Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Καλή επιτυχία τριανταφυλλακι μου!!!!! Όλα θα είναι τέλεια!!! Ζηλεύω που είστε νωρίτερα και κοντευετε! Χθες εβγαλα βόλτα το σκυλάκι μου, πετυχαίνω μια κύρια κ με ρωτάει ποσό ειμαι! Στον 7ο της λέω όλο χαρά! Ωωωωωωω έχεις πολύ ακόμα κοπέλα μου, μου απαντάει! Δεν θα περνάει ο καιρός με τίποτα! Πφφφφ

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμενα ξερεις ποιο πραγμα με εκνευριζε???

μεσα στο καλοκαιρι με εβλεπαν κ μου ελεγαν αααααααχ ποσο σε λυπαμαι που το περνας καλοκαιρι....πωπω πρεπει να σου ειναι πολυ δυσκολο..... κ τετοιες βλακειες...μια δυο τρεις δεκα βαρεθηκα να το ακουω κ γω απαντουσα ναι ζεσταινομαι αλλα δεν κανω παραπονο....για το παιδι μου προκειται...θα εκανα τα παντα...κ εκει καταλαβαινουν τη βλακεια κ λενε εεεε ναι δεν ειπα τιποτα...εννοειται!!!!!!!!!!!!!! αν καποιος το συνεχιζε ρωτουσα εσεις καλοκαιρι γεννησατε??? κ μετα ελεγα αααα εσεις κλειστηκατε μεσα το καλοκαιρι..ενω εμεις θα κανουμε μπανια....χαχαχαχαχα εεεεεεε μα πιααααα... σπασικλακια αυτοι σπασικλακι κ γω

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Ευχαριστώ μαρακι!!!

Και με εμενα με ειδε η γειτονισσα...ποσο εισαι μου λεει;της λεω στον εβδομο...αα εχεις ακομα... δλδ αν της ελεγα στον τριτο τι θα ελεγε; ;;

Δεν μπορούν να πουν με το καλο και να παψουν;;;ελεος!!

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Α καλα , εμενα που ειναι η κοιλια μου τεραστια απο πολυ νωρις οποτε με βλεπει καμια περιμενει να της πω...τωρα γενναω!!Οποιαδηποτε αλλη απαντηση του τυπου σε δυο μηνες δεν τις αφηνει ικανοποιημενες!!!

Και οντως αυτο για το καλοκαιρι..πω πω πω ενας οικτος...

Η το καλυτερο...γεννας Νοεμβρη,Δεκεμβρη...αααα μεσα στο κρυο και στις ιωσεις!!!!-!Ελεος!!!

xGElp3.png

d4EBp2.png

Διαφημίσεις

Foroulina μου στο ιντερνέτ motherbaby.gr. Αν τα πληρώσει τα πράγματα όλα η πεθερά πήγαινέ την στο Λητώ και όπου θέλει. Αν όχι, πες της να μην μιλάει!!! Μαθήματα θηλασμού έκανα. Διάβασα και πολύ και πολλά βιντεάκια επίσης από νετ και ο Θεός βοηθός!!!! Για τις θηλές απλά δεν βάζω αμυγδαλαίο στη θηλαία άλω όταν κάνω μασάζ στο στήθος . Αλατόνερο ή οινόπνευμα το ξεχνάω….

aploon O άντρας μου είναι ορθοπεδικός. Ειδικότητα έχει κάνει Αγγλία. Τώρα ιδιωτεύει. Εσύ αναισθησιολόγος και ο άντρας σου;; Πως πάνε οι συσπάσεις;; Είσαι καλύτερα; Η μικρή σου;; Κοριτσάκι για πες μου κάτι που συζητάμε με τον άντρα μου και δεν έχουμε καταλήξει. Λόγω σχολής, αγροτικού, κτλ έχει δει πολλές γέννες κάθε είδους. Λέει ότι δεν έχει πρόβλημα γενικά αλλά να με δει εμένα να πονάω και να μην μπορεί να κάνει τίποτα δεν θα το αντέξει και για αυτό δεν θέλει να μπει μέσα. Εγώ πότε λέω ότι θέλω να μπει, γιατί είναι μοναδική στιγμή και θέλω να τη ζήσουμε μαζί και πότε λέω ότι δεν θέλω, γιατί δεν ξέρω τι επιπτώσεις μπορεί να έχει σε εμάς σαν ζευγάρι. Εσείς τι θα κάνετε; Ο άντρας σου τι λέει επʼ αυτού;

maria030603 Με γεια τις πυτζαμούλες!!! Σπασικλάκια είμαστε όλες!!! Τελευταία στιγμή δεν αφήνει καμία μας τίποτα. Μια χαρά ο μπεμπαρός σου. Θα τον ξαναδεις και σύντομα… Σε 20 μέρες μπαίνεις στον μήνα σου;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Εγώ γιατί δεν έχω μπει ακόμα στον 8ο;;; Καλά εννοείται το καλοκαίρι το ακούγαμε αυτό από κάθε θειά!!!!

blueroses Με γεια τα νυχτικάκια. Εγώ δεν βρίσκω!!! Θέλω μακρύ και είναι όλα χάλια!!! Σε ένα μήνα μπαίνεις στο μήνα σου;;; Απίστευτο μου φαίνεται!!! Κοντεύουμε!!!! Πες μας για το ντόπλερ!!! Καλά στάνταρ ατάκα!! Γεννάς χειμωνιάτικα, ιώσεις, θα κλειστείς στο σπίτι πόσο καιρό …μπουρ μπουρ μπουρ…. Κορυφαία ατάκα μιάς θείας μου. Που θα ψησφίζει η μπουμπού!!!!

mariakriti Μια χαρά είναι το μωράκι σου!!! Μην αγχώνεσαι!!!

Δωρα85 Πότε έχετε επέτειο κοριτσάκι;;

Άντζελα! Μια χαρά και η δική σου η καμπύλη. Εννοείται την κουβέρτα αγκαλιάς θα χρησιμοποιούμε και στο πορτ μπεμπέ. Σεντονάκια βάλε της κούνιας διπλωμένα. Δεν αξίζει για δύο μήνες να αγοράζουμε. Κουβέρτα αγκαλιάς δεύτερη περίμενε μήπως σου φέρουν καμία δώρο. Και εγώ το peg perego 3 σε 1 πήρα!!!! Σε πορτοκαλί. Εσύ;; Θες ταξιδάκι εεε;;;; Πως πάει ο τράχηλος;; Καλά η καθεμία λέει ότι θέλει!!! Εμένα μου την λένε γιατί έχω μικρή κοιλιά!!!

Φιλιά σε όλες!!!!

WkSzp3.png

Έλενα μου κι ο δικός μου μια απ'τα ίδια! Γενική ιατρική έκανε, έχει δει και φυσιολογικούς και καισαρικές, στην καισαρική μου μπήκε μαζι και ήταν cool αλλά στο φυσιολογικό δε θέλει και επειδή είμαστε πολύ..ευθείς μεταξύ μας κατανοώ ότι το ζόρι του είναι οι ισορροπίες του ζευγαριού μετά. Λίγο το ότι δε θέλει να με δει να πονάω και να μη μπορεί να βοηθήσει, αλλά περισσότερο το τί μπορεί να δει από (γκουχ γκουχ) φυσιολογικές βιολογικές λειτουργίες στην εξώθηση, εεε δεν ψήνεται.. Εγώ από την άλλη διχάζομαι τρελά (ούτε Ζυγός να ήμουν χαχα) απ' τη μία τον θέλω μαζί μου συναισθηματική ούσα, απ' την άλλη δε θέλω και να..ρισκάρω το μετά.. Πιστεύω ότι πάνω απ' όλα είμαστε γυναίκες και ναι μεν είναι θαύμα η γέννηση αλλά κάποια πράγματα ας παραμένουν ένα μυστήριο στο ζευγάρι χιχι! Οπότε αν πάω για φυσιολογικό τελικά μας βλέπω στο σπίτι για τις ωδίνες όσο περισσότερο με αφήσει ο γυναικολόγος μου και με τον άντρα μαζί, αλλά στις εξωθήσεις με βλέπω άνευ..

Αν και να τον πω τον καημό μου.. Η μικρή είναι επίσης με προσωπική προβολή.. Την άκουγα σήμερα με το ντοπλεράκι στο σπίτι και είναι μεν κεφαλική αλλά οπίσθια. Με δεδομένη την προηγηθείσα καισαρική δεν το κόβω αν δε γυρίσει να μ' αφήσουν να προσπαθήσω για φτ λόγω αυξημένων πιθανοτήτων εμβρυουλκού ή επείγουσας κ.τ. αν σφηνώσει.. Οπότε αν δεν κάνει πιρουέτα η μαντάμ θα έχει ημερομηνία έξωσης περίπου 27-28.12..

Αφήνοντας τις ιστορίες για αγρίους στην άκρη, ακόμα έχω συσπάσεις, λόγω γρίπης χειροτέρεψαν και απ' το βήχα έχει κατέβει η μικρή και την νιώθω όπως ένιωθα στο τέλος της εγκυμοσύνης με τη μεγάλη (ένα μπαλάκι ανάμεσα στα ισχία, περπάτημα σαν τη Daisy Duck :P) σε καμιά βδομάδα ξανά υπέρηχο να δούμε τι γίνεται..

Είμαστε στην τελική ευθεία κορίτσια, δεν το πιστεύω... :)

km1cp3.png

Καλημέρα! Ελενακι εγω τον θέλω μέσα τον άντρα μου! Αυτός φοβάται όμως! Σεντόνια δεν έχω αγοράσει ακόμα.. Επίσης έχω και εγω αρκετά μικρή κοιλιά.. Ο αντρουλης μου μου είπε ότι περίμενε να γίνω βαρελα στην εγκυμοσύνη αλλά διαψεύστηκε!!! :tongue::tongue:

Ο τράχηλος δεν ξέρω πως πάει γιατί δεν πήγα ξανά για υπέρηχο. Χθες όμως είχα κάτι πολύ έντονους πόνους κάτω στο πιπι κ τρόμαξα πολύ.. Ταξιδακι θέλω γιατί ή μαμά μου θα κάνει μια αρκετά σοβαρή εγχείρηση και θελω να είμαι εκεί..

Καρότσι πήρα το fiat 500 το συλλεκτικό και καλά! http://en.pegperego.com/baby/book-500-xl-modular

Είπα να κάνω το χατίρι του άντρα μου γιατί θα το οδηγάει κ αυτός αλλά και εμένα μου αρεσει! :D

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Αχ Άντζελα μου αυτό τον πόνο στον τράχηλο τον έχω και γω.. Άουτς..

Πολύ όμορφο το καρότσι σας!!! Με γεια και καλές βόλτες!! :)

Εμείς έχουμε της κόρης μου αυτό που είχαμε πάρει και αφού είναι πάλι κοριτσάκι βολεύει!

Είναι αυτό:

http://www.amazon.co.uk/Cosatto-Giggle-Compatible-Special-Edition/dp/B00ADMH5WQ

km1cp3.png

Γυρισαμε απο το ντοπλερ!!Μια χαρα ο μπεμπακος ειναι 2050γρ.Δεν ειναι πια δυο εβδ και κατι πιο μεγαλος.Ειναι μονο 11 μερες!!!Εχει παρει και θεση με το κεφαλακι του κατω!!Γι αυτο νιωθω τετοιες κλωτσιες ψηλα!!!

Βγαλαμε και την πρωτη φωτογραφια μας!!!!!!Μια τρελη κουκουβαγια...αυτο ειμαι!!!

Κατι ομορφα χειλακια...ειχε μπροστα στο ενα ματακι μπουνιτσα το χερακι του.:D

xGElp3.png

d4EBp2.png

Διαφημίσεις

καλημεραααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε????

αντζελα πολυ ωραιο το καροτσακι σας!!!!!!!!!!!!!!αντε να με το καλο να ερθει το μπεμπε να το χαρει στις βολτες

τριανταφυλλακι μου μια χαρα ειναι ο μπεμπαρος σου!!!!!!!!!!!!!!

πες μου βρε κοριτσι....ποση ωρα κρατησε....εμας ουτε που πλησιασε το κεφαλακι....

τι κανουν τα υπολοιπα κουριτσια??

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Αχ Άντζελα μου αυτό τον πόνο στον τράχηλο τον έχω και γω.. Άουτς..

Πολύ όμορφο το καρότσι σας!!! Με γεια και καλές βόλτες!! :)

Εμείς έχουμε της κόρης μου αυτό που είχαμε πάρει και αφού είναι πάλι κοριτσάκι βολεύει!

Είναι αυτό:

http://www.amazon.co.uk/Cosatto-Giggle-Compatible-Special-Edition/dp/B00ADMH5WQ

Πως ξέρεις ότι είναι ο τράχηλος;;;; Μη μου λες τέτοια και με τρομάζεις! Αν έχει κοντυνει κι άλλο θα με βάλει στο κρεβάτι είπε! Μια χαρά το καρότσι σας! Τυχερή που είναι πάλι κοριτσάκι και σε βολευει!

Γυρισαμε απο το ντοπλερ!!Μια χαρα ο μπεμπακος ειναι 2050γρ.Δεν ειναι πια δυο εβδ και κατι πιο μεγαλος.Ειναι μονο 11 μερες!!!Εχει παρει και θεση με το κεφαλακι του κατω!!Γι αυτο νιωθω τετοιες κλωτσιες ψηλα!!!

Βγαλαμε και την πρωτη φωτογραφια μας!!!!!!Μια τρελη κουκουβαγια...αυτο ειμαι!!!

Κατι ομορφα χειλακια...ειχε μπροστα στο ενα ματακι μπουνιτσα το χερακι του.:D

Τέλεια νέα κοριτσάκι μου! Μπράβο σας! Ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στο πρίγκιπα σου!

καλημεραααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε????

αντζελα πολυ ωραιο το καροτσακι σας!!!!!!!!!!!!!!αντε να με το καλο να ερθει το μπεμπε να το χαρει στις βολτες

τριανταφυλλακι μου μια χαρα ειναι ο μπεμπαρος σου!!!!!!!!!!!!!!

πες μου βρε κοριτσι....ποση ωρα κρατησε....εμας ουτε που πλησιασε το κεφαλακι....

τι κανουν τα υπολοιπα κουριτσια??

Σε ευχαριστώ πολυυυυυ!!!! Δεν πλησίασε καν το κεφάλι;;; Εγκέφαλο δεν ελέγχουν στο Ντόπλερ;;;

Καλημέρα!!!!!

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Αχ οχι Αντζελα μου συγνωμη δεν εχω κανενα σκοπο να σε αγχωσω! Τα πονακια αυτα ειναι κ απο συνδεσμους που χαλαρωνουν σιγα σιγα οσο προχωρα η εγκυμοσυνη, κ απ την ηβικησυμφυση που ανοιγει, και και και! Απο δω κ περα θα χουμε διαφορα τετοια!! Ο γιατρος σου βλεπει κ αν χρειαστει να καθισεις "φρονιμα" για λιγο καιρο θα στο πει! Οποτε χαλαρα ηρεμα κ οοολα καλα!! :)

km1cp3.png

Αχ οχι Αντζελα μου συγνωμη δεν εχω κανενα σκοπο να σε αγχωσω! Τα πονακια αυτα ειναι κ απο συνδεσμους που χαλαρωνουν σιγα σιγα οσο προχωρα η εγκυμοσυνη, κ απ την ηβικησυμφυση που ανοιγει, και και και! Απο δω κ περα θα χουμε διαφορα τετοια!! Ο γιατρος σου βλεπει κ αν χρειαστει να καθισεις "φρονιμα" για λιγο καιρο θα στο πει! Οποτε χαλαρα ηρεμα κ οοολα καλα!! :)

Μη ζητάς συγνώμη καλέ κορίτσι! :tongue: στα κόκαλα ποναω καιρο. Αυτό ήταν άλλο πράγμα! Πολύ οξύς πόνος σαν κλωστή αλλά ευτυχώς πολύ σύντομος!

Δε θέλω να κρεβατωθω! Έχω να φτιαξω το δωμάτιο του μπέμπη μου!!!!

Σήμερα έρχεται κ το καρότσι μας!!! Άντε άντε ανυπομονω!

Τα καλύμματα θέλουν πλυσιμο ε;;;

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...