσείς;

ZZHDp3.png

ZHtrp3.png?7KuOIX7Na>

Διαφημίσεις

Mariakriti ειμαι ο τελευταίος άνθρωπος που θα μπορούσε να σου πει μην αγχωνεσαι. Προσπάθησε μόνο να είσαι όσο πιο ψύχραιμη μπορείς για το μωρακι σου και όλα θα πάνε καλά. Εγώ θα έκανα αυτο που σου είπαν η forulina k η blueroses θα πήγαινα και αλλού και ανάλογα με το τι θα βγάζανε οι μετρήσεις θα αποφάσιζα.

Εμείς πήγαμε χθες στο γιατρό. Ας αρχίσουμε από τα θετικά όλα ειναι καλά πλακούντας αμνιακό υγρό τράχηλος και το μωρό έφτασε τα 2250 γρ. Είπαμε θα βγει κομψή και ότι δεν παίρνει το μωρό το παίρνω εγώ. Πήρα 1 κιλό σε 2 βδομαδες έχω τρομάξει που θα φτάσω.. Τα αρνητικά είναι ότι δεν πήρε θέση και από εδώ και πέρα μας είπε είναι σπάνιο να τουμπάρει γιατί δεν έχει πολύ χώρο πια. Οπότε πάμε για καισαρική και εμείς και απ ότι φαίνεται θα αλλάξει και η δικη μου ΠΗΤ. Μας βλέπω νωρίτερα ευελπιστώ να φτάσουμε τα 2500γρ και να μη χρειαστούμε θερμοκιτίδα. Α χθες ήρθε και η κούνια μας. Το δωμάτιο μας ολοκληρώθηκε και μ αρέσει πολύ κάθε λίγο πηγαίνω και το χαζεύω....

Σε ευχαριστώ πολύ. Νομίζω ότι μπορεί να γυρίσει μέχρι και την τελευταία στιγμή, μην απελπίζεσαι.

Μαρία ασυζητητί πήγαινε και σε δεύτερο και σε τρίτο γιατρό αν χρειαστεί. Κοψε το αλάτι σε όλες τις μορφές του. Για τις ενέσεις μην ανησυχεις καθόλου. Ίσα ίσα βοηθάνε! Περιμένουμε νέα σου..

Σε ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη.

Lullaby καλώς ήρθες και με το καλό!!!

Δώρα έχω ακούσει περιπτώσεις που τελευταία στιγμή στη κυριολεξία πήρε θέση το μωρό οπότε μην το δενεις κόμπο..

Βρε κορίτσια στον μήνα μας μπαίνουμε 35+1 ή 36+1;;; Έχω μπερδευτεί!

Νομίζω 36και 1 μπαίνεις στο μήνα σου.

Καλησπέρα κορίτσια!

Καλέ πόσα γράψατε;Δεν θυμάμαι τι έχω διαβάσει...

Mariakriti πράγματι, όπως το λες, όλα τα περίεργα μαζεμένα...Να σου πω ψυχραιμία; Ούτε κι εγώ θα ήμουν ψύχραιμη στη θέση σου. Το παν είναι να έχεις εμπιστοσύνη στο γιατρό σου. Στο μήνα μας, νομίζω μπαίνουμε 35+1. Και όντως ανά πάσα στιγμή μπορούμε να γεννήσουμε, για ποικίλους λόγους. Αυτό που σίγουρα ξέρω είναι ότι παιδάκια που δεν χρειαστηκαν θερμοκοιτίδα, εντατική κλπ ήταν αυτά που γεννήθηκαν γιατί ήταν η ώρα τους να γεννηθούν, εκ φύσεως...Μέχρι 37 εβδομάδων πάντως θεωρείται πρόωρο το μωράκι.

Εχω ακούσει και για μωράκια που γεννιούνται με καισαρικη στις 38 εβδομάδες και χρειάστηκαν θερμοκοιτίδα. Είναι όλα σχετικά, γιατροί δεν είμαστε... Εύχομαι να φτάσουμε όλες μέχρι το τέλος και να γεννήσουμε στην ώρα μας, την κατάλληλη.

Εξετάσεις θα ξανακάνω από βδομάδα και θα πάω και στον γιατρό. Αύριο είμαι 34+1. Εχω τρελή αγωνία.

Πριν από λίγες μέρες είχα ίλιγγο για λίγη ώρα όμως ευτυχώς. Μέτρησα την πίεσή μου και ήταν φυσιολογίκή, άλλοτε 12 με 8 κι άλλοτε 11,5 με 7,5. Βέβαια το συνηθισμενο μου είναι 9,5-10, αλλά και πάλι κινούμαι σε φυσιολογικά πλαίσια. Εχω όμως πολύ χαμηλό αιματοκρίτη.

Το δωμάτιο ακόμα δεν το έχουμε ετοιμάσει, αλλά ρούχα, βαλίτσα είναι έτοιμα.

ΠΕριστεράκι σε ευχαριστώ, έχεις δίκιο σε όσα λες, απλά ένα μωρό 36+1 έχει πιθανότητες να εμφανίσει κάποιο αναπνευστικό θέμα, και εμένα με τρομάζει το ότι δεν υπαρχει εδώ μια υποδομή να το βοηθήσουμε πρέπει να κάνει οδικώς δυο ώρες δρόμο για να φτάσει Ηράκλειο. Η πίεσή σου είναι σούπερ....:-P Τι καημός και αυτή η πίεση...

ZZHDp3.png

ZHtrp3.png?7KuOIX7Na>

Καλησπέρα κορίτσια!!! σα νέα που είμαι στο site σας ξαναστέλνω τα προηγούμενα που προφανώς κάπου έχασα... είμαι μέλλουσα νέα μαμά με ΠΗΤ 9/12/2015. Βέβαια ο γιατρός μου μου είπε πως το μωρό μου είναι έτοιμο και ώριμο και πως αν μου σπάσουν τα νερά δεν θα σταματήσουμε τον τοκετό. Αγχώδης όπως είμαι με πιάνει πανικός, ετοίμασα τη βαλίτσα μου, βασικά έβαλα τα πράγματα μου στη βαλίτσα καθώς είχα τα πάντα απλά πίστευα ότι έχω χρόνο, και περιμένουμε...

Έχω κι εγώ τα θέματα μου με την πίεση, ευτυχώς χωρίς λεύκωμα, την οποία με το ζόρι κρατάω σε φυσιολογικά επίπεδα( 12,5 με 8,5) και λέω με το ζόρι γιατί έφτασα και 15,5 με 9,5.

Πάντως κι εγώ θα ήθελα να φτάσουμε μέχρι τέλους και μετά να γεννηθεί με το καλό το αγοράκι μου, να αναπτυχθεί όσο το δυνατόν περισσότερο.

Εύχομαι με το καλό τα μωράκια μας!!!

Καλώς ήρθες, άργησες να μας βρεις, αλλά δεν πειράζει !! ΜΕ το καλό εύχομαι...σε καταλαβαίνω με την πίεση, είμαι ομοιοπαθούσα όπως θα διαβάζεις εδώ στο θέμα...και αγχώδης επίσης. Κι εγώ τα έχω όλα έτοιμα, βαλίτσα δική μου και της μικρής...ας πάνε όλα καλά και δε με νοιάζουν ούτε οι βαλίτσες ούτε τα ρούχα ούτε τα δωμάτια...γι' αυτά θα βρεθεί χρόνος..Γράψε μας τι γίνεται με την πίεσή σου; Τι κάνεις; Ξεκουράζεσαι; Διαβάζω ότι πρέπει να αναπαύεσαι, κυρίως στο πλάι στο αριστερό που αιματώνεται καλύτερα η μήτρα...

ZZHDp3.png

ZHtrp3.png?7KuOIX7Na>

Mariakriti Τι είναι αυτά που διαβάζω;;; Καταρχάς ηρέμησε για σένα και το παιδί!!!! Δεν σου κάνει καλό!!! Πήγες σε άλλο γιατρό;; Πέρα από το βάρος πρέπει να είναι έτοιμα και τα όργανα. Τι μ@λ@κίες είναι αυτές;;; Η παιδίατρός σου σωστή!!!! Πάρε και άλλη γνώμη!!!!!! Και δεν μας έπρηξες. Από την αρχή της εγκυμοσύνης όλες μαζί είμαστε, νοιαζόμαστε η μία για την άλλη και τώρα στο τέλος που το άγχος είναι στο κόκκινο θα ενοχλούμαστε;;; Προς Θεού!!!! Μπορεί και να ξαναγυρίσει και τελευταία στιγμή.

Σε ευχαριστώ πολύ....

Λοιπον πηγαμε γιατρο.Τα νεα ετσι κι ετσι.Ο μπεμπης τελειος 2900!Ωραια θεση και ολα καλα.Απο συσπασεις λιγες φυσιολογικες.ΟΜΩΣ η πιεση συνεχιζει να ειναι ανεβασμενη.Εφτασα 15,5 με 10,5.Αυριο με θελει στο καρδιολογικο του ιασω για εξετασεις.Δεν φοβαται για προεκλαμψια η για το μωρο αλλα για μενα.Με τοση πιεση δεν θα το αφησει πολυ μεσα κ η καισαρικη ειναι μονοδρομος.Αλλα ας μην προτρεχω.Θα παω αυριο για εξετασεις και μετα θα δουμε τι αποφασεις θα παρουμε!!

Μαρακι οπως βλεπεις ειμαστε στην ιδια κατασταση και εμενα ειναι και μικροτερος ο μπεμπης.Αλλα ο γιατρος με εστειλε για εξετασεις,οχι απευθειας μεσα.Οποτε να πας και καπου αλλου.Ισως με παρακολουθηση να καταφερουν να μεινουν λιγο ακομη μεσα.

Ελενακι αντε τωρα που τελειωσες τη δουλιτσα να μπαινεις πιο συχνα....

Θερμομετρο εχω ενα ψηφιακο απλο.Και ενα που το ειχα παρει 50ευρω και μετραει σε 3 δευτερολεπτα απο το μετωπο, γιατι δεν καθοταν εμενα ο μεγαλος να του βαζω.

Και πανες εχω 4 πακετα pampers newborn το 1.Ειναι απο 2-5κιλα.

Το πινακακι σουπερ!!!!!

Πήγες για εξετάσεις; Τι είπε ο γιατρός;; Γαμώτο..τα' χω παίξει κι εγώ και δεν είναι και υποστηρικτικός ο γιατρός ο δικός μου....Ψυχραιμία...

ZZHDp3.png

ZHtrp3.png?7KuOIX7Na>

ΚΟρίτσια, καλημέρα, ευχαριστώ όλες θερμά για τα μηνύματα και τη στήριξή σας.

Τα νέα μου :

Πήγαμε χθες το πρωί στο γιατρό ξανά. Το μωρό είναι καλά στο καρδιοτοκογράφημα, πίεση στο ιατρείο είχα 14 και 9. ΟΡιακά δηλαδή. Ξαναμετράει με τον υπέρηχο το μωρό και με κουφαίνει : μου λέει 3100 μια εβδομάδα μπροστά, ενώ προχθές μου έλεγε 3600 2,5 εβδομάδες μπροστά...!!!

Του λέω μα γιατρέ..μου λέει έτσι είναι οι υπέρηχοι έχουν αποκλίσεις. Τι θες να κάνουμε μου λέει; Του λέω εσάς ποια είναι η γνώμη σας; Να παρακολουθήσεουμε την πίεση λίγο, να πάω σε καρδιολόγο, να μου δώσεις οδηγίες, να μου γράψεις εξετάσεις; Εγώ μου λέει τη γνώμη μου στην είπα. Να μπω αυριο για καισαρική δηλαδή; του λέω. (και ενώ έχει κλείσει την καισαρική στο μαιευτήριο) μου λέει το θεϊκό : ε, όχι και αύριο !!! Αλλά άμα θες και άυριο και σήμερα άμα θες....είσαι έτοιμη...

Να μην τα πολυλογώ, δεν μου έγραψε καμία εξέταση, δεν μου έδωσε καμία οδηγία, μου είπε να πάω σε καρδιολόγο (έχω ραντεβού σημερα το απόγευμα με έναν που μου σύστησαν) και θα με ξαναδεί σήμερα το μεσημέρι. Όπως καταλαβαίνετε το αναβάλλουμε αλλά δε νομίζω να κρατήσει και πολύ, κυρίως γιατί φοβάται με την πίεση. Μου είπε ότι από στιγμή σε στιγμή μπορεί να ανέβει και να δημιουργήσει πρόβλημα.

Τον φοβίζει η μιρκή κυρίως που ξεπερνά το 9,5 κάποιες φορές.

Οπότε, θα με ξαναδεί σήμερα, και το απόγευμα καρδιολόγος και βλέπουμε. Λέτε να μπορεί να μου γράψει κανένα χάπι ο καρδιολόγος να τη ρίξουμε λίγο να μείνει λίγο ακόμα το μωρό μέσα;

Ωστόσο, για να ευθυμήσουμε και λίγο η μαμά μου με έχει φάει να τρώγω σκόρδο και να πίνω λεμόνια που ρίχνουν την πίεση. ΚΟρίτσια έφαγα λίγο και νομίζω ότι βοηθάει..όχι θαύματα βέβαια....ίσως και να είναι ψυχολογικό. Αμα βέβαια είναι υπέρταση κύησης δεν σε σώζουν τα σκόρδα και ταλεμόνια, αλλά χρειάζεται καισαρική. ΤΑ σκόρδα τα κρατάω για κανένα βρυκόλακα...τι λέτε κι εσείς;

Βρε Μαρακι μου συγνώμη που θα το πω αλλά ο γιατρός σου δε μου ακούγεται πολύ νορμαλ! Του έχεις εμπιστοσύνη; Το λεμόνι σίγουρα κατεβάζει την πίεση! Εγω έχω χαμηλή κ τα αποφεύγω ενώ μου αρέσουν πολύ οι σπιτικες λεμοναδες! Έχει τύχει να μην μου έρχεται περίοδος επειδή επινα κάθε πρωί μισό λεμόνι σε χλιαρό νερό για αποτοξίνωση!

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Μαράκι δεν ξέρω αν τα δικά μου νεύρα είναι ευαίσθητα λόγω όλων αυτών των ορμονών και καταλαβαίνω απόλυτα ότι η πίεση θέλει προσοχή και δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα αλλά η αλήθεια είναι ότι αν ήταν δικός μου γιατρός θα τον ήθελα δεν ξέρω πως να το πω πιο υποστηρικτικό πιο βοηθητικό? Το βρίσκω πιο λογικό να σου έγραφε τις εξετάσεις που φαντάζομαι και εσυ από αγωνία και μόνο θα έκανες κατευθείαν και αν έδειχναν ότι πρέπει προχωρούσατε σε καισαρική από το να επιμένει μόνο και να σε αγχώνει ακόμα και αν έχει δίκιο. Για τα λεμόνια συμφωνώ και εγώ όποτε βλέπω λίγο τσιμπημένη την πίεση της μαμάς μου της κάνω λεμονάδα. Αντζελα και εμένα με προβληματίζει ο παιδίατρος και δεν ξέρω πως να επιλέξω είμαι η πρώτη με μώρο και όσες άλλες ξέρω μένουν μακρια και δε βολεύουν για τις ρωτησω. Forulina έγινε 2κιλά ο μπεμπάκος μπράβο με το καλό και τα επιπλάκια.blueroses όλα καλά?

Διαφημίσεις

Καλημερα!!

Ευχαριστω για το ενδιαφερον κοριτσακια μου!!!!

Σημερα το πρωι η πιεση παλι 16.5 με 10.Πηρα το γιατρο και εφυγα για Ιασω.Με ειδε καρδιολογος και εκανα καρδιογραφημα το οποιο ηταν καλο.Προφανως ειναι πιεση εγκυμοσυνης λογω κατακρατησης.(θυμαστε που σας ελεγα πρηζονται τα ποδια και τα χερια μου εδω και μερικες εβδομαδες??αυτο ηταν).

Μιλησαν ο καρδιολογος με τον γιατρο μου και ο δικος μου ειπε οτι θελει τουλαχιστον αλλη μια εβδομαδα το μωρο μεσα.Οποτε μου εγραψε ο καρδιολογος κατι χαπακια 2 την ημερα και εννοειται συνεχιζω τη διατροφη.Αν ανταποκριθει ο οργανισμος καλα θα το κρατησουμε μεχρι 38η εβδομαδα.Αν οχι βλεπουμε.Παντως πρεπει να ριξουμε την πιεση γιατι φοβουνται.Το ενδεχομενο του φυσιολογικου τοκετου το απεκλεισε ο καρδιολογος,δεν το επιτρεπει.Οποτε καισαρικη.Δεν με πειραζει αρκει να καταφερει να μεινει καμια 10ρια μερουλες ακομη και με τα χαπακια πιστευω κατι θα καταφερω.

Μαρακι στην αρχη μου εγραψε τα aldomet η τα dopegit.Ειναι ομως σε ελλειψη αλλα με κοπο βρηκε κατι αλλα.Θα τα εχω το απογευμα για να σου πω πως τα λενε.

Να ρωτησεις τον καρδιολογο γι αυτο σου τα εγραψα.Ελπιζω να βρεις λυση κι εσυ!!

xGElp3.png

d4EBp2.png

Γεια σας κοριτσια μου!Κι εγω χθες ειχα γιατρο και ο μπεμπακος μας ειναι κι εμας 2 κιλακια!!Τι χαραααα...Τελικα τον ρωτησα και το ντοπλερ το κανει ο ιδιος..ανακουφιστηκα..σαν χαζη αισθανομαι αμα δεν ξερω κατι!Δοξα το θεο ειναι ολα καλα...αναπτυσομαστε ΤΕΛΕΙΑ!Τα ιδια ευχομαι σε καθε μανουλα!!Καντε υπομονη κι εσεις κοριτσια που περνατε δυσκολα...λιγο ακομη υπομονη!:D

ΑΑΑ οσο για το σκορδο ΙΣΧΥΕΙ!Ριχνει παααρα πολυ την πιεση!Εγω που εχω υποταση αν κανω το λαθος και φαω λιποθυμαω..κι αν δεν λιποθυμησω στην καλυτερη των περιπτωσεων κοιμαμαι..(σαν υπνωτικο)!Η γιαγια μας τα κοβει μικρα κομματια και τα παιρνει σαν χαπια ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΣΑΕΙ τα καταπινει και ΔΕΝ σηκωνει πιεση! ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΔΕΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΚΑΜΙΑ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ..ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΤΡΩΜΕ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΡΥΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ!!Απλα ενημερωτικα το λεω

Στο μηνα μας μπαινουμε 35+1 μου το ειπε χθες κι εμενα ο γιατρος μου...κι εκανα κι ολα τα ψωνια του μικρου κι εχω τρελαθει!!Περιμενω λιγες βδομαδες να βαλουμε και την κουνια κι εκει ειναι που θα χαζεψω!!χαχαχα

Για πανες αν θα παρω εχω κι εγω απορια ρε κοριτσια!εχω ακουσει οτι δινουν πολλα δειγματα στα νοσοκομεια για αρχη τουλαχιστον...κι ελεγα να δω ποια μ'αρεσει ποια ειναι καλυτερη και μετα να επαιρνα!Αλλα πρεπει να βεβαιωθω οτι δινουν..μην πεσω εξω και τρεχουμε!!

3ih6p2.png

Glezp2.png

καλησπερα κ απο μενα γλυκα μου κοριτσακιαααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαθηκα παλι γιατι ακομα δεν εχω σταματησει τη δουλεια κ τρεχω να προλαβω να μην αφησω καμια εκρεμμοτητα...

να καλως ορισω τα νεα κοριτσακια μας κ με το καλο να ερθουν τα μπεμπακια ολων μας....

μαρααααακι μου γλυκο οσον αφορα τις ενεσεις επειδη μαλλον θα την κανω αυριο κ αγχωθηκα το επιβεβαιωσα κ γω οτι εφοσον ξερεις οτι δεν θα φτασεις κ να κλεισεις την 38η εβδομαδα τοτε κανεις την ενεση για να εισαι καλυμμενος.....οσον αφορα τα υπολοιοπα με τον γιατρο τι να πω βρε κοριτσακι μου??? κ γω μπορει να πηγαινα για δευτερη γνωμη...

τριανταφυλλακι μου κ παλι μαζι ειμαστε...κ γω ανεβασα λιγακι πιεση αυτες τις μερες.....πριστηκαν κ τα ποδαρακια μου....βεβαια με το δικο μου ιστορικο υπαρχει ο φοβος της προεκλαμψιας.....οποτε παιρνω δυο χαπακια για την πιεση αυριο ξανα καρδιοτοκογραφημα κ εκανα παλι εξετασεις αιματος κ ουρων οποτε αυριο θα μαθω αν θα γεννησω την επομενη εβδομαδα η οχι..εφοσον γεννησω την επομενη εβδομαδα τοτε θα κανω κ γω την ενεση κορτιζονης

αννουλα μου γλυκεια μακαρι να ειχα ορμονες θα σου τις εδινα με μεγαλη μου χαρα....αλλα οτι περισσεψαν τις εδωσα....σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να βρεις κ να εχεις κ ευχαριστα συντομα

αυτα τα νεα μου......

φιλακιααααααααααααααααααααα

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Καλησπερα κ με το καλο τα μωρακια σας.αποφασισα να γραψω κ γω την εμπειρια μου γτ διαβασα πολυ αγχωμενη την μαρια απο κρητη.σιγουρα η προεκλαμψια ειναι σοβαρη κ ακουμε τον γιατρο.προσωπικα θα ηθελα να εξαντλησω ολες τις αλλες επιλογες κ να κανω ολες τις εξετασεις.η δικια μου εγκυμοσυνη ολο πρβλμτ ειχε.απο το δευτερο τριμηνο η πιεση ηταν 12 με 9,ενω ημουν υποτασικη,απλα προσεχα τη διατροφη μου.οταν μπηκα στον μηνα μου ανεβηκε στο 14.με περιμεναν μεχρι 39+2 παρολο που το βαρος της μικρης ηταν καλο καιρο πριν.μπηκα με προκληση λογω διαβητη κυησης κ εκανα τελικα καισαρικη.ειχα κανει τις ενεσεις απο τον εβδομο για αλλο λογο.φυσικα το νοσοκομειο της πολης μου δ εχει μοναδα αλλα ειχα ανοιξει καρτελα κ στο πανεπιστημιακο που ειναι μακρια μια ωρα λογω ινσουλινης.αφου γεννησα ανεβηκε κ αλλο η πιεση στο 15.με παρακολουθουσαν για λευκωμα κ μου διναν 6 ασπραδια την ημερα:shock:.μου ξεκινησαν τα methyldopa τα οποια επαιρνα ενω θηλαζα.νομιζω τα δινουν κ κατα την κυηση.επισης ανησυχουν για υψηλοτερες πιεσεις 17-18.θα γεννησεις σε ιδιωτικο;

Καλώς ήρθες, άργησες να μας βρεις, αλλά δεν πειράζει !! ΜΕ το καλό εύχομαι...σε καταλαβαίνω με την πίεση, είμαι ομοιοπαθούσα όπως θα διαβάζεις εδώ στο θέμα...και αγχώδης επίσης. Κι εγώ τα έχω όλα έτοιμα, βαλίτσα δική μου και της μικρής...ας πάνε όλα καλά και δε με νοιάζουν ούτε οι βαλίτσες ούτε τα ρούχα ούτε τα δωμάτια...γι' αυτά θα βρεθεί χρόνος..Γράψε μας τι γίνεται με την πίεσή σου; Τι κάνεις; Ξεκουράζεσαι; Διαβάζω ότι πρέπει να αναπαύεσαι, κυρίως στο πλάι στο αριστερό που αιματώνεται καλύτερα η μήτρα...

Καλησπέρα Μαράκι, είναι αλήθεια ότι το βασικότερο στη δική μου περίπτωση τουλάχιστον είναι η ηρεμία καθώς είμαι πολύ αγχώδης. Βέβαια μείωσα και πολλά πράγματα στη διατροφή μου το αλάτι, τα αλλαντικά και τα τυριά και είδα αποτέλεσμα. Όσο για την αριστερή πλευρά όντως ισχύει γτ όπως είχε πει η εμβρυολόγος αιματώνεται καλύτερα ο πλακούντας, αν θυμάμαι καλά και γίνεται καλύτερη κυκλοφορία του αίματος. Το λεμόνι θα το δοκιμάσω κι εγώ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...