Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Καλημερα!!!:D:D:D:D

Με γειες σε ολες και με το καλο να χρησιμοποιησετε τα ομορφα πραγματακια σας!!!

Στο πρωτο κι εγω ανεμελια στο φουλ.Ουτε αγχος ουτε και πολλα.Το σπιτι ηταν μονιμως καθαρο εφοσον δεν υπηρχε καποιος να το χαλασει.:tongue::tongue:

Ειδαμε παλι το μπεμπη χθες.Ειναι 2235γρ.Ειναι πια μονο μια εβδομαδα μπροστα οποτε παμε πολυ καλα.Επομενο ραντεβου με δυο εβδ. που θα ειμαι 35w.Και μετα καθε εβδομαδα.Ειμαι τοσο χαρουμενη που φτανουμε τοσο κοντα.Στην αρχη της εγκυμοσυνης δεν θα ξεχασω ποσο αγχος ειχα.Πηραμε και τον μεγαλο να τον δει.Το αγορακι μου,επιανε την κοιλιτσα κι ελεγε αχ μαμα μεγαλωσε ο αδερφος μου κι ετοιμαζεται να βγει επιτελους!!

Απο κιλα ακουσα το πρωτο μπραβο απο το γιατρο,αφου εχω παρει μονο 2,5.:D:D Εχω αρκετα απο πριν βεβαια οποτε χρειαζοταν προσοχη.

Τον ρωτησα για το ινομυωμα.Ειπε αν παμε σε φτ δεν το πειραζουμε και απλα το παρακολουθουμε.Αν προκυψει για καποιο λογο καισαρικη ισως το αφαιρεσει.Τρομαξα λιγο αλλα αν εχω τους πονους της κτ μετα το ιδιο δεν θα ειναι???:confused:

xGElp3.png

d4EBp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι κανετε ομορφουλες????

πηγαμε κ ειδαμε το αγορακι μου εχθες....2480 γραμμμαρια μπεμπαρος....εχουμε παρει θεση κ το κεφαλακι ειναι αρκετα κατω...αφου μας ειπε οτι πλεον δεν μπορουμε να δουμε προσωπο...οχι οτι αν μπορουσαμε θα μας το εδειχνε γιατι ειμαστε κ φιρμες....χαχαχαχα...μας ειπε οτι ολα φαινονται πολυ καλα κ οτι παμε για φυσιολογικο τοκετο,....η γιατρος μου ειναι υπερμαχος του φτ κ μου ειπε οτι θελει πολυ να ζησω την εμπειρια...εγω την εμπιστευομαι πολυ κ ξερω οτι αν μου πει οτι πρεπει να παμε για καισαρικη αυτο σημαινει οτι πρεπει να γινει....σε 10 μερες ξανα παλι υπερηχο...τι ωραιααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p

εμενα παλι το σπιτακι μου δεν ειναι κ στα καλυτερα του....απο την αρχη μου απαγορεψε τις δουλειες...βεβαια στην αρχη ηταν λογω διδυμων..μετα μου ειπε πολυ λιγες οποτε δεν μπορω να τις κανω οπως θελω,...ο καημενος ο αντρουλης μου τα κανει κ αυτα.....

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Άντζελα! Κοριτσάκι δεν βλέπει κάτι ο άντρας σου. Συζητήστε το με τον γιατρό σου βέβαια. Αλλά αν είναι λιγόψυχος καλύτερα κατά τη γνώμη μου έξω παρά να αγχώνεσαι και για το αν αντέχει ο άντρας σου και τι μπορεί κατά λάθος να δει…. Κάνεις ακόμα βόλτες το σκυλί με το καρότσι; ;;Τι ράτσα;;; Και εγώ τα έχω δει αυτά τα αυτοκόλλητα. Πολύ ωραία είναι!!! Εγώ θα κάνω μόνο της nutricia το μάθημα ανώδυνου τοκετού. Δεν έχω χρόνο για άλλα… Με γεια τα πράγματα που σου έστειλαν οι δικοί σου!!! Για την πεθερά σου τι να πω!!! Ασχολίαστο…. Πως είναι ο τράχηλός σου;; Με τις καούρες καλύτερα;;

maria030603 Πως πάει το δωμάτιο;; Αφού τα βλέπετε μαζί τα βιντεάκια και αντέχει… τέλεια!!!! Εκείνη την ώρα θα παρακαλάς και εσύ και όλες μας να το βγάλουν το μωρό μας!!!! Δεν θα σκέφτεσαι πως το τραβάνε!!!! Πως είναι τα αυτοκόλλητα;; Ωραία βγήκαν;; Αποφασίσατε όνομα εε;; Για πες!!! Τέλειος ο μπέμπης σας!!! Και τι καλά που η γιατρός σας είναι υπέρ του φυσιολογικού!!! Δεν είναι φοβερό που τώρα τα βλέπουμε συνέχεια ολόκληρα ανθρωπάκια και σε λίγες εβδομάδες…τσουπ…. στην αγκαλιά μας!!!!

Δωρα85 Πως τα πας κοριτσάκι;;

kyriaki28 Τι κάνεις εσύ κοπελιά;; Πως πάει η εγκυμοσύνη σου;;

foroulina Μου αρέσει πολύ ο Winnie!!!! Με γεια το φορμάκι!!! Πότε σταματάς τη δουλειά;;

Peristeraki Αντοχές εγώ προσωπικά καλά, εκτός από το μπες - βγες στο αμάξι και το σήκω- κάτσε γενικά!!! Πονάω χαμηλά στο άνοιγμα των ποδιών γιατί η μπουμπού χτυπάει με το κεφάλι της τα κόκκαλα της λεκάνης μου!!! Βοήθεια δεν έχεις από κανέναν;;;

Aploon Μην αγχώνεσαι κοριτσάκι!!! Όλα θα πάνε καλά και θα έχει μια υγιέστατη μπουμπού στην αγκαλιά σου!!! Το ξέρεις καλύτερα από εμένα ότι το άγχος επιβαρύνει τον οργανισμό μας με διάφορες παρενέργειες!!! Breath in!!!! Breath out!!!! Και ξανά!!! Breath in!!!! Breath out!!!!

Blueroses Μια χαρά το αντράκι σας!!! Τι γλυκός ο μεγάλος!!! 2,5 κιλά σύνολο;;;;;;;;;;;;;;;; Εγώ απέκτησα ινομύωμα λόγω προγεστερόνης τώρα στην εγκυμοσύνη και ευτυχώς δεν μεγαλώνει πλέον άλλο ο γιατρός μου μού είπε ότι δεν θα το πειράξει καθόλου. Θα το παρακολουθήσουμε και μετά από 6 μήνες βλέπουμε την πορεία του και αποφασίζουμε αν θα κάνουμε χειρουργείο ή όχι. Ο γιατρός σου όμως ξέρει ακριβώς τη θέση του και το μέγεθος και θα δει τις συμφύσεις του αν χρειαστεί και κάνει καισαρική και θα αποφασίσει. Πρέπει να του έχεις εμπιστοσύνη.

Κοριτσάκια χάθηκα για λίγο γιατί είχα πολύ δουλεία στο γραφείο. Όλα καλά εκτός από τους πόνους στην λεκάνη και λίγες παλινδρομήσεις που έχω. Έρχεται και η κούνια και τα υπόλοιπα την Παρασκευή, να αρχίσω να πλένω επιτέλους. Μόνο νυχτικά για μένα μου έμειναν να πάρω και καμμιά παντόφλα για την κλινική. Δεν έχω!!! Μου την δίνουν!!! Ετοιμάσατε βαλίτσα;;; Εγώ λέω να βάλω :

2 νυχτικά

2 σουτιέν θηλασμού

1 επέκταση σουτιέν γιατί λέει πρήζεσαι πολύ και μπορεί να χρειαστεί

1 ρόμπα

10 εσώρουχα( είναι πολλά ή λίγα;;;)

Κάμερα

Είδη προσωπικής υγιεινής

Παντόφλες

Σαγιονάρες για το μπάνιο

Πιστολάκι χρειάζεται ή έχει όπως στα ξενοδοχεία;;;

Κοκκαλάκια για τα μαλλιά

Λίμα για τα νύχια μου

Λαβέτες για να μην ακουμπάει το μωρό σε ρούχα

Κανά σταυρόλεξο και ένα βιβλίο!!!

Ρούχα εξόδου του μωρού

Κουβερτούλα αγκαλιάς

Καθισματάκι αυτοκινήτου

Χαρτιά για τη δήλωση του μωρού στο ληξιαρχείο

Τι άλλο χρειάζεται;;;

Εκτός από λεφτάααααααααααα!!!!! :mad::-x:-x

Εγώ ρε κορίτσια έχω άγχος να θα καταλάβω ότι γεννάω…. γιατί γενικά αντέχω τον πόνο και μπορεί λέει να μην σπάσουν τα νερά!!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

WkSzp3.png

maria030603...ΠΗΤ 25/11/2015...αγοράκι

mariakriti....ΠΗΤ 03/12/2015...κοριτσάκι

blueroses.....ΠΗΤ 03/12/2015....αγοράκι

depyfr.......ΠΗΤ 03/12/2015... αγοράκι

annaliza....ΠΗΤ 06/12/2015 ...κοριτσάκι

elepet....ΠΗΤ 07/12/2015 ...αγοράκι

Anthi k....ΠΗΤ 09/12/2015...αγοράκι

klio76.....ΠΗΤ 11/12/2015... κοριτσάκι

Δωρα85...ΠΗΤ 11/12/15... κοριτσάκι

Bebakimouβ¦ΠΗΤ 12/12/2015 ...κοριτσάκι

Bella7.....ΠΗΤ 14/12/2015...κοριτσάκι

peristeraki ...ΠΗΤ 14/12/2015 ...αγοράκι

EleNaGN.....ΠΗΤ 15/12/2015... κοριτσάκι

kyriaki28...ΠΗΤ ...15/12/2015... κοριτσάκι

elinabβ¦.ΠΗΤ 15/12/2015

Mariza83....ΠΗΤ 17/12/2015...κοριτσάκι

ioanna_io ...ΠΗΤ 20/12/2015....αγοράκι

georgia-kak...ΠΗΤ 18/12/2015...κοριτσάκι

Άντζελα!..... ΠΗΤ 25/12/2015...αγοράκι

foroulina...ΠΗΤ 25/12/2015...αγοράκι

Kallinaβ¦ΠΗΤ β¦31/12/2015

Koutsouni22... ΠΗΤ 9/1/2016...κοριτσάκι

Έτσι για να θυμηθούμε λίγο!!!

WkSzp3.png

Γεια σας !! ¨Ηθελα να πω τον πόνο μου...πεινάω κορίτσια πεινάω παρα πολύ...

πρέπει όμως να συγκρατηθώ, γιατί δεν πρέπει να βάλω κιλά γιατί έχω πολλά...

έτσι ήθελα να το βγάλω από μέσα μου...:P:p:p

ZZHDp3.png

ZHtrp3.png?7KuOIX7Na>

Διαφημίσεις

Γεια σας !! ¨Ηθελα να πω τον πόνο μου...πεινάω κορίτσια πεινάω παρα πολύ...

πρέπει όμως να συγκρατηθώ, γιατί δεν πρέπει να βάλω κιλά γιατί έχω πολλά...

έτσι ήθελα να το βγάλω από μέσα μου...:P:p:p

Αχ κ μενα τελευταία εχει ανοίξει η όρεξη μου κ πεινάω συνέχεια... Ποσό σε. Καταλαβαίνω... Κ θελω κάθε μέρα γλυκό κ έχω κ σακχαρο ...

Κορίτσια καλησπέρα σε όλες. Είμαι καινουρια εδώ και γεννάω και εγώ τον πρώτο μας μπέμπη στις 20/12!!! Εδώ και 1,5 χρόνο μένω στα Ιωάννινα και δεν έχω κανέναν εδώ οπότε είστε μια πολλή καλή παρέα. Σας διαβάζω από την αρχή της εγκυμοσύνης μου αλλά τώρα αποφάσισα να κάνω κ μια εγγραφή!!!!

EleNaGΝ kyriaki28 Τι κάνεις εσύ κοπελιά;; Πως πάει η εγκυμοσύνη σου;;

ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε ολες τις μελουσες μανουλες.καλα ειμαι EleNaGΝ καλα παμε.και εγω εχω ανχος στην πρωτη μου εγκυμ. δεν ειχα καθολου γιατι δεν ηξερα τιποτα τωρα ομως εχω τρομερο ανχος,επλυνα ολα τα ρουχα της μικρης μου και σημερα λεω να βαλω να σιδερωσω εσεις τι κανετε??????;);););)εγω λεω να παρω εσωρουχα μιας χρησης που ειναι σαν διχτακι απο μπιστολακι εγω δεν θα παρω κοντα ολα τα υπολοιπα ειναι ετοιμα.

Καλημερα!!!!!

Το ποσο μου αρεσει αυτη η πρωινη δροσουλα...οτι πρεπει για περπατημα.

Ελενακι ειχα χασει 3 και τα ξαναπηρα.Και ακομη 2,5 απο οσο ξεκινησα την εγκυμοσυνη.

Μωρε τον εμπιστευομαι για το τι θα κανει με το ινομυωμα.Την ολη διαδικασια φοβαμαι.Εδω τρομαζω με την κτ.Ε οσο να ειναι ξεροντας οτιθα αφαιρεσει κ κατι με κανει ακομη πιο φοβιτσιαρα!!:oops::oops:

Για τους πονους μην φοβασαι.Θα το καταλαβεις.Ειναι κλιμακωτα δυνατοι και δεν ηρεμουν σιγουρα αν ξαπλωσεις.Η λιστα για τη βαλιτσα τελεια!!

mariakriti τι κανεις;;πως παει η μπεμπα;;κι εγω πειναω...:tongue:

mama89 καλως μας ηρθες!!!!Με το καλο ο μπεμπακος σας!!!!Ωραια τα Ιωαννινα!!!Τυχερα τα παιδακια που μεγαλωνουν σε τετοια ομορφα μερη.Εχουμε πηξει εδω στην Αθηνα.Μακαρι να ειχαμε επαγγελματικη δραστηριοτητα και τουλαχιστον εμεις θα φευγαμε σιγουρα για επαρχια.

xGElp3.png

d4EBp2.png

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

Τριανταφυλλακι και Μαρία (καρντασινα) ολόκληρα παιδιά κουβαλατε! Είστε πολύ κοντάααα!!!!

mariakriti σε νιώθω!!! Και γω πεινάω κ δε μπορώ λόγω καούρας να φάω! Υπομονή λίγο έμεινε!

mama89 καλώς ήρθες! Τέλεια τα Γιάννενα! Πέρυσι ήρθα για έναν καφέ και μου άρεσαν! Κάθε σκ στο Μέτσοβο θα ήμουν!

Κυριακη νομίζω στο μαιευτήριο δίνουν τέτοια εσώρουχα αλλά και γω θα πάρω να έχω τη καβατζα μου!

Ελενακι μου μην κουραζεσαι καλό μου πολύ γιατί εγω την πατησα! Στη λίστα σου βάλε λιποζαν γιατί σκάνε τα χείλια! Και αμυγδαλελαιο! Όχι δεν την κάνω! Το μαζεψα το καρότσι στην αποθήκη! Μαλτεζουλα είναι και χθες αδιαθετησε κι όλο αγκάλιας θέλει ή καημενουλα μου!

Εγω λοιπόν χθες πήγα στη γιατρό! Ο Μπέμπης(1570γρ) πήρε θέση και οι πόνοι είναι του τραχήλου γιατί ακουμπάει το κεφάλι του,το οποίο εξακολουθεί να είναι 3 βδομάδες μεγαλύτερο. Το κακό είναι ότι ο τράχηλος κοντυνε και άλλο. Σήμερα θα παω να κάνω ενέσεις κορτιζόνης γιατί φοβάται για πρόωρο τοκετό. Μου είπε να μείνω κρεβάτι, κολπικά ουτροτζεσταν πρωί βράδυ, μαγνήσιο 3 την ημερα! Ναι αγχωθηκα λίγο.. Το καλο είναι πως θα έχω εύκολη γέννα με τόσο κοντό τράχηλο. Σε 2 βδομάδες το Ντόπλερ..

Αυτά...

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

Τριανταφυλλακι και Μαρία (καρντασινα) ολόκληρα παιδιά κουβαλατε! Είστε πολύ κοντάααα!!!!

mariakriti σε νιώθω!!! Και γω πεινάω κ δε μπορώ λόγω καούρας να φάω! Υπομονή λίγο έμεινε!

mama89 καλώς ήρθες! Τέλεια τα Γιάννενα! Πέρυσι ήρθα για έναν καφέ και μου άρεσαν! Κάθε σκ στο Μέτσοβο θα ήμουν!

Κυριακη νομίζω στο μαιευτήριο δίνουν τέτοια εσώρουχα αλλά και γω θα πάρω να έχω τη καβατζα μου!

Ελενακι μου μην κουραζεσαι καλό μου πολύ γιατί εγω την πατησα! Στη λίστα σου βάλε λιποζαν γιατί σκάνε τα χείλια! Και αμυγδαλελαιο! Όχι δεν την κάνω! Το μαζεψα το καρότσι στην αποθήκη! Μαλτεζουλα είναι και χθες αδιαθετησε κι όλο αγκάλιας θέλει ή καημενουλα μου!

Εγω λοιπόν χθες πήγα στη γιατρό! Ο Μπέμπης(1570γρ) πήρε θέση και οι πόνοι είναι του τραχήλου γιατί ακουμπάει το κεφάλι του,το οποίο εξακολουθεί να είναι 3 βδομάδες μεγαλύτερο. Το κακό είναι ότι ο τράχηλος κοντυνε και άλλο. Σήμερα θα παω να κάνω ενέσεις κορτιζόνης γιατί φοβάται για πρόωρο τοκετό. Μου είπε να μείνω κρεβάτι, κολπικά ουτροτζεσταν πρωί βράδυ, μαγνήσιο 3 την ημερα! Ναι αγχωθηκα λίγο.. Το καλο είναι πως θα έχω εύκολη γέννα με τόσο κοντό τράχηλο. Σε 2 βδομάδες το Ντόπλερ..

Αυτά...

αχ Αντζελακι μου ξεκουρασου!!!

Τωρα για το κρεβατωμα τι να πω...δυσκολο αλλα υπομονη!!Αλλες 6 εβδομαδες να μπεις στο μηνα σου.Θα τα λεμε να περναει η ωρα.Δεν σε αφησε να πηγαινες πανω να εισαι ξαπλα αλλα να εχεις παρεουλα τουλαχιστον??

Μια χαρα το βαρος του μπεμπουλη.

xGElp3.png

d4EBp2.png

Mariakriti Και εγώ σε καταλαβαίνω!!! Αν δεν φάω γλυκό θα σκάσω!!! Και εγώ βέβαια πρέπει να προσέχω με τα κιλά αλλά …ένα γλυκάκι!!! Θα χτυπηθώ μετά περισσότερο στο μποξ!!!

Bella7 Κάνεις ειδική διατροφή ή απλά προσέχεις;;; Κατά τα άλλα πως πας;;

mama89 Καλωσήρθες!!!! Με το καλό το μωράκι σου!!! Θα σε βάλω και στο πινακάκι μας. Τα λατρεύω τα Γιάννενα και γενικά την Ήπειρο. Όλες τις εποχές είναι μαγευτικά μέρη!!! Εδώ είμαστε…μην στεναχωριέσαι!!! Πως πάει η εγκυμοσύνη σου; Ετοιμασίες έχεις αρχίσει;;

kyriaki28 Ότι εσείς οι δευτερομανούλες έχετε περισσότερο άγχος τώρα ….αγχώνει εμάς τις πρωτομανούλες!!! Όσο και να διαβάσουμε, να δούμε βίντεο, να κάνουμε μαθήματα, δεν νομίζω να πλησιάζει στα συναισθήματα και στις σκέψεις εκείνης της ημέρας!!!! Αλλά και πάλι πιστεύω ότι κάθε γέννα είναι διαφορετική ακόμα και στην ίδια γυναίκα…σκέψου σε μία άλλη… Αυτά τα εσώρουχα δεν θα μας δώσουν μέσα στο νοσοκομείο;; Το ζουζούνι σου το μεγάλο τι λέει για τον ερχομό της μπουμπούς σας;;

blueroses Ρε τριανταφυλλάκι και πάλι 5,5 κιλά δεν είναι τίποτα. Μόνο το παιδί είναι!!!

Άντζελα! Μια χαρά από κιλά ο μπέμπης σας!!! ΞΑΠΛΩΣΕ!!!!! Κοντεύουμε, υπομονή!!! Μην ανησυχείς για μένα. Καλά είμαι. Προσέχω!!!

WkSzp3.png

maria030603...ΠΗΤ 25/11/2015...αγοράκι

mariakriti....ΠΗΤ 03/12/2015...κοριτσάκι

blueroses.....ΠΗΤ 03/12/2015....αγοράκι

depyfr.......ΠΗΤ 03/12/2015... αγοράκι

annaliza....ΠΗΤ 06/12/2015 ...κοριτσάκι

elepet....ΠΗΤ 07/12/2015 ...αγοράκι

Anthi k....ΠΗΤ 09/12/2015...αγοράκι

klio76.....ΠΗΤ 11/12/2015... κοριτσάκι

Δωρα85...ΠΗΤ 11/12/15... κοριτσάκι

Bebakimouβ¦ΠΗΤ 12/12/2015 ...κοριτσάκι

Bella7.....ΠΗΤ 14/12/2015...κοριτσάκι

peristeraki ...ΠΗΤ 14/12/2015 ...αγοράκι

EleNaGN.....ΠΗΤ 15/12/2015... κοριτσάκι

kyriaki28...ΠΗΤ ...15/12/2015... κοριτσάκι

elinabβ¦.ΠΗΤ 15/12/2015

Mariza83....ΠΗΤ 17/12/2015...κοριτσάκι

ioanna_io ...ΠΗΤ 20/12/2015....αγοράκι

mama89 ...ΠΗΤ 20/12/2015...αγοράκι

georgia-kak...ΠΗΤ 18/12/2015...κοριτσάκι

Άντζελα!..... ΠΗΤ 25/12/2015...αγοράκι

foroulina...ΠΗΤ 25/12/2015...αγοράκι

Kallinaβ¦ΠΗΤ β¦31/12/2015

Koutsouni22... ΠΗΤ 9/1/2016...κοριτσάκι

WkSzp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε? Elenagn κανω ινσουλίνη κ προσπαθώ να προσέχω αλλά τελευταία δε μπορώ καθόλου κ πεινάω συνέχεια κ θελω οπωσδήποτε γλυκό. Όποτε ξεφεύγω που κ που. Την άλλη βδομαδα έχω ντοπλερ κ έχω αγωνία να δω ποσό βάρος πήραμε. Την τελευταία φορά που μετρήθηκα με είμασταν κανονικά αλλά έχουν περάσει μερες απο τότε κ επειδή έχω ξεφύγει λιγο αγχώνομαι...

Εσυ πως τα πας κατα τ αλλά?

Κορίτσια αποφασίσατε αν θα μπει στη γεννά ο σύζυγος?

Ποιες θα κάνετε καισαρικη?

Καλησπέρα! Τελευταία μου μερα στην δουλεια! Τελος κοριτσια!τωρα ψωνια για το μπεμπε!

Bella εμένα θελει να μπει ο αντρας μου μεσα.την δευτερα που εχω γιατρο θα τον ρωτησω αν πρεπει να κανει κάποιο μαθημα.

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...