Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

Έκανες πολύ καλά που κοίταξες τα επόμενα βήματα σου, αυτό θα σου δώσει μια ψυχική ανάταση. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου, μέρα με την μέρα θα είσαι καλύτερα θα δεις. Μην στεναχωριέσαι, παιδί δεν έκανε όποιος σταμάτησε τις προσπάθειες. Οσο προσπαθούμε πάντα θα είμαστε πιο κοντά στο στόχο μας. Ειμαστε εδώ όλες μας για να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου. 
      σε ποιους εξωσωματικούς θα απευθυνθείς έχεις σκεφτεί ; 
      σκέφτομαι και εγώ αργότερα να πάρω μια δεύτερη γνώμη αλλά δεν εχω κάποιον κατά νου!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Άντζελα! Ευχαριστώ!!!! Και σε σένα καλά αποτελέσματα!!!

maria030603 Μια χαρά το τικεράκι σου!!! Μαράκι εγώ τα υπολογίζω. Γιατί κάτι το μαιευτήριο, κάτι η αμοιβή του γιατρού, δωμάτιο για το μπεμπέ και πράγματα για το μωρό.....μαζεύονται αρκετά λεφτά!!!!

bebakimou Ευχαριστούμε!!!!! Άντε να την κάνεις και εσύ να χαλαρώσεις!!!! Σε καταλαβαίνω για το οικονομικό. Το θέμα όμως είναι να είναι καλός ο νέος σου γιατρός και να ταιριάζεις εσύ μαζί του. Επισκληρίδιο γιατί δεν κάνουν;; Αν πονάς πονάς δηλαδή ή αν τελευταία στιγμή χρειαστείς καισαρική τι θα κάνουν;; Καισαρική;; Αν έχεις καλές φίλες ή συγγενείς και δεν ντρέπεσαι ζήτα κάποια πράγματα. Ρούχα θα χρειαζόμαστε όλο και πιο μεγάλα οπότε θα έχουν και αυτά ένα κόστος.

annaliza Μπράβο κοριστάκι!!!! Βάλε και εσύ ένα τικεράκι!!! Πόσων εβδομάδων είσαι;; Τα περάσαμε τα μισά!!! :cool::cool::cool::cool: Μέχρι την αυχενική τελικά δεν περνάει ο καιρός, μετά περνάει πολύ γρήγορα!!!! :rolleyes::rolleyes:

Ωραίο το λιλά. Αναλόγως, αν έχει πιο πολύ κόκκινο μέσα θα είναι πιο κοριτσίστικο, αν έχει πιο πολύ μπλε αγορίστικο. Για να διαλέξεις χρώμα για το δωμάτιο το καλύτερο είναι να πας σε ένα χρωματοπωλείο και να δεις τις δικές τους βεντάλιες χρωμάτων που φαίνεται όπως θα βγει και στον τοίχο σου. Διάλεξε πρώτα έπιπλα και κουρτίνα και μετά το χρώμα τοίχου. Μη δεσμεύεις τον χώρο σου. Μπορεί π.χ. να έχεις στο μυαλό σου να πάρεις λευκή κούνια και να πας σε ένα κατάστημα και να έχει προσφορά ή να είναι πιο ωραία μια που θα είναι ξύλινη. Μετά θα ξαναβάψεις;;; Γνώμη μου πάντα, χωρίς παρεξήγηση.

Με το καλό ο γάμος σου!!! Ευτυχισμένοι να είστε και να δεχτείτε με το καλό το μωράκι σας στις αγκαλιές σας!!! :D:D:D

depyfr Μπράβο ρε κοριτσάκι!!! Όλα καλά πήγανε!!! Καλές διακοπές τυχερούλα!!! Θα σε χρωματίσω στο πινακάκι!!!

WkSzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

maria030603...ΠΗΤ 25/11/2015...αγοράκι

mariakriti....ΠΗΤ 03/12/2015...κοριτσάκι

blueroses.....ΠΗΤ 03/12/2015....αγοράκι

depyfr.......ΠΗΤ 03/12/2015... αγοράκι

annaliza....ΠΗΤ 06/12/2015 ...κοριτσάκι

elepet....ΠΗΤ 07/12/2015 ...αγοράκι

Anthi k....ΠΗΤ 09/12/2015...αγοράκι

klio76.....ΠΗΤ 11/12/2015... κοριτσάκι

Bebakimou…ΠΗΤ 12/12/2015 ...κοριτσάκι

Bella7.....ΠΗΤ 14/12/2015...κοριτσάκι

peristeraki ...ΠΗΤ 14/12/2015 ...αγοράκι

EleNaGN.....ΠΗΤ 15/12/2015... κοριτσάκι

elinab….ΠΗΤ 15/12/2015

Mariza83....ΠΗΤ 17/12/2015...κοριτσάκι

ioanna_io ...ΠΗΤ 20/12/2015....κοριτσάκι

georgia-kak...ΠΗΤ 18/12/2015,,,κοριτσάκι

Άντζελα!..... ΠΗΤ 25/12/2015...αγοράκι

kyriaki28...ΠΗΤ ...27/12/2015

Kallina…ΠΗΤ …31/12/2015

WkSzp3.png

Κορίτσια πήρα στο Ιασώ Αθηνών. Οι τιμές είναι για το τρίκλινο superior με ΕΟΠΥΥ και συμπεριλαμβανόμενου του ΦΠΑ 23%

1636 ο φυσιολογικός τοκετός με παραμονή 3 ημερών

1796 η καισαρική τομή με παραμονή 4 ημερών.

Στην τιμή μου είπαν ότι περιλαμβάνονται ο αναισθησιολόγος, τα φάρμακα, τα πράγματα που χρειάζεται η λεχώνα και το μωρό και οι βασικές εξετάσεις του μωρού.

Ευχαριστουμε Ελενακι.Κι εγω Ιασω θα γεννησω οποτε μαζι με αμοιβη γιατρου γυρω στα 1500 και κατι παραπανω για να ειμαστε καλυμενοι...πιστευω ενα 4000 το θελουμε στη γεννα.

Παντως πριν εξι χρονια που γεννησα τον μικρο μου δωσαμε για τρικλινο 3770 στο Ιασω.Και ο Γιατρος 2000!!Και ειχα και οοολλαα τα επιπλα κλπ του μωρου να αγορασω.Τα θυμαμαι και με πιανει η καρδια μου.Ομως πραγματικα Αλλες εποχες!!

Καλημέρα!!!

Ελενακι τέλεια τα νέα σου!!! Μια χαρουλα η ντελικατη μπουμπου σου!

Τριανταφυλλενια μου χαθήκαμε! Εγω μόνο μια φίλη έχω που έχει παιδάκι κ θα μου δώσει κάποια πράγματα. Δεν Ρώτησα τι βέβαια γιατί ντρέπομαι! Τον Σεπτεμβριο ίσως έρθει Ελλάδα και θα μου τα δώσει! Είσαι τυχερή που τα εχεις από τον μεγαλο σου το γιο! Είναι όλα πανάκριβα!

Εγω στο μητέρα θα γεννησω! Τέλος του μήνα που θα κάνω τη β επιπέδου θα παω να ρωτησω αν κ πάνω κάτω τις ίδιες τιμές έχουν.. Είναι και η αμοιβή του γιατρού!

Ναι Αντζελακι μου χαθηκαμε!!Οπως ειπα και πιο πανω ειναι οντως πολλα τα λεφτα!!Αλλα ας πανε ολα καλα με τα μωρα μας και χαλαλι!!Οτι μπορεσεις να παρεις απο φιλη καλο θα ειναι.

Κοριτσακια καλησπερα!!! Χθες καναμε την β επιπεδου και το κοριτσι μου ηταν τελειο!!!! ηταν ξυπνια κ δεν μας ταλαιπωρησε πολυ!! 510 γρ ειναι και κοιλουμπα της μου φανηκε τεραστια!!!χααχαχαχα... Πω εχουμε περασει τα μισα ε?

το δωματιο της σκεφτομαι να το βαψω σε λιλα χρωμα. ειναι ουδετερο ετσι?

α πηραμε κ βερες!! σε κανα δυο βδομαδες μαλλον θα κανουμε τον πολιτικο μας γαμο! Ολα μαζι θα τα εχουμε!!! Αρα κ αυτος ο μηνας θα περασει γρηγορα λεω. Αυτα απο μενα! Καλη συνεχεια να εχουμς ολες!!!!

Ανναλιζα ναι περασαμε τα μισα πλεον!!!Και οντως τωρα που τα νιωθουμε κιολας περνανε πιο ευκολα οι μερες.Επισης απο εδω και περα θα μεγαλωνουν κι αυτα αρκετα γρηγορα και καθε φορα θα ειναι εντυπωσιακα στον υπερηχο.Ωραιο ειναι το λιλα!!

Η ωρα η καλη με το γαμο σας και με το καλο να υποδεχθειτε το κοριτσακι σας!!

Κοριτσια καλησπερα και απο εμενα. Εκανα την β επιπεδου και ολα καλα ευτυχως! Τελικα αγοραρο εχω! :P.το σαββατο φευγω και για διακοπουλες λιγων ημερων. Φιλακια πολλα σε ολες χαιρομαι που ειστε καλα! :P:p

Μπραβο για το αντρακι σας!!!Καλα να περασετε στις διακοπουλες!!

xGElp3.png

d4EBp2.png

Κοριτσια ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!! ειμαι 23+2 εβδομαδα. Την κουνια θα μας την δωσει η κουνιαδα μου κ ειναι ασπρη. και θα μου παρει κ μια συρταριερα που την ηθελα σε χρωμα ασπρο με λαχανι. Το ροζ δεν μου αρεσει σαν χρωμα κ για αυτο διαλεξα το λιλα. Ειναι κ ουδετερο οποτε κ αγορακι να μας ερθει μετα δεν θα χρειαζεται αλλαγες. Το τικερακι που λετε τι ειναι??? και πως το βαζω??χαχαχαχα

hQiDp3.png

Καλημερα κοριτσια!!! Πως σας φαινεται το τικερακι μου;;;;;; χθες για πρωτη φορα ο μπεμπινος μας κλωτσησε το χερι του ανδρα μου!!! Καταχαρηκε που τον ενιωσε κι εκεινος. Πως πατε εσεις; εγω εχω τα απογευματα κατι απιστευτες καουρες. Ανυπομονω να παμε διακοπες! Δευτερα φευγουμε για ελαφονησο!

zGnhCSY.jpgzGnhp3.png

Διαφημίσεις

heeeello!!!!!!!!!!!!!!!!!heello!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!helloooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οχι οτι μετραω αντιστροφα αλλα σε 1 ωρα κ 6 λεπτα θα σχολασω κ θα ξαναγυρισω σε δυο εβδομαδεςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αντε επιτελους γιατι κ με αυτη τη ζεστη εχω ψοφισει:mad::mad::mad::mad:

ανθη μια χαρα το τικερακι σου....να ναι καλα που μου το εγραψαν αναλυτικοτατα κ μπορεσα να το κανω....

σημερα εφαγα λιγο μια φρικη γιατι πηγα στο ικα να δω τι θα παρω για την αδεια λοχειας κ μου φανηκαν πολυ λιγα τα λεφτα...θα το ψαξω λιγακι καλυτερα κ ελπιζω σε ενα λαθος....

αυτα απο μενα...εσεις τι κανετε????

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

annaliza Το τικεράκι είναι το "αυτοκόλλητο" που δείχνει σε ποια εβδομάδα είσαι. Έχω γράψει πιο πάνω αναλυτικά τις οδηγίες.

Anthi k. Ωραίο το τικεράκι σου αλλά και ωραία η Ελαφόνησος!!! Καλά να περάσετε!!!!

maria030603 Καλές διακοπές!!! Μάζεψε δυνάμεις, θα τις χρειαστούμε!!!

Κορίτσια άρχισα να κάνω έρευνα αγοράς. Κρεββατάκι σχεδόν καταλήξαμε σε ένα πολυμορφικό. Λίκνο, ριλάξ και καθισματάκι φαγητού θα μας τα δώσουν, όπως και λίγα ρούχα (όλοι έχουν αγόρια, εμείς το πρώτο κορίτσι σε φίλους και συγγενείς!!!) και βρεφικά γυμναστήρια. Οπότε είμαι εντάξει από αυτά. Εκεί που έχω πρόβλημα και μπερδεύομαι υπερβολικά είναι στο καρότσι!!!! Πανικός γίνεται!!! Πολλά χαρακτηριστικά και από κριτικές χαμός!!! Διάβασα ότι δεν κάνουν με τίποτα για τους δρόμους και πεζοδρόμια της Ελλάδας τα τρίκυκλα. Επίσης, άλλοι λένε να είναι ελαφρύ για να μπορούμε και αργότερα που θα είναι πιο βαρύ το παιδί να το σηκώνουμε και άλλοι λένε να είναι βαρύ για τα κρατήματα. Μάρσιππο χρησιμοποίησα με το μωρό μιας φίλης, δεν είναι για μένα!!! :shock::shock: Για πείτε και εσείς τη γνώμη σας. Τι παίρνουμε για τις βόλτες μας;;:confused::confused::confused::confused:

WkSzp3.png

καλησπεραα κοριτσιαα!!!χαιρομαι που ολες ειστε καλα διακοπουλες κ.τ.λ.

Anthi k. τελειοο το τικερακιι σου!μπραβοοο!!! :)

EleNaGN κοριτσακι αν πατησεiς

Άχρηστες Αγορές - Φόρουμ της ΕΕΕΓ (Ελληνική Εταιρεία Ενημέρωσης ..

θα δεις πανω κατω τλκ τι μπορει να ειναι χρησιμο,σιγουρα λενε κ για καροτσια απ οτι θυμαμαι .

hmfAp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια εγω καροτσι εχω αυτο

https://bebe-konstantinidis.gr/polukarotsia/162--synchro-luxury-col513.html

ειναι βεβαια το πιο παλιο μοντελο αλλα δεν εχει διαφορα εκτος απο τα χρωματα και το σχεδιο με το αρκουδακι.Ειναι πολυ γερο καροτσι αλλα δεν το λες ελαφρυ.:? Βεβαια για νεογεννητο ειναι πολυ ασφαλες και ευρυχωρο να κοιμαται ανετα αν χρειαστει να πατε και καπου.Ολο το σετ μαζι με το καθισμα αυτοκινητου και την τσαντα.Το πορτ μπεμπε δεν το εχω.Δεν ηταν μαζι τοτε.Εμενα με βολεψε πολυ.

Γενικα εκτος απο το ελαφρυ να κοιταξετε να ειναι αναστρεψιμο.Δηλαδη οσο ειναι μικρουλι να κοιταζει εσας ωστε να το βλεπετε και αργοτερα να κοιταζει μπροστα για να καμαρωνει τη βολτα του.

Και επισης και το καθισμα αυτοκινητου το χρησιμοποιησα πολυ.

Καλαθουνα η πορτ μπεμπε δεν ειχα.Δεν χωρανε και για πολυ.

Ασχετο αλλα με το πλυσιμο δεν ξερω τι να κανω.Οταν τα πρωτο πηρα τα εκανα με εναν ατμοκαθαριστη και τιποτα αλλο.Μετα εστρωνα παντα κατι οποτε δεν μου λερωθηκαν.Τωρα που τα εχω τοσα χρονια στην αποθηκη τι θα κανω??Βγαινουν και πλενονται στο πλυντηριο η τα παμε καπου αλλου??

xGElp3.png

d4EBp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια! Εγω την Δευτέρα έχω γιατρό κ την Παρασκευή τη β επιπεδου. Βέβαια όσο πλησιάζουμε αγχώνομαι περισσότερο.μετα εφόσον ειναι ολα καλα σκέφτομαι να ψωνίσω μιας κ εχει εκπτώσεις τωρα.

Δυστυχώς δεν έχω να πάρω απο κανένα πράγματα όποτε θα τα πάρω ολα απο την αρχή.

Βέβαια στην ουσία για το δωμάτιο κρεβατακι κ συρταριερα θα πάρω αλλά οτι πιο οικονομικό. Στρώμα όμως θα πάρω καλό. Για καροτσι σκέφτομαι το stokke. Ειναι βέβαια ακριβό αλλά όλοι λένε οτι ειναι καλό. Επίσης κ τα peg perego ειναι καλα καρότσια. Πορτ μπεμπέ δε θα πάρω γιατι θα τη βάλω κατευθείαν στο κρεβάτι της. Ενα Παρκοκρεβατο θα πάρω όμως κ φυσικά την προίκα της. Αλήθεια πόσες κουβέρτες χρειάζονται?

Καλημέρα κοριτσάκια! Εγω την Δευτέρα έχω γιατρό κ την Παρασκευή τη β επιπεδου. Βέβαια όσο πλησιάζουμε αγχώνομαι περισσότερο.μετα εφόσον ειναι ολα καλα σκέφτομαι να ψωνίσω μιας κ εχει εκπτώσεις τωρα.

Βέβαια στην ουσία για το δωμάτιο κρεβατακι κ συρταριερα θα πάρω αλλά οτι πιο οικονομικό. Στρώμα όμως θα πάρω καλό. Για καροτσι σκέφτομαι το stokke. Ειναι βέβαια ακριβό αλλά όλοι λένε οτι ειναι καλό. Επίσης κ τα peg perego ειναι καλα καρότσια. Πορτ μπεμπέ δε θα πάρω γιατι θα τη βάλω κατευθείαν στο κρεβάτι της. Ενα Παρκοκρεβατο θα πάρω όμως κ φυσικά την προίκα της. Αλήθεια πόσες κουβέρτες χρειάζονται?

Καλησπερα κοριτσια!!!

Bella μου εγω πηρα ενα παπλωματακι μαζι με την κουνουπιερα και την παντα και βρηκα και σε ενα eshop προσφορα με μια κουβερτουλα κουνιας δωρο αλλη μια μικροτερη. Νομιζω οτι ειναι οκ αλλα ας μας πει και καμια δευτερομανουλα!

zGnhCSY.jpgzGnhp3.png

Καλησπερα κοριτσια!!!

Bella μου εγω πηρα ενα παπλωματακι μαζι με την κουνουπιερα και την παντα και βρηκα και σε ενα eshop προσφορα με μια κουβερτουλα κουνιας δωρο αλλη μια μικροτερη. Νομιζω οτι ειναι οκ αλλα ας μας πει και καμια δευτερομανουλα!

zGnhCSY.jpgzGnhp3.png

bebakimou Ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Πολύ κατατοπιστικό!!!

blueroses Ξέρω ότι πολλές κοπέλες το πάνε για βιολογικό καθαρισμό. Ψάξτο.

Bella7 Μην αγχώνεσαι, όλα καλά θα πάνε!!! Στείλε μας τα νέα σου!! Το stokke το πήρε μια φίλη μου. Δεν την βόλεψε καθόλου. Άβολο στα πεζοδρόμια, δεν χώραγε στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκιμήτου, έπρεπε να το διαλύει συνέχεια. Δεν ξάπλωνε τελείως και δεν είχε χώρους για μία έστω τσάντα, του μωρού!!! Οπότε την κρέμαγε και είχε μεγαλύτερο όγκο. Ουσιαστικά μόνο το πρώτο τρίμηνο την βόλεψε.Έδωσε ένα σκασμό λεφτά και μετά πήγε και πήρε άλλο. Κάνε τεστ-ντράιβ πρώτα και κοίτα να χωράει στο αμάξι σου και να μπορείς εσύ μόνη σου να το βάζεις μέσα.

Κρεββάτι εννοείς κούνια εε;;; Παρκοκρέββατο επειδή δεν έχει καλό στρώμα δεν ενδεικνύεται για βρέφη μέχρι 6 μηνών για ύπνο. Κουβέρτες 3 για ύπνο και 3 αγκαλιάς πιστεύω ότι είναι καλά. 1 να χρησιμοποιούμε, 1 αν λερωθεί η πρώτη και 1 για καβάτζα γιατί είναι και χειμώνας που θα γεννήσουμε και πότε θα στεγνώσουν;;; Αν και φαντάζομαι αγκαλιάς μπορείς και στην αρχή με μία, γιατί πόσες φορές θα βγούμε μέσα στο καταχείμωνο;;

Anthi k. Κοριτσάκι να ξέρεις όμως ότι πάπλωμα και η πάντα απαγορεύονται μέχρι να συμπληρώσει το μωράκι τον 1ο χρόνο. Είναι μόνο για ομορφιά!!! Με γειά τα πραγματάκια σας!!!

WkSzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...