Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

Έκανες πολύ καλά που κοίταξες τα επόμενα βήματα σου, αυτό θα σου δώσει μια ψυχική ανάταση. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου, μέρα με την μέρα θα είσαι καλύτερα θα δεις. Μην στεναχωριέσαι, παιδί δεν έκανε όποιος σταμάτησε τις προσπάθειες. Οσο προσπαθούμε πάντα θα είμαστε πιο κοντά στο στόχο μας. Ειμαστε εδώ όλες μας για να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου. 
      σε ποιους εξωσωματικούς θα απευθυνθείς έχεις σκεφτεί ; 
      σκέφτομαι και εγώ αργότερα να πάρω μια δεύτερη γνώμη αλλά δεν εχω κάποιον κατά νου!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Κ εγω έχω κανει διαβήτη κύησης αλλά δεν μου είπαν οτι πρεπει να ξανακάνω καμπύλη στην 24-26 εβδομάδα. Βέβαια εγω κανω κ ινσουλίνη κ μετράω 6 φορές τη μέρα.

Κορίτσια εγω κανά δυο φορές την έχω καταλάβει αλλά όχι κατι ιδιαίτερο.

Ομολογώ οτι αγχώνομαι αλλά προσπαθώ να μην το σκέφτομαι ....

Γι' αυτό δεν σου ξανάπε για καμπύλη. Δεν υπάρχει λόγος αφού ρυθμίζεις με ινσουλίνη. Καλή συνέχεια ....

mariakriti Μπράβο ρε κοριτσάκι!!! Είναι πανέξυπνη και ζουμπουρλούδικη η μπουμπού σου!!! :D:D

Τι εννοείς επικίνδυνα;;;; :roll::roll::roll::confused::confused::confused:

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια !!

Μάλλον εννοεί ότι είναι η πιο επικίνδυνη περίοδος, ανεβαίνει το σάκχαρο στο αίμα λόγω της εγκυμοσύνης. Το καταλαβαίνω, γιατί και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου σε αυτές τις εβδομάδες ανέβαινε το σάκχαρο ανεξάρτητα από το τι έτρωγα...Πίκρα...

mariakriti μπρααααβοοο για τη β επιπ τωρα μπορεις να χαλαρωσεις τυχερουλα!!!οσο για την πεινα υπομονη..δες τα θετικα,οτι δεν θα παρεις περισιο βαρος κ θα επανελθεις συντομα κ πιο ευκολα(σε σχεση με μενα που εχω φρικαρει με τα κιλα!)

:)

Σε ευχαριστώ !! Κι εγώ μη νομίζεις, έχω αρκετά κιλά παραπάνω...αλλά η αλήθεια είναι ότι όσο προχωράει ο καιρός η όρεξη...ανοίγει...και κυρίως για τα απαγορευμένα....;)

Γεια σας κι απο μενα, είπα να σας ενημερώσω ότι κάναμε κι εμείς τη β επιπέδου μας και ειμαστε μια χαρά! Απλά ταλαιπωρηθήκαμε πολυ γιατί η μικρή είχε κλεισμένο γροθιά το χεράκι της το αριστερό και δεν το άνοιγε με τιποτε να δούμε τα δαχτυλάκια! Απο τις τρεις το μεσημέρι τελειώσαμε στις εννιά το βράδυ, πηγαινοερχομαςταν συνέχεια, κάνοντας βόλτα και τρωγοντας γλυκό για να κουνηθεί! Ευτυχώς τελος καλο, ολα καλα! Το βάρος μας ειναι 340 γραμμάρια στις 20 εβδομάδες και 4 μέρες! Ευχομαι καλη συνέχεια για ολες μας!!!

Συγχαρητήρια !!!

Καλή συνέχεια σε όλα τα κορίτσια...

ZZHDp3.png

ZHtrp3.png?7KuOIX7Na>

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερουδιααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ανναλιζα καλη επιτυχια στην β επιπεδου!!!!!!!!!!!!!!!!ολα καλα θα πανε θα δεις αγαπη μου!!!!!!!!!!

εμεις πηγαμε εχθες για υπερηχο....770 γραμμαρια αντρες ειμαστε....ειμαστε λιγακι μπαμπατσικοι...χιχιχιχιχι...στριφογυριζε συνεχεια κ μου ειπε η γιατρος οτι δεν μπορει να βγαλει καλες φωτο αλλα δεν πειραζει γιατι μας ενοιαζει να ειναι καλα το μπεμπακι μου....

τι κανουν τα υπολοιπα κοριτσια??

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Κοριτσια καλημερα!!ολα πήγαν πολυ καλα σας ευχαριστω!ελπιζω να πανε και ετσι ως το τελος.καλη συνεχεια σε ολες!!!

Μπράβοοοοο!!! Μόνο τέτοια να ακουμε Παναγίτσα μου!

Περιμένουμε νέα και από τα υπόλοιπα κορίτσια!!!

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

καλημερουδιααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ανναλιζα καλη επιτυχια στην β επιπεδου!!!!!!!!!!!!!!!!ολα καλα θα πανε θα δεις αγαπη μου!!!!!!!!!!

εμεις πηγαμε εχθες για υπερηχο....770 γραμμαρια αντρες ειμαστε....ειμαστε λιγακι μπαμπατσικοι...χιχιχιχιχι...στριφογυριζε συνεχεια κ μου ειπε η γιατρος οτι δεν μπορει να βγαλει καλες φωτο αλλα δεν πειραζει γιατι μας ενοιαζει να ειναι καλα το μπεμπακι μου....

τι κανουν τα υπολοιπα κοριτσια??

770γρ;;; Πωπω!!! Ολόκληρο μωρό! Ποσο είσαι; Εγω στις 19 ακριβώς ήταν 330γρ!

Βάλε τικερακι!

Anthi οι τιμές που αναφερεις για ποιό μαιευτήριο είναι;

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Διαφημίσεις

bebakimou Παρακαλώ!!!! Δεν κάνει τίποτα!!!

Anthi k. Ευχαριστούμε για τις τιμές. Να ξέρεις οι εξετάσεις νεογνού που λένε είναι μια απάτη. Τις βασικές στις κάνουν μέσα στην τιμή. Για τα υπόλοιπα έχεις τον παιδίατρό σου.

maria030603 Καλέ!!!! Αυτός είναι άντρακλας!!! Παιδί που μπορείς να το πιάσεις είναι!!!!

Mariza83 Τέλεια!!!! Χαλάρωσε τώρα!!! Δεν ήταν τίποτα τελικά!!!

Κοριτσάκια εγώ μόλις γύρισα από την β' επιπέδου. Κορίτσαρος ζωηρότατος και υγιέστατος 375γρμ παρακαλώ!!! Μια ντελικάτη δεσποινιδούλα!!! Όλα καλά. Τώρα θα ξεκινήσω σιγά σιγά με δωμάτιο. :D:D:D:D

Έχει καμμία σας τη λίστα με τις εταιρίες που στέλνουν δωρεάν δείγματα;;;

Φτιάξτε και οι υπόλοιπες τικεράκια να ξέρουμε που είανι η καθεμία. Είχα πει πριν από λίγα μηνύματα τις οδηγίες.

WkSzp3.png

Γεια σας κοριτσακια και μπεμπακια!!

Τι ωραια που ολες οι β επιπεδου πανε καλα!!Ετσι να συνεχισουμε μεχρι να γεννησουμε.Μονο με ευχαριστα!!

Αντζελακι ο γιατρος εκτος συναγωνισμου!!:PΑφου ηταν καλες οι μετρησεις και αφου θα την ξανα κανετε οκ.

Ανθη οι τιμες για ποιο μαιευτηριο?Η΄για ολα τα ιδιωτικα ειναι ιδιο?

maria030603 παιδαρος!!!!Αυτα ειναι!!Εμεις την προηγουμενη εβδομαδα που τον ειδαμε ειχε φτασει τα 600γρ.Αντρακια κανονικα!!!

Mariza83 μπραβο!Ολα καλα θα ειναι απο εδω και περα.Μια χαρα το μπεμπακι!!

Ελενα τελεια η μπεμπουλα!!Τωρα οντως χωρις αγχος ξεκιναει το ψαξιμο και οι αγορες για τα πραγματακια τους.

Εγω αν και τα εχω ολα κουνια,καροτσια,καθισματακια,ρηλαξ κ.α. ανυπομονω να παω να του ψωνισω.Ρουχαλακια χειμωνιατικα,ενα παρκοκρεβατο,ενα μπανακι και κανενα μπιμπερο.Αυτα θελω μονο.Ουφφφ αντε ποτε!!!!!!:D:D:D:D

annaliza καλη επιτυχια σημερα!

xGElp3.png

d4EBp2.png

Κορίτσια πήρα στο Ιασώ Αθηνών. Οι τιμές είναι για το τρίκλινο superior με ΕΟΠΥΥ και συμπεριλαμβανόμενου του ΦΠΑ 23%

1636 ο φυσιολογικός τοκετός με παραμονή 3 ημερών

1796 η καισαρική τομή με παραμονή 4 ημερών.

Στην τιμή μου είπαν ότι περιλαμβάνονται ο αναισθησιολόγος, τα φάρμακα, τα πράγματα που χρειάζεται η λεχώνα και το μωρό και οι βασικές εξετάσεις του μωρού.

WkSzp3.png

Καλημέρα!!!

Ελενακι τέλεια τα νέα σου!!! Μια χαρουλα η ντελικατη μπουμπου σου!

Τριανταφυλλενια μου χαθήκαμε! Εγω μόνο μια φίλη έχω που έχει παιδάκι κ θα μου δώσει κάποια πράγματα. Δεν Ρώτησα τι βέβαια γιατί ντρέπομαι! Τον Σεπτεμβριο ίσως έρθει Ελλάδα και θα μου τα δώσει! Είσαι τυχερή που τα εχεις από τον μεγαλο σου το γιο! Είναι όλα πανάκριβα!

Εγω στο μητέρα θα γεννησω! Τέλος του μήνα που θα κάνω τη β επιπέδου θα παω να ρωτησω αν κ πάνω κάτω τις ίδιες τιμές έχουν.. Είναι και η αμοιβή του γιατρού!

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Διαφημίσεις

καλημεραααααα!!!!!!!!!!!!!

σημερα μπηκαμε στην 24η εβδομαδα.....ελπιζω να τα καταφερα με το τικερακι απο κατω....

πωπω οι τιμες μεσα σε λιγες μερες αυξηθηκαν....αλλα να πω την αληθεια ακομα δεν τα κοιταω γιατι εχουμε ακομα καιρο....αλλα πανω κατω υπολογιζω τις τιμες

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Γεειαα σαας μανουλες κ απο μενα!συγχαρητηρια σε οσες εκαναν τη β επιπ..παντα τετοια ευχαριστα να ακουμε απο δω κ περα.!!!!ετσι να παμε μεχρι τελους! :) :) για τις τιμες που λετε δεν εχω ιδεα!!εγω δυστυχως λογω οικον. αλλαξα τον γιατρουλι μου κ παω πλεον σε δημοσιο,βεβαια ειναι κορυφαιος γιατρος αλλα αλλιως ειναι οπως κ να εχει.οποτε μαλλον δεν πληρωνεις κατι εκτος αν 8ες να δωσεις κατι στο γιατρο,,εμενα μονο οτι δεν κανουν επισκηριδιο με τρομαζει .... :(:( κατα τ αλλα οτι μου δωσουν δεκτο ειναι..πιο πολυ ομως για ρουχα μου εχουν πει που αυτα ετσι κ αλλιως φανταζομαι δεν στοιχιζουν τοσο (λεω εγω) τα ''βαρια'' μαλλον θα τ αγορασω ..αυτα κ απο μενα κουκλες.φιλακια πολλαα

hmfAp3.png

Κοριτσακια καλησπερα!!! Χθες καναμε την β επιπεδου και το κοριτσι μου ηταν τελειο!!!! ηταν ξυπνια κ δεν μας ταλαιπωρησε πολυ!! 510 γρ ειναι και κοιλουμπα της μου φανηκε τεραστια!!!χααχαχαχα... Πω εχουμε περασει τα μισα ε?

το δωματιο της σκεφτομαι να το βαψω σε λιλα χρωμα. ειναι ουδετερο ετσι?

α πηραμε κ βερες!! σε κανα δυο βδομαδες μαλλον θα κανουμε τον πολιτικο μας γαμο! Ολα μαζι θα τα εχουμε!!! Αρα κ αυτος ο μηνας θα περασει γρηγορα λεω. Αυτα απο μενα! Καλη συνεχεια να εχουμς ολες!!!!

hQiDp3.png

Κοριτσια καλησπερα και απο εμενα. Εκανα την β επιπεδου και ολα καλα ευτυχως! Τελικα αγοραρο εχω! :P.το σαββατο φευγω και για διακοπουλες λιγων ημερων. Φιλακια πολλα σε ολες χαιρομαι που ειστε καλα! :P:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...