Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Η αλήθεια είναι πως περισσότερη κατανόηση μπορείς να βρεις εδώ παρά αλλού. Τουλάχιστον από τις κοντινές μου φίλες, καμμία δεν έχει μπει ακόμα στη διαδικασία να κάνει παιδί εκτός από μια. Οι υπόλοιπες είναι σε εντελώς άλλη φάση ζωής.

Λοιπον, πριν καταλήξω στον Μαστ***, όπου έκανα τις ωοληψιες και την ετ, είχα πάει Μαντ***η και Τζεφ***ο. 
      Τωρα έκλεισα να πάω Σφακ***, Μπαγ***ο και Παν***.

Συγγνώμη αν τα γράφω έτσι, νομίζω τα ονόματα είναι γνωστά και θα καταλάβετε. Αν επιτρέπεται τα γράφω και κανονικά.

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια! Να σας ρωτήσω κατι, εσείς αισθάνεστε καθημερινά το μωρό? ειμαι22 εβδομαδων και 4 ημερών και το αισθάνθηκα αρκετά έντονα χθες το πρωί, ελάχιστα χθες βράδυ και ελάχιστα σήμερα το πρωί! Τι άγχος κι αυτο! Έλεγα άντε να ερθει η ώρα να το Νοιώθω να ηρεμήσω και τελικά πάλι άγχος! Ουφφφφφφφφφ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια! Να σας ρωτήσω κατι, εσείς αισθάνεστε καθημερινά το μωρό? ειμαι22 εβδομαδων και 4 ημερών και το αισθάνθηκα αρκετά έντονα χθες το πρωί, ελάχιστα χθες βράδυ και ελάχιστα σήμερα το πρωί! Τι άγχος κι αυτο! Έλεγα άντε να ερθει η ώρα να το Νοιώθω να ηρεμήσω και τελικά πάλι άγχος! Ουφφφφφφφφφ!!!

Αχ κοριτσακι μου και εγω ετσι ελεγα αλλα που να ηρεμησουμε! Ρωτησα χτες την μαια που δεν το νιωθω καθε μερα και οτι εχω αγχος και λςει το προβλημα θα ηταν να μην ειχες. Φυσιολογικο μου ειπε ειναι να μην το νιωθουμε καθε μερα,το μπεμπακι κουνιεται βεβαια αλλα εχει πολυ χωρο!οποτε ας κανουμε υπομονη και να προσπαθησουμε να αποβαλουμε τις αρνητικες σκεψεις! Ολα καλα θα πανε!το λεω σε σενα για να το ακουω και εγω!αντε αυριο εχω να κανω και την β επιπεδου.τελευταια και καταιδρωμενη; Η εμεινε και καμια κοπελα ακομα που δεν την εκανε;

YRJgp3.png

Γιατρός δεν είμαι, αλλά κι εγώ δεν το ακούω κάθε μέρα. Ή κάποια μέρα περισσότερο και άλλη λιγότερο, καθόλου ή ελάχιστα.

Βρήκα αυτό

και αυτό

ρίξε μια ματιά και μην ανησυχείς !!!

ZZHDp3.png

ZHtrp3.png?7KuOIX7Na>

Μανουλιτσες τι κανετε;;;

Εμεις ετοιμαζομαστε να φυγουμε πεντε μερες.Καλα ειναι και τοσο.Να κανει τα μπανακια κ ο μικρος μας.

Επισης με επιασε ενας πονος στο αριστερο ισχιο απο χθες.Σημερα λιγο καλυτερα αλλα χθες το βραδυ κουτσαινα γιατι με χτυπουσε κ στο ποδι.Τι ειναι αυτο το καινουριο παλι;;;

Οσο για το μωρακι πλεον το νιωθω καθημερινα.Αλλες φορες εντονα και αλλες ισα ισα μια μικρη κινηση.Αυτος ο μηνας ειναι που πλεον θα ενταθουν σιγα σιγα οι κινησεις.Μεσα στις επομενες 2-4 εβδομαδες θα νιωθουμε ολες καθημερινες τουμπιτσες!Βεβαια το αγχος υπαρχει παντα αλλα νιωθω λιγο καλυτερα απο οτι τις πρωτες εβδομαδες.

Τελικα τα εβαλα στο πλυντηριο ολα τα πραγματα του καροτσιου κ του καθισματος.Εγιναν σαν καινουρια!!!

Επισης εκανα κ ενα ξεκαθαρισμα στα ρουχαλακια!!!Αααχχ τι χαρα που ξανα ειδα τα μικρουτσικα φανελακια του γιου μου.Και τι ευτυχια που θα τα βαλει και το μωρακι μας!!!

xGElp3.png

d4EBp2.png

Διαφημίσεις

Τριανταφυλλάκι καλά να περάσετε!!! Ζηλεύω!!!! :tongue::tongue: Αυτόν τον πόνο τον είχα και εγώ προχθές. Η μπουμπού πίεζε τον τένοντα και είχε μουδιάσει όλο μου το πόδι!!! Αργότερα θα είναι κάτι το σύνηθες!!! Τώρα μια στις τόσες!!!

Έτοιμο το καρότσι και το κάθισμα!!! Και τα ρουχαλάκια!!! Αχχχ!!! Ανυπομονώ να τα αγοράσω και να τα πλύνω, να μυρίζουν μωρουδίλα!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Bella 7 μια χαρά η μπουμπού σου!!! Περιμένουμε τα νέα σου από την β' επιπέδου!!!

klio76, ioanna_io και mariakriti μια χαρά είναι τα μωράκια μας!!! Από την 24η και μετά πρέπει να τα ακούμε κάθε μέρα. Τι πρόγραμμα έχουν τα ζουζουνάκια σας στον ύπνο;; Εμένα η μπουρμπουλήθρα μου ξυπνάει 7 το πρωί για λίγο, κατά τις 2 το μεσημέρι, στις 5, στις 10 παρά και στάνταρ στις 2 το βράδυ. Αν ακολουθήσει και αυτό το πρόγραμμα μετά μια χαρά θα είναι!!!!

WkSzp3.png

bebakimou Ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Πολύ κατατοπιστικό!!!

blueroses Ξέρω ότι πολλές κοπέλες το πάνε για βιολογικό καθαρισμό. Ψάξτο.

Bella7 Μην αγχώνεσαι, όλα καλά θα πάνε!!! Στείλε μας τα νέα σου!! Το stokke το πήρε μια φίλη μου. Δεν την βόλεψε καθόλου. Άβολο στα πεζοδρόμια, δεν χώραγε στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκιμήτου, έπρεπε να το διαλύει συνέχεια. Δεν ξάπλωνε τελείως και δεν είχε χώρους για μία έστω τσάντα, του μωρού!!! Οπότε την κρέμαγε και είχε μεγαλύτερο όγκο. Ουσιαστικά μόνο το πρώτο τρίμηνο την βόλεψε.Έδωσε ένα σκασμό λεφτά και μετά πήγε και πήρε άλλο. Κάνε τεστ-ντράιβ πρώτα και κοίτα να χωράει στο αμάξι σου και να μπορείς εσύ μόνη σου να το βάζεις μέσα.

Κρεββάτι εννοείς κούνια εε;;; Παρκοκρέββατο επειδή δεν έχει καλό στρώμα δεν ενδεικνύεται για βρέφη μέχρι 6 μηνών για ύπνο. Κουβέρτες 3 για ύπνο και 3 αγκαλιάς πιστεύω ότι είναι καλά. 1 να χρησιμοποιούμε, 1 αν λερωθεί η πρώτη και 1 για καβάτζα γιατί είναι και χειμώνας που θα γεννήσουμε και πότε θα στεγνώσουν;;; Αν και φαντάζομαι αγκαλιάς μπορείς και στην αρχή με μία, γιατί πόσες φορές θα βγούμε μέσα στο καταχείμωνο;;

Anthi k. Κοριτσάκι να ξέρεις όμως ότι πάπλωμα και η πάντα απαγορεύονται μέχρι να συμπληρώσει το μωράκι τον 1ο χρόνο. Είναι μόνο για ομορφιά!!! Με γειά τα πραγματάκια σας!!!

Ελενα μου με εσωσες! Δεν το γνωριζα και θα σκεπαζα το παιδι με παπλωμα! Ευχαριστω...

zGnhCSY.jpgzGnhp3.png

Γεια σας κορίτσια και από μένα!

Εκανα τη Β Επιπέδου και όλα είναι μια χαρά και το μωράκι μισό κιλό

Χαίρομαι που διαβάζω τα καλά σας νέα...Εχουμε αρκετό δρόμο ακόμα,αλλά τουλάχιστον πλέον ξέρουμε πώς πάνε τα πράγματα...

Τις τελευταίες μέρες τον ακούω συχνά τον μπέμπη.

Σήμερα είμαι 21+6.Τικεράκι όσο και να προσπάθησα δεν κατάφερα να βάλω...Διάβασα και τις οδηγίες που είχε γράψει μια κοπέλα,αλλά δεν...ανεπίδεκτη!Και να φανταστείτε ότι παλιά είχα καταφέρει να βάλω.

Αρχίσατε τις ετοιμασίες βλέπω.Εγώ λέω να ξεκινήσω σιγά σιγά από τέλη Σεπτέμβρη.

Χαίρομαι που διαβάζω τα καλά σας νέα...Εχουμε αρκετό δρόμο ακόμα,αλλά τουλάχιστον πλέον ξέρουμε πώς πάνε τα πράγματα...

Σήμερα είμαι 21+6.Τικεράκι όσο και να προσπάθησα δεν κατάφερα να βάλω...Διάβασα και τις οδηγίες που είχε γράψει μια κοπέλα,αλλά δεν...ανεπίδεκτη!Και να φανταστείτε ότι παλιά είχα καταφέρει να βάλω.

Μπράβο κοριτςακι! Άντε να προχωράμε σιγά σιγά! Κι εγω απο τέλη Σεπτέμβρη, με το καλο, σκέφτομαι να ξεκινήσω ετοιμασίες απλά ψιλό χαζεύω τώρα καρότσι και κάθισμα αυτοκινήτου που θεωρω ότι θέλουν περισσότερο ψάξιμο, ώστε να εχω μια ιδέα!

Καλησπέρα κι από μένα! Εγώ είμαι 20+3, και Β επιπεδου θα κάνουμε στις 25/8! Δε μπορώ να περιμένωωω!! Είναι το 2ο παιδάκι μας, έχουμε ήδη ένα κοριτσάκι 2 χρονών και μάλλον για κορίτσι πάμε και τώρα απ' ό,τι μας είπαν! Το ζόρι μου είναι ότι είμαι με πρόωρες συσπάσεις ήδη εδώ και 3 βδομάδες και είναι πολύ δύσκολο να είμαι ξεκούραστη και ήρεμη με το ταλιμπανάκι μου όλη μέρα (δε δουλεύω). Τί να πω, χαπακώνομαι "τρις ημερησίως" και ελπίζω να φτάσουμε μέχρι τέλους όπως και στην πρώτη μου (ίδια ιστορία, πρόωρες κλπ αλλά με πολύυυυ ξεκούραση γεννήσαμε 39 εβδομάδων).

Πάντως αν και νωρίς, έχω πάθει ένα πράμα θέλω να ετοιμάσω τα πάντα!! Nesting απ' τον 5ο τρομάρα μου!!! :D

km1cp3.png

Διαφημίσεις

Ελενα μου με εσωσες! Δεν το γνωριζα και θα σκεπαζα το παιδι με παπλωμα! Ευχαριστω...

Σιγά καλέ!!!! Δεν έκανα τίποτα!!!

Μπράβο για την β΄επιπέδου σου!!!Να πάνε όλα καλά από εδώ και πέρα σε όλες μας!!!! Τι σε μπερδεύει στο τικεράκι να σου πω.

Μπράβο κοριτςακι! Άντε να προχωράμε σιγά σιγά! Κι εγω απο τέλη Σεπτέμβρη, με το καλο, σκέφτομαι να ξεκινήσω ετοιμασίες απλά ψιλό χαζεύω τώρα καρότσι και κάθισμα αυτοκινήτου που θεωρω ότι θέλουν περισσότερο ψάξιμο, ώστε να εχω μια ιδέα!

Καλό ψάξιμο!!! Τελικά εγώ κατάλαβα ότι η εγκυμοσύνη θέλει πολύυυυυυυ διάβασμα!!! Προϋποθέσεις, χρήση, καταλληλότητα, ένα σωρό λεπτομέρειες!!!:o:mad::shock::shock::shock:

Καλησπέρα κι από μένα! Εγώ είμαι 20+3, και Β επιπεδου θα κάνουμε στις 25/8! Δε μπορώ να περιμένωωω!! Είναι το 2ο παιδάκι μας, έχουμε ήδη ένα κοριτσάκι 2 χρονών και μάλλον για κορίτσι πάμε και τώρα απ' ό,τι μας είπαν! Το ζόρι μου είναι ότι είμαι με πρόωρες συσπάσεις ήδη εδώ και 3 βδομάδες και είναι πολύ δύσκολο να είμαι ξεκούραστη και ήρεμη με το ταλιμπανάκι μου όλη μέρα (δε δουλεύω). Τί να πω, χαπακώνομαι "τρις ημερησίως" και ελπίζω να φτάσουμε μέχρι τέλους όπως και στην πρώτη μου (ίδια ιστορία, πρόωρες κλπ αλλά με πολύυυυ ξεκούραση γεννήσαμε 39 εβδομάδων).

Πάντως αν και νωρίς, έχω πάθει ένα πράμα θέλω να ετοιμάσω τα πάντα!! Nesting απ' τον 5ο τρομάρα μου!!! :D

Κοριτσάκι για πες ΠΗΤ να σε βάλω στο πινακάκι μας!!! Να σου ζήσει η κόρη σου και με το καλό και το μπεμπέ σου!!!!

Βοήθησέ με σε παρακαλώ!!! Ψυχολογικά εννοώ!!! Έχω και εγώ πρόωρες συσπάσεις μετά από αρκετές 6-7 αποκολλησούλες, με βρήκε και αυτό!!! Πετρώνει ολόκληρη η κοιλιά μου για 4-5 φορές το πολύ την μέρα. Δεν είναι πολλές. Ο γιατρός μου είπε πάνω από 10 να ανησυχώ, αλλά..... Παίρνω πάλι utrogestan (τα είχα κόψει μία εβδομάδα) και buscopan να χαλαρώσει η μήτρα. Μαγνήσιο δεν παίρνω που είδα ότι παίρνουν πολλές για τις συσπάσεις. Είδα όμως ότι πλέον οι γιατροί δεν το δίνουν γιατί δεν πολυβοηθάει. Ξάπλα είμαι όλη μέρα. Προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά αλλά ώρες ώρες με πιάνει.....Γενικά φοβάμαι!!! Ήθελα να αρχίσω το δωμάτιο τέλος Αυγούστου γιατί έχουμε πολλές αλλαγές που θέλουμε και θέλουν καλό καιρό αλλά τώρα θα το αφήσω να μπω στο τρίτο τρίμηνο τουλάχιστον. Φοβάμαι.... Εσύ στην πρώτη εγκυμοσύνη πως ήσουν και κρατήθηκες μέχρι τέλους;;

WkSzp3.png

Καλησπέρα!! ΠΗΤ 28/12 εκτός αν μας την αλλάξει στη Β' επιπέδου, θα εημερώσω!!

Λοιπόν για τις πρόωρες, στην κόρη μου ξεκίνησαν την 24η βδομάδα, πέτρωνε όπως λες, ως επί το πλείστον ανώδυνες αλλά είχα κάποια περιστατικά που ήταν επώδυνες, οργανωμένες ανά 20λεπτο και εκεί ήταν που έκανα το πρώτο καρδιοτοκογράφημα, τότε μου είχανε δώσει το μαγνήσιο και ξεκούραση και 2 λίτρα νερό τη μέρα, έφαγα την πρώτη ακινησία ένα μήνα και ηρέμησαν μέχρι την 32η εβδομάδα που μετά από μετακόμιση ξαναξεκίνησαν πλέον πιο έντονες, πιο επώδυνες και είχα και λίγο αιματάκι, νοσηλεύτηκα στο Αρεταίειο, αρνήθηκα την τοκόλυση και ξανακάθησα στον ωραίο μου καναπέ μέχρι και το τέλος όπου πλέον κουράστηκα ψυχολογικά να τραβάω τους πόνους και ζήτησα καισαρική (στην οποία μπήκα πλέον με συσπάσεις ανά 3λεπτο και ξεκινημένη διαστολή ;p).

Σε αυτή την εγκυμοσύνη ξεκινήσαμε με αιμορραγίες σχεδόν μέχρι τη 10η βδομάδα, Utrogestan, χαμηλό παραχείλιο πλακούντα που το μόνο που τον σταματούσε από το να φτάσει στον τράχηλο είναι ένα αιμάτωμα (θα δούμε στη Β επιπέδου εαν ανέβηκε ο πλακούντας και τι κάνει το αιμάτωμα). Εδω και 3 βδομάδες όμως έχω ήδη ξεκινήσει τις συσπάσεις, εννοώντας επώδυνες (τα ανώδυνα πετρώματα δεν με ανησυχούν τόσο), με ταυτόχρονη πίεση προς τον ποπό, κρατάνε αρκετά και δεν είναι καθόλου μα καθόλου ευχάριστες. Αυτή τη φορά δεν έχω την πολυτέλεια να καθίσω στον καναπέ μου λόγω της μεγάλης μου, παίρνω λοιπόν Utrogestan, Buscopan, Trofocard, συν τα Pregnacare Plus που είναι γενικώς βιταμίνες κλπ. Προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατό πιο ήρεμη, να ξεκουράζομαι όσο μπορώ, και ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να πάμε κι αυτή τη φορά μέχρι τέλους ή τουλάχιστον όσο πιο κοντά στις 38 γίνεται. Δε σου κρύβω όμως ότι φοβάμαι γιατί έχω ακόμα δρόμο μπροστά μου..

km1cp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου και χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν!Κανανε και εμεις την β επιπεδου και ολα καλα. Ο μπεμπης ειναι 530γρμ και πολυ υπερκινητικος.... Τον νιωθω πλεον πολυ συχνα και εντονα μεσα στην ημερα. Χτες για πρωτη φορα τον καταλαβε και ο αντρας μου να κουνιεται! Κοριτσια για τις συσπασεις πως μπορουμε να το καταλαβουμε αν εχουμε; Και εγω νιωθω καποιες φορες την κοιλια μου κοντα στο στομαχι να ειναι σκληρη. Υπαρχουν και αλλα συμπτωματα η μονο το πετρωμα; Elenagn οπως καταλαβες θα πρεπει να με αλλαξεις στο πινακακι....απο ροζ και μπεμπουλα πρεπει να με κανεις μπλε. Μπεμπης ειναι τελικα :)

YRJgp3.png

Καλησπέρα! Ioanna μου εαν περιστασιακά νιώθεις τα πετρώματα κ μάλιστα είναι κ εντοπισμένα κ όχι σε όλη την κοιλιά τότε δε θα ανησυχούσα, μάλλον ειναι ο μπέμπης ή οι λεγόμενες Braxton Hicks που έιναι μίνι συσπασούλες για προετοιμασία της μήτρας για τον τοκετό κ που μάλιστα είναι σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης απλά όσο προχωράει η κύηση είναι πιο αντιληπτές κ όχι επώδυνες. Παρόλ΄ αυτά εάν οτιδήποτε σε ανησυχεί καλό είναι να το αναφέρεις στο γυναικολόγο σου! :) Να σε ρωτήσω κι εγώ κάτι; Σας είχανε πει στην αυχενική κορίτσι κ τελικώς στη β επιπέδου αγόρι;

km1cp3.png

Καλησπερα κοριτσακια!!!

Γυρισαμε απο την μικρη μας αποδραση.:D Ηταν πολυ ωραια.Ξεσκασαμε!

Πραγματικα οι μερες περνουσαν πολυ πιο χαλαρα στις διακοπουλες.Ξαφνικα γυρισαμε και την Πεμπτη που θα εχω γιατρο θα ειμαι ακριβως 25εβδ!!Κοντευουμε στο 3ο τριμηνο...

Οσες συνεχιζετε τις διακοπες σας ειστε τυχερες!!!!

Με το καλο κι εσυ το δευτερο μωρακι σου aploon!!Και μακαρι οι συσπασεις να ελαττωθούν.Η ξαπλα με ακομη ενα παιδακι ειναι ζορικη.Το περασα μονο για 3 εβδομαδες.

Ελενακι εχεις κι εσυ θεμα με συσπασεις?Οσο μπορεις μην ανησυχεις.Ολα θα πανε καλα!Εμενα στο πρωτο με ειχαν πιασει στον 7ο μηνα.Μου ειχε αυξησει το μαγνησιο και με ειχε βαλει να ξαπλωνω οσο μπορω περισσοτερο.Καταφερα και εφτασα στις 38εβδ. και γεννησα φυσιολογικα.Ξεκουρασου και θα δεις μια χαρα θα ειναι η μπεμπουλα!

Καλα αποτελεσματα στις β επιπεδου που εμειναν.:D:D

xGElp3.png

d4EBp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...