Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Οχι προφανώς δε θα παρεξηγήσουμε κανέναν. Οπως εμείς δε μπορούμε να μπούμε στη θέση των άλλων σε κάποια θέματα, έτσι ούτε εκείνοι. Εμένα το μόνο που με ενοχλεί είναι οι συγκρίσεις που αποσκοπούν στο να σου πουν πως κάτι δε κάνεις καλά, όπως αυτή που προανέφερα με τις ηλικίες των ανθρώπων. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και κάποια πράγματα δεν είναι συγκρίσιμα. Προφανώς υπάρχει καλή πρόθεση.

Δυστυχώς αυτό υπάρχει σε κάθε πρόβλημα όλοι προσπαθούν να πουν την άποψη τους για την λύση του χωρίς να έχουν καν ψάξει για το θέμα . Τουλάχιστον έστω να κάνουν μια έρευνα πριν προσπαθησουν να βοηθήσουν . Κ αργότερα που θα κάνεις ένα παιδί έτσι θα είναι ο καθένας θα λέει την άποψη του για την ανατροφή 

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Καλησπέρα και από εμένα κοριτσάκια μου, τι κάνετε;

Και εμείς ετοιμάζουμε σιγά σιγά το δωμάτιο, από πράγματα τα έχουμε παραγγείλει νομίζω όλα (κούνια, καρότσι και τέτοια) και τα περιμένουμε αρχές Νοέμβρη. Επίσης, έχουμε πάρει κουβερτούλες, πετσετούλες, μπιμπερό, πάνες, σελτεδάκια και όλα αυτά!!! Τι ωραία που είναι τώρα που ετοιμαζόμαστε... Ωραίες μέρες...

Τα μπεμπάκια σας κλωτσάνε κάθε μέρα? Εμένα άλλες μέρες είναι υπερκινητικός και άλλες μέρες νομίζω ότι ξεκουράζεται, ελάχιστες φορές κουνιέται και όχι πολύ έντονα! Τι να κάνει και το μπεμπάκι, κουράζεται!!! :roll: :roll: :roll:

YRJgp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αντζελα στο ρεα θα γεννησω!εσυ;;

Ιωαννα μπραβο!!!με το καλο!

Δηλαδη εχω μεινει λιγο πισω στα ψωνια;;;

Μονο μια πιπιλα εχω ολη κ όλη που μου την εδωσαν στο ρεα οταν εκανα την β επιπεδου!

Αληθεια κοριτσια απο που πηρατε τα έπιπλα;

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Αντζελα στο ρεα θα γεννησω!εσυ;;

Ιωαννα μπραβο!!!με το καλο!

Δηλαδη εχω μεινει λιγο πισω στα ψωνια;;;

Μονο μια πιπιλα εχω ολη κ όλη που μου την εδωσαν στο ρεα οταν εκανα την β επιπεδου!

Αληθεια κοριτσια απο που πηρατε τα έπιπλα;

Εγω στο μητέρα. Πήγα σε όλα τα γνωστά καταστήματα και σε αλλα συνοικιακά αλλα τελικά τα πηρα απο το the baby city τα επιπλα. Το καροτσι αφου πρωτα το ειδα απο κοντα σιγουρα 3 φορές το παρήγγειλα απο το ίντερνετ σε αρκετα καλυτερη τιμη! Μη το αφηνεις πολυ ακομα γιατι μπορει αυτο που θα σου αρεσει να κανει καιρο να έρθει..!

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Καλημερα αντζελα! !

Επιτέλους δροσισε λιγο!

Εχεις δικιο! αυτο λεω και στον αντρα μου!

Το σαββατο ξεκιναμε να δουμε επιπλα και καροτσια απο κοντα.

Δουλευουμε ολη την εβδομάδα και μονο ενα σαββατο μας μενει για ερευνα αγορας.

Εσυ τι αλλα νεα;

Λέω να ξεκινησω μια λιστα με το τι χρειαζομαι.

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Καλημερα αντζελα! !

Επιτέλους δροσισε λιγο!

Εχεις δικιο! αυτο λεω και στον αντρα μου!

Το σαββατο ξεκιναμε να δουμε επιπλα και καροτσια απο κοντα.

Δουλευουμε ολη την εβδομάδα και μονο ενα σαββατο μας μενει για ερευνα αγορας.

Εσυ τι αλλα νεα;

Λέω να ξεκινησω μια λιστα με το τι χρειαζομαι.

Ναι ναι έχει δροσούλα! και μενα ο αντρας μου δουλευει πολλες ωρες αλλά όταν είναι ανοιχτά τα μαγαζιά το απόγευμα έστω για μια ώρα τον τρέχω τον καημενούλη μου..χθες πηγαμε για στρώμα αλλα πρώτα είχα κάνει μεγάλη έρευνα! πιο πάνω αν δεις είχα φτιάξει μια λίστα. μπορείς να την συμβουλευτείς αν θέλεις! Στην αρχή θα πελαγώσεις!

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Διαφημίσεις

maria030603 Τι έγινε με τον ενδοκρινολόγο σου;; Όλα καλά;

mariakriti Μια χαρά η μπουμπού σου!!! Έχουν χώρο να γυρίσουν ακόμα. Άσε που μπορεί να γυρίσουν και κατά τη διάρκεια του τοκετού. Οπότε μην αγχώνεσαι για αυτό. Άρχισες το πλύσιμο;; Δεν είναι νωρίς ρε κορίτσια;; Δεν θα σκονιστούν;; Και εσύ την έχεις ζήσει τη διαδικασία του τοκετού και αγχώνεσαι...φαντάσου οι πρωτομανούλες!!! Εμένα πάλι με έχει πιάσει μια φοβία ότι δεν θα καταλάβω ότι γεννάω!!!! :confused::confused::tongue::tongue:

Δωρα85 Τα πιο ώραια νέα!!!! Ήμουν σίγουρη ότι όλα θα πήγαιναν καλά, αλλά τώρα ηρεμήσατε εσείς και...εμείς!!!

aploon ή αλλίως χρυσοχέρα πως πάνε οι συσπάσεις; Το κρύωμα;; Πότε έχεις το ντόπλερ;; Όπως και να γεννήσεις, μάνα γίνεσαι. Από ότι ακούω και οι δύο τοκετοί έχουν τα ζόρια τους. Τι θα είναι καλύτερο για το μωρό σου και για σένα και όπως νοιώσεις εσύ πιο άνετα.

blueroses Ευχαριστώ για το σάιτ. Τα είδα. Κανένα σάιτ με νυχτικά μακρυά - γιατί με κοντά είμαι μια ομορφιά- που να μην είναι για την γιαγιά μου όμως βρήκατε;; Εγώ δεν φοράω ούτε πυτζάμες, οπότε και αυτές άχρηστές θα πάνε. Νυχτικά μου είπαν ότι βολεύουν καλύτερα.

Άντζελα! Καλά τον κάνεις τον άντρα σου!!! Έτσι θέλουν όλοι. Τους αρέσει όμως. Για τα μωράκια τους!!! Εμένα γύρισε χθες από το ιατρείο και ούτε γεια. Ζιπουνάκι μου λέει τι είναι!!!! :tongue::tongue: Τέτοια να πάρουμε πολλά λέει, μου είπε μία ασθενής μου ότι χρείαζονται πολλά γιατί λερώνονται!!! :tongue::tongue: Άντε βγάλε άκρη μετά!!!

foroulina Μια χαρά ο μπεμπούλης σας. Αγχώθηκες που είδες τα χειρουργία ή όχι; Εμείς τα παραγγείλαμε τα έπιπλα, θα έρθουν μέσα Οκτωβρίου. Ξεκίνα και εσύ σιγά σιγά τα ψώνια. Να τα βρεις, να τα παραγγείλεις, να έρθουν, να καθαριστούν θέλει εβδομάδες. Εγώ τα πήρα στο motherbaby. Είναι καλά ποιοτικά και οικονομικά.

bebakimou Τακτοποιήθηκες στο νέο σου σπίτι;; Καλέ τι περνά ο καιρός;; Έφτασε δε λες!!!! :P:p:p

ioanna_io Και εσύ τελείωσες τα ψώνια δηλαδή; Και η μπουμπού μου έχει τις μέρες της. Πότε δεν σταματάει όλην τη μέρα, πότε ελάχιστα. Δίνει καμμία σιγανή ίσα ίσα να μην τρομάζω ότι δεν την ακούω!!! :tongue:

Τα δικά μου νέα. Είδαμε τη μπουμπού μας χθες. Είναι τέλεια!!! 1300γραμ. και υπερηχογραφικά μεγαλύτερη κατά 1,5 βδομάδα. Φωτογραφία πάλι δεν κάθησε να βγει!!! Εγώ καλά, αν εξαιρέσουμε τις δυσπεψίες το βράδυ. Μια φρυγανιά τρώω από τις 7 και μετά γιατί πεινάω και αυτή με το ζόρι την κρατάω!!!

Κορυφαίο της μάνας μου!!!! Εγώ είμαι η πρώτη από τα αδέρφια της μάνας μου, μεγαλύτερη γαρ, που είμαι έγκυος, οπότε έχουν όλοι πέσει επάνω μου. Τα νεύρα μου, αλλά άλλο θέμα αυτό. Επειδή λοιπόν έχω όλα τα φώτα στραμμένα σε μένα, η μάνα μου υποκρίθηκε έμφραγμα για να νταντεύουν αυτή!!! Ήταν στο νοσοκομείο για 1 εβδομάδα, σε ιδιωτικό, επειδή πλήρωνε την κράτησαν, οι εξετάσεις πεντακάθαρες!!!! Εγώ πήγαινα όποτε μπορούσα αλλά δεν έμενα εννοείται!!! Και έγκυος και τόοοοοοοση αγάπη....δεν την αντέχω!!! Και την άκουσε ο αδερφός μου στο τηλέφωνο να μιλάει με την κολλητή της και να λέει την αλήθεια. Τι κάνει και γιατί το κάνει. Το είπε στον πατέρα μου και την πήρε σηκωτή για το σπίτι. Αθάνατη ελληνίδα μάνα!!!! Από την αντίθετη βέβαια για μένα...:-(:-(:-(:mad::mad:

Και σαν να μην έφτανα αυτά, η πεθερούλα μου η γλυκιά, ή αλλιώς Μπομπ ο μάστορας έκανε άλλο κορυφαίο!! Είχα κανονίσει εγώ με τον μάστορα για την γυψοσανίδα να έρθει να μου φτιάξει κάτι ραφάκια με κρυφό φωτισμό. Έπρεπε να πάω στο γραφείο μου και μετά στο νοσοκομείο για τη μάνα μου οπότε θα έλειπα από το σπίτι. Της δίνω τα κλειδιά και της είπα να του ανοίξει. Γυρνάω το βράδυ και βλέπω....ραφάκια σε σημείο άλλο από εκεί που του είχα πει του ανθρώπου και μάλιστα από το πάτωμα μέχρι το ταβάνι!!!! Τον πήρα τηλέφωνο και του λέω ότι έκανε άλλα αντί άλλων. Απάντηση. Η πεθερά σου κυρία Έλενα μου είπε εκεί ότι αποφασίσατε τελικά!Εννοείται την έβαλα και πλήρωσε και τη μ@λ@κι@ που έκανε και τα 2 καινούργια ραφάκια που ήθελα εξαρχής. Μα με έσκασαν και μάνα και πεθερά!!! Μου έκανε και ζημιά στο σπίτι η πεθερά, με την λογική ότι δεν πειράζει, θα πάρουμε άλλο τραπεζάκι σαλονιού!!!! Για πεστε μου τώρα, ποιά από τις δύο να κρατήσει το παιδί μου;;;;; Η μία είναι κακιά και κομπλεξική και η άλλη επικίνδυνη!!!!!

Σας ζάλησα....σόρρυ άλλα θα έσκαγα!!!!! :!::!:

WkSzp3.png

Ελανακιιιι πειραζει που τα διαβασα και μου ηρθε ενα χαμογελο;;;

Καλα της εκανες της πεθερας;πες της αν θελει να σου διακοσμήσει και το υπόλοιπο σπιτι!

Αυτο που μου λες με τα έπιπλα εχει καταστημα;καπου το εχω δει!

Οχι δεν αγχωθηκα με τα χειρουργεια. ...ισα -ισα το αντιθετο!και εγω δεν το περιμενα!

Αντζελα θα την δω την λιστα.νομιζω θα με βοηθησεις πολύ!

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Έλενα μου φαίνεται ότι είσαι η UHU του thread, μπαίνεις, μας "συμμαζεύεις", σκάμε χαμογελάκια, συνεχίζουμε! Πάρε μια διαδικτυακή αγκαλιά να χεις!! (Άσχετο! Ο άντρας σου είναι γιατρός απ' ότι κατάλαβα; Βρε λες να τον ξέρω; Έχουμε γυρίσει τη μισή Ελλάδα με αγροτικά ειδικότητες κλπ, ποτέ δεν ξέρεις χαχα!!)

Εμένα το κρύωμα έγινε μια ωραιοτάτη ιγμορίτιδα και ξεκίνησα αντιβίωση, η μικρή μου έχει κι αυτή ένα γαιδουρόβηχα, τι να πω.. Απ' το ζόρι μου αυξήθηκαν οι συσπάσεις και πήγα σήμερα καλού κακού γυναικολόγο, όλα οκ ευτυχώς! Είδα και τη μπουμπου μου, 1100 έφτασε και μετρά και καμιά βδομαδούλα μεγαλύτερη! Doppler 29 του Οκτώβρη!!

Για τον τοκετό ακόμα δεν αποφάσισα, είπα να δω και σε τι θέση θα είναι στο Doppler γιατί τις τελευταίες 2 βδομάδες έχει πάει από ισχυακή σε κεφαλική σε εγκάρσια και σήμερα πάλι κεφαλική κι επειδή η μεγάλη μου ερχόταν μεν κεφαλική αλλά με την πλάτη στην πλάτη μου (ζόρι.. πολύ ζόρι!!) εεεεε κρατάω τις πισινές μου που λένε χαχα!!

Σας αφήνω τώρα να τσακίσω κάτι burger που παρήγγειλα (εφημερεύει ο ανήρ και κάνω γουρουνιές μουαχαχααααα!!) και να χαπακωθώ!!

Τα φιλιά μου σε όλες!! :)

km1cp3.png

καλημερουδιαααααα!!!!!!!!!!!!!! τι κανετε>????

aploon καλεεεεεεεε φαε λιγο κ για μενα...βεβαια μεχρι τωρα θα το εχεις χωνεψει αλλα δεν πειραζει....φαε λιγο μπεργκερακι κ για μενα...

ελεναααα τι να σου πω για αυτα που μας ειπες??? υπομονηηηηηηη υπομονηηηηηηηηη

τι κανουν τα υπολοιπα κοριτσακια ????

εμεις πηγαμε να παρουμε νυχτικιες παντελονες (γιατι πιτζαμες δεν φοραω) κ τετοια για να ειμαστε σιγα σιγα ετοιμες....τελειωσαμε κ με το κρεββατακι κ την συρταριερα του μωρου οποτε σιγα σιγα θα αρχισω να πλενω τα ρουχαλακια.... ειμαι λιγακι σπασκικλακι αλλα δεν μπορω να αφησω πραγματα την τελευταια στιγμη...

προχθες καναμε κ το ντομπλερ....ειπε οτι ειναι ολα καλα ειναι υγιεστατος ο μπεμπαρος μας...2039 γραμμαρια...ημουν 31εβδ κ 6η μερα κ ο υπερηχος μας εβγαζε 33η εβδομαδα....να πω την αληθεια ισως επειδη ειμαι κ επιρρεασμενη απο τα παλια σκηνικα δεν τρελαθηκα με τον γιατρο....μας ξεπεταξε κ κρατησε ουτε 10 λεπτα...σιγουρα αυτο που με νοιαζει ειναι οτι ειναι καλα το μπεμπακι μου αλλα κ παλι δεν τρελαθηκα...ευτυχως που σε 2 εβδομαδες θα παω στη γιατρο μου να τον ξαναδω...

συνεχιζω κανονικα τις ινσουλινες....το ζαχαρο δεν εχει κατεβει..βεβαια δεν ειναι τραγικες οι τιμες αλλα κ παλι ειναι οριακες....

σημερα εχω ραντεβου με την αιματολογο να μου πει τι να κανω με τις ηπαρινες οταν μπω στον μηνα μου.....

αααααα κ καλο μηνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Διαφημίσεις

Καλο μηνα κοριτσακια!!!!!

Ελενακι περιεργες καταστασεις...υπομονη καλο μου τι αλλο να κανεις!!Μια χαρα η μπεμπα 1300!!κι εγω φωτογραφια δεν εχω ακομη...μια και καλη θα τα δουμε!!!

Φορουλινακι με το καλο να ξεκινησετε τις αγορες σας.Ποτε σταματας απο τη δουλεια;;

Aploon αχ αυτες οι ιωσεις!!! Κι εγω τις φοβαμαι πολυ.Και μαλιστα επειδη δεν θα εχω βοηθεια παρα δυο εβδομαδες που θα καθησει η μαμα μου οταν γεννησω, μετα θα ειμαι περα δωθε βρεξει χιονισει με το μωρο στο σχολειο του μεγαλου μου.

Μαρακι τελειος ο μπεμπης!!!!Μεγαλωσανε τα ζουζουνια μας.

τελικα πηρα νυχτικακια. Ουτε μακρια ουτε κ πολυ κοντα.Καλη ποιοτητα κ οικονομικα.:-D

Κι εγω ειμαι ψειρας με τα πραγματα.Εχω πλυνει ολα τα χοντρα κ εχω μονο τα ρουχαλακια.Αδειασα μια ντουλαπα και τα εβαλα φρεσκοσιδερωμενα ολα μεσα.Μωρε αρχιζουν οι υγρασιες και οι βροχες κ δεν μου καλοστεγνωνουν γι αυτο τα εβαλα σιγα σιγα .Εξαλλου μπηκε ο Οκτωβρης.Σε ενα μηνα μπαινω στο μηνα μου.:-D

xGElp3.png

d4EBp2.png

Γεια σας και καλό μήνα σε όλες !!

Είχα γράψει ένα τεράστιο κατεβατό μήνυμα και όταν πήγα να το καταχωρίσω, το έχασα όλα γιατί είχα αποσυνδεθεί. Ξέρετε τι πρέπει να κάνω για να μην αποσυνδέομαι από το φόρουμ μόλις περάσει λίγη ώρα; Μέχρι να γράψω, αποσυνδέομαι και μετά που πάω να δημοσιεύσω, χάνεται το μήνυμα.

Και παλιά μου συνέβαινε αυτό, αλλά δε θυμάμαι τι έκανα...

Έχω ξενερώσει απείρως.....

Μια σκέψη απ' αυτές που είχα γράψει είναι ότι ανακουφίζομαι που βλέπω΄οτι πολλά μωράκι βγαίνουν λίγο μεγαλύτερα στους υπερήχους, γιατί είχα αρχίσει να αγχώνομαι ότι κάτι κάνω λάθος...αν και δεν έχω ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στους υπερήχους. Και τη μικρή μου την έδειχναν στο τέλος 500+ γραμμάρια μικρότερη απ' ό,τι τελικά γεννήθηκε !!!

Για τα υπόλοιπα θα επανέλθω....:o

ZZHDp3.png

ZHtrp3.png?7KuOIX7Na>

Καλησπέρα και καλό μήνα σ'όλα τα κοριτσάκια!!

Αploon περαστικούλιαο ο καιρός δε βοηθάει καθόλου και εγώ όπου πάω είναι όλοι κρυωμένοι και ψιλοαποφεύγω συναντησεις.

ΕλεναGN χαρά στην υπομονή σου. Εμένα ευτυχώς η πεθερά μου είναι λίγο μακριά και δεν ανακατεύεται (μακριά και αγαπημενες που λένε)

Foroulina καλά ψωνια κ με προσοχβ γιατί μόλις τα δεις τα θέλεις όλα και ξεφεύγεις πολύ εύκολα.Κ εγώ στο Ρέα θα γεννήσω.

Maria030603 συγχαρητήρια για το μπέμπαρο σου και για το ζάχαρο μη φοβάσαι όλα καλά θα πάνε.

Blueroses τι κάνεις; Είδα ότι πήρες νυχτικά αν μπορείς δώσε μου τα φώτα σου γιατί είμαι στο ψάξιμο αυτές τις μέρες.

Αντζελα! εύχομαι να πάνε όλα καλά με τον τράχηλο άντε λίγο μας έμεινε να τελειώσουν οι ανυσηχίες μας.

Ioanna-jo και εμένα άλλες μέρες κλωτσάει σαν τρελή και άλλες ίσα που την καταλαβαίνω.

Τα δικά μου τα νέα τα ξέρετε.Την άλλη Παρασκεύη θα ξαναπάμε στη γιατρό να δούμε πόσο έχει μεγαλώσει η μπουμπου. Σιγά σιγά πλησιάζει ο καιρός και με πιάνει ανυπομονησία.Οι προετοιμασίες λοιπόν αρχίζουν και για μένα .Σε λίγες μέρες έχουμε επέτειο με τον αντρούλη μου και γενικά είμαστε σε πολύ ευχάριστη διάθεση

Καλο μηνα κοριτσακια!!!!!

Ελενακι περιεργες καταστασεις...υπομονη καλο μου τι αλλο να κανεις!!Μια χαρα η μπεμπα 1300!!κι εγω φωτογραφια δεν εχω ακομη...μια και καλη θα τα δουμε!!!

Φορουλινακι με το καλο να ξεκινησετε τις αγορες σας.Ποτε σταματας απο τη δουλεια;;

Aploon αχ αυτες οι ιωσεις!!! Κι εγω τις φοβαμαι πολυ.Και μαλιστα επειδη δεν θα εχω βοηθεια παρα δυο εβδομαδες που θα καθησει η μαμα μου οταν γεννησω, μετα θα ειμαι περα δωθε βρεξει χιονισει με το μωρο στο σχολειο του μεγαλου μου.

Μαρακι τελειος ο μπεμπης!!!!Μεγαλωσανε τα ζουζουνια μας.

τελικα πηρα νυχτικακια. Ουτε μακρια ουτε κ πολυ κοντα.Καλη ποιοτητα κ οικονομικα.:-D

Κι εγω ειμαι ψειρας με τα πραγματα.Εχω πλυνει ολα τα χοντρα κ εχω μονο τα ρουχαλακια.Αδειασα μια ντουλαπα και τα εβαλα φρεσκοσιδερωμενα ολα μεσα.Μωρε αρχιζουν οι υγρασιες και οι βροχες κ δεν μου καλοστεγνωνουν γι αυτο τα εβαλα σιγα σιγα .Εξαλλου μπηκε ο Οκτωβρης.Σε ενα μηνα μπαινω στο μηνα μου.:-D

Σε 2 εβδομαδες θα σταματησω!

Σε ενα μηνα ε;;;αντε με το καλο!

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Καλησπέρα και καλό μήνα σ'όλα τα κοριτσάκια!!

Αploon περαστικούλιαο ο καιρός δε βοηθάει καθόλου και εγώ όπου πάω είναι όλοι κρυωμένοι και ψιλοαποφεύγω συναντησεις.

ΕλεναGN χαρά στην υπομονή σου. Εμένα ευτυχώς η πεθερά μου είναι λίγο μακριά και δεν ανακατεύεται (μακριά και αγαπημενες που λένε)

Foroulina καλά ψωνια κ με προσοχβ γιατί μόλις τα δεις τα θέλεις όλα και ξεφεύγεις πολύ εύκολα.Κ εγώ στο Ρέα θα γεννήσω.

Maria030603 συγχαρητήρια για το μπέμπαρο σου και για το ζάχαρο μη φοβάσαι όλα καλά θα πάνε.

Blueroses τι κάνεις; Είδα ότι πήρες νυχτικά αν μπορείς δώσε μου τα φώτα σου γιατί είμαι στο ψάξιμο αυτές τις μέρες.

Αντζελα! εύχομαι να πάνε όλα καλά με τον τράχηλο άντε λίγο μας έμεινε να τελειώσουν οι ανυσηχίες μας.

Ioanna-jo και εμένα άλλες μέρες κλωτσάει σαν τρελή και άλλες ίσα που την καταλαβαίνω.

Τα δικά μου τα νέα τα ξέρετε.Την άλλη Παρασκεύη θα ξαναπάμε στη γιατρό να δούμε πόσο έχει μεγαλώσει η μπουμπου. Σιγά σιγά πλησιάζει ο καιρός και με πιάνει ανυπομονησία.Οι προετοιμασίες λοιπόν αρχίζουν και για μένα .Σε λίγες μέρες έχουμε επέτειο με τον αντρούλη μου και γενικά είμαστε σε πολύ ευχάριστη διάθεση

Αχ δωρα και εγω αυτο φοβαμαι!θα μου αρεσουν ολα!η πεθερα μου επιμενει να παμε στο λητω αλλα ειναι πανακριβα!

Στο ρεα ε;βρε λες να εχουμε τον ιδιο γιατρο;;;

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...