Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

EleNaGN το ανχος είναι ανχος στο πρώτο μου παιδάκι δεν ήξερα τι θα αντιμετώπισω τώρα που το έχω ζήσει το ξέρω καλά όσο για τον μικρό μου είναι 3χρονών την περιμένει πως και πως έρχεται μου χαιδευη την κοιλία μου την φιλάει είναι πολύ ωραίο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα! Τελευταία μου μερα στην δουλεια! Τελος κοριτσια!τωρα ψωνια για το μπεμπε!

Bella εμένα θελει να μπει ο αντρας μου μεσα.την δευτερα που εχω γιατρο θα τον ρωτησω αν πρεπει να κανει κάποιο μαθημα.

Τα ψώνια ειναι το καλύτερο ... Εγω η αλήθεια ειναι οτι τα βασικα τα έκανα νωρις κ ενώ μου έχουν δώσει φορμάκια κ ειπα δε θα πάρω κάθε φορά που πάω στα μαγαζιά κατι θα πάρω όποτε δε θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσω αυτα που μου έδωσαν.

Μπράβο στο σύζυγο που θελει να ειναι μεσα.

Καλημέρα!Καλό ΣΚ!

Όλη τη βδομάδα πλένω-απλώνω-σιδερώνω μωρουδιακά και όχι μόνο!!!

Πιστεύω από βδομάδα να έχω τελειώσει!

Και τότε θα φτιάξω αποσκευές!

Εννοείται πως παρόλο που τα έχω όλα από την προηγούμενη φορά, μπήκα στον πειρασμό να πάρω κατιτίς καινούριο για το νέο μωράκι, τουλάχιστον τα πρώτα ρουχάκια που θα βάλει θέλω να είναι πρωτοφόρετα. Όχι ότι σημαίνει κάτι για το μωρό, αλλά για να μην έχω ενοχές...

Εσώρουχα μιας χρήσης θα πάρω κι εγώ. Μου τα παρείχαν την πρώτη φορά στο μαιευτήριο και είναι πολύ πρακτικά. Αυτό που θα πάρω μαζί μου σε αφθονία είναι ρούχα για μένα, πιτζάμες- νυχτικά, κι αυτό γιατί στην πρώτη μου γέννα είχα πάρει μόνο 3 αλλαξιές και δεν έφτασαν! Προσωπικά αν και καταχείμωνο και τότε, ζεσταινόμουν πολύ, ίδρωνα απίστευτα, ο γιατρός από το 2ο 24ωρο είχε συστήσει καθαριότητα, έκανα δυο φορές τη μέρα μπάνιο και μετά δεν μπορούσα να βάλω τα ίδια...Αναγκαστήκαμε να τα στείλουμε σε συγγενικά σπίτια για πλύσιμο, μιας και γέννησα σε άλλη πόλη. Και τώρα αλλού θα γεννήσω,αλλά θα είμαι προετοιμασμένη καλύτερα. Πιστολάκι, περιοδικά κλπ δεν παίρνω...Χώρο θα πιάσουν, χρήσιμα δεν θα είναι...Θα αφοσιωθώ στον θηλασμό.

Από όρεξη για φαγητάκι έτσι κι έτσι...Εχω ήδη πάρει 8-9 κιλά, είχα αρκετά κι από πριν...Πώς τα πήρα αποτελεί για μένα μυστήριο,μιας και ειλικρινά δεν έτρωγα ιδιαίτερα.Και τα πιο πολλά τα πήρα μέχρι τον 4ο!!!Μετά ψιλοπράγματα. Ο γιατρός μου είπε να μην πάρω άλλα. Προσέχω και δεν μου είναι καθόλου δύσκολο, γιατί δεν πεινάω. Για κανά γλυκάκι ίσως...Ευτυχώς που δεν έχω σάκχαρο.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και καλο Σαβ/κο σε ολες.Εγώ κοριτσάκια μου όπως και το περιστεράκι πέρασα τη βδομάδα μου με πλυσίματα και σιδερώματα για τα ρουχαλάκια της μπέμπας.Τώρα που που τα ετοίμασα κοιτάζω να ετοιμάσω και τα δικά μου πράγματα να δω τι πρέπει να εχω μαζί μου.Ε μετά από αυτό λέω να ασχοληθώ με το σπίτι είπαμε με τον άντρα μου να αρχίσουμε να κάνουμε κάποια πράγματα(κ όταν εννοώ να κάνουμε εννοώ να κάνει κ έγω να κοιτάζω γιατί δε με αφήνει να κάνω κάτι) και επειδή και αυτός δουλεύει λέμε να τα κάνουμε σταδιακά μπαλκόνια ,μια γενική μεσα,να φτιάξουμε τα χειμωνιάτικα,τα χαλιά και το δέντρο μετά.Και όλα αυτά με χαροποιούν γιατί με κρατούν απασχολημένη και δεν πολυσκέφτομαι γιατί με έχει ήδη πιάσει ένα άγχος σε συνδυασμό με ανυπομονησία να δω τη μπέμπα.Ο δικός μου φοβάται να μπει μέσα κατά τον τοκετό.Καλύτερα να σας πω γιατί ξέρω ότι δεν αντέχει ούτε τις ενέσεις και θα είχα μεγαλύτερο άγχος εκείνη την ώρα.Αν και μάλλον πάμε για καισαρική η μπουμπού δεν έχει γυρίσει και δεν την βλέπω πολύ πρόθυμη μακάρι να μας κάνει την έκπληξη και να γυρίσει μέχρι το τέλος.

Ε μετά από αυτό λέω να ασχοληθώ με το σπίτι είπαμε με τον άντρα μου να αρχίσουμε να κάνουμε κάποια πράγματα(κ όταν εννοώ να κάνουμε εννοώ να κάνει κ έγω να κοιτάζω γιατί δε με αφήνει να κάνω κάτι) και επειδή και αυτός δουλεύει λέμε να τα κάνουμε σταδιακά μπαλκόνια ,μια γενική μεσα,να φτιάξουμε τα χειμωνιάτικα,τα χαλιά και το δέντρο μετά.Και όλα αυτά με χαροποιούν γιατί με κρατούν απασχολημένη και δεν πολυσκέφτομαι γιατί με έχει ήδη πιάσει ένα άγχος σε συνδυασμό με ανυπομονησία να δω τη μπέμπα.Ο δικός μου φοβάται να μπει μέσα κατά τον τοκετό.Καλύτερα να σας πω γιατί ξέρω ότι δεν αντέχει ούτε τις ενέσεις και θα είχα μεγαλύτερο άγχος εκείνη την ώρα.Αν και μάλλον πάμε για καισαρική η μπουμπού δεν έχει γυρίσει και δεν την βλέπω πολύ πρόθυμη μακάρι να μας κάνει την έκπληξη και να γυρίσει μέχρι το τέλος.

Καλημέρα!

Είμαι σχεδόν έτοιμη με τα ρούχα...

Σειρά έχει το σπίτι...Ευτυχώς ντουλάπες έχουμε κάνει, αλλά είναι όλα τα υπόλοιπα και το θέμα είναι ότι και να τα κάνουμε, μέχρι να ρθει η ώρα της γέννας, πάλι θα χρειάζεται και κάτι να ξαναγίνει, γιατί ως γνωστό οι δουλειές στο σπίτι δεν τελειώνουν ποτέ!!!:tongue: :tongue:

Οπότε μην παρασκοτίζεσαι για το σπίτι...

Βέβαια κι εμενα οι δουλειές απασχολούν το μυαλό μου και ξεχνιέμαι.

Οσο για τη μπέμπα είναι νωρίς ακόμα, υπάρχουν περιθώρια για να γυρίσει. Κάποια μωράκια αργούν.

Αχ κοριτσακια μου αυτες οι Κυριακατικες κρεπαλες ειναι....:tongue::tongue:

Φαγαμε λαζανια με κρεμα γαλακτος,τυρια και φουαντρε!!!Ο μπεμπης επαθε παρακρουση.Για κανενα εικοσαλεπτο λεω αυτο ηταν θα βγει απο το τοσο κουνημα!!Μετα τελος επεσε σε ληθαργο!!Ο μικρουλης μου...

Λοιπον εμενα ο αντρας μου ελεγε θα ειναι μεχρι τελους μεσα.Ξεκινησαμε στο δωματιο ωδινων,ξεκινησαν οι πονοι, ε σιγα σιγα τον εβλεπα αγχωνοταν.Πιο πολυ γιατι με εβλεπε ετσι κ δεν μπορουσε να κανει κατι.Ομως εκει διπλα μου με φιλουσε στο μετωπο κ μου επιανε το χερι.Οσο για το αν ειδε κατι,καμια σχεση.Ειχα το σεντονακι μου και οποτε ερχοταν καποιος να δει τι γινεται εκει εκεινος ηταν διπλα μου.Δεν ειχε εικονα απο κατω βεβαια.Ομως οταν φτασαμε την διαστολη κ ηρθε η ωρα του χειρουργειου οι εξωθησεις ηταν πολυ επωδυνες κ αυτος εγινε ασπρος!!Ε μπηκα μονη μου μεσα γιατι του ειπε ο γιατρος να παει εξω στους συγγενεις κ οτι τελειωνουμε σε λιγο.Αυτο το μισαωρο απο οτι μου ειπε ηταν σαν ολοκληρη μερα.Ομως δεν πειραζει.Μετα μπηκε τον ειδε και ειδαν κ εμενα πριν μπω στην ανανηψη για πολυ λιγο.Να σας πω την αληθεια καλυτερα που δεν ηταν στο χειρουργειο.Ενιωσα κ εγω πιο ελευθερη να φωναξω και να εκτονωθω χωρις να τον τρομαζω βρε αδερφε.

Εξαλλου απο τοτε οπου περιγραφει τη γεννα μας,λεει, οτι ειμαι ηρωας στα ματια του που τα καταφερα.:mrgreen:

Αυτη τη φορα δεν ξερω.Δεν θελω να κανω σχεδια.Οπως μας βγει εκεινη την ωρα.:cool:

xGElp3.png

d4EBp2.png

Αχ κοριτσακια μου αυτες οι Κυριακατικες κρεπαλες ειναι....:tongue::tongue:

Φαγαμε λαζανια με κρεμα γαλακτος,τυρια και φουαντρε!!!Ο μπεμπης επαθε παρακρουση.Για κανενα εικοσαλεπτο λεω αυτο ηταν θα βγει απο το τοσο κουνημα!!Μετα τελος επεσε σε ληθαργο!!Ο μικρουλης μου...

Λοιπον εμενα ο αντρας μου ελεγε θα ειναι μεχρι τελους μεσα.Ξεκινησαμε στο δωματιο ωδινων,ξεκινησαν οι πονοι, ε σιγα σιγα τον εβλεπα αγχωνοταν.Πιο πολυ γιατι με εβλεπε ετσι κ δεν μπορουσε να κανει κατι.Ομως εκει διπλα μου με φιλουσε στο μετωπο κ μου επιανε το χερι.Οσο για το αν ειδε κατι,καμια σχεση.Ειχα το σεντονακι μου και οποτε ερχοταν καποιος να δει τι γινεται εκει εκεινος ηταν διπλα μου.Δεν ειχε εικονα απο κατω βεβαια.Ομως οταν φτασαμε την διαστολη κ ηρθε η ωρα του χειρουργειου οι εξωθησεις ηταν πολυ επωδυνες κ αυτος εγινε ασπρος!!Ε μπηκα μονη μου μεσα γιατι του ειπε ο γιατρος να παει εξω στους συγγενεις κ οτι τελειωνουμε σε λιγο.Αυτο το μισαωρο απο οτι μου ειπε ηταν σαν ολοκληρη μερα.Ομως δεν πειραζει.Μετα μπηκε τον ειδε και ειδαν κ εμενα πριν μπω στην ανανηψη για πολυ λιγο.Να σας πω την αληθεια καλυτερα που δεν ηταν στο χειρουργειο.Ενιωσα κ εγω πιο ελευθερη να φωναξω και να εκτονωθω χωρις να τον τρομαζω βρε αδερφε.

Εξαλλου απο τοτε οπου περιγραφει τη γεννα μας,λεει, οτι ειμαι ηρωας στα ματια του που τα καταφερα.:mrgreen:

Αυτη τη φορα δεν ξερω.Δεν θελω να κανω σχεδια.Οπως μας βγει εκεινη την ωρα.:cool:

Η αλήθεια ειναι οτι ειναι δύσκολο κ γι αυτούς να σε βλέπουν σ αυτή την κατάσταση.

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε!! Πως είστε;; Βλέπω ετοιμαζεστε πυρετωδώς!

Και μένα αύριο θα έρθει η μαμά μου τελικά και θα τα κάνει όλα αυτά μην έχουμε τίποτα απρόοπτο! Αύριο έρχονται και τα έπιπλα του μπεμπουλη μου! Ανυπομονω να τα δω στο δωμάτιο του! Χθες βγηκα μια μικρή βόλτα προσεκτικά προσεκτικά! Στον τράχηλο έχω ακόμα πόνους ώρες ώρες και είναι πολύ ΑΟΥΤΣ!!!!

Τριανταφυλλακι έτσι όπως τα λες μου φαίνεται ότι ο δικός μου θα βγει από πολύ νωρίτερα έξω..

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Καλησπέρα και καλη εβδομάδα!

Αντζελουκο ζηλευω για τα επιπλακια!!

Εγω απο δουλεια τελος!!!

Σημερα εχουμε γιατρο για να δουμε τον μπεμπη μας ο οποίος ειναι πολυυυυυυυ ζωηρος!!!

Bella με εκανες και γελασα!ετσι δημοκρατικα πραγματα!

Ε ναι και εγω θελω να μου κραταει το χερι.και αυτο που ειπε η blueroses μου αρεσε.δεν χρειάζεται να βλεπει τι γίνεται απο κατω!δεν θα κανει την μαια.απλα διπλα για υποστηριξη....για να δουμε...

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Βρε κοριτσια να ρωτησω κατι;;Ξερει καμια τι γινεται με το rooming in;;

Πριν 6 χρονια στο ιασω δεν υπηρχε επιλογη.Σου εφερναν δυο φορες τη νυχτα το μωρο,μετα το πρωι, πριν το μεσημερι,μετα ξεκουραζοσουν ,μετα το απογευμα κ πριν κοιμηθεις παλι.Τωρα πως ειναι;;; Δηλαδη αν θες rooming in το εχεις συνεχεια διπλα;Και μπανακι,αλλαγμα τα κανεις μονη;Ρωταω γιατι τοτε αν κ ημουν σε ευρυχωρο τρικλινο,οταν ειχε επισκεπτηριο ημασταν 3μανουλες,3μωρα,3συζυγοι,καμια γιαγια γυρω γυρω συν οι εξτρα επισκεπτες.Οποτε το εβλεπαν κ το εδινα στις μαιες κ πηγαιναμε σαλονι. Και τοτε ηταν και Ιουλιος ειχαμε τα παραθυρα ανοιχτα κ δεν παιζαν πολλες αρρωστειες.Τωρα;;

xGElp3.png

d4EBp2.png

Φορουλινα μου πλησιαζουν κ σένα οι μέρες που θα ερθουν τα έπιπλακια σας! Απόλαυσε την άδεια σου και πες μας νέα του μπέμπη!

Τριανταφυλλακι το έχεις συνέχεια μαζί σου στο rooming in. Στο επισκεπτήριο στο παίρνουν για να μην έρχεται σε επαφή με πολλά άτομα! Ρωτα την tenobi που γέννησε στο Ιασώ με rooming in! Όταν είχα πάει εγω στο επισκεπτήριο η μπουμπούκα έλειπε πάντως..

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Καλησπέρα! αντζελα 1500 γραμμαρια ο μπεμπης!την Παρασκευή εχουμε το ντοπλερ....σε 6 εβδομαδες μπαινω στο μηνα μου...και εσυ ε;μαζι δεν ειμαστε;;;

Μου ειπε να περπαταω και σεξακι...χαχα!

Μου εδωσε και ενα χαρτι στο τι θα χρειαστω στο νοσοκομειο.

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...