Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

klio76 AAAAxxxxx τιιι τραβαααμεεε κ τι εχουμε να τραβηξουμεεεεε!!!!! :)blueroses

ευτυχως που εχουμε κ εσενα που εισαι ''παλια'' χαχχαα....Λοιπον 8α κανω υπομονη κ σημερα κ βλεπουμε,,κοντευω να κανω εμετο απ τα πολλα σοκολατακια που εχω φαει δηθεν οτι θα κουνηθει! λες κ ειμαι στον 8ο !ειπα να δοκιμασω ομως!τπτ...επισης διαβασα οτι κοιμουντε πολλες ωρες γυρω στις 20! :o η μπορει να ειναι γυρισμενα προς τα μεσα δλδ να κλωτσανε προς τη σπονδυλικη μας στηλη..τι να πω...μαλλον απο δω κ περα εχουμε πολλα να μαθουμε ..

....χαχαχαχα....μα τοσα σοκολατακια!!!Παντως αργοτερα που θα ειναι μεγαλυτερα για να κουνηθουν κανει δουλιτσα και ο χυμος πορτοκαλι.

Αχ κοριτσια μου μη νομιζετε κι εγω αν και δευτερη φορα εχω το ιδιο αγχος.Ισως επειδη περασαν κι 6 χρονια να τα εχω ψιλο ξεχασει!

Τριανταφυλλάκι μου καλύτερα είμαι, ευχαριστώ. Να βρούμε ένα δέντρο να κόβουμε λεφτά είμαστε όλοι μας!!! Είπαμε η πιο ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή μας, αλλά τεράστια εκμετάλλευση!!! Ωχ ρε κοριτσάκι τι έπαθες!!!! Δεν πιστεύω να χτύπησες;; Περιμένω τα νέα από τον γιατρό σου.Να είναι όλα τέλεια. Να σε αφήσει ακόμα να φας και παγωτά και ότι θέλεις!!!:tongue:

bebakimou, klio76 και blueroses τελικά όλες στο ίδιο καζάνι βράζουμε:tongue::tongue::tongue:!!! Και κυριολεκτικά (ζέστη) και μεταφορικά (άγχος)!!! Μπήκα σήμερα με σκοπό να γράψω ότι σήμερα από το πρωί δεν το αισθάνομαι το μπουρμπουληθράκι μου αλλά με προλάβατε και με ηρεμήσατε αμέσως!!! Ωχ!! Και που είμαστε ακόμα!!! :?:?:?

Επίσης, ενώ είχανε σκουρύνει πολύ οι θηλές μου, σχεδόν μαύρες τώρα άνοιξαν χρώμα!!!! Ξέρει καμμία γιατί;;

Φιλάκια σε όλες!!!

Οχι Ελενακι μου δεν χτυπησα.Ημουν καθιστη και προλαβα και ειπα....λιποθυμαω πιαστε με!!!:tongue:Ευτυχως περασε και μακαρι να μην ξανα χρειαστει να την κανω.

Πω πω ολες τα ιδια σκεφτομαστε!Για τη ζεστη ειπαμε μονο με το fujitsu αγκαλια!!:cool: Δεν εχει και τιποτα μα τιποτα η τηλεοραση.Πειτε καμια σειρα μηπως ξεκινουσα να βλεπω.

Οι θηλες ετσι συμπεριφερονται.Ειναι απο τις διακυμανσεις των οιστρογονων.

xGElp3.png

d4EBp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

....χαχαχαχα....μα τοσα σοκολατακια!!!Παντως αργοτερα που θα ειναι μεγαλυτερα για να κουνηθουν κανει δουλιτσα και ο χυμος πορτοκαλι.

Αχ κοριτσια μου μη νομιζετε κι εγω αν και δευτερη φορα εχω το ιδιο αγχος.Ισως επειδη περασαν κι 6 χρονια να τα εχω ψιλο ξεχασει!

Οχι Ελενακι μου δεν χτυπησα.Ημουν καθιστη και προλαβα και ειπα....λιποθυμαω πιαστε με!!!:tongue:Ευτυχως περασε και μακαρι να μην ξανα χρειαστει να την κανω.

Πω πω ολες τα ιδια σκεφτομαστε!Για τη ζεστη ειπαμε μονο με το fujitsu αγκαλια!!:cool: Δεν εχει και τιποτα μα τιποτα η τηλεοραση.Πειτε καμια σειρα μηπως ξεκινουσα να βλεπω.

Οι θηλες ετσι συμπεριφερονται.Ειναι απο τις διακυμανσεις των οιστρογονων.

γεειιια σας κοριτσιιιαααα!!ολα καλα????ευχομαι ολες κ ολα τα νινακια να ειναι καλα! :D λοιπον εγω πηρα το γιατρο να του πω οτι δεν ακουω το μωρο μου οπως τις αλλες μερες..και με κοροιδευε!!:confused: δεν με αφησε καν να ολοκληρωσω την προταση μου λεγοντας μου να μην το σκεφτομαι καν σ αυτες τις εβδομαδες...μου λεει βγαλτο απ το μυαλο σου..ηρεμησα λιγο(λεμε τωρα!!) οσο για τις θηλες που λεει η kilo κ μενα καποιες μερες ειναι σκουρο μωβ αλλες μερες κκαφε ανοιχτο !:mrgreen: αυτα! εσεις??

hmfAp3.png

Αχ ολες μας τα ιδια περναμε με το αγχος!και νομιζα οτι μονο εγω ημουν τοσο αγχωμενη! Τελικα μαλλον και εγω εχω ξεκινησει να νιωθω το μπεμπακι μου να κουνιεται αλλα λιγο και οχι καθε μερα! Ειναι τοσο ωραιο συναισθημα που θελω περισσοτερο,δεν μου αρκουν αυτα τα κλασματα δευτερολεπτου!θελω κι αλλο.... Οσο για τις θηλες που λετε εμενα ειναι σκουρο καφε. Την καμπυλη ζαχαρου σε ποια εβδομαδα την κανουμε;

YRJgp3.png

καλησπερα και απο μενα κοριτσια!!!εγω το ακουω τοσες φορες μεσα στην ημερα το νινι μου που αν δεν το ακουσω για καμια ωρα ανησυχω:wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink:.με τρελαινει στις κλωτσιες.εν τω μεταξυ καποιες φορες μου την δινει ξαφνικα και δυνατη που τρομαζω:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D.υπεροχο συναισθημα βρε κοριτσια!!!την παρασκευη εχω και την β επιπεδου!!αχ να πανε ολα καλα!!!!!ποσο γρηγορα περναει ο καιρος βρε κοριτσια!!!πφφφφφφ:):):):):).

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια και απο μενα! Εκανα χθες β επιπεδου και ολα πηγαν καλα,δοξα το θεο! Μπεμπα σιγουρα,500 gr, και ολες οι μετρησεις φυσιολογικες. Ειχε μολις ξυπνησει και εκανε παρτυ τημ ωρα της εξετασης. Πρωτη φορα τοσο εντονα, λες και το'ξερε!

Και εδω η ζεστη ειναι αφορητη! Καθε μερα ακουω και πιο εντονα τη μικρη, φοβερη αισθηση!

Στην πεινα εξακολουθω,λογω διαβητη! Επομενη καμπυλη 24-26 εβδομαδες, τοτε γινονται επικινδυνα τα πραγματα κατα τη διαβητολογο.

Χαιρομαι που ακουω ευχαριστα νεα σας και ειστε ενθουσιωδεις (και πως να μην ειναι κανεις) !

Φιλια σε ολες!

ZZHDp3.png

ZHtrp3.png?7KuOIX7Na>

Γεια σας κοριτσια και απο μενα! Εκανα χθες β επιπεδου και ολα πηγαν καλα,δοξα το θεο! Μπεμπα σιγουρα,500 gr, και ολες οι μετρησεις φυσιολογικες. Ειχε μολις ξυπνησει και εκανε παρτυ τημ ωρα της εξετασης. Πρωτη φορα τοσο εντονα, λες και το'ξερε!

Και εδω η ζεστη ειναι αφορητη! Καθε μερα ακουω και πιο εντονα τη μικρη, φοβερη αισθηση!

Στην πεινα εξακολουθω,λογω διαβητη! Επομενη καμπυλη 24-26 εβδομαδες, τοτε γινονται επικινδυνα τα πραγματα κατα τη διαβητολογο.

Χαιρομαι που ακουω ευχαριστα νεα σας και ειστε ενθουσιωδεις (και πως να μην ειναι κανεις) !

Φιλια σε ολες!

Κ εγω έχω κανει διαβήτη κύησης αλλά δεν μου είπαν οτι πρεπει να ξανακάνω καμπύλη στην 24-26 εβδομάδα. Βέβαια εγω κανω κ ινσουλίνη κ μετράω 6 φορές τη μέρα.

Κορίτσια εγω κανά δυο φορές την έχω καταλάβει αλλά όχι κατι ιδιαίτερο.

Ομολογώ οτι αγχώνομαι αλλά προσπαθώ να μην το σκέφτομαι ....

[quote name=blueroses;2492241

Οχι Ελενακι μου δεν χτυπησα.Ημουν καθιστη και προλαβα και ειπα....λιποθυμαω πιαστε με!!!:tongue:Ευτυχως περασε και μακαρι να μην ξανα χρειαστει να την κανω. Πάλι καλά!!!

Πειτε καμια σειρα μηπως ξεκινουσα να βλεπω. Τι είδους θες;; Γιατί και εγώ σειρές βλέπω!!!

Οι θηλες ετσι συμπεριφερονται.Ειναι απο τις διακυμανσεις των οιστρογονων. Ευχαριστώ για την πληροφορία :D:D

kyriaki28 Καλημέρα' date=' έστω και με μία μέρα καθυστέρηση!!! :tongue::tongue:

depyfr Να πάνε όλα καλά με την β' επιπέδου. Περιμένουμε τα νέα σου. Εγώ την άλλη Τρίτη.

mariakriti Μπράβο ρε κοριτσάκι!!! Είναι πανέξυπνη και ζουμπουρλούδικη η μπουμπού σου!!! :D:D

Τι εννοείς επικίνδυνα;;;; :roll::roll::roll::confused::confused::confused:

Bella7 Χαλάρωσε!!! Θα το καταλαβαίνεις συνέχεια σε λίγο καιρό!!!

Ρε κοριτσάκια βάλτε όλες τικεράκια να ξέρουμε που βρισκόμαστε!!! Φιλάκια!!!

WkSzp3.png

Bella7 μην αγχωνεσαααιιι ουσιαστικα απ τη 24 και μετα στα8εροποιουντε κ θα τα ακουμε καθημερινα κ με μεγαλυτερη συχνοτητα! υπομονη..κοντευουμε! :)

mariakriti μπρααααβοοο για τη β επιπ τωρα μπορεις να χαλαρωσεις τυχερουλα!!!οσο για την πεινα υπομονη..δες τα θετικα,οτι δεν θα παρεις περισιο βαρος κ θα επανελθεις συντομα κ πιο ευκολα(σε σχεση με μενα που εχω φρικαρει με τα κιλα!)

ioanna_io εεε δεν εισαι η μονη φυσικα ολες ετσι..κ αλλες τοσες που ξερω εκτος φορουm :)

EleNaGN πως μπαινει αυτο το τικερακι???!!!δεν ξερωω :o

:)

hmfAp3.png

Καλημερα!!!

Καλη επιτυχια στα κοριτσακια που εχουν σημερα και αυριο β επιπεδου!!Περιμενουμε ευχαριστα νεα απο ολες!!

Bella7 και mariakriti ουφ με αυτον τον διαβητη.Εγω εμφανισα προδιαβητη στον 3ο αλλα η καμπυλη που εκανα πριν μια εβδομαδα εβγαλε φυσιολογικες τιμες.Οποτε μου χαλαρωσε λιγο τη διατροφη.Συνεχιζονται βεβαια τα τρυπηματα αλλα οχι 6 φορες την μερα.Ρωτησα αν υπαρχει περιπτωση να περασε και ειπε ολα τα κανουν οι ορμονες μας.Αλλα επειδη ειναι υπουλο θεματακι θελει προσοχη.

Μαρακι μπραβο για την μπεμπουλα!!Οντως τα συναισθηματα ειναι πολυ δυνατα τωρα που ξεκινανε τις κλωτσιτσες!!!

Ελενα βλεπω σειρες που εχουν συνεχεια απο επεισοδιο σε επεισοδιο.Δεν μου αρεσουν οι αυτοτελεις αστυνομικες,ή οι κωμωδιες.Τεινω στις μυστηριου,περιπετεια η και επ.φαντασιας.Πχ ειδα το revenge(οχι ολο) και το once upon a time τωρα προσφατα.Ξεκινησα να βλεπω το walking dead επειδη τοση φασαρια γινεται και σαν υποθεση μου αρεσε αλλα πολυ αιμα τα δυο πρωτα επεισοδια και δεν το εχω πολυ.:confused:

xGElp3.png

d4EBp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα στης μανουλες εγω β επιπεδου εχω 1 σεπτεμβρη,χτες πηγα στον γιατρο για εναν τυπικο ελενχω ολα καλα το μωρακι αλλα ηταν μπρουμιτα για να βλεπαμε το φυλο του δεν πηραζει

Γεια σας κι απο μενα, είπα να σας ενημερώσω ότι κάναμε κι εμείς τη β επιπέδου μας και ειμαστε μια χαρά! Απλά ταλαιπωρηθήκαμε πολυ γιατί η μικρή είχε κλεισμένο γροθιά το χεράκι της το αριστερό και δεν το άνοιγε με τιποτε να δούμε τα δαχτυλάκια! Απο τις τρεις το μεσημέρι τελειώσαμε στις εννιά το βράδυ, πηγαινοερχομαςταν συνέχεια, κάνοντας βόλτα και τρωγοντας γλυκό για να κουνηθεί! Ευτυχώς τελος καλο, ολα καλα! Το βάρος μας ειναι 340 γραμμάρια στις 20 εβδομάδες και 4 μέρες! Ευχομαι καλη συνέχεια για ολες μας!!!

Γεια σας κοριτσάκια! Έκανα και εγω τη πρώιμη β επιπέδου σήμερα! Αντικειμενικά μια αποτυχία ήταν από όλες τις απόψεις! Αναμονή, ζέστη στην αίθουσα αναμονής,ο γιατρός κακός και με πολύ κακογουστο χιούμορ. Δεν είχε όρεξη να μιλήσει! Όπως κ στην αυχενική! Δεν εξήγησε τίποτα απολύτως! Με πονουσε πολύ! Κι επειδή είχαν καθυστερήσει όλα τα ραντεβού είχε και εκνευρισμό! Εγω που είχα 10:30 ραντεβού κι ήταν 2 παρα τι να πω;;; Ιδιωτικό μαιευτήριο και καλά!

Το μωρό μου δε κουνιόταν καθόλου. Μόνο μπρούμυτα ήταν. Ε μα με τόση πίεση που ασκούσε τι να κάνει το δόλιο; Πρόσωπο δεν είδε καθόλου και καρδιά όχι πολύ καλά λόγω στάσης.

Θα κάνω ξανά στις 27/8 αλλά σκέφτομαι να παω και άλλου...

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Αααα δε σας είπα! Αποκάλεσε τον γιο μου λουλούδω!!!!! Συγκεκριμένα " για ξύλο είναι η λουλούδω"!!!

Επειδή ήταν συνέχεια μπρούμυτα! Αυτός ήθελε στα 10 λεπτά ξεπεταγματος να τα δει όλα!

Α στο καλό συγχυστηκα πάλι!

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...