Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Foroulina σαν γνήσιο αναποφάσιστο άτομο αφού τα γύρισα όλα κατέληξα να πάρω την κούνια από το Ηρα κ καρότσι κ ξεχωριστά καθισματάκι αυτκινήτου( το πορτ μπεμπε μου το ειχαν δωσει) τα πήρα από το baby city.Εγώ εχω γυναίκα γιατρό εσύ??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα δωρα!εγω εχω δει ενα στο ελληνικό το babyme και λεω αυριο να ριξουμε μια ματια!

Εμενα ο γιατρος μου ειναι αντρας!

Ποτε εχεις πητ;

Αντελα η λιστα σου αρεσε πολυ στον αντρα μου!

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Foroulina καλημέρα έχουμε πητ 11/12 αλλά επειδή είμαστε μικρούλες μπορεί να αργήσουμε λιγο.Καλά ψώνια κ να το ευχαριστηθείτε πολύ όμορφη διαδικασία (αν εξαιρέσεις τις τιμές)...

Καλημερουδια!!! Τσαγκαροδευτέρα σήμερα!

Το Σάββατο έκανα τη καμπύλη ζαχαρου και βγήκε μια χαρά! Ο αιματοκρίτης κλασικά όπως στις περισσότερες όσο πάει και χειροτερεύει.. Μετά πήρα κ μια κουβερτουλα αγκάλιας κ σεντονακια για το πορτ μπεμπε! Κ στο πορτ μπεμπε λογικά αυτή τη κουβέρτα θα χρησιμοποιώ! Σίγουρα θα πάρω άλλη μια.. Κάθε βδομάδα παίρνω κ από κάτι! :))) εσείς τι κάνετε;

Φορουλινα Πητ ποτέ έχεις; Σορρυ αν το έχεις πει! Είμαστε από τις τελευταίες εμείς!

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα αντζελουκο!!!

Μπραβο για την καμπυλη!

Αχ ζηλευω που εχεις αρχισει τα ψωνια!

Εμεις πηγαμε το σαββατο και ειδαμε για επιπλα!

Στην αυχενικη μου ειχε πει πητ 25/12 και στην β επιπεδου 1 / 1.

Πηγα στο τζαμπο και δεν ειχε φορμακια....μηπως δεν τα ειδα;;;

Εχετε παει σε μαθηματα θηλασμου;θα πατε;βαζετε κατι για τις θηλες για προετοιμασία; ;

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Καλημερα αντζελουκο!!!

Μπραβο για την καμπυλη!

Αχ ζηλευω που εχεις αρχισει τα ψωνια!

Εμεις πηγαμε το σαββατο και ειδαμε για επιπλα!

Στην αυχενικη μου ειχε πει πητ 25/12 και στην β επιπεδου 1 / 1.

Πηγα στο τζαμπο και δεν ειχε φορμακια....μηπως δεν τα ειδα;;;

Εχετε παει σε μαθηματα θηλασμου;θα πατε;βαζετε κατι για τις θηλες για προετοιμασία; ;

Δεν έχουν όλα τα τζάμπο βρεφικα! Υπάρχουν τα jumbo και τα jumbo bebe! Που μένεις; Γιατί της περιοχής μου ξέρω όλα τα jumbo bebe! :tongue:

Εγω αυτή τη βδομάδα περιμένω το πολυκαροτσι μας!!! Και μένα 25/12 μου έχει Πητ αλλά θα δούμε μέχρι τότε.. Πήγα σε σεμινάριο θηλασμού αλλά έχω διαβάσει τόσο πολύ σε βιβλία και κλειστές ομάδες του fb που τα ήξερα όλα σχεδόν.. Σε μαθήματα ανωδινου τοκετού θα πάω τον άλλο μήνα. Στις θηλές δε βάζω τίποτα αν και η μαία μου είχε πει από την 32η βδομάδα να βάζω καθαρό οινόπνευμα για να γίνουν πιο σκληρές. Δε θα βάλω τίποτα όμως..

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!καλη εβδομαδαααααα!!!!!!!!!!!!

τι κανετε αγαπουλες μου???

αντζελακι μου συγχαρητηρια για την καμπυλη...μπραβο αγαπη μου!!!!!!!!!!!!!!!

φορουλινα κ μεις της cangaroo πηραμε....οταν πηγαμε να κανουμε τα ψωνια για το παιδικο επιτηδες πηρα μαζι μου τον αδερφο μου κ τη νυφη μου να μας βοηθησουν να διαλεξουμε καροτσι....γιατι εγω ντιπ αχρηστη καποιες ερωτησεις δεν θα μου εκοβε να ρωτησω....η νυφη μου μου ειπε οτι εκεινο θα επελεγε...το 3 σε 1 πηραμε...ειναι πολυ ελαφρυ κ επειδη εχουμε μικρο πορτ μπαγκαζ χωραει μια χαρα....

εγω δεν εχω να σας πω νεα....την αλλη εβδομαδα θα παμε στη γιατρο για να δουμε το αντρακι μου....!!!!!!!!!:P:p:p:p:p κατα τ αλλα περιμενω να περασει ο καιρος....

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Διαφημίσεις

Πηγα στο τζαμπο της βαρης και δεν ειχε.ισως στης παιανιας να εχει.

Ποιο καροτσι πηρες;

Εμεις ειδαμε ενα της cangaroo .καλο μας φανηκε.

Της Παιανίας στη Λαυρίου έχει! Εκεί πήγα την προηγούμενη βδομάδα!

Πήρα της pegperego το 3 σε 1!

Μαρακι σε ευχαριστώ πολύ!!! Και γω την αλλη Τέταρτη θα πάω. Πιο πολύ για να μετρήσουμε τον τράχηλο θα πάω.. Ο καιρός δεν περνάει με τίποτα! Αν ο τράχηλος είναι οκ θα ζητησω από τη γιατρό μου να νου υπογράψει χαρτί ότι μπορώ να ταξιδεψω με αεροπλάνο και να ανεβω μια βόλτα πάνω!

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

φορουλινα σου εστειλα πμ το λινκ....

αντζελα πωπωπωπω αντε καλη επιτυχια αγαπη μου....!!!!!!!!!!!!!μακαρι να σε αφησει!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οφειλω να ομολογησω -φτου φτου φτου μην το ματιαξω- ο ογδοος περναει πιο γρηγορα απο τον εβδομο....ο εβδομος περασε τραγικα αργα...

σε 20 μερες μπαινω στο μηνα μου!!!!!!!!γιουπιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

NKQXp2.png

φορουλινα σου εστειλα πμ το λινκ....

αντζελα πωπωπωπω αντε καλη επιτυχια αγαπη μου....!!!!!!!!!!!!!μακαρι να σε αφησει!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οφειλω να ομολογησω -φτου φτου φτου μην το ματιαξω- ο ογδοος περναει πιο γρηγορα απο τον εβδομο....ο εβδομος περασε τραγικα αργα...

σε 20 μερες μπαινω στο μηνα μου!!!!!!!!γιουπιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Παίζεις με τον πόνο μας ε;;;; :tongue::tongue::tongue: εγω ακόμα στον 7ο είμαι!!!!

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Καλημερα!!

Δωρα μου για νυχτικακια να σου πω site ομως δεν εχει eshop το μαγαζι που πηγα.Ειναι στο κεντρο στον Πειραια οποτε μονο οσες ειναι απο εδω μπορουν να πανε.Για μια ιδεα ειναι αυτο http://harmonypyzama.com/el/winter-2015/

Χαρουμενη επετειο με τον αντρουλη...του χρονου με τη μπεμπα σας!!!

foroulina αντε αυτη κι αλλη μια εβδομαδα να σταματησεις τη δουλεια και να το απολαυσεις!Καλα ψωνια!!!Στο Λητω οντως εχει πολυ ωραια.Και το baby city.

Εμενα στις θηλες η μαια ειπε οινοπνευμα η αλατονερο για να σκληρυνουν.Οποτε θυμαμαι βαζω βεβαια...

Αντζελακι μπραβο για την καμπυλη!!!Μακαρι να σε αφησει να ανεβεις πανω να περασουν πιο ευχαριστα οι μερες!!

Μαρακι οντως κι εμενα,αν και μολις μπηκα στον 8ο, μου φαινονται λιγες εβδομαδες και πολλα που εχω να κανω.Οποτε μαλλον θα περασει γρηγορα!!!Ανυπομονω να δω φατσουλα!!

Αυριο εχουμε το ντοπλερ!!Αντε να ειναι καλο κι αυτο να μπουμε στην τελικη ευθεια.Βρε κοριτσια εσεις εχετε καθολου πρηξιματα??Εγω μεχρι τωρα δεν ειχα καθολου.Ουτε καν στο στηθος.Που αν και ηταν ηδη μεγαλο δεν παραγινε!!:tongue::tongue: Ομως παρατηρησα 2-3 βραδια πως τα ποδια μου πρηζονται και τα δαχτυλα των χεριων επισης.Να εχω καμια κατακρατηση??Το αλατι το εχω ουτως η αλλως πολυ περιορισμενο.

Ο μπεμπης αν και δεν θα τον ελεγα γενικα υπερκινητικο την τελευταια εβδομαδα εχει ξεφυγει.Ολη η κοιλια μου κουνιεται και ειναι και πολυ μεγαλη!!Πολυ χαιρομαι!!:D:D

xGElp3.png

d4EBp2.png

Αυριο εχουμε το ντοπλερ!!Αντε να ειναι καλο κι αυτο να μπουμε στην τελικη ευθεια.Βρε κοριτσια εσεις εχετε καθολου πρηξιματα??Εγω μεχρι τωρα δεν ειχα καθολου.Ουτε καν στο στηθος.Που αν και ηταν ηδη μεγαλο δεν παραγινε!!:tongue::tongue: Ομως παρατηρησα 2-3 βραδια πως τα ποδια μου πρηζονται και τα δαχτυλα των χεριων επισης.Να εχω καμια κατακρατηση??Το αλατι το εχω ουτως η αλλως πολυ περιορισμενο.

Ο μπεμπης αν και δεν θα τον ελεγα γενικα υπερκινητικο την τελευταια εβδομαδα εχει ξεφυγει.Ολη η κοιλια μου κουνιεται και ειναι και πολυ μεγαλη!!Πολυ χαιρομαι!!:D:D

καλη επιτυχια αγαπη μου γι αυριο!!!!!!!!!!!!!!!!!! να μπεις να μας πεις πως ηταν... ουτε κ μενα δεν πριστηκε το στηθος,....κ οπως κ συ ηταν ηδη πρισμενο απο φυσικου του...χαχαχαχαχα.... καμια φορα ποναω στο πλαι του στηθους αλλα μην φανταστεις τιποτα το ιδιαιτερο...τωρα σιγα σιγα θα οδευει κ προς τα κατω ο μικρουλης σου...ισως γι αυτο τον νιωθεις τοσο πολυ...εμενα εχει λιγες μερες που το κεφαλακι ειναι προς τα κατω...κ οποτε βαζω τα χερια μου στο στομαχι μου δινει το παρον...λες κ του γαργαλαω τα ποδαρακια του κ αυτο αντιδραει..χιχιχιχιχιχι

NKQXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...