Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

maria030603...ΠΗΤ 25/11/2015...αγοράκι

mariakriti....ΠΗΤ 03/12/2015...κοριτσάκι

blueroses.....ΠΗΤ 03/12/2015....αγοράκι

depyfr.......ΠΗΤ 03/12/2015... αγοράκι

annaliza....ΠΗΤ 06/12/2015 ...κοριτσάκι

elepet....ΠΗΤ 07/12/2015 ...αγοράκι

Anthi k....ΠΗΤ 09/12/2015...αγοράκι

klio76.....ΠΗΤ 11/12/2015... κοριτσάκι

Bebakimou…ΠΗΤ 12/12/2015 ...κοριτσάκι

Bella7.....ΠΗΤ 14/12/2015...κοριτσάκι

peristeraki ...ΠΗΤ 14/12/2015 ...αγοράκι

EleNaGN.....ΠΗΤ 15/12/2015... κοριτσάκι

kyriaki28...ΠΗΤ ...15/12/2015... κοριτσάκι

elinab….ΠΗΤ 15/12/2015

Mariza83....ΠΗΤ 17/12/2015...κοριτσάκι

ioanna_io ...ΠΗΤ 20/12/2015....κοριτσάκι

georgia-kak...ΠΗΤ 18/12/2015,,,κοριτσάκι

Άντζελα!..... ΠΗΤ 25/12/2015...αγοράκι

foroulina...ΠΗΤ 25/12/2015...αγοράκι

Kallina…ΠΗΤ …31/12/2015

Foroulina σε έβαλα στο πινακάκι μας. Kyriaki28 σου άλλαξα ΠΗΤ και σου έβαλα και χρωματάκι!!!

Άντε και μπαίνουμε στην τελική ευθεία....!!!!:-D:-D:-D

WkSzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

maria030603...ΠΗΤ 25/11/2015...αγοράκι

mariakriti....ΠΗΤ 03/12/2015...κοριτσάκι

blueroses.....ΠΗΤ 03/12/2015....αγοράκι

depyfr.......ΠΗΤ 03/12/2015... αγοράκι

annaliza....ΠΗΤ 06/12/2015 ...κοριτσάκι

elepet....ΠΗΤ 07/12/2015 ...αγοράκι

Anthi k....ΠΗΤ 09/12/2015...αγοράκι

klio76.....ΠΗΤ 11/12/2015... κοριτσάκι

Bebakimou…ΠΗΤ 12/12/2015 ...κοριτσάκι

Bella7.....ΠΗΤ 14/12/2015...κοριτσάκι

peristeraki ...ΠΗΤ 14/12/2015 ...αγοράκι

EleNaGN.....ΠΗΤ 15/12/2015... κοριτσάκι

kyriaki28...ΠΗΤ ...15/12/2015... κοριτσάκι

elinab….ΠΗΤ 15/12/2015

Mariza83....ΠΗΤ 17/12/2015...κοριτσάκι

ioanna_io ...ΠΗΤ 20/12/2015....κοριτσάκι

georgia-kak...ΠΗΤ 18/12/2015,,,κοριτσάκι

Άντζελα!..... ΠΗΤ 25/12/2015...αγοράκι

foroulina...ΠΗΤ 25/12/2015...αγοράκι

Kallina…ΠΗΤ …31/12/2015

Foroulina σε έβαλα στο πινακάκι μας. Kyriaki28 σου άλλαξα ΠΗΤ και σου έβαλα και χρωματάκι!!!

Άντε και μπαίνουμε στην τελική ευθεία....!!!!:-D:-D:-D

apoti vlepo genname mazi teleio to xromataki eeeeeeee?????;);)

peristeraki Αν θες στείλε μου σε πμ ΤΗΠ και ΠΗΤ και ποιο τικεράκι σου άρεσε να στο φτιάξω να στο στείλω.

aploon Πως τα πας με τις συσπάσεις κοριτσάκι; Μπράβο και για την β' επιπέδου!!!

annaliza Να ζήσετε!!! Να ευτυχήσετε!!! Με το καλό να έρθει στον κόσμο το μωράκι σας!!!

Bella7 Με γειά τα πραγματάκια σας!!! Εμένα ο αιματοκρίτης στο 30!!! Με τα χίλια ζόρια τον κρατάω ψηλά!!! Με 3 χαπάκια σιδήρου την ημέρα!!!

Άντζελα! Εγώ εχθές είχα σεμινάριο θηλασμού. Κάτι παραπάνω από αυτά που έχεις διαβάσει και δει μαθαίνεις. Εγώ θέλω να θηλάσω αποκλειστικά και εννοείται ότι θα προσπαθήσω πάρα πολύ για αυτό, αλλά δεν μου αρέσουν οι υπερβολές!!! Οι μανάδες που είναι της άποψης ότι μόνο με τον θηλασμό γίνεσαι καλή μάνα και αν δεν τα καταφέρεις ...στο πυρ το εξώτερον!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

maria030603 Έχει αδυναμία στην μαμά ο τεράστιος μπέμπης σας!!!Καλέ είναι πολύ μεγάλος!!! Εμένα πάλι η δικιά μου με γράφει κανονικά!!! Όταν την χαϊδεύει ο άντρας μου πάει η κλωτσιά σύννεφο!!!! Και όταν ακούει την φωνή του!!!:tongue::tongue::tongue:

Πότε είναι να κάνεις την επανάληψη της εξέτασης; Πως είσαι; Τρως καθόλου κρέας;;

Anthi k. Καλωσήρθες!!! Ήρθαν τα επιπλάκια;; Από κιλά εγώ έχω πάρει 6!!!! :twisted::twisted::twisted: Πάντως έχω και κατακράτηση και η βέρα μου δεν μου μπαίνει!!!:-(:sad::-(

depyfr Μια χαρά ο μπέμπης σου!!! Ποδοσφαιριστής!!! :cool::cool::cool::tongue::tongue: Πότε μπαίνουμε ακριβώς στον 7ο;;; Άλλοι λένε στην 27, άλλοι λένε στην 28, άλλοι λένε στην 26!!!! Εγώ γεννάω στο Ιασώ.

kyriaki28 Με το καλό!!! Κορίτσι μαζί γεννάμε!!! Και εγώ κοριτσάκι!!! Σε ποιό γεννάς;;Λες να είμαστε μαζί;;

WkSzp3.png

Καλημερα κοριτσια και καλο μηνα!

Έλενα σε ευχαριστώ!

Στην β επιπεδου μου εδωσε πητ 1/1 αλλα πιστεύω θα γεννησω Δεκέμβρη. 25/12 μου ειχε δωσει στην αυχενικη.ποια πητ κρατάμε; την δευτερη;

Πες μου για σενα να σας μαθω...

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Διαφημίσεις

maria030603 Έχει αδυναμία στην μαμά ο τεράστιος μπέμπης σας!!!Καλέ είναι πολύ μεγάλος!!! Εμένα πάλι η δικιά μου με γράφει κανονικά!!! Όταν την χαϊδεύει ο άντρας μου πάει η κλωτσιά σύννεφο!!!! Και όταν ακούει την φωνή του!!!:tongue::tongue::tongue:

Πότε είναι να κάνεις την επανάληψη της εξέτασης; Πως είσαι; Τρως καθόλου κρέας;;

χαχαχαχαχαχαχα ειδες η αγορινα μου???? η κουμπαρα μου γεννησε τον βαφτησιμιο μου 4,5 κιλα κ 55 ποντους υψος,....τωρα βαζουμε στοιχηματα ποια θα βγαλει μεγαλυτερο μωρο....

την επαναληψη της εξετασης για τη λοιμωξη θα την κανω την παρασκευη....την αλλη για το κρεας φανταζομαι κανενα μηνα αργοτερα....τρωω κρεας,...βασικα εχω βαρεθει να τρωω κρεας γιατι ηταν ηδη χαμηλος ο αιματοκριτης κ μου ειπαν να τρωω,,,αλλα μαλλον δεν μεταβολιζεται καλα απο τον οργανισμο μου..γι αυτο κ θα ξεκινησω χαπακι...

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Καλημερα !!!!!Καλο μηνα να εχουμε!!!

Τι ωραια κοριτσακια μου που εχουμε μονο καλα νεα!!!!!:D:D:D:D

Ετσι να συνεχισουμε μεχρι το τελος!!!Οι προετοιμασιες ειναι πραγματικα μοναδικες.Εγω κανω σαν τρελη οπως και στο πρωτο.Με χιλια ζορια κρατιεμαι να μπει ο Οκτωβρης εστω για να αρχισω να τακτοποιω τα πραγματακια.

Εμεις εχουμε ετοιμασιες και με τον μεγαλο μου γιατι φετος θα ειμαστε πρωτακια!!Οποτε ειχαμε να στησουμε γραφειακι για το μαθητουδι μου!!

Καλα κανετε και ενημερωνεστε για το θηλασμο.Εγω πιστευω αν ειχα ενημερωση σωστη θα ειχα συνεχισει και δεν θα θηλαζα μονο 2 μηνες.Εκανα το λαθος κι εδωσα ξενο επειδη εσπρωχνε το στηθος μου.Και μετα οσο κι αν προσπαθουσα με θηλαστρο η ροη μειωθηκε και κοπηκε.Αυτη τη φορα θα προσπαθησω περισσοτερο γιατι θα το χρειαζεται και πιο πολυ.Καθως θα ειναι χειμωνιατικο μωρακι και θα υπαρχει και ενα μεγαλυτερο αδερφακι που θα φερνει οτι ιωση κυκλοφορει!!:evil::evil:

Απο κιλα ξαναπηρα τα 5 που ειχα χασει στην αρχη.Τωρα θα ζυγιστω την επομενη φορα αλλα ενα-δυο ακομη τα εχω τσιμπησει νιωθω.

Κι εγω Ιασω γενναω.Τον μηνα τον αλλαζω καθε 3 γιατι μπερδευομαι με τις εβδομαδες.Αυριο δηλαδη(03/09) μπαινω στον 7ο εφοσον στον μηνα μου θα μπω 03/11.Απο εβδομαδες αυριο θα ειμαι ακριβως 27εβδ.8-):cool:

Οπως και να εχει περασε ο καιρος.Ποτε λεγαμε για αυχενικη ποτε φτασαμε να λεμε για πραγματα,αγορες και γεννες!!!Τα Χριστουγεννα θα ειμαστε ευτυχισμενες μανουλες!!!:D:D

xGElp3.png

d4EBp2.png

Καλημέρα!!! Άντε να ξανανιωσει λίγο το thread μας! Δεν είμαστε καθόλου πολυλογουδες σε σχέση με αλλά θέματα! :P:p

Έλενα Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!! Λες και τα έγραψα εγω όσα ειπες!!! Πολύ σημαντικό να έχεις κ τη συμπαράσταση αρχικά του άντρα νομίζω είναι! Ο δικός μου ακόμα το να θηλάζει μια μαμά του είναι μάλλον περίεργο! Εδώ στη μαμά μου καλέ είπα ότι θέλω αποκλειστικό θηλασμό τους πρώτους 6 μήνες και με κοιτούσε σαν εξωγήινο! Δεν είναι καθόλου στη κουλτούρα μας δυστυχώς...

Τριανταφυλλακι μου καλή αρχή για το μαθητουδακι σου!!! Καλή σχολική χρονιά!

Εγω πήρα τα 3 που έχασα το πρωτο τριμηνο και αλλά 4. Σχεδόν καταλήξαμε σε καρότσι, κούνια και σιφονιερα.

Σήμερα ξεκινουσα δουλειά υποτίθεται σε έναν παιδικό σταθμό αλλά λόγω πολιτικών εκλογών αναστελλονται οι προσλήψεις!!!! :mad::roll::? Ήθελα να δούλεψω να περνάει και η μέρα μου! Έχω βαρεθεί στο σπίτι... Εσεις δουλευετε;;;;

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

goodmorning everybody!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε κοριτσακια μου?????

κ γω θελω να κανω αποκλειστικο θηλασμο αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα τα καταφερω να το κανω....καλως η κακως δεν εχω τη δυνατοτητα να κατσω μετα τη γεννα...κ θα ξεκινησω κανονικοτατα τη δουλεια μου μετα τον σαραντισμο του παιδιου....θα το παλεψω οσο παει κ με το θηλαστρο ετσι ωστε να παιρνει απο μενα το παιδακι μου το γαλα....

θα ηθελα να παω σε ενα σεμιναριο θηλασμου αλλα να πω την αληθεια φοβαμαι....φοβαμαι γιατι δυστυχως ειδικα σε αυτο το θεμα δεν εχουν μετρο...ειναι λιγακι στα ακρα με τις αποψεις...ειτε απο τη μια τη μερια ειτε απο την αλλη....βλεπω σε διαφορα φορουμ που σκοτωνονται μεταξυ τους οι μητερες γιατι εχουν αντιθετη αποψη....ευτυχως που εχω καποιες φιλες που γεννησαν προσφατα κ κανουν αποκλειστικο θηλασμο κ μου ειπαν οτι θα με βοηθησουν οσο θελω....

πηγα εχθες στον ενδοκρινολογο για να μου πει για την περιφημη πλεον καμπυλη κ μου ειπε οτι απλα πρεπει να προσεξω λιγακι τη διατροφη...δεν μου εδωσε καμια αγωγη για το ζαχαρο...ο θυροειδης ειναι τελειος κ αυτο επαιξε τρομερο ρολο που δεν εβαλα πολλα κιλα..εχω βαλει 8 προς το παρον...αν δεν ειχε ρυθμιστει ο θυροειδης μου ειπε θα ειχα βαλει τουλαχιστον τα διπλασια

αυταααααααααα τα λιγα

NKQXp2.png

:):):PΚαλημερα και εγω καθε 3 αλλαζω μηνα εγω στο πρωτο μου παιδακι το θηλασα για 9

μηνες τωρα στην μπουμπου μας λεω να τη θηλασω 5-6 μηνες εσεις τι λετε για τον θηλασμο??????:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

apoti vlepo genname mazi teleio to xromataki eeeeeeee?????

Τελειότερα θα είναι τα μωράκια μας!!!!

les na gennisoyme mazi ego stin patra eimai esy???????

Εγώ Αθήνα, στο Ιασώ γεννάω.

Καλημερα κοριτσια και καλο μηνα!

Έλενα σε ευχαριστώ!

Στην β επιπεδου μου εδωσε πητ 1/1 αλλα πιστεύω θα γεννησω Δεκέμβρη. 25/12 μου ειχε δωσει στην αυχενικη.ποια πητ κρατάμε; την δευτερη;

Πες μου για σενα να σας μαθω...

Ρώτα τον γιατρό σου για ποιά ΠΗΤ πρέπει να κρατήσεις. Εγώ έβαλα την πρώτη σου στο πινακάκι μας για να είναι πιο σύντομα!!! :tongue:

Πρώτο παιδακι, μετά από χρόνια 2 χρόνια προσπαθειών, μέσα στην τρελλή χαρά και ήδη έχοντας βάλει τα όρια μας στην μάνα μου και στην πεθερά μου. Δεν θα με τρελλάνουν εμένα!!! Ανυπομονούσα μάνα κατά τα άλλα...!!!:rolleyes:

χαχαχαχαχαχαχα ειδες η αγορινα μου???? η κουμπαρα μου γεννησε τον βαφτησιμιο μου 4,5 κιλα κ 55 ποντους υψος,....τωρα βαζουμε στοιχηματα ποια θα βγαλει μεγαλυτερο μωρο....

την επαναληψη της εξετασης για τη λοιμωξη θα την κανω την παρασκευη....την αλλη για το κρεας φανταζομαι κανενα μηνα αργοτερα....τρωω κρεας,...βασικα εχω βαρεθει να τρωω κρεας γιατι ηταν ηδη χαμηλος ο αιματοκριτης κ μου ειπαν να τρωω,,,αλλα μαλλον δεν μεταβολιζεται καλα απο τον οργανισμο μου..γι αυτο κ θα ξεκινησω χαπακι...

Να έχεις καλά αποτελέσματα Μαράκι μου!!! Τα περιμένουμε!!! Τι είναι καλύτερο για σένα και το γιγαντάκι σου θα σου πει ο γιατρός σου. Το βαφτιστήρι σου 4,5 κιλά;;;;:eek:

Καλημερα !!!!!Καλο μηνα να εχουμε!!!

Τι ωραια κοριτσακια μου που εχουμε μονο καλα νεα!!!!!

Ετσι να συνεχισουμε μεχρι το τελος!!!Οι προετοιμασιες ειναι πραγματικα μοναδικες.Εγω κανω σαν τρελη οπως και στο πρωτο.Με χιλια ζορια κρατιεμαι να μπει ο Οκτωβρης εστω για να αρχισω να τακτοποιω τα πραγματακια.

Εμεις εχουμε ετοιμασιες και με τον μεγαλο μου γιατι φετος θα ειμαστε πρωτακια!!Οποτε ειχαμε να στησουμε γραφειακι για το μαθητουδι μου!!

Καλα κανετε και ενημερωνεστε για το θηλασμο.Εγω πιστευω αν ειχα ενημερωση σωστη θα ειχα συνεχισει και δεν θα θηλαζα μονο 2 μηνες.Εκανα το λαθος κι εδωσα ξενο επειδη εσπρωχνε το στηθος μου.Και μετα οσο κι αν προσπαθουσα με θηλαστρο η ροη μειωθηκε και κοπηκε.Αυτη τη φορα θα προσπαθησω περισσοτερο γιατι θα το χρειαζεται και πιο πολυ.Καθως θα ειναι χειμωνιατικο μωρακι και θα υπαρχει και ενα μεγαλυτερο αδερφακι που θα φερνει οτι ιωση κυκλοφορει!!

Απο κιλα ξαναπηρα τα 5 που ειχα χασει στην αρχη.Τωρα θα ζυγιστω την επομενη φορα αλλα ενα-δυο ακομη τα εχω τσιμπησει νιωθω.

Κι εγω Ιασω γενναω.Τον μηνα τον αλλαζω καθε 3 γιατι μπερδευομαι με τις εβδομαδες.Αυριο δηλαδη(03/09) μπαινω στον 7ο εφοσον στον μηνα μου θα μπω 03/11.Απο εβδομαδες αυριο θα ειμαι ακριβως 27εβδ.:cool::cool:

Οπως και να εχει περασε ο καιρος.Ποτε λεγαμε για αυχενικη ποτε φτασαμε να λεμε για πραγματα,αγορες και γεννες!!!Τα Χριστουγεννα θα ειμαστε ευτυχισμενες μανουλες!!!

Καλή αρχή στο σχολείο!!! Τι ωραία!!! Καλή πρόοδο να έχετε. Τώρα που έχεις ήδη εμπειρία και το βασικό το θέλεις, θα τον πετύχεις τον θηλασμό, είναι και για καλύτερη άμυνα στις ιώσεις. Ρώτα τον παιδίατρο τι θα κάνεις με τις ιώσεις του σχολείου. Αν και νομίζω με αντισηπτικό στα χεράκια του και μασκούλα αν χρειάζεται θα είναι καλά.

Καλημέρα!!! Άντε να ξανανιωσει λίγο το thread μας! Δεν είμαστε καθόλου πολυλογουδες σε σχέση με αλλά θέματα!

Έλενα Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!! Λες και τα έγραψα εγω όσα ειπες!!! Πολύ σημαντικό να έχεις κ τη συμπαράσταση αρχικά του άντρα νομίζω είναι! Ο δικός μου ακόμα το να θηλάζει μια μαμά του είναι μάλλον περίεργο! Εδώ στη μαμά μου καλέ είπα ότι θέλω αποκλειστικό θηλασμό τους πρώτους 6 μήνες και με κοιτούσε σαν εξωγήινο! Δεν είναι καθόλου στη κουλτούρα μας δυστυχώς...

Τριανταφυλλακι μου καλή αρχή για το μαθητουδακι σου!!! Καλή σχολική χρονιά!

Εγω πήρα τα 3 που έχασα το πρωτο τριμηνο και αλλά 4. Σχεδόν καταλήξαμε σε καρότσι, κούνια και σιφονιερα.

Σήμερα ξεκινουσα δουλειά υποτίθεται σε έναν παιδικό σταθμό αλλά λόγω πολιτικών εκλογών αναστελλονται οι προσλήψεις!!!! :mad::roll::? Ήθελα να δούλεψω να περνάει και η μέρα μου! Έχω βαρεθεί στο σπίτι... Εσεις δουλευετε;;;;

Η αλήθεια είναι ότι είμαστε πολύ ήσυχες!!!! Καθόλου δεν μιλάμε!!!:tongue::tongue:Ευτυχώς ο δικός μου ο άντρας είναι υπέρ του θηλασμού και θα με βοηθήσει και θα με στηρίξει. Η μάνα μου θήλασε σύνολο 23 ημέρες εμένα και τον αδερφό μου :eek::confused: και με το που πάει να πει κάτι για αυτό το θέμα της το κόβω. Χθες είχα πάει σε μία ξαδέρφη μου για καφέ και της είπα ότι θέλω να θηλάσω αποκλειστικά για όσο μπορέσω - μέχρι ένα χρόνο, μετά το θεωρώ υπερβολικό- και με έβριζε γιατί να ταλαιπωρούμαι, να χαλάσω το στήθος μου και να μην έχω την μάνα μου και την πεθερά μου να ταϊζουν την μπέμπα και εγώ να κοιμάμαι!!!!:confused::twisted:

Εγώ κάνω ιδιαίτερα μαθήματα, οπότε ξεκίνησα την Δευτέρα. Μόνο τον Αύγουστο κάθησα. Υπομονή!!! Κάνε με την ησυχία σου τις αγορές σου, αφού δεν δουλεύεις.

goodmorning everybody!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε κοριτσακια μου?????

κ γω θελω να κανω αποκλειστικο θηλασμο αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα τα καταφερω να το κανω....καλως η κακως δεν εχω τη δυνατοτητα να κατσω μετα τη γεννα...κ θα ξεκινησω κανονικοτατα τη δουλεια μου μετα τον σαραντισμο του παιδιου....θα το παλεψω οσο παει κ με το θηλαστρο ετσι ωστε να παιρνει απο μενα το παιδακι μου το γαλα....

θα ηθελα να παω σε ενα σεμιναριο θηλασμου αλλα να πω την αληθεια φοβαμαι....φοβαμαι γιατι δυστυχως ειδικα σε αυτο το θεμα δεν εχουν μετρο...ειναι λιγακι στα ακρα με τις αποψεις...ειτε απο τη μια τη μερια ειτε απο την αλλη....βλεπω σε διαφορα φορουμ που σκοτωνονται μεταξυ τους οι μητερες γιατι εχουν αντιθετη αποψη....ευτυχως που εχω καποιες φιλες που γεννησαν προσφατα κ κανουν αποκλειστικο θηλασμο κ μου ειπαν οτι θα με βοηθησουν οσο θελω....

πηγα εχθες στον ενδοκρινολογο για να μου πει για την περιφημη πλεον καμπυλη κ μου ειπε οτι απλα πρεπει να προσεξω λιγακι τη διατροφη...δεν μου εδωσε καμια αγωγη για το ζαχαρο...ο θυροειδης ειναι τελειος κ αυτο επαιξε τρομερο ρολο που δεν εβαλα πολλα κιλα..εχω βαλει 8 προς το παρον...αν δεν ειχε ρυθμιστει ο θυροειδης μου ειπε θα ειχα βαλει τουλαχιστον τα διπλασια

αυταααααααααα τα λιγα

Πήγαινε σε ένα σεμινάριο ή κάνε της nutricia που είναι online. Κάτι θα μάθεις. Απλά προσάρμοσε τα στο δικό σου ωράριο και τα θέλω σου. Υπάρχουν και γραμμές τηλεφωνικές με σύμβουλους θηλασμού και αφού έχεις και τις φίλες σου, μια χαρά καλυμμένη είσαι!!! Μια χαρά είσαι από κιλά και αφού έχει ρυθμιστεί και ο θυροειδής σου, τέλεια!!!

Καλημερα και εγω καθε 3 αλλαζω μηνα εγω στο πρωτο μου παιδακι το θηλασα για 9

μηνες τωρα στην μπουμπου μας λεω να τη θηλασω 5-6 μηνες εσεις τι λετε για τον θηλασμο??????

Η κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και το κάθε μωράκι μοναδικό. Εφαρμόζει η κάθε μία ότι θέλει για την ανατροφή του παιδιού της. Το βασικό είναι το ζευγάρι να έχει μια κοινή γραμμή για την ανατροφή και όλα τα άλλα γίνονται. Αν μπορεί και θέλει μια μαμά να θηλάσει ας το κάνει. Αν πάλι δεν θέλει, με γεια της με χαρά της!!! Εγώ προσωπικά είμαι πρόωρη 7μηνήτικη που η μάνα μου με θήλασε 13 μέρες γιατί κουραζόταν!!! Δεν έπαθα τίποτα. Και ψηλή είμαι και υγιής και στρουμπουλή και έξυπνη!!!! :tongue::tongue:

Εεεεε μα πια......

Κατά τα άλλα κοριτσάκια μου γλυκά σήμερα είδαμε την μπουμπού μας!!! 750 γραμμάρια και υγιέστατη και ζωηρότατη!!! Δεν μας άφηνε να την βγάλουμε φώτο!!! Από μένα το πήρε αυτό!!!:tongue::tongue: Αύριο κάνω καμπύλη ζαχάρου!!!

Φιλάκια σε όλες σας

WkSzp3.png

Αντζελακι μου ευχαριστω!!

Κι εμενα η μαμα μου δεν με θηλασε,ουτε τον αδερφο μου.Πιστευω οτι τοτε δεν ηταν τοσο ενθερμα τα πραγματα με το θηλασμο.Τωρα ειναι καλυτερα απο θεμα πληροφορησης.Απλα κι εγω συμφωνω οτι δεν χρειαζονται υπερβολες.Γενικα τα ακρα ειτε προς τη μια ειτε προς την αλλη πλευρα δεν ειναι λυση,οχι μονο για το θηλασμο.Επειδη παντα θα υπαρχουν καποιοι που θα τα ξερουν ολα..Δεν θα μου κουνησει κανενας το δαχτυλο για να μου υποδειξει πως θα μεγαλωσω τα παιδακια μου.Ενας Θεος ξερει ποσο καρδιοχτυπω κ για τα δυο να ειναι καλα.

Θελω να δω καροτσι κ κουνια!!!:D:DΜ'αρεσει να βλεπω παιδικα πραγματακια!!

Τωρα για τη δουλεια,κριμα που δεν πηγες.Αλλα δεν πειραζει απολαυσε τις ετοιμασιες!!

xGElp3.png

d4EBp2.png

Αντζελακι μου ευχαριστω!!

Κι εμενα η μαμα μου δεν με θηλασε,ουτε τον αδερφο μου.Πιστευω οτι τοτε δεν ηταν τοσο ενθερμα τα πραγματα με το θηλασμο.Τωρα ειναι καλυτερα απο θεμα πληροφορησης.Απλα κι εγω συμφωνω οτι δεν χρειαζονται υπερβολες.Γενικα τα ακρα ειτε προς τη μια ειτε προς την αλλη πλευρα δεν ειναι λυση,οχι μονο για το θηλασμο.Επειδη παντα θα υπαρχουν καποιοι που θα τα ξερουν ολα..Δεν θα μου κουνησει κανενας το δαχτυλο για να μου υποδειξει πως θα μεγαλωσω τα παιδακια μου.Ενας Θεος ξερει ποσο καρδιοχτυπω κ για τα δυο να ειναι καλα.

το ποσο συμφωνω μαζι σου τριανταφυλλακι μου...!!!!!!!!!!!!!αυτο ακριβως δεν θα μου επιβαλει κανενας το τι ειναι το σωστο κ τι οχι... διαφωνω με τις κοπελες που μπορει να μην θηλασουν πχ γιατι θελουν να καπνισουν αλλα διαφωνω εγω..σαν μαρια....δεν θα παω να πω στην κοπελα καλα εισαι τρελη κ ετσι κ αλλιως...διαφωνω μαζι οκ...η αν για τον οποιοδηποτε λογο δεν εχω γαλα γιατι να δεχτω απο μια κοπελα να μου πει οτι δεν ειμαι καλη μανουλα επειδη δεν το θηλασα....η κολλητη μου κοντεψε να παθει καταθλιψη που της κοπηκε το γαλα κ δεν μπορεσε να θηλασει οσο ηθελε να θηλασει...της κοπηκε ομως γιατι το μωρακι της πριν καν σαραντισει μπηκε στην εντατικη γιατι ειχε προβλημα με το εντερακι του...τετοιες καταστασεις ειναι καλο να τις αποφυγουμε.....γιατι πολυ απλα μας αγχωνουν περισσοτερο

NKQXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...