Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Καλησπέρα κι από μένα! foroulina μου όντως σύνηθες είναι αλλά δεν παύει να είναι τρομακτικό! Αφού είναι οκ το καρδιοτοκογράφημα όλα καλά!!

Εμείς αύριο έχουμε το ντόπλερ, και μετά.. τελική ευθεία.. Για πότε πέρασε ο καιρός..

km1cp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αντε βρε foroulina.Ευτυχως ολα καλα!!Να ξαπλωνεις οταν νιωθεις το παραμικρο υποπτο.

Καλα η καθεμια θα τρομαζε.Εδειξε συσπασεις ο καρδιοτοκογραφος η ολα ησυχα;;

Εμεις σημερα ειδαμε τον μπεμπη.Φτασαμε 2670!!Ολα μια χαρα.Τσιμπησα 2,5κιλα σε δυο εβδομαδες.Συνολο 5.Το μονο που μου ειπε να παρακολουθω ειναι η πιεση γιατι ειχα 16 με 10!!Τωρα την επομενη Πεμπτη παλι.Με εβαλε τοκογραφο και δεν ειχα καθολου συσπασεις.

xGElp3.png

d4EBp2.png

Ολα καλα κοριτσακια ομορφα!ευτυχως!

Aploon αντε με το καλο!

Blueroses ολα καλα....απλα ο μπεμπης πολύ κινητικος βρε παιδι μου!μου εχει αλλαξει τα φωτα!

Παιδαρος ο μπεμπης!!δεν πειραζει για τα κιλα.θα τα χασεις.εγω εχω τσιμπησει 11 και ολοι μου λενε μα πως;δεν εχεις παρει πολλα!εχω μονο κοιλια γι αυτο ξεγελιουνται!!χαχα!

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Καλημέρα και από μένα!

Μια χαρά το μωράκι, κοντεύει τα 2.200!Ευτυχώς εγώ δεν έχω πάρει γρμμάριο τις τελευταίες 3 εβδομάδες. Είμαι στα +10 κιλά, πολλά είναι γιατί είχα και από πριν...Αλλά δεν πειράζει, τι να κάνουμε τώρα; Όλοι πάντως μου λένε ότι μόνο κοιλιά έχω, το βλέπω κιόλας, αλήθεια είναι...

Peristeraki μακαρι να πανε ολα τελεια και να καταφερεις να γεννησεις φυσιολογικα.

Οτι καλυτερο για εμας και τα μωρα μας.Ποναει πολλες μερες η καισαρικη μετα;;Δηλαδη πως πονας;;Σαν τραβηγμα;;Παντως και στο φυσιολογικο ενω σηκωθηκα κ εκανα μπανιο 4 ωρες μετα τη γεννα το τραβηγμα και τα πονακια απο κατω κρατησαν καμια εβδομαδα.

Μπα...Καισαρική θα ξανακάνω...Είχε χώρο το μωρό και άλλαξε θέση, ένώ την προηγούμενη φορά ετοιμαζόταν να κατέβει...

Εχω πολύ καλή ανάμνηση από την καισαρική, δεν πόνεσα καθόλου...Ειδικά το πρώτο 24ωρο που είχα την επισκληρίδιο. Μετά με το μιτροταν πονούσα αρκετά για λίγες ώρες και μου έκαναν παυσίπονη ένεση. Η τομή πάντως δεν πονούσε. Φορούσα μια ζώνη κι έκανα τις δουλειές μου μια χαρά...Μόνο που για αρκετό διάστημα μετά ένιωθα εσωτερικά μια ενόχληση, όχι πόνο,στο σημείο που είχε γίνει η τομή.

Ειμαι πολυ κουλ που μπηκα στο μηνα μου κ λεω αχχχχχχ τι καλα θα ερθει το αγορακι μου..

Απο την αλλη σκεφτομαι ιιιιιιιιιιιιιιχχχχχ εφτασε ο καιρος κ θα ερθει το αγορακι μου....τις τελειωσα ολες τις δουλειες????το βαλιτσακι μου ειναι σχεδν ετοιμο....το γιγαντακι μου τωρα λογω ελλειψης χωρου δεν κουνιεται τοσο εντονα οσο τις αλλες μερες αλλα δινει καθημερινα το παρον στη μανουλα

Με το καλό!!!Πέρασε ο καιρός!!

Καλησπέρα κοριτσακια!τι κανετε;εγω το βραδυ ειχα πονους περιοδου και πηγα στο ρεα οπως μου ειπε ο γιατρος να κανω καρδιοτοκογραφημα.ευτυχως ολα καλα.ειναι κατι που συνηθίζεται στον 8ο μηνα.

Η αληθεια είναι πως φοβηθηκα.

Μόνο που το διαβάζω μου κόβονται τα πόδια...

Ολα καλα κοριτσακια ομορφα!ευτυχως!

Blueroses ολα καλα....απλα ο μπεμπης πολύ κινητικος βρε παιδι μου!μου εχει αλλαξει τα φωτα!

Δόξα τω Θεώ!

Κι ο δικός μου πολύ ζόρικος...Ειδικά τα βράδια δεινοπαθώ...:tongue:

καλησπερα περιστερακι μου!!!αχ συμπασχουμε????να χαρω???χαχαχα αφου εχτες ενιωσα στην δεξια μερια κοντα στα πλευρα να μου ριχνει μια...και λεει ο αντρας μου ποδαρακι ειναι!!!χαχαχα!!!

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Φορουλινακι τι επαθες καλό μου; Είχες συσπάσεις;

Εγω έκανα σήμερα ντοπλερ, ολα καλά! 1900 ο Μπέμπης μου, συνεχίζει με το κεφάλι κάτω. Ο τράχηλος στα ίδια(τουλάχιστον δεν χειροτέρεψε) οπότε συνεχίζουμε ξεκούραση, ουτροτζεσταν κ ξανά αύριο κορτιζόνη. Επόμενο ραντεβού σε 2.5 βδομάδες. Μου έκανε η μαία ξενάγηση στα χειρουργεία, με ενημέρωσε για τις συσπάσεις κ πότε ξεκιναω για το μαιευτήριο. Μου είπε επίσης να ξεκίνησω μια κρέμα στις θηλές για να τις προετοιμάσει για τον θηλασμό. Επίσης μου τις ζουληξε κ έβγαλαν γάλα!!!!!

Κ το καλύτερο; Πέρασα από τα νεογνά!!!! Μόλις είχε γεννηθεί ένα αγοράκι κ το εξέταζαν! Ήταν πολύ πολύ μικρούλι!!!! Σκέτη τρέλα! Ανυπομονω!!!!

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Foroulina μου λαχτάρησες βραδιάτικα αφού όλα ήταν καλά όμως το ξεπερνάμε. Ζόρικος ο μικρός αλλά χαλάλι του έτσι?

Peristeraki πραγματικά δεν ξέρω πως τα καταφέρνεις εγώ είμαι ήδη 9+ κιλά και τα περισσότερα τα τα πήρα τελευταία και έχω μέλλον μπροστά μου...

Maria 030603 πωπω κοντεύεις με το καλό κοριτσάκι μου!

Blueroses μπράβο μπέμπαρος θα μπορείς να τον πιάνεις εύκολα όχι όπως εμείς :(

Aploon όλα καλά με το ντόπλερ??

Αντζελα πως πάνε οι προετοιμασίες ήρθαν τα επιπλάκια?

Εγώ δεν έχω νέα στο γιατρό θα πάμε την επόμενη εβδομάδα να τη δούμε. Σήμερα έβαλα την κουρτίνα της και έχω ενθουσιαστεί είναι μία γλύκα. Τώρα το μόνο που μας μένει είναι να έρθει η κούνια της και την περιμένουμε πως και πως.

Αντζελα όπως θα κατάλαβες έγραφα την ώρα που έστειλες και το είδα μετά δεν είμαι και τόσο καλή με την τεχνολογία..Μπράβο με το μπεμπάκο σου όλα καλά οπότε υπομονή και ξεκούραση δε μας έμεινε πολύ.

Αντζελα μπραβο!ετσι σταθερα!

Χαλαλι του δωρα μου !

Αχ κουρτινα ψαχνω και εγω,δεν θελω να βαλω παιδικη.

Τα επιπλακια μας θα ερθουν 15-18 Νοεμβρίου. Στεναχωρηθηκα λιγο....τα περιμενα νωρίτερα...σνιφ!

Θα παμε να παρουμε το καροτσι...ας χαζεύω αυτο...χαχα!

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Αντζελακι μπραβο!!!Μια χαρα ο μπεμπακος!!!!Κανε υπομονη με την ξεκουραση να περασουν 3-4 εβδομαδες ακομη τουλαχιστον!Ολα καλα θα πανε!

Δωρα μεγεια η κουρτινα!!!Αχ ειναι ροζ???Τι ωραια!!Εμεις εχουμε πηξει στο σιελ!!:tongue::tongue:

Φορουλινακι δεν πειραζει μωρε.Θα δεις θα περασουν οι μερες και θα ερθουν τα επιπλακια!!Το καροτσι ειναι καλη λυση μεχρι να ερθει η κουνια!!:tongue::tongue:Ουτε κι εγω εχω παιδικη κουρτινα.Δεν ξερω σε τι χρωματα παιζει το δωματιακι σας.Εγω εχω γαλαζιους τοιχους και ιδια πολυ λεπτη μονοχρωμη κουρτινα.Και επιπλα στο φυσικο ξυλο.

Εγω κοριτσια εχω πιεση και με εχει εκνευρισει.Μου ειπε μετα το 13 και 9 να τον παρω τηλ. αλλα ειμαι οριακα 12,5 με 8,5.:confused: Λαχανιαζω ομως τοσο ευκολα.Για φαγητο δεν το συζητω.Πειναω αλλα με το που τρωω εχω τετοια δυσφορια και φουσκωμα που κανω 5 ωρες να χωνεψω....υπομονη..τοξερω!!!Λιγο εμεινε!

xGElp3.png

d4EBp2.png

Διαφημίσεις

Αντζελακι μπραβο!!!Μια χαρα ο μπεμπακος!!!!Κανε υπομονη με την ξεκουραση να περασουν 3-4 εβδομαδες ακομη τουλαχιστον!Ολα καλα θα πανε!

Δωρα μεγεια η κουρτινα!!!Αχ ειναι ροζ???Τι ωραια!!Εμεις εχουμε πηξει στο σιελ!!:tongue::tongue:

Φορουλινακι δεν πειραζει μωρε.Θα δεις θα περασουν οι μερες και θα ερθουν τα επιπλακια!!Το καροτσι ειναι καλη λυση μεχρι να ερθει η κουνια!!:tongue::tongue:Ουτε κι εγω εχω παιδικη κουρτινα.Δεν ξερω σε τι χρωματα παιζει το δωματιακι σας.Εγω εχω γαλαζιους τοιχους και ιδια πολυ λεπτη μονοχρωμη κουρτινα.Και επιπλα στο φυσικο ξυλο.

Εγω κοριτσια εχω πιεση και με εχει εκνευρισει.Μου ειπε μετα το 13 και 9 να τον παρω τηλ. αλλα ειμαι οριακα 12,5 με 8,5.:confused: Λαχανιαζω ομως τοσο ευκολα.Για φαγητο δεν το συζητω.Πειναω αλλα με το που τρωω εχω τετοια δυσφορια και φουσκωμα που κανω 5 ωρες να χωνεψω....υπομονη..τοξερω!!!Λιγο εμεινε!

Τι να κανω...υπομονη...σνιφ!

Το δωματιο ειναι γαλαζιο και ενας τοιχος γκρι.τα επιπλα ειναι λευκα με γκρι κάγκελα.εχουμε βαλει μπορντουρα whinnie και ζωγραφια στο χερι whinnie.

Γι αυτο και σκεφτομαι να βαλω γκρι κουρτινα.

Πιεση ε;;μηπως στην ανεβαζει κανεις να βαλω τις φωνες;;;χιχι

Εγω εχω κατι καινουργιο....καουρες!

Κοντευεις κοριτσαρα!!

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Τι να κανω...υπομονη...σνιφ!

Το δωματιο ειναι γαλαζιο και ενας τοιχος γκρι.τα επιπλα ειναι λευκα με γκρι κάγκελα.εχουμε βαλει μπορντουρα whinnie και ζωγραφια στο χερι whinnie.

Γι αυτο και σκεφτομαι να βαλω γκρι κουρτινα.

Πιεση ε;;μηπως στην ανεβαζει κανεις να βαλω τις φωνες;;;χιχι

Εγω εχω κατι καινουργιο....καουρες!

Κοντευεις κοριτσαρα!!

Ωραια θα ειναι γκρι κουρτινα.Ανοιχτο και λεπτο να μπαινει φως.

Δεν μου την ανεβαζουν οι αντρες μου εδω.Το αντιθετο μαλιστα,ειμαι τοσο ετοιμη να πιασω κοκκινα που ολο ναι μου λενε!!!:D Υπομονη πριν γιατι εχω τις ορμονες...υπομονη μετα γιατι θα εχω παλι τις ορμονες!!!!χαχαχα!!

Καουρες ε;; καμια σοδα η κανενα μααλοξ;;

Ολες κοντευουμε φορουλινακι!!Μια δυο εβδομαδες πριν η λιγο μετα το θεμα ειναι να τα παρουμε αγκαλια και να ειμαστε υγιεις εμεις και τα μωρα μας!!

xGElp3.png

d4EBp2.png

Ωραια θα ειναι γκρι κουρτινα.Ανοιχτο και λεπτο να μπαινει φως.

Δεν μου την ανεβαζουν οι αντρες μου εδω.Το αντιθετο μαλιστα,ειμαι τοσο ετοιμη να πιασω κοκκινα που ολο ναι μου λενε!!!:D Υπομονη πριν γιατι εχω τις ορμονες...υπομονη μετα γιατι θα εχω παλι τις ορμονες!!!!χαχαχα!!

Καουρες ε;; καμια σοδα η κανενα μααλοξ;;

Ολες κοντευουμε φορουλινακι!!Μια δυο εβδομαδες πριν η λιγο μετα το θεμα ειναι να τα παρουμε αγκαλια και να ειμαστε υγιεις εμεις και τα μωρα μας!!

Σωστα τα λες!!!!ανυπομονω!!!

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Foroulina μου εμένα δεν έχει πάρει θέση και δεν το νιώθω αλλά φαντάζομαι ότι πρέπει να είναι φυσιολογικό για τις υπόλοιπες που τα μωράκια τους έχουν πάρει θεση.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...