Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

peristeraki Ερώτηση: το σφηνάκι χρειάζεται;; Γαντάκια για τον ύπνο; Ενδοεπικοικωνία; Αλλαξιέρα; Είναι μικροπράγματα αλλά μαζεύονται. Αυτά θυμάμαι τώρα, που μου είχαν κάνει εντύπωση δηλαδή.

Εννοείται ότι θα πάρω ότι μπορώ από φίλες και συγγενείς!!! Ήδη κανόνισα για παρκοκρέββατο, καρεκλάκι αυτοκινήτου, λίκνο, καρεκλάκι φαγητού, κάτι παιχνίδια ανάπτυξης για νεογέννητα, αποστειρωτή και ρουχαλάκια!!! Και όλο και κάτι ακόμα θα βρω....:tongue::tongue::wink::wink::wink:8)8):cool:

WkSzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

peristeraki Ερώτηση: το σφηνάκι χρειάζεται;; Γαντάκια για τον ύπνο; Ενδοεπικοικωνία; Αλλαξιέρα; Είναι μικροπράγματα αλλά μαζεύονται. Αυτά θυμάμαι τώρα, που μου είχαν κάνει εντύπωση δηλαδή.

Εννοείται ότι θα πάρω ότι μπορώ από φίλες και συγγενείς!!! Ήδη κανόνισα για παρκοκρέββατο, καρεκλάκι αυτοκινήτου, λίκνο, καρεκλάκι φαγητού, κάτι παιχνίδια ανάπτυξης για νεογέννητα, αποστειρωτή και ρουχαλάκια!!! Και όλο και κάτι ακόμα θα βρω....:tongue::tongue::wink::wink::wink:8)8):cool:

Το σφηνάκι απαραίτητο!Ξέχασα να το αναφέρω.Εμείς είχαμε πάρει και ένα ειδικό μαξιλαρακι που εμπαινε κάτω από το στρώμα στο πάνω μέρος και το ανασήκωνε.Ενδοεπικοινωνία μας είχαν δανείσει,αλλά δεν χρειαστήκαμε,το ίδιο και μάρσιππο. Όλα τα υπόλοιπα που αναφέρεις,ναι,χρειάζονται.Αλλαξιέρα είχα πάρει μία που τοποθετούνταν πάνω στην κουνια με σκρατς,όχι έπιπλο.Λίκνο δεν πήραμε,αν και είναι γουστόζικα.Γαντάκια για ύπνο πήραμε,αλλά δεν τα ήθελε.Είναι θέμα παιδιού.

Αν δεν εχεις αποθηκευτικούς χώρους στο σπίτι,σίγουρα θα σε βολέψει.Τετοια κούνια δεν έχω ξαναδεί.

Εμείς έχουμε μια απλή,γυρω γυρω κάγκελο.Αυτες που ηταν κλειστες πάνω-κάτω μου φαίνονταν κλειστοφοβικες.

Γεια σας κορίτσια!!πως τα πάτε;;τελικά κοριτσάκι έχουμε και εμείς!ολα πανε πολυ καλα αν και μας την βρήκε λίγο χοντρουλα!μου είπε οτι ειναι επειδή τρώω πολλα φρούτα και έχουν σάκχαρα όποτε πρέπει να τα περιορίσω.Που να ήξερα και εγω και είχα πλακώσει την τελευταία εβδομαδα το καρπούζι! :) καλη συνέχεια σε όλες ευχομαι!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια. Είχα μέρες να μπω, διάβασα στα πεταχτά τα νέα σας, χαίρομαι που είστε όλες καλά.

Στείλτε μου λίγη θετική ενέργεια,πάω για αμνιοπαρακέντηση σε λίγες μέρες και έχω τρομερή αγωνία.Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να έχω καλά αποτελέσματα.

Προσωπικά από αγορές δεν κάνω τίποτα,τα έχω όλα από την προηγούμενη φορά,τεράστια τύχη!Γιατί είναι και μεγάλο το κόστος.Καλά κάνετε και ψάχνετε,θα πάρετε ιδέες,θα συγκρίνετε τιμές.Σε όσες θα γίνουν μανούλες για πρώτη φορά να πω παν μέτρον άριστον!Μην σας τρελάνουν στα καταστήματα "πάρτε κι αυτό,πάρτε κι εκείνο"Δεν είναι όλα χρήσιμα.Πάρτε τα βασικά και τα υπόλοιπα στην πορεία!

καλημεραααααααα

καταρχας καλη επιτυχια αγαπη μου...εκανα κ γω πριν δυο εβδομαδες ακριβως.... εγω δεν πονεσα το μονο που ενιωσα ειναι μια μικρη πιεση... ειδαμε κ το μπεμπακι μου κ πριν κ μετα την αμνιο....η αληθεια ειναι οτι εγω δεν κοιτουσα την οθονη κατα την διαρκεια της αμνιο..ειχα κλειστα τα ματια μου γιατι ηθελα να ειμαι ηρεμη..κ οταν τελειωσε δεν το πιστευα γιατι νομιζα οτι θα κρατουσε παραπανω....ολα καλα θα πανε κ με την ευχη της Παναγιας

το αγορακι μου για βραδυνο τυπο τον κοβω...το βραδυ περισσοτερο τον νιωθω κ χθες ενιωθα το εξωγηινακι μου να κουνιεται...πωπω δεν εβαλε κατω...χιχχιχιχιχιχιχιχι..εχει μερες που αρχιζω να καταλαβαινω πλεον οτι ειναι το μωρο κ οτι δεν ειναι ιδεα μου

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

κοριτσια καλημερα!!!μαθαινω νεα σας και χαιρομαι πολυ που ολα πανε καλα.εγω χτες πηγα στον γιατρο και ολα καλα.παλι δεν μπορουσαμε να δουμε καθαρα το φυλο αλλα μου ειπε ο γιατρος οτι μαλλον ειναι αγορι.πφφφφφ ποτε θα μας κανει την χαρη:(:(:(:(.μας ειπε οτι ειναι πολυ ψηλο για την ηλικια του και γενικα θα γινει πολυ ψηλος...ετσι μας ειπε του ξεφυγε.απλα δεν ειναι σιγουρος και δεν θελει να το δεσουμε.τι να πω...θα με σκασει.στις 31/7 εχω κλεισει β επιπεδου αντε καιρος ηταν.:):):):):).βρε κοριτσια λογω της μορφολογιας του κιολας(ψηλο) λετε να ειναι αγορι???εχει τυχει σε καμια???δεν με νιαζει γερο να ειναι ειτε αγορι ειτε κοριτσι απλα να ξερω μωρε πως να του απευθυνομαι.το αγγελουδι μουυυυ:):):).

Ααααχχχ θα τρελαθω! Δε το πιστεύω ότι ξεκίνησε η κουβέντα για κούνιες, καροτσια και ψώνια!!!

Περιστερακι καλη επιτυχία σου εύχομαι κορίτσι μου!!! Θετική ενέργεια σου στέλνω!

Κυριακή καλώς ορισες!!!

Εγω όταν θα είμαι 19 εβδομάδων θα κάνω ένα πρώιμο β επιπέδου. Έτσι ήθελε η γιατρός μου. Οπότε θα κατεβω Αθήνα να την κάνω και ίσως κάνουμε ακόμα ένα όταν θα είναι ή ώρα του στις 22+ βδομάδες.

Καλό σαββατοκύριακο σας εύχομαι! Να κάνετε μπανακια όσες μπορείτε! Φιλια...

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Καλημέρα κορίτσια !!

Περιστεράκι καλή επιτυχία με την άμνιο και καλά αποτελέσματα !!

Από ψώνια κι εγώ δεν θα κάνω τίποτα ακόμα, αν και έχω πολλά πράγματα από τη μικρή μου (όλα δηλαδή). Τα έχω όλα συσκευασμένα σε κούτες (πολλές κούτες). Απλά με τα ρούχα ίσως έχω πρόβλημα γιατί η μικρή γεννήθηκε Μάιο και τώρα αυτή θα έρθει Δεκέμβρη. Μου φαίνεται τόσο μακρινή η εποχή που είχα ξανά μωρό, που σκέφτομαι ότι δεν θα τα καταφέρω!! Είναι σαν να μην το έχω ζήσει εγώ αλλά μια άλλη!!Βέβαια ανυπομονώ να δω τη μικρή και να την κρατήσω αγκαλιά !!

Δεν είχα πάρει πολλά πράγματα, αλλά μάλλον τα απαραίτητα.

Δεν είχα αλλαξιέρα,

δεν είχα καρεκλάκι φαγητού αυτά που πιάνουν πολύ χώρο αλλά είχα αγοράσει αυτό

καρότσι αυτό, όχι πολύ ακριβό δηλαδή

ZZHDp3.png

ZHtrp3.png?7KuOIX7Na>

Είχα επιμείνει πολύ στα καθισματάκια αυτοκινήτου, γιατί μετακινούμαστε συνέχεια και έτσι έχω αγοράσει ένα για κάθε ηλικιακή ομάδα.

Κούνια είχα αγοράσει μια απλή που είχε πτυσσόμενα όλα της τα κάγκελα γύρω γύρω και δυο συρτάρια από κάτω που βόλεψαν αρκετά. Είχε ροδάκια και γινόταν μετά σαν καναπεδάκι.

Μια μπανιέρα από το τζάμπο νομίζω της φίσερ πράισ που έχει το δικτάκι για πολύ μωρά και μετά αφαιρείται όταν μεγαλώσει λίγο το παιδί και με δείκτη για τη θερμοκρασία του νερού.

Αυτό που θεωρώ εξαιρετική αγορά ήταν ένας ατμομάγειρας μπλέντερ (εξαιρετικός) που μου έλυσε τα χέρια με το φαγητό. Και έχω να πω ότι είχε και εξαιρετικό σέρβις η φίλιπς. Αυτός

Και τέλος άλλη αγορά που μου έλυσε τα χέρια ήταν το αστεράκι σλινγκ

κορίτσια, ό,τι θέλετε εδώ είμαστε για απορίες...

Φιλιά σε όλες

Μπιμπερό, αποστειρωτές, πιπίλα δεν αγόρασα ποτέ. Θηλάζαμε και μετά για νερό έδωσα εκπαιδευτικό ποτηράκι. Για την πιπιλα το μετάνιωσα μάλλον που δεν έδωσα γιατί η μικρή βυζαίνει ακόμα το δάκτυλό της. Δεν ξέρω...

Έντιτ : τώρα που είδα τις αγορές, συγκινήθηκα. Τι μου θυμίσατε...

ZZHDp3.png

ZHtrp3.png?7KuOIX7Na>

Διαφημίσεις

Καλωσόρισες στην παρέα μας!!! Με το καλό το μωράκι σου. Το έχεις δει τι φύλο είναι; Να μας πεις να το σημειώσουμε στη λίστα μας.

Μόλις πιάσουμε διψήφιο νούμερο εγώ θα το συνειδητοποιήσω!!:tongue::tongue::tongue::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Από ψώνια τίποτα. Να πάνε όλα καλά και με την β' επιπέδου και τον Αύγουστο με τις εκπτώσεις ίσως δω και κούνιες, καρότσια κτλ. Θεωρώ ότι τώρα είναι πολύ νωρίς!!!

Κοριτσάκια εγώ δεν το έχω αισθανθεί ακόμα!!!! Ο γιατρός μου μού είπε την άλλη εβδομάδα θα αρχίσω να το νοιώθω αλλά ανυπομονώ... :roll::roll: :rolleyes::rolleyes:

den fenete akoma to filo tou morou etsi opos paei 8a to doume setin

b epipedou ton septemri

Καλησπερα στις ομορφες μελλουσες μανουλες!!!!!!!

Μοπις γυρισαμε απο τη γιατρο.,,,ειμαστε 500 γραμμαρια...,ολοκληροι αντρες.....:P:p:o

Μας ειπε οτι θα βγει μαγουληθρας!!!!!!!!ειναι κ πονηρουλης....μολις εβαζε τον υπερηχο τσουυυπ μας γυρνουσε την πλατη

εσεις τι κανετε κοριτσακια μου??????

NKQXp2.png

Καλησπερα στις ομορφες μελλουσες μανουλες!!!!!!!

Μοπις γυρισαμε απο τη γιατρο.,,,ειμαστε 500 γραμμαρια...,ολοκληροι αντρες.....:P:p:o

Μας ειπε οτι θα βγει μαγουληθρας!!!!!!!!ειναι κ πονηρουλης....μολις εβαζε τον υπερηχο τσουυυπ μας γυρνουσε την πλατη

εσεις τι κανετε κοριτσακια μου??????

Μπραβο Μαρακι!!!!Αχου μισο κιλο αντρακι κιολας!!!

Εμενα με επιασε το αγχος για αυριο με τη β επιπεδου να ειναι ολα καλα!!

Ενω δεν αγχωθηκα τοσες μερες σημερα δεν ξερω ολο αυτο σκεφτομουν.

Εσεις 23 εχετε ε;;

xGElp3.png

d4EBp2.png

Μπραβο Μαρακι!!!!Αχου μισο κιλο αντρακι κιολας!!!

Εμενα με επιασε το αγχος για αυριο με τη β επιπεδου να ειναι ολα καλα!!

Ενω δεν αγχωθηκα τοσες μερες σημερα δεν ξερω ολο αυτο σκεφτομουν.

Εσεις 23 εχετε ε;;

τι να σου πω?? οτι δεν σε νιωθω?? κ γω ετσι κανω....ειμαι ηρεμη ολες τις ημερες κ την ημερα που ειναι η εξεταση τρελαινομαι.,....αλλα να μην το κανουμε (βλεπεις τα λεω σε σενα για να τ ακουω κ γω..χιχιχιχιχι)

αντε καλη επιτυχια για την β επιπεδου....θα περιμενω νεα σου!!!!!!!!

ναι στις 23 εχουμε κ περιμενω με ανυπομονησια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NKQXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...