Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σε όλες τις όμορφες γλυκές μανουλιτσες!!!!

Τριανταφυλλακι μου μπράβο σας με τα ωραία σας νέα!!! Πολλά φιλάκια στο αντρακι σου!

Ελενακι μου παλι βρε κοριτσάκι μου;; Είσαι καλύτερα; Σου στέλνω όλη μου την θετική ενεργεία! Να είσαι ήρεμη και να ξεκουράζεσαι!!!

Περιστερακι χαίρομαι που όλα πήγαν τέλεια με την αμνιο και φυσικά με τα αποτελέσματα! Χαλάρωσε τώρα κ απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου!!

Μαρακι μου ποσό χαρούμενη ακουγεσαι κοπέλα μου!!! Σου αξίζει μετά τις στενοχώριες που πέρασες! Όλα για κάποιο λόγο γινονται... Χαίρομαι πολύ που το μωρακι σου είναι υγιέστατο και κάνει χαρούμενους τους γονείς του!

Εγω είμαι πολύ καλά! Χαλαρωνω εδώ κ αρκετό καιρό στην όμορφη μου Χαλκιδική! Τη Πέμπτη έχω τη πρώιμη β επιπέδου.

Διακοπές θα πάμε τον Αύγουστο στη Λευκάδα με τον αντρουλη μου! Επιλέξαμε αυτό το νησί για να μπορώ να φύγω οποιαδήποτε στιγμή εάν χρειαστεί. Που δε θα χρειαστεί γιατί όλα θα πάνε καλά μέχρι τέλους! :P

Σας φιλώ!!!

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

maria030603...ΠΗΤ 25/11/2015...αγοράκι

mariakriti....ΠΗΤ 03/12/2015...κοριτσάκι

blueroses.....ΠΗΤ 03/12/2015....αγοράκι

depyfr.......ΠΗΤ 03/12/2015... αγοράκι ;;;;;

annaliza....ΠΗΤ 06/12/2015 ...κοριτσάκι

elepet....ΠΗΤ 07/12/2015 ...αγοράκι

Anthi k....ΠΗΤ 09/12/2015...αγοράκι

klio76.....ΠΗΤ 11/12/2015... κοριτσάκι

Bebakimou…ΠΗΤ 12/12/2015 ...κοριτσάκι

Bella7.....ΠΗΤ 14/12/2015...κοριτσάκι

peristeraki ...ΠΗΤ 14/12/2015 ...αγοράκι

EleNaGN.....ΠΗΤ 15/12/2015... κοριτσάκι

elinab….ΠΗΤ 15/12/2015

Mariza83....ΠΗΤ 17/12/2015...κοριτσάκι

ioanna_io ...ΠΗΤ 20/12/2015....κοριτσάκι

georgia-kak...ΠΗΤ 18/12/2015,,,κοριτσάκι

Άντζελα!..... ΠΗΤ 25/12/2015...αγοράκι

kyriaki28...ΠΗΤ ...27/12/2015

Kallina…ΠΗΤ …31/12/2015

WkSzp3.png

annaliza μπράβο για το κοριτσάκι σου!!! Γυναικάρα θα είναι και δυναμική!!!:tongue::tongue:

ioanna_io εγώ άρχισα να το νοιώθω το μωράκι μου την μέρα που μπήκα στην 20η, 19 ακριβώς δηλαδή. Υπομονή και θα το νοιώσεις!!! Και όπως λέει και ο άντρας μου στην αρχή γελάς, μετά που θα κλωτσάει σπλήνες, κύστες, πυέλους κτλ θα λες έλεος!!! χαχαχαχα :tongue::tongue: Δεν πειράζει, να το αισθάνομαι ζωηρούλη μέσα μου και θα κάνουμε υπομονή!!! Λες και το ζούμε συνέχεια αυτά!!!

georgia-kak με το καλό η κόρη σου!!! Τέσσερα κορίτσια και μία εσύ .... βασιλιάς ο άντρας σου!!! Αφού ξέρει ο γιατρός σου την ανατομία σου και πως λειτουργεί ο δικός σου οργανισμός, τότε χαλάρωσε. Όλα θα πάνε καλά.

Δουλείες εγώ τις κάνω με τον άντρα μου αλλά μία μόνο φορά την εβδομάδα. Και σε όποιον αρέσει. Δε φτάνει που όλοι έφυγαν και είμαστε μόνοι μας, θα μου πουν και τίποτα;; :mad::x

Απαγορεύονται τα σφηνάκια;;;; Δεν το ήξερα αυτό!!!

Τα φορμάκια και τα ζιπουνάκια που λες 3+ δεν είναι μεγάλα για νεογέννητο; Θα βολεύουν;;

Για το θηλασμό της μεγάλης σου πάρε τηλέφωνο στην ομάδα μητρικού θηλασμού να σου πουν πως θα απογαλακτίσεις.

peristeraki Μπράβο!!! Όλα τέλεια!!!! Β΄επιπέδου έκανες, δε θυμάμαι;;

maria030603 Τέλειος ο γιόκας σου!!! Ξεκίνα να κάνεις αγορές τώρα για τον πρίγκηπά σου. Μετά από αυτά που πέρασες, σου αξίζει!!! :D:D

kyriaki28 Καλησπέρα!!!

Άντζελα τώρα είμαι μια χαρά. Σταμάτησαν οι σταγόνες, απλά πονάει η πλάτη από την ξάπλα!!! Ήρεμη είμαι. Κουρασμένη από την ξεκούραση είμαι. Τίποτα δεν κάνω!!! Ευχαριστώ πάντως για την θετική ενέργεια!!!:oops::oops::oops:

Χαλκιδική εεε;; Κάνεις μπάνιο;;; Κάνε μια βουτιά και για μένα!!!! Λευκάδα είναι τέλεια. Πανέμορφο νησί. Εννοείται ότι όλα θα πάνε καλά μέχρι τέλους!!!!

Φιλιά σε όλες σας:D:D:tongue::tongue:

WkSzp3.png

Α μπράβο Ελενακι μου! Χαίρομαι που είσαι καλύτερα! Ας είσαι κουρασμένη από την ξεκούραση τώρα γιατί όταν γεννηθούν τα μωρακια μας θα παραμιλαμε από τη κούραση!

Ναι ναι Χαλκιδική! Κάνω μπανακια τα απογεύματα κυρίως για αποφυγή ζέστης! Θα κάνω και για σένα βουτιτσα! ;)

Και γω πλέον ειμαι σίγουρη ότι το νιώθω το ψαράκι μου! Όταν ειμαι ξαπλωμένη ή καθιστή μόνο. Έχει πολύ πλάκα!

Το πινακακι σαν να παραεγινε ροζ!!! Μας φαγαν λάχανο τα κοριτσάκια! Γερά να είναι όλα!!!

Καλό σαββατοκύριακο!

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Διαφημίσεις

Μπράβο τρανταφυλλάκι!!!! Από εδώ και πέρα κανένα άγχος!!!

Να έχεις καλά αποτελέσματα κοριτσάκι. Όλα καλά θα πάνε.

Καλύτερα είμαι από χθες σταμάτησαν οι σταγόνες. Πήγα και στον γιατρό, αποκόλληση στον αμνιακό σάκο 0,4εκ. Δεν είναι κάτι σοβαρό, απλά να προσέχω. Δεν δουλεύω πλέον. Κάθομαι όλη μέρα αλλά και πάλι, αποκολλήσεις !!! Και τα utrogestan δεν τα έχω σταματήσει καθόλου!!! Εγώ έχω κοριτσάκι.

Διακοπές εμείς όχι. Πως να κουνηθούμε;;; Φοβόμαστε!!!! :mrgreen::eek::-o

Του χρόνου, πρώτα ο Θεός, με την μπεμπούλα μας!!! :tongue::D Όσες μπορείτε πηγαίντε φέτος!!!

Πολλή ησυχία πέφτει πάντως!!! Που είστε οι υπόλοιπες;;;; Όλα καλα;;;

γεια σας κοριτσακια,ελπιζω ολες κ ολα τα νινακια να ειναι καλα!εσενα κοριτσακι μαλλον σε τρεχει απο τωρα η ζουζουνα σου!αλλα δεν ειναι σοβαρο ε?η ξεκουραση μονο καλο θα σου κανει :):)¨εγω εχω β επιπεδου την αλλη παρασκευη κ φοβαμαι παρα πολυ,,κα8ε φορα που παω στογιατρο απ το αγχος μου φαιρομαι σαν τρελαμενη.:roll: καλη συνεχεια σε ολες καλα μπανακια κ καλα μας αποτελεσματα οσες εχουμε να κανουμε β επιπ. :D:D

hmfAp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια! Τι κάνετε? εγω έχω β επιπεδου στις 14 Αυγούστου ... Αντε να δουμε οτι ειναι ολα καλα να ηρεμήσουμε λιγο.

Ήθελα να ρωτήσω ψωνίσαμε τίποτα? ποτε σκέφτεστε να ψωνίσετε? εγω λέω μετα την β επιπεδου μιας κ θα εχει εκπτώσεις ακόμα ...

Καλησπερα κοριτσια!!!! Επιτελους χθες ενιωσα τον μπουρμπουληθρα μου και καταχαρηκα! Πηγα στη γιατρο και τον βρηκε 360.γραμμαρια στις 20 εβδομαδες. Την περασμενη εβδομαδα πηγα να του ψωνισω τα πρωτα πραγματακια του. Πηραμε κουνια παντα κουνουπιερα, καροτσι για τις βολτες μας και ενα ρηλαξ ψηλο που ειναι και καρεκλακι φαγητου αργοτερα. Αυτο με εντυπωσιασε παααρα πολυ... ελπιζω και τον γιοκα μου! Α.... πηραμε και μαρσιππο για να τον πηγαινει βολτουλα και ο μπαμπας μας! Με επιασε το μητρικο μου φιλτρο αυτο τον καιρο γιατι ομολογω πως δεν ειχα συνειδητοποιησει πληρως το μεγαλειο του να φερνεις ενα παιδι στον κοσμο. Θες το οτι ειμαι μοναχοπαιδι και ειναι το πρωτο μου παιδι, θες το οτι πραγματικα δεν εχω ιδεα απο παιδια γιατι κανενας φιλος η συγγενης δεν τα εχει προσφατα για να μου μαθει... στα βαθεια θα κολυμπησω. Ελπιζω να τα καταφερουμε ολες μας και να γεννησουμε υγιη μωρακια.

Την παρασκευη εχω κλεισει β επιπεδου στο λητω. Αντε να τελειωνουμε και με αυτο. Ειναι η ιδεα μου η ο καιρος περναει πολυ γρηγορα κοριτσια;;;

zGnhCSY.jpgzGnhp3.png

Άντζελα! Σε ευχαριστώ για τη βουτιά!!! :tongue::tongue::tongue:

bebakimou Όχι δεν είναι κάτι σοβαρό. Ξέρεις...ξάπλα και utrogestan. Μην αγχώνεσαι πολύ τουλάχιστον!!! Όλα θα πάνε καλά. :D:D

Bella7 Εγώ βασικά μετά την β' επιπέδου θα φτιάξω το δωμάτιο. Αλλαγή σε εσωτερικούς χώρους της ντουλάπας, βάψιμο, γυψοσανίδες. Εργασίες πιο "χοντρές" και αν μείνουν λεφτά θα κοιτάξω και για κούνια και καρότσι. Αλλιώς από Σεπτέμβρη.

Anthi k. Με γεια τα καινούργια πραγματάκια σας!!! Να τα χαρείτε!!! Ένα αληθινό μεγαλείο, ένα πραγματικό θαύμα μας συμβαίνει...:cry::cry: Όντως περνάει ο καιρός πολύ γρήγορα!!!

Προσωπικά, επειδή δεν μου αρέσει να ακούω γνώμες, θα προτιμούσα να μην ήξερε κανένας από τους γύρω μου, γιατί ήδη μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Το τι "συμβουλές" έχω ακούσει δεν λέγεται ....:evil::evil: Όλοι ξέρουν και όλοι έχουν γνώμη!!! Εγώ προτιμώ να διαβάζω, να ψάχνω και να αναλύω και εν πάση περιπτώσει βλέποντας και κάνοντας....:mad::mad: Πρακτικά πράγματα όμως που ρωτάω και πιο "ιδιαίτερα"... δεν έχουν ιδέα ή δεν θυμούνται!!!! :roll::roll::roll::confused::confused::confused:

Κορίτσια είδατε ότι στα μαιευτήρια ανέβασαν το ΦΠΑ από 13% στο 23%;; :confused::confused::?:?

Δεν την παλεύω τη ζέστη!!!!:mad::-x

WkSzp3.png

Γεια σας κοιλιτσες!!!!!!

Μαρακι μπραβο το αγορακι σας!!Κι εγω εχω ερωτα με τον γιο μου το μεγαλο.Και αυτο το νεκταρινακι μου ετσι θα το εχω!!!

peristeraki ολα καλα με την αμνιο!!Τι ωραια!!

Αντζελακι!!!Τι κανει το αντρακι;;Δινει το παρον;;Κι εγω εκανα μπανακια το ΣΚ...τι αισθηση ελευθεριας μεσα στη θαλασσα!!Θα περιμενουμε τα νεα απο τη β επιπ την Πεμπτη!

bebakimou αχ αυτο το αγχος μας!!Ολα καλα θα ειναι την Παρασκευη στην β επιπεδου.Θα δεις!!

Anthi τι καλα που ενιωσες κ εσυ το μπεμπακι.Και μεγειες για τα πραγματακια που πηρατε. Καλοφορετα!!!!!Με το καλο κ εσυ την Παρασκευη!!Ειστε αρκετες τελικα μεσα στην εβδομαδα.Καλα αποτελεσματα!!!

Ελενακι ελπιζω να εισαι καλυτερα.Κι εγω ειδα την αυξηση λογω φπα.Ελεος!!!Πολλα λεφτα...Εγω εχω αγκαλια το ινβερτερ!!:PΔεν παλευεται αλλιως η ζεστη.

Εκανα την μεγαλη καμπυλη ζαχαρου το Σαββατο.Βγηκε πολυ καλη.Οποτε χαλαρωνει κ λιγο η διατροφη που εκανα...θα φαω κ κανενα παγωτακι...γιουπιιι!!!Ομως λιποθυμησα βρε κοριτσια μιση ωρα αφου ηπια τη γλυκοζη.Μια χαρα ολες οι κοπελες που καθοταν μαζι μου.Μονο εγω ξεραθηκα!!!:evil: Αυριο εχω γιατρουλη παλι να δουμε το αρκουδακι μας!!

xGElp3.png

d4EBp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια ομορφα!ελπιζω να ειστε ολες καλα.εχω να σας ρωτησω...ποσο ακουτε τα μωρακια..εγω εχω μπει στη 20εβδ κ 4 μερες.απο τη 18 εδβ το ενιωθα 1 με 2 φορες την ημερα.2 μερες ομως τωρα τπτ... :( μπαινω σε διαφορα κ διαβαζω γ τις κινησεις τους αλλα ολα λενε για μετα την 24εβ οτι σταθεροποιουντε οι κινησεις κ πρεπει να ανησυχεις..αλλα δεν ξερω εχω ψιλοφρικαρει :( λεω αφου τοσες μερες ακουγοταν τωρα γτ τιποτα...

hmfAp3.png

Καλημερα κοριτσακια ομορφα!ελπιζω να ειστε ολες καλα.εχω να σας ρωτησω...ποσο ακουτε τα μωρακια..εγω εχω μπει στη 20εβδ κ 4 μερες.απο τη 18 εδβ το ενιωθα 1 με 2 φορες την ημερα.2 μερες ομως τωρα τπτ... :( μπαινω σε διαφορα κ διαβαζω γ τις κινησεις τους αλλα ολα λενε για μετα την 24εβ οτι σταθεροποιουντε οι κινησεις κ πρεπει να ανησυχεις..αλλα δεν ξερω εχω ψιλοφρικαρει :( λεω αφου τοσες μερες ακουγοταν τωρα γτ τιποτα...

Το ίδιο παθαίνω κι εγω! Μια το καταλαβαινω και μετα περνάνε δυο μέρες και τιποτε! Πάντως, απο ότι εχω διαβαςει η αντίληψη των κίνησεων σταθεροποιείται μετα τις 24-26 εβδομάδες! Επειδή ομως εγω φρικάρω με το παραμικρό εχω κάνει δυο φορες μη προγραμματισμένο υπέρηχο επειδή δεν το καταλάβαινα και ολα ηταν μια χαρά! Επομένως θα μας συμβούλευα να ηρεμήσουμε οςο μπορούμε!

Το ίδιο παθαίνω κι εγω! Μια το καταλαβαινω και μετα περνάνε δυο μέρες και τιποτε! Πάντως, απο ότι εχω διαβαςει η αντίληψη των κίνησεων σταθεροποιείται μετα τις 24-26 εβδομάδες! Επειδή ομως εγω φρικάρω με το παραμικρό εχω κάνει δυο φορες μη προγραμματισμένο υπέρηχο επειδή δεν το καταλάβαινα και ολα ηταν μια χαρά! Επομένως θα μας συμβούλευα να ηρεμήσουμε οςο μπορούμε!

Ακριβως τα ιδια κι εγω.Υπαρχουν μερες που το ακουω εντονα και αλλες που μπορει να περασει μια μερα κ τιποτα.Μετα τις 24 θα ειναι σταθερες οι κινησεις τους.Εγω θυμαμαι στον γιο μου ο γιατρος στον 7ο περιπου με εβαζε να το ακουω 4 φορες τη μερα.Αλλα οχι πιο νωρις γιατι δεν καταλαβαινουμε ολες τις κινησεις τους ακομη.

xGElp3.png

d4EBp2.png

klio76 AAAAxxxxx τιιι τραβαααμεεε κ τι εχουμε να τραβηξουμεεεεε!!!!! :)blueroses

ευτυχως που εχουμε κ εσενα που εισαι ''παλια'' χαχχαα....Λοιπον 8α κανω υπομονη κ σημερα κ βλεπουμε,,κοντευω να κανω εμετο απ τα πολλα σοκολατακια που εχω φαει δηθεν οτι θα κουνηθει! λες κ ειμαι στον 8ο !ειπα να δοκιμασω ομως!τπτ...επισης διαβασα οτι κοιμουντε πολλες ωρες γυρω στις 20! :o η μπορει να ειναι γυρισμενα προς τα μεσα δλδ να κλωτσανε προς τη σπονδυλικη μας στηλη..τι να πω...μαλλον απο δω κ περα εχουμε πολλα να μαθουμε ..

hmfAp3.png

Ελενακι ελπιζω να εισαι καλυτερα.Κι εγω ειδα την αυξηση λογω φπα.Ελεος!!!Πολλα λεφτα...Εγω εχω αγκαλια το ινβερτερ!!:PΔεν παλευεται αλλιως η ζεστη.

Εκανα την μεγαλη καμπυλη ζαχαρου το Σαββατο.Βγηκε πολυ καλη.Οποτε χαλαρωνει κ λιγο η διατροφη που εκανα...θα φαω κ κανενα παγωτακι...γιουπιιι!!!Ομως λιποθυμησα βρε κοριτσια μιση ωρα αφου ηπια τη γλυκοζη.Μια χαρα ολες οι κοπελες που καθοταν μαζι μου.Μονο εγω ξεραθηκα!!!:evil: Αυριο εχω γιατρουλη παλι να δουμε το αρκουδακι μας!!

Τριανταφυλλάκι μου καλύτερα είμαι, ευχαριστώ. Να βρούμε ένα δέντρο να κόβουμε λεφτά είμαστε όλοι μας!!! Είπαμε η πιο ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή μας, αλλά τεράστια εκμετάλλευση!!! Ωχ ρε κοριτσάκι τι έπαθες!!!! Δεν πιστεύω να χτύπησες;; Περιμένω τα νέα από τον γιατρό σου.Να είναι όλα τέλεια. Να σε αφήσει ακόμα να φας και παγωτά και ότι θέλεις!!!:tongue:

bebakimou, klio76 και blueroses τελικά όλες στο ίδιο καζάνι βράζουμε:tongue::tongue::tongue:!!! Και κυριολεκτικά (ζέστη) και μεταφορικά (άγχος)!!! Μπήκα σήμερα με σκοπό να γράψω ότι σήμερα από το πρωί δεν το αισθάνομαι το μπουρμπουληθράκι μου αλλά με προλάβατε και με ηρεμήσατε αμέσως!!! Ωχ!! Και που είμαστε ακόμα!!! :?:?:?

Επίσης, ενώ είχανε σκουρύνει πολύ οι θηλές μου, σχεδόν μαύρες τώρα άνοιξαν χρώμα!!!! Ξέρει καμμία γιατί;;

Φιλάκια σε όλες!!!

WkSzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...