Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας !!!!!

Μαρακι με το καλο να μπει ο κουκλος σας στο δωματιακι!!!Ωραιο θα ειναι λευκο με το μικυ!!!!!Τα επιπλακια τι χρωμα;;κι αυτα λευκα;;Δεν χρειαζεται κ πολυ εντονα χρωματα.

Ελενακι πω πω καλο κουραγιο με τα μπαζα!!!Τα εχουν αυτα οι ανακαινισεις!!Αλλα θα σε αποζημιωσει το αποτελεσμα!!!

Τωρα για τα πραγματακια...χρησιμα ειναι ολα( και δεν ειναι).Εξαρταται και το μωρακι.

Εγω το μονο που δεν ειχα κ δεν μου ελειψε ειναι η καλαθουνα,πορτ μπε μπε και το λικνο.Χωρουσε η κουνια στο δωματιο μας ομως,οποτε μπηκε κατευθειαν εκει.

Μονο απο λευκα ειδη θα πω γιατι απο ρουχαλακια γεννησα καλοκαιρι κ για μενα ειναι καινουρια τα χειμωνιατικα.Λοιπον 3-4 σετ σεντονακια,κουβερτουλες εγω εχω δυο κουνιας και 3 πιο μικρουλες.Εχω και μια καλη πικε.Μετα εχω πανουλες γυρω 7-8 βαμβακερες,2 φανελενιες κ 2 πικε.Χρειαζονται γιατι στην αρχη οποιος κ να το πιανει αγκαλιτσα πχ το εχεις με την πανα του.Η οπου ξαπλωσει εκτος κουνιας,η ακομη κ για να στρωνεις σε καροτσι,ρηλαξ.Επισης σελτεδακια καμια 10ρια.Μπουρνουζακια εχω 3.Και εμενα με βολεψαν μικρες πετσετουλες (περιπου στο μεγεθος των πετσετων χεριων μας) γιατι στην αρχη τα πλενουμε πολλες φορες τη μερα τοπικα κ ειναι πολυ μικρουλια για να βαλεις μεγαλες πετσετες.Κ μενουν και για μετα για τοπικα πλυσιματα.

Παπλωμα και παντα δεν βαζουμε τουλαχιστον για το πρωτο εξαμηνο οποτε μπορειτε να το αφησετε για του χρονου αν μαζευτουν πολλα τωρα.

Αντζελακι μου!!! Ναι παλι τα ιδια.Με βλεπουν ολοι με μια τεραστια κοιλια αλλα στο προσωπο κ στα ποδια εχω χασει πολυ.Ο γιατρος με θελει μοντελο.Δεν θα του περασει!!!:mrgreen:

xGElp3.png

d4EBp2.png

ΚΟρίτσια γεια σας !!

Διαβάζω ανελλιπώς το νήμα, αλλά είμαι πάντα τόσο κουρασμένη που δεν μπορώ να μπω να γράψω...νιώθω εξουθενωμένη. Κάνω τις δουλειές του σπιτιού, ασχολούμαι με τη μικρή μου και μετά δεν αντέχω ούτε έξω να βγω...έχει πέσει πολύ ο αιματοκρίτης μου και γενικά νιώθω εξαντλημένη...

Έβγαλα τα πράγματα της μικρής μου να δω τι θα χρησιμοποιήσω τώρα για να τα πλύνω και να τα τακτοποιήσω (ρούχα, κούνια, παρκοκρέβατο, κάθισμα αυτοκινήτου, καρότσι, πορτ μπεμπέ κτλ) αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω να ξεκινήσω..περιμένω και μια μικρή ντουλαπίτσα που αγόρασα για να τα πλύνω και να τα βάλω μέσα...

Την Παρασκευή θα πάω στο γιατρό και τη μικρή μου στον αγιασμό. Θα πάμε προνήπιο... :D

Έκανα ξανά καμπύλη, ήταν παθολογική αλλά ήταν καλύτερη από την πρώτη. Κιλά δεν έχω πάρει, αν και τώρα έχω αρχίσει και πεινάω περισσότερο...

Έχω κι εγώ αγχος γιατί στην προηγούμενη φορά που με είδε ο γιατρός βρήκε τη μικρή να είναι πιο μεγάλη κατά δύο εβδομάδες και έω αγχωθεί λίγο...δεν μου είπε τίποτα εκέινος όμως...ελπίζω σε αυτήν τον υπέρηχο να είναι καλή...blueroses σε καταλαβαίνω...

Με το καλό να φτιάξετε τα καινούρια δωμάτια και να υποδεχτούν τα νέα μωράκια.

Από αγορές ιντερνετικές μην την ψάξετε, με τα κάπιταλ κοντρόλς οι κάρτες μας δε γίνονται δεκτές. Το λέω γιατί έχω δοκιμάσει διάφορες κάρτες σε διάφορα σάιτ και ... τζίφος.

Καλή συνέχεια σε όλα τα κορίτσια

Έντιτ : Σκεφτόμαστε να βάλουμε μια σόμπα πέλετ γιατί το σπίτι μας είναι παγωμένο. Έχει καμιά σας εμπειρία να μου πει, είναι αποδοτικές, κάνουν για το μωρό;

Βάψαμε τα ταβάνια μας για να φρεσκάρουμε λίγο το σπίτι...

Βρήκα τη βαλίτσα που θα πάρω στο μαιευτήριο και έφτιαξά λίστα με το τι πρέπει να περιέχει. Πήγα μια βόλτα από τις κλινικές εδώ και πήρα τιμές και τη λίστα που ζητάνε με τα πράγματα του μωρού. Μου φαίνεται αδιανόητο ότι ζητάνε τόσα πράγματα για το μωρό. Στο Ηράκλειο που είχα γεννήσει τη μικρή μου στο Μητέρα, δεν είχα πάει τίποτα για το μωρό, παρά μόνο τα ρούχα εξόδου. Εσάς ζητάνε τόσοα πράγματα;

ZZHDp3.png

ZHtrp3.png?7KuOIX7Na>

ΚΟρίτσια γεια σας !!

Διαβάζω ανελλιπώς το νήμα, αλλά είμαι πάντα τόσο κουρασμένη που δεν μπορώ να μπω να γράψω...νιώθω εξουθενωμένη. Κάνω τις δουλειές του σπιτιού, ασχολούμαι με τη μικρή μου και μετά δεν αντέχω ούτε έξω να βγω...έχει πέσει πολύ ο αιματοκρίτης μου και γενικά νιώθω εξαντλημένη...

Έβγαλα τα πράγματα της μικρής μου να δω τι θα χρησιμοποιήσω τώρα για να τα πλύνω και να τα τακτοποιήσω (ρούχα, κούνια, παρκοκρέβατο, κάθισμα αυτοκινήτου κτλ) αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω να ξεκινήσω..περιμένω και μια μικρή ντουλαπίτσα που αγόρασα για να τα πλύνω και να τα βάλω μέσα...

Την Παρασκευή θα πάω στο γιατρό και τη μικρή μου στον αγιασμό. Θα πάμε προνήπιο... :D

Έκανα ξανά καμπύλη, ήταν παθολογική αλλά ήταν καλύτερη από την πρώτη. Κιλά δεν έχω πάρει, αν και τώρα έχω αρχίσει και πεινάω περισσότερο...

Έχω κι εγώ αγχος γιατί στην προηγούμενη φορά που με είδε ο γιατρός βρήκε τη μικρή να είναι πιο μεγάλη κατά δύο εβδομάδες και έω αγχωθεί λίγο...δεν μου είπε τίποτα εκέινος όμως...ελπίζω σε αυτήν τον υπέρηχο να είναι καλή...blueroses σε καταλαβαίνω...

Με το καλό να φτιάξετε τα καινούρια δωμάτια και να υποδεχτούν τα νέα μωράκια.

Από αγορές ιντερνετικές μην την ψάξετε, με τα κάπιταλ κοντρόλς οι κάρτες μας δε γίνονται δεκτές. Το λέω γιατί έχω δοκιμάσει διάφορες κάρτες σε διάφορα σάιτ και ... τζίφος.

Καλή συνέχεια σε όλα τα κορίτσια

Μαρακι καλη αρχη στην μικρη σου στο σχολειο!!!Θα ξεκουραζεσαι τωρα λιγο τα πρωινα εστω!!

Το ξερω οτι με νιωθεις.Κ εμενα δυο εβδομαδες κ κατι βγαινει μεγαλυτερος.

Κι εσυ συνεχιζεις κ τη διατροφη.Ε μα τι αλλο να κανουμε;;Ουτε κιλα πηραμε ουτε τιποτα!! Θα δεις εμεις μαζι παμε,ιδια πητ ισα τα μωρα,μαζι θα γεννησουμε!!!!Μπες να μου πεις τωρα που θα ξανα πας να τη δεις πως ειναι η μικρη.

Για τα πραγματα εγω αρχισα να πλενω τα χοντρα.Κουβερτες,σεντονια,πετσετες και τετοια.

Να μπαινεις τωρα τα πρωινα που θα εχεις χρονο!!

xGElp3.png

d4EBp2.png

Καλησπερα σε ολες τις εγκυουλες.... Τι καλα που εχουμε ξεκινησει πλεον τις αγορες! Πλησιαζουμε προς το τελος σιγα σιγα! Blueroses και mariakriti και μενα ο μπεμπακος περιπου 2 εβδομαδες μεγαλυτερος δειχνει να ειναι,αλλα δεν ειδα και ανησυχο τον γιατρο δεν μου ειπε κατι. Κιλακια παραπανω γενικα ειχα,εχω χασει ομως 7 και πηρα 2 μεχρι τωρα οποτε ειμαι στα μειον 5. Εσας σας ειπε οτι πρεπει,να προσεχετε; Εγω δεν προσεχω ιδιαιτερα αλλα ορεξη για φαγητο δεν εχω. Καμπυλη ζαχαρου που εκανα στην 21η εβδομαδα βγηκε πολυ καλη,ισως βεβαια με ξαναβαλει να κανω.

YRJgp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα στα ομορφα κοριτσιαααα!!!!!!!!!!!!!!!

mariakriti κοριτσακι μου υπομονη.....σκεψου οτι φτανουμε σιγα σιγα στο τελος.κ μενα ο μπεμπης ειναι μεγαλυτερος αλλα οπως ειπαν κ τα αλλα τα κοριτσια δεν μου εδωσαν να καταλαβω οτι ειναι κατι ανησυχητικο...

αντε με το καλο αυριο να πας στο σχολειο τη μικρουλα σου!!!!!!!!!!!!!!!

τριανταφυλλακι μου τα επιπλα ειναι λευκο με γαλαζιο...να πω την αληθεια ηθελα κ αυτα λευκα αλλα δεν ηθελα να χαλασω το χατηρι του αντρα μου...το ηθελε πολυ...τοση κ τοση υπομονη εχει κανει μαζι μου:P:p:p:p οποτε ειπα να του κανω το χατηρι

αντζελα κ γω ειμαι στο κλαμπ της παλινσδρομησης....απο τον 15αυγουστο μου το κανει αυτο...δεν κοιμαμαι καλα γιατι φοβαμαι μην ανεβει το φαγητο γιατι πνιγομαι....εσυ πως την παλευεις???

τι κανουν τα υπολοιπα κουριτσια????

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

mariakriti για τι σόμπα ενδιαφέρεσαι; Αυτή που συνδέεται με τα καλοριφέρ ή αυτή που βγάζει αέρα; Η καλύτερη επιλογή είναι σίγουρα ή 1η γιατί ζεσταίνει όλο το σπίτι! Η 2η επιλογή είναι καλή για ενιαίους χώρους.

maria030603 είμαι έτσι από τον Απρίλιο! Με βοηθούν τα μαλοξ, οι σπιτικες λεμονάδες αλλά το πρόβλημα δε νομίζω να σταματήσει μέχρι να γεννησω!

Ο δικός μου ο μπεμπακος από τον πρώτο υπέρηχο συμβαδίζει ακριβώς με τις βδομάδες. Ούτε μια μέρα απόκλιση κ γι 'αυτό δεν μου έχουν αλλάξει τη πητ.

Σήμερα είδα άσχημα όνειρα.. Ότι γέννησα(πολύ εύκολα,χωρίς πόνο κ μετά ήμουν πολύ αδύνατη:tongue:) αλλά δεν είδα το μωρό, λόγω προοροτητας το έβαλαν στην εντατική και δε με άφηναν να το δω επειδή τελικά οι πατουσιτσες του είχαν αποκολληθεί από τα πόδια και τα είχαν δέσει με κλωστή!!!! Η φαντασία οργιαζει! :rolleyes:

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

klio76 Γειά σου κορίτσι!!! Μια χαρά η μπεμπούλα σου. Ηρέμησε. Όλα θα πάνε καλά. Πρόσεξε μόνο με το τρέμουλο. Εμένα μου ανέβηκε η πίεση, ενώ είμαι υποτασική, γιατί με σύγχυσε η μάνα μου και τα έπαιξα είναι η αλήθεια… :mad::-xΤα κιλά θα τα χάσουμε όλες μαζί μετά!! Θα ανεβάζουμε τα μενού και θα φωνάζει η μία στην άλλη!!! Μην αγχώνεσαι για αυτά! Αφού σου κάνουν κιόλας τα ρούχα σου, τέλεια!!! Για τις καούρες φάε πιο λίγο και πιο συχνά. Αγορές κατά τη γνώμη μου ξεκίνα γιατί μετά θα είμαστε πιο βαριές και όσο και να πεις καμμιά βροχή, λίγο κρύο, θα είναι πιο δύσκολο. Άσε που τα μεγάλα (κούνιες-αλλαξιέρες-καρότσια-καλάθούνες κτλ) πρέπει να τα ανοίξεις να φύγουν οι μυρωδιές και τα χημικά. Τα ρουχάκια άστε για πιο μετά. Αλλά τουλάχιστον τα μεγάλα πάρτα τώρα. Αφού όλα καλά είναι.

Άντζελα! με καταλαβαίνεις οπότε με τη μάνα μου!!! :mad::x:xΔυστυχώς μένει στην ίδια περιοχή… με κοροϊδεύεις για τη σιδερώστρα εε;;; καλάαααα!!!! Πως είναι το στομάχι σου;; Όσον αφορά στο πιπί που λες καμμιά φορά έχω κάτι σουβλίτσες για δευτερόλεπτα!!! Πόνο όχι. Ρώτα τον γιατρό σου και ξεκουράσου όσο μπορείς. Όνειρα άσχημα είναι από τις ορμόνες και επειδή πλέον το μπεμπέ ακουμπάει το διάφραγμα. Τουλάχιστον μετά ήσουν μοντέλο!!!! :tongue::tongue:

blueroses Σήμερα πέταξαν τα μπάζα και άρχισαν το χτίσιμο. Θα γίνει τέλειο το δωματιάκι για την πριγκίπισσά μας!!!! :tongue::tongue: Τόσες πολλές πανούλες χρειάζονται;;

mariakriti Παίρνεις σίδηρο;; Μήπως αυτό που παίρνεις δεν σου κάνει και πρέπει να αλλάξεις; Ρώτα τον γιατρό σου. Και εμένα μόνο το resoferon μου «κουμπώνει» κανένα άλλο. Καλή αρχή στο σχολείο σας!!! Πες μας και τα νέα σου από τον γιατρό την Παρασκευή. Και εγώ τώρα πεινάω πλέον!!! :rolleyes::rolleyes:Αφού δεν σου είπε τίποτα ο γιατρός για την ανάπτυξη της μπουμπούς μην αγχώνεσαι. Για τη σόμπα αναλόγως τι καίει. Υπάρχουν μερικά που μυρίζουν έντονα. Ρώτα και τον παιδίατρο σου να σου πει αν κάνουν για το μωρό. Αποδοτικές είναι μόνο αυτές που συνδέονται με τα σώματα σε όλο το σπίτι και όχι αυτές που βγάζουν αέρα μόνο στον χώρο που είσαι. Δεν συμφέρουν. Νωρίς δεν είναι για τη βαλίτσα του μαιευτηρίου;; :confused: Εγώ γεννάω στο Ιασώ και δεν ζητάει τίποτα από όσα ξέρω.

ioanna_io -5;;;;;;;;;;;;;;:o:o:o:shock::shock::shock::shock:

maria030603 Υπομονή με την παλινδρόμηση!! Τώρα αρχίζουν τα πιο περίεργα νομίζω. Αλλά κοντεύουμε!!!! Σε λίγες εβδομάδες θα έχουμε τα νινάκια μας αγκαλίτσα!!! :P:p:p

Που είστε οι υπόλοιπες;;;;

WkSzp3.png

Elena μου μειον 5 κιλα ειμαι αλλα ειχα αρκετουτσικα απο πριν. Ευτυχως μου εχει κοπει η ορεξη για φαγητο και δεν εχω παρει. Αντε την Τριτη εγω εχω παλι γιατρο να δουμε τον μπεμπακο,ανυπομονω! Τα υπολοιπα κοριτσακια τι κανουν;

YRJgp3.png

Καλησπερα σε ολες τις εγκυουλες.... Τι καλα που εχουμε ξεκινησει πλεον τις αγορες! Πλησιαζουμε προς το τελος σιγα σιγα! Blueroses και mariakriti και μενα ο μπεμπακος περιπου 2 εβδομαδες μεγαλυτερος δειχνει να ειναι,αλλα δεν ειδα και ανησυχο τον γιατρο δεν μου ειπε κατι. Κιλακια παραπανω γενικα ειχα,εχω χασει ομως 7 και πηρα 2 μεχρι τωρα οποτε ειμαι στα μειον 5. Εσας σας ειπε οτι πρεπει,να προσεχετε; Εγω δεν προσεχω ιδιαιτερα αλλα ορεξη για φαγητο δεν εχω. Καμπυλη ζαχαρου που εκανα στην 21η εβδομαδα βγηκε πολυ καλη,ισως βεβαια με ξαναβαλει να κανω.

Εμένα μου είπε να προσέξω τι διατροφή περισσότερο, να πω στο διαβητολόγο ότι το έμβρυο βγαίνει μεγαλύτερο και ...θα δούμε τι θα κάνουμε (αυτή ακριβώς την έκφραση χρησιμοποίησε, η οποία με ανησύχησε). Εσένα ίσως δεν ανησυχεί επειδή δεν υπάρχει καμία ένδειξη για διαβήτη κύησης, αφού η καμπύλη σου είναι καλή. Εμένα και οι δύο που έχω κάνει η μία τους τιμή ήταν παθολογική. Εσένα ίσως απλά να είναι ένα μεγάλο μωρό...χωρίς παθολογία.

καλημερα στα ομορφα κοριτσιαααα!!!!!!!!!!!!!!!

mariakriti κοριτσακι μου υπομονη.....σκεψου οτι φτανουμε σιγα σιγα στο τελος.κ μενα ο μπεμπης ειναι μεγαλυτερος αλλα οπως ειπαν κ τα αλλα τα κοριτσια δεν μου εδωσαν να καταλαβω οτι ειναι κατι ανησυχητικο...

αντε με το καλο αυριο να πας στο σχολειο τη μικρουλα σου!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστώ πολύ !!! Πόσο μεγαλύτερος είναι ο μπέμπης σου; Να μην ξεχνάτε ότι για τα άρρενα έμβρυα είναι φυσιολογικό να είναι κάπως μεγαλύτερα από τα κορίτσια. Εμένα είναι κορίτσι...τι θα βγει...ο Σουγκλάκος;;;; :D:D:D:D (έτσι τον λένε;; )

mariakriti για τι σόμπα ενδιαφέρεσαι; Αυτή που συνδέεται με τα καλοριφέρ ή αυτή που βγάζει αέρα; Η καλύτερη επιλογή είναι σίγουρα ή 1η γιατί ζεσταίνει όλο το σπίτι! Η 2η επιλογή είναι καλή για ενιαίους χώρους.

Για πέλετ ενδιαφέρομαι, οι οποίες ανακαλύπτω τώρα ότι είναι αρκετά ακριβές. Δε με ενδιαφέρει αυτές με το καλοριφέρ γιατί νοικιάζω ένα σπίτι και δεν είναι δικό μου. Απλά είναί πολύ παγωμένο το χειμώνα και με αρκετή υγρασία. Ρώτησα και μου είπαν θα καλύψει τον ενιαίο και θ απηγαίνει ζέστη και μέσα, με μια διαφορά βέβαια στη θερμοκρασία.

mariakriti Παίρνεις σίδηρο;; Μήπως αυτό που παίρνεις δεν σου κάνει και πρέπει να αλλάξεις; Ρώτα τον γιατρό σου. Και εμένα μόνο το resoferon μου «κουμπώνει» κανένα άλλο. Καλή αρχή στο σχολείο σας!!! Πες μας και τα νέα σου από τον γιατρό την Παρασκευή. Και εγώ τώρα πεινάω πλέον!!! :rolleyes::rolleyes:Αφού δεν σου είπε τίποτα ο γιατρός για την ανάπτυξη της μπουμπούς μην αγχώνεσαι. Για τη σόμπα αναλόγως τι καίει. Υπάρχουν μερικά που μυρίζουν έντονα. Ρώτα και τον παιδίατρο σου να σου πει αν κάνουν για το μωρό. Αποδοτικές είναι μόνο αυτές που συνδέονται με τα σώματα σε όλο το σπίτι και όχι αυτές που βγάζουν αέρα μόνο στον χώρο που είσαι. Δεν συμφέρουν. Νωρίς δεν είναι για τη βαλίτσα του μαιευτηρίου;; :confused: Εγώ γεννάω στο Ιασώ και δεν ζητάει τίποτα από όσα ξέρω.

Ευχαριστώ για τις ευχές !! Παίρνω δύο λεγκοφέρ (πόσιμος σίδηρος) κάθε μέρα. Τελίκά η μπέμπα εξακολουθεί να είναι 2 εβδομάδες μεγαλύτερη. Να προσέχω τι τρώω και να ενημερώσω τη διαβητολόγο είπε ο γιατρός. Το άσχημο είναι ότι οι καθημερινές μετρήσεις μου είναι πολύ καλές, προσέχω πολύ τη διατροφή και δεν έχω πάρει κιλά....

Αν συνεχίσει η μπέμπα να μεγαλώνει με αυτούς τους ρυθμούς, τότε θα χρειαστώ τη βαλίτσα άμεσα...χαχαχα :D:D:D

ZZHDp3.png

ZHtrp3.png?7KuOIX7Na>

Διαφημίσεις

καλημεραααααα!!!!!!!!!!!!

τι κανετε τσουπρες>????

ιωαννα αντε ωραια σημερα θα δεις το μπεμπακι σου!!!!!!!!!!!!!τι καλααααα....

μαρακι ο μπεμπης μου ειναι γυρω στις 5 μερες μεγαλυτερος.....

η λοιμωξη κοριτσακια μου ακομα δεν εχει φυγει ουτε με την αντιβιωση οποτε την επομενη εβδομαδα θα κανω το ντομπλερ να δουμε την αγορινα μου...με διαβεβαιωσαν οτι δεν υπαρχει κινδυνος για το μωρο...μετα το ντομπλερ εχω ραντεβου με την αιματολογο κ μετα ξανα γυναικολογο...τουρ δλδ στους γιατρους....

εντωμεταξυ εχω κ το νου μου στο ζαχαρο γιατι σα ν ανεβαινει σιγα σιγα κ το φοβαμαι..ο ενδοκρινολογος μου ειπε για λιγες μερες να το παρακολουθω για να δουμε τι θα κανουμε..

εσεις τι κανετε???

βρε κοριτσακια μουυυυυυ,, σκεφτομουν να κανω μια λιστα με πραγματα που πρεπει να παρουμε....απο χοντρα οπως κρεββατακι μεχρι μικρα πραγματακια οπως πιπιλες....γιατι ολο κ κατι μπορει να ξεχασουμε...θελετε να κανουμε καμια?? η μια να βοηθησει την αλλη...

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Καλημέρα!!! Αυτός ο εκτός μήνας με τη μια βδομάδα παραπάνω που έχει δεν περνάει με τίποτα ή είναι ιδέα μου;;;;

Μαρακι ωραία ιδέα! Στο Λητώ έχει ένα προσπεκτους με τα απαραίτητα κ δίπλα κουτάκι για να το τσεκαρεις!

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

ioanna_io Tι έγινε στον γιατρό;Τι έκανε η μπουμπού σου;;

mariakriti Θα βγει μια γεροδεμένη κοπελίτσα που θα ασχοληθεί με τον αθλητισμό!!!Αφού είναι υγιής όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες!!!

maria030603 Αφού δεν υπάρχει πρόβλημα με το μωράκι σου όλα καλά. Σε εσένα δημιουργεί κάποιο;; Θα μπορέσεις να γεννήσεις φυσιολογικά ή πρέπι με καισαρική; Για το ζάχαρο πρόσεξε λίγο την διατροφή σου και υπομονή.

Και εγώ το είπα για την λίστα. Μόνο το τριανταφυλλάκι είπε μόνο κάποια πράγματα.

Άντζελα! ακριβώς το ίδιο σκεφτόμουν και εγώ για τον έκτο. Ατελείωτος!!!

WkSzp3.png

ioanna_io Tι έγινε στον γιατρό;Τι έκανε η μπουμπού σου;;

mariakriti Θα βγει μια γεροδεμένη κοπελίτσα που θα ασχοληθεί με τον αθλητισμό!!!Αφού είναι υγιής όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες!!!

maria030603 Αφού δεν υπάρχει πρόβλημα με το μωράκι σου όλα καλά. Σε εσένα δημιουργεί κάποιο;; Θα μπορέσεις να γεννήσεις φυσιολογικά ή πρέπι με καισαρική; Για το ζάχαρο πρόσεξε λίγο την διατροφή σου και υπομονή.

Και εγώ το είπα για την λίστα. Μόνο το τριανταφυλλάκι είπε μόνο κάποια πράγματα.

Άντζελα! ακριβώς το ίδιο σκεφτόμουν και εγώ για τον έκτο. Ατελείωτος!!!

Και ο όγδοος και ο ένατος έχουν +1 εβδομάδα! Εκεί σίγουρα δε θα περνάνε οι μέρες λόγω ανυπομονησίας!

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Κορίτσια καλημέρα,

Θα ήθελα να ρωτήσω αν καμιά μαμα δουλεύει στο δημόσιο και έχει πάρει την άδεια κύησης ή ετοιμάζεται :

Η άδεια κύησης είναι 2 μήνες πριν την πητ (60 ημέρες) και η άδεια λοχείας είναι 3 μήνες μετά την πητ (90 ημέρες). Η ερώτησή μου είναι η Πητ σε ποια από τις δύο άδεια λογαριάζεται και αν λογαριάζεται. Γιατί για παράδειγμα για ασφαλισμένες στο ικα η πητ δεν μπαίνει σε καμία από τις δύο άδεις αυτές. Δε λογαριάζεται.

Όποια ξέρει ας βοηθήσει, γιατί το ψάχνω και στο ιντερνετ και στο γραφείο και δε φαίνεται να διευκρινίζεται κάπου.

Ευχαριστώ

ZZHDp3.png

ZHtrp3.png?7KuOIX7Na>

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...