Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες και καλώς σας βρήκα! Θα γίνω κι εγώ μανούλα για δεύτερη φορά τον προσεχή Δεκέμβρη. Βρίσκομαι στην 33η εβδομάδα και έχω ΠΗΤ 20/12/2015. Με το καλό εύχομαι σε όλες μας να υποδεχτούμε τα μωρά μας.

@mariakriti, επειδή είδα τα επαναλαμβανόμενα ποστ σου, θα σε συμβούλευα να κάνεις αυτό που νιώθεις εσύ σωστό, να ακολουθήσεις το ένστικτο σου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρια μου επειδη ειμαστε ισα σε εβδομαδες θα σου πω τι θα εκανα εγω.Αν δεν εχεις τοση εμπιστοσυνη στις μετρησεις του πηγαινε σε εναν αλλον να μετρησεις τη μπεμπα η σε μια κλινικη.Δεν ξερω τι παιζει Κρητη γι αυτο.Αν και ο αλλος σου πει τα ιδια τοτε οκ.Επισης ισως αν εμενε εστω μια εβδομαδα και μαζι με τις ενεσεις θα ηταν πιο καλα πιστευω.

Απο την αλλη με το που μπαινεις στο μηνα σου λογικα μπορει να γεννηθει ανα πασα στιγμη χωρις να υπαρχει θεμα.εε;;

Μην ανυσυχεις και γινεσαι χειροτερα.Κι αυτη η πιεση τα ξερω.Κι εγω την παρακολουθω.Την περασμενη εβδομαδα εφτασε 16 και 10.Εκτοτε με αυστηρη διατροφη την κραταω στο 12,5 με 8,5.Χτες εκανα εξετασεις κ ουτε λευκωμα ουτε τιποτα.

Πιστευω η μπεμπα σας ειναι μια χαρα.Τωρα οτι αποφαση κι αν παρεις ευχομαι το καλυτερο.

Lullaby καλως ηρθες.Τι ωραια που μαζευτηκανε πολλα Χριστουγεννιατικα μωρα.Με το καλο!!!Τι περιμενεις;;

xGElp3.png

d4EBp2.png

Lullaby Καλώς όρισες, με το καλό το μωρό σου. Ευχαριστώ που πήρες θέση.

Blueroses Ευχαριστώ για την εμψύχωση, θα κανονίσω να δω έναν άλλο γιατρό Σήμερα, αύριο. Βοήθησε με λίγο με τη διατροφή. Έκοψες το αλάτι; έκανες και κάτι άλλο

Foruluna, θα το κανονίσω άμεσα, σε ευχαριστώ κι εσένα πολύ.

Χρειάζομαι στήριξη, ανησυχώ για το μωρό, είμαι και αγχώδης σαν άνθρωπος, οπότε ήρθε κι έδεσε.

ZZHDp3.png

ZHtrp3.png?7KuOIX7Na>

Μαρια μου μονο μην αγχωνεσαι.το καταλαβαινει και το μπεμπακι.παρε μια δεύτερη γνωμη και μετα σκεψου το.

Νομίζω αυτο που λεει η blueroses οτι ειναι σωστο.

Στις 36 εβδομάδες δεν είναι προωρακι.

Απο τις 36 και μετα δεν μπαινουμε στον μηνα μας;;

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Διαφημίσεις

Lullaby Καλώς όρισες, με το καλό το μωρό σου. Ευχαριστώ που πήρες θέση.

Blueroses Ευχαριστώ για την εμψύχωση, θα κανονίσω να δω έναν άλλο γιατρό Σήμερα, αύριο. Βοήθησε με λίγο με τη διατροφή. Έκοψες το αλάτι; έκανες και κάτι άλλο

Foruluna, θα το κανονίσω άμεσα, σε ευχαριστώ κι εσένα πολύ.

Χρειάζομαι στήριξη, ανησυχώ για το μωρό, είμαι και αγχώδης σαν άνθρωπος, οπότε ήρθε κι έδεσε.

Καλημερα!!

Μαρακι το αλατι το εκοψα αυτη την εβδομαδα και επισης ελατωσα και τα τυρια.Δεν ξερω αν πινεις καφε,εγω επινα εναν νες καθε μερα και τωρα εκοψα και αυτο.

Αλλα πανω απο ολα να προσπαθησεις να εισαι ηρεμη.Και περπατημα.Μου εκανε πολυ καλο κανενα μισαωρο περπατημα πρωι και απογευμα.

Το μωρο θελει να το παρει νωριτερα λογω μεγαλου βαρους η για την υψηλη πιεση;;

Γιατι αν ειναι να μετρας πιεση καθε μερα και καταφερεις να μεινει εστω μια εβδομαδα ας βγει και 4000.Ουτε το πρωτο ουτε το τελευταιο μωρακι ειναι.

Και ηρεμησε γιατι απο σημερα και μετα ειναι μια χαρα ετοιμα να βγουν τα μωρακια μας!!

xGElp3.png

d4EBp2.png

Καλημερα!!

Μαρακι το αλατι το εκοψα αυτη την εβδομαδα και επισης ελατωσα και τα τυρια.Δεν ξερω αν πινεις καφε,εγω επινα εναν νες καθε μερα και τωρα εκοψα και αυτο.

Αλλα πανω απο ολα να προσπαθησεις να εισαι ηρεμη.Και περπατημα.Μου εκανε πολυ καλο κανενα μισαωρο περπατημα πρωι και απογευμα.

Το μωρο θελει να το παρει νωριτερα λογω μεγαλου βαρους η για την υψηλη πιεση;;

Γιατι αν ειναι να μετρας πιεση καθε μερα και καταφερεις να μεινει εστω μια εβδομαδα ας βγει και 4000.Ουτε το πρωτο ουτε το τελευταιο μωρακι ειναι.

Και ηρεμησε γιατι απο σημερα και μετα ειναι μια χαρα ετοιμα να βγουν τα μωρακια μας!!

Καλημέρα, λόγω πίεσης βασικά και τον ενισχύει ότι είναι και μεγάλο. Ωστόσο θα ήθελα να την παρακολουθήσουμε λίγο,πριν το κανουμε έτσι εσπευσμένα η χωρίς άλλες εξετάσεις.

Αυτά τα έχω κόψει εξαρχής κι εγώ, δεν ξέρω τι έπαθα τώρα ξαφνικά και ανέβασα πίεση.

Σ' Ευχαριστώ πολύ πάντως. Επίσης

ZZHDp3.png

ZHtrp3.png?7KuOIX7Na>

Καλημέρα κοριτσακια μου.lullaby κ irinisidera καλώς ήρθατε με το καλό τα μωράκια σας. Mariakriti ειμαι ο τελευταίος άνθρωπος που θα μπορούσε να σου πει μην αγχωνεσαι. Προσπάθησε μόνο να είσαι όσο πιο ψύχραιμη μπορείς για το μωρακι σου και όλα θα πάνε καλά. Εγώ θα έκανα αυτο που σου είπαν η forulina k η blueroses θα πήγαινα και αλλού και ανάλογα με το τι θα βγάζανε οι μετρήσεις θα αποφάσιζα.

Aploon μου όλα καλά θα πάνε και μ εσένα έχω καλό προαίσθημα.

Εμείς πήγαμε χθες στο γιατρό. Ας αρχίσουμε από τα θετικά όλα ειναι καλά πλακούντας αμνιακό υγρό τράχηλος και το μωρό έφτασε τα 2250 γρ. Είπαμε θα βγει κομψή και ότι δεν παίρνει το μωρό το παίρνω εγώ. Πήρα 1 κιλό σε 2 βδομαδες έχω τρομάξει που θα φτάσω.. Τα αρνητικά είναι ότι δεν πήρε θέση και από εδώ και πέρα μας είπε είναι σπάνιο να τουμπάρει γιατί δεν έχει πολύ χώρο πια. Οπότε πάμε για καισαρική και εμείς και απ ότι φαίνεται θα αλλάξει και η δικη μου ΠΗΤ. Μας βλέπω νωρίτερα ευελπιστώ να φτάσουμε τα 2500γρ και να μη χρειαστούμε θερμοκιτίδα. Α χθες ήρθε και η κούνια μας. Το δωμάτιο μας ολοκληρώθηκε και μ αρέσει πολύ κάθε λίγο πηγαίνω και το χαζεύω....

Μαρία ασυζητητί πήγαινε και σε δεύτερο και σε τρίτο γιατρό αν χρειαστεί. Κοψε το αλάτι σε όλες τις μορφές του. Για τις ενέσεις μην ανησυχεις καθόλου. Ίσα ίσα βοηθάνε! Περιμένουμε νέα σου..

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Lullaby καλώς ήρθες και με το καλό!!!

Δώρα έχω ακούσει περιπτώσεις που τελευταία στιγμή στη κυριολεξία πήρε θέση το μωρό οπότε μην το δενεις κόμπο..

Βρε κορίτσια στον μήνα μας μπαίνουμε 35+1 ή 36+1;;; Έχω μπερδευτεί!

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Καλέ πόσα γράψατε;Δεν θυμάμαι τι έχω διαβάσει...

Mariakriti πράγματι, όπως το λες, όλα τα περίεργα μαζεμένα...Να σου πω ψυχραιμία; Ούτε κι εγώ θα ήμουν ψύχραιμη στη θέση σου. Το παν είναι να έχεις εμπιστοσύνη στο γιατρό σου. Στο μήνα μας, νομίζω μπαίνουμε 35+1. Και όντως ανά πάσα στιγμή μπορούμε να γεννήσουμε, για ποικίλους λόγους. Αυτό που σίγουρα ξέρω είναι ότι παιδάκια που δεν χρειαστηκαν θερμοκοιτίδα, εντατική κλπ ήταν αυτά που γεννήθηκαν γιατί ήταν η ώρα τους να γεννηθούν, εκ φύσεως...Μέχρι 37 εβδομάδων πάντως θεωρείται πρόωρο το μωράκι.

Εχω ακούσει και για μωράκια που γεννιούνται με καισαρικη στις 38 εβδομάδες και χρειάστηκαν θερμοκοιτίδα. Είναι όλα σχετικά, γιατροί δεν είμαστε... Εύχομαι να φτάσουμε όλες μέχρι το τέλος και να γεννήσουμε στην ώρα μας, την κατάλληλη.

Εξετάσεις θα ξανακάνω από βδομάδα και θα πάω και στον γιατρό. Αύριο είμαι 34+1. Εχω τρελή αγωνία.

Πριν από λίγες μέρες είχα ίλιγγο για λίγη ώρα όμως ευτυχώς. Μέτρησα την πίεσή μου και ήταν φυσιολογίκή, άλλοτε 12 με 8 κι άλλοτε 11,5 με 7,5. Βέβαια το συνηθισμενο μου είναι 9,5-10, αλλά και πάλι κινούμαι σε φυσιολογικά πλαίσια. Εχω όμως πολύ χαμηλό αιματοκρίτη.

Το δωμάτιο ακόμα δεν το έχουμε ετοιμάσει, αλλά ρούχα, βαλίτσα είναι έτοιμα.

Καλησπέρα κορίτσια!!! σα νέα που είμαι στο site σας ξαναστέλνω τα προηγούμενα που προφανώς κάπου έχασα... είμαι μέλλουσα νέα μαμά με ΠΗΤ 9/12/2015. Βέβαια ο γιατρός μου μου είπε πως το μωρό μου είναι έτοιμο και ώριμο και πως αν μου σπάσουν τα νερά δεν θα σταματήσουμε τον τοκετό. Αγχώδης όπως είμαι με πιάνει πανικός, ετοίμασα τη βαλίτσα μου, βασικά έβαλα τα πράγματα μου στη βαλίτσα καθώς είχα τα πάντα απλά πίστευα ότι έχω χρόνο, και περιμένουμε...

Έχω κι εγώ τα θέματα μου με την πίεση, ευτυχώς χωρίς λεύκωμα, την οποία με το ζόρι κρατάω σε φυσιολογικά επίπεδα( 12,5 με 8,5) και λέω με το ζόρι γιατί έφτασα και 15,5 με 9,5.

Πάντως κι εγώ θα ήθελα να φτάσουμε μέχρι τέλους και μετά να γεννηθεί με το καλό το αγοράκι μου, να αναπτυχθεί όσο το δυνατόν περισσότερο.

Εύχομαι με το καλό τα μωράκια μας!!!

Κοριτσάκια μου γλυκά χάθηκα αλλά χθες τελικά σταμάτησα τη δουλειά…. Και τώρα όσο μπορώ ξεκούραση και βόλτες!!! Σε γενικές γραμμές καλά, μόνο που τα αμνιακά υγρά είναι στο κατώτερο όριο και πρέπει να ξεκουράζομαι και να πίνω πολύ νερό!!!! Επίσης, χθες είπα θα γεννήσω!!! Πόναγε πάρα πολύ η μέση και ξαφνικά μετά και η κοιλιά χαμηλά που δεν άντεχα. Πέρασε αλλά με πιάνει πόνος στην κοιλιά από τον αφαλό και πάνω, δυνατός ώρες- ώρες. Να περπατήσω….. κομμάτια!!!! Με περνάνε και οι γριές στον δρόμο!!! Αφήστε που κάνω εκατό στάσεις!!!! Κατά τα άλλα έκανα ένα ακόμα σεμινάριο για τον θηλασμό, γιατί θέλω πάρα πολύ να θηλάσω , παρά τον πόλεμο που δέχομαι ήδη…..και την άλλη εβδομάδα θα κάνω για ανώδυνο τοκετό. Πάντως η άγνοια και η παραπληροφόρηση για το θηλασμό πάει σύννεφο!!! Είναι ότι πιο αγνό και φυσικό και θεωρούν όλοι το πλαστικό μπιμπερό το φυσικό. Τι να πω!!!! Δωμάτιο και ρουχάκια έτοιμα όλα. Μόνο από φαρμακείο να πάρω πραγματάκια και διακοσμητικά στοιχεία στο δωμάτιο. Βαλίτσα θα φτιάξω το σαββατοκύριακο. Έχετε γράψει πάρα πολλά, αλλά θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλες.

Blueroses Πώς είσαι; Σπίτι έτοιμο;; Με την πίεση πως είσαι;;; Δυσφορίες έχεις ακόμα;; Τα ψώνια βλέπω μια χαρά πάνε!!!! Χιχιχιχι. Βήχα έχεις ακόμα;; Ο μικρός σου πως είναι;;

Foroulina Ψώνισες καλέ ή όχι ακόμα;;; Μαλακτικό μωρό μου δεν κάνει, προκαλεί δερματοπάθειες και εκζέματα γιατί δεν ξεπλένεται καλά. Θα μπει ο άντρας σου μέσα τελικά;

Άντζελα! Πώς πάει ο τράχηλος κοριτσάκι;; Ότι θα έκανα αυτήν την ερώτηση ποτέ ούτε το φανταζόμουν;;; Και εμένα με τσιμπάει κάποιες φορές δυνατά. Εννοούσα τα ρούχα τα δικά μας των μαμάδων για το μαιευτήριο αν θέλουν πλύσιμο με το παιδικό. Αλλά έτσι όπως το έγραψα βιαστικά ούτε εγώ δεν κατάλαβα τι ήθελα να πω. Τι κρέμα βάζεις στις θηλές;; Δεν πιστεύω να αγόρασες ζυγαριά;; Δεν κάνουν τέτοια λάθη!!! χαχαχαχα Στον μήνα μας αν δεν κάνω λάθη μπαίνουμε 35+1 αλλά δεν μπαίνουν σε θερμοκοιτίδα τα μωρά που γεννιούνται από 36+1.

Bella7 Έτοιμο το δωμάτιο και τα ρουχαλάκια;; Πως πας;; Τέλεια η μπουμπού σου!!!

Peristeraki Μια χαρά το μωράκι σου. Το μιτροτάν ξέρω ότι μειώνει την παραγωγή του γάλακτος και αν θηλάζεις δεν χρειάζεται , γιατί δημιουργεί συσπάσεις στην μήτρα ο θηλασμός.

Foroulina Έκανες μαθήματα;; Σεξ;;; χαχαχαχαχα!!! Είχες πάλι πόνους περιόδου;; Κουρτίνα ούτε εγώ έβαλα παιδική. Απλή λευκή με μικρά διακριτικά λιλά λουλουδάκια. Εγώ βάρος ψηλά νοιώθω!!! Στον αφαλό και πάνω. Εγώ στρωματάκι δεν πήρα έξτρα. Έχει ένα λεπτό. Αλλά σκέφτομαι να την βάζω στο δωμάτιο της να κοιμάται την ημέρα για να συνηθίζει στην κούνια της και μόνο το βράδυ στο πορτ μπεμπέ.

maria030603 Πως είσαι κοριτσάκι;; Άντε θα δεις τον παίδαρό σου σε λίγες μέρες.

Δωρα85 έτοιμη και εσύ!!! Καισαρική ε;; Δεν πειράζει. Γερές εμείς και τα μωρά μας!!!

annoula043 Δυστυχώ ς δεν μπορώ να σε βοηθήσω, δεν έκανα εξωσωματική. Καλό κουράγιο και καλή δύναμη στον αγώνα σας. Χαλαρώστε, κάντε και κανά ταξιδάκι και που ξέρεις…. Μπορεί να το πιάσετε φυσιολογικά!!! Το έχω παράδειγμα από πολλά ζευγάρια αυτό…!!!

Aploon Πως είσαι κοριτσάκι γλυκό;; Πως είναι η μικρή σου;; Όλα θα πάνε καλά. Πότε πάς πάλι; Παίξε με την μεγάλη, κάνε βόλτες, πήγαινε για καφέ με φιλενάδες σου και μην το σκέφτεσαι. Άντε να μην ανέβω Λάρισα και σε δείρω και φύγω!!! Εγώ απλά αρκουδάκια παντού έχω βάλει!!!

mikri_manoula Καλωσήρθες!!! Με το καλό. Θα σε βάλω και στο πινακάκι μας. Πω πω είσαι πραγματικά πολύ μικρή μανούλα!!! Θα βάλεις το παιδί σου όπου σε βολεύει εσένα και όπου βολεύει αυτόν. Δεν υπάρχει καλό και κακό σε αυτά τα πράγματα. Ότι θέλει ο κάθε γονιός και ότι υποδεικνύει με τον τρόπο του το παιδί κάνουμε. Ντόπλερ είναι αυτό με τα συννεφάκια τα κόκκινα και τα μπλε.

Irinisidera καλωήρθες κοριτσάκι και εσύ. Με το καλό ο γίγαντας - γιόκας σας. Καλά τι ύψος έχετε εσείς που βγαίνει τόσο ψηλός καλέ , ένα μήνακαι κάτι πριν την ΠΗΤ;;; Θα σε βάλω και εσένα στο πινακάκι μας.

Mariakriti Τι είναι αυτά που διαβάζω;;; Καταρχάς ηρέμησε για σένα και το παιδί!!!! Δεν σου κάνει καλό!!! Πήγες σε άλλο γιατρό;; Πέρα από το βάρος πρέπει να είναι έτοιμα και τα όργανα. Τι μ@λ@κίες είναι αυτές;;; Η παιδίατρός σου σωστή!!!! Πάρε και άλλη γνώμη!!!!!! Και δεν μας έπρηξες. Από την αρχή της εγκυμοσύνης όλες μαζί είμαστε, νοιαζόμαστε η μία για την άλλη και τώρα στο τέλος που το άγχος είναι στο κόκκινο θα ενοχλούμαστε;;; Προς Θεού!!!! Μπορεί και να ξαναγυρίσει και τελευταία στιγμή.

Lullaby* Καλώς την!!! Με το καλό. Τι είναι το μωράκι σου να σε βάλω στο πινακάκι μας.;

Όλες έτοιμες ή σχεδόν έτοιμες οπότε!!!! Κοριτσάκια τα χαρτιά για τη δήλωση παιδιού μην ξεχάσετε!!!!

Ερωτήσεις:

1) Τι θερμόμετρο θα πάρετε για τα μωρά σας

2) Θα πάρετε πάνες από τώρα και τι νούμερο

WkSzp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!! σα νέα που είμαι στο site σας ξαναστέλνω τα προηγούμενα που προφανώς κάπου έχασα... είμαι μέλλουσα νέα μαμά με ΠΗΤ 9/12/2015. Βέβαια ο γιατρός μου μου είπε πως το μωρό μου είναι έτοιμο και ώριμο και πως αν μου σπάσουν τα νερά δεν θα σταματήσουμε τον τοκετό. Αγχώδης όπως είμαι με πιάνει πανικός, ετοίμασα τη βαλίτσα μου, βασικά έβαλα τα πράγματα μου στη βαλίτσα καθώς είχα τα πάντα απλά πίστευα ότι έχω χρόνο, και περιμένουμε...

Έχω κι εγώ τα θέματα μου με την πίεση, ευτυχώς χωρίς λεύκωμα, την οποία με το ζόρι κρατάω σε φυσιολογικά επίπεδα( 12,5 με 8,5) και λέω με το ζόρι γιατί έφτασα και 15,5 με 9,5.

Πάντως κι εγώ θα ήθελα να φτάσουμε μέχρι τέλους και μετά να γεννηθεί με το καλό το αγοράκι μου, να αναπτυχθεί όσο το δυνατόν περισσότερο.

Εύχομαι με το καλό τα μωράκια μας!!!

Καλώς την!!! Με το καλό η αγορίνα σου. Θα σε βάλω και εσένα στο πινακάκι μας. Μην αγχώνεσαι όλα θα πάνε καλά.

WkSzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...