Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια! Τι κάνετε;

Πώς τα πάτε από αντοχές;

Εχουμε πλέον μπει στην τελική ευθεία!!!

Εχω πάρα πολύ καιρό να μπω να διαβάσω νέα σας.

Με έχει πιάσει η ανυπομονησία και το άγχος...Εχουμε αρχίσει να κάνουμε κάποιες δουλίτσες στο σπίτι λόγω αλλαγής εποχής, αλλά και με την ευκαιρία του νέου μωρού. έχω ήδη βγάλει όλα τα μωρουδιακά που θα χρειαστώ το πρώτο διάστημα και λέω να ξεκινήσω να τα φρεσκάρω. Ασφαλώς δεν έχουμε κάνει καμιά νέα αγορά.

Πάω να διαβάσω τα νέα σας.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διάβασα λίγο τις τελευταίες σελίδες...Αχ κορίτσια, όσες θα γίνετε πρώτη φορά μανούλες μου θυμίζετε την πρώτη μου εγκυμοσύνη, που έψαχνα για πράγματα για το μωρό και ό,τι αγόραζα το τακτοποιούσα...Τι ωραία!

Την προηγούμενη εβδομάδα είχα πάει στον γιατρό. Τώρα είμαι 30+.Ο μπέμπης είναι 1.600 γρ..Οι εξετάσεις μου όλες είναι μια χαρά μέχρι στιγμής. Καισαρική θα ξανακάνω μάλλον. Το εχουμε συζητήσει και για φυσιολογικό τοκετό, γίνεται και μετά από καισαρική. Θα δούμε.

Οσες έχετε τη δυνατότητα να κάνετε μαθήματα ανώδυνου τοκετού και θηλασμού κάνετε πάρα πολύ καλά. Δυστυχώς εμείς στην επαρχία πάσχουμε από αυτά. Σας εύχομαι να καταφέρετε να γεννήσετε φυσιολογικά. Θα είναι το ιδανικό. Τώρα συνειδητοποίησα ότι έκανα μια αναίτια καισαρική, γιατί έτσι το αποφάσισε ο γιατρός. Ημουν από τις τυχερές βέβαια, δεν ταλαιπωρήθηκα από επιπλοκές, δεν υπέφερα ιδιαίτερα μετά...Αλλά αυτή τη φορά ως ...παλιά καραβάνα έχω τρομερό άγχος, την πρώτη φορά είχα πάει ανυποψίαστη...Μετά διάβασα, ενημερώθηκα... Βέβαια από πριν διάβαζα διάφορα για την εγκυμοσύνη, αλλά σας το ξαναλέω, το ιδανικό είναι το φυσιολογικό.

Διάβασα λίγο τις τελευταίες σελίδες...Αχ κορίτσια, όσες θα γίνετε πρώτη φορά μανούλες μου θυμίζετε την πρώτη μου εγκυμοσύνη, που έψαχνα για πράγματα για το μωρό και ό,τι αγόραζα το τακτοποιούσα...Τι ωραία!

Την προηγούμενη εβδομάδα είχα πάει στον γιατρό. Τώρα είμαι 30+.Ο μπέμπης είναι 1.600 γρ..Οι εξετάσεις μου όλες είναι μια χαρά μέχρι στιγμής. Καισαρική θα ξανακάνω μάλλον. Το εχουμε συζητήσει και για φυσιολογικό τοκετό, γίνεται και μετά από καισαρική. Θα δούμε.

Οσες έχετε τη δυνατότητα να κάνετε μαθήματα ανώδυνου τοκετού και θηλασμού κάνετε πάρα πολύ καλά. Δυστυχώς εμείς στην επαρχία πάσχουμε από αυτά. Σας εύχομαι να καταφέρετε να γεννήσετε φυσιολογικά. Θα είναι το ιδανικό. Τώρα συνειδητοποίησα ότι έκανα μια αναίτια καισαρική, γιατί έτσι το αποφάσισε ο γιατρός. Ημουν από τις τυχερές βέβαια, δεν ταλαιπωρήθηκα από επιπλοκές, δεν υπέφερα ιδιαίτερα μετά...Αλλά αυτή τη φορά ως ...παλιά καραβάνα έχω τρομερό άγχος, την πρώτη φορά είχα πάει ανυποψίαστη...Μετά διάβασα, ενημερώθηκα... Βέβαια από πριν διάβαζα διάφορα για την εγκυμοσύνη, αλλά σας το ξαναλέω, το ιδανικό είναι το φυσιολογικό.

Peristeraki τι εννοείς όταν λες για την καισαρικη?γιατι εχεις άγχος? τι θέματα είχες μετα την καισαρικη?

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!

Περιστερακι παίρνεις απουσία! Που εισαι εσύ;;; Που χαθηκες;

Φορουλινα ψωνισες τίποτα;

Εμένα ήρθε ένα μεγάλο δέμα από τη γιαγιά και το παππού με σεντονακια, κουβερτουλες, σετάκια πετσετουλες κι αλλά όμορφα!!! Τρελάθηκα!!! Ποσο στενοχωριεμαι που είναι μακριά οι γονείς μου.. Η πεθερά μου δεν ασχολείται καθόλου. Ούτε ένα τηλ δε παίρνει να δει πως είμαι.. :( και μένουμε στην ίδια πόλη..

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα,Καλησπέρα!

Αντζελα πηγαμε ειδαμε για επιπλα και κοριτσι και μαλλον θα τα παραγγειλουμε!

Πηραμε και το πρωτο μας φορμακι!τα άλλα οταν σταματησω την δουλεια.

Εσυ τι κανεις;πως πας;;

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Καλησπέρα κι από μένα.. Ψιλοχάθηκα ειν' αλήθεια αλλά τις τελευταίες μέρες έχω αρκετές και έντονες συσπάσεις, αυξημένα υγρά, πόνο στη μέση και την αίσθηση ότι η μικρή είναι χαμηλά.. Κοινώς περπατούσα κι έλεγα τώρα θα σπάσουν τα νερά, τώρα θα βγει.. Πήγα σήμερα γιατρό και όντως η μικρή έχει κατέβει αρκετά χαμηλά, κολλημένο το κεφάλι της στον τράχηλο, δε φαίνεται να έχει εμπεδωθεί ευτυχώς, αλλά απ' ότι φαίνεται έχω και ευερέθιστη μήτρα, μ' ακουμπούσε η γιατρός στην κοιλιά και έκανα σύσπαση αμέσως.. Οπότε ξανά προγεστερόνες, μαγνήσια, buscopan, παλιά μου τέχνη κόσκινο απ' τη μία αλλά απ' την άλλη στεναχωριέμαι και αγχώνομαι.. Της λέω συνέχεια ότι πρέπει να μείνει λίγο καιρό ακόμα μέσα στην κοιλίτσα.. Ουφ... Συγνώμη για την ασυνάρτητη γραφή αλλά είμαι λίγο στην τσίτα.. Και μ' αρέσει που μου λένε όλοι ξεκουράσου, ξάπλωσε, μα αφού και ξαπλωτή συσπάσεις κάνω, κοιμάμαι και ξυπνάω και είναι πέτρα η κοιλιά.. Κάτι ήξερε το ένστικτο μου που βάλθηκα να τα ετοιμάσω όλα.. Αν βγει τελικά τελειόμηνη η μπουμπού θα είναι έκπληξη για όλους..

km1cp3.png

Καλησπέρα κι από μένα.. Ψιλοχάθηκα ειν' αλήθεια αλλά τις τελευταίες μέρες έχω αρκετές και έντονες συσπάσεις, αυξημένα υγρά, πόνο στη μέση και την αίσθηση ότι η μικρή είναι χαμηλά.. Κοινώς περπατούσα κι έλεγα τώρα θα σπάσουν τα νερά, τώρα θα βγει.. Πήγα σήμερα γιατρό και όντως η μικρή έχει κατέβει αρκετά χαμηλά, κολλημένο το κεφάλι της στον τράχηλο, δε φαίνεται να έχει εμπεδωθεί ευτυχώς, αλλά απ' ότι φαίνεται έχω και ευερέθιστη μήτρα, μ' ακουμπούσε η γιατρός στην κοιλιά και έκανα σύσπαση αμέσως.. Οπότε ξανά προγεστερόνες, μαγνήσια, buscopan, παλιά μου τέχνη κόσκινο απ' τη μία αλλά απ' την άλλη στεναχωριέμαι και αγχώνομαι.. Της λέω συνέχεια ότι πρέπει να μείνει λίγο καιρό ακόμα μέσα στην κοιλίτσα.. Ουφ... Συγνώμη για την ασυνάρτητη γραφή αλλά είμαι λίγο στην τσίτα.. Και μ' αρέσει που μου λένε όλοι ξεκουράσου, ξάπλωσε, μα αφού και ξαπλωτή συσπάσεις κάνω, κοιμάμαι και ξυπνάω και είναι πέτρα η κοιλιά.. Κάτι ήξερε το ένστικτο μου που βάλθηκα να τα ετοιμάσω όλα.. Αν βγει τελικά τελειόμηνη η μπουμπού θα είναι έκπληξη για όλους..

Aploon μου υπομονη.Παρε τα χαπακια και θα μεινει οσο γινεται περισσοτερο μεσα η μικρη.Το ξερω οτι τωρα δεν γινεται αλλα προσπαθησε να μην αγχωνεσαι γιατι και με το αγχος δημιουργουνται συσπασεις.Κι εγω ειχα στον πρωτο μου απο τις 27εβδ. Αλλα μια χαρα γεννησα στις 38.Με πολυ ξαπλα βεβαια.Υπομονη και παλι και μια χαρα θα περιμενει η μπεμπουλα.Ειναι χειμωνιατικα τα μωρα μας,ακομη δεν επιασε κρυο!!

xGElp3.png

d4EBp2.png

Blueroses μου κι εγώ το είχα και στην πρώτη, νοσηλεύτηκα και μετά κάθησα φρόνιμα στον καναπέ μου σχεδόν όλο το τρίτο τρίμηνο και όντως γέννησα στις 39.. Αλλά τότε δεν είχα άλλο ένα παιδάκι να φροντίσω. Και σ' αυτή την εγκυμοσύνη με ξεκίνησε νωρίτερα (από τον Ιούλιο) και πιο έντονο. Αυτό που με παρηγορεί είναι ότι στην κόρη μου ήμουν σ' αυτή τη φάση (όσον αφορά θέση της μικρής και ένταση συμπτωμάτων) περίπου 6 βδομάδες πριν γεννήσω τελικά οπότε ελπίζω ότι εάν πάει και αυτή με ανάλογη πορεία θα φτάσουμε στην 36η οπότε λογικά δε θα χρειαστεί ΜΕΝΝ.. Θα κάνω ότι περνά απ' το χέρι μου ειλικρινά..

km1cp3.png

Καλημέρα φιλενάδες!

Aploon μου έχεις βοήθεια από κάποιον δικό σου; Είτε να σου κρατάει το παιδάκι σου είτε να σε βοηθάει με τα του σπιτιού; Σου εύχομαι όλα να πάνε κατ' ευχήν καλή μου!

Και εγω έχω συσπάσεις, υγρά και έντονα πονακια.. Δεν είναι φυσιολογικό;;; Αλλά δε βάζω ποπο κάτω είναι η αλήθεια. Αύριο έχω γιατρό. Πρέπει να δουμε τον τράχηλο.

Αυτό που πραγματικά με ταλαιπωρεί είναι η δυσπεψία και οι καούρες.. Θέλω να φαωωωω!!! Χθες με ένα μπολακι δημητριακά το πρωί κ όλη μέρα υπέφερα..

Φορουλινακι απάντησα πως τα πάω! Με γεια το 1ο σας φόρμακι! Από που θα πάρεις τα έπιπλα; Καρότσι ποιο διαλεξες; Σε μερικά μαγαζιά έχει κάτι διαδρόμους με ανώμαλους δρόμους για να κανεις test drive το καρότσι! Εγω άλλο σκεφτόμουν αρχικά και χάρη σε αυτό κατέληξα σε άλλο!

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Διαφημίσεις

Άντζελα μου οι δικοί μου ειναι στην Κύπρο, έχω όμως κοντά την πεθερά εεε κ κάτι γινεται ας πούμε.. Αφού θα πας αύριο γιατρό θα σε ξεψαχνίσει μην ανησυχεις! Κι εγω είχα καούρες κλπ μεχρι που την ένιωσα να κατεβαίνει κ πλέον ούτε καόυρες ούτε δυσκολία στην ανάσα! Οι ενοχλήσεις πλέον είναι..νότια!

Καλό αυτό με τους ανώμαλους δρόμους στο μαγαζί, δεν το χω δει πουθενά!! Βέβαια δεν έψαξα για καρότσι πρόσφατα..

km1cp3.png

Καλησπέρα! Τα κλεισαμε τελικά απο τον δημα στο κορωπι.καροτσι πηραμε το inglesina.φοβερο!

Και εγω εχω που και που πονακια χαμηλα.

Aploon μην ανησυχεις θα βγει στην ωρα της.

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Peristeraki τι εννοείς όταν λες για την καισαρικη?γιατι εχεις άγχος? τι θέματα είχες μετα την καισαρικη?

Καλησπέρα.

Κανένα πρόβλημα δεν είχα από την καισαρική. Το γράφω κιόλας. Δεν είχα καμιά επιπλοκή, καμιά ενόχληση. Ημουν πολύ τυχερή.

Παρά την καλή μου εμπειρία όμως από την καισαρική, αυτή τη φορά έχω τρομερό αγχος, δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί. Και γενικότερα έχω διάφορες φοβίες, που στην πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν είχα.

Τώρα που έχω και την φροντίδα άλλου ενός παιδιού και δεν έχω καμιά βοήθεια-πλήν του συζύγου που βοηθά όποτε μπορεί- κουράζομαι πολύ εύκολα, καμιά φορά νομίζω ότι κάτι παθαίνω-και δεν παθαίνω τίποτα ασφαλώς-αλλά μου μπαίνουν συνέχεια ιδέες πχ για πρόωρο τοκετό.

Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι, αλλά πηγαίνει το μυαλό μόνο του.

Επίσης το μωρό έχει ήδη πάρει θέση και πονάω πολύ στη λεκάνη. Ειδικά, όταν κάθομαι και πω να σηκωθώ, υποφέρω αρκετή ώρα μέχρι να περάσει ο πόνος. Αυτά δεν τα είχα την πρώτη φορά από τόσο νωρίς.

Περιστερακι παίρνεις απουσία! Που εισαι εσύ;;; Που χαθηκες;

Αχ εδώ είμαι όπως βλέπεις, αλλά βαριόμουν-ζεσταινόμουν-δεν προλάβαινα!!!:tongue:

Τρομερό πάντως, όσες περιμένετε το δεύτερο, με καταλαβαίνετε...

Την πρώτη φορά αραχτή...Χωρίς βοήθεια από κάπου, αλλά αραχτή...Τηλεορασούλα, βιβλιαράκι, περιοδικάκι...Το σπίτι δεν το ανακάτευε κανείς...Μαγειρεύαμε όποτε είχαμε διάθεση...

Τώρα αγώνας...Στην κουζίνα, στην ανακατωσούρα, στην καθαριότητα, στα άπλυτα, στα ασιδέρωτα...Κι εγώ αργοκίνητη...:shock:

Καλημέρα!

Φορουλινα ωραίο το μαγαζί! Δεν το ήξερα και φαίνεται να έχει πολλά πράγματα! Και εγω στην αρχή το inglesina ήθελα καθώς είναι πολύ γουστοζικα αλλά λόγω αναρτήσεων καταλήξαμε στο peg perego..

Περιστερακι εγω το 1ο μου περιμένω! Αλλά τα κάνω όλα όπως πριν..είμαι χαζη που δεν το εκμεταλλευομαι αλλά δεν μπορώ!!!

Σήμερα το βράδυ θα δω το αντρακι μου!!!! Χθες με ξεκανε πάλι με τη δυσπεψία, καουρα κ στο τέλος αναγκαστικά εμετό γιατί δεν αντεχα αλλά χαλαλι του!

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...