Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Η αλήθεια είναι πως περισσότερη κατανόηση μπορείς να βρεις εδώ παρά αλλού. Τουλάχιστον από τις κοντινές μου φίλες, καμμία δεν έχει μπει ακόμα στη διαδικασία να κάνει παιδί εκτός από μια. Οι υπόλοιπες είναι σε εντελώς άλλη φάση ζωής.

Λοιπον, πριν καταλήξω στον Μαστ***, όπου έκανα τις ωοληψιες και την ετ, είχα πάει Μαντ***η και Τζεφ***ο. 
      Τωρα έκλεισα να πάω Σφακ***, Μπαγ***ο και Παν***.

Συγγνώμη αν τα γράφω έτσι, νομίζω τα ονόματα είναι γνωστά και θα καταλάβετε. Αν επιτρέπεται τα γράφω και κανονικά.

Σήμερα πήγα στον αιματολόγο και μου είπε την εξής κουβέντα. Ξέρουμε όλοι οι γιατροί που εμπλεκόμαστε με την υπογονιμότητα πως μιλάτε μεταξύ σας και καλά κάνετε, με το να μοιράζεστε τα άγχη σας μεταξύ σας είναι ανακουφιστικό και λυτρωτικό. Μιλήστε κορίτσια μεταξύ σας γιατί μπορείτε να καταλάβετε αυτό που βιώνετε και να δώσετε μια κανονικότητα σε όλο αυτό.
      Μεταξύ μας θα πούμε για εξετάσεις, φάρμακα, συναισθήματα σαν κάτι απόλυτα φυσικό γιατί το βιώνουμε όλες. Είναι σαφώς μεγάλο στήριγμα να έχετε έστω έναν άνθρωπο πέραν του συντρόφου που να μπορεί να σταθεί δίπλα σας σε όλο αυτό αλλά όσες δεν έχετε μην ανησυχείτε, είμαστε όλες εδώ! ❤️

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Μια εξεταση που με εβαλε να κανω η αιματολογος το εδειξε....δεν ειχα καποια ενοχληση ουτε πονο....ελπιζω με την αντιβιωση να φυγει.....

τωρα για το κρεας εχω βαρεθει να τρωω κρεας...ο σιδηρος ηταν πολυ χαμηλος κ η γιατρος μου ειπε να τρωω κοκκινο κρεας....οσο κ να εφαγα τιποτα δεν εκανα...μαλλον εχω ελλειψη....τι να πω???

Μηπως λες την crp;

Καλα μην ανησυχείς και εμενα ειχε πεσει ο αιματοκριτης και τώρα παιρνω 2 σιδηρους την ημερα.

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μηπως λες την crp;

Καλα μην ανησυχείς και εμενα ειχε πεσει ο αιματοκριτης και τώρα παιρνω 2 σιδηρους την ημερα.

Καλημερααααα αγαπη μου!!!!!!ναι την crp εννοω αλλα σε συνδιασμο με την tke εδειξε οτι περασα μια λοιμωξη..,,,

αιματοκριτη εχω 32...αλλα το φυσιολογικο μου ειναι παντα να ειμαι κατω του οριου,,,το καλυτερο που ειχα ηταν 37 που ηταν το οριο,,,κ γω παιρνω σιδηρο

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Καλημερααααα αγαπη μου!!!!!!ναι την crp εννοω αλλα σε συνδιασμο με την tke εδειξε οτι περασα μια λοιμωξη..,,,

αιματοκριτη εχω 32...αλλα το φυσιολογικο μου ειναι παντα να ειμαι κατω του οριου,,,το καλυτερο που ειχα ηταν 37 που ηταν το οριο,,,κ γω παιρνω σιδηρο

Καλημερα κοριτσακι ομορφο!

Και εμενα η crp ηταν 8 και μου έδωσε αντιβιωση για 3 μερες.

Ποτε εχεις πητ;κοριτσακι περιμενεις η αγορακι;;

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακι ομορφο!

Και εμενα η crp ηταν 8 και μου έδωσε αντιβιωση για 3 μερες.

Ποτε εχεις πητ;κοριτσακι περιμενεις η αγορακι;;

25/11 εχω πητ κ περιμενω αγορακι.......!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

εσυ????

NKQXp2.png

Καλημέρα κορίτσια; Καλή Κυριακή να εχουμε! Τι κάνετε;

Εγω χθες ξεκίνησα το ψάξιμο για ψώνια! Κυρίως προσφορές για το καρότσι που θέλω και μια τιμή για κούνια-συρταριερα-στρωμα.. Πήγα και στο σεμινάριο! Ωραιο ήταν! Πολλές εγκυουλες μαζί! Παντού κοιλιτσες!

Φορουλινα νωρίς δεν έκανες καμπύλη ζαχαρου;

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Καλημέρα κορίτσια; Καλή Κυριακή να εχουμε! Τι κάνετε;

Εγω χθες ξεκίνησα το ψάξιμο για ψώνια! Κυρίως προσφορές για το καρότσι που θέλω και μια τιμή για κούνια-συρταριερα-στρωμα.. Πήγα και στο σεμινάριο! Ωραιο ήταν! Πολλές εγκυουλες μαζί! Παντού κοιλιτσες!

Φορουλινα νωρίς δεν έκανες καμπύλη ζαχαρου;

Καλημερα! Σε τι σεμινάριο πηγες ;

Το τικερακι μουπηγαινει μια εβδομάδα πισω.

Με το καλο το ψαξιμο για τα ψωνια.

Νομιζω όπως ειπε και ο αντρας μου οτι θα ειναι τα καλυτερα ψωνια που θα εχουμε κανει!

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Καλημερα κοριτσια!!! Επιστρεψαμε και εμεις στην ομορφη αθηνα!!! (Ειμαι παιδι της πολης εγω)... χαιρομαι που σας βρισκω ολες καλα. Εγω ταλαιπωρηθηκα αρκετα στις διακοπες απο εντονους πονους στα πλευρα και ψηλα στην σπονδυλικη. Μαλλον μεγαλωνει ο κυριος και θελει χωρο. Τον ακουω συνεχεια κι εγω και ο αντρουλης μου. Αυριο εχουμε γιατρο και θα τον δουμε. Μου ελειψε ο μικρουλης μας. Μεσα στην εβδομαδα θα μου φερουν και τα επιπλακια του. Τρελη χαρα!!

Κοριτσια εχω θεματακι με το σιδηρο. Εφτασε 29. Πεφτει σταθερα δυο μοναδες ανα μηνα και παιρνω του κοσμου τα φαρμακα... ουτε τη σκαλα δεν μπορω να ανεβω.

Συνολικα εχω παρει απο την αρχη εντεκα κιλα. Εσεις πως πατε με αυτο το θεμα το πικρο...;;;;:shock:

zGnhCSY.jpgzGnhp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα! Σε τι σεμινάριο πηγες ;

Το τικερακι μουπηγαινει μια εβδομάδα πισω.

Με το καλο το ψαξιμο για τα ψωνια.

Νομιζω όπως ειπε και ο αντρας μου οτι θα ειναι τα καλυτερα ψωνια που θα εχουμε κανει!

Σε σεμινάριο θηλασμού! Το ξέρω ότι πάει μια βδομάδα πίσω το τικερακι! Εγω που Ρώτησα τη γιατρό μου είπε έχω πολύ ακόμα για την καμπύλη.. 30-32 βδομάδες από τη στιγμή που δεν έχω ενδείξεις..

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Σε σεμινάριο θηλασμού! Το ξέρω ότι πάει μια βδομάδα πίσω το τικερακι! Εγω που Ρώτησα τη γιατρό μου είπε έχω πολύ ακόμα για την καμπύλη.. 30-32 βδομάδες από τη στιγμή που δεν έχω ενδείξεις..

Ο δικος μου ειναι πολυ σχολαστικος με τις εξετάσεις. Ισως μου πει αργότερα να την ξανακάνω.

5iXPp3.pngLnKZp3.png

καλημερααααααα ομορφουλες μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε????

πωπω σιγα σιγα περναει ο καιρος κ ποτε θα φτασει η δικια μας σειρα δεν θα το καταλαβουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!

πηγαμε εχθες στη γιατρο κ ειμαστε 1245 γραμμαρια...ολοκληροι αντρες βρε παιδι μου....ολα καλα τα βρηκε η γιατρος κ ο παιδαρος μου μας εκανε λιιιιιιιγο τη χαρη κ ειδαμε τα μουτρακια του....μην φανταστειτε πολλα πραγματα λιγο ισα ισα κ μετα εβαλε τα χερακια του σα να λεει οτι κ να λετε εγω κανω κουμαντο.....εγω αποφασιζω ποτε θα σας δειξω το προσωπο μου..χιχιχιχιχιχι

NKQXp2.png

καλημερα κοριτσια και απο εμενα!!!:):):)και εγω τελος της βδομαδας αφηνω πισω το 6 μηνα και μπαινω στον 7 πιαααα...πως περασε ετσι ο καιρος βρε κοριτσια!!!εγω σταματαω τελος του μηνα απο την δουλεια οποτε θα ασχοληθω με τα ψωνια αμεσως μετα.ψιλοκοιταω βεβαια απλα θελω να ειμαι πιο ηρεμη και να παμε σιγα σιγα με τον αντρουλη μου!!!χαιρομαι που β λεπω οτι ολες ειστε καλα!!!:):):):)και μενα ο παιδαρος μου μεγαλωνει και με ταραζει στις κλωτσιτσες!!!!δηλαδη οχι μικρες αλλα μεγαλες:?:-?:?:-?:?:-?.τωρα τελευταια εχει και αρκετο λοξυγγα το αγορακι μου!!!καλο φθινοπωρο να εχουμε βρε κοριτσια!!!μας περιμενουν ομορφες στιγμες!!!σε ποιο νοσοκομειο γεννατε κοριτσια???

Καλημερα και καλο μηνα σε ολες μας εγω πηγα χτες και εκανα την β επιπ. και μου ειπε ο γιατρος οτι εχουμε ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΙΙΙ :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: και οτι η τελικη ημερομηνεια γεννας ειναι 15 δεκεμβριου λογο προιηγουμενης καισαρικης στον γιο μου ;):D:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...