Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

Μην στεναχωριέσαι για ότι διορθώνετε . Υπάρχουν τόσα πολλά δύσκολα στην ζωή που δεν έχουν πραγματικά λύση ... Οπότε επέλεξε γι'αυτα που έχουν λύση να μην στεναχωριέσαι. Η ζωή έχει πολλές δοκιμασίες μακάρι αυτή να είναι η πιο μεγάλη που περνάς γιατί μετά θα την κοιτάς από μακριά Κ θα την θεωρείς ασήμαντη γιατί υπάρχει η λύση της απλά . 

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

bebakimou Πας στο http://lilypie.com/Maternity.php και επιλέγεις το full size ticker. Το φτιάχνεις σύμφωνα με το γούστο σου και μόλις είναι έτοιμο στην τελευταία σελίδα πατάς την επιλογή pseudo html/ubbcode και από κάτω σου βγάζει ένα code snippet.Το κάνεις αντιγραφή και έρχεσαι στο καφέ στα βοηθήματα->πίνακας ελέγχου χρήστη ->επεξεργασία υπογραφής και το επικολλάς χωρίς καμία αλλαγή μέσα στο μεγάλο παράθυρο υπογραφής. Ότι άλλο θες πες.

blueroses Εγώ πάλι βλέπω αστυνομικές!!! Ωραία είναι το Bones. Αστυνομική ναι μεν αλλά με συνέχεια στους ήρωες.

klio76 Ταλαιπωρήθηκες λίγο αλλά όλα καλά!!!! Μια χαρά το ζουζουνάκι σας!!!

Άντζελα! Λουλούδω;;;; Μα λουλούδω;;;;;;;; Άλλαξε γιατρό!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

WkSzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αααα δε σας είπα! Αποκάλεσε τον γιο μου λουλούδω!!!!! Συγκεκριμένα " για ξύλο είναι η λουλούδω"!!!

Επειδή ήταν συνέχεια μπρούμυτα! Αυτός ήθελε στα 10 λεπτά ξεπεταγματος να τα δει όλα!

Α στο καλό συγχυστηκα πάλι!

Νομιζω κοριτςακι μου πρέπει να αλλάξεις άμεσα γιατρό! Άκου εκεί λουλούδω!

EleNaGN μαλλον δεν κανω κατι σωστα με το τικερακι ε ?? :/

ετοιμη κ εγω με την β επιπ,δοξα το Θεω ολα καλα!390 γρ! φυσιολογικα μου ειπε ειναι.

Άντζελα! κοριτσακι κ εγω σε εναν παρπομοιο πηγα!τερμα ηληθιος...μου την ελεγε ολη την ωρα να μην σφιγγομαι εκανε μορφασμους απ τα νευρα του..μου λεει πως κανεις ετσι ρε κοπελα μου κ ετσι οπως το ελεγε φοβομουν μη μου ριξει κ καμια μπατσα,,κ σφιγγομουν πιο πολυ απ τα νευρα κ απ το φοβο μου..αλλα μου φτανει που ειναι καλα το μωρο μου,25 λεπτα κρατησε η εξεταση.οσο για 3d κ φωτος καλααα...ουτε καν.προσπαθησε γ μια αλλα κουνιοταν η μπεμπα κ μου λεει φτανει που ειναι καλα το παιδι σου ...τεσπα δεν με ενοιαξε κ πολυ γ αυτο βεβαια..χαιρομαι που δεν θα ξαναπαω!!!!!!!!!!!!

hmfAp3.png

καλησπερα μανουλες!!! Χθες πηγα για β επιπεδου. Ολα οκ. Ο μικρος ειναι 380 γρ. Κοτζαμ αντρακλας!! Ταλαιπωρηθηκα λιγο γιατι ημουν απο τις 10 μεχρι τις 2. Ο κυριος βλεπετε κοιμοταν και δεν ξυπνουσε με τιποτα!!! Να ναι καλα ο γιατρος με την υπομονη του και οι σοκολατες γαλακτος!

Αντζελα τα εχω παρει με τον γιατρο σου... ετσι να τον πει το πρωτο του παιδι πες του!!!!

Κοριτσια ειδα και τα δωματια χθες στο λητω... και τις τιμες επισης. Επαθα ενα εγκεφαλικουλι. Περισσοτερο βεβαια καταλαβα πως δεν μας εμεινε και πολυς καιρος ακομα. Αγχωθηκα λιγακι.

zGnhCSY.jpgzGnhp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα!!! Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση! Ξέρετε τι συμβαίνει; Την γιατρό μου μέχρι στιγμής την εμπιστευόμαστε πολύ! Η ίδια μου είπε να κάνω σε αυτόν αυχενική κ β επιπέδου. Στην αυχενική όταν της εξεφρασα τη δυσανασχετηση μου, μου είπε ότι τον εμπιστεύεται, ότι συνεργάζεται 10 χρόνια μαζί του κ ότι ποτέ δεν έχει κάνει λάθος. Αφού λοιπόν η γιατρός μου τον εμπιστεύεται ακολουθώ κ παω σε αυτόν. Νομίζω έχει κάποια λογική, όχι;

Σκεφτήκαμε με τον άντρα μου να πάμε κ για το 2ο β επιπέδου εκεί και να πάμε κ άλλου χωρίς να το μάθει απαραίτητα η γιατρός μας. Αν τυχόν πάλι δεν μας αρέσει η αντιμετώπιση του.

Να σημειωσω ότι κ στους δύο υπερήχους ήταν παρούσα η γιατρός μου.

Σήμερα πήγα κ εγω σε ένα κατάστημα να δω καρότσι! Για το inglesina trilogy πήγα αλλά τελικά στη πράξη μου άρεσε της pegperego!

Τι ζέστη είναι αυτή στην Αθήνα βρε κορίτσια;;; Πως την παλευετε όσες είστε εδώ καλοκαιριατικα; Πάλι καλά μεθαύριο φεύγω πάλι Χαλκιδική!

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Κορίτσια καλησπέρα!!! Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση! Ξέρετε τι συμβαίνει; Την γιατρό μου μέχρι στιγμής την εμπιστευόμαστε πολύ! Η ίδια μου είπε να κάνω σε αυτόν αυχενική κ β επιπέδου. Στην αυχενική όταν της εξεφρασα τη δυσανασχετηση μου, μου είπε ότι τον εμπιστεύεται, ότι συνεργάζεται 10 χρόνια μαζί του κ ότι ποτέ δεν έχει κάνει λάθος. Αφού λοιπόν η γιατρός μου τον εμπιστεύεται ακολουθώ κ παω σε αυτόν. Νομίζω έχει κάποια λογική, όχι;

Σκεφτήκαμε με τον άντρα μου να πάμε κ για το 2ο β επιπέδου εκεί και να πάμε κ άλλου χωρίς να το μάθει απαραίτητα η γιατρός μας. Αν τυχόν πάλι δεν μας αρέσει η αντιμετώπιση του.

Σήμερα πήγα κ εγω σε ένα κατάστημα να δω καρότσι! Για το inglesina trilogy πήγα αλλά τελικά στη πράξη μου άρεσε της pegperego!

Τι ζέστη είναι αυτή στην Αθήνα βρε κορίτσια;;; Πως την παλευετε όσες είστε εδώ καλοκαιριατικα; Πάλι καλά μεθαύριο φεύγω πάλι Χαλκιδική!

Αφού ήταν παρούσα κ η γιατρός σου κ τον εμπιστεύεται τότε οκ .απλα κάνε υπομονή την επόμενη φορά που θα πας.

Τα καρότσια της peg perego ειναι όντως καλα. Ποιο μοντέλο σου άρεσε?

Κορίτσια καλησπέρα.ειμαι τωρα στην 20η εβδομαδα και χθες που πήγα στην γιατρό μου,μου είπε να παω την Δευτέρα το πρωί για περιδεση τραχήλου.αγχωθηκα τρομερά γιατι ο τράχηλος μου μέσα σε 12 μέρες απο 3,6 πήγε 2,2.ελπιζω ολα να πανε καλα γιατι εχω και χαμηλό πλακούντα και φοβάμαι αρκετά.Το μόνο καλό ειναι οτι το κοριτσάκι μας ειναι μια χαρά και ζωηρό!εχει καμία να πει καμία γνώμη;καλο βράδυ σε όλες..

Αν ειναι έτσι τότε οκ! Τί να κανουμε, υπομονηηηηηηηηηηηη!!!

Αφού ήταν παρούσα κ η γιατρός σου κ τον εμπιστεύεται τότε οκ .απλα κάνε υπομονή την επόμενη φορά που θα πας.

Τα καρότσια της peg perego ειναι όντως καλα. Ποιο μοντέλο σου άρεσε?

Είδαμε το σκελετό book plus και αν κατάλαβα καλά μετά διαλέγεις ποιότητα υφασμάτων. Το κάθισμα αυτοκινήτου μας άρεσε πολύ γιατί μέσα έχει σκληρό προστατευτικό.

Κορίτσια καλησπέρα.ειμαι τωρα στην 20η εβδομαδα και χθες που πήγα στην γιατρό μου,μου είπε να παω την Δευτέρα το πρωί για περιδεση τραχήλου.αγχωθηκα τρομερά γιατι ο τράχηλος μου μέσα σε 12 μέρες απο 3,6 πήγε 2,2.ελπιζω ολα να πανε καλα γιατι εχω και χαμηλό πλακούντα και φοβάμαι αρκετά.Το μόνο καλό ειναι οτι το κοριτσάκι μας ειναι μια χαρά και ζωηρό!εχει καμία να πει καμία γνώμη;καλο βράδυ σε όλες..

Κορίτσι μου σου εύχομαι να πάνε όλα καλά. Συζητησες με τη γιατρό σου τι μπορεί να φταίει; Ή τι θα γίνει από εδώ κ πέρα;

Αν ειναι έτσι τότε οκ! Τί να κανουμε, υπομονηηηηηηηηηηηη!!!

Υπομονή κοπέλα μου! Κάνουμε και τίποτα άλλο;!

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Διαφημίσεις

καλημεραααααα!!!!!!!!!!!!!!καλη εβδομαδαααααα!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε???

ελενα πως πας??

αντζελα μου κ γω συμφωνω με τα κοριτσια.....δεν ηταν τροπος αυτος κ ποσο μαλλον απο εναν ανθρωπο τον οποιο δεν γνωριζεις...εχθες ρωτησα τον αντρα μου κ του λεω πως θα αισθανοσουν αν ελεγαν το παιδι λουλουδω?? ακομα η δικια μας γιατρος.....δεν χρειαστηκε να μου απαντησει...μονο το βλεμμα του μου εφτασε....

μαριζα μου υπομονη κ αν ειναι για το καλο του μωρου να το κανουμε....ετσι δεν ειναι?? εχω το σκεπτικο οτι με αγχωνει να ρωταω τον ειδικο....κ παντα τους λεω θελω να μου το εξηγησεις σα να ειμαι 5χρονο....

τι κανουν τα υπολοιπα κοριτσια???

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

ok το τικερακι ???

Ξανακάντο και στο τέλος στη σελίδα που γράφει Ticker code snippets επέλεξε Forum signatures -> PseudoHTML, UBBCode and BB Code. Αυτός είναι οι κωδικός που πρέπει να αντιγράψεις στο παράθυρο στην επεξεργασία υπογραφής.

Μπράβο και για την β' επιπέδου!!! Όλα καλά!!! :P:p Οι γιατροί είναι περίεργοι. Το θέμα είναι να δει τα πάντα και να είναι σωστός. Από εκεί και πέρα μορφασμοί, σχόλια κτλ συμβαίνουν!!!! Θα τον ξαναδεις; Όχι!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes::tongue::tongue::tongue:

καλησπερα μανουλες!!! Χθες πηγα για β επιπεδου. Ολα οκ. Ο μικρος ειναι 380 γρ. Κοτζαμ αντρακλας!! Ταλαιπωρηθηκα λιγο γιατι ημουν απο τις 10 μεχρι τις 2. Ο κυριος βλεπετε κοιμοταν και δεν ξυπνουσε με τιποτα!!! Να ναι καλα ο γιατρος με την υπομονη του και οι σοκολατες γαλακτος!

Αντζελα τα εχω παρει με τον γιατρο σου... ετσι να τον πει το πρωτο του παιδι πες του!!!!

Κοριτσια ειδα και τα δωματια χθες στο λητω... και τις τιμες επισης. Επαθα ενα εγκεφαλικουλι. Περισσοτερο βεβαια καταλαβα πως δεν μας εμεινε και πολυς καιρος ακομα. Αγχωθηκα λιγακι.

Τι άντρας θα είναι αυτός!!!! :tongue: Γερός να είναι και ας κοιμάται λίγο παραπάνω!!!! χαχαχαχα:tongue::tongue::tongue: Για πες για τιμές..... Μας έμεινε καιρός ρε Ανθή!!!! Έχουμε 4 μήνες!!!! Τώρα θα αρχίσουμε να φτιάχνουμε δωμάτια, να αγοράζουμε ρούχα και καρότσια!!!! :confused::confused::confused::tongue::tongue::tongue: Να αγχωθώ;;;;:roll::roll::roll::cool::tongue::tongue:

Αφού τον εμπιστεύεται η γιατρός σου και είναι πάντοτε ακριβής τότε οκ. Πήγαινε εκεί και κάνε και την β΄επιπέδου και τέλος. Να πας σε δεύτερο γιατρό γιατί;; Κράτα τα λεφτά σου και πάρε κάτι στο μωράκι σου!!! Γνώμη μου πάντα!!!

Δεν ξέρω Μαρίζα μου αλλά κάνε υπομονή. Μη φοβάσαι. Όλα καλά θα πάνε!!!! :lol::lol::lol::lol: Κάτι θα ξέρει ο ντοκ για να στο λέει!!!

καλημεραααααα!!!!!!!!!!!!!!καλη εβδομαδαααααα!!!!!!!!!!!!!!

ελενα πως πας??

Καλημέρα!!! Μια χαρά!!! Ανυπομονώ να δω αύριο την μπουμπού μου στη β΄επιπέδου και να πάνε όλα καλά!!! Εσύ τι κάνεις;;;

WkSzp3.png

Ξανακάντο και στο τέλος στη σελίδα που γράφει Ticker code snippets επέλεξε Forum signatures -> PseudoHTML, UBBCode and BB Code. Αυτός είναι οι κωδικός που πρέπει να αντιγράψεις στο παράθυρο στην επεξεργασία υπογραφής.

Μπράβο και για την β' επιπέδου!!! Όλα καλά!!! :P:p Οι γιατροί είναι περίεργοι. Το θέμα είναι να δει τα πάντα και να είναι σωστός. :tongue:Από εκεί και πέρα μορφασμοί, σχό

λια κτλ συμβαίνουν!!!! Θα τον ξαναδεις; Όχι!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes::tongue::tongue:

σ'ευχαριστωωωω πολυυυ!!!!!!!!!!!!!!:-D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

hmfAp3.png

Λοιπον κοριτσια... εχουμε κ λεμε...

Για φτ 3κλινο 1240, 2 κλινο 1580, 2 κλινο superior ( η διαφορα του με το 2κλινο ηταν ενα παραβαν και το πλακακι του μπανιου!) 1940, μονοκλινο 3000

Για κτ 3κλινο 1370, 2 κλινο 1750, 2 κλινο superior ( αυτο με το πλακακι) 2150, μονοκλινο 3500

Περιλαμβανονται τα εξοδα τοκετου, νοσηλεια, ναρκωση η επισκληριδιος, αναισθησιολογος, εξετασεις, φαρμακα κ υλικα αμεσα συνδεδεμενα με τον τοκετο η την καισαρικη και τα εξοδα νεογνου.;;;;

Δεν περιλαμβανεται ο "φπας" που ειναι πλεον 23% και οι εξετασεις του νεογνου αλλα 205 ευρα.

Για φυσικο τοκετο οι τιμες ειναι ιδιες με φτ αλλα περιλαμβανει 2 μερες νοσηλειας.

Οι τιμες αφορουν ασφαλισμενες του εοπυυ πρωην ικα κλπ κλπ. Φανταζομαι οτι και για τα αλλα ταμεια πανω κατω τα ιδια θα παιζουν.

Α...υπαρχει και δωματιο λουξ, υπαρχει και σουιτα παρεχεται και τζακουζι με το αζημειωτο βεβαιως βεβαιως, αλλα με την κοιλια που εχω το τζακουζι ελειπε!!!

zGnhCSY.jpgzGnhp3.png

Γεια σας κοριτσια!!! Σημερα γυρισαμε απο τριημερο στην θαλασσα! και αυριο εχουμε την β επιπεδου! αντε να δουμε τι γινεται με την μπουμπου και να αρχισω να πηγαινω για ψωνια! με εχει πιασει μια καταναλωτικη μανια που με το ζορι κρατιεμαι να μην παρω τπτ. η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι παρα πολυ για αυριο. τρεμω στη σκεψη οτι θα μου πουν κατι κακο για αυτο κ πηγαμε θαλασσα να περασουν λιγο οι μερες. Ολα καλα θα ειναι! :cool: εμεις την κανουμε αργα την β επιπεδου. αυριο θα ειμαι 23 ακριβως.

hQiDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...