Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Καλησπερα στις ομορφες μελλουσες μανουλες!!!!!!!

Μοπις γυρισαμε απο τη γιατρο.,,,ειμαστε 500 γραμμαρια...,ολοκληροι αντρες.....:P:p:o

Μας ειπε οτι θα βγει μαγουληθρας!!!!!!!!ειναι κ πονηρουλης....μολις εβαζε τον υπερηχο τσουυυπ μας γυρνουσε την πλατη

εσεις τι κανετε κοριτσακια μου??????

Πω πω!!! Ολόκληροι άντρες!!!! Μπράβο σας!!! Να πάνε όλα καλά και στην β' επιπέδου κοριτσάκι!!!

Μπραβο Μαρακι!!!!Αχου μισο κιλο αντρακι κιολας!!!

Εμενα με επιασε το αγχος για αυριο με τη β επιπεδου να ειναι ολα καλα!!

Ενω δεν αγχωθηκα τοσες μερες σημερα δεν ξερω ολο αυτο σκεφτομουν.

Εσεις 23 εχετε ε;;

Χαλάρωσε τριανταφυλλάκι!!! Όλα καλά θα πάνε!!! Καλά αποτελέσματα. Περιμένουμε τα νέα σου.

Εγώ κορίτσια πλέον δεν μπορώ να κοιμηθώ καλά λόγω της ρινίτιδας σε συνδυασμό με τη ζέστη.... :mrgreen::mrgreen::mrgreen::twisted::twisted:

Έχω και πάλι αποκόλληση.... :cry::cry: Και με έχει πάρει από κάτω....

WkSzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλα αποτελεσματα να εχετς κοριτσακια μου ολες με την β επιπεδου. Εγω αργω ακομα, 12 Αυγουστου εχω ραντεβου. Την ζεστη πως την αντεχετε κοριτσια; Ουφ! Εχει παααααρα πολυ,ολη μερα κλιματιστικο. Εχουν πρηστει και τα ποδια μου και μου ειπε ο γιατρος να κανω μια εξεταση ουρων να ειμαστε σιγουροι οτι ειναι απο την ζεστη. Φιλια σε ολα τα κοριτσια!

YRJgp3.png

Ολα καλα με τον μπεμπη μας!!!

Οι μετρησεις μια χαρουλα.Μας εβγαλε την ψυχη ομως.Τρεις φορες μπηκα και βγηκα .

Ειχε γυρισει την πλατη και μας εστειλε και μια παλαμη ανοιχτη ετσι για να δηλωσει χαρακτηρα!!!

Ειναι 400γρ. Αντρακι!! Κοριτσακια σε ολες καλα αποτελεσματα ευχομαι!!!

Ελενακι παλι αποκολληση;;Ξαπλωσε κοριτσακι μου και θα φτιαξει.Σε καταλαβαινω.Κανε υπομονη, ολα για το μωρακι.

xGElp3.png

d4EBp2.png

Ειχε γυρισει την πλατη και μας εστειλε και μια παλαμη ανοιχτη ετσι για να δηλωσει χαρακτηρα!!!

Ελενακι παλι αποκολληση;;Ξαπλωσε κοριτσακι μου και θα φτιαξει.Σε καταλαβαινω.Κανε υπομονη, ολα για το μωρακι.

αααααχχχχ μπραβο αγαπη μουυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πωπωπωπωπω τι αντρας τι αυτος!!!!!!!!!!!!!!!!!! ωραια ωραιααααα!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανουν οι υπολοιπες???

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

καλημερα κοριτσια!!!εγω εχω την επομενη παρασκευη β επιπεδου!!αχχχχ εχω αγωνια!!!με το νινι μας ολα καλα.και μαλιστα του εκανε εντυπωση του γιατρου που ειναι πολυ ψηλο για την ηλικια του:P:p:p:p:p:p:p.και εινια 350γρ.αχχχχχχ!!!!!μαλλον ειναι αγορι ειπε αλλα δεν θελει να το δεσουμε.θα το δουμε την επομενη παρασκευη.

ELENAGN ΜΟΥ παλι βρε κοριτσακι μου???δεν πειραζει κανε υπομονη γλυκια μου θα περασει και αυτο.εσυ εχεις αγορακι ειπαμε????

καλη επιτυχια και στις υπολοιπες στην β επιπεδου:P:p:p:p:p:p

διακοπες θα πατε πουθενα????

εγω θα παω Τηνο που το εχω ταξει ενα σαβ/κο και μετα λεμε να κατεβουμε στην αδερφη μου στον Ελαιωνα.θα δουμε.παντως τηνο μου ειπε ο γιατρος να απογυγω να κανω μπανιο επειδη ειναι παγωμενα τα νερα.:-(:-(:-(:-(

Διαφημίσεις

Μπράβο τρανταφυλλάκι!!!! Από εδώ και πέρα κανένα άγχος!!!

καλημερα κοριτσια!!!εγω εχω την επομενη παρασκευη β επιπεδου!!αχχχχ εχω αγωνια!!!με το νινι μας ολα καλα.και μαλιστα του εκανε εντυπωση του γιατρου που ειναι πολυ ψηλο για την ηλικια του:P:p:p:p:p:p:p.και εινια 350γρ.αχχχχχχ!!!!!μαλλον ειναι αγορι ειπε αλλα δεν θελει να το δεσουμε.θα το δουμε την επομενη παρασκευη.

ELENAGN ΜΟΥ παλι βρε κοριτσακι μου???δεν πειραζει κανε υπομονη γλυκια μου θα περασει και αυτο.εσυ εχεις αγορακι ειπαμε????

καλη επιτυχια και στις υπολοιπες στην β επιπεδου:P:p:p:p:p:p

διακοπες θα πατε πουθενα????

εγω θα παω Τηνο που το εχω ταξει ενα σαβ/κο και μετα λεμε να κατεβουμε στην αδερφη μου στον Ελαιωνα.θα δουμε.παντως τηνο μου ειπε ο γιατρος να απογυγω να κανω μπανιο επειδη ειναι παγωμενα τα νερα.:-(:-(:-(:-(

Να έχεις καλά αποτελέσματα κοριτσάκι. Όλα καλά θα πάνε.

Καλύτερα είμαι από χθες σταμάτησαν οι σταγόνες. Πήγα και στον γιατρό, αποκόλληση στον αμνιακό σάκο 0,4εκ. Δεν είναι κάτι σοβαρό, απλά να προσέχω. Δεν δουλεύω πλέον. Κάθομαι όλη μέρα αλλά και πάλι, αποκολλήσεις !!! Και τα utrogestan δεν τα έχω σταματήσει καθόλου!!! Εγώ έχω κοριτσάκι.

Διακοπές εμείς όχι. Πως να κουνηθούμε;;; Φοβόμαστε!!!! :mrgreen::eek::-o

Του χρόνου, πρώτα ο Θεός, με την μπεμπούλα μας!!! :tongue::D Όσες μπορείτε πηγαίντε φέτος!!!

Πολλή ησυχία πέφτει πάντως!!! Που είστε οι υπόλοιπες;;;; Όλα καλα;;;

WkSzp3.png

Καλημερα!!!

Μαρακι καλη επιτυχια σημερα στη β επιπεδου!!!Περιμενουμε νεα...

Ναι βρε κοριτσια πολυ ησυχια!!Μηπως πηγατε διακοπουλες??

Εμεις μονο Σαββατοκυριακα μεχρι το εξοχικο θα παμε φετος.Του χρονου και με τα δυο αγορακια μας θα παμε για μερες.

xGElp3.png

d4EBp2.png

καλημερααααααααα

σ ευχαριστω πολυ πολυ γλυκεια μου τριανταφυλλενια!!!!!!!!!!!!!!!!

περιμενω πως κ πως να δω τον πασακα μου.....οσο περνανε οι μερες δινει περισσοτερο το παρον στη μανουλα κ την τρελαινει απο χαρα........

λεω στη γιατρο μου τωρα η αυτο μου νιωθω ειναι ενα μικρο αλιεν να μεγαλωνει κ να κουνιεται η ειναι ο μπεμπης..χιχιχιχιχιχι

εγω αργω ακομα για την αδεια....εχω αλλες 2,5 εβδομαδες μπροστα μου...

NKQXp2.png

maria030603 εγώ επαπειλούμενης κύησης έχω!!! Από την 9 εβδομάδα!!! Απλά είμαι συνέταιρος και δεν με διώχνουν...αλλιώς..... Και ότι μπορώ κάνω από το σπίτι. Πολλά δηλαδή... απλά δεν πηγαίνω στο γραφείο και στα εξωτερικά.

Περιμένουμε τα καλά σου νέα.

WkSzp3.png

Κοριτσακια καλημερα!!! πω ποσο καιρο εχω να μπω και ολες εχετε πολλα νεα!!!! εμεις πηγαμε την προηγουμενη βδομαδα στο γιατρο και μας επιβεβαιωσε οτι ειναι κοριτσι!!! 356γρ η ζουζουνα!!!! μας μουτζωσε κιολας!!!χαχαχαχαχα. Ειμαστε 21w3d και ολη μερα κλωτσαει!! πλεον το νιωθω κ με το χερι. στο μπαμπα της βεβαια δεν εχει κανει ακομα την χαρη να την νιωσει. ( πολυ χαιρομαι..) για β επιπεδου εχουμε ραντεβου στις 4/8. απο κιλα εβαλα πολλα. ενω μεχρι τον 4ο ειχα βαλει 2 κιλα τωρα που με μετρησε εβαλα αλλα 3.. η αληθεια ειναι πως εκεινες τις μερες ειχα κανει ατασταλειες αλλα τωρα προσεχω περισσοτερο. ασε που πρηστηκαν κ τα ποδια μου και μου ειπε κομμενο το αλατι. (τερμα τα πατατακια..:( )

απο πραγματα θα μας δωσει πολλα η κουνιαδα μου (κρεββατακι, καρεκλακι αυτοκινητου μικρο και μεγαλο, καρεκλακι φαγητου, παρκο, ριλαξ, καροτσια..)ρουχαλακια ηδη αρχισαν να μου δινουν. το μονο που θελω να παρω ειναι στωμα για το κρεββατακι και μια συρταριερα σιγουρα. Μπανακι δεν θα παρω σαν αρχη γιατι θα το κανω στο νυπτηρα τον πρωτο καιρο.

Ηθελα να ρωτησω για την καλαθουνα αν ειναι χρησιμη. οταν θα ειμαι σπιτι κ το μωρο κοιμαται θελω να ειναι στον ιδιο χωρο με μενα. θα μπορω να το βαζω στην καλαθουνα η να παρω κατι αλλο??? το πορτ μπεμπε χρειαζεται? μαζευονται πολλα και πρεπει να τα βαλω σε μια ταξη..

hQiDp3.png

Διαφημίσεις

ασε που πρηστηκαν κ τα ποδια μου και μου ειπε κομμενο το αλατι. (τερμα τα πατατακια..:( )

Annaliza και μένα πρήστηκαν τα πόδια μου αλλά ευτυχώς δεν μου είπε τίποτα για το αλάτι. Μόνο γενική ούρων έκανα που βγήκε καλή και μου είπε να μετράω και την πίεση καμιά φορά. Και όσο μπορώ τα πόδια ψηλά!

Τι τυχερές που είστε κορίτσια που νιώθετε τα μπεμπάκια σας! Εγώ ακόμα ανυπομονώ! Ίσως καμια φορά να νιώθω κάτι αλλά ακόμα είμαι στο ίσως, δεν ξέρω. Και ούτε κάθε μέρα το νιώθω! Είμαι τώρα 18w4d! Τι περιμένει και δεν κουνιέται.... Ανυπομονώωωωωω!!!!

YRJgp3.png

γεια σας και απο εμενα μελλουσεε μανουλες....

χαθηκα..αρκετα θα ελεγα...

αλλα το κινητο δεν βολευει και ιδιαιτερα....

λοιπον..εμεις αλλαξαμε πητ...εχω πλεον 18/12...αλλα κατα πασα πιθανοτητα θα μου το παρουν 2/12...λογο θρομβοφιλιας και καισαρικης που εκανα το πρωτο...

επισης θα μπω νωριτερα ατο νοσοκομειο 2-3 μερες... για να μπορεσουν να μου ρυθμισουν την δοση ..γιατι εκανα μεγαλη δοση στο πρωτο..και ηδη τωρα κανω 10.000...

επισης θα πρεπει να με παρακολουθουν συνεχεια μετα τις 33 βδομαδες..δυο φορες την βδομαδα..γιατι στην κορη μου 35 βδομαδων ειχα διαστολη 2..και.με φοβουνται

περιμενουμε λοιπον και την δευτερη κορη...στην ουσια τεταρτη για τον αντρα μου...

και εχω κλεισει την β επιπεδου στις 11/8...

διαβασα που γραφατε για τις δουλειες του σπιτιου...

λοιπον..στην πρωτη μου κορη...δεν εκανα τιποτα..εκτος απο.ενα μαγειρεμα και τα επιφανειακα αραια και που..τοτε ερχοταν και.μια.φορα τον μηνα η γιαγια.μου και εκανε την γενικη...

τωρα λοιπον κανω τα παντα... σκουπισμα..σφουγγαρισμα...μαγειρεμα...μπανια..ντουλαπια.. ξεσκονισμα..τζαμια..σιδερο..τουλαχιστον 4 φορες την βδομαδα...

και φυσικα τις βεραντες καθε μερα γιατι ειμαστε εξοχη... και γινετε χαμος...

οσο αφορα τα ρουχαλακια προικα...λοιπον εγω εχω μια.κουβερτα κουνιας..και ενα παπλωματακι..και.μια.κουβερτουλα λικνου...

αυτα που χρειαζονται.πολυ ειναι οι πανες αγκαλιας...ξοδευα 3-4 την μερα.

και τα κατωσεντονα.. εμενα δεν μου ειχαν χρειαστει βεβαια γιατι μεχρι 10 μηνων κοιμομασταν στο διπλο μαζι..και..μετα η ζουζου μου εμαθε να κατεβαινει απο το κρεβατι και την πηγα στο μονο..στην κουνια δεν μπηκε.καθολου....

γενιμα μια απλη καο οικονομικη κουνια ειναι καλα.. το στρωμα ομως πρεπει να ειναι καλο...

απαγορευονται τα σφινακια...

και αν εχετε σκοπο να θηλασετε δωστε χρηματα σε ενα μαξιλαρι θηλασμου και σε ενα ρινγκ σλινγκ... τα μαρσιπο συνηθως δεν πολυβολευουν τα μικρα μας..επισης εμενα μου φαινοταν οτι δεν ηταν βοληκα και ασφαλες ..

σε φορμακια.και.ζιπουνακια..καλητερα να παρετε απο την αρχη 3+...και οχι 0... γιατι τα φορανε ελαχιστα...

και πιστευω οτι λογο χειμωνα θα χρειαστουν βελοθτε ζιπονακια..ισως χρειαστει να τα αλλαξετε και.πεντε φορες την ημερα... οποτε θελετε τουλαχιστον 12...

την μπανιερα εγω την αγορασα αδικα... εμε βολευε να κανω την μικρη μου μπανιο στα χερια..και μετα που καθοταν 4 μηνων... την εβαζα και καθοταν σε μια.λεκανη για τα ρουχα..και το ευχαριστιοταν... στην μπανιερα εκλαιγε...

επισης να κοιταξετε η μπανιερα να εχει μεγαλες προεξοχεε μεσα εκει που καθετε το μωρο για να μην γλιστραει... εμενα ηταν μικρες και της εβαζα οταν την εβαζα μια.πετσετουλα για να μην πεφτει....

δεν θυμαμε κατι αλλο μεχρι στιγμης...

ωστοσο κοριτσια.μου να σας πω το παραπονο μου... ακομα θηλαζουμε με την μικρη μου..δεν το κοβει με τιποτα... βεβαια εχουμε μειωσει τους θηλασμους σε τρεις...της δινω και ξενο φρεσκο γαλατακι...αλλα παλι θελει βυζι..φαινετε οτι θα κανω ταντεμ..αν δεν τα καταφερω να το ξεχασειμ..

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

ααα και οσο αφορα τα κουνηματα...

εγω τωρα το ενοιωσα απο 14η βδομαδα..αλλα.ειμαι.δευτερομανουλα... ξεκινησα την εγκυμοσυνη με 52 κιλα και ειμαι 53 τωρα...οποτε ειναι ποιο ευκολο.να το νοιωθω...απλα συνηθως κουνιεμαι....οποτε μονο οταν κατσω το νοιωθω...

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Καλησπέρα!Εκανα την αμνιοπαρακέντηση,βγήκαν και τα πρώτα αποτελέσματα και είναι καλά!

Είμαι πολύ ανακουφισμένη που πέρασε κι αυτό!

Για να πω την αλήθεια,δεν ήταν τίποτα...Μόνο η ιδέα...

Τώρα για ένα διάστημα θα προσέχω όσο περισσότερο μπορώ,αν και έχουν περάσει αρκετές μέρες.Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας.

καλημερα στα ομορφα κοριτσια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

περιστερακι μου μπραβο αγαπη μου.......!!!!!!!!!!!!!!πολυ χαρηκα με τα νεα σου.....ειδες που σου ειπα οτι ηταν ενα τσιμπηματακι??? νομιζω οτι εφοσον πας σε ενα καλο γιατρο που θα σε ηρεμησει εκεινη την ωρα, δεν θα ειναι τιποτα η εξεταση....κ ευτυχως που τα αποτελεσματα βγαινουν γρηγορα...

λοιπον εμεις εχθες ειχαμε την β επιπεδου..... μας βρηκε τελειους!!!!!!!!!!!!!!! πηγαν ολα καλα κ τη χθεσινη μερα θα την θυμαμαι σαν μια ωραια μερα με γελια κ χαρες....μαζι μας ηρθαν κ οι γονεις μου...οποτε κ η γιαγια με τον παππου απολαυσαν τον εγγονο τους....

ειναι λιγακι αγυριστο κεφαλι το παιδακι μου, μοιαζει τη μαμα του:P:p:p:p κ δεν μας εκανε τη χαρη να δουμε τα μουτρακια του..μονο προφιλ ειδαμε..δεν καθοταν με τιποτα..σα να τον ενοχλουσε το φως ενα πραγμα...κ σα να ελεγε βρε δεν παν να λετε εσεις οτι θελετε....εγω θα δειξω τα μουτρα μου ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ ΕΓΩ...χαχαχαχαχαχα

το πουλι μας ομως δεν ειχαμε κανενα μα κανενα ενδοιασμο να το δειξουμε.... ελεγε ο γιατρος βλεπουμε αυτο βλεπουμε εκεινο ααα το πουλι του....ξανα παλι βλεπουμε αυτο βλεπουμε εκεινο ααα να το παλι το πουλι του...ελεγε ο γιατρος μπαμπα μπαμπα δες το πουλι του παιδιου σου....

ολα ηταν καλα, ολα τα βρηκε φυσιολογικα.....ειμαστε 3 μερες μεγαλυτεροι στις μετρησεις....μας ειπε οτι θα βγει μεγαλο μωρακι....κ παρολο που δεν μαθαμε υψος μας ειπε οτι εχουμε μακρια ποδια...

αυτο ομως που με συγκινησε τοοοοοοοσο πολυ ηταν η καρδουλα του....εβλεπα με τοση λεπτομερεια την καρδουλα του παιδιου μου να χτυπαει κ με επιανε τετοια συγκινηση!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p

ερωτευτηκα εχθες το βραδυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τον γιο μου!!!!!!!!!!:P:p:p:tongue::tongue::tongue:

NKQXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...