Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Κι αλλος αφρατουλης μπεμπης!!!!:tongue::tongue:

Μπραβο foroulina!!!

Πως πανε οι αγορες??Οχι οτι βοηθαει και ο καιρος για βολτες στα μαγαζια..

Χαχα ναι! η αλήθεια ειναι πως το περιμεναμε αν παρει απο τον μπαμπα του!και εγω βέβαια σαν μωρο δεν πηγαινα πισω!αυριο θα παμε να παρουμε λιγα ρουχαλακια.οχι πολλα.αύριο λεμε να παμε να παρουμε το καροτσι και να πλυνω οτι πλένετε. Πηρα τα αφρολουτρακια του κτλ και τις πρώτες πανες!

Εσυ κοριτσακι πως τα πας;

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πςςς Μαρακι παίδαρος!!! Τέλεια! Είσαι πολυυυυ κοντά!!! Όχι δεν ανεβηκα με τέτοιο τράχηλο. Ηρθε η μανούλα ομως για βοήθεια!

Φορουλινα τέλεια κι εσύ! Μια χαρά τα κιλακια του. Δε μου φαίνεται αφρατουλης!

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Bella7 Πως πάει η πείνα;; Εμένα τελικά ο άντρας μου θα μπει στην ανάνηψη να μας δει. Όσο για καισαρική δεν ξέρω. Ότι είναι καλύτερο για μένα και το παιδί μου εκείνη την στιγμή.

Foroulina ΣΕΞ;;;;;;;;;;;; Αλήθεια;;;;;;;;;;;;;; Σε μισώ…. Κλαψψψψψψ!!! Σε όλην την εγκυμοσύνη έχω ορέξεις… αλλά πλέον έχουν παραγίνει. Αφού λέω στον άντρα μου μην με ακουμπάς καν, θα σε βιάσω !!! Βλέπεις μου το έκοψε ο ντοκ…Πως πάνε τα ψώνια;; Έτοιμη;; Σε ποιο θα γεννήσεις;; Αν γεννήσεις στο Έλενα είναι υποχρεωτικό οι μπαμπάδες να έχουν παρακολουθήσει ένα σεμινάριο ψυχοπροφυλακτικής. Μόνο έτσι μπορούν να μπουν μέσα στο τοκετό. Λαχάνιασμα υπερβολικό έχω και εγώ. Τέλειος ο μπέμπη σας!!!

kyriaki28 Τι γλυκό το ζουζούνι σου που χαϊδεύει την κοιλιά σου!!!

peristeraki Έτοιμα τα ρουχάκια, εε;;; Βαλίτσα δική σου;; Εμένα με έχει πιάσει και έχω κάνει τα ντουλάπια και τα πράγματα μέσα τα έπλυνα όλα. Ούτε καινούργια δεν ήταν τόσο καθαρά!!! Χειμωνιάτικα αυτό το σαββατοκύριακο με τον άντρα μου!!!

Δωρα85 Ξεκινήσατε τις δουλείες με τον άντρα σου;; Και εγώ με τον άντρα μου θα τις κάνω, που είναι και πιο ψείρας από εμένα και θα μου σπάσει τα νεύρα λίγο αλλά δεν πειράζει!!! Τουλάχιστον βοηθάει!!!! Αφού δεν αντέχει ούτε τις ενέσεις άστον από έξω!!!! Θα λιποθυμήσει!!! Δεν είσαι για τέτοια εκείνη την ώρα να σκέφτεσαι και τον άντρα σου. Το μωρό μπορεί να γυρίσει και τελευταία στιγμή. Περπάτημα σε άφησε;; Μια χαρά είναι η μπουμπού!!! Τέλεια!!!

Blueroses Πω πω περιγραφή για την πρώτη γέννα σου!!! Στο rooming in δεν πληρώνεις παραπάνω καμιά 500άρα ευρώ;; Εγώ δεν θέλω. Πρώτον, τα παραπάνω λεφτά, δεύτερον φοβάμαι τις ιώσεις και μου την δίνει να ακουμπάνε το μωρό ο κάθε ένας. Τι εννοείς το έβλεπαν το μωρό;; Όταν είχες επισκεπτήριο στο έφερναν να το δουν;;; Ρωτάω γιατί και εγώ στο Ιασώ θα γεννήσω, να ξέρω να βάλω κανόνες στις νοσηλεύτριες μην τις πάρει και τις σηκώσει!!!

Άντζελα! Πως είναι τα επιπλάκια;;; Όλην την ημέρα στο δωμάτιο του μπέμπη είσαι;; Πως πάει ο τράχηλος;;

aploon Θα αντέξεις κοριτσάκι!!! Κοντεύουμε!!! Έτοιμα τα πράγματα;;

ioanna_io Μπρούμυτα και μετά αν θηλάζεις δεν κάνει πάντως. Προκαλεί μαστίτιδα, άσε που πονάνε τα μεμέ από το πρήξιμο και το γάλα!!

maria030603 Γιγαντάκι ο μικρός σου!!! Από εδώ και πέρα είσαι ήρεμη…φαντάζομαι!!! Αφού μπαίνεις!!! Πω πω κοντεύουμαι και αγχώνομαι λίγο!!!

Χάθηκα κορίτσια αλλά τελευταία εβδομάδα στην δουλειά και έτρεχα λίιιιιγο!!! Έχω αρχίσει να πλένω , να δω πότε θα στεγνώσουν με αυτήν την βροχή… Τα πήρε λίγο η βροχή, πρέπει να τα ξαναπλύνω;;; Όλα καλά, την άλλη εβδομάδα θα δούμε την μπουμπού. Ερώτηση: τα δικά μας τα ρούχα τα πλένουμε με το παιδικό το απορρυπαντικό;; Ρε κορίτσια πονάνε γόνατα, πατούσες και δάχτυλα χεριών!!!! Πονάνε σε καμμία άλλη ή μόνο σε μένα;;;;

WkSzp3.png

Χαχα ναι! η αλήθεια ειναι πως το περιμεναμε αν παρει απο τον μπαμπα του!και εγω βέβαια σαν μωρο δεν πηγαινα πισω!αυριο θα παμε να παρουμε λιγα ρουχαλακια.οχι πολλα.αύριο λεμε να παμε να παρουμε το καροτσι και να πλυνω οτι πλένετε. Πηρα τα αφρολουτρακια του κτλ και τις πρώτες πανες!

Εσυ κοριτσακι πως τα πας;

Καλα σε γενικες γραμμες.Απο τη μια νιωθω οτι εχω ενεργεια να σηκωσω ολο το σπιτι στις δουλειες , απο την αλλη μετα απο 10 λεπτα λαχανιαζω και καθομαι.Α κι εγω πηρα αφρολουτρο,σαμπουαν κ κρεμα αλλαγης φρεζυντερμ καθως και sudocream και τετοια καλλυντικα κ τα εχω στολισει.Τα ρουχα τα επλυνα και τα εβαλα στα συρταρια.Αυριο ερχεται η μαμι για μια γενικη και να βγαλω χειμωνιατικα γιατι Δευτερα θα μου φερουν τα χαλια.Ετοιμαζομαστε!!!Ερχονται τα μωρακια μας!!!

Blueroses Πω πω περιγραφή για την πρώτη γέννα σου!!! Στο rooming in δεν πληρώνεις παραπάνω καμιά 500άρα ευρώ;; Εγώ δεν θέλω. Πρώτον, τα παραπάνω λεφτά, δεύτερον φοβάμαι τις ιώσεις και μου την δίνει να ακουμπάνε το μωρό ο κάθε ένας. Τι εννοείς το έβλεπαν το μωρό;; Όταν είχες επισκεπτήριο στο έφερναν να το δουν;;; Ρωτάω γιατί και εγώ στο Ιασώ θα γεννήσω, να ξέρω να βάλω κανόνες στις νοσηλεύτριες μην τις πάρει και τις σηκώσει!!!

Χάθηκα κορίτσια αλλά τελευταία εβδομάδα στην δουλειά και έτρεχα λίιιιιγο!!! Έχω αρχίσει να πλένω , να δω πότε θα στεγνώσουν με αυτήν την βροχή… Τα πήρε λίγο η βροχή, πρέπει να τα ξαναπλύνω;;; Όλα καλά, την άλλη εβδομάδα θα δούμε την μπουμπού. Ερώτηση: τα δικά μας τα ρούχα τα πλένουμε με το παιδικό το απορρυπαντικό;; Ρε κορίτσια πονάνε γόνατα, πατούσες και δάχτυλα χεριών!!!! Πονάνε σε καμμία άλλη ή μόνο σε μένα;;;;

Ελενακι δεν ξερω αν χρεωνεται η οχι το rooming in.Ετσι κι αλλιως εχω αποφασισει να μην κανω.Θα ζητησω για θηλασμο να μου το φερνουν οποτε κλαιει κ μια χαρα.Εχουν περασει και 6 χρονια απο τοτε που γεννησα κ εχουν αλλαξει πολλα.Τοτε αν τυχαινε να ερθουν επισκεπτες κ να εχω μαζι το μωρο το εβλεπαν ενα λεπτο και φωναζα τις νοσηλευτριες κ το επαιρναν.Κι εγω κατεβαινα για καφεδακι...:tongue:μαζι!!

Εμενα πρηζονται τα ακρα καθε βραδυ.ΚΑι ποναει κ το ισχιο μου....σμπαραλια δηλαδη...!!!:tongue::tongue:

xGElp3.png

d4EBp2.png

Ελενακι στο ρεα θα γεννησω και οταν πηγα να δω τα χειρουργεια ρωτησα την μαια αν επιτρέπεται ο άντρας μου να ειναι μεσα και μου ειπε ναι.

Blueroses και εγω της freezyderm πηρα.φαντασου δεν τα εχω ανοίξει και μυριζαν απ εξω φανταστικα!

Εχω παρει απορρυπαντικο και μαλακτικο προδερμ αλλα για να πλυνω πρεπει να ψωνισω πρωτα!χαχα!

Λεμε να παμε αυριο.ελπιζω να μην βρεχει.μουλιασαμε!!

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα καλημέρα!

Ελενακι τα επιπλακια είναι πανέμορφα αλλά το δωμάτιο έχει 3 απλωστρες με τα ρούχα του και δεν χωραω!! Δεν λένε να στεγνώσουν! Τώρα θα αναψω ένα καλοριφέρ λαδιού που έχω για να στεγνώσουν για να τα σιδερωσει η γιαγιά!

Ο τράχηλος δεν γνωρίζω ποσο είναι. Υπάρχουν μέρες που πονάει όταν χτυπάει η κεφάλα του εκεί! Και γω την αλλη Πέμπτη θα τον δω στο Ντόπλερ.

Εγω θα τα ξεπλενα τα ρούχα. Επίσης γιατί να πλυνεις τα ρούχα σας με το παιδικό; Νομίζω τα δικά μας ρούχα και ειδικά εσώρουχα χρειάζονται πιο δραστικό σαπούνι. Και τέλος δεν με πονανε αυτά που αναφέρεις. Μήπως πρηστηκες;

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Καλημέρα κορίτσια! Χειμώνιασε για τα καλα ο καιρός ε?

Εμείς χθες κάναμε ντοπλερ μια χαρά ειναι η μπουμπου μας. Φτάσαμε τα 2045γρμ.

Elenagn νομίζω οτι καλύτερα θα ήταν να τα ξανα πλύνεις τα ρούχα κ με τέτοιο καιρό καλύτερα να τα στεγνώνεις μεσα τα ρούχα του μωρού . Γιατι να πλένεις κ τα δικά σας με παιδικό απορρυπαντικό ?

Εγω έχω παραλάβει ολα τα πράγματα αλλά πρεπει πρώτα να αδειάσουμε το παιδικό για να αρχίσουμε να τα στήνουμε ... Επίσης δεν έχω πλένει τπτ αλλά σκέφτομαι να πάρω στεγνωτήριο για να μην έχω το σίδερο μετα ...

Θα κάνετε μαθήματα θηλασμου?

Καλησπέρα και καλό ΣΚ σε όλες!

Σε ρυθμό προετοιμασιών είμαστε όλες!Τέλειο το κλίμα που επικρατεί στην παρέα!

Συνεχίζουμε κι εμείς τις δουλειές στο σπίτι, γενική σιγά σιγά, όποτε μπορεί ο άντρας μου.Θα μπορούσα να πάρω και μια γυναίκα να βοηθήσει, αλλά είναι τόσο ασταθης ο καιρός που ειλικρινά λυπάμαι τα λεφτά, να ρθει πχ να μου κάνει βεράντες-παντζούρια και μετά από μια μέρα να βρέξει...Θα τα κάνουμε λοιπόν σιγά σιγά μόνοι μας.

Επειδή τελικά δεν κατάφερα να βάλω τικεράκι,όσο και να με καθοδήγησαν κάποια κορίτσια-παλιότερα είχα καταφέρει να βάλω μόνη μου,τώρα ανεπίδεκτη, τελοσπάντων-να σας θυμίσω ότι είμαι 32+1. Λόγω καισαρικής θα γεννήσω μάλλον αρχές Δεκέμβρη. Μέσα στην εβδομάδα θα πάω στον γιατρό και θα ξέρω σίγουρα.

Καλημερα κοριτσια!!!

καλε δωστε λιγο πνοη στο φορουμ!!

εγω ειμαι καλα...καναμε το ντοπλερ ολα μια χαρα!

πητ μου δινει 26/12!

εχω ψωνισει τα περισσοτερα και περιμενω τα επιπλα πως και πως!

περιστερακι μου σου ειπε γιατι θα γεννησεις με καισαρικη?

bella κανε εγγραφη στο Nutricia εχει μαθηματα εκει.μου το ειπε η μαια μου.

ηθελα να κανω αλλα ειναι μακρια και δεν το βλεπω...

blueroses που εισαι καλη μου???κανατε δουλιτσες?

ελενακι μου!!!Και που μου ειπε σεξ???ο αντρουλης μου φοβαται!πρεπει να τον αποπλανησω!!!χαχαχα!

μαρακι εκανες τον υπερυχο??στρουμπουρλουδικο μου μπεμπινι!!!και εμας μας ειπε πως εχει παρει θεση!

δωρα ποτε δεν ξερεις....ισως γυρισει...μην αγχωνεσαι!

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Καλημερα!!!!

Τι γινεται κοριτσια??Πως πανε τα μικρα μας??

foroulinaki εδω ειμαι!!!:D:DΕχει πολυ ησυχια το θεμα μας!!

Μπραβο σε ολες μας.Μια μια κανουμε και το ντοπλερ και μπαινουμε στην τελικη ευθεια!Διαβαζω και τις μανουλες Νοεμβριου και συνειδητοποιω οτι εφοσον ξεκινανε τα γεννητουρια εκει ερχεται η ωρα μας!!!Με το καλο τα χριστουγεννιατικα μωρα μας!!

Αντε να στησετε και τα επιπλακια σας!!Ξεκινησες να πλενεις??Μυρισε το σπιτι εε??Αντζελακι κι εσυ το ιδιο!!

Αυριο παλι γιατρο.Εχω 2 εβδομαδες να το δω.Εχω αγωνια να δω ποσο εφτασε.

Εμεις στρωσαμε και καμαρωνω καθαρο το σπιτακι μας!!

Αλλα ειχα αρρωστο τον μεγαλο μου και λιγο ταλαιπωρηθηκα.Με πυρετο και τετοια δεν εχω κοιμηθει καλα αυτες τις μερες.

Μαρακι Σαλονικια πως εισαι??Να δινεις το παρον συχνα τωρα που εχεις μπει στο μηνα σου!!!

xGElp3.png

d4EBp2.png

Διαφημίσεις

Δεν εχω ξεκινησει να πλένω ακομα....περιμενω να ερθει η συρταριερα για να τα βαλω μετα μεσα.

Αχου μωρε...περαστικα!

Καθε πότε πηγαινεις γιατρο τωρα;

Εμεις μαλλον κάθε 2 εβδομαδες.

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Γεια και από μένα!

Φορουλινα θα γεννήσω με καισαρική,γιατί έχω κάνει και το πρώτο με καισαρική.Και όπως όλα δείχνουν αναίτια...Το νου σας, όσες γεννάτε για πρώτη φορά, μην σας ξεγελάσουν!

Είχα στο γιατρό μου τυφλή εμπιστοσύνη και την πάτησα, με κορόιδεψε ότι θα με βάλει να γεννήσω με πρόκληση-και μάλιστα πολύ νωρίς, στις 37 εβδομάδες, που δεν γεννάς φυσιολογικά με πρόκληση με τίποτα-και τελικά μου έκανε καισαρική.

Αυτό βέβαια το ανακάλυψα πολύ αργότερα,διαβάζοντας διάφορα...

Βέβαια υπάρχει και η επιλογή φυσιολογικού τοκετού μετά από καισαρική, είμαι πλήρως ενημερωμένη, ξέρω ότι είναι επιτυχής, αλλά διστάζω...

Σήμερα εχω ραντεβού!

Ανυπομονώωωωωωω...

Δεν εχω ξεκινησει να πλένω ακομα....περιμενω να ερθει η συρταριερα για να τα βαλω μετα μεσα.

Αχου μωρε...περαστικα!

Καθε πότε πηγαινεις γιατρο τωρα;

Εμεις μαλλον κάθε 2 εβδομαδες.

Απο εδω και περα καθε εβδομαδα θα πηγαινω.Την Πεμπτη θα ειμαι ακριβως 35εβδ.Μονο η βαλιτσα μου εμεινε να φτιαξω.Ε την επομενη εβδομαδα που θα μπω στο μηνα μου θα την ετοιμασω.

Peristeraki μακαρι να πανε ολα τελεια και να καταφερεις να γεννησεις φυσιολογικα.

Οτι καλυτερο για εμας και τα μωρα μας.Ποναει πολλες μερες η καισαρικη μετα;;Δηλαδη πως πονας;;Σαν τραβηγμα;;Παντως και στο φυσιολογικο ενω σηκωθηκα κ εκανα μπανιο 4 ωρες μετα τη γεννα το τραβηγμα και τα πονακια απο κατω κρατησαν καμια εβδομαδα.

xGElp3.png

d4EBp2.png

Γιουχουυυυυυυ!!!!!!!!να μαι κ γω!!!!!!!εμεις εχουμε απιστευτη δουλεια στο γραφειο κ θελαμε να τελειωσουμε.....μεχρι τελος της εβδομαδας θα ειμαστε busy busyyyyyyy!!!!!!

Περιστερακι μου αντε ωραια θα δεις το μπεμπινι σου!!!!!!!

Φορουλινα μου πολυ ωραια τα νεακια σου για το ντομπλερ........:tongue::tongue::tongue:

Τριανταφυλλακι μου καλο κ μεις πλεον καθε εβδομαδα θα πηγαινουμε.....την πεμπτη θα ξαναπαμε.....ααααααχχχχ ποσο μ αρεσει αυτο!!!!!!!!

Ειμαι πολυ κουλ που μπηκα στο μηνα μου κ λεω αχχχχχχ τι καλα θα ερθει το αγορακι μου..

Απο την αλλη σκεφτομαι ιιιιιιιιιιιιιιχχχχχ εφτασε ο καιρος κ θα ερθει το αγορακι μου....τις τελειωσα ολες τις δουλειες????το βαλιτσακι μου ειναι σχεδν ετοιμο....το γιγαντακι μου τωρα λογω ελλειψης χωρου δεν κουνιεται τοσο εντονα οσο τις αλλες μερες αλλα δινει καθημερινα το παρον στη μανουλα

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Καλησπέρα κοριτσακια!τι κανετε;εγω το βραδυ ειχα πονους περιοδου και πηγα στο ρεα οπως μου ειπε ο γιατρος να κανω καρδιοτοκογραφημα.ευτυχως ολα καλα.ειναι κατι που συνηθίζεται στον 8ο μηνα.

Η αληθεια είναι πως φοβηθηκα.

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...