Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Τσα! Να 'μαι και εγω! Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Επιστρεψαμε και εμείς Αθήνα, τέλος οι διακοπές, οι οποίες με κούρασαν πολύ! Είχα πολλά πονακια, πετρώματα, σφιξηματα στην κάτω περιοχή.. Δεν ήταν εύκολο νησί η Λευκάδα. Παλι καλα ο μπεμπης μου ειναι ζωηρος!

Aploon καλως ηρθες! Με το καλο και το δευτερο μωρακι σου!

Έχω ραντεβού τη Πέμπτη για την επαναληπτική β επιπέδου. Ελπίζω η κούραση να μην δημιούργησε προβλήματα..

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

http://www.mitrikosthilasmos.com/2015/08/seminario-thilasmou.html

Για οποία μανούλα θέλει γίνεται δωρεάν σεμινάριο θηλασμού. Εγω δήλωσα συμμετοχή κ περιμένω απάντηση!

http://mynewbaby-shop.gr/pages/my-newbaby-center

Και αυτό πολύ ενδιαφέρον!

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Γεια σας κι απο μενα, εγω μόλις επέστρεψα απο το νοσοκομείο μετα απο 7 μέρες νοσηλείας! Είχα μια έντονη αιμορραγία την προηγούμενη Τριτη και ο γιατρος μου έκανε κατευθείαν εισαγωγή! Ευτυχώς η αιμορραγία προέρχονταν απο ενα τραχηλικο πολύποδα ο οποίος κατα διαστήματα έδινε λιγο ροζ στο σκούπισμα, αλλα αυτή τη φορα αιμορραγήσε κανονικά! Περιττό να σας πω ότι έπαθα πανικό, ευτυχώς τελος καλο, ολα καλα! Απο οτι μου ειπε μάλλον θα ξανασυμβεί! Σπιτάκι τώρα και ξάπλα!

Χαχαχα! Μ έκανες κ γέλασα!
Και πού θα βάζεις μετά τη σιδερώστρα; :-D
Καλημερα κοριτσια!!!!!

Καλα Ελενακι θα χαλασεις ολοκληρο αποθηκακι για τη σιδερωστρα???? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Bella7 ωραιο το ροζ με τα λευκα επιπλα....

Εμεις συνεχιζουμε με γαλαζιο και επιπλα στο φυσικο του ξυλου.

Πηγαμε χθες και ειδαμε τον μπεμπακο!!!Καλε εφτασε τα 900γρ!!!Ολοκληρο παιδακι!!!Ολα μια χαρα τα ειδε.Σε 3 εβδομαδες που θα ξαναπαμε θα με βαλει και στον καρδιοτοκογραφο!!Πως περναει ο καιρος πια!!!Βαση περιοδου με εβγαλε 25εβδ και βαση υπερηχου 26+5.:)

Μια χαρά ο μπέμπης σου!!! Ωραίος συνδυασμός γαλάζιο με φυσικό ξύλο!!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου , πετάγομαι απο το καφέ Ιουνίου κ σας διαβάζω που κ που. Με το καλό τα μπεμπακια σας!!

Blue rose έχω λιώσει στο γέλιο με τη σιδερώστρα!!! Χαχαχαχχαχα

Να σου ζήσει το μωράκι σου!!! Ευχαριστούμε!!

καλημερα καλημερααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι κανετε????

καταρχας ελενη κ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΗ ΣΙΔΕΡΩΣΤΡΑ???? ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΗ??????χαχαχαχαχαχαχαχαχα ελιωσα στο γελιο.....χαχαχαχαχαχαχα

σημερα πρωτη μερα στη δουλεια.....οποτε μεσα στη τρελη χαρα ειμαι...χαχαχα

λοιπον ευτυχως μπορεσαμε κ φυγαμε λιγες μερες με τον αντρουλη μου κ ξεκουραστηκαμε...καναμε κ τα μπανακια μας οποτε ειμαστε μπομπααααα...

εκανα κ την καμπυλη ζαχαρου.....η πρωτη κ η τελευταια μετρηση ειναι φυσιολογικες αλλα οι μεσαιες ηταν λιγακι τσιμπημενες...βεβαια αυτο δειχνει οτι η ινσουλινη μου εχει θεμα να επεξεργαστει το ζαχαρο αλλα αυτο ειναι ενα προβλημα που ηδη ξεραμε οτι εχω..οποτε ειμαι οκ.....

εσεις τι κανετε????

Τυχεροί είστε!!! Ελέγχεις τη διατροφή σου;;

Τσα! Να 'μαι και εγω! Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Επιστρεψαμε και εμείς Αθήνα, τέλος οι διακοπές, οι οποίες με κούρασαν πολύ! Είχα πολλά πονακια, πετρώματα, σφιξηματα στην κάτω περιοχή.. Δεν ήταν εύκολο νησί η Λευκάδα. Παλι καλα ο μπεμπης μου ειναι ζωηρος!

Έχω ραντεβού τη Πέμπτη για την επαναληπτική β επιπέδου. Ελπίζω η κούραση να μην δημιούργησε προβλήματα..

Καλώς την!!! Τέλεια η Λευκάδα!! Άντε να μας πεις τα νέα την Πέμπτη!! Όλα καλά θα είναι !!!

Γεια σας κι απο μενα, εγω μόλις επέστρεψα απο το νοσοκομείο μετα απο 7 μέρες νοσηλείας! Είχα μια έντονη αιμορραγία την προηγούμενη Τριτη και ο γιατρος μου έκανε κατευθείαν εισαγωγή! Ευτυχώς η αιμορραγία προέρχονταν απο ενα τραχηλικο πολύποδα ο οποίος κατα διαστήματα έδινε λιγο ροζ στο σκούπισμα, αλλα αυτή τη φορα αιμορραγήσε κανονικά! Περιττό να σας πω ότι έπαθα πανικό, ευτυχώς τελος καλο, ολα καλα! Απο οτι μου ειπε μάλλον θα ξανασυμβεί! Σπιτάκι τώρα και ξάπλα!

Ηρεμία και ξάπλα κοριτσάκι!!! Όλα θα πάνε καλά!!! Περαστικά και υπομονή!!!!

Γελάτε εε;;; Μόνο εγώ έχω για πεθερά τον Μπομπ τον μάστορα τον μαστροχαλαστή; Αυτό είναι και ο ήχος κλήσης όταν με παίρνει τηλέφωνο. :tongue::tongue:Φανταστείτε όταν όταν πρωτομπήκα στο σπίτι είχε έρθει να στολίσει και είχε βάλει από πάνω σεμεδάκι με ένα ανθοδοχείο με γαρύφαλλα!!!! Η χαζομάρα μας ήταν ότι δεν το βγάλαμε φωτογραφία!!!

Ρε κοριτσάκια νοιώθετε καθόλου τσιμπήματα από κάτω και την κοιλιά σας βαριά να πονάει κάτω χαμηλά;;

WkSzp3.png

Καλησπερα κοριτσια!! ολες πολλα νεα ε? κλιο76 περαστικα σου!!! ολα καλα θα πανε!!

Εμεις σημερα πηγαμε στο γιατρο. Η μπουμπου ειναι πολυ καλα και ζωηρη. Ολη μερα κουνιεται. Ειμαστε 900γρ. Αυτο που με απασχολει ειναι οτι εβαλα 4 κιλα απο τις 13 ιουλιου. Ρε κοριτσια δεν τρωω πολυ. Ο γιατρος μου λεει οτι πρεπει να προχεχω πιο πολυ αλλα δεν ξερω τι να κανω. Αχ μεχρι το τελος θα γινω μπαλονι. Ειμαι 26 ακριβως. Σκεφτομαι οτι ειναι φουσκωματα αφου την πεμπτη ειχαμε τον πολιτικο μας και σαββατο αρραβωνιαστηκε η αδερφη μου αποτε το ριξαμε εξω.. Αλλα και παλι 4 κιλα? Ελεος.

Αυριο θα κανω καμπυλη ζαχαρου. Για να δουμε τι θα γινει.

hQiDp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα καλημερααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι κανετε????

καταρχας ελενη κ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΗ ΣΙΔΕΡΩΣΤΡΑ???? ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΗ??????χαχαχαχαχαχαχαχαχα ελιωσα στο γελιο.....χαχαχαχαχαχαχα

σημερα πρωτη μερα στη δουλεια.....οποτε μεσα στη τρελη χαρα ειμαι...χαχαχα

λοιπον ευτυχως μπορεσαμε κ φυγαμε λιγες μερες με τον αντρουλη μου κ ξεκουραστηκαμε...καναμε κ τα μπανακια μας οποτε ειμαστε μπομπααααα...

εκανα κ την καμπυλη ζαχαρου.....η πρωτη κ η τελευταια μετρηση ειναι φυσιολογικες αλλα οι μεσαιες ηταν λιγακι τσιμπημενες...βεβαια αυτο δειχνει οτι η ινσουλινη μου εχει θεμα να επεξεργαστει το ζαχαρο αλλα αυτο ειναι ενα προβλημα που ηδη ξεραμε οτι εχω..οποτε ειμαι οκ.....

εσεις τι κανετε????

Μαρακι τι ωραια που ξεκουραστηκατε!!Του χρονου με τον μπεμπη σας!!!!

Οσο για το ζαχαρο πονεμενη ιστορια.Εμενα ευτυχως με ηπια διατροφη εστρωσε και το ελεγχω.Τωρα ποτε θα ξαναδεις τον παιδαρο???

Αντζελακι μου καλη προσαρμογη στην Αθηνα.Κουραστηκες ε?Ενταξει τωρα που ακουμε τα μωρα ειμαστε πιο ησυχες.Θα τον δεις τον μπεμπακο και την Πεμπτη και ολα καλα!!Καλη β επιπεδου!!!

Πω πω Κλιο μου τρομαρα που θα πηρες.Αφου δεν ειναι κατι ανησυχητικο ομως ξεκουρασου και θα περασουν οι μερες.Περαστικα!

Μια χαρά ο μπέμπης σου!!! Ωραίος συνδυασμός γαλάζιο με φυσικό ξύλο!!!

Να σου ζήσει το μωράκι σου!!! Ευχαριστούμε!!

Τυχεροί είστε!!! Ελέγχεις τη διατροφή σου;;

Καλώς την!!! Τέλεια η Λευκάδα!! Άντε να μας πεις τα νέα την Πέμπτη!! Όλα καλά θα είναι !!!

Ηρεμία και ξάπλα κοριτσάκι!!! Όλα θα πάνε καλά!!! Περαστικά και υπομονή!!!!

Γελάτε εε;;; Μόνο εγώ έχω για πεθερά τον Μπομπ τον μάστορα τον μαστροχαλαστή; Αυτό είναι και ο ήχος κλήσης όταν με παίρνει τηλέφωνο. :tongue::tongue:Φανταστείτε όταν όταν πρωτομπήκα στο σπίτι είχε έρθει να στολίσει και είχε βάλει από πάνω σεμεδάκι με ένα ανθοδοχείο με γαρύφαλλα!!!! Η χαζομάρα μας ήταν ότι δεν το βγάλαμε φωτογραφία!!!

Ρε κοριτσάκια νοιώθετε καθόλου τσιμπήματα από κάτω και την κοιλιά σας βαριά να πονάει κάτω χαμηλά;;

Ελενακι για την πεθερα τι να πω.Καπου τους τα μαθαινουν στο σχολειο οταν ειναι μικρες...δεν εξηγειται αλλιως.Ολες τα ιδια πια!!!Αυτο ειδικα με το σεμεδακι ειναι must σε ολα τα πεθεροσπιτα!!!:tongue::tongue::tongue:

Τα τσιμπηματα μεσα στον κολπο τα εχω κι εγω αλλα κρατανε δευτερολεπτα και ειναι πολυ σπανια.Το βαρος χαμηλα επισης σπανια.Υπαρχουν φορες που σηκωνονμαι απο το κρεβατι και νιωθω την αναγκη να κραταω την κοιλια μου αγκαλια.Αν ο τραχηλος ειναι οκ και το μωρο ειναι ψηλα δεν νομιζω να υπαρχει λογος να ανησυχεις.Εγω νιωθω οτι μου συμβαινει οταν ο μπεμπης κλωτσαει χαμηλα.Οποτε ισως να ειναι και η σταση του μωρου.Παντως αν δεις οτι γινεται εντονο πες το στο γιατρο σου να εισαι και πιο ηρεμη.Ποτε θα ξανα πας να δεις τη μπεμπα?

Καλησπερα κοριτσια!! ολες πολλα νεα ε? κλιο76 περαστικα σου!!! ολα καλα θα πανε!!

Εμεις σημερα πηγαμε στο γιατρο. Η μπουμπου ειναι πολυ καλα και ζωηρη. Ολη μερα κουνιεται. Ειμαστε 900γρ. Αυτο που με απασχολει ειναι οτι εβαλα 4 κιλα απο τις 13 ιουλιου. Ρε κοριτσια δεν τρωω πολυ. Ο γιατρος μου λεει οτι πρεπει να προχεχω πιο πολυ αλλα δεν ξερω τι να κανω. Αχ μεχρι το τελος θα γινω μπαλονι. Ειμαι 26 ακριβως. Σκεφτομαι οτι ειναι φουσκωματα αφου την πεμπτη ειχαμε τον πολιτικο μας και σαββατο αρραβωνιαστηκε η αδερφη μου αποτε το ριξαμε εξω.. Αλλα και παλι 4 κιλα? Ελεος.

Αυριο θα κανω καμπυλη ζαχαρου. Για να δουμε τι θα γινει.

ΑνναΛιζα να ζησετε καλη μου και με το καλο να δειτε το κοριτσακι σας!!

Μια χαρα γυναικα η μπεμπουλα σας!!!

Παντως απο τον 7ο και μετα ειναι υπουλοι μηνες με τα κιλα.Τα βαζεις χωρις να κανεις και πολλα πολλα.Και ενταξει επειδη εβαλες 4 σε ενα μηνα δεν σημαινει οτι θα πηγαινεις με αυτον τον ρυθμο.Ισως καμια κατακρατηση περιστασιακη.

Καλη επιτυχια με την καμπυλη!!!!

xGElp3.png

d4EBp2.png

Κοριτσια καλησπερα!! καναμε την καμπυλη κ ολα τα αποτελεσματα ηταν παρα πολυ καλα! η μικροβιολογος ειπε οτι ειναι η καλυτερη καμπυλη που εχει κανει!!! χαχαχαχα οποτε παει κ αυτο το "μαξιλαρακι".

hQiDp3.png

Καλημέρα κι από μας! Καναμε προχθές τη β επιπεδου, το κοριτσάκι μας ειναι 466g κ χτύπα ξύλο όλα καλά! Ο πλακούντας ανέβηκε πέραν των 2cm από τον τράχηλο οπότε πήρα το ελεύθερο για vbac αν τελικά πάρω τη μεγάλη απόφαση χεχε! Πήρα μια ανάσα ανακούφισης που την είδα κ είναι καλά.. Τώρα θα ξεκινήσω σιγά σιγά να παίρνω ρουχαλάκια γιατί η πρώτη μου γεννήθηκε καλοκαίρι κ έχω μόνο κοντομάνικα! Ααα κ η τελική προβλεπόμενη είναι 1-1-16 αλλα φαντάζομαι ότι θα γεννήσουμε δεκέμβριο οπότε κρατήστε με στην παρεούλα σας ! :)

km1cp3.png

Καλημέρα κι από μας! Καναμε προχθές τη β επιπεδου, το κοριτσάκι μας ειναι 466g κ χτύπα ξύλο όλα καλά! Ο πλακούντας ανέβηκε πέραν των 2cm από τον τράχηλο οπότε πήρα το ελεύθερο για vbac αν τελικά πάρω τη μεγάλη απόφαση χεχε! Πήρα μια ανάσα ανακούφισης που την είδα κ είναι καλά.. Τώρα θα ξεκινήσω σιγά σιγά να παίρνω ρουχαλάκια γιατί η πρώτη μου γεννήθηκε καλοκαίρι κ έχω μόνο κοντομάνικα! Ααα κ η τελική προβλεπόμενη είναι 1-1-16 αλλα φαντάζομαι ότι θα γεννήσουμε δεκέμβριο οπότε κρατήστε με στην παρεούλα σας ! :)

Καλησπερα και απο εμενα!!!

Εχουμε την ιδια πητ αλλά νομιζω και εγω πως θα γεννησω Δεκέμβρη! Ισως 31/12 οπως και εγω!

Κοριτσια εχετε ξεκινήσει και ψωνιζετε ε;

Και εχω νομιζα οτι ειναι νωρις!

Το τικερακι μου πηγαινει μια εβδομαδα πισω!

Σημερα εκανα την καμπυλη ζαχαρου!

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Συγχαρητήρια κορίτσια για την β επιπεδου! Όποτε συνεχίζουμε δυναμικά...

Δε νομίζω οτι ειναι νωρις για ψώνια ,ειδικά μετα τη β επιπεδου ειναι οτι πρεπει,ασε που άμα προχωρήσει η εγκυμοσυνη θα βαρυνουμε ... Εγω έχω πάρει αρκετά κ βασικα τα έχω δρομολογήσει ολα.

Διαφημίσεις

Συγχαρητήρια κορίτσια για την β επιπεδου! Όποτε συνεχίζουμε δυναμικά...

Δε νομίζω οτι ειναι νωρις για ψώνια ,ειδικά μετα τη β επιπεδου ειναι οτι πρεπει,ασε που άμα προχωρήσει η εγκυμοσυνη θα βαρυνουμε ... Εγω έχω πάρει αρκετά κ βασικα τα έχω δρομολογήσει ολα.

Μμμμ...λες ε;;παει θα τρελαθεί η πεθερα μου....ολο της λεω νωρις ειναι ακομα!

Παει θα σηκωσει τα μαγαζια!

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Καλησπέρα!

Κλειώ περαστικά σου! Ελπίζω μη σε βρει τίποτα άλλο κακό και να αναρρωσεις γρήγορα!

Ανναλιζα να ζησετε!! Με το καλό και το μωρακι σας να ολοκληρώσει την ευτυχία σας!

Εγω έκανα σήμερα την β επιπέδου! Όλα τέλεια! 615γρ!!! Είδαμε κ φατσουλα με 3d κ τρελαθηκαμε φυσικά, με πήραν τα δάκρυα... Ο γιατρός αυτή τη φορά ήταν στα καλά του πάλι καλά!

Δήλωσε κανένα κορίτσι συμμετοχή στο σεμινάριο; Εμένα με πήραν και θα πάω!

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

καλημερα καλημεραααααα στα ομορφα κοριτσιαααααα!!!!!!!!!! τι κανετε???

foroulina και αντζελα μπραβο για τα ωραια νεακια σας για την β επιπεδου...αλλο πραγμα βρε παιδι μου!!!!!!!!τετοια λεπτομερεια να τρελαινεσαι..

η αγορινα μου συνεχιζει να δινει καθημερινα το παρον κ χαζοχαιρεται η μανουλα....αλλα δινει το παρον μονο στη μαμα ακομα....στον μπαμπα λιγες φορες κ στεναχωριεμαι γιατι βλεπω ποσο πολυ το θελει.... του μιλαει, χαιδευει την κοιλια μου τιποτα ο μπεμπης...αγυριστο κεφαλι..

που λετε μιλησα με το team των γιατρων μου γιατι η αιματολογος με τρομαξε γιατι μου ειπε οτι η καμπυλη ζαχαρου ηταν παθολογικη κ οτι ισως χρειαστει να κανω ινσουλινες...μιλησα κ με τον ενδοκρινολογο μου κ τη γυναικολογο μου κ μου ειπαν οτι απλα πρεπει λιγο ακομα να προσεξω τη διατροφη μου....κ οτι σιγουρα δεν θα χρειαστω να κανω ινσουλινες....

επισης τα αποτελεσμα εδειξαν οτι ο οργανισμος δεν απορροφα καλα τη βιταμινη β12 ( αυτη την παιρνουμε απο το κρεας)..τα επιπεδα μου ειναι τα ιδια με τους χορτοφαγους:shock::shock::shock::shock::shock::shock:...οποτε ξεκινησα κ β12..κ τελος εδειξαν οτι περασα μια λοιμωξη η οποια μπορει να ειναι ειτε απο δοντι ειτε του ουροποοιητικου συστηματος ειτε ενα σωρο αλλες λοιμωξεις οποτε μου εδωσε μια αντιβιωση για 1 εβδομαδα κ μετα θα κανω επαναληψη να δουμε αν εφυγε...αυτα τα λιγα απο μενα.....

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

καλημερα καλημεραααααα στα ομορφα κοριτσιαααααα!!!!!!!!!! τι κανετε???

foroulina και αντζελα μπραβο για τα ωραια νεακια σας για την β επιπεδου...αλλο πραγμα βρε παιδι μου!!!!!!!!τετοια λεπτομερεια να τρελαινεσαι..

η αγορινα μου συνεχιζει να δινει καθημερινα το παρον κ χαζοχαιρεται η μανουλα....αλλα δινει το παρον μονο στη μαμα ακομα....στον μπαμπα λιγες φορες κ στεναχωριεμαι γιατι βλεπω ποσο πολυ το θελει.... του μιλαει, χαιδευει την κοιλια μου τιποτα ο μπεμπης...αγυριστο κεφαλι..

που λετε μιλησα με το team των γιατρων μου γιατι η αιματολογος με τρομαξε γιατι μου ειπε οτι η καμπυλη ζαχαρου ηταν παθολογικη κ οτι ισως χρειαστει να κανω ινσουλινες...μιλησα κ με τον ενδοκρινολογο μου κ τη γυναικολογο μου κ μου ειπαν οτι απλα πρεπει λιγο ακομα να προσεξω τη διατροφη μου....κ οτι σιγουρα δεν θα χρειαστω να κανω ινσουλινες....

επισης τα αποτελεσμα εδειξαν οτι ο οργανισμος δεν απορροφα καλα τη βιταμινη β12 ( αυτη την παιρνουμε απο το κρεας)..τα επιπεδα μου ειναι τα ιδια με τους χορτοφαγους:shock::shock::shock::shock::shock::shock:...οποτε ξεκινησα κ β12..κ τελος εδειξαν οτι περασα μια λοιμωξη η οποια μπορει να ειναι ειτε απο δοντι ειτε του ουροποοιητικου συστηματος ειτε ενα σωρο αλλες λοιμωξεις οποτε μου εδωσε μια αντιβιωση για 1 εβδομαδα κ μετα θα κανω επαναληψη να δουμε αν εφυγε...αυτα τα λιγα απο μενα.....

Με το καλό ο μπεμπουλης σου!

Πως καταλαβες οτι ειχες περασει λοιμωξη;

Και μενα κλωτσαει πολύ! Βαζει το χερι ο αντρας μου στην κοιλια μου και γουρλωνει τα ματια του:shock:

Αντε χορτοφαγε μου φαε λίγο κρεατακι!!:-D

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Μια εξεταση που με εβαλε να κανω η αιματολογος το εδειξε....δεν ειχα καποια ενοχληση ουτε πονο....ελπιζω με την αντιβιωση να φυγει.....

τωρα για το κρεας εχω βαρεθει να τρωω κρεας...ο σιδηρος ηταν πολυ χαμηλος κ η γιατρος μου ειπε να τρωω κοκκινο κρεας....οσο κ να εφαγα τιποτα δεν εκανα...μαλλον εχω ελλειψη....τι να πω???

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...