Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Καλησπέρα! αντζελα 1500 γραμμαρια ο μπεμπης!την Παρασκευή εχουμε το ντοπλερ....σε 6 εβδομαδες μπαινω στο μηνα μου...και εσυ ε;μαζι δεν ειμαστε;;;

Μου ειπε να περπαταω και σεξακι...χαχα!

Μου εδωσε και ενα χαρτι στο τι θα χρειαστω στο νοσοκομειο.

Από τώρα να περπατας και σεξακι;; Ή όταν μπεις στον μήνα σου; Τώρα είναι πολύ νωρίς νομίζω! Εγω σε 5 εβδομάδες μπαίνω στον μήνα μου! Είμαστε πολύ κοντά. Τελευταία περίοδο είχα 20/3. Εγω την αλλη Πέμπτη στις 29 έχω Ντόπλερ. Μέχρι τότε ξάπλα για να μη βγει!

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Απο τωρα!εγω τελευταία περιοδος 21/3.μα ποσο κοντα ειμαστε;;;

Παντως παω στον φουρνο και λαχανιαζω!που να ξεκινησω το περπατημα!

Από τώρα;;;; Εδώ εγω μένω ξάπλα για να μη βγει και εσένα σου είπε να ξεκινήσεις περπάτημα; 1.5 κιλακι είναι μονάχα.. Αχχ δε ξέρω..

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι από μένα! Κάναμε σήμερα επαναληπτικό υπέρηχο, η μικρή ακόμα χαμηλά και πιέζει, οι συσπάσεις καλά κρατούν, τράχηλο δεν είδαμε για να μην ερεθίσουμε την περιοχή. 1,5κιλό η μπουμπού μου! Μου κάνει εντύπωση πάντως foroulina μου που σου είπε περπάτημα και σεξ από τώρα, ίσως βέβαια να χεις αρκετά μακρύ τράχηλο και να θέλει να στον..γυμνάσει λίγο σιγά σιγά χαχα! Ντόπλερ σε μια βδομάδα, μέχρι τότε κλασικά ξεκούραση, φάρμακα, τα γνωστά.. Κουράστηκα βρε κορίτσια, ομολογώ ότι ώρες ώρες λέω άντε ας γεννήσω αλλά μετά θυμάμαι ότι είναι μικρή, είναι νωρίς, νιώθω ενοχές που σκέφτομαι έτσι, φάγαμε το γάιδαρο, ήδη πονάω 2 μήνες, εεε άλλον ένα θα τον αντέξω..

km1cp3.png

Καλησπέρα και από εμένα κοριτσάκια μου. Και εγώ αύριο έχω γιατρό, επιτέλους μετά από ένα μήνα. Υποθέτω ότι θα κάνουμε και ντόπλερ, δεν μου είχε πει βέβαια τίποτα.

Και εγώ λέω κάποιες φορές άντε να γεννήσω, κουράστηκα. Πονάει η μέση μου και θέλω να κοιμηθώ μπρούμητα! Δεν μου αρέσει άλλο ο ύπνος στο αριστερό και δεξί πλευρό! Αν και όλοι μου λένε, καλά μην νομίζεις ότι θα προλαβαίνεις και να κοιμηθείς με το μωρό... Ουφ! Άντε δεν γκρινιάζω άλλο....

YRJgp3.png

Χαχα εχουμε πλακα παντως!!

Εγω ξυπναω το βραδυ για πιπι και αρχιζει το κλωτσιδι και δεν μπορω να κοιμηθω!

Μετα που θα γεννήσουμε νομιζω οτι θα χαιδευουμε την κοιλιτσα μας απο συνηθεια!!!

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια και από εμένα. Πω πω τι καιρός είναι αυτός αγρίεψε απότομα.Μόλις γυριζω από το γιατρό πήγαμε να την δούμε.Η μπουμπού μας είπε είναι μια χαρά έγινε 2 κιλά κ εγώ 8.5......Μάλλον μόνο εγώ τρώω τέλος πάντων. Κάναμε το ντόπλερ πλακούντας αμνιακό υγρό αρτηρίες μια χαρά το μόνο αρνητικό ειναι πως ακόμα ειναι ισχιακή δεν πήρε θέση και μεταξύ μας δεν την βλέπω πολύ πρόθυμη μάλλον έχει βολευτεί. Οπότε μας βλέπω πιθανότατα με καισαρικη αλλά αφού είναι καλά δεν στενογχωριέμαι

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Ηρεμία πάλι στο θρεντ..

Έκανες το Ντόπλερ φορουλινα;

Δώρα μπορεί και την τελευταία στιγμή να γυρίσει. Μην αγχωνεσαι!

Απλοον με τόση ξεκούραση Κουράστηκα πια! Εσύ;;;

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

hello!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hello!!!!!!!!!!!! hello!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαιρετισματα απο την μουντη σαλονικα!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε κοριτσακια μου????

ιωαννα μου κ γω οταν ημουν στον 8ο στις αρχες ελεγα αντε να περασουν οι μερες κ αντε να περασουν οι μερες...τωρα που μεθαυριο θα μπω στο μηνα μου λεω αααααχχχχ περασε ο καιρος κ με επιασε ενα αγχος μηπως εχω ξεχασει κατι....

καρντασινα μου ανεβηκες στη μανουλα???

δωρα ενα απο τα ιδια....θελω να τρωω συνεχεια...δεν εχω ελεγχο....τι να κανω???

τι κανουν τα υπολοιπα κορτσουδια???

εμεις που λετε κοριτσακια μου πηγαμε εχθες για υπερηχο....θα κανω ενα κουκλο παιδαρο γιγαντα.....ο μπεμπης μου ειναι 3171 γραμ....ναι ναι καλα διαβασατε.....της λεω ποσο θα φτασει???? χαχαχαχα

μας ειπε οτι εφοσον ειμαστε ετσι καλα γιατι να μην φτασουμε κ μεχρι 39η εβδομαδα...αλλα να σας πω την αληθεια το feeling μου ειναι οτι θα βγει πιο νωρις....δεν ξερω γιατι το νιωθω αυτο....λεω ας μπει ο νοεμβριος να εχω παρει μια εβδομαδα απο τον ενατο κ μετα οποτε θελει ας βγει το μαναρακι μου....τωρα ξανα υπερηχο την επομενη πεμπτη!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:pεχουμε παρει κανονικοτατη θεση :D:D:D:D:D:D:D

αυτα τα λιγα απο μενα

φιλααααααααααααααααααααααακια!!!!!!!!!!!!!!!!

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

hello!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hello!!!!!!!!!!!! hello!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαιρετισματα απο την μουντη σαλονικα!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε κοριτσακια μου????

ιωαννα μου κ γω οταν ημουν στον 8ο στις αρχες ελεγα αντε να περασουν οι μερες κ αντε να περασουν οι μερες...τωρα που μεθαυριο θα μπω στο μηνα μου λεω αααααχχχχ περασε ο καιρος κ με επιασε ενα αγχος μηπως εχω ξεχασει κατι....

καρντασινα μου ανεβηκες στη μανουλα???

δωρα ενα απο τα ιδια....θελω να τρωω συνεχεια...δεν εχω ελεγχο....τι να κανω???

τι κανουν τα υπολοιπα κορτσουδια???

εμεις που λετε κοριτσακια μου πηγαμε εχθες για υπερηχο....θα κανω ενα κουκλο παιδαρο γιγαντα.....ο μπεμπης μου ειναι 3171 γραμ....ναι ναι καλα διαβασατε.....της λεω ποσο θα φτασει???? χαχαχαχα

μας ειπε οτι εφοσον ειμαστε ετσι καλα γιατι να μην φτασουμε κ μεχρι 39η εβδομαδα...αλλα να σας πω την αληθεια το feeling μου ειναι οτι θα βγει πιο νωρις....δεν ξερω γιατι το νιωθω αυτο....λεω ας μπει ο νοεμβριος να εχω παρει μια εβδομαδα απο τον ενατο κ μετα οποτε θελει ας βγει το μαναρακι μου....τωρα ξανα υπερηχο την επομενη πεμπτη!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:pεχουμε παρει κανονικοτατη θεση :D:D:D:D:D:D:D

αυτα τα λιγα απο μενα

φιλααααααααααααααααααααααακια!!!!!!!!!!!!!!!!

Ενταξει Μαρακι μιλαμε για παιδαρο!!!!!!

Με το καλο κοριτσι μου, εφτασε ο καιρος!!

xGElp3.png

d4EBp2.png

Καλησπερα!

Αντζελα ναι καναμε το ντοπλερ όλα καλα!

Εχει παρει και θεση!1700 γραμμαρια και μας ειπε γενικα ειναι μεγαλο μωρο.ειδαμε και αφρατο μαγουλακι!

Κι αλλος αφρατουλης μπεμπης!!!!:tongue::tongue:

Μπραβο foroulina!!!

Πως πανε οι αγορες??Οχι οτι βοηθαει και ο καιρος για βολτες στα μαγαζια..

xGElp3.png

d4EBp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...