Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Εγώ τα 'χα πλύνει ναι! Και το 'χα ανοικτό και στημένο καιρό πριν γιατί μ' άρεσε να το κοιτάω χεχε εεε και για ν' αεριστεί!

Γιατί εγω τι νομίζεις θα κάνω;;;;;!!!! :D:D:D

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!!!

Μαρακι μου δεν κρατησε τοσο πολυ οπως η αυχενικη και η β επιπ.Συνολικα 15 λεπτα.Αλλα τα μετρησε ολα.Κοιταξε ομφαλικη αρτηρια,εγκεφαλο πως αιματωνεται σωστα και εγκεφαλικη αρτηρια.Ειδε παλι αναλυτικα καρδουλα,πλακουντα,και αμνιακο..

Μην ανησυχεις θα τον δεις και στο γιατρο που θα πας.Μια χαρα ειναι ο αντρακλας.Θα ειδε οτι χρειαζεται.

Αντζελακι μου ναι πλησιαζει το μικρουλι μας!!Με το καλο να χαρεις το καροτσακι και καλες βολτες!!!Κι εγω τα επλυνα ολα του καροτσιου.

xGElp3.png

d4EBp2.png

δεν καταλαβαινα τι εβλεπα....κ ξερεις επειδη ειμαι επιρρεασμενη απο τις αλλες εμπειριες ηθελα να συγκρινω με αλλες κοπελες.....δεν μου αρεσει καθολου οταν ο γιατρος ειναι στη μουγκα...θελω να μου λεει τι κανει κ τι βλεπουμε...κ αυτος ηταν λιγακι απομακρος κ δεν μιλουσε καθολου...τεσπα...δεν ανησυχω ξερω οτι το παιδακι μου ειναι μια χαρα....αυτος ειναι μαχητης....περασε τοσα κ τοσα κ κρατηθηκε το πουλακι μου....μια χαρα ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!

επισης θελω να κανω μια ερωτηση αλλα μην κοροιδεψετε:P:p:p:p:p:p:p:p

το κεφαλακι πλεον ειναι προς τα κατω...κ επειδη δουλευω ακομα κ δεν σκοπευω να σταματησω εφοσον ειμαι μια χαρα....anyway επειδη καθομαι σε γραφειο μηπως πιεζω το κεφαλακι του??? λεω βλακειες????τι λετε?

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

δεν καταλαβαινα τι εβλεπα....κ ξερεις επειδη ειμαι επιρρεασμενη απο τις αλλες εμπειριες ηθελα να συγκρινω με αλλες κοπελες.....δεν μου αρεσει καθολου οταν ο γιατρος ειναι στη μουγκα...θελω να μου λεει τι κανει κ τι βλεπουμε...κ αυτος ηταν λιγακι απομακρος κ δεν μιλουσε καθολου...τεσπα...δεν ανησυχω ξερω οτι το παιδακι μου ειναι μια χαρα....αυτος ειναι μαχητης....περασε τοσα κ τοσα κ κρατηθηκε το πουλακι μου....μια χαρα ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!

επισης θελω να κανω μια ερωτηση αλλα μην κοροιδεψετε:P:p:p:p:p:p:p:p

το κεφαλακι πλεον ειναι προς τα κατω...κ επειδη δουλευω ακομα κ δεν σκοπευω να σταματησω εφοσον ειμαι μια χαρα....anyway επειδη καθομαι σε γραφειο μηπως πιεζω το κεφαλακι του??? λεω βλακειες????τι λετε?

Μαρια μου αν και πιστευω δεν χρειαζεται να ανησυχουμε....κι εγω το σκεφτομαι.

Και εχω και τον αντρα μου απο χθες που εμαθε οτι πηρε θεση με το κεφαλακι κατω να μου λεει....αντε ξαπλωσε...ο γιος μου ειναι τουμπα και δεν του αρεσει!!!!:tongue::mrgreen::mrgreen:

xGElp3.png

d4EBp2.png

aploon Έτσι το σκέφτομαι και εγώ. Ο άντρας μου αντέχει να βλέπει, να πονάνε, να ματώνουν αλλά όχι σε δικό του άνθρωπο. Όχι τίποτα άλλο, αλλά ο γυναικολόγος μου είναι φίλος μας, να τσακωθούν μέσα στο χειρουργείο...θα τον σφάξω!!! χιχιχιχι:tongue: Μπορεί να μπει στην ανάνηψη εφόσον το επιτρέψουν στην κλινική για να δω την αντίδρασή του μόλις δει την κόρη μας!!! :-P:razz::-P:tongue::tongue::tongue: Ωραίο το καρότσι σας!!!

Άντζελα! Καταρχάς περαστικά για τη μαμά σου, όλα να πάνε καλά. Πολύ ωραίο καρότσι!!!!! Αυτό ότι φοβούνται οι άντρες αντί να φοβόμαστε εμείς...δεν το καταλαβαίνω:confused::confused::confused: Δεν βλέπει πάντως κάτι. Συζητήστε το με τον γιατρό σου. Ξεκίνα το δωμάτιο!!!! Εγώ το τελείωσα πριν δύο εβδομάδες σχεδόν και ακόμα έχω την αίσθηση ότι μυρίζει. Που το αφήνω και όλην τη μέρα ανοιχτό.... Τα καλύμματα εγώ τα έβγαλα και τα έπλυνα. Εκτός από ένα που δεν έβγαινε και το έκανα με νερό και ξύδι.

blueroses Χειλάκια για φίλημα ο πρίγκηπάς σας;;; :-D:grin: Μια χαρά όλα. Μπράβο!!!

maria030603 Δεν παθαίνει τίποτα το μπεμπέ!!! Μην ανησυχείς. Είναι το σώμα μας έτσι φτιαγμένο που το προστατεύει.

Κοριτσάκια μία ερώτηση. Η καλαθούνα έχει κάποια κομμάτια που δεν βγαίνουν και θέλω να τα καθαρίσω. Επειδή έχει ένα λεκέ σκέφτηκα να το πλύνω με αφρό καθαρισμού αλλά δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Μυρίζει;; Καθαρίζει ή τζάμπα θα τρίβω;;;

WkSzp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερουδια!!!!

Ελενακι μου σε ευχαριστώ πολύ! Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά! Ξέρω ότι με θέλει εκεί αν κ δεν το λεει.. Ο άντρας μου βλέπει άνθρωπο να κλαίει και δακρύζει κ ο ιδιος! Εγω βλεπω στο οτε tv εκπομπές με χειρουργεία, νεκροψίες κλπ και αυτός γυρίζει το κεφάλι!!! Οπότε αυτό φοβάται! Μη δει αίματα πιο πολύ!

Το δωμάτιο δε θα το βαψω γιατί το εβαψα τον Μάρτιο και ο ένας τοίχος είναι πετρολ και ταιριάζει για τον μπέμπη! Θα βάλω αυτοκόλλητα τοίχου όμως. Θέλω πρώτα να ερθουν τα έπιπλα όμως για να ξεκίνησω τη διακόσμηση! Όσο για τον αφρό καθαρισμου δεν τον έχω χρησιμοποιήσει ποτέ για να σε συμβούλεψω..

Ήρθε το καροτσι χθες με το πορτ Μπεμπέ κ το καθισματακι! Έπρεπε να τα συναρμολόγησω τα περισσότερα! Κουράστηκα αλλά άξιζε τον κόπο! Έβαλα κ το σκυλί πάνω κ την έκανα βόλτα!!! Χαχαχα είμαι τρελή! Το βράδυ είχα πόνους περιόδου όμως.. Από τη κούραση ή είναι φυσιολογικά αυτά στον 7ο;

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

καλημερααααααα, τι κανετε?????

αντζελακι μου κ γω εχθες το απογευμα ειχα κατι τσιμπηματακια στην κοιλια κ ο μπεμπης ηταν υπερκινητικος λες κ ειχα φαει 7 κιλα μερεντα..(τι καλα που θα ηταν αλλα ημουν καλο κολιτσακι δεν εφαγα γλυκο)...διαβασα οτι ειναι ολα αυτα φυσιολογικα...αρκει να μην κρατανε ωρα κ να μην ποναμε πολυ....

εμενα παλι ο αντρας μου θελει παρα πολυ να ειναι διπλα μου...κ στεναχωριεται που αν σε περιπτωση κανουμε καισαρικη δεν θα ναι μαζι μου....εχθες το βραδυ βλεπαμε στο youtube καισαρικη...χαλαρα το βλεπαμε δεν εχω θεμα...αυτο που με τρελαινει κ δεν μπορω με τιποτα να το δω με ανατριαχιαζει ειναι πως τραβανε το κεφαλακι του μωρου,,,,λες κ θα το ξεριζωσουν....απαπαπαπαπα

σημερα θελω να παρω κ το παιδικο μαλακτικο κ να ξεκινησω τα πλυντηρια για να μπουν στη θεση τους τα ρουχαλακια....στην αποθηκη γινεται ενας κακος χαμος....το σαββατοκυριακο θα κανουμε κατι μικροδουλιτσες κ πιστευω κ ελπιζω οτι μεχρι το αλλο σαββατο θα εχουμε βαλει κ τα αυτοκολλητα κ θα ειναι μπομπα το δωματιο του μπεμπη μου!!!!!!!!!!

NKQXp2.png

Καλησπέρα τρέχω λιγάκι γι αυτο δεν εχω γραψει.Για όποιο κοριτσάκι ενδιαφέρεται μόλις γύρισα από το mothercare και από σήμερα λέει έχει προσφορά στα επιθέματα στήθους και τις σερβιέτες λοχείας 1+1 πακέτο δώρο

Μαρακι πολύ μπροστά ο άντρας σου! Εύγε! Το μαλακτικό δεν συνιστάται από ότι εχω διαβάσει για τα βρεφακια.. Τι αυτοκόλλητα πήρες; Και από που αν επιτρέπεται; Εγω έχω δει κάτι κορμούς δέντρων από το stickit (υποστηρίζουμε πατρίδα)!

Μαθήματα ανωδινου τοκετού θα κάνετε; Εγω διάβασα πολύ καλά λόγια για τη μαία του κέντρου προστασίας μάνας και παιδιού της νέας Ιωνίας και πήρα τηλ, δήλωσα όνομα και ΠΗΤ και θα με πάρουν τηλέφωνο. 7 μαθήματα είναι σύνολο, πρωινά μόνο οπότε ο αντρουλη δε θα είναι μαζί. Μου έστειλαν mail και από το all4baby-κεντρο μαιευτικής φροντίδας για 7 μαθήματα με 50?. Οποία ενδιαφέρεται να ξέρει..

Καλημέραααα!!!!

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αααχ επιτελους παρασκευη!!!!!!!!!!!!!

αντζελακι μου πηγα σε ενα μαγαζι που κανει εκτυπωσεις που συνεργαζομαι...της ειπα οτι θελω να εχει χαρακτηρες του disney αλλα τα μωρακια...δεν εχω κατι συγκεκριμενο κατα νου..μου ειπε οτι θα μου κανει η κοπελα προσχεδια κ σημερα θα παμε να δουμε αν μας αρεσει....θα ειναι συνεχομενο οχι ενα αυτοκολλητο εδω ενα εκει....κ για την απεναντι μερια του κρεβατιου που εχω την συρταριερα της ειπα να μου κανει ενα σχεδιο με εκεινα τα κυβακια κ να μου βαλει σε καθε κυβακι ενα γραμμα που στο τελος θα γραψουμε το ονομα του παιδιου....αυτααααααα....

μαθηματα δεν εχω χρονο να τα κανω γιατι τα πρωινα ειμαι στη δουλεια..κ το απογευμα παω σπιτι κ χαλαρωνω.....ασε που ειπαμε με επιασε ενα αγχος να τα τελειωσω ολα μη τυχον κ ερθει πιο νωρις ο μπομπιρακος

τι κανουν τα υπολοιπα κουριτσια???

NKQXp2.png

Διαφημίσεις

Αντζελα εγω πηρα γουινι.ειχε και μικυ και μινι και κατι αλλα!φοβερα!να πας να δεις!

Κυριακη 1 με 2 σελίδες πριν εχει γραψει η αντζελα τι πρεπει να παρουμε.ριξε μια ματια.

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...