Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Οχι προφανώς δε θα παρεξηγήσουμε κανέναν. Οπως εμείς δε μπορούμε να μπούμε στη θέση των άλλων σε κάποια θέματα, έτσι ούτε εκείνοι. Εμένα το μόνο που με ενοχλεί είναι οι συγκρίσεις που αποσκοπούν στο να σου πουν πως κάτι δε κάνεις καλά, όπως αυτή που προανέφερα με τις ηλικίες των ανθρώπων. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και κάποια πράγματα δεν είναι συγκρίσιμα. Προφανώς υπάρχει καλή πρόθεση.

Δυστυχώς αυτό υπάρχει σε κάθε πρόβλημα όλοι προσπαθούν να πουν την άποψη τους για την λύση του χωρίς να έχουν καν ψάξει για το θέμα . Τουλάχιστον έστω να κάνουν μια έρευνα πριν προσπαθησουν να βοηθήσουν . Κ αργότερα που θα κάνεις ένα παιδί έτσι θα είναι ο καθένας θα λέει την άποψη του για την ανατροφή 

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Αληθεια τι χαρτιά χρειάζονται?

Πως δηλώνω το παιδί μου

Η δήλωση της γέννησης του παιδιού σας είναι υποχρεωτική για την καταχώρηση της γέννησης στο Ληξιαρχείο του Δήμου. Η δήλωση γεννήσεως συμπληρώνεται στην Υποδοχή Επιτόκων, στο Επίπεδο - 1 της Κλινικής, υποχρεωτικά με την παρουσία ενός εκ των δύο γονέων. Η δήλωση πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο την επόμενη της γέννησης του νεογνού. Χρειάζονται τα εξής δικαιολογητικά:

Και για τους δύο γονείς: Δελτία Αστυνομικής Ταυτότητας, AMKA, ΑΦΜ (πχ φωτοτυπία εκκαθαριστικού σημειώματος εφορίας)

1. Η ληξιαρχική πράξη γάμου.
  2. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης από το Δήμο ή την Κοινότητα όπου έχετε ανοίξει Οικογενειακή Μερίδα, το οποίο να έχει εκδοθεί το αργότερο πριν από 3 μήνες. Εάν υπάρχει ενδεικτική εγγραφή του ενός εκ των δύο συζύγων, χρειάζεται πιστοποιητικό και από τους δύο Δήμους. Στις περιπτώσεις που δεν υπάρχει γάμος, είναι απαραίτητη η προσκόμιση πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης.
  3. Πράξη Προσδιορισμού Επωνύμου Τέκνου (ισχύει για γάμους που πραγματοποιήθηκαν μετά το 1983) και εφόσον του επώνυμο του τέκνου δεν αναγράφεται πάνω στην ληξιαρχική πράξη γάμου . Εάν έχει προηγηθεί πολιτικός γάμος, απαιτείται η Πράξη Προσδιορισμού Επωνύμου του πολιτικού γάμου.

Προσοχή: Πρέπει να προσκομίσετε τα πρωτότυπα έγγραφα!

Παραλαβή Δήλωσης Γεννήσεως

Η παραλαβή της δήλωσης γεννήσεως γίνεται καθημερινά από την Κεντρική Υποδοχή της Κλινικής. Τη δήλωση γεννήσεως και τα προαναφερόμενα δικαιολογητικά πρέπει να παραδώσετε, εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα γέννησης του παιδιού σας, στο Ληξιαρχείο του Δήμου , ώστε να εκδοθεί η Ληξιαρχική Πράξη Γεννήσεως.

Βάσει του άρθρου 49 του Ν.344/1976 (όπως αυτό τροποποιήθηκε με το ίδιο ΦΕΚ), σε περίπτωση δήλωσης γεννήσεως πέραν των 10 ημερολογιακών ημερών, επιβάλλεται πρόστιμο ύψους 100¤. Σε περίπτωση δήλωσης γεννήσεως πέραν των 3 μηνών, το πρόστιμο διαμορφώνεται σε 300¤.

Σε περίπτωση ασφάλισης του νεογνού μέσω ΕΟΠΥΥ:

Μετά την Δήλωση στο Ληξιαρχείο, θα πρέπει να απευθυνθείτε σε ένα ΚΕΠ για να εκδοθεί το ΑΜΚΑ του νεογνού. Ακολούθως, θα πρέπει να απευθυνθείτε στο ασφαλιστικό σας ταμείο για την έκδοση του βιβλιαρίου ασθενείας του νεογνού. Το βιβλιάριο θα πρέπει να προσκομιστεί στην Κλινική πριν το εξιτήριο του νεογνού (εφόσον αυτό είναι εφικτό).

καλο ειναι το αμκα να το βγαλουν σε ικα γιατι πλεον μου ειπαν οτι πρεπει να βγει κ αμα για το παιδι...επισης καντε μια εξουσιοδοτηση στον μπαμπα του παιδιου μια κ που θα παει στο ικα να κανει τα χαρτια για την αδεια λοχειας...

κ ενα αλλο που μου ειπαν οι αγορομανες που δεν το ειχα στο νου μου....το μωρο πρεπει να δηλωθει κ στο μητρωο αρρενων

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ομορφα κοριτσακια τι κανετε;;;;

Μαρακι κι εγω αυριο θα παω για τα χαρτια.Πως πας με ινσουλινη κ μετρησεις;;

Για ντοπλερ ποτε πας;;

aploon μου κι εγω μαζεψα ολα τα ρουχακια,κουβερτουλες,σεντονακια του μεγαλου και τα πλενω κ σιδερωνω σιγα σιγα.Με εχει πιασει κ εμενα μανια να τα ετοιμασω ολα!!!:D

Εμεις σημερα ειδαμε το αντρακι μας!!!Εφτασε 1900 το τερατακι μου!!!Βαση περιοδου 30εβδ και βαση υπερηχου 32+4.Ο γιατρος ειπε οτι απλα εχουμε μεγαλο μωρο.Οσο οι εξετασεις ειναι καλες,οι μετρησεις ζαχαρου ειναι καθε μερα φυσιολογικες,κιλα δεν εχω παρει αλλα,και η πιεση καλη δεν φοβομαστε κατι.Μενει μονο το ντοπλερ που θα κανω σε δυο εβδομαδες να ειναι ολα καλα.Μου ειπε οτι ισως οπως ο πρωτος παρει αποφαση να βγει 37-38 εβδ και να ειναι φυσιολογικο το βαρος..Οτι κι αν γινει αρκει να ειναι το καλυτερο για το μωρο μας!!

Αχ κοριτσια πλησιαζουμε!!!

Οι υπολοιπες πως ειστε;;;;;

xGElp3.png

d4EBp2.png

Πως δηλώνω το παιδί μου

Η δήλωση της γέννησης του παιδιού σας είναι υποχρεωτική για την καταχώρηση της γέννησης στο Ληξιαρχείο του Δήμου. Η δήλωση γεννήσεως συμπληρώνεται στην Υποδοχή Επιτόκων, στο Επίπεδο - 1 της Κλινικής, υποχρεωτικά με την παρουσία ενός εκ των δύο γονέων. Η δήλωση πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο την επόμενη της γέννησης του νεογνού. Χρειάζονται τα εξής δικαιολογητικά:

Και για τους δύο γονείς: Δελτία Αστυνομικής Ταυτότητας, AMKA, ΑΦΜ (πχ φωτοτυπία εκκαθαριστικού σημειώματος εφορίας)

1. Η ληξιαρχική πράξη γάμου.
  2. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης από το Δήμο ή την Κοινότητα όπου έχετε ανοίξει Οικογενειακή Μερίδα, το οποίο να έχει εκδοθεί το αργότερο πριν από 3 μήνες. Εάν υπάρχει ενδεικτική εγγραφή του ενός εκ των δύο συζύγων, χρειάζεται πιστοποιητικό και από τους δύο Δήμους. Στις περιπτώσεις που δεν υπάρχει γάμος, είναι απαραίτητη η προσκόμιση πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης.
  3. Πράξη Προσδιορισμού Επωνύμου Τέκνου (ισχύει για γάμους που πραγματοποιήθηκαν μετά το 1983) και εφόσον του επώνυμο του τέκνου δεν αναγράφεται πάνω στην ληξιαρχική πράξη γάμου . Εάν έχει προηγηθεί πολιτικός γάμος, απαιτείται η Πράξη Προσδιορισμού Επωνύμου του πολιτικού γάμου.

Προσοχή: Πρέπει να προσκομίσετε τα πρωτότυπα έγγραφα!

Παραλαβή Δήλωσης Γεννήσεως

Η παραλαβή της δήλωσης γεννήσεως γίνεται καθημερινά από την Κεντρική Υποδοχή της Κλινικής. Τη δήλωση γεννήσεως και τα προαναφερόμενα δικαιολογητικά πρέπει να παραδώσετε, εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα γέννησης του παιδιού σας, στο Ληξιαρχείο του Δήμου , ώστε να εκδοθεί η Ληξιαρχική Πράξη Γεννήσεως.

Βάσει του άρθρου 49 του Ν.344/1976 (όπως αυτό τροποποιήθηκε με το ίδιο ΦΕΚ), σε περίπτωση δήλωσης γεννήσεως πέραν των 10 ημερολογιακών ημερών, επιβάλλεται πρόστιμο ύψους 100¤. Σε περίπτωση δήλωσης γεννήσεως πέραν των 3 μηνών, το πρόστιμο διαμορφώνεται σε 300¤.

Σε περίπτωση ασφάλισης του νεογνού μέσω ΕΟΠΥΥ:

Μετά την Δήλωση στο Ληξιαρχείο, θα πρέπει να απευθυνθείτε σε ένα ΚΕΠ για να εκδοθεί το ΑΜΚΑ του νεογνού. Ακολούθως, θα πρέπει να απευθυνθείτε στο ασφαλιστικό σας ταμείο για την έκδοση του βιβλιαρίου ασθενείας του νεογνού. Το βιβλιάριο θα πρέπει να προσκομιστεί στην Κλινική πριν το εξιτήριο του νεογνού (εφόσον αυτό είναι εφικτό).

καλο ειναι το αμκα να το βγαλουν σε ικα γιατι πλεον μου ειπαν οτι πρεπει να βγει κ αμα για το παιδι...επισης καντε μια εξουσιοδοτηση στον μπαμπα του παιδιου μια κ που θα παει στο ικα να κανει τα χαρτια για την αδεια λοχειας...

κ ενα αλλο που μου ειπαν οι αγορομανες που δεν το ειχα στο νου μου....το μωρο πρεπει να δηλωθει κ στο μητρωο αρρενων

Ευχαριστώ πολυ!

Ομορφα κοριτσακια τι κανετε;;;;

Μαρακι κι εγω αυριο θα παω για τα χαρτια.Πως πας με ινσουλινη κ μετρησεις;;

Για ντοπλερ ποτε πας;;

Οι υπολοιπες πως ειστε;;;;;

καλημεραααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! δεν ειναι τιποτα τα χαρτια.....εβλεπα εφιαλτες οτι δεν ειχα ετοιμασει τιποτα κ τελικα τα μαζεψα ολα σε μια μερα...ειχα κ την εντυπωση οτι το πιστοποιητικο οικ. καταστασης βγαινει μετα απο μερες αλλα μου το εδωσαν κατευθειαν....τα εβγαλα κ ενα σωρο φωτοτυπιες οποτε ειμαι ready!!!!!!!

λοιπον που λες φιλεναδα,, με τις ινσουλινες εχω ενα παραδοξο....οταν μετρηθηκα εχθες το πρωι νηστικη ειχα 106..μεσα στα φυσιολογικα πλαισια μεν στο ανωτερο οριο δε....επειδη σε καποια φαση φοβηθηκα οτι κατι κανω λαθος λεω θα ξαναμετρησω κ το απογευμα...το απογευμα 76!!!! εγινε η αντιστροφη του προβληματος τωρα..εκει που ημουν μια χαρα νηστικη κ δεν τα πηγαινα καλα φαγωμενη τωρα γινεται το αντιθετο...τι να πω?? μου ειπε ο ενδοκρινολογος να μετρηθω ξανα το σαββατοκυριακο να δουμε πως παει..

επισης ηρθε εχθες ο διατροφολογος κ μου ειπε οτι εχασα 400 γραμ.... τι καλαααα!!!!!!!!!!!! βεβαια παντα ημουν αναποδη...χαχαχαχαχα αλλες τωρα ειναι που βαζουν κ γω χανω..χχαχαχαχαχαχα...

ντομπλερ θα κανω την τριτη κ ανυπομονω να δω το μαναρακι μου!!!!!!!!!

τι κανουν τα υπολοιπα κουριτσια???

NKQXp2.png

Γεια σας κοριτσια..

Ελενα δε ξερω γιατι εχει τοσο μεγαλη διαφορα..παντως η γιατρος δεν ανησυχησε.. σε αντιθεση με τον τραχηλο που τον εφτασα στα 2.54 εκ. και μου εβαλε κατσαδα και ουτρο κολπικα..:?:?:?

Βλεπω ολες σας εχετε κανει τα περισσοτερα και εγω ακομα τιποτα!!!!

απο βρεφικα καλλυντικα τι μαρκα επιλεξατε; επισης απορρυπαντικο για τα ρουχαλακια; λευκα ειδη ποσα να παρω;;;; και απο που;;; παντου πανακριβα!!! τα φωτα σας οι ηδη μανουλες καλεεεεε! :confused::confused::confused:

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Διαφημίσεις

Aploon Καλέ τι χρυσοχέρα είσαι εσύ;;; Τι πάνες εννοείς;; Εγώ έχω πάθει κόλλημα με το σπίτι. Τα πράγματα τα έχω πάρει σχεδόν όλα. Θα τα πλύνω σε λίγες μέρες να μαζεύονται σιγά σιγά.

maria030603 Μώρε όλες αισθησιακές γκόμενες είμαστε τώρα!!! Ευχαριστούμε και για τη λίστα με τα χαρτιά. Πρέπει και αυτά τώρα. Πριν αρχίσει να βρέχει συνέχεια και βαρύνουμε κι άλλο. Γιατί άλλαξαν οι μετρήσεις σου;;

blueroses Καλέ τεράστιος είναι!!! 7-8 εβδομάδες σου έμειναν!!!! Πλησιάζουμε πολύ γρήγορα στις αγκαλιές και στα φιλιά!!!!

Bella7 Τι κάνεις;;;

Άντζελα! Ο τράχηλος σου γιατί έτσι;; Καλλυντικά δεν ξέρω ακόμα ποια. Απορρυπαντικό το ariel baby soft πήρα εγώ γιατί μου είπαν ότι είναι το μόνο που καθαρίζει, τα άλλα δεν καθαρίζουν καλά. Επίσης μαλακτικό απαγορεύεται επειδή δεν ξεπλένεται καλά μπορεί να είναι υπεύθυνο για εκζέματα και δερματικές αλλεργίες. Σεντονάκια 3-4 κούνιας και 2 για καρότσι-καλαθούνα πήρα εγώ. 4 σελτεδάκια μεγάλα, 10 λαβέτες, 1 κουβέρτα κούνιας και 2 κουβέρτες αγκαλιάς. Θα φέρουν και δώρα και θα τα αλλάξω με ότι δω ότι χρειάζομαι. Βρες κανένα συνοικιακό μαγαζί. Έχουν προσφορές. Και jumbo για σελτεδάκια, λαβέτες. Κοίτα και στο ιντερνετ. Στο motherbaby.gr έχει όμορφα, καλά ποιοτικά και φθηνά.

Την άλλη εβδομάδα πάω να δω την μπουμπούκα μου!!! Κορίτσια για πείτε μου λίγο σουτιέν θηλασμού και νυχτικά από πού θα πάρετε;; Οικονομικά θέλω.

WkSzp3.png

Aploon Καλέ τι χρυσοχέρα είσαι εσύ;;; Τι πάνες εννοείς;; Εγώ έχω πάθει κόλλημα με το σπίτι. Τα πράγματα τα έχω πάρει σχεδόν όλα. Θα τα πλύνω σε λίγες μέρες να μαζεύονται σιγά σιγά.

maria030603 Μώρε όλες αισθησιακές γκόμενες είμαστε τώρα!!! Ευχαριστούμε και για τη λίστα με τα χαρτιά. Πρέπει και αυτά τώρα. Πριν αρχίσει να βρέχει συνέχεια και βαρύνουμε κι άλλο. Γιατί άλλαξαν οι μετρήσεις σου;;

blueroses Καλέ τεράστιος είναι!!! 7-8 εβδομάδες σου έμειναν!!!! Πλησιάζουμε πολύ γρήγορα στις αγκαλιές και στα φιλιά!!!!

Bella7 Τι κάνεις;;;

Άντζελα! Ο τράχηλος σου γιατί έτσι;; Καλλυντικά δεν ξέρω ακόμα ποια. Απορρυπαντικό το arielbabysoftπήρα εγώ γιατί μου είπαν ότι είναι το μόνο που καθαρίζει, τα άλλα δεν καθαρίζουν καλά. Επίσης μαλακτικό απαγορεύεται επειδή δεν ξεπλένεται καλά μπορεί να είναι υπεύθυνο για εκζέματα και δερματικές αλλεργίες. Σεντονάκια 3-4 κούνιας και 2 για καρότσι-καλαθούνα πήρα εγώ. 4 σελτεδάκια μεγάλα, 10 λαβέτες, 1 κουβέρτα κούνιας και 2 κουβέρτες αγκαλιάς. Θα φέρουν και δώρα και θα τα αλλάξω με ότι δω ότι χρειάζομαι. Βρες κανένα συνοικιακό μαγαζί. Έχουν προσφορές. Και jumboγια σελτεδάκια, λαβέτες. Κοίτα και στο ιντερνετ. Στο motherbaby.gr έχει όμορφα, καλά ποιοτικά και φθηνά.

Την άλλη εβδομάδα πάω να δω την μπουμπούκα μου!!! Κορίτσια για πείτε μου λίγο σουτιέν θηλασμού και νυχτικά από πού θα πάρετε;; Οικονομικά θέλω.

καλε τι ευχαριστεις???? τα πηρα απο το σαιτ της κλινικης που θα γεννησω... πριν λιγους μηνες γεννησε η κουμπαρα μου κ αυτα ακριβως ηθελαν..ελπιζω να μην εχουν προσθεσει κατι

τωρα για τις μετρησεις μου ειπαν οτι σε πολλους που κανουν ινσουλινη γινεται αυτη η γυρισια...τωρα θα ξαναμετρηθω νηστικη το σαββατοκυριακο να δουμε πως θα ειναι οι τιμες κ θα ξαναμιλησω τη δευτερα με τον ενδοκρινολογο

NKQXp2.png

Γεια σας κορίτσια,

σήμερα πήγα στο γιατρό, κάναμε ντόπλερ. Μια χαρά μου είπε, η μπέμπα ήταν 1670γρ στις 30+1, υπερηχογραφικά βγαίνει 31+5.

Οι μετρήσεις σακχάρου μου είναι καλές, η πιέσή μου εντάξει, αλλά δεν έχει γυρίσει ακόμα (νομίζω είναι λίγο νωρίς, ε; ). Θα την περιμένουμε μέχρι τελους μου είπε !!!

Έχασα και δύο κιλά ακόμα γιατί προσέχω με το σάκχαρο αρκετά και προσπαθώ να περπατάω όποτε μου δίνεται η ευκαιρία.

Παραλάβαμε μια ντουλαπίτσα και εμείς (απλή, στα χρώματα της κούνιας μας) και τώρα είμαι έτοιμη να αρχίσω να πλένω αυτά που έχω ξεπακετάρει...

Θα ξεκινήσω άμεσα γιατί σκέφτομαι ότι έτσι μεγαλύτερη που δείχνει η μπέμπα, μήπως κάνει εμφάνιση νωρίτερα απ' τα αναμενόμενα και μας πιάσει απροετοίμαστους.. :D

Συνειδητοποιώ ότι θα γεννήσω και με έχει πιάσει ένα άγχος να το πω.....κυρίως για τη διαδικασία...και την προηγούμενη φορά αυτή με άγχωνε.

Βλέπω οι ετοιμασίες οι δικές σας συνεχίζονται πυρετωδώς...

Καλή συνέχεια εύχομαι...

ZZHDp3.png

ZHtrp3.png?7KuOIX7Na>

Κορίτσια μου ευχαριστώπολύ για την συμπαράσταση. Σήμερα έμαθα τα αποτελέσματα είναι υγιέστατη ευτυχώς γύρισε η καρδιά μου στη θέση της. Την είδαμε κιόλας είναι 1100 σήμερα μεγάλωσε λίγο παραμένει πιο μικρή βέβαια.Τα πραγματάκια της τα έχουμε πάρει τώρα που ηρέμησα θα ξεκινήσω σιγά σιγά να τα πλένω

Δώρα μου μπράβο κορίτσι μου συγχαρητήρια για τα καλά νέα!!! Άντε άντε ξεκίνα να πλένεις χιχιχι, είναι υπέροχο συναίσθημα να ετοιμάζεις το χώρο για το παιδάκι σου, δεν πα να είναι το 1ο, ή το 8ο!!

Α για τα απορρυπαντικά, εμείς στη μεγάλη είχαμε δοκιμάσει ότι υπήρχε στο ράφι του σούπερ, τελικά μπορώ να πω ότι μου άρεσε περισσότερο το Προδερμ κυρίως λόγω μυρωδιάς, μου 'κατσε καλύτερα! Αυτό μέχρι τον 5ο μήνα κάπου εκεί που κόψαμε αποστείρωση και πλέον τα έπλενα όλα με τα ίδια απορρυπαντικά με μας (και μπιμπερό στο πλυντήριο κλπ).

Σαμπουάν και τέτοια μας είχαν φέρει και δώρα οπότε έχουμε δοκιμάσει μέχρι στιγμής Προδερμ, Τζόνσον, Φρεζυ, και Σάνεξ, εμμ για νεογέννητο βάζαμε το Προδέρμ που είναι για μαλλιά και σώμα, μετά για το σώμα της βάζαμε το μωβ της Τζόνσον με τη λεβάντα (που της το..κλέβω συχνα χαχα) και μετά που ξεκίνησε να μπουσουλάει και να λερώνεται περισσότερο εκτίμησα το Sanex διότι έκανε περισσότερο αφρό και μου φάνηκε ότι την καθάριζε καλύτερα! Όλα αυτά βέβαια είναι προσωπικές επιλογές, γούστα στο πως μυρίζει το καθένα και βέβαια ανάλογα την ευαισθησία του κάθε παιδιού, τυχόν αλλεργίες δερματίτιδες κλπ, οπότε trial and error!!

Πάνες εννοώ υφασμάτινες, τις δοκιμάσαμε στη μεγάλη όταν ήταν 2-3 μηνών και συνεχίσαμε με αυτές, στην πορεία αποφάσισα να δοκιμάσω τις..ραπτικές μου ικανότητες και σαν ένα είδος χόμπυ στο σπίτι ας πούμε και είδα ότι τα κατάφερνα οπότε η ραπτομηχανή μου κ γω έχουμε γίνει φιλαράκια χιχι, εεεε καμιά φορά τσακωνόμαστε ή απομακρυνόμαστε (όπως τώρα με τις συσπάσεις πχ) αλλά τα βρίσκουμε μωρέ!

Δεν ξέρω που βρίσκεται η καθεμιά σας αλλά εδώ στη Λάρισα έχει πιάσει απο το πρωί ένα ψιλόβροχο και δεν μας φτάνει αυτό, αρρώστησε η κόρη μου στον παιδικό απ' την πρώτη βδομάδα, κόλλησα κι εγώ και είμαστε μάνα και κόρη με τα χαρτομάντηλα και τις σούπες μια ομορφιά!!!

Ανυπομονώ για το ντόπλερ να δω τι κάνει το λουλουδάκι μου, την περιμένω πως και πως χαχα!!

Μία ερώτηση βρε κορίτσια.. Τη μεγάλη μου την έκανα με καισαρική και σ' αυτήν λέμε να προσπαθήσουμε για φυσιολογικό αν όλα παν καλα.. Έλα όμως που απ' τη μια λεω οκ και απ' την άλλη..φοβάμαι?? Μήηηπως υπάρχει κάποια μανούλα εδώ μέσα που να 'χει ζήσει και τα δυο? Ξέρω ότι ίσως ακούγομαι παράλογη να λέω φοβάμαι το φυσιολογικό αλλά δεν το έχω ζήσει, ενώ απ' την άλλη το χειρουργείο είναι το 2ο μου σπίτι (εκκολαπτόμενη αναισθησιολόγος γαρ) και έτσι μια άνεση την έχω! Φέρτε με βρε παιδιά στα ίσα μου!!! :P :P

km1cp3.png

Διαφημίσεις

Δωρα τελεια τα νεα σας!!!Μια χαρα η μπεμπα,θα ειμαι μια κομψη δεσποινιδα!!!:D

Βλεπω ολες ειμαστε σε φαση πλυσιματων, και ετοιμασιων!!!Τι ωραια!!!

Elena εγω σουτιεν θηλασμου εχω απο το πρωτο μου παιδακι.Τα ειχα παρει απο το Λητω με 50% εκπτωση(ετυχε εκεινη την περιοδο).Απο οτι ειδα τωρα εχει παλι σε μερικες μαρκες εκπτωση

http://www.letoshop.gr/default.aspx?id=21&cid=30&rf=1#&&manufacturers=&searchTerm=&fields=&flags=&currentBrowseMode=2&currentSort=-1&currentItems=20&priceTo=&priceFrom=&currentPage=6

Οσο για νυχτικιες θελω κι εγω βοηθεια.Δεν εχω καθολου και δεν θελω πολυ ακριβες γιατι οταν συνελθω απο τη γεννα δεν θα τις φοραω πολυ.Βολευομαι τα πυτζαμακια το χειμωνα.

xGElp3.png

d4EBp2.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα αν και Τρίτη!

Ελενα λόγω κούρασης μου είπε, δουλειές σπιτιού κλπ..:rolleyes:

Δώρα πολύ ευχάριστα τα νέα σου! Μπράβο σας! Πότε βγαίνουν κανονικά τα αποτελέσματα;

Η ζυγαριά έχει αρχίσει και ανεβαίνει κατά μισό κιλό την εβδομάδα!!! :(:(:(

Που να μην είχα και τη δυσπεψία δηλαδή...

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Καλημερα σε οοολα τα κοριτσια!!!

Α λιγο υποτονικο το βλεπω το θεματακι μας!τωρα που θα σταματησω τι δουλειά θα εχουμε πολυλογιες ενταξει;;;

Τα νεα μου....εχτες ειχα ραντεβου με τον γιατρο αλλα επειδη επειδη ειχε τοκετο μου ειπε να με δει στο ρεα.

1100 ο μπεμπης και κλωτσαγε τον γιατρο!

Επίσης η μαια με ρωτησε αν θελω να δω τα χειρουργεια!

Της ειπα ναι!

Με το που τα ειδα το εκανα εικονα βρε κοριτσια....αχ ανυπομονώ!!!

Επίσης βαψαμε το σαββατο το δωματιο και τωρα θα ξεκινησουμε τα ψωνια.

Εχετε ψωνισει επιπλα;

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Κάλημεεεεερααα σε όλες τις μάνουλες!!!Χάθηκα κ εγώ ειναι η αλήθεια,ειχα μπλέξει με μετακόμιση κ ψώνια για το σπίτι.Χαίρομαι πολύ που όλες ειστε καλά οπως επίσης κ τα μπέμπακια μας! Είναι απίστευτο ποσο γρήγορα περνά ο καίρος κορίτσια κ σε λίγο 8α κρατήσουμε τα μωράκια μας αγκάλια! :):)

hmfAp3.png

Καλημερα σε οοολα τα κοριτσια!!!

Α λιγο υποτονικο το βλεπω το θεματακι μας!τωρα που θα σταματησω τι δουλειά θα εχουμε πολυλογιες ενταξει;;;

Τα νεα μου....εχτες ειχα ραντεβου με τον γιατρο αλλα επειδη επειδη ειχε τοκετο μου ειπε να με δει στο ρεα.

1100 ο μπεμπης και κλωτσαγε τον γιατρο!

Επίσης η μαια με ρωτησε αν θελω να δω τα χειρουργεια!

Της ειπα ναι!

Με το που τα ειδα το εκανα εικονα βρε κοριτσια....αχ ανυπομονώ!!!

Επίσης βαψαμε το σαββατο το δωματιο και τωρα θα ξεκινησουμε τα ψωνια.

Εχετε ψωνισει επιπλα;

Πολυ υποτονικό!!! :tongue:

σε ποια κλινική θα γεννήσεις;Εγώ τα έχω παραγγείλει και τα περιμένω τέλος του μήνα..

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...