Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

ΚΟΥΚΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να μαι κ γω.....στα γρηγορα

http://www.happyparenting.gr/egkymosynh/%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82/kyhsh-egkymoshnh/3241-%CE%94%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CF%8D%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BD%CE%AD%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82.html

μου εδωσαν οι φιλες μου αυτο το λινκ κ εφοσον κανουμε εγγραφη στα σαιτ τους μας στελνουν δωρεαν δειγματα..αρκετα απο αυτα τα εχουν παρει...

αντζελα εισαι θεα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! οτι ακριβως χρειαζομουν.....πληρης οδηγος!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εεεε τα παραλες!!! Με κανείς και κοκκινιζω!!!! :tongue::tongue::tongue::oops::oops::oops:

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!Η χθεσινή μέρα δεν ηταν πολύ εύκολη για μένα.Πήγαμε στον εμβρυολόγο είδαμε το μωρό ηταν καλά όλα αλλά μας είπε ότι ήταν στα κατώτερα φυσιολογικά όρια το βάρος της κ για να είμαστε σίγουροι έπρεπε να κάνουμε αμνιο. Το απόγευμα κάναμε την αμνιο τωρα ξάπλα στο κρεβάτι περιμένω τα αποτελέσματα.....

Καλημέρα κοριτσάκια!Η χθεσινή μέρα δεν ηταν πολύ εύκολη για μένα.Πήγαμε στον εμβρυολόγο είδαμε το μωρό ηταν καλά όλα αλλά μας είπε ότι ήταν στα κατώτερα φυσιολογικά όρια το βάρος της κ για να είμαστε σίγουροι έπρεπε να κάνουμε αμνιο. Το απόγευμα κάναμε την αμνιο τωρα ξάπλα στο κρεβάτι περιμένω τα αποτελέσματα.....

Δωρα μου τα καλυτερα αποτελεσματα ευχομαι!!!

Ειναι καιρο σε χαμηλο βαρος η τωρα ξαφνικα;

Αντε μην ανησυχεις,μια χαρα θα ειναι η μπεμπα!!

xGElp3.png

d4EBp2.png

Δώρα καλά αποτελέσματα σου εύχομαι κοπέλα μου.. Όλα θα πάνε τέλεια μην ανησυχεις και στεναχωριεσαι.. Ποιο είναι το βάρος της μικρής σου;

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Διαφημίσεις

Σ ευχαριστώ πολύ Αντζελα! ειναι μικρούλα. Είμαι στην 28 εβδομάδα και η μπουμπού μου είναι 958 γρ.Οταν ειχα κάνει αυχενική κ papa A ήταν κοι δύο πάρα πολύ καλές ευτυχώς.

Καλημέρα στα κοριτσάκια όλα! Καλή εβδομάδα να έχουμε! Επιτέλους λίγη βροχουλα! Λίγη δροσουλα! Και έχω πολυυυ σίδερο! Ταμαμ μου ήρθε ο καιρουλης!

Σήμερα το βράδυ θα δω τον πρίγκιπα μου!!!! Έχω πάνω από 4 βδομάδες να τον δω μωρέ..

Επίσης πλέον νιώθω πιο έγκυος μπορώ να πω.. Κουραζομαι πιο ευκολα, μεγάλωσε η κοιλιά μου, άρχισα να ξεχναω πολύ, οι ορμόνες μου επίσης τώρα έπαθαν σοκ! στον καναπε δεν βολευομαι εύκολα.. Για πειτε εσεις τα νεακια σας;;;

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Δώρα85 υπομονή κοριτσάκι!!! Καλά αποτελέσματα!!! Πότε βγαίνουν; Ολα καλά θα πάνε. Μην ανησυχείς. Θετικές σκέψεις. Οι ευχές μου και η σκέψη μου σε σένα.

Άντζελα! Καταρχάς στείλε διεύθυνση να σου στείλω τα ασιδέρωτα μου. Μου τη δίνει το σίδερο!!!>:)>:) Τι ωραία που θα δείτε τον πρίγκηπα σας!!! Θα έχει μεγαλώσει πολυ! Πες μας το απόγευμα τα νέα.

Εγώ άυπνη. Η μπουμπούκα έπαιζε με το στομάχι μου όλο το βράδυ. Κατά τα αλλά καλά.

Οι υπόλοιπες που χαθήκατε;;

WkSzp3.png

καλημερααααα!!!!!!!!!!!!!!! τι κανετε???

αντζελα μου τι εγινε στον υπερηχο??? το ειδατε το αγορακι σας??? κ επισης θα συμφωνησω με την ελενη να σου στειλω τη διευθυνση μου να μου κανεις κ τα δικα μου τα ασιδερωτα γιατι τη βαριεμαι απιστευτα αυτη τη δουλεια

ελενηηηηηηηη πως σε νιωθωωωωω... κατα τη διαρκεια της μερας παιζουμε με την κυστη της μαμας...κανουμε τραμπολινο με την κυστη...το βραδυ μας αρεσει να παιζουμε με το στομαχι της μαμας κ μας ξυπναει καθε μια ωρα ακριβως η παλινδρομηση...πινουμε γαλατακι, παμε τουαλετα κ ξανα τα ιδια μετα απο μια ωρα...χαχαχαχαχα

εχθες ξεκινησα την ινσουλινη...ηταν σε πενα οποτε ηταν ευκολη στην χρηση...τωρα θα την κανω για τρεις μερες κ μετα ξανα μετρηση να δουμε πως παει....αυτα απο μενα...τι κανουν οι υπολοιπες τσουπρες???

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Καλημέρα καλημέρα!

Ελενακι ευχαρίστως να σου δώσω τη διεύθυνση μου να έρθεις να σου ανοιξω το σπίτι μου να πιούμε καφέ!!! Το σίδερο το απεχθάνομαι!!! Κ έχω πολλά πουκάμισα λόγω της δουλειάς του άντρα μου! Γι' αυτό και μου πήρε καλό σίδερο! :tongue:

Μαρακι εσενα θα σε(!) στείλω την διεύθυνση του πατρικού μου στη Θεσσαλονίκη! Κ όταν ανεβω να πιούμε καφέ!:P

Είδαμε χθες το αγοράκι μας! Ήταν πολύ δραστήριος! Μου τον βγάζει με ψηλά πόδια αλλά αδύνατο κ μεγάλο κεφάλι!!! :confused::confused::confused:

Δηλαδή ήμουν 26+4, η μέτρηση της κοιλιάς τον έβγαζε 25 και το κεφάλι 29!!!! Δεν είναι ανησυχητικό είπε.. 972 γραμμάρια! Επόμενο ραντεβου σε 3 βδομάδες και πριν παω θα κάνω τη καμπύλη ζαχαρου..

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Διαφημίσεις

Μια γρηγορη καλημερα κι απο μενα!! Ξερω, ξερω, εξαφανιστηκα, δεν ξερω τι μ επιασε ολη μερα δεν καθομαι θελω να ετοιμασω τα ρουχα κ το δωματιο της μικρης κ το βραδυ με το που κοιμαται η μεγαλη μου βγαινει η κουραση κ μετραω αντιστροφα!! :P Μπαινω κ διαβαζω τα νεα σας, Δωρα ειδικα εσενα σ' εχω στο μυαλο κοπελα μου, κατι μου λεει πως ολα θα πανε καλα. Κ η μεγαλη μου ηταν μικρο παιδακι, με κλεισμενες 39εβδομαδες βγηκε 3κιλα κ τωρα ειναι 2χρονων, 1μετρο υψος κ 17κιλα οποτε προσπαθα να εισαι ηρεμη μεχρι τα αποτελεσματα.. Ποτε θα βγουνε;

Υγ: το κινητο μου τσακωθηκε με τους τονους κ ειναι πρωι, πολυ πρωι για να λυσω τις διαφορες τους...

km1cp3.png

maria030603 Πως με νοιώθεις!!! Δεν έχω παλινδρόμηση αλλά πόνο πολύ και ρέψιμο – συγγνώμη κιόλας!!! Από το μεσημέρι και μετά δεν τρώω, δεν γίνεται!!! Ότι προλάβω μέχρι το μεσημέρι!!! Το καλό είναι ότι δεν θα πάρω και κιλά, αλλά πεινάωωωωωωωω!!!!!

Πως πάνε οι μετρήσεις σου τώρα με την ινσουλίνη;;

Άντζελα! Γιατί αυτή η διαφορά όμως;; Αφού δεν είναι ανησυχητικό όλα καλά βέβαια. Πάρε σταυρόλεξα, βιβλία, περιοδικά!!! Δεν περνάει η ώρα στην καμπύλη!!! Ένα τρίωρο είναι.

Aploon Για πες τι έχεις φτιάξει…Όλο χαμόγελα νε είναι γεμάτο το δωμάτιο σας!!! Αχ τι ωραία περίοδος αυτή ρε κορίτσια!!! Όλα αρκουδάκια, κορδελάκια, παιχνιδάκια και λοιπά σε –άκια!!!!

WkSzp3.png

Λοιπόοον μέχρι στιγμής μετέφερα όλα τα ρούχα της μεγάλης από τη συρταριερα στο ντουλάπι του δωματίου της (τα είχα βγάλει γιατί ανοίγει τις ασφάλειες και τα...συγυρίζει τρομάρα μας, εν ολίγοις τα διασκορπίζει παντού!). Βρήκα και έπλυνα οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε (ρουχαλάκια, σεντονάκια, κουβέρτες, σαλιάρες, μαξιλάρια), με τη "δικιολογία" Άμα τα δω συγυρισμένα μωρέ θα καταλάβω και τι χρειάζομαι (τον καράφλιασα τον καημένο τον άντρα μου μ' αυτο!). Σήμερα του είπα να στήσει το λίκνο αλλά τη γλύτωσε γιατί χάσαμε τις βίδες στη μετακόμιση και περιμένουμε απ' το μαγαζί που το είχαμε πάρει νέο σετ..στησίματος! Ααα και έραψα άλλο ένα μαξιλάρι θηλασμού (μη γελάσετε, έχω 3, η κόρη μου κοιμάται στο ένα σαν μαξιλάρι, άλλο ένα έχω εγώ παντός χρήσεως, ε να μην έχουμε κι ένα τρίτο; :P) και το κάλυμμα το έκανα patchwork. Έραψα και κάτι πάνες σε μέγεθος newborn γιατί έχω πολλές one size και τι να πω μ' αρεσουν οι μικρούλικες χιχι! Στα προσεχώς μάλλον κανά παπλωματάκι θα κάνω, θα στήσουμε το λίκνο, και είμαι σίγουρη ότι κάτι θα βρω να απασχολούμαι τώρα που ξεκίνησε η μεγάλη παιδικό (πρώτη μέρα σήμερα, πήγαμε καλά φτου φτου!!)!!

Μόνο εγώ έχω πάθει με τις ετοιμασίες ή είναι γενικό το ζήτημα; :)

km1cp3.png

καλημερααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι κανετε????

aploon σε βρισκω αψογη!!!!!!!!!!!!!!!!μια χαρα εισαι αγαπη μου....σιγα σιγα θα τελειωσουν.... κ θα ειναι ετοιμα ολα για τον ερχομο των μωρων μας..κ μενα με επιασε ενα τραλαλα ειδικα με τα χαρτια που πρεπει να μαζεψω για αμκα ληξιαρχεια κ τετοια....τα μαζεψα ολα κ τα εχω ετοιμα...το σαββατο θα ερθουν οι δικοι μου να βοηθησουν με το παιδικο...δε νομιζω να τελειωσουν αλλα θα ειμαστε στην τελικη ευθεια....

ελενηηηη κ στο ρεψιμο :P:p:p:p:p:p σορρυ κιολας παλι σε νιωθω,,,,προχθες λεω στον αντρουλη μου πωπωπω πρεπει να με εχεις βαρεθει να με ακους...αλλα δεν μπορω να κανω κ αλλιως....του λεω δεν μπορεις να πεις εχω γινει αισθησιακη γκομενα!!!!!!!!!χαχαχαχαχα....

τι κανουν οι υπολοιπες???

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

κ μενα με επιασε ενα τραλαλα ειδικα με τα χαρτια που πρεπει να μαζεψω για αμκα ληξιαρχεια κ τετοια....τα μαζεψα ολα κ τα εχω ετοιμα...?

Αληθεια τι χαρτιά χρειάζονται?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...