Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

το ποσο συμφωνω μαζι σου τριανταφυλλακι μου...!!!!!!!!!!!!!αυτο ακριβως δεν θα μου επιβαλει κανενας το τι ειναι το σωστο κ τι οχι... διαφωνω με τις κοπελες που μπορει να μην θηλασουν πχ γιατι θελουν να καπνισουν αλλα διαφωνω εγω..σαν μαρια....δεν θα παω να πω στην κοπελα καλα εισαι τρελη κ ετσι κ αλλιως...διαφωνω μαζι οκ...η αν για τον οποιοδηποτε λογο δεν εχω γαλα γιατι να δεχτω απο μια κοπελα να μου πει οτι δεν ειμαι καλη μανουλα επειδη δεν το θηλασα....η κολλητη μου κοντεψε να παθει καταθλιψη που της κοπηκε το γαλα κ δεν μπορεσε να θηλασει οσο ηθελε να θηλασει...της κοπηκε ομως γιατι το μωρακι της πριν καν σαραντισει μπηκε στην εντατικη γιατι ειχε προβλημα με το εντερακι του...τετοιες καταστασεις ειναι καλο να τις αποφυγουμε.....γιατι πολυ απλα μας αγχωνουν περισσοτερο

Καλα τα λες Μαρακι μου.Να εχουμε τα αφτακια μας κλειστα σε καθετι κακοβουλο.Ολες οι συμβουλες που ειναι καλοπροαιρετες ειναι ευπροσδεκτες!!

Και ξεφευγοντας απο το θεμα του θηλασμου παντα θα υπαρχει μια και καλα σουπερ-μαμα!!Που το μωρακι θα ειναι ησυχο,θα κοιμαται.θα τρωει ολα θα γινονται στην ωρα τους,εκεινη στην τριχα,το σπιτι θα λαμπει,και θα κανει και καθε μερα αχαλινωτο σεξ με τον αντρα της!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:...Και εννοειται παντα θα εμφανιζεται να τα υπενθυμιζει!!!...γνωρισα κι εγω μια-δυο τετοιες και τις εχω κανει περα προ πολλου!!8)8):cool:

xGElp3.png

d4EBp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλα τα λες Μαρακι μου.Να εχουμε τα αφτακια μας κλειστα σε καθετι κακοβουλο.Ολες οι συμβουλες που ειναι καλοπροαιρετες ειναι ευπροσδεκτες!!

Και ξεφευγοντας απο το θεμα του θηλασμου παντα θα υπαρχει μια και καλα σουπερ-μαμα!!Που το μωρακι θα ειναι ησυχο,θα κοιμαται.θα τρωει ολα θα γινονται στην ωρα τους,εκεινη στην τριχα,το σπιτι θα λαμπει,και θα κανει και καθε μερα αχαλινωτο σεξ με τον αντρα της!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:...Και εννοειται παντα θα εμφανιζεται να τα υπενθυμιζει!!!...γνωρισα κι εγω μια-δυο τετοιες και τις εχω κανει περα προ πολλου!!8)8):cool:

Χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα ναι ναι οντως!!!!!!!!!!

Λοιπον κοριτσια με λενε μαρια κ κανω αχαλινωτο σεξ με τον αντρα μου.....ετσι θα σας λεω...χαχαχαχαχαχαχα

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Χαχαχαχα!!!!!!! Πολύ καλό!!! Όποια το πει θα είναι μεγάλη ψευτρα και σίγουρα θα έχει μήνες να κάνει σεξ με τον άντρα της!!!

Ελενακι και συ εκπαιδευτικός είσαι;;;

Καλημέρα κοριτσάκια!

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Καλησπερα και απο μενα...

Με λενε Μαρια ειμαι 23 ετων εχω ηδη ενα αγορακι 10,5 μηνων και τωρα ειμαι εγκυος παλι και εχω κοριτσακι, η ΠΗΤ μου 9/1 αλλα λογο καισαρικης στο πρωτο θα γεννησω μεσα Δεκεμβρη...στον μηνα μου μπαινω 11/12 οποτε γυρω στις 20 εκει υπολογιζω...Χριστουγεννιατικο δωρο!!!!

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!! Μαρια καλως ηρθες στην παρεα μας!με το καλο το καινουριο νινακι σου!

Πως πατε εγκυουλες μου; εγω αυτη την εβδομαδα φταχνω το δωματιακι του μπεμπινου μου ο οποιος ειναι 850 γραμμαρια αντρας!!

Επρεπε κανονικα να πεταω απο τη χαρα μου αλλα δυστυχως με εχει πιασει μια θλιψη απιστευτη. Χθες εκλαιγα ολο το βραδυ. Τρομαξε ο αντρουλης μου να με ηρεμησει. Ποναγαν τα πλευρα μου και η πλατη μου. Μολις ξαπλωσα αρχισαν οι καουρες και οι αναγουλες και καπακι μου ανοιγει και η μυτη μου!! Ενιωσα αχρηστη που δεν μπορουσα ουτε να αλλαξω πλευρο. Φρικαρα... φαντασου να ημουν και καμια βασιλοπουλα. Γενικα αντεχω και τον πονο και ειμαι ανθρωπος που δεν το βαζω κατω ευκολα, αλλα μαλλον οι ορμονες κανουν παρτυ. Ελπιζω να μην παθω καμια επιλοχειο και τρεχουμε!!!

Εσεις πως πατε; ελπιζω καλυτερα απο εμενα.

Παμε να δωσουμε πνοη στο καφε μας γιατι οντως μας βλεπω υποτονικες!!!

zGnhCSY.jpgzGnhp3.png

Γεια σας ομορφες!!!

Μαρακι καλως ηρθες κ με το καλο το δευτερο παιδακι σου!!!!!Τελεια Χριστουγεννα οντως!!!

Ανθη μου μια χαρα το μωρακι σου!!!Με το καλο το δωματιακι!!Τωρα για τα ψυχολογικα καπως ετσι ειμαστε ολες.Θα περασει μην ανησυχεις!!!Σκεψου το αντρακι σου!!

Εγω πηγα σημερα ντοκτορ!!Ααααχχχ κιλα δεν πηρα αλλα....Ομως μου εκοψε τελειως τη ζαχαρη παλι γιατι ο μπεμπης ειναι 1500γρ!!!:shock::shock:Πηρε 600γρ σε 3,5 εβδομαδες που εχω να τον δω.Απο 27εβδ και 5ημ που ειμαι με βγαζει 30εβδ.Λιγο με τρομαξε αλλα οκ.Ελπιζω να ειμαστε στα φυσιολογικα στο τελος!!!

Οι υπολοιπες που ειστε;;;;Αντε να δινετε το παρον γιατι τωρα διανυουμε την πιο ωραια φαση!!!

xGElp3.png

d4EBp2.png

Καλησπέρα κορίτσια! Άνθη μη το βάζεις κάτω απο ψυχολογία όλες λιγο πολυ ετσι είμαστε μια πάνω μια κάτω.

Εγω παρήγγειλα τα πράγματα κ τον αλλο μηνα θα φτιάξω το δωμάτιο.

Blue roses μην αγχώνεσαι απλα λιγο προσοχή στη διατροφή

Κ εγω πήγα χθες γιατρό ,είμαστε 945 γρμ. Το μονο πρόβλημα μας ειναι οτι ο πλακούντας ειναι πολυ χαμηλά κ μου είπε να προσέχω ...

Εννοείται!!!

Ελενακι μια χαρα η μπεμπουλα!!!!Ουτε κ εγω εχω φωτογραφια του ακομη.Δεν μας καθεται.

Πως πας με τις συσπασεις;;

Καλη επιτυχια με την καμπυλη!!

Με τις συσπάσεις μια χαρά!!! Έλενα - Συσπάσεις 1-0. Πέρασαν!!! Εδώ και ααρκετό καιρό δεν έχω καμμία!!! Η καμπύλη τέλεια!!! Όλα καλά!!!

Δεν θα μου κουνησει κανενας το δαχτυλο για να μου υποδειξει πως θα μεγαλωσω τα παιδακια μου.Ενας Θεος ξερει ποσο καρδιοχτυπω κ για τα δυο να ειναι καλα.

Ακριβώς!!! Όπως τα είπες είναι!!!

Και ξεφευγοντας απο το θεμα του θηλασμου παντα θα υπαρχει μια και καλα σουπερ-μαμα!!Που το μωρακι θα ειναι ησυχο' date='θα κοιμαται.θα τρωει ολα θα γινονται στην ωρα τους,εκεινη στην τριχα,το σπιτι θα λαμπει,και θα κανει και καθε μερα αχαλινωτο σεξ με τον αντρα της!!!!:lol::lol:...Και εννοειται παντα θα εμφανιζεται να τα υπενθυμιζει!!!...γνωρισα κι εγω μια-δυο τετοιες και τις εχω κανει περα προ πολλου!!:cool:[/quote']

Και θα έχει την τέλεια σχέση και με την μάνα της και με την πεθερά !!!

Ελενακι και συ εκπαιδευτικός είσαι;;;

Το ένα μου πτυχίο είναι ιταλική και ισπανική φιλολογία. Οπότε κάνω ιδιαίτερα μόνο. Για σχολείο δεν ενδιαφέρομαι.

Καλησπερα και απο μενα...

Με λενε Μαρια ειμαι 23 ετων εχω ηδη ενα αγορακι 10,5 μηνων και τωρα ειμαι εγκυος παλι και εχω κοριτσακι, η ΠΗΤ μου 9/1 αλλα λογο καισαρικης στο πρωτο θα γεννησω μεσα Δεκεμβρη...στον μηνα μου μπαινω 11/12 οποτε γυρω στις 20 εκει υπολογιζω...Χριστουγεννιατικο δωρο!!!!

Καλωσήρθες Μαράκι!!! Με το καλό το μωράκι σου. Να σου ζήσει και το αγοράκι σου!!!

Πως πατε εγκυουλες μου; εγω αυτη την εβδομαδα φταχνω το δωματιακι του μπεμπινου μου ο οποιος ειναι 850 γραμμαρια αντρας!!

Επρεπε κανονικα να πεταω απο τη χαρα μου αλλα δυστυχως με εχει πιασει μια θλιψη απιστευτη. Χθες εκλαιγα ολο το βραδυ. Τρομαξε ο αντρουλης μου να με ηρεμησει. Ποναγαν τα πλευρα μου και η πλατη μου. Μολις ξαπλωσα αρχισαν οι καουρες και οι αναγουλες και καπακι μου ανοιγει και η μυτη μου!! Ενιωσα αχρηστη που δεν μπορουσα ουτε να αλλαξω πλευρο. Φρικαρα... φαντασου να ημουν και καμια βασιλοπουλα. Γενικα αντεχω και τον πονο και ειμαι ανθρωπος που δεν το βαζω κατω ευκολα, αλλα μαλλον οι ορμονες κανουν παρτυ. Ελπιζω να μην παθω καμια επιλοχειο και τρεχουμε!!!

Εσεις πως πατε; ελπιζω καλυτερα απο εμενα.

Παμε να δωσουμε πνοη στο καφε μας γιατι οντως μας βλεπω υποτονικες!!!

Ανθή μου απόλαυσε τη δημιουργία του δωματίου. Το βάφεις;;; Από ορμόνες όλες καλά πάμε!!! Ηρέμησε και εδώ είμαστε εμείς. Έτσι είμαστε όλες. Μία κλαίμε, μία γελάμε, τα νεύρα τσατάλια και τώρα φαντάσου αρχίζουμε να βαραίνουμε και να έχουμε καούρες, τα μωράκια να πατάνε όπου βρούνε, κτλ με τα φεγγάρια μας οπότε όλες!!! Δεν θα τα θυμόμαστε μετά από λίγο καιρό καν!!!

Εγω πηγα σημερα ντοκτορ!!Ααααχχχ κιλα δεν πηρα αλλα....Ομως μου εκοψε τελειως τη ζαχαρη παλι γιατι ο μπεμπης ειναι 1500γρ!!!:shock:Πηρε 600γρ σε 3,5 εβδομαδες που εχω να τον δω.Απο 27εβδ και 5ημ που ειμαι με βγαζει 30εβδ.Λιγο με τρομαξε αλλα οκ.Ελπιζω να ειμαστε στα φυσιολογικα στο τελος!!!

Οι υπολοιπες που ειστε;;;;Αντε να δινετε το παρον γιατι τωρα διανυουμε την πιο ωραια φαση!!!

Τρως τόση πολλή ζάχαρη;; Καμπύλη έκανες;; Όλα καλά θα πάνε!!! Λίγη προσοχή μόνο.

Καλησπέρα κορίτσια! Άνθη μη το βάζεις κάτω απο ψυχολογία όλες λιγο πολυ ετσι είμαστε μια πάνω μια κάτω.

Εγω παρήγγειλα τα πράγματα κ τον αλλο μηνα θα φτιάξω το δωμάτιο.

Blue roses μην αγχώνεσαι απλα λιγο προσοχή στη διατροφή

Κ εγω πήγα χθες γιατρό ,είμαστε 945 γρμ. Το μονο πρόβλημα μας ειναι οτι ο πλακούντας ειναι πολυ χαμηλά κ μου είπε να προσέχω ...

Για πες τι παρήγγηλες!!!! Μια χαρά το μπεμπίνι. Να προσέχεις και όλα θα πάνε καλά!!!

Κορίτσια εγώ μια χαρά. Έκανα την καμπύλη. Μια χαρά. Τώρα το ντόπλερ δεν μένει μόνο από εξετάσεις;;; Η μπουμπού υπερκινητική και εγώ χαζογελάω και χαϊδεύω την κοιλιά μου όλην την ώρα!!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes::tongue::tongue:

Ξεκίνησα χθες την ανακαίνιση!! Γκρέμισα το αποθηκάκι για την σιδερώστρα!!! :tongue::tongue::tongue::-D:grin::-D Την άλλη εβδομάδα θα τελειώσω φαντάζομαι. Ήρθε η πεθερά μου πριν και λέει καλά έκανες!!!:confused::confused::?:???: Με την μάνα μου πάλι τσακώθηκα άσχημα. Δεν καταλαβαίνει τίποτα η γυναίκα. Είναι αυταρχικός άνθρωπος και αν δεν γίνει το δικό της ανοίγει το στόμα και δεν ξέρει τι λέει. Πάντα την αντιμετώπιζα αλλά δεν θέλω τώρα στην εγκυμοσύνη να με αναστατώνει και δεν της δίνω σημασία. Με αποτέλεσμα αυτό να την εξοργίζει. Οπότε καταλαβαίνετε...πανικός!!! Αυτά τα νέα μου. Έλα να ζωντανεύουμε!!! :D:D

WkSzp3.png

Ελενακι μια χαρα με τις συσπασεις οποτε συνεχιζουμε!!!:D

Κοιτα την πρωτη καμπυλη την εκανα στο 1ο τριμηνο κ ηταν λιγο τσιμπημενη οποτε μπηκα σε διατροφη κ εχασα και 5 κιλα.Την δευτερη καμπυλη την εκανα πριν 1,5 μηνα και ηταν πολυ καλη.Οποτε η διατροφη εγινε λιγο πιο ελαστικη αλλα οχι οτι τρωω οτι να 'ναι.Συνολικα απλα ξαναπηρα τα 4 απο τα 5 κιλα που εχασα στην αρχη.Ποση ζαχαρη πια??Του το ειπα οτι δεν κανω υπερβολες.Ενταξει καμια γουρουνια που και που θα υπαρξει:tongue::tongue: αλλα ως εκει.8-):cool:Και ο πρωτος μου μεγαλος γεννηθηκε.Μαλλον θα μοιασουν του μπαμπα και οι δυο.:mrgreen::mrgreen:Ειναι 1,98.Εγω ειμαι 1,70.

Ναι το ντοπλερ ειναι τωρα και μπηκαμε στην τελικη ευθεια.Κι εγω χαιδευω κοιλιτσα συνεχεια.Εσας σας κανει βουναλακια η κοιλιτσα απο κανενα ποδαρακι και τετοια??

Αντε με το καλο το δωματιακι.Θελουμε πληρη περιγραφη!!!:D

Τωρα για τη μαμα τι να σου πω.Υπομονη για την δικη σου ηρεμια και του μωρου σου.Μεγαλες γυναικες ειναι και θελουν να επιβαλλονται.:twisted::twisted:Αυτη θα λεει τα δικα της κι εσυ θα κανεις οτι θες!!8)8):cool:

Bella προσοχη με βαρη και σκυψιματα.Μην ανησυχεις!Ολα καλα θα πανε.Ολες κατι προσεχουμε!!!:)

Καλη αρχη με το δωματιακι!!Να γεμισει χαρες!!

xGElp3.png

d4EBp2.png

Διαφημίσεις

Για πες τι παρήγγηλες!!!! Μια χαρά το μπεμπίνι. Να προσέχεις και όλα θα πάνε καλά!!!

Κορίτσια εγώ μια χαρά. Έκανα την καμπύλη. Μια χαρά. Τώρα το ντόπλερ δεν μένει μόνο από εξετάσεις;;; Η μπουμπού υπερκινητική και εγώ χαζογελάω και χαϊδεύω την κοιλιά μου όλην την ώρα!!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes::tongue::tongue:

Ξεκίνησα χθες την ανακαίνιση!! Γκρέμισα το αποθηκάκι για την σιδερώστρα!!! :tongue::tongue::tongue::-D:grin::-D Την άλλη εβδομάδα θα τελειώσω φαντάζομαι. Ήρθε η πεθερά μου πριν και λέει καλά έκανες!!!:confused::confused::?:???: Με την μάνα μου πάλι τσακώθηκα άσχημα. Δεν καταλαβαίνει τίποτα η γυναίκα. Είναι αυταρχικός άνθρωπος και αν δεν γίνει το δικό της ανοίγει το στόμα και δεν ξέρει τι λέει. Πάντα την αντιμετώπιζα αλλά δεν θέλω τώρα στην εγκυμοσύνη να με αναστατώνει και δεν της δίνω σημασία. Με αποτέλεσμα αυτό να την εξοργίζει. Οπότε καταλαβαίνετε...πανικός!!! Αυτά τα νέα μου. Έλα να ζωντανεύουμε!!! :D:D

Κ που θα βάζεις την σιδερώστρα?????

Πήραμε το καροτσι το κάθισμα αυτοκινήτου ,παραγγείλαμε κρεβάτι τωρα θελω να παραγγείλω κ την συρταριερα, την προίκα της τα έχω ήδη πάρει κ τωρα κατι μικροπράγματα θελω ακομα αλλά έχουμε καιρό αλλωστε....

Για πείτε απο ριλαξ τι πήρατε? με δόνηση κ μουσική?

GOOOOOOOOOOOOOODMOORNING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε????

καταρχας βρε ελενη βρε ελενη κ που θα βαζεις κοριτσι μου την σιδερωστρα???

μαρακι καλως ηρθες στην παρεα μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

με γεια με γεια σε οοοοολα τα κοριτσακια που πηρατε τα πραγματακια των μωρων.... κ μεις τα πηραμε κ σιγα σιγα τα ετοιμαζουμε....μας εχουν μεινει ελαχιστα πραγματα που δεν εχουμε αγορασει...εκτος βεβαια των αναλωσιμων...εμεις το δωματιο το καναμε λευκο...δεν ηθελα με χρωμα..αλλα θα βαλουμε αυτοκολλητα με ηρωες του ντισνευ μωρακια.

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Γεια σας συνεγκυες, τι μου κανετε? Εγω χθες πήγα στο γιατρό μου, ολα καλα, ειμαι στις 26 και 4 και η μπουμπου ειναι 866 γρ, η καμπύλη μου οκ, επόμενο ραντεβού σε τρεις εβδομάδες! Ελπίζω ολα να πανε καλα σε ολες μας! Εγω κορίτσια μου νεύρα δεν εχω, τρομερή ευσυγκινησία εχω, κλαίω με το παραμικρό! Δεν αντέχω καθόλου τις εντάσεις και τις φωνές, αφού στη δουλεια με την παραμικρή ένταση με πιάνει τρέμουλο! Επίσης έχουν ξεκινήσει και οι περιβόητες καούρες, μετα το μεσημέρι ζορίζομαι πολυ και εχω μπει και σε προγραμμα διατροφής γιατί εχω πάρει ήδη 9 κιλά!!! Είχα και απο πριν κάποια παραπάνω, τελος πάντων! Το γέλιο ειναι οτι με εξαίρεση την κοιλιά τα ρούχα μου μου μπαίνουν κανονικα και όσοι με βλέπουν μου λένε και μπράβο γιατί δεν εχω πάρει λεει καθόλου κιλά! Δυστυχως ομως η ζυγαριά διαφωνεί εντόνως!

Απο ψώνια δεν εχω αγοράσει τιποτε ακομη, ψιλό χαζεύω στο Ίντερνετ, αλλα φοβάμαι να προχωρήσω σε αγορές! Σκέφτομαι να ξεκινήσω αφού μπω στον όγδοο! Όσες ξεκινήσατε τα ψώνια για γίνεται πιο αναλυτικές!!!

Ελενακι μια χαρα με τις συσπασεις οποτε συνεχιζουμε!!!:D

Κοιτα την πρωτη καμπυλη την εκανα στο 1ο τριμηνο κ ηταν λιγο τσιμπημενη οποτε μπηκα σε διατροφη κ εχασα και 5 κιλα.Την δευτερη καμπυλη την εκανα πριν 1,5 μηνα και ηταν πολυ καλη.Οποτε η διατροφη εγινε λιγο πιο ελαστικη αλλα οχι οτι τρωω οτι να 'ναι.Συνολικα απλα ξαναπηρα τα 4 απο τα 5 κιλα που εχασα στην αρχη.Ποση ζαχαρη πια??Του το ειπα οτι δεν κανω υπερβολες.Ενταξει καμια γουρουνια που και που θα υπαρξει:tongue::tongue: αλλα ως εκει.8-):cool:Και ο πρωτος μου μεγαλος γεννηθηκε.Μαλλον θα μοιασουν του μπαμπα και οι δυο.:mrgreen::mrgreen:Ειναι 1,98.Εγω ειμαι 1,70.

Ναι το ντοπλερ ειναι τωρα και μπηκαμε στην τελικη ευθεια.Κι εγω χαιδευω κοιλιτσα συνεχεια.Εσας σας κανει βουναλακια η κοιλιτσα απο κανενα ποδαρακι και τετοια??

Αντε με το καλο το δωματιακι.Θελουμε πληρη περιγραφη!!!:D

Τωρα για τη μαμα τι να σου πω.Υπομονη για την δικη σου ηρεμια και του μωρου σου.Μεγαλες γυναικες ειναι και θελουν να επιβαλλονται.:twisted::twisted:Αυτη θα λεει τα δικα της κι εσυ θα κανεις οτι θες!!8)8):cool:

Bella προσοχη με βαρη και σκυψιματα.Μην ανησυχεις!Ολα καλα θα πανε.Ολες κατι προσεχουμε!!!:)

Καλη αρχη με το δωματιακι!!Να γεμισει χαρες!!

Μια χαρά θα πάνε όλα. Αφού είστε ψηλοί και οι δύο λογικό είναι τα μωράκια σας να είναι μεγάλα. Μήπως είναι υπερβολικός ο γιατρός σου;; Ο πατέρας μου τη μπουμπού την λέει ruffles γιατί του έδειξα σε ένα βίντεο πως κάνει και πέθανε στα γέλια. 'Οχι απλά βουναλάκια αλλά ολόκληρο το Έβερεστ κάνει η δικιά μου. Υπερκινητική είναι. Αλλά δεν καταλαβαίνω ακόμη αν είναι χέρι ή πόδι. Το κεφάλι και την πλάτη καταλαβαίνω. Καλά για την μάνα μου άστο....

Κ που θα βάζεις την σιδερώστρα?????

Πήραμε το καροτσι το κάθισμα αυτοκινήτου ,παραγγείλαμε κρεβάτι τωρα θελω να παραγγείλω κ την συρταριερα, την προίκα της τα έχω ήδη πάρει κ τωρα κατι μικροπράγματα θελω ακομα αλλά έχουμε καιρό αλλωστε....

Για πείτε απο ριλαξ τι πήρατε? με δόνηση κ μουσική?

Βρήκα μέρος να την βάζω πρώτα και μετά το γκρέμισα!!! Τι νόμιζες;;; Έτσι;;; χαχαχαχα :tongue::tongue::tongue: Με γεια τα πράγματα. Ριλάξ θα μου δώσουνε ένα απλό. Με δόνηση και μουσική ωραία είναι, αλλά ακριβά για τόσο λίγο διάστημα. Αν καθήσει το μωρό, γιατί μου είπαν ότι υπάρχουν και μωρά που δεν τα θέλουν καθόλου τα ριλάξ, θα δω τι θα κάνω.

GOOOOOOOOOOOOOODMOORNING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε????

καταρχας βρε ελενη βρε ελενη κ που θα βαζεις κοριτσι μου την σιδερωστρα???

μαρακι καλως ηρθες στην παρεα μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

με γεια με γεια σε οοοοολα τα κοριτσακια που πηρατε τα πραγματακια των μωρων.... κ μεις τα πηραμε κ σιγα σιγα τα ετοιμαζουμε....μας εχουν μεινει ελαχιστα πραγματα που δεν εχουμε αγορασει...εκτος βεβαια των αναλωσιμων...εμεις το δωματιο το καναμε λευκο...δεν ηθελα με χρωμα..αλλα θα βαλουμε αυτοκολλητα με ηρωες του ντισνευ μωρακια.

Τι ωραία που φτιάχνουμε τα δωματιάκια των μωρών μας!! Απίστευτο μου φαίνεται!!! Για την σιδερώστρα απάντησα πιο πάνω. Μην επαναλαμβάνομαι!!! :tongue::tongue: Απλά μου έκανε εντύπωση η πεθερά μου που μέχρι πρότινως γκρίνιαζε και τώρα λέει ότι καλά έκανα και πως της είχε έρθει να κάνει τέτοια χαζομάρα. Δεν περιμενα από μεγάλη γυναίκα και κολλημένη με τα "μηχανικά" θέματα να το παραδεχτεί!!! :confused::confused::shock::shock:

Σήμερα κουβαλάνε τα μπάζα από τα γκρεμίσματα και αύριο ξεκινάω χτίσιμο το παράθυρο. Πολλή μπάζο μιλάμε!!!

Κορίτσια τι λέτε να κάνουμε μία λίστα με τα απαραίτητα για τα μωράκια μας;;; Περισσότερο οι δευτερομανούλες ας πούνε τι είναι χρήσιμο τελικά και τι όχι. Ειδικά αυτές που έχουν γεννήσει χειμώνα.

WkSzp3.png

Γεια σας κορτσουδια!!!

Μαρία να σου ζήσει το παιδάκι σου και με το καλό να υποδεχτείς το δευτερο νινί! Χαίρομαι όταν βλέπω μικρές μανούλες!

Ανθή κιπ καλμ! όλες περίπου έτσι είμαστε..άλλες πιο πολύ και άλλες πιο λίγο..μη σκέφτεσαι για επιλόχειο κατάθλιψη και άλλα τέτοια όμως! μόνο το μωράκι σου!

Τριανταφυλλάκι πάλι διατροφή;;; εσύ μοντέλο θα βγεις απο το μαιευτήριο μου φαίνεται!:)

Ελενάκι και γω με τη μαμά μου έχω εκρηκτική σχέση! πλέον όμως μένουμε 500χλμ μακριά και έχουμε ηρεμήσει!

Τελικά βρήκες που θα βάζεις τη σιδερώστρα;;;; :tongue::tongue::tongue:

Καλή ανακαίνιση!

Bella και Μαρία με γεια τα καινούρια σας πραγματάκια!

Κλειώ μου σκέψου ότι κάποια πράγματα μπορεί να αργήσουν να έρθουν και να μη προλάβεις στο τέλος. Εκτός αν έχεις βρει πράγματα που ήδη υπάρχουν στις αποθήκες.. μέχρι πότε θα δουλεύεις;;;

Εγώ λοιπόν σχετικά καλά! Έχω ακομα προβλημα με το στομαχι μου και τη δυσπεψία σε αρκετά έντονο βαθμό. χθες βραδυ έκανα και εμετό! με ζορίζει πολυ αυτή η κατάσταση καθώς δε μπορώ ούτε να ξαπλώσω όταν είμαι έτσι γιατί ανεβαίνει το φαγητό και έχω ξινίλες...:?:|:(

Από ψώνια δεν έχω κάνει ακόμα...εκτός απο το τέλειο μαξιλάρι θηλασμού-εγκυμοσύνης που το παιρνω αγκαλιά και κοιμάμαι! Αλλά έχω καταλήξει σε καρότσι, κουνια και συρταριέρα. Μένει μονο να τα παραγγείλω!

Βρε κορίτσια το πιπί σας πονάει ώρες ώρες; ειδικά όταν κουράζομαι από δουλειές κλπ πονάει αρκετά..:confused:

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...