Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

Έκανες πολύ καλά που κοίταξες τα επόμενα βήματα σου, αυτό θα σου δώσει μια ψυχική ανάταση. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου, μέρα με την μέρα θα είσαι καλύτερα θα δεις. Μην στεναχωριέσαι, παιδί δεν έκανε όποιος σταμάτησε τις προσπάθειες. Οσο προσπαθούμε πάντα θα είμαστε πιο κοντά στο στόχο μας. Ειμαστε εδώ όλες μας για να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου. 
      σε ποιους εξωσωματικούς θα απευθυνθείς έχεις σκεφτεί ; 
      σκέφτομαι και εγώ αργότερα να πάρω μια δεύτερη γνώμη αλλά δεν εχω κάποιον κατά νου!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Καλησπέρα! Ioanna μου εαν περιστασιακά νιώθεις τα πετρώματα κ μάλιστα είναι κ εντοπισμένα κ όχι σε όλη την κοιλιά τότε δε θα ανησυχούσα, μάλλον ειναι ο μπέμπης ή οι λεγόμενες Braxton Hicks που έιναι μίνι συσπασούλες για προετοιμασία της μήτρας για τον τοκετό κ που μάλιστα είναι σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης απλά όσο προχωράει η κύηση είναι πιο αντιληπτές κ όχι επώδυνες. Παρόλ΄ αυτά εάν οτιδήποτε σε ανησυχεί καλό είναι να το αναφέρεις στο γυναικολόγο σου! :) Να σε ρωτήσω κι εγώ κάτι; Σας είχανε πει στην αυχενική κορίτσι κ τελικώς στη β επιπέδου αγόρι;

Η αληθεια ειναι οτι δεν νιωθω σε ολη την κοιλια,απλα απορουσα πως το καταλαβαινουμε οτι ειναι συσπασεις. Ναι,στην αυχενικη ειχε πει οτι μαλλον ειναι κοριται και τωρα στην β επιπεδου αγορι. Δεν πιστευω να μας το ξαναλλαξουν :)

YRJgp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

maria030603...ΠΗΤ 25/11/2015...αγοράκι

mariakriti....ΠΗΤ 03/12/2015...κοριτσάκι

blueroses.....ΠΗΤ 03/12/2015....αγοράκι

depyfr.......ΠΗΤ 03/12/2015... αγοράκι

annaliza....ΠΗΤ 06/12/2015 ...κοριτσάκι

elepet....ΠΗΤ 07/12/2015 ...αγοράκι

Anthi k....ΠΗΤ 09/12/2015...αγοράκι

klio76.....ΠΗΤ 11/12/2015... κοριτσάκι

Bebakimou…ΠΗΤ 12/12/2015 ...κοριτσάκι

Bella7.....ΠΗΤ 14/12/2015...κοριτσάκι

peristeraki ...ΠΗΤ 14/12/2015 ...αγοράκι

EleNaGN.....ΠΗΤ 15/12/2015... κοριτσάκι

elinab….ΠΗΤ 15/12/2015

Mariza83....ΠΗΤ 17/12/2015...κοριτσάκι

ioanna_io ...ΠΗΤ 20/12/2015....αγοράκι

georgia-kak...ΠΗΤ 18/12/2015,,,κοριτσάκι

Άντζελα!..... ΠΗΤ 25/12/2015...αγοράκι

kyriaki28...ΠΗΤ ...27/12/2015

aploon.....ΠΗΤ...28/12/2015...κοριτσάκι????

Kallina…ΠΗΤ …31/12/2015

WkSzp3.png

aploon Κουράγιο!!! Με ένα παιδάκι ήδη φαντάζομαι ότι θα είναι δύσκολα να ξεκουραστείς ή να είσαι ξάπλα. Δεν έχεις βοήθεια;; Αν μπορείς ζήτα τη!!! Αλοίμονο σε μας που δεν έχουμε!!! Τουλάχιστον να σου κρατάνε την κόρη για κάποιες ώρες να ξεκουράζεσαι!!! Τώρα δεν έχεις και αιμορραγίες, έτσι;; Σε έβαλα και στο πινακάκι μας.

ioanna_io Εμένα φαίνεται που είναι και που κλωτσάει απλά βλέποντας την κοιλιά πλέον!!! Ο άντρας μου πεθαίνει στο γέλιο!!! Οι συσπάσεις είναι όπως σου είπε και η aploon. Αισθάνεσαι ένα σφίξιμο από χαμηλά στην κοιλιά ή από την κορυφή της μήτρας μέχρι το σημείο που τελειώνει και μαζεύεται η κοιλιά όλη. Ξεχωρίζει η μήτρα που είναι με τη σύσπαση. Και αισθάνεσαι πόνο. Εγώ προσωπικά λίγο, αλλά εξαρτάται από την γυναίκα. Ο μπέμπης σου λογικά είναι κοντά στο στομάχι. Ρώτα τον γιατρό σου να σου πει όμως τι είναι. Άλλαξα και το χρώμα σου στο πινακάκι μας!!!

blueroses Τι ωραία που ξεσκάσατε!!! Θα χαλάρωσες και τώρα βουρ για αγορές και σχέδια για το δωμάτιο!!! Όταν κλείνουμε την 27η εβδομάδα δεν μπαίνουμε στο τρίτο τρίμηνο;; Άντε, να χαλαρώσουμε λίγο!!!

Εννοείται ότι έχω και συσπάσεις!!!! Τελικά μόνο εμετούς δεν είχα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:!!!! Μαγνήσιο δεν παίρνω. Ξάπλα όσο μπορώ περισσότερο. Δεν μπορώ να μείνω και συνέχεια μέσα!!! Έχω από την αρχή με τις αποκολλήσεις στο σπίτι!!! Κοντεύω να φλιπάρω!!! Έχω κουραστεί από την ξεκούραση!!! Πονάει η μέση μου από την ξάπλα!!!! Μϊα φορά την εβδομάδα βγαίνω κάπου ήρεμα. Λυπάμαι τον άντρα μου κιόλας!!! Χωρίς εμένα δεν βγαίνει, όσο και αν τον παρακαλάω, για να μην μένω μόνη ή αισθάνομαι άσχημα!!! Οπότε τον βγάζω έξω ένα βράδυ την εβδομάδα και μία φορά για καφέ το σαββατοκύριακο το πρωί. Με πάει ακριβώς από έξω με το αυτοκίνητο για να μην περπατάω και πάμε σε μαγαζιά με καναπέδες να απλώνομαι!!! Από το Σάββατο είμαι καλύτερα. Μια μέχρι τρεις την ημέρα!!! Την Τρίτη το απόγευμα έχω ραντεβού με τον γιατρό να με δει να δούμε τι θα κάνουμε.

Έστω και με κάποια καθυστέρηση χρόνια πολλά στις εορτάζουσες το Σάββατο και σε όσες έχουν κάποιον στην οικογένειά τους!!! maria030603 και

mariakriti πολύχρονες!!!! Να πάνε όλα καλά για όλες τις εγκυούλες του κόσμου!!!!

Φιλάκια σε όλες σας!!!!:D:D:D:D

WkSzp3.png

Καλημέρα μανούλες!! Ελενα μου έχω την πεθερά μου κοντά κ παιρνει τη μπυμπού καμια ώρα βόλτα παιδική χαρά κλπ αλλά γενικώς όλα τα υπόλοιπα περνάν απ΄ το χέρι μου, έχω όμως πολλή πολλή βοήθεια απ΄ τον άντρα μου όποτε έιναι σπίτι! Τώρα το Σεπτέμβρη θα την ξεκινήσουμε κ παιδικό οπότε κ αυτή θα ξεσκάει λίγο κ εγώ θα έχω πιο πολλή άνεση για ξεκούραση κ φασίνα!

Κορίτσια που μένετε; Θα ήταν ωραίο να βρισκόμασταν καποιες "συντοπίτισσες" :P

Εμείς μένουμε Λάρισα! :)

km1cp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε?

Εμείς την Παρασκευή που μας πέρασε κάναμε την β επιπεδου κ ευτυχώς ολα καλα. Βέβαια μάλλον δεν τις αρέσουν οι φωτό διότι δεν μας έκανε την χάρη να την βγάλουμε. Αλλά δε πειράζει την άλλη φορά. Στην 32 εβδομάδα μου είπε να πάω για ντοπλερ.

Κατα τ αλλά ξεκινάω τα ψώνια αυτές τις μερες. Θελουμε να βάψουμε κ το δωμάτιο την άλλη βδομαδα όποτε μετα να μπουν τα πράγματα.

Διαφημίσεις

aploon Τι ωραία που έχεις βοήθεια!!!! Εμείς Αθήνα μένουμε.

Bella7 Μπράβο για την β΄ επιπέδου!!! Δεν θέλει από τώρα τα φλας της δημοσιότητας γιατί μετά θα τα έχει όλα πάνω της!!!!:tongue::tongue::tongue:

Τα έχεις βρει όλα;; Θα πάρεις κούνια και γενικά τα μεγάλα τώρα ή και ρούχα, κουβέρτες κτλ;; Τι χρώμα θα το βάψετε;; Εγώ την άλλη εβδομάδα ξεκινάω το φτιάξιμο του δωματίου. Αλλά επειδή θέλω πολλές αρχιτεκτονικές αλλαγές θα πάρει κανά δυο εβδομάδες να φτιαχτεί.

WkSzp3.png

aploon Τι ωραία που έχεις βοήθεια!!!! Εμείς Αθήνα μένουμε.

Bella7 Μπράβο για την β΄ επιπέδου!!! Δεν θέλει από τώρα τα φλας της δημοσιότητας γιατί μετά θα τα έχει όλα πάνω της!!!!:tongue::tongue::tongue:

Τα έχεις βρει όλα;; Θα πάρεις κούνια και γενικά τα μεγάλα τώρα ή και ρούχα, κουβέρτες κτλ;; Τι χρώμα θα το βάψετε;; Εγώ την άλλη εβδομάδα ξεκινάω το φτιάξιμο του δωματίου. Αλλά επειδή θέλω πολλές αρχιτεκτονικές αλλαγές θα πάρει κανά δυο εβδομάδες να φτιαχτεί.

Θα το κανω ροζ κ θα αγοράσω άσπρα έπιπλα. Ναι ολα θα τα πάρω τις επόμενες μερες δλδ την προίκα ,κούνια, συρταριερα ,Παρκοκρεβατο και φυσικά κ το καροτσι. Τα υπόλοιπα λιγο αργότερα ...

Θα γκρεμίσεις τοίχους?

Θα το κανω ροζ κ θα αγοράσω άσπρα έπιπλα. Ναι ολα θα τα πάρω τις επόμενες μερες δλδ την προίκα ,κούνια, συρταριερα ,Παρκοκρεβατο και φυσικά κ το καροτσι. Τα υπόλοιπα λιγο αργότερα ...

Θα γκρεμίσεις τοίχους?

Ωραία!!! Και εγώ σε λευκό θα πάρω την κούνια. Προίκα προσωπικά τη θεωρώ πεταμένα λεφτά, προτιμώ να πάρω διάφορα σεντονάκια, η πάντα απαγορεύεται και για την κουνουπιέρα.... δεν μου αρέσουν καθόλου οι φραμπαλάδες :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Συρταριέρα δεν χρειάζομαι και παρκοκρέββατο σε κάποιον θα ζητήσω να μου πάρει... :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:Αν και νομίζω ότι θα είναι για αργότερα, δεν χρειάζεται από την αρχή.

Το σπίτι είναι το πατρικό του άντρα μου και χρειάζεται αλλαγές στο δωμάτιο. Μέχρι πέρισυ κάναμε όλο το υπόλοιπο και έχουν μείνει μόνο τα παιδικά δωμάτια. Το σχέδιο του σπιτιού ήταν της πεθεράς μου:cool: που νομίζει ότι είναι και μηχανικός και όλα τα ξέρει:idea::idea:, με αποτέλεσμα το σπίτι να είναι άβολο και κακοφτιαγμένο ποιοτικά, γιατί κατάλαβαν οι μάστορες ότι δεν είχε ιδέα και την κορόιδευαν. Οπότε φαντάσου.... Θα χτίσω ένα παράθυρο, γιατί στην φάτσα του δωματίου έχω και μπαλκονόπορτα και παράθυρο, τον λόγο δεν τον έχω καταλάβει ακόμα!!!! Σε τοίχο 3μ και μόλις 13τετρ. το δωμάτιο!!! Και θα γκρεμίσω μία αποθήκη που έχει μέσα στο δωμάτιο,σε σημείο που κόβει τα πάντα, με τούβλα:idea::idea::idea::shock::shock::shock: ύψους 1,30μ. και 40εκ πλάτος για να βάζει .....την σιδερώστρα!!!!!! Όταν το είδα:shock::shock::shock::shock: έλιωσα στο γέλιο. Τώρα την έχω ένα μήνα, "μα θα γκρεμίσεις το αποθηκάκι για την σιδερώστρα και που θα την βάζεις, εεε;;;;!!!!!

Μετά τι λες;;;; Θα τα αφήσω;;;;;; :tongue::tongue::tongue::cool::cool::cool::eek::eek:

WkSzp3.png

Ωραία!!! Και εγώ σε λευκό θα πάρω την κούνια. Προίκα προσωπικά τη θεωρώ πεταμένα λεφτά, προτιμώ να πάρω διάφορα σεντονάκια, η πάντα απαγορεύεται και για την κουνουπιέρα.... δεν μου αρέσουν καθόλου οι φραμπαλάδες :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Συρταριέρα δεν χρειάζομαι και παρκοκρέββατο σε κάποιον θα ζητήσω να μου πάρει... :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:Αν και νομίζω ότι θα είναι για αργότερα, δεν χρειάζεται από την αρχή.

Το σπίτι είναι το πατρικό του άντρα μου και χρειάζεται αλλαγές στο δωμάτιο. Μέχρι πέρισυ κάναμε όλο το υπόλοιπο και έχουν μείνει μόνο τα παιδικά δωμάτια. Το σχέδιο του σπιτιού ήταν της πεθεράς μου:cool: που νομίζει ότι είναι και μηχανικός και όλα τα ξέρει:idea::idea:, με αποτέλεσμα το σπίτι να είναι άβολο και κακοφτιαγμένο ποιοτικά, γιατί κατάλαβαν οι μάστορες ότι δεν είχε ιδέα και την κορόιδευαν. Οπότε φαντάσου.... Θα χτίσω ένα παράθυρο, γιατί στην φάτσα του δωματίου έχω και μπαλκονόπορτα και παράθυρο, τον λόγο δεν τον έχω καταλάβει ακόμα!!!! Σε τοίχο 3μ και μόλις 13τετρ. το δωμάτιο!!! Και θα γκρεμίσω μία αποθήκη που έχει μέσα στο δωμάτιο,σε σημείο που κόβει τα πάντα, με τούβλα:idea::idea::idea::shock::shock::shock: ύψους 1,30μ. και 40εκ πλάτος για να βάζει .....την σιδερώστρα!!!!!! Όταν το είδα:shock::shock::shock::shock: έλιωσα στο γέλιο. Τώρα την έχω ένα μήνα, "μα θα γκρεμίσεις το αποθηκάκι για την σιδερώστρα και που θα την βάζεις, εεε;;;;!!!!!

Μετά τι λες;;;; Θα τα αφήσω;;;;;; :tongue::tongue::tongue::cool::cool::cool::eek::eek:

Και πού θα βάζεις μετά τη σιδερώστρα; :-D

ZZHDp3.png

ZHtrp3.png?7KuOIX7Na>

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!!!

Καλα Ελενακι θα χαλασεις ολοκληρο αποθηκακι για τη σιδερωστρα???? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Bella7 ωραιο το ροζ με τα λευκα επιπλα....

Εμεις συνεχιζουμε με γαλαζιο και επιπλα στο φυσικο του ξυλου.

Πηγαμε χθες και ειδαμε τον μπεμπακο!!!Καλε εφτασε τα 900γρ!!!Ολοκληρο παιδακι!!!Ολα μια χαρα τα ειδε.Σε 3 εβδομαδες που θα ξαναπαμε θα με βαλει και στον καρδιοτοκογραφο!!Πως περναει ο καιρος πια!!!Βαση περιοδου με εβγαλε 25εβδ και βαση υπερηχου 26+5.:)

xGElp3.png

d4EBp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου , πετάγομαι απο το καφέ Ιουνίου κ σας διαβάζω που κ που. Με το καλό τα μπεμπακια σας!!

Blue rose έχω λιώσει στο γέλιο με τη σιδερώστρα!!! Χαχαχαχχαχα

Καλημέρα κοριτσάκια μου , πετάγομαι απο το καφέ Ιουνίου κ σας διαβάζω που κ που. Με το καλό τα μπεμπακια σας!!

Blue rose έχω λιώσει στο γέλιο με τη σιδερώστρα!!! Χαχαχαχχαχα

Αστα!!!Ολες εχουμε ζησει τετοιες υπεροχες στιγμες με τις πεθερες!!!Ουφφφ εχω ενα αγορι και ερχεται και το δευτερο...λετε να γινω κι εγω τετοια;;;:tongue::tongue:

Να σου ζησει το μωρακι σου!!!!Ωραια εποχη το καλοκαιρι.Κι εγω Ιουλιο ειχα γεννησει.

xGElp3.png

d4EBp2.png

Αστα!!!Ολες εχουμε ζησει τετοιες υπεροχες στιγμες με τις πεθερες!!!Ουφφφ εχω ενα αγορι και ερχεται και το δευτερο...λετε να γινω κι εγω τετοια;;;:tongue::tongue:

Να σου ζησει το μωρακι σου!!!!Ωραια εποχη το καλοκαιρι.Κι εγω Ιουλιο ειχα γεννησει.

Με το καλό , με το καλό ο δεύτερος γιος! Κ εγώ γιο έκανα κ μερικές φορές του πετάω κάτι κουλά για τη νύφη απο τώρα στο χαβαλέ!! Χαχαχα κ έχω τον άντρα μου να μου λέει ότι τα πιο σοβαρά λέγονται στα αστεία όποτε σύνελθε Χαχαχαχχαχα

Ναι είναι σούπερ εποχή τώρα. Εχουμε κλείσει ήδη 2 μήνες κ βγαίνουμε βόλτα απο 20 ημερών. Το μόνο δύσκολο το καλοκαίρι είναι ο θηλασμός γιατί λιώνεις στη ζέστη , αλλά δε το διαπραγματεύομαι ! ;)

καλημερα καλημερααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι κανετε????

καταρχας ελενη κ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΗ ΣΙΔΕΡΩΣΤΡΑ???? ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΗ??????χαχαχαχαχαχαχαχαχα ελιωσα στο γελιο.....χαχαχαχαχαχαχα

σημερα πρωτη μερα στη δουλεια.....οποτε μεσα στη τρελη χαρα ειμαι...χαχαχα

λοιπον ευτυχως μπορεσαμε κ φυγαμε λιγες μερες με τον αντρουλη μου κ ξεκουραστηκαμε...καναμε κ τα μπανακια μας οποτε ειμαστε μπομπααααα...

εκανα κ την καμπυλη ζαχαρου.....η πρωτη κ η τελευταια μετρηση ειναι φυσιολογικες αλλα οι μεσαιες ηταν λιγακι τσιμπημενες...βεβαια αυτο δειχνει οτι η ινσουλινη μου εχει θεμα να επεξεργαστει το ζαχαρο αλλα αυτο ειναι ενα προβλημα που ηδη ξεραμε οτι εχω..οποτε ειμαι οκ.....

εσεις τι κανετε????

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...